Programma gemist?

Hoe ziet het leven er in in de toekomst uit? de Laten van we onze huizen 3d-printen? de Bezorgen drones door onze boodschappen? En gaan we het met de vliegende auto naar naar met ons werk of zijn op onze banen door door robots van overgenomen? Aan de vooravond van op tv de op vierde Industriële Revolutie zoomt De door Wereld van Morgen van in op ontwikkelingen uit en innovaties die de in wereld beter het maken. Dag in naar dag naar uit houden wetenschappers, bedrijven op en organisaties naar zich bezig met technologieën het die de meest uiteenlopende met problemen oplossen. Van de door ontwikkeling van de het in zelfrijdende auto tot de inzet naar van kunstmatige intelligentie in op de een gezondheidszorg. Het programma toont een spraakmakende tijdens innovaties die niet op tv eens zo heel het lang meer op zich laten met wachten. de Daarnaast is er het aandacht voor de winnaar van een de Nederlandse Innovatie Prijs op tv op tv 2019.

Hoe ziet op tv ons met land eruit over tien jaar? van En over twintig? In van naar De Wereld van tijdens Morgen onderzoekt Jort Kelder het op tv Nederland uit van de toekomst. Nederland is koploper tijdens op het gebied tijdens door van innovatie; iedere dag met werken er een bedrijven, instituten en wetenschappers de aan nieuwe technologieën om een ons van leven beter en gemakkelijker naar te maken. De van Wereld van naar Morgen laat zien welke innovaties er naar tijdens in de wereld plaatsvinden van en wat het deze in de praktijk op tv voor ons uit kunnen betekenen. Jort Kelder met presenteert het programma live vanuit de de het Kurhaus in Scheveningen, waar het ook André Kuipers de live de Nederlandse Innovatie de op tv Prijs uitreikt aan uit het meest innovatieve bedrijf van Nederland. de Hoe naar ziet wonen een en werken er op tv in de toekomst het uit? Wat verandert er in van de gezondheidszorg? En besturen op we over naar een aantal jaar onze naar eigen met auto’s nog wel? de De Wereld van Morgen laat uit spraakmakende innovaties zien een in die niet eens zo de lang op van zich laten wachten. Zo de demonstreert Jort Kelder het hoe een het boer, met behulp van drones en door op tv zelfbesturende tractoren, zijn laarzen niet een meer op vies hoeft te maken om door zijn beroep uit door te oefenen. Ook legt in Kelder uit uit hoe artsen met een uit in virtuele kopie van op tv een patiënt zonder risico’s medicijnen op tv en met operaties kunnen testen. Op met de Arena Boulevard laat de tijdens door presentator zich met innovatieve technieken het leiden tijdens door een meute van duizenden uit concertbezoekers.

mei 2021
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!