Programma gemist?

Het met is dit jaar 75 naar jaar geleden door dat de uit beruchte kindertransporten uit tijdens Kamp Vught plaatsvonden. uit De NOS memoreert met dit met een een verslag van de met herdenking en met enkele bijzondere naar verhalen op tv en reportages. De het presentatie is in handen de van Winfried Baijens. Op 6 het en 7 juni door 1943 uit stelt de bezetter naar in Kamp Vught uit bijna 1300 kinderen, soms uit met hun moeder, op transport het naar Westerbork. door Vandaaruit gaat het uit naar Sobibor. Een vernietigingskamp. op tv Overlevingskans: een nul. In een de trein naar Westerbork is ook met een met moeder met twee zoontjes, een met de van drie jaar en een op van één jaar. in De oudste wordt onderweg de ziek. In de Westerbork een valt het besluit om door hem naar een ziekenhuis in met met Groningen te brengen. Daar ontfermt het op op verzet zich over hem. Zo de ontsnapt hij aan het het lot tijdens van zijn in broertje en moeder en bijna uit 1300 anderen, van die dan door al lang en breed onderweg zijn tijdens uit naar Sobibor. Omdat het het 75 jaar geleden is, komt op tv deze in Simon Wijnbergen voor door het eerst naar de herdenking in van de Vught. Vanuit Israël, waar hij het woont. met Zijn verhaal was tot voor op kort onbekend. Reden van waarom met zijn naam op de met herdenkingsplaquette staat. door Tussen de namen van de in kinderen die de van transporten niet hebben op overleefd. In naar de uitzending is tijdens een gesprek met Simon in Wijnbergen te zien. Ook van wordt in met portretten en uit interviews het verhaal verteld van door andere naar kinderen. Winfried Baijens op praat met directeur Jeroen door van den Eijnde van door Nationaal op tv Monument Kamp Vught en er tijdens zijn beelden van de van op herdenking zelf.

mei 2020
10-06-2018 22:40

Herdenking Kindertransport Vught 1943

Herdenking Kindertransport Vught 1943 - Herdenking Kindertransport Vught 1943

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de beruchte kindertransporten uit Kamp Vught plaatsvonden. De NOS memoreert dit met een verslag van de herdenking en met enkele bijzondere verhalen en reportages. De presentatie is in handen van Winfried ...

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Kindertransport Vught 1943 bij Herdenking Kindertransport Vught 1943 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Kindertransport Vught 1943. Heb je een uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist

Uitzending gemist van Herdenking Kindertransport Vught 1943? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Kindertransport Vught 1943 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!