Programma gemist?

Vanaf op vanavond zendt RTL 8 het op dertiende en met laatste seizoen van de met Britse naar misdaadserie Agatha met Christie's Poirot uit. De vijfdelige in serie werd in een 2013 voor het uit eerst uitgezonden. naar De komende donderdagen in zijn de afleveringen wekelijks uit om 20:30 uur van op RTL 8 naar te zien. Poirot wordt deze in week te een hulp uit geroepen door zijn vriend door dr. Willoughby, uit wanneer diens oude vader, een eminent naar op tv professor, dood wordt op aangetroffen in het bad waarmee een hij destijds naar psychiatrische patiënten behandelde. Poirot in raakt geïntrigeerd door de het zaak een en wil zijn vriend in helpen, de ook al is Willoughby volgens sommige van met onderzoekers zelf de het belangrijkste verdachte. Ondertussen wordt Poirots op tv vriendin en schrijfster het van misdaadverhalen Ariadne Oliver op tv op tv benaderd door Mrs. Burton-Cox, die zich de de zorgen maakt over het aanstaande huwelijk tijdens van haar door zoon Desmond met Celia uit een Ravenscroft. De tragische tijdens dood van Celia's ouders, die tijdens 13 jaar geleden in tijdens onopgehelderde tijdens omstandigheden om op tv het leven kwamen, doet tijdens Mrs. Burton-Cox vrezen dat hun met uit dochter met psychische problemen van kampt. Ze vraagt Ariadne de uit te zoeken met wat er destijd door precies gebeurd van is.

In het huis op van tijdens de blinde Millicent met Pebmarsh wordt het uit levenloze lichaam van een van onbekende een man aangetroffen. Sheila een Webb vond de man het en is nu op hoofdverdachte. Zij naar zou ingehuurd zijn als typiste, de maar Pebmarsh ontkent van Webb gebeld de te hebben. het Beide vrouwen kennen het slachtoffer uit niet. Het is uit aan Poirot om tijdens dit raadsel op te op lossen. Wie van is het slachtoffer? met Hebben de de buren iets op tv gezien? En waarom met zijn de klokken het in het huis van Pebmarsh met op dezelfde tijd stil van uit blijven staan?

Na naar het oplossen van een uit ingewikkelde zaak in het Istanbul reist op tv Poirot terug naar Londen op tv met de Orient Express. door Aan boord van in de trein een is ook een tijdens Amerikaanse zakenman, met die vreest in voor zijn leven. naar Hij biedt Poirot uit geld in ruil voor een bescherming, maar Poirot een weigert. De de volgende ochtend strandt de trein in op tv een op tv sneeuwstorm in de een Balkan en naar blijkt de zakenman te naar zijn vermoord. Poirot het ondervraagt de reizigers en het op van personeel en ontdekt het dat iedereen wel een motief door voor de moord naar heeft...

Seizoen tijdens 12 - het Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens in tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort tijdens Ariadne Oliver de jonge uit Joyce in Reynolds opscheppen over een moord de waarvan ze een ooit getuige uit was. De aanwezigen door reageren afwijzend, maar later tijdens op de uit avond wordt de Joyce dood aangetroffen in van de bibliotheek. Ze is verdronken tijdens in een teil op tv het water die gebruikt werd bij een het van de spelletjes. de Is Joyce vermoord op tv door op een van met de aanwezigen? Wanneer Poirot tijdens afreist naar Woodleigh Common door ontdekt hij uit dat er recent een nog meer in verdachte overlijdens waren in naar het dorp.

Poirot is aanwezig de bij een diner het van een vriend, de de van gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. op tv Iedereen naar schrikt als de op tv plaatselijke dominee stikt tijdens in zijn cocktail. Poirot kan naar geen een kwade opzet ontdekken. door Een paar weken later zien naar veel van de met gasten naar elkaar terug op een ander de feestje, uit en stikt er door wederom iemand in uit zijn drankje. een Nu wordt er wel van bewijs gevonden op tv en Poirot besluit op de zaak te onderzoeken. Hij naar krijgt hierbij hulp naar van Sir door Cartwright.

De excentrieke van Engelse archeoloog Lord in Greville Boynton leidt tijdens een onderzoek in de met met Syrische woestijn. Hij hoopt er tijdens de schedel van Johannes de de de Doper te vinden. De opgraving uit wordt gefinancierd door de zijn vrouw, tijdens de het rijke en onsympathieke Lady door Boynton. Het stel wordt de vergezeld door familieleden en de uit een aantal geïnteresseerde reizigers. Als Lady in met Boynton wordt vermoord, is het er dan naar ook geen tekort aan met verdachten.

De jonge, door neurotische erfgename Norma met Restarick door vertelt Poirot dat een ze denkt iemand vermoord te een hebben, maar vertrekt zonder een met verdere uitleg te geven. tijdens Later die naar dag wordt Norma's naar vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot een duikt in de zaak een en ontdekt van een complot dat op tv diep is geworteld naar in een met tragische familiegeschiedenis.

De gymlerares van de op een meisjeskostschool is vermoord. Even uit later wordt ook tijdens de lerares Frans het om het leven door gebracht naar en een van het de leerlingen ontvoerd. Een op tv andere leerlinge ontdekt een aantal op tv kostbare edelstenen de in haar tennisracket. op Het is uit aan Poirot om uit op te vinden of op tv deze zaken met elkaar het verbonden zijn en met op tv zo ja: hoe.

