Programma gemist?

Hoe ziet leven op er in op tv de toekomst tijdens uit? Laten we onze huizen op 3d-printen? Bezorgen in drones onze boodschappen? En naar tijdens gaan we met de een vliegende auto tijdens naar ons werk of zijn de onze banen door op robots overgenomen? Aan een de vooravond van tijdens de vierde Industriële Revolutie op tv zoomt tijdens De Wereld van op Morgen in op ontwikkelingen van en innovaties het die de met wereld beter maken. Dag in een dag uit houden wetenschappers, de bedrijven en organisaties het zich bezig met in het technologieën die de van meest uiteenlopende problemen een oplossen. Van de ontwikkeling van op tv de naar zelfrijdende auto tot de inzet uit van kunstmatige intelligentie in een de gezondheidszorg. Het van programma toont van spraakmakende op tv innovaties die niet eens zo heel door lang meer op van zich laten wachten. de Daarnaast is naar er aandacht voor de van winnaar op van de Nederlandse Innovatie uit Prijs met 2019.

Hoe ziet ons de de land eruit over in tien jaar? En op tv over twintig? In met De Wereld van Morgen door onderzoekt Jort Kelder het door Nederland van de uit toekomst. Nederland door is koploper op het naar gebied op tv van innovatie; iedere dag werken het er bedrijven, tijdens instituten en wetenschappers aan de nieuwe door technologieën om ons leven beter en een gemakkelijker te maken. met De van Wereld van Morgen laat zien naar welke innovaties er uit op in de wereld plaatsvinden naar en wat het deze in de tijdens praktijk voor ons op tv kunnen betekenen. Jort Kelder presenteert het in programma live vanuit op tv het naar Kurhaus in met Scheveningen, waar ook de André Kuipers live op de Nederlandse Innovatie Prijs op uitreikt aan het meest naar innovatieve bedrijf van de Nederland. in Hoe ziet wonen en werken het er op tv in de toekomst tijdens uit? Wat verandert er door in de van gezondheidszorg? En besturen het we over een aantal jaar onze het eigen de auto’s nog wel? De met Wereld van Morgen laat naar spraakmakende innovaties zien naar die met niet eens zo lang tijdens op zich laten de wachten. Zo door demonstreert Jort met Kelder hoe een boer, met behulp in van drones de en zelfbesturende tractoren, tijdens zijn laarzen niet de meer vies met hoeft te maken om de zijn beroep uit van te oefenen. Ook legt naar Kelder uit hoe het artsen door met een virtuele op tv kopie van een patiënt zonder op tv risico’s het medicijnen en op tv operaties kunnen testen. Op van de Arena Boulevard laat de naar presentator zich met een innovatieve op technieken leiden door een meute naar op tv van duizenden concertbezoekers.

september 2020
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!