Programma gemist?

Het is dit naar jaar 75 op tv jaar geleden dat in de beruchte op tv kindertransporten uit Kamp Vught op tv plaatsvonden. De met NOS memoreert dit met tijdens een het verslag van de herdenking en de met enkele bijzondere een verhalen en naar reportages. De presentatie is in een handen van naar Winfried het Baijens. Op 6 en 7 juni van 1943 stelt de in bezetter in Kamp op Vught bijna 1300 kinderen, uit soms met hun uit in moeder, op transport tijdens naar Westerbork. Vandaaruit gaat op tv het naar Sobibor. Een vernietigingskamp. naar tijdens Overlevingskans: nul. In de het trein naar Westerbork is ook door een moeder de met twee zoontjes, met een van drie op tv jaar en naar een van één jaar. De met oudste wordt onderweg naar ziek. In met Westerbork op valt het besluit om hem naar naar het een ziekenhuis in Groningen in te brengen. Daar ontfermt het naar verzet zich over de hem. Zo het ontsnapt hij door aan het lot van tijdens zijn broertje tijdens en moeder en bijna van 1300 naar anderen, die dan met al lang en uit breed onderweg zijn naar Sobibor. Omdat tijdens het 75 jaar van geleden in is, komt deze Simon Wijnbergen voor door het eerst naar door de herdenking naar in Vught. het Vanuit Israël, een waar hij woont. Zijn verhaal was in tot tijdens voor kort onbekend. Reden waarom een zijn naam op op de herdenkingsplaquette staat. van Tussen de uit namen van de kinderen uit die tijdens de transporten het niet hebben overleefd. In de uitzending van is een gesprek de met Simon Wijnbergen te in zien. tijdens Ook wordt met portretten en uit interviews het verhaal tijdens verteld van van andere een kinderen. Winfried Baijens praat met de directeur Jeroen tijdens van den Eijnde van Nationaal een Monument Kamp Vught naar en er zijn de beelden van de een herdenking op tv zelf.

september 2021
10-06-2018 22:40

Herdenking Kindertransport Vught 1943

Herdenking Kindertransport Vught 1943 - Herdenking Kindertransport Vught 1943

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de beruchte kindertransporten uit Kamp Vught plaatsvonden. De NOS memoreert dit met een verslag van de herdenking en met enkele bijzondere verhalen en reportages. De presentatie is in handen van Winfried ...

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Kindertransport Vught 1943 bij Herdenking Kindertransport Vught 1943 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Kindertransport Vught 1943. Heb je een uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist

Uitzending gemist van Herdenking Kindertransport Vught 1943? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Kindertransport Vught 1943 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!