Programma gemist?

Hoe op ziet leven op er in de toekomst uit? Laten een we tijdens onze huizen 3d-printen? Bezorgen in drones onze een boodschappen? En gaan we naar met de vliegende de auto naar in ons werk of zijn een onze uit banen door robots overgenomen? uit Aan de vooravond van met de vierde door Industriële Revolutie zoomt naar De Wereld op van Morgen in op op ontwikkelingen en innovaties die op tv de wereld beter maken. de Dag in de dag uit het houden wetenschappers, uit bedrijven en organisaties zich bezig met met op technologieën die de van meest uiteenlopende problemen oplossen. het Van de ontwikkeling van het de zelfrijdende auto tot van de op tv inzet van de kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg. Het een programma toont uit spraakmakende innovaties in die niet eens zo heel met lang een meer op zich laten wachten. de Daarnaast naar is er aandacht voor de het winnaar met van de het Nederlandse Innovatie Prijs op 2019.

Hoe op tv ziet ons land eruit over in tien door jaar? En van over twintig? In De Wereld tijdens van Morgen onderzoekt Jort van op Kelder het Nederland met van de toekomst. Nederland een is koploper op van het gebied van innovatie; met iedere dag werken het er bedrijven, het instituten en wetenschappers van aan nieuwe technologieën om met ons leven van beter en gemakkelijker te maken. op met De Wereld van Morgen een laat zien het welke innovaties er in de wereld met plaatsvinden en een wat deze in de een naar praktijk voor ons kunnen betekenen. de Jort het Kelder presenteert het programma live vanuit in het het Kurhaus in Scheveningen, waar op tv ook André Kuipers door live de het Nederlandse Innovatie Prijs uitreikt met aan naar het meest innovatieve bedrijf van Nederland. in Hoe ziet in wonen op en werken er in de een toekomst uit? de Wat verandert er uit in de gezondheidszorg? En het besturen van we over een met aantal jaar onze naar eigen auto’s nog wel? De Wereld naar van met Morgen laat spraakmakende het innovaties zien die de niet eens zo door lang op zich laten wachten. op tv Zo demonstreert van Jort Kelder met hoe een op tv boer, met behulp door van drones en zelfbesturende door tractoren, zijn met laarzen niet meer vies door hoeft te maken om het zijn beroep uit het te door oefenen. Ook legt Kelder van uit hoe artsen met een naar virtuele in kopie van een patiënt zonder in risico’s medicijnen van en operaties kunnen testen. de het Op de Arena door Boulevard laat de presentator zich in met met innovatieve technieken leiden door op tv een meute van duizenden een concertbezoekers.

januari 2021
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!