Programma gemist?

Hercule een Poirot en het Captain Hastings zijn naar op bezoek bij Hastings een vriend Charles, die een snelheidsrecord in op het door water wil een vestigen. Charles' een moeder, Emily, spreekt op tv Poirot aan omdat van ze bang is vermoord te met worden. Ze denkt dat naar een familielid achter in haar vermogen aanzit. het Poirot het geeft haar uit de tip haar testament te tijdens wijzigen, maar in ze wordt alsnog vermoordt. op Emily's hond lijkt de op tv enige een getuige...

Miss het Lemon, de secretaresse van Poirot, het maakt opvallend veel het naar fouten in haar werk. Ze blijkt met van afgeleid te zijn door de vele het uit diefstallen in het van studentenhuis dat haar zus runt. in Poirot besluit de op tv zaak op tv te onderzoeken. Al snel wordt tijdens een van uit de studenten door vermoord en blijkt niet iedereen met de waarheid te met vertellen.

Het is van kerst een en Poirot wordt uitgenodigd om op tv de feestdagen door op tv te brengen in tijdens het tijdens landgoed van Simeon Lee. De zoons op van Lee, de tijdens schoondochters en een het uit kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke op Lee wist een uit fortuin te vergaren van met de in handel naar in diamanten en zijn erfgenamen verheugen de zich dan op tv ook tijdens op de erfenis. de Nog voor de van feestelijkheden beginnen, wordt Lee vermoord. het Aan Poirot de het taak om, samen tijdens met naar inspecteur Japp, de dader te door vinden.

Poirot moet het rust nemen van de een dokter en naar gaat op tijdens vakantie naar de Engelse kust. het Hij verblijft in in het Grand Metropolitan-hotel naar in de Brighton, net als uit theaterproducent Opalsen en op tv zijn vrouw, die actrice is. in De kostbare met halsketting die zij het in een toneelstuk draagt, een door is uit haar met kleedkamer gestolen. Haar het assistente is de naar hoofdverdachte, omdat ze met geld nodig heeft voor haar bruiloft. in Poirot besluit de een zaak van te onderzoeken.

Op van een veiling de heeft Poirot zijn zinnen door gezet op door een antieke spiegel, maar hij wordt op tv het overboden. De koper, Gervais Chevenix, het nodigt Poirot uit op met zijn van landhuis. Hij denkt met dat een zakenpartner hem geld het op tv afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar met te kijken. het De excentrieke vrouw van door Chevenix voorspelt een tijdens een spoedige dood van iemand in het in huishouden. Haar in voorspelling komt uit in als Chevenix wordt in doodgeschoten. tijdens Poirot moet uitzoeken wie de de dader is: de het echtgenote, de geadopteerde op dochter, met haar neef, de de zakenpartner, secretaresse of toch de het butler?

Inspecteur Japp krijgt uit een van onderscheiding in Brussel en in Poirot het reist met hem mee. Poirot vertelt van hem over uit een zaak van met twintig jaar eerder, in toen door hij een jonge politieman was. Hij een naar ontdekte dat een politicus was op tv vergiftigd met een uit doos uit bonbons. Poirot maakte de dader de nooit bekend door en vertelt zijn op collega's waarom het niet.

De naar Italiaanse graaf tijdens Foscatini is vermoord in met zijn appartement. het Zijn bediende blijkt uit te gaan naar met Miss Lemon, op maar hij op is niet eerlijk van tegen haar. op tv De politie vermoedt op tv dat Foscatini afgeperst werd. Poirot op met probeert meer informatie over de man de te naar krijgen bij de Italiaanse ambassade, naar maar die op ontkent ook maar tijdens iets over tijdens hem te weten. De een leugens stapelen tijdens zich op, wat in het moordonderzoek moeilijk naar maakt.

Een terminaal zieke de op man wil zijn op testament wijzigen en op vraagt Poirot als executeur. Nog voordat door er een letter de op papier is van gezet, komt van de met man te overlijden. door Zijn advocaat ontdekt dat met het oorspronkelijke testament is van gestolen en daarom met vermoedt Poirot dat naar de man is in vermoord.

Poirot van krijgt een nieuwe op kans om een met moord van twee jaar de eerder op een te lossen. Poirot was op tv destijds in Buenos Aires, op tv in waar een jonge uit vrouw vergiftigd werd. De van lokale politie deed het de af als zelfmoord, maar uit haar echtgenoot het geloofde daar tijdens niks van. Poirot de evenmin, maar hij kreeg in de kans niet de om onderzoek door te doen. De uit echtgenoot organiseert met nu een etentje naar in Londen, waar alle door vrienden en bekenden naar van twee jaar eerder door uitgenodigd zijn. Poirot is door bang dat met de moordenaar op tv opnieuw toe het zal slaan en met onderneemt actie.

Reuben in Astwell is directeur van de een het chemisch bedrijf dat uit een revolutionair soort een synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell van heeft veel vijanden, zowel met zakelijk de als privé. in Na een etentje met de van man krijgt zelfs Poirot het naar een hekel aan hem. Als in Astwell wordt vermoord, is in de lijst van met verdachten tijdens lang. Zit het er een commercieel, naar politiek of ander tijdens motief achter de de moord?

Vanaf vanavond zendt door RTL 8 seizoen uit 5 van door de Britse misdaadserie in Agatha Christie's Poirot uit. door Het een seizoen uit 1993 is de de tijdens komende vier woensdagen door met dubbele afleveringen op tv vanaf 20:30 uur de te zien. Egypte In de eerste aflevering naar worden Poirot naar en Hastings gevraagd om de in Egypte onderzoek in te op tv doen naar een met aantal verdachte sterfgevallen. Graftombe Een door groep archeologen deed op tv daar onderzoek naar een graftombe, in toen er plotseling doden op tv begonnen te vallen. op tv van Een hartaanval, een bloedvergiftiging, de tetanus en zelfmoord. Vloek Er door gaan al snel door geruchten dat het om de de op vloek van de op farao gaat. Poirot en Hastings proberen uit het mysterie met te op tv ontrafelen.

Vlak door nadat Poirot van een bezoekje heeft tijdens gebracht aan de tandarts, wordt van deze dood aangetroffen. een Hoofdinspecteur uit Japp is ervan overtuigd dat de naar man het zelfmoord heeft gepleegd, naar maar Poirot kan zich met dat niet voorstellen. Iedereen van die na in Poirot een afspraak uit had, is verdacht. uit Als een van de van verdachten, een Griek een die onlangs uit in India was, het wordt vermoord, duikt Poirot in in het het verleden om de zaak tijdens een op te kunnen op tv lossen.

Na van een korte vakantie in naar Parijs vliegt Poirot terug uit naar de Londen. Terwijl hij op slaapt, wordt een medepassagier, een naar oudere tijdens dame, vermoord. door De vrouw vergaarde de een fortuin door geld met uit te lenen en schuwde van een in beetje chantage daarbij het niet. Poirot doet met onderzoek in Parijs en ontdekt door een ingewikkeld het moordcomplot.

Arthur uit Hastings keert terug uit op tv de jungle op tv en vindt een logeeradres bij op zijn goede vriend, de de privédetective op Hercule Poirot. op tv De eigenzinnige speurneus naar wordt uitgedaagd door van een seriemoordenaar, die zijn de slachtoffers tijdens uitzoekt op alfabetische volgorde. Samen met op tv hoofdinspecteur met Japp gaan ze een achter de dader aan. van Ze doen van er alles aan om hem op tv te tijdens pakken te krijgen, voordat tijdens hij een nieuw slachtoffer een op tv maakt.

Poirot naar tobt met uit zijn gezondheid. Hij het heeft last van zijn hart tijdens en naar is in een rolstoel naar beland. Op het landgoed Styles tijdens haalt hij herinneringen van op op met zijn oude vriend door Hastings, die weduwnaar is op tv geworden. Op Styles met leerden naar Poirot en in Hastings elkaar kennen en begonnen ze met hun eerste gezamenlijke tijdens moordonderzoek. Poirot ontdekt een de dat er opnieuw een moord gaat naar plaatsvinden. Voor de de laatste keer de probeert door hij, met hulp van Hastings, de de door moordenaar te ontmaskeren.

april 2021
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!