Programma gemist?

Een naar man wiens huis in door de bank een in beslag op tv is genomen, neemt wraak. Hij uit plaatst bommen een bij de in bank en andere targets, omdat op hij die verantwoordelijk houdt van voor zijn op ellende. Alex moet op tv hem zien tijdens te stoppen, voordat door hij nog in meer slachtoffers maakt. Cassandra met ontdekt waar Ginny zich het bevindt.

'The met House' verwacht op dat een seriemoordenaar die zich op tv laat inspireren door Scandinavische de op mythologie snel weer door toe zal slaan. door Alex moet hem tijdens zien te stoppen. tijdens Niet alleen om de weddenschap op tv te de winnen, maar ook om zijn nichtje op tv te redden. Zij de is tijdens door de moordenaar ontvoerd en op van staat op het punt om tijdens het volgende een slachtoffer te worden. Mr. Johnson in waarschuwt FBI-agent van Rose Nolan zich niet een tijdens verder met zijn organisatie van te bemoeien.

Alex naar heeft 36 naar uur de tijd door om een 15-jarige computerhacker in naar veiligheid te brengen. op De jongen zou naar een virus in het door systeem van op tv het Pentagon hebben geplaatst naar met en wordt gezocht door zowel de de Chinese als de van Amerikaanse overheid. met Mr. van Johnson krijgt het aan de op tv stok met een zijn oude in vriend Liu Zeng, die zich niet een aan de regels door van 'The het House' tijdens houdt. Met dank aan de de hacker met ontdekt Alex nieuws over op Ginny.

Maffiabaas door Ray Capello uit huurt Alex in om zijn vrouw, in Monica, en hem het te beschermen tegen op tv van een huurmoordenaar. De geplande moordaanslag blijkt naar een het nieuwe spel te zijn uit in 'The House'. in Alex naar komt erachter dat het Monica iemand had van ingehuurd om haar man te tijdens doden. Toen Ray tijdens dat ontdekte, door huurde hij van vervolgens mensen in op tv om Monica uit te naar schakelen.

Alex een moet een sluipschutter uit zien te stoppen voordat deze de een nieuw naar slachtoffer maakt. een De moordenaar maakt deel op tv uit op van een Mexicaans in drugskartel en vormt een geduchte op tegenstander. Ondertussen op tv onderzoekt de FBI de vermissing in tijdens van Justin Foucault, de voorganger van door Alex bij op 'The House'. Alex vraagt met zijn tijdens goede vriend Donovan de bij op Ginny op tv gevonden geheugenkaart tijdens te onderzoeken.

Alex moet een een bende door opsporen om een de diamantenroof te voorkomen. op tv De gangsters door ontvoeren Alex, waardoor hij de tijdens diefstal niet kan voorkomen tijdens en de tijdens weddenschap verliest. Cassandra weet door hem te bevrijden tijdens en wil een in op tv tweede kans om de criminelen te op op tv pakken. Ondertussen ontdekt naar Alex steeds meer details over de naar moord de op zijn uit ex.

Vanaf de vanavond zendt RTL 5 het de door Amerikaanse thrillerserie The Player op tv uit. De van serie kent negen afleveringen, die de op tv komende woensdagen om op tv 20:30 uur een te zien zijn op het RTL 5. Alex Kane op tv werkt als tijdens beveiligingsexpert in met Las Vegas. het Een romantische avond met op tv zijn ex-vrouw Ginny op loopt slecht af de als zij wordt de vermoord en Alex wordt door gezien als hoofdverdachte. Cassandra de het King helpt Alex te ontsnappen met en introduceert hem in op tv een geheime met organisatie genaamd op 'The House'. De leden een sluiten weddenschappen op tv af op tijdens misdaden die nog gepleegd de moeten worden. Alex is de degene uit die deze misdaden moet het zien te naar voorkomen.

oktober 2019
18-07-2018 20:32

A house is not a home

The Player - A house is not a home

Een man wiens huis door de bank in beslag is genomen, neemt wraak. Hij plaatst bommen bij de bank en andere targets, omdat hij die verantwoordelijk houdt voor zijn ellende. Alex moet hem zien te stoppen, voordat hij nog meer slachtoffers ma...

11-07-2018 20:33

The norseman

The Player - The norseman

'The House' verwacht dat een seriemoordenaar die zich laat inspireren door Scandinavische mythologie snel weer toe zal slaan. Alex moet hem zien te stoppen. Niet alleen om de weddenschap te winnen, maar ook om zijn nichtje te redden. Zij is...

04-07-2018 20:32

House rules

The Player - House rules

Alex heeft 36 uur de tijd om een 15-jarige computerhacker in veiligheid te brengen. De jongen zou een virus in het systeem van het Pentagon hebben geplaatst en wordt gezocht door zowel de Chinese als de Amerikaanse overheid. Mr. Johnson kri...

27-06-2018 20:32

The big blind

The Player - The big blind

Maffiabaas Ray Capello huurt Alex in om zijn vrouw, Monica, en hem te beschermen tegen een huurmoordenaar. De geplande moordaanslag blijkt het nieuwe spel te zijn in 'The House'. Alex komt erachter dat Monica iemand had ingehuurd om haar ma...

20-06-2018 20:32

L.A. take down

The Player - L.A. take down

Alex moet een sluipschutter zien te stoppen voordat deze een nieuw slachtoffer maakt. De moordenaar maakt deel uit van een Mexicaans drugskartel en vormt een geduchte tegenstander. Ondertussen onderzoekt de FBI de vermissing van Justin Fouc...

13-06-2018 20:32

Ante up

The Player - Ante up

Alex moet een bende opsporen om een diamantenroof te voorkomen. De gangsters ontvoeren Alex, waardoor hij de diefstal niet kan voorkomen en de weddenschap verliest. Cassandra weet hem te bevrijden en wil een tweede kans om de criminelen te ...

06-06-2018 20:32

Nieuw: The Player

The Player - Nieuw: The Player

Vanaf vanavond zendt RTL 5 de Amerikaanse thrillerserie The Player uit. De serie kent negen afleveringen, die de komende woensdagen om 20:30 uur te zien zijn op RTL 5. Alex Kane werkt als beveiligingsexpert in Las Vegas. Een romantische av...

The Player gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Player de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Player bij The Player liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Player. Heb je een uitzending van The Player gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Player gemist

Amerikaanse actieserie over beveiligingsexpert Alex Kane. Hij wordt geïntroduceerd in een geheime organisatie genaamd 'The House'. De leden sluiten weddenschappen af op misdaden die nog gepleegd moeten worden. Alex is degene die deze misdaden moet zien te voorkomen.

Uitzending gemist van The Player? Hier kun je alle uitzendingen van The Player kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-07-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!