Programma gemist?

Het is tijdens dit met jaar 75 jaar geleden tijdens dat de beruchte kindertransporten de uit naar Kamp Vught plaatsvonden. De NOS het memoreert dit met een van met verslag van de herdenking en naar met enkele bijzondere verhalen op en reportages. De in presentatie is in de handen van Winfried van Baijens. Op door 6 en 7 een juni 1943 stelt de bezetter uit in Kamp een Vught bijna 1300 door kinderen, soms met hun in moeder, van op transport naar op Westerbork. Vandaaruit gaat het naar met Sobibor. Een een vernietigingskamp. Overlevingskans: de nul. In de trein naar op tv tijdens Westerbork is ook een moeder van met twee op zoontjes, een op tv van drie jaar en met een van één jaar. door De oudste wordt naar onderweg het ziek. In Westerbork valt het besluit uit om hem naar naar een ziekenhuis in op tv Groningen te brengen. de Daar ontfermt naar het verzet zich over het hem. Zo ontsnapt het hij tijdens aan het lot van op zijn broertje en de moeder het en bijna 1300 anderen, met die dan al op tv lang en breed onderweg zijn de naar Sobibor. Omdat het een de 75 jaar geleden is, tijdens komt deze Simon Wijnbergen de voor het eerst naar op een de herdenking in op tv Vught. Vanuit Israël, waar hij woont. de door Zijn verhaal was tot naar voor kort onbekend. Reden het waarom zijn naam op op de herdenkingsplaquette uit staat. Tussen de namen tijdens van de de kinderen die van de transporten niet hebben overleefd. In op de uitzending is naar een gesprek met van Simon Wijnbergen te op zien. Ook wordt een met portretten op tv en naar interviews het verhaal naar verteld van andere kinderen. Winfried Baijens de praat met directeur de Jeroen op van den Eijnde van op tv Nationaal naar Monument Kamp Vught en er door zijn beelden de van de in herdenking zelf.

januari 2021
10-06-2018 22:40

Herdenking Kindertransport Vught 1943

Herdenking Kindertransport Vught 1943 - Herdenking Kindertransport Vught 1943

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de beruchte kindertransporten uit Kamp Vught plaatsvonden. De NOS memoreert dit met een verslag van de herdenking en met enkele bijzondere verhalen en reportages. De presentatie is in handen van Winfried ...

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Kindertransport Vught 1943 bij Herdenking Kindertransport Vught 1943 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Kindertransport Vught 1943. Heb je een uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist

Uitzending gemist van Herdenking Kindertransport Vught 1943? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Kindertransport Vught 1943 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!