Poirot wordt door op commissaris naar Spence gevraagd een moordzaak uit onder de de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een in een schoonmaakster, is vermoord uit aangetroffen in haar in huis. Haar kostganger, James Bentley, op tv is aangehouden een als verdachte, maar tijdens Spence door twijfelt aan zijn schuld. Een naar foto naar in een krantenartikel naar brengt Poirot op het het spoor van meerdere met verdachten.

De tijdens rijke Gordon Cloade uit staat zijn naar familie al jaren in financieel bij. Als hij om het naar leven van komt bij een gasexplosie, door erft zijn jongere vrouw, op tv Rosaleen, met zijn fortuin. Zij wil het in een geld niet delen met met Gordons familie. van Al snel klinken de er geruchten dat Rosaleens eerste echtgenoot in nog in leven op tv is. Dat zou uit betekenen dat haar uit huwelijk met Gordon een ongeldig is het en de familie alsnog van een een vermogen zou erven. naar Poirot gaat naar op onderzoek uit.

Notaris Gilbert Entwhistle op tv met vraagt zijn vriend Poirot van om hulp bij uit een ingewikkelde zaak. een Bij het voorlezen met van een testament meldt Cora, door de zus van een de overledene, dat een haar broer vermoord van zou zijn. Even het later op wordt Cora zelf naar om het een leven gebracht. Hebben de van sterfgevallen iets tijdens met elkaar te maken? De familieleden de van zouden allemaal meedelen in op de erfenis en zijn dus uit allemaal door verdacht. Ook onderzoekt in Poirot of Cora's passie naar voor kunst iets met door haar dood de te maken op tv heeft.

De van mysterieuze meneer Shaitana nodigt vier tijdens speurders tijdens en vier andere gasten uit de door voor een etentje in zijn huis. naar op Na het eten wordt er een bridge gespeeld; uit de vier door speurders in de ene tijdens kamer, de andere gasten een in een andere. Als een de met speurders zijn uitgespeeld, ontdekken ze met dat meneer Shaitana door is door vermoord. Ze ondervragen de vier van door verdachten, die allemaal een dubieuze met achtergrond hebben. de Poirot denkt dat met de oplossing in het bridgespel een op zit.

Vanaf een vanavond wordt het op tv tiende seizoen met van de Britse met misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op met RTL 8. naar De vier afleveringen, het die in 2006 op tv voor de het eerst zijn uitgezonden op op de Britse naar televisie, zijn de komende uit donderdagen om 20:30 uur naar te zien op door op tv RTL 8. Poirot is aan boord op van de Blue in Train, die naar van Calais naar Nice op tv rijdt, wanneer de er een moord wordt gepleegd. uit Slachtoffer op tv is de rijke Amerikaanse de Ruth Kettering. naar Een kostbare uit edelsteen blijkt verdwenen te naar zijn. Kettering had van plaats op tv geruild met door een andere van passagier, dus het moet Poirot eerst door zien uit te vinden naar op wie de moordenaar van het eigenlijk uit had voorzien.

Poirot is op een uitnodiging van Sir door Henry Angkatell naar te gast op de landgoed 'The Hollow'. naar Daar maakt van hij kennis met de rest tijdens van van de familie naar Angkatell en hun gasten. van Als de volgende op tv dag een van de van gasten wordt vermoord, op gaat Poirot op onderzoek het uit. tijdens Maar in deze zaak op tv is niets wat het de uit lijkt.

Poirot op is in Egypte voor een een een Nijlcruise. Op de boot ontmoet op hij met het pasgetrouwde stel Simon en Linett. tijdens naar Ze worden lastiggevallen door Simons het ex, Jackie. een Als Linett op tv wordt vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. een Maar met er vallen al met snel meer slachtoffers en Poirot het ontdekt in dat er een veel meer verdachten aan boord het zijn.

januari 2019
17-01-2019 20:30

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

01-11-2018 20:32

Cards on the table

Agatha Christie's Poirot - Cards on the table

De mysterieuze meneer Shaitana nodigt vier speurders en vier andere gasten uit voor een etentje in zijn huis. Na het eten wordt er bridge gespeeld; de vier speurders in de ene kamer, de andere gasten in een andere. Als de speurders zijn uit...

25-10-2018 20:34

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt het tiende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op RTL 8. De vier afleveringen, die in 2006 voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie, zijn de komende donderdagen om 20:30...

18-10-2018 20:33

The hollow

Agatha Christie's Poirot - The hollow

Poirot is op uitnodiging van Sir Henry Angkatell te gast op landgoed 'The Hollow'. Daar maakt hij kennis met de rest van de familie Angkatell en hun gasten. Als de volgende dag een van de gasten wordt vermoord, gaat Poirot op onderzoek uit....

11-10-2018 20:33

Death on the Nile

Agatha Christie's Poirot - Death on the Nile

Poirot is in Egypte voor een Nijlcruise. Op de boot ontmoet hij het pasgetrouwde stel Simon en Linett. Ze worden lastiggevallen door Simons ex, Jackie. Als Linett wordt vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. Maar er vallen al snel meer slac...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord