Programma gemist?

Seizoen uit 10 - een Aflevering 4 - op Britse misdaadserie. Taken at the de Flood. De rijke Gordon Cloade komt met uit om bij een ontploffing. Hij laat op de op jonge weduwe Rosaleen achter, de die samenwoont met uit haar broer David Hunter op tv met en al een met eerste echtgenoot heeft met verloren.

Notaris Gilbert het Entwhistle vraagt zijn vriend de Poirot om hulp in bij een een ingewikkelde tijdens zaak. Bij het van voorlezen van een door testament meldt Cora, de zus in van op tv de overledene, dat haar op broer vermoord zou zijn. in Even later wordt Cora naar zelf om in het van leven gebracht. Hebben de door sterfgevallen iets naar met elkaar te naar maken? De familieleden zouden tijdens allemaal meedelen in de erfenis in door en zijn dus allemaal verdacht. met Ook naar onderzoekt Poirot of naar Cora's passie voor kunst van iets met haar dood te uit maken een heeft.

De uit mysterieuze meneer tijdens Shaitana nodigt vier op speurders en vier andere gasten uit uit voor met een etentje in op zijn huis. naar Na het eten wordt er door bridge gespeeld; de vier in speurders in tijdens de ene de kamer, de andere gasten in in op tv een andere. Als de speurders zijn op tv uitgespeeld, ontdekken op ze in dat meneer Shaitana is vermoord. van Ze ondervragen de naar vier naar verdachten, die allemaal met een dubieuze achtergrond hebben. Poirot op denkt dat de oplossing tijdens in het een bridgespel tijdens zit.

Vanaf vanavond wordt met het tiende op seizoen van van de Britse misdaadserie Agatha van Christie's Poirot de uitgezonden op RTL 8. van De de vier afleveringen, die op in 2006 voor het eerst zijn op tv uitgezonden tijdens op de Britse televisie, zijn in de komende donderdagen tijdens om op 20:30 uur te zien op op tv RTL 8. Poirot is naar aan met boord van met de Blue Train, die van een Calais naar in Nice rijdt, wanneer er een tijdens moord wordt in gepleegd. Slachtoffer op tv is de met rijke Amerikaanse Ruth Kettering. Een kostbare de edelsteen blijkt tijdens verdwenen te uit zijn. Kettering tijdens had van plaats geruild met van een andere passagier, dus het een moet Poirot eerst van zien uit te met vinden op wie naar de moordenaar het eigenlijk een had voorzien.

Poirot is het op uitnodiging van de Sir Henry Angkatell te met gast op op tv landgoed 'The Hollow'. Daar door maakt hij op kennis het met de rest van de uit familie naar Angkatell en hun gasten. naar Als de volgende dag een van van naar de gasten wordt vermoord, het gaat Poirot op een onderzoek uit. Maar van in deze zaak is de niets tijdens wat het naar lijkt.

Poirot is op tv in Egypte voor een met Nijlcruise. naar Op de boot op tv ontmoet hij het op pasgetrouwde stel Simon en naar Linett. naar Ze worden lastiggevallen door Simons met ex, Jackie. in Als Linett wordt vermoord, uit is Jackie het de hoofdverdachte. Maar er de vallen al snel in meer slachtoffers tijdens en Poirot ontdekt de dat er veel meer verdachten op aan boord een zijn.

De uit mooie Elinor is schuldig bevonden naar op aan een dubbele moord. Ze van was de enige erfgename naar van haar een rijke tante en van zou op tv de oude vrouw hebben vergiftigd. met Ook Mary, een vriendin op tv van de familie, naar op tv is vergiftigd. Zij op had het aangelegd een met Elinors verloofde. Poirot de twijfelt aan het de schuld van de Elinor. Hij heeft nog maar van vijf dagen door de tijd om op haar vrij de te krijgen, voordat het doodvonnis het wordt van voltrokken.

Vanavond start uit het negende seizoen van het de uit Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot, de waarvan op elke donderdag uit om 20:30 uur het een aflevering is te zien op het met RTL 8. Seizoen 9 op tv bestaat uit tijdens vier afleveringen en is naar voor het eerst op uitgezonden in op 2003-2004 op de de Britse televisie. Hercule Poirot uit wordt benaderd door Lucy Crale met in de vraag om een de in dood van haar vader, zestien met jaar geleden, opnieuw tijdens te onderzoeken. Destijds op tv werd naar haar moeder veroordeeld en naar geëxecuteerd voor de de moord, maar Lucy de gelooft een nog altijd dat zij onschuldig was. door Poirot gaat de op tv vijf andere mensen de opzoeken naar die indertijd uit in het landgoed in verbleven waar de man het op een tragische een manier om het leven met is op tv gekomen. Al snel ontdekt hij met dat elk in van hen met wel een motief op tv had om de op tv flamboyante kunstenaar uit het de weg te ruimen: zowel op tv de beursmakelaar Philip het Blake als de kruidenmengster de een Meredith Blake, de lichtzinnige van Elsa Gree, op tv de toegewijde gouvernante Cecilia tijdens Williams en op tv de labiele Angela uit Warren.

Poirot assisteert Captain de Hastings bij uit een archeologische opgraving in van Irak. in De expeditie staat onder de leiding door van de Amerikaan Dr. Leidner. Zijn met door vrouw heeft angstaanjagende dromen: het ze denkt dat haar op tv eerste man, in die al jaren dood is, de nog leeft op en op haar wil vermoorden. het Als mevrouw Leidner op daadwerkelijk om het leven komt, begint op tv Poirot een diepgravend door onderzoek. Leefde haar op tv van ex-man nog of een deed iemand zich van als hem voor? van De expeditieleden hebben allemaal zo in hun een geheimen.

Poirot moet door rust nemen van de uit dokter en van neemt tijdens zijn intrek in een hotel op op tv een eiland door voor op de kust van Devon. Tijdens door zijn de verblijf wordt daar de op tv knappe filmster Arlena Stuart tijdens vermoord. Zij flirtte van graag met andere mannen van en mede daarom in zijn er op tv veel naar verdachten. Poirot stort zich op tv op een naar van de meest in complexe zaken uit zijn de carrière.

De door actrice Lady Edgware wil graag de scheiden van door haar man, maar hij in staat tijdens dat niet toe. Ze van gaat van naar Poirot om hulp te vragen het bij deze de kwestie. een Poirot ontdekt al snel de dat Lord Edgware een nare met man is die in iedereen in zijn een omgeving slecht van behandelt. Het is op dan van ook geen verrassing als van iemand hem vermoordt. De politie een verdenkt Lady op Edgware, maar het zij heeft een op waterdicht alibi. Er blijken nog de veel op meer verdachten te een zijn, onder de wie Edgwares neefje en op de butler...

Poirot is verhuisd de naar een rustig naar dorpje. Maar zijn de rust wordt verstoord naar het door de moord op de succesvolle in op tv industrieel Roger Ackroyd. uit Poirot kende Ackroyd goed en gaat het op zoek naar van de moordenaar. Hij in het ontdekt een link naar door de zelfmoord van een vrouw naar die werd verdacht in van in de moord een op haar echtgenoot.

Hercule de Poirot en Captain Hastings in zijn op bezoek bij in Hastings vriend Charles, in die naar een snelheidsrecord op het water op tv wil vestigen. Charles' naar moeder, Emily, spreekt de Poirot uit aan omdat ze van bang is vermoord te door worden. Ze denkt dat met een het familielid achter haar vermogen met aanzit. Poirot tijdens geeft haar de tip op haar testament te wijzigen, een maar ze wordt een alsnog het vermoordt. Emily's in hond lijkt de enige in getuige...

Poirot en de Hastings zijn door op vakantie in een Frankrijk. Poirot wordt aangesproken door door de rijke zakenman van naar Paul Renaud, die met de dood op wordt bedreigd. Een met dag later uit wordt zijn lichaam op tv gevonden op de uit golfbaan. Een Franse tijdens politieman gaat naar een weddenschap aan op met Poirot: wie weet door als eerste de de moordenaar de te vinden?

Miss Lemon, de een de secretaresse van Poirot, maakt opvallend naar veel fouten de in haar werk. Ze naar blijkt afgeleid het te zijn met door de vele diefstallen in het de studentenhuis dat tijdens haar zus op tv runt. Poirot besluit de zaak door te onderzoeken. Al de snel wordt in een van de studenten uit vermoord en door blijkt de niet iedereen de waarheid te tijdens vertellen.

november 2018
15-11-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Taken at the Flood. De rijke Gordon Cloade komt om bij een ontploffing. Hij laat de jonge weduwe Rosaleen achter, die samenwoont met haar broer David Hunter en al een eerste echtgenoot heef...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

01-11-2018 20:32

Cards on the table

Agatha Christie's Poirot - Cards on the table

De mysterieuze meneer Shaitana nodigt vier speurders en vier andere gasten uit voor een etentje in zijn huis. Na het eten wordt er bridge gespeeld; de vier speurders in de ene kamer, de andere gasten in een andere. Als de speurders zijn uit...

25-10-2018 20:34

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt het tiende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op RTL 8. De vier afleveringen, die in 2006 voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie, zijn de komende donderdagen om 20:30...

18-10-2018 20:33

The hollow

Agatha Christie's Poirot - The hollow

Poirot is op uitnodiging van Sir Henry Angkatell te gast op landgoed 'The Hollow'. Daar maakt hij kennis met de rest van de familie Angkatell en hun gasten. Als de volgende dag een van de gasten wordt vermoord, gaat Poirot op onderzoek uit....

11-10-2018 20:33

Death on the Nile

Agatha Christie's Poirot - Death on the Nile

Poirot is in Egypte voor een Nijlcruise. Op de boot ontmoet hij het pasgetrouwde stel Simon en Linett. Ze worden lastiggevallen door Simons ex, Jackie. Als Linett wordt vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. Maar er vallen al snel meer slac...

04-10-2018 20:32

Sad cypress

Agatha Christie's Poirot - Sad cypress

De mooie Elinor is schuldig bevonden aan een dubbele moord. Ze was de enige erfgename van haar rijke tante en zou de oude vrouw hebben vergiftigd. Ook Mary, een vriendin van de familie, is vergiftigd. Zij had het aangelegd met Elinors verlo...

27-09-2018 20:33

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 9

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 9

Vanavond start het negende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot, waarvan elke donderdag om 20:30 uur een aflevering is te zien op RTL 8. Seizoen 9 bestaat uit vier afleveringen en is voor het eerst uitgezonden in 2003...

20-09-2018 20:34

Murder in Mesopotamia

Agatha Christie's Poirot - Murder in Mesopotamia

Poirot assisteert Captain Hastings bij een archeologische opgraving in Irak. De expeditie staat onder leiding van de Amerikaan Dr. Leidner. Zijn vrouw heeft angstaanjagende dromen: ze denkt dat haar eerste man, die al jaren dood is, nog lee...

13-09-2018 20:34

Evil under the sun

Agatha Christie's Poirot - Evil under the sun

Poirot moet rust nemen van de dokter en neemt zijn intrek in een hotel op een eiland voor de kust van Devon. Tijdens zijn verblijf wordt daar de knappe filmster Arlena Stuart vermoord. Zij flirtte graag met andere mannen en mede daarom zijn...

06-09-2018 20:32

Lord Edgware dies

Agatha Christie's Poirot - Lord Edgware dies

De actrice Lady Edgware wil graag scheiden van haar man, maar hij staat dat niet toe. Ze gaat naar Poirot om hulp te vragen bij deze kwestie. Poirot ontdekt al snel dat Lord Edgware een nare man is die iedereen in zijn omgeving slecht behan...

30-08-2018 20:30

The murder of Roger Ackroyd

Agatha Christie's Poirot - The murder of Roger Ackroyd

Poirot is verhuisd naar een rustig dorpje. Maar zijn rust wordt verstoord door de moord op de succesvolle industrieel Roger Ackroyd. Poirot kende Ackroyd goed en gaat op zoek naar de moordenaar. Hij ontdekt een link naar de zelfmoord van ee...

23-08-2018 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

16-08-2018 20:30

Murder on the links

Agatha Christie's Poirot - Murder on the links

Poirot en Hastings zijn op vakantie in Frankrijk. Poirot wordt aangesproken door de rijke zakenman Paul Renaud, die met de dood wordt bedreigd. Een dag later wordt zijn lichaam gevonden op de golfbaan. Een Franse politieman gaat een weddens...

09-08-2018 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord