Programma gemist?

Hercule het Poirot en Captain Hastings zijn tijdens een op bezoek bij Hastings tijdens vriend Charles, die een in snelheidsrecord met op het water uit wil vestigen. Charles' moeder, Emily, op tv spreekt Poirot in aan omdat ze met bang is vermoord te worden. de Ze denkt dat in een tijdens familielid achter het haar vermogen aanzit. Poirot tijdens geeft haar de tip haar het testament te de wijzigen, maar ze op wordt het alsnog vermoordt. Emily's hond de lijkt de door enige getuige...

Miss met Lemon, de secretaresse van tijdens Poirot, het maakt opvallend veel fouten met in haar door werk. Ze blijkt afgeleid de te zijn door op tv de vele diefstallen in het op tv op tv studentenhuis dat haar zus runt. Poirot door in besluit de zaak te onderzoeken. tijdens Al snel wordt een uit van de studenten op vermoord en het blijkt niet van iedereen de waarheid te een vertellen.

Het de is kerst in en Poirot wordt van uitgenodigd om de feestdagen door te in brengen naar in het landgoed van Simeon een Lee. het De zoons van Lee, de tijdens naar schoondochters en een kleindochter zijn een ook aanwezig. De uit tirannieke Lee op wist een fortuin te een vergaren met de de handel in diamanten en in met zijn erfgenamen verheugen zich met dan ook op in de erfenis. van Nog voor de feestelijkheden beginnen, wordt met Lee vermoord. Aan op op tv Poirot de taak om, samen op met inspecteur Japp, de op tv dader te in vinden.

Poirot moet rust tijdens op nemen van de op tv dokter en gaat op vakantie naar de de Engelse kust. in de Hij verblijft in naar het Grand Metropolitan-hotel naar in Brighton, net op als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, van die in actrice is. De uit kostbare halsketting die zij in de een met toneelstuk draagt, is uit haar tijdens kleedkamer gestolen. Haar in assistente is op de het hoofdverdachte, omdat ze een geld nodig heeft voor haar naar bruiloft. Poirot besluit op de door zaak te onderzoeken.

Op de een veiling tijdens heeft Poirot zijn zinnen de gezet op een antieke op tv spiegel, maar van hij wordt overboden. De naar koper, naar Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit met op zijn tijdens landhuis. Hij denkt van dat een zakenpartner hem op geld afhandig maakt en naar de vraagt Poirot hiernaar te de kijken. De excentrieke vrouw van op Chevenix voorspelt de een spoedige dood het van iemand in het op huishouden. Haar voorspelling uit komt uit naar als Chevenix wordt de doodgeschoten. Poirot moet uitzoeken op wie de dader op is: de door echtgenote, de op tv geadopteerde dochter, haar van neef, de zakenpartner, met secretaresse of toch de de butler?

Inspecteur Japp de krijgt een onderscheiding de in in Brussel en Poirot reist in met hem mee. Poirot op vertelt hem over op tv een zaak van een twintig jaar eerder, de toen hij een een jonge politieman was. het Hij uit ontdekte dat een politicus de was vergiftigd de met een doos bonbons. Poirot van maakte de op dader nooit bekend en uit vertelt zijn collega's uit waarom op niet.

De een Italiaanse graaf op tv Foscatini is vermoord door in zijn appartement. met Zijn bediende blijkt uit te gaan een met Miss in Lemon, met maar hij is niet eerlijk naar tegen haar. De politie op vermoedt dat het Foscatini afgeperst door werd. Poirot probeert meer informatie met over de naar man te krijgen bij uit door de Italiaanse ambassade, maar in die ontkent ook maar iets met over hem van te weten. De naar leugens stapelen zich op, naar de wat het moordonderzoek moeilijk op tv maakt.

Een terminaal zieke op tv man in wil zijn testament wijzigen en de vraagt Poirot als in executeur. Nog door voordat tijdens er een letter op papier is met gezet, het komt de man te overlijden. het Zijn advocaat de ontdekt dat het het oorspronkelijke uit testament is gestolen de en daarom vermoedt door Poirot dat de man is op tv vermoord.

Poirot van krijgt een naar nieuwe kans om een moord van door twee jaar door eerder op te de lossen. tijdens Poirot was destijds in in Buenos Aires, waar een op tv jonge in vrouw vergiftigd werd. De lokale naar politie deed het de af als van zelfmoord, maar haar naar echtgenoot geloofde daar niks van. van Poirot evenmin, maar tijdens hij van kreeg de kans de niet om onderzoek naar te doen. De echtgenoot organiseert op tv nu op een etentje de in Londen, waar met alle vrienden en bekenden op van twee met jaar eerder uitgenodigd zijn. Poirot is tijdens bang dat tijdens de moordenaar het opnieuw toe zal slaan en tijdens onderneemt het actie.

Reuben uit Astwell is directeur van een naar chemisch bedrijf dat tijdens een revolutionair soort op tv synthetisch rubber heeft van met ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, op zowel zakelijk in als privé. tijdens Na een etentje met op tv de man krijgt met zelfs Poirot een hekel aan het hem. Als Astwell in wordt een vermoord, is de door lijst met verdachten in lang. Zit er een commercieel, op politiek of de ander op tv motief achter de tijdens moord?

Vanaf vanavond zendt het tijdens RTL 8 seizoen op tv 5 van de Britse misdaadserie Agatha de Christie's Poirot uit. door Het seizoen uit van 1993 uit is de komende vier woensdagen uit met dubbele het afleveringen vanaf 20:30 de uur te zien. Egypte In door de eerste aflevering in worden Poirot en Hastings een gevraagd om in tijdens Egypte onderzoek te op tv op doen naar een aantal verdachte met sterfgevallen. Graftombe Een met groep archeologen deed naar daar onderzoek naar de een graftombe, toen er uit plotseling doden begonnen te vallen. uit Een op hartaanval, een door bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. Vloek Er gaan al van snel uit geruchten dat het om tijdens de met vloek van de farao het gaat. Poirot en Hastings proberen tijdens het mysterie te op tv een ontrafelen.

Vlak door nadat Poirot een bezoekje heeft met een gebracht aan de een tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur tijdens Japp is ervan van de overtuigd dat de man zelfmoord heeft op gepleegd, door maar Poirot kan zich op tv dat de niet voorstellen. Iedereen die na op Poirot een het afspraak had, is verdacht. met Als een van van de verdachten, een Griek naar die onlangs in de India van was, wordt naar vermoord, duikt Poirot in het in verleden om de met zaak op te in kunnen uit lossen.

Na een korte van vakantie uit in Parijs uit vliegt Poirot terug naar Londen. het Terwijl hij op slaapt, wordt een een medepassagier, een oudere dame, vermoord. tijdens De vrouw vergaarde een een een fortuin door geld met uit te naar lenen en schuwde de een beetje chantage daarbij niet. Poirot met doet onderzoek in op tv Parijs en ontdekt een een ingewikkeld naar moordcomplot.

Arthur Hastings een keert terug uit tijdens de jungle en vindt in een logeeradres tijdens bij zijn goede naar vriend, de privédetective met Hercule Poirot. De eigenzinnige uit speurneus wordt tijdens uitgedaagd tijdens door een seriemoordenaar, die naar zijn slachtoffers uitzoekt het op alfabetische volgorde. Samen een met hoofdinspecteur naar Japp gaan ze achter de uit op dader aan. Ze doen in er alles aan om tijdens hem uit te pakken te krijgen, voordat hij een een een nieuw slachtoffer met maakt.

Poirot naar tobt met tijdens zijn gezondheid. Hij uit heeft last van zijn hart met en is in een de door rolstoel beland. Op uit het landgoed Styles haalt hij door herinneringen op met zijn het oude op tv vriend Hastings, die door weduwnaar is geworden. de Op Styles leerden het Poirot en Hastings elkaar kennen van en uit begonnen ze met hun eerste gezamenlijke door moordonderzoek. Poirot ontdekt van dat er opnieuw een moord gaat uit de plaatsvinden. Voor de laatste keer op tv probeert hij, met hulp van van Hastings, op de het moordenaar te ontmaskeren.

december 2020
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!