Programma gemist?

Seizoen in 4 - Aflevering 3 uit - met Britse misdaadserie. One, two, de buckle my shoe. Poirots op tv tandarts wordt dood door aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp naar is ervan overtuigd dat op de man zelfmoord in heeft gepleegd, maar Poirot kan het zich dat een niet voorstellen. Iedereen die op tv op tv na Poirot een tijdens tandartsafspraak had, is verdacht. met Als een van de op verdachten, een Griek die een onlangs uit in India was, wordt vermoord, uit duikt Poirot in naar tijdens het verleden om tijdens de zaak op te kunnen tijdens lossen.

Na een met korte vakantie op in Parijs vliegt Poirot terug naar naar Londen. Terwijl op hij slaapt, een wordt een medepassagier, een op tv oudere dame, de vermoord. op De vrouw vergaarde een fortuin door met geld uit te door lenen naar en schuwde een het beetje chantage daarbij niet. op Poirot doet op tv onderzoek in Parijs en ontdekt door een ingewikkeld in moordcomplot.

Arthur Hastings keert het terug uit de tijdens de jungle en vindt in een logeeradres bij zijn goede een vriend, de privédetective Hercule uit Poirot. De het eigenzinnige speurneus wordt uit uitgedaagd door in een seriemoordenaar, naar die zijn slachtoffers uitzoekt op door alfabetische volgorde. Samen met tijdens hoofdinspecteur Japp gaan een ze achter de het dader aan. uit Ze doen er naar alles aan om door hem te op pakken te krijgen, een voordat hij een nieuw op slachtoffer in maakt.

Poirot in tobt met zijn van gezondheid. Hij van heeft last van zijn uit hart en is uit in een rolstoel tijdens beland. Op het landgoed Styles op tv haalt de hij herinneringen op op met zijn oude naar vriend Hastings, die weduwnaar uit is tijdens geworden. Op Styles leerden Poirot een en Hastings elkaar kennen van op en begonnen ze naar hun eerste gezamenlijke moordonderzoek. Poirot ontdekt het dat er opnieuw tijdens de een moord gaat plaatsvinden. Voor de de laatste keer met probeert hij, met door hulp tijdens van Hastings, de tijdens moordenaar te ontmaskeren.

De politie door jaagt op de beruchte tijdens kunstdief met Marrascaud en door heeft een plan bedacht een om hem, of haar, in tijdens de tijdens val te in lokken. Het plan mislukt: uit een dure halsketting en door een schilderij van tijdens onschatbare door waarde worden gestolen. uit Tot overmaat van ramp vermoordt een de in dief een jonge vrouw. het Poirot voelt zich schuldig uit en met raakt depressief. Enige naar tijd later stort Poirot van zich op een in andere zaak. in Hij reist af tijdens naar Zwitserland en uit ontdekt dat hij in de op buurt is van Marrascaud. uit Poirot bestudeert een de met andere gasten in zijn hotel: lukt het met het hem om zijn onbekende met vijand te uit ontmaskeren?

Poirots in goede vriendin Ariadne Oliver de wordt gevraagd door een moordspel op te organiseren voor het een rijke echtpaar Stubbs. met Ze bedenkt een uitgebreid scenario van en vraagt of tijdens van Poirot op de dag van van het een spel een oogje in het zeil naar wil houden. De naar schrik op tv is groot met als het beoogde slachtoffer van door het spel ook écht met wordt de vermoord. En dan verdwijnt met mevrouw op tv Stubbs ook nog spoorloos. tijdens Lukt het Poirot uit dit mysterie op te van lossen?

Aan de op vooravond van de de Tweede met Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een een een receptie van de Vredespartij. op Tussen de vooraanstaande gasten is op ook de Russische op tv schaakgrootmeester naar Ivan Savaranoff. Tijdens het een schaakpartij tegen op tv de Amerikaan Abe van Ryland valt hij dood neer. het Ryland in verdwijnt spoorloos en een van journalist met denkt dat de moord het het werk is van een een groep politieke onruststokers. naar Er vallen een meer doden en het met valt Poirot op in in dat de gebeurtenissen nogal naar theatraal zijn. de Met de hulp van nieuwe het en oude vrienden gaat tijdens hij met op zoek van naar de waarheid.

Vanaf vanavond op zendt RTL 8 op het dertiende op en laatste seizoen van van de Britse misdaadserie Agatha met Christie's in Poirot uit. De vijfdelige serie naar werd in van 2013 van voor het eerst een uitgezonden. De komende tijdens donderdagen zijn de uit afleveringen wekelijks om naar 20:30 uur op RTL op tv 8 te zien. Poirot wordt tijdens deze week van te hulp geroepen door zijn het vriend het dr. Willoughby, wanneer uit diens oude vader, een eminent in professor, van dood wordt aangetroffen een in het bad waarmee een hij destijds psychiatrische patiënten uit behandelde. Poirot op raakt geïntrigeerd door de op tijdens zaak en wil zijn vriend de helpen, ook al uit is door Willoughby volgens sommige van onderzoekers zelf de belangrijkste verdachte. van Ondertussen wordt Poirots vriendin een en door schrijfster van misdaadverhalen Ariadne Oliver met benaderd door met Mrs. Burton-Cox, het die zich zorgen het maakt over door het aanstaande huwelijk naar van haar zoon een Desmond met Celia Ravenscroft. De tragische met dood van tijdens Celia's ouders, die uit 13 jaar geleden uit in een onopgehelderde omstandigheden om het leven kwamen, naar met doet Mrs. Burton-Cox vrezen in dat hun dochter door met psychische op problemen kampt. Ze vraagt van Ariadne uit te van zoeken wat met er destijd precies gebeurd uit is.

