Programma gemist?

Het door is dit jaar van 75 jaar naar geleden dat de beruchte van kindertransporten uit Kamp de Vught plaatsvonden. het De NOS memoreert dit met een een verslag van uit de herdenking en met met enkele bijzondere verhalen uit met en reportages. De presentatie van is in naar handen van Winfried Baijens. Op 6 en uit 7 juni 1943 op stelt de bezetter in in Kamp Vught met bijna met 1300 kinderen, soms op met hun het moeder, op transport naar Westerbork. van Vandaaruit een gaat het naar Sobibor. Een vernietigingskamp. op tv Overlevingskans: uit nul. In de trein door naar Westerbork door is ook een tijdens moeder met tijdens twee zoontjes, een door van drie jaar en met een van één op jaar. De oudste wordt naar onderweg ziek. In uit Westerbork valt de het besluit het om hem naar een ziekenhuis in de van Groningen te brengen. in Daar ontfermt het verzet zich met over hem. met Zo ontsnapt hij aan het uit het lot van zijn broertje en moeder de en bijna met 1300 van anderen, die dan een al lang en de breed onderweg zijn naar Sobibor. Omdat tijdens het 75 jaar geleden op tv is, met komt deze in Simon Wijnbergen voor het op eerst naar de herdenking in op tv Vught. door Vanuit Israël, waar uit hij woont. Zijn verhaal was van de tot voor kort onbekend. van Reden waarom tijdens zijn naam op uit de herdenkingsplaquette staat. Tussen de namen uit op van de kinderen die de door transporten niet van hebben overleefd. In de door uitzending is een gesprek met door de Simon Wijnbergen te tijdens zien. Ook wordt met naar portretten en interviews het op verhaal verteld het van andere uit kinderen. Winfried Baijens praat op met directeur Jeroen van den op tv Eijnde van Nationaal op tv uit Monument Kamp Vught en van er zijn beelden van op tv de het herdenking zelf.

oktober 2019
10-06-2018 22:40

Herdenking Kindertransport Vught 1943

Herdenking Kindertransport Vught 1943 - Herdenking Kindertransport Vught 1943

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de beruchte kindertransporten uit Kamp Vught plaatsvonden. De NOS memoreert dit met een verslag van de herdenking en met enkele bijzondere verhalen en reportages. De presentatie is in handen van Winfried ...

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Kindertransport Vught 1943 bij Herdenking Kindertransport Vught 1943 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Kindertransport Vught 1943. Heb je een uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist

Uitzending gemist van Herdenking Kindertransport Vught 1943? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Kindertransport Vught 1943 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!