Programma gemist?

Het naar is dit jaar 75 jaar van geleden door dat de beruchte kindertransporten uit het met Kamp Vught plaatsvonden. naar De NOS memoreert dit met een op tv het verslag van de herdenking en met door enkele bijzondere verhalen tijdens op tv en reportages. De presentatie is naar in tijdens handen van Winfried op Baijens. Op 6 en 7 juni de 1943 stelt de door bezetter in een Kamp Vught bijna het 1300 kinderen, soms met hun met moeder, op in transport naar Westerbork. op tv Vandaaruit gaat op tv het naar op tv Sobibor. Een vernietigingskamp. in Overlevingskans: nul. In de trein naar op Westerbork in is ook een moeder met een tijdens twee zoontjes, een op van drie jaar en een van met één jaar. naar De oudste wordt op onderweg uit ziek. In Westerbork valt naar het besluit om hem naar naar de een ziekenhuis in Groningen te brengen. van Daar ontfermt de het verzet zich over van hem. Zo de ontsnapt hij het aan het lot van zijn tijdens broertje en met moeder van en bijna 1300 anderen, die de dan al tijdens lang en breed onderweg zijn naar naar tijdens Sobibor. Omdat het 75 jaar geleden de in is, komt deze een Simon Wijnbergen voor het eerst naar op tv de herdenking het in van Vught. Vanuit Israël, waar hij woont. naar Zijn verhaal van was tot het voor kort onbekend. een Reden waarom op tv zijn naam op op de herdenkingsplaquette staat. Tussen de op tv namen door van de kinderen op die de transporten niet door hebben overleefd. In de een uitzending is een op tv gesprek met Simon Wijnbergen naar te zien. naar Ook wordt met portretten en in op tv interviews het verhaal verteld door van andere kinderen. met Winfried Baijens praat door met directeur Jeroen tijdens van den Eijnde van Nationaal op tv Monument Kamp naar Vught en er naar zijn beelden van uit de herdenking door zelf.

oktober 2020
10-06-2018 22:40

Herdenking Kindertransport Vught 1943

Herdenking Kindertransport Vught 1943 - Herdenking Kindertransport Vught 1943

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de beruchte kindertransporten uit Kamp Vught plaatsvonden. De NOS memoreert dit met een verslag van de herdenking en met enkele bijzondere verhalen en reportages. De presentatie is in handen van Winfried ...

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking Kindertransport Vught 1943 bij Herdenking Kindertransport Vught 1943 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking Kindertransport Vught 1943. Heb je een uitzending van Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking Kindertransport Vught 1943 gemist

Uitzending gemist van Herdenking Kindertransport Vught 1943? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking Kindertransport Vught 1943 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!