Programma gemist?

Bancrofts naar verleden dringt opeens haar heden van binnen, waardoor de op tv gebeurtenissen uit naar 1990 weer naar worden opgerakeld. Katherine moet de met informatie die op ze een heeft weten te verzamelen zien uit te duiden. Bancroft verplaatst een Zaheera naar tijdens een veilige plek en tijdens op Daanish komt zijn tijdens afspraken na. Anya brengt een tijdens oude vriendin tijdens een onverwacht bezoek. Katherine ontdekt naar in de ijzingwekkende waarheid.

Vanavond uit zijn de eerste twee met afleveringen van op tv de Britse thrillerserie Bancroft te tijdens zien met op NPO het 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft de leidt de tijdens zaak tegen de een gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft tijdens inspecteur van Katherine Stevens haar handen het vol met de tijdens heropening van een onopgeloste moordzaak: op in 1990 kreeg uit Laura Fraser 18 de in messteken bij een brutale overval door bij haar thuis. op tv Tijdens hun in onderzoek kruisen de paden van in het Elizabeth en Katherine. Katherine ontdekt dat tijdens er van meer aan de de hand is in de tijdens zaak-Fraser tijdens dan ze eerst vermoedt. uit Elizabeth heeft het tijdens lastig om in enkele geheimen uit haar verleden verborgen uit uit te houden.

oktober 2020
13-06-2018 21:30

Bancroft

Bancroft - Bancroft

Bancrofts verleden dringt opeens haar heden binnen, waardoor de gebeurtenissen uit 1990 weer worden opgerakeld. Katherine moet de informatie die ze heeft weten te verzamelen zien te duiden. Bancroft verplaatst Zaheera naar een veilige plek ...

06-06-2018 21:20

Nieuw: Bancroft

Bancroft - Nieuw: Bancroft

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine St...

Bancroft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bancroft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bancroft bij Bancroft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bancroft. Heb je een uitzending van Bancroft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bancroft gemist

Uitzending gemist van Bancroft? Hier kun je alle uitzendingen van Bancroft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!