Programma gemist?

Hoe een ziet leven er door in de toekomst uit? van Laten we onze uit huizen 3d-printen? Bezorgen op drones onze boodschappen? En door gaan we met op van de vliegende auto naar ons werk een of zijn op tv onze banen door op robots tijdens overgenomen? Aan de vooravond van van de vierde Industriële Revolutie van uit zoomt De Wereld van de Morgen in tijdens op ontwikkelingen en tijdens innovaties die de wereld beter maken. een Dag van in dag op tv uit houden wetenschappers, bedrijven en op tv organisaties zich op bezig met technologieën het die de meest uiteenlopende problemen uit oplossen. Van de de ontwikkeling van de in zelfrijdende auto tot met de door inzet van kunstmatige door intelligentie in de gezondheidszorg. Het op tv van programma toont spraakmakende innovaties die niet door eens naar zo heel lang meer op uit zich door laten wachten. tijdens Daarnaast is er tijdens aandacht voor de winnaar een van de Nederlandse Innovatie Prijs met tijdens 2019.

Hoe ziet ons uit land eruit op tv over tien jaar? door En over twintig? In in De Wereld van tijdens Morgen onderzoekt Jort met Kelder het Nederland door van de met toekomst. van Nederland is koploper op een het gebied van tijdens innovatie; iedere dag in werken er de bedrijven, instituten en wetenschappers uit aan nieuwe technologieën om het ons leven beter door en gemakkelijker van te maken. van De Wereld van Morgen laat zien tijdens welke innovaties er van in de wereld een plaatsvinden en tijdens wat deze het in de praktijk van voor ons uit kunnen betekenen. Jort naar Kelder presenteert het programma live tijdens vanuit met het Kurhaus in Scheveningen, waar uit ook op tv André Kuipers live de door Nederlandse Innovatie Prijs uitreikt aan in het meest innovatieve in bedrijf van naar Nederland. Hoe ziet naar wonen op en werken er het in de toekomst uit? van Wat verandert naar er in de gezondheidszorg? En naar besturen we over een een aantal op jaar onze eigen door auto’s nog de wel? De Wereld van Morgen laat in spraakmakende in innovaties zien tijdens die niet eens zo uit lang op het zich laten wachten. Zo demonstreert Jort met Kelder de hoe een boer, de met behulp van van drones en zelfbesturende met tractoren, zijn laarzen niet meer op vies de hoeft te maken het om zijn beroep uit te door oefenen. Ook legt uit Kelder uit hoe met uit artsen met een het virtuele kopie van een patiënt uit zonder risico’s het medicijnen en operaties kunnen testen. het Op de van Arena Boulevard een laat de presentator uit zich met innovatieve door technieken leiden door door een meute het van duizenden concertbezoekers.

september 2021
26-06-2019 19:35

De wereld van morgen

De Wereld van Morgen - De wereld van morgen

Hoe ziet leven er in de toekomst uit? Laten we onze huizen 3d-printen? Bezorgen drones onze boodschappen? En gaan we met de vliegende auto naar ons werk of zijn onze banen door robots overgenomen? Aan de vooravond van de vierde Industriële ...

13-06-2018 20:35

Special: De Wereld van Morgen

De Wereld van Morgen - Special: De Wereld van Morgen

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In De Wereld van Morgen onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetensch...

De Wereld van Morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld van Morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld van Morgen bij De Wereld van Morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld van Morgen. Heb je een uitzending van De Wereld van Morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld van Morgen gemist

Uitzending gemist van De Wereld van Morgen? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld van Morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!