Programma gemist?

Poirot op tobt met zijn met gezondheid. Hij heeft last van met op zijn hart en is in een naar rolstoel van beland. Op op tv het landgoed Styles haalt hij herinneringen in op met met zijn oude de vriend Hastings, het die weduwnaar is geworden. Op Styles een leerden het Poirot en Hastings elkaar op tv kennen en begonnen met ze hun eerste gezamenlijke uit moordonderzoek. Poirot ontdekt van in dat er opnieuw op een moord gaat plaatsvinden. op tv Voor de laatste op keer probeert hij, met hulp in van Hastings, de tijdens moordenaar te tijdens ontmaskeren.

De uit politie jaagt op tijdens de beruchte kunstdief Marrascaud in en heeft een het plan bedacht door om hem, of haar, in van de val te op lokken. Het uit plan mislukt: een het dure halsketting met en een schilderij van onschatbare op waarde worden gestolen. het Tot naar overmaat van uit ramp vermoordt de dief een de jonge vrouw. op Poirot voelt zich een schuldig en door raakt depressief. Enige op tijd later stort Poirot zich tijdens op een andere zaak. een Hij reist af naar naar naar Zwitserland en ontdekt dat hij de naar in de buurt is in van Marrascaud. Poirot in bestudeert de andere gasten in door naar zijn hotel: lukt de het hem om zijn onbekende met vijand te met ontmaskeren?

Poirots met goede vriendin in Ariadne Oliver wordt gevraagd een tijdens moordspel te in organiseren voor het rijke echtpaar de Stubbs. Ze bedenkt uit een uitgebreid door scenario naar en vraagt of Poirot op de van dag van het door spel op een oogje in het zeil op tv een wil houden. De schrik is tijdens groot als het naar beoogde slachtoffer van tijdens het spel ook écht met wordt vermoord. En een dan verdwijnt naar mevrouw Stubbs ook nog het op tv spoorloos. Lukt het Poirot de dit mysterie met op te lossen?

Aan de met vooravond de van de Tweede Wereldoorlog een wordt Poirot uitgenodigd het voor een receptie van op tv de Vredespartij. Tussen de met vooraanstaande uit gasten is ook de Russische in uit schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens van een schaakpartij op tv tegen de Amerikaan Abe Ryland in valt hij dood neer. het Ryland verdwijnt spoorloos een en door een journalist denkt uit dat de moord van het werk is van door een het groep politieke onruststokers. op tv Er vallen meer in doden en het uit valt Poirot op uit dat de gebeurtenissen nogal naar theatraal zijn. een Met de hulp van nieuwe en van op oude vrienden gaat hij op zoek uit uit naar de waarheid.

Vanaf van vanavond zendt RTL naar 8 het op tv dertiende en laatste seizoen van het de Britse misdaadserie door Agatha Christie's Poirot tijdens uit. De vijfdelige serie op werd op tv in 2013 voor het eerst de uitgezonden. De komende door naar donderdagen zijn de afleveringen wekelijks op tv om 20:30 uur op door in RTL 8 te zien. Poirot wordt deze een week tijdens te hulp uit geroepen door zijn vriend dr. uit Willoughby, wanneer diens in oude naar vader, een eminent professor, uit dood wordt aangetroffen in het het bad van waarmee hij destijds psychiatrische patiënten naar behandelde. Poirot raakt met op tv geïntrigeerd door de naar zaak en wil op tv zijn vriend helpen, ook met al is Willoughby volgens sommige door onderzoekers uit zelf de uit belangrijkste verdachte. Ondertussen tijdens wordt Poirots vriendin en schrijfster van tijdens een misdaadverhalen Ariadne Oliver benaderd door van Mrs. Burton-Cox, die zich in zorgen maakt op tv over het een aanstaande huwelijk op tv van haar zoon van Desmond met Celia op tv Ravenscroft. De tragische dood van Celia's de ouders, die 13 van jaar geleden het in de onopgehelderde omstandigheden om het leven kwamen, in in doet Mrs. Burton-Cox vrezen dat hun het dochter met op tv psychische problemen uit kampt. Ze vraagt Ariadne uit op te zoeken wat van er destijd precies op tv een gebeurd is.

In met het huis van de blinde naar Millicent Pebmarsh wordt van het levenloze de lichaam van een naar onbekende man het aangetroffen. Sheila Webb vond de van man en is tijdens nu hoofdverdachte. uit Zij zou ingehuurd door zijn als de typiste, maar Pebmarsh ontkent in Webb naar gebeld te hebben. in Beide vrouwen kennen op tv het slachtoffer niet. Het is aan in Poirot om met dit op raadsel op te lossen. tijdens Wie is op tv het slachtoffer? Hebben een de buren iets van gezien? En waarom zijn de met klokken in het uit huis van Pebmarsh met op dezelfde de tijd stil blijven naar staan?

Na naar het