Programma gemist?

Hoe ziet van leven er in door de toekomst door uit? Laten we onze huizen van 3d-printen? Bezorgen drones op onze boodschappen? En door gaan we met met de vliegende tijdens auto naar ons door werk of zijn in onze banen door door robots uit overgenomen? Aan de vooravond uit van de een vierde Industriële Revolutie zoomt door De Wereld een van Morgen in op ontwikkelingen en tijdens innovaties die op de wereld beter uit maken. Dag in dag van een uit houden wetenschappers, bedrijven met en organisaties zich de bezig met technologieën die tijdens de meest door uiteenlopende problemen oplossen. in Van de de ontwikkeling van de zelfrijdende een auto tot naar de inzet van kunstmatige op tv intelligentie in de het gezondheidszorg. Het programma toont spraakmakende de innovaties die niet naar eens een zo heel lang meer op op zich laten wachten. naar Daarnaast is er op naar aandacht voor de in winnaar van de Nederlandse het Innovatie Prijs tijdens 2019.

Hoe het ziet ons land eruit de over tien jaar? naar En over twintig? een In De Wereld van van door Morgen onderzoekt Jort een Kelder het Nederland van de toekomst. uit op tv Nederland is koploper naar op het gebied tijdens van innovatie; iedere in dag werken er bedrijven, instituten een en wetenschappers in aan nieuwe technologieën op tv om ons leven het beter en gemakkelijker te maken. op tv De Wereld door van Morgen laat zien uit welke innovaties naar er in tijdens de wereld tijdens plaatsvinden en wat deze in de van praktijk de voor ons tijdens kunnen betekenen. Jort naar Kelder presenteert het van programma live vanuit het door Kurhaus in Scheveningen, waar van ook André van Kuipers live van de Nederlandse Innovatie het Prijs uitreikt aan het meest innovatieve door bedrijf op van Nederland. Hoe ziet wonen een en werken er op tv in de toekomst op uit? Wat verandert een er in de in gezondheidszorg? En de besturen een we over een aantal jaar op tv onze eigen tijdens auto’s nog wel? De door Wereld van Morgen met laat spraakmakende innovaties zien tijdens die op tv niet eens zo lang in op zich in laten wachten. Zo demonstreert tijdens Jort uit Kelder hoe een boer, met behulp naar van de drones en met zelfbesturende tractoren, zijn naar laarzen niet meer vies in hoeft te maken met om zijn in beroep uit te oefenen. van Ook legt Kelder uit van hoe artsen op met een virtuele kopie van het een patiënt zonder de risico’s de medicijnen en operaties kunnen tijdens testen. van Op de Arena Boulevard uit laat de in presentator zich met innovatieve technieken leiden op tv door een meute naar van de duizenden concertbezoekers.

januari 2020
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!