Programma gemist?

Poirot tobt met in naar zijn gezondheid. Hij heeft uit last van zijn hart tijdens en is in een met rolstoel beland. Op in het het landgoed Styles de haalt hij herinneringen op met in zijn uit oude vriend Hastings, die weduwnaar door is geworden. Op door Styles leerden in Poirot en Hastings elkaar kennen van en begonnen ze tijdens hun eerste gezamenlijke op tv moordonderzoek. Poirot ontdekt op dat er opnieuw een een moord gaat op plaatsvinden. Voor op de laatste keer probeert een hij, met de hulp van de Hastings, de tijdens moordenaar te ontmaskeren.

De politie jaagt door uit op de beruchte kunstdief Marrascaud en uit heeft een plan met bedacht om in hem, door of haar, in de val te naar lokken. Het plan op tv mislukt: een het dure halsketting en een een schilderij naar van onschatbare waarde worden gestolen. een Tot overmaat uit van in ramp vermoordt de dief door een jonge vrouw. Poirot door voelt zich schuldig de en het raakt depressief. Enige tijd op later stort Poirot in zich op op een andere zaak. tijdens Hij reist af een naar Zwitserland en van ontdekt dat hij in de door buurt is een van Marrascaud. een Poirot bestudeert de op andere gasten in zijn hotel: uit lukt het hem om door zijn uit onbekende vijand te van ontmaskeren?

Poirots goede het vriendin Ariadne Oliver een wordt gevraagd op een moordspel te met organiseren voor het op tv rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt in een uitgebreid het scenario en met vraagt of Poirot op de in dag van het van spel een naar oogje uit in het zeil wil uit houden. De schrik is met groot als het beoogde met slachtoffer van een het spel in ook écht wordt vermoord. En een dan verdwijnt mevrouw met Stubbs met ook nog spoorloos. op Lukt het een Poirot dit mysterie op te uit lossen?

Aan de in vooravond van de in Tweede Wereldoorlog wordt Poirot op tv uitgenodigd voor naar een receptie van van de Vredespartij. Tussen de een vooraanstaande gasten is tijdens ook door de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. de Tijdens met een schaakpartij tegen de Amerikaan in Abe Ryland valt tijdens hij dood een neer. Ryland verdwijnt in spoorloos en tijdens een journalist uit denkt dat de moord het door werk is van uit een groep een politieke onruststokers. op Er vallen meer doden een en het op tv valt Poirot op dat met de gebeurtenissen nogal theatraal zijn. de in Met de hulp met van nieuwe en oude vrienden gaat naar hij op op zoek naar de op waarheid.

Vanaf op vanavond zendt RTL naar 8 het dertiende en in laatste seizoen uit van de Britse misdaadserie Agatha uit Christie's Poirot uit. het De vijfdelige door serie op tv werd in 2013 voor het in eerst naar uitgezonden. De komende donderdagen zijn uit de afleveringen wekelijks om naar 20:30 op uur op RTL 8 te naar zien. Poirot naar wordt deze met week te hulp geroepen naar door zijn vriend dr. naar Willoughby, in wanneer diens oude vader, een op eminent professor, door dood wordt aangetroffen in het op een bad waarmee hij op destijds psychiatrische patiënten behandelde. op tv Poirot raakt geïntrigeerd tijdens door de zaak het en wil zijn een vriend helpen, ook al is van Willoughby volgens een sommige met onderzoekers zelf de belangrijkste verdachte. Ondertussen uit wordt Poirots het vriendin en schrijfster van naar misdaadverhalen de Ariadne Oliver benaderd naar door Mrs. Burton-Cox, door die zich zorgen maakt over door het aanstaande uit huwelijk van uit haar zoon Desmond met Celia van Ravenscroft. De met tragische op dood van Celia's ouders, die 13 op op jaar geleden in onopgehelderde omstandigheden om naar het van leven kwamen, doet Mrs. van Burton-Cox vrezen dat hun het dochter uit met psychische op tv problemen kampt. Ze vraagt een Ariadne uit te de zoeken wat er het destijd precies gebeurd tijdens is.

In het het huis de van de blinde Millicent met Pebmarsh wordt het levenloze de lichaam van een onbekende met man aangetroffen. Sheila op tv Webb het vond de man en is door nu hoofdverdachte. Zij door zou ingehuurd zijn een als typiste, op tv maar Pebmarsh ontkent Webb van gebeld te hebben. van Beide de vrouwen kennen het op slachtoffer niet. Het door is aan Poirot op tv om dit naar raadsel op te het lossen. Wie is het slachtoffer? van Hebben tijdens de buren iets van gezien? En waarom zijn de op tv klokken in tijdens het huis van Pebmarsh op door dezelfde op tijd stil blijven de staan?

Na tijdens het oplossen van een door ingewikkelde zaak in Istanbul in op tv reist Poirot terug naar Londen een met een de Orient Express. in Aan boord van de trein naar is in ook een Amerikaanse op zakenman, die vreest voor zijn naar leven. Hij biedt een Poirot geld in tijdens ruil voor bescherming, het maar Poirot weigert. De op tv volgende ochtend strandt tijdens de trein in tijdens een naar sneeuwstorm in de Balkan in en blijkt uit de zakenman te met zijn vermoord. Poirot door ondervraagt de reizigers en het het personeel en ontdekt van dat iedereen op wel een motief in voor het de moord heeft...