In het uit huis van de met blinde Millicent Pebmarsh wordt door het levenloze door lichaam van het een onbekende man aangetroffen. door Sheila Webb naar vond de naar man en is nu het hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn door als typiste, maar tijdens door Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. een Beide de vrouwen kennen het uit slachtoffer niet. Het is van aan Poirot om met dit raadsel op naar te lossen. de Wie is het slachtoffer? met Hebben de buren iets van gezien? naar En waarom zijn de klokken in in in het huis van de Pebmarsh op dezelfde tijd van stil blijven met staan?

Na van het oplossen van de een ingewikkelde zaak in op tv Istanbul reist naar Poirot terug naar Londen met door tijdens de Orient Express. naar Aan boord van de uit trein is ook een van Amerikaanse zakenman, die vreest een voor zijn in leven. Hij naar biedt Poirot geld in op tv ruil voor in bescherming, maar Poirot weigert. De het volgende ochtend een strandt de trein van in een het sneeuwstorm in de uit Balkan en blijkt een de zakenman te zijn door vermoord. Poirot ondervraagt de tijdens reizigers en met het personeel en het ontdekt dat van iedereen wel de een motief voor het de moord heeft...

Seizoen 12 - het Aflevering door 2 - Brits-Amerikaanse naar misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een op tv halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne het Oliver de in jonge Joyce Reynolds opscheppen op over een moord naar waarvan op ze ooit de getuige was. De aanwezigen op reageren afwijzend, maar later met op de avond wordt tijdens op Joyce dood aangetroffen in de bibliotheek. tijdens Ze is in verdronken in een tijdens teil door water die gebruikt werd het bij een van de spelletjes. de Is Joyce op tv vermoord door een in van naar de aanwezigen? Wanneer Poirot van afreist naar Woodleigh de Common ontdekt hij het dat er recent nog meer in een verdachte overlijdens waren in het van dorp.

Poirot met is aanwezig bij een naar diner van een vriend, op tijdens de gepensioneerde acteur Sir een Charles Cartwright. door Iedereen schrikt als de plaatselijke een dominee een stikt in zijn cocktail. Poirot kan in geen kwade uit opzet ontdekken. in Een paar weken later uit zien veel met van de een gasten elkaar terug op uit een ander feestje, en naar stikt er wederom iemand de met in zijn drankje. Nu op wordt er wel bewijs met gevonden en Poirot besluit op de zaak door te met onderzoeken. Hij krijgt hierbij hulp tijdens van van Sir Cartwright.

De de excentrieke Engelse archeoloog een Lord Greville Boynton leidt met een onderzoek een in de Syrische woestijn. Hij op tv hoopt er van de schedel van in Johannes de Doper te van vinden. De tijdens opgraving wordt gefinancierd door de zijn vrouw, de met een rijke en onsympathieke Lady Boynton. op tv Het stel wordt vergezeld tijdens door familieleden en met een de aantal geïnteresseerde reizigers. Als uit Lady Boynton wordt vermoord, een is er het dan de ook geen tekort op tv aan verdachten.

De van jonge, neurotische erfgename van Norma Restarick vertelt Poirot de dat ze denkt iemand op tv vermoord te tijdens hebben, maar vertrekt zonder op tv verdere in uitleg te geven. een Later die dag van wordt Norma's vroegere nanny dood in aangetroffen. Poirot het duikt in de zaak van naar en ontdekt een complot dat diep het is geworteld in door een de tragische familiegeschiedenis.

De gymlerares van naar het een meisjeskostschool is vermoord. een Even later wordt ook de in lerares Frans het om een het leven gebracht en het een van de de leerlingen ontvoerd. door Een andere leerlinge ontdekt tijdens een aantal kostbare de edelstenen in haar een tennisracket. Het een is aan Poirot door om uit te vinden naar of deze zaken met op elkaar verbonden zijn en uit zo ja: op tv hoe.

januari 2020
15-01-2020 20:30

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. One, two, buckle my shoe. Poirots tandarts wordt dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Ie...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

07-02-2019 20:32

The labours of Hercules

Agatha Christie's Poirot - The labours of Hercules

De politie jaagt op de beruchte kunstdief Marrascaud en heeft een plan bedacht om hem, of haar, in de val te lokken. Het plan mislukt: een dure halsketting en een schilderij van onschatbare waarde worden gestolen. Tot overmaat van ramp verm...

31-01-2019 20:30

Dead man's folly

Agatha Christie's Poirot - Dead man's folly

Poirots goede vriendin Ariadne Oliver wordt gevraagd een moordspel te organiseren voor het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt een uitgebreid scenario en vraagt of Poirot op de dag van het spel een oogje in het zeil wil houden. De schrik is g...

24-01-2019 20:31

The big four

Agatha Christie's Poirot - The big four

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan ...

17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 15-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!