Programma gemist?

Hoe tijdens ziet leven er in de een toekomst uit? Laten door de we onze huizen het 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? het En met gaan we met de op tv vliegende auto de naar ons werk of zijn onze door met banen door robots overgenomen? Aan een de vooravond van in de vierde op Industriële Revolutie zoomt de De Wereld van Morgen in in in op ontwikkelingen en innovaties die de van de wereld beter maken. Dag in het dag uit in houden wetenschappers, bedrijven in en organisaties zich op bezig met technologieën die een de naar meest uiteenlopende problemen oplossen. een Van de ontwikkeling van in de zelfrijdende uit auto tot de inzet van op tv kunstmatige intelligentie uit in de gezondheidszorg. Het een programma van toont spraakmakende innovaties die niet naar eens zo een heel lang meer een op zich laten wachten. van Daarnaast is er het door aandacht voor de winnaar van de in Nederlandse Innovatie Prijs op tv van 2019.

Hoe het ziet ons land eruit over op tv het tien jaar? En door over twintig? In De Wereld uit van Morgen onderzoekt Jort naar Kelder naar het Nederland van een de toekomst. Nederland is op koploper op het gebied op tv een van innovatie; iedere dag op werken er bedrijven, instituten en naar wetenschappers door aan nieuwe technologieën om op tv ons een leven beter en gemakkelijker tijdens te maken. De Wereld de van Morgen laat zien uit in welke innovaties er in in de wereld plaatsvinden en wat van deze in de naar praktijk voor ons naar in kunnen betekenen. Jort Kelder presenteert het het programma live met vanuit het met Kurhaus in een Scheveningen, waar ook André met Kuipers live de op tv Nederlandse Innovatie Prijs uitreikt uit aan het meest door innovatieve bedrijf met van Nederland. Hoe ziet uit wonen uit en werken er een in de toekomst uit? Wat verandert tijdens er in de door gezondheidszorg? En besturen tijdens we op tv over een aantal tijdens jaar onze uit eigen auto’s nog wel? uit De Wereld van Morgen laat van spraakmakende innovaties naar zien die niet eens naar zo de lang op zich laten wachten. uit Zo demonstreert op Jort Kelder hoe op tv een naar boer, met behulp van naar drones en zelfbesturende tractoren, door zijn laarzen niet tijdens meer vies op hoeft te maken om zijn tijdens beroep het uit te in oefenen. Ook legt Kelder uit hoe tijdens een artsen met een virtuele kopie van in een patiënt op zonder risico’s medicijnen en op door operaties kunnen testen. Op de de Arena in Boulevard laat de de presentator zich met in innovatieve technieken leiden door een meute een van van duizenden concertbezoekers.

juni 2020
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!