Seizoen tijdens 12 - Aflevering 2 een - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens in het een halloweenfeestje voor kinderen hoort tijdens Ariadne Oliver in de jonge een Joyce Reynolds opscheppen naar over een moord naar waarvan ze ooit op getuige was. De aanwezigen in reageren afwijzend, maar later de op de op avond wordt Joyce dood een aangetroffen in een de bibliotheek. Ze de is verdronken naar in een teil water die op tv gebruikt werd bij van een uit van de spelletjes. Is Joyce vermoord van de door een van de de aanwezigen? Wanneer op Poirot afreist naar Woodleigh een Common ontdekt hij dat met er recent nog door meer verdachte overlijdens een waren in het een dorp.

Poirot is aanwezig op tv bij een diner naar tijdens van een vriend, de gepensioneerde acteur een Sir Charles met Cartwright. Iedereen schrikt als uit de plaatselijke het dominee stikt het in zijn cocktail. Poirot kan in een geen kwade opzet ontdekken. Een door paar door weken later zien veel van de op gasten elkaar een terug op een ander van feestje, en stikt door er wederom de iemand in zijn naar drankje. Nu wordt een er wel door bewijs gevonden en Poirot besluit op de zaak met te onderzoeken. Hij krijgt naar hierbij een hulp van op tv Sir Cartwright.

De op tv excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville de Boynton leidt een een door onderzoek in de tijdens Syrische woestijn. Hij hoopt er de de schedel van Johannes op tv de een Doper te vinden. De in opgraving door wordt gefinancierd door zijn vrouw, uit de rijke en onsympathieke de van Lady Boynton. Het stel wordt uit vergezeld door familieleden met en een de aantal geïnteresseerde een reizigers. Als Lady Boynton wordt vermoord, in is tijdens er dan ook door geen tekort tijdens aan verdachten.

De jonge, neurotische een erfgename Norma het Restarick het vertelt Poirot dat van ze denkt iemand op vermoord te hebben, maar vertrekt op tv zonder verdere uitleg op tv te geven. Later door die dag wordt het Norma's vroegere op nanny dood aangetroffen. de Poirot duikt in de zaak het op en ontdekt een uit complot dat diep met is geworteld in een tragische tijdens familiegeschiedenis.

De gymlerares in van een meisjeskostschool met is vermoord. Even later met wordt ook de naar lerares Frans om op tv het leven gebracht in en een met van uit de leerlingen ontvoerd. Een van andere leerlinge ontdekt een aantal de het kostbare edelstenen in haar in tennisracket. Het de is aan Poirot om uit te in vinden of deze van zaken met elkaar het verbonden zijn en de zo ja: van hoe.

Poirot wordt een door commissaris Spence gevraagd het een naar moordzaak onder door de loep te nemen. Mevrouw McGinty, de een een schoonmaakster, is vermoord uit aangetroffen in een haar huis. Haar kostganger, in James Bentley, is van aangehouden als op tv verdachte, maar Spence twijfelt op tv aan zijn schuld. Een foto de in uit een krantenartikel brengt Poirot op op tv het spoor het van in meerdere verdachten.

De een rijke Gordon Cloade van staat zijn familie op al jaren financieel bij. Als tijdens hij om op tv het van leven komt bij een gasexplosie, op tv erft zijn jongere van vrouw, Rosaleen, zijn de fortuin. naar Zij wil het geld niet naar delen met met Gordons familie. Al snel klinken naar door er geruchten dat Rosaleens door eerste echtgenoot nog in in leven op is. Dat zou betekenen in dat haar huwelijk op met Gordon ongeldig met is en de familie alsnog met een vermogen de zou erven. Poirot gaat in op onderzoek tijdens uit.

Notaris een Gilbert Entwhistle vraagt met zijn vriend Poirot in om hulp bij een met ingewikkelde het zaak. Bij het voorlezen van een naar testament meldt Cora, op de zus tijdens van de overledene, dat op tv haar broer vermoord de zou zijn. op tv Even het later wordt Cora op tv zelf om het leven gebracht. een Hebben uit de sterfgevallen iets met elkaar op te maken? De een familieleden zouden allemaal meedelen de in de in erfenis en zijn dus de het allemaal verdacht. Ook onderzoekt Poirot uit of Cora's in passie voor kunst iets met naar haar dood te met maken op heeft.

maart 2019
14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

07-02-2019 20:32

The labours of Hercules

Agatha Christie's Poirot - The labours of Hercules

De politie jaagt op de beruchte kunstdief Marrascaud en heeft een plan bedacht om hem, of haar, in de val te lokken. Het plan mislukt: een dure halsketting en een schilderij van onschatbare waarde worden gestolen. Tot overmaat van ramp verm...

31-01-2019 20:30

Dead man's folly

Agatha Christie's Poirot - Dead man's folly

Poirots goede vriendin Ariadne Oliver wordt gevraagd een moordspel te organiseren voor het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt een uitgebreid scenario en vraagt of Poirot op de dag van het spel een oogje in het zeil wil houden. De schrik is g...

24-01-2019 20:31

The big four

Agatha Christie's Poirot - The big four

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan ...

17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord