Programma gemist?

Hercule Poirot het en Captain Hastings zijn van een op bezoek bij Hastings vriend Charles, in die een een snelheidsrecord op het de water wil naar vestigen. Charles' moeder, Emily, van spreekt Poirot tijdens aan omdat met ze bang is vermoord te worden. met een Ze denkt dat een familielid uit achter haar vermogen aanzit. van Poirot geeft haar op tv de tip tijdens haar het testament te wijzigen, maar op tv ze wordt alsnog naar vermoordt. Emily's naar hond lijkt de enige op tv getuige...

Miss Lemon, de het secretaresse op tv van Poirot, op maakt opvallend veel fouten uit in haar werk. Ze blijkt naar afgeleid te de zijn van door de vele het diefstallen in het studentenhuis dat een haar zus runt. Poirot het het besluit de zaak te met onderzoeken. Al uit snel wordt een de van de studenten vermoord en blijkt het van niet iedereen de waarheid te op tv vertellen.

Het is kerst het en Poirot wordt met uitgenodigd om de de feestdagen op tv door te brengen in het een met landgoed van Simeon Lee. met De zoons van Lee, de door schoondochters en een een kleindochter zijn op ook aanwezig. De een tirannieke van Lee wist een de fortuin te vergaren met de handel de een in diamanten en zijn erfgenamen naar verheugen zich dan in ook op naar de erfenis. uit Nog voor de met feestelijkheden beginnen, wordt Lee door vermoord. Aan Poirot de van taak een om, samen met het inspecteur Japp, de door dader te vinden.

Poirot naar moet rust nemen van de door dokter en gaat een een op vakantie naar de Engelse kust. uit Hij verblijft tijdens in het Grand Metropolitan-hotel op tv in Brighton, op tv net als theaterproducent Opalsen een in en zijn vrouw, op tv die actrice is. De een kostbare halsketting een die zij in door een toneelstuk draagt, is uit op haar kleedkamer gestolen. Haar naar assistente is de op op tv hoofdverdachte, omdat ze de geld nodig heeft voor haar op bruiloft. Poirot besluit een de zaak uit te onderzoeken.

Op op een veiling heeft Poirot zijn de zinnen gezet op het een antieke spiegel, met maar van hij wordt in overboden. De koper, tijdens Gervais Chevenix, nodigt Poirot het uit op in zijn landhuis. Hij op tv denkt dat een zakenpartner hem een geld van afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar het te kijken. De door excentrieke vrouw met van Chevenix voorspelt een tijdens spoedige dood in van iemand een in het huishouden. Haar voorspelling door door komt uit als van Chevenix wordt doodgeschoten. Poirot moet uitzoeken met wie de dader door is: de op tv echtgenote, de in geadopteerde dochter, haar neef, de naar zakenpartner, naar secretaresse of toch de van butler?

Inspecteur van Japp krijgt een onderscheiding het in naar Brussel en Poirot reist met een hem mee. Poirot uit vertelt door hem over een zaak van tijdens twintig jaar eerder, met toen hij een jonge met politieman op was. Hij ontdekte in dat een politicus was op vergiftigd tijdens met een doos bonbons. Poirot maakte naar door de dader nooit met bekend en vertelt zijn van collega's waarom van niet.

De Italiaanse graaf uit Foscatini is vermoord uit een in zijn appartement. Zijn bediende met blijkt uit te gaan in naar met Miss Lemon, maar door hij is tijdens niet eerlijk tegen op tv haar. De politie vermoedt dat met Foscatini afgeperst werd. Poirot de probeert uit meer informatie over de op tv man te krijgen door bij de Italiaanse tijdens ambassade, naar maar die ontkent ook een maar iets over op hem te weten. De leugens op tv stapelen zich op, naar wat door het moordonderzoek in moeilijk maakt.

Een terminaal zieke uit man in wil zijn testament wijzigen in en vraagt Poirot op tv als executeur. een Nog voordat er een letter een op naar papier is gezet, komt de tijdens man van te overlijden. Zijn van advocaat ontdekt tijdens dat het oorspronkelijke testament in is gestolen en daarom het vermoedt Poirot in dat de in man is vermoord.

Poirot krijgt van een door nieuwe kans om op tv een moord van twee jaar op eerder in op te lossen. van Poirot was destijds in Buenos Aires, het van waar een jonge vrouw vergiftigd door werd. De lokale politie het deed tijdens het af als de zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde op tv daar niks in van. Poirot evenmin, maar op hij kreeg de van kans niet om uit onderzoek te de doen. De echtgenoot organiseert een nu een uit etentje in van Londen, waar alle uit vrienden en bekenden van twee de jaar eerder met uitgenodigd zijn. Poirot is op een bang dat de uit moordenaar opnieuw toe zal een slaan en onderneemt op actie.

Reuben door Astwell is directeur van de een chemisch bedrijf dat het een een revolutionair soort in synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft een veel vijanden, op tv zowel zakelijk als privé. van Na een op tv etentje met de man de krijgt door zelfs Poirot een hekel aan het hem. Als Astwell door een wordt vermoord, is de tijdens lijst met verdachten op lang. Zit er met een commercieel, politiek op of ander motief achter de in naar moord?

Vanaf vanavond zendt het RTL 8 seizoen tijdens 5 van de op Britse uit misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. in Het seizoen op uit 1993 is op de komende vier woensdagen naar met dubbele de afleveringen vanaf 20:30 een uur te zien. Egypte In uit de in eerste aflevering worden Poirot en Hastings een gevraagd om in de Egypte een onderzoek te doen naar door een aantal verdachte in sterfgevallen. Graftombe Een groep op archeologen deed daar onderzoek op naar een naar graftombe, toen er een plotseling doden begonnen te vallen. het Een hartaanval, in een bloedvergiftiging, tetanus en het uit zelfmoord. Vloek Er gaan al door snel geruchten dat het om de van vloek het van de farao de gaat. Poirot en tijdens Hastings proberen door het mysterie te met ontrafelen.

Vlak door nadat Poirot een bezoekje het heeft op tv gebracht aan de tandarts, wordt deze tijdens de dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is met ervan overtuigd dat op de man op zelfmoord heeft gepleegd, maar een Poirot kan zich dat naar niet voorstellen. op tv Iedereen die na Poirot van het een afspraak had, is verdacht. tijdens Als een een van de verdachten, tijdens een Griek die onlangs in in India door was, wordt vermoord, duikt van Poirot in het naar verleden het om de zaak op te in kunnen het lossen.

Na een korte op vakantie een in Parijs vliegt met Poirot terug naar Londen. de Terwijl hij slaapt, wordt het het een medepassagier, een oudere dame, tijdens vermoord. De vrouw het vergaarde de een fortuin door geld uit op tv te in lenen en schuwde een beetje uit chantage daarbij niet. tijdens Poirot doet onderzoek met in in Parijs en ontdekt een ingewikkeld op moordcomplot.

Arthur Hastings keert op tv terug van uit de jungle de en vindt een logeeradres bij van zijn door goede vriend, de privédetective Hercule uit Poirot. naar De eigenzinnige speurneus wordt naar uitgedaagd door tijdens een seriemoordenaar, die tijdens zijn slachtoffers tijdens uitzoekt op alfabetische van volgorde. Samen met op tv hoofdinspecteur Japp gaan ze op tv achter de uit dader aan. Ze doen er van alles aan met om hem te pakken van te krijgen, voordat met hij een nieuw slachtoffer van uit maakt.

Poirot op tv tobt met zijn uit gezondheid. Hij het heeft last van zijn hart en de is in door een rolstoel in beland. Op het het landgoed Styles haalt hij tijdens herinneringen op met zijn het oude op vriend Hastings, die weduwnaar het is geworden. van Op Styles uit leerden Poirot en Hastings elkaar in kennen en begonnen met ze op tv hun eerste gezamenlijke het moordonderzoek. Poirot ontdekt dat er opnieuw uit een moord uit gaat plaatsvinden. Voor op tv de laatste keer probeert een met hij, met hulp door van Hastings, de moordenaar uit te ontmaskeren.

augustus 2020
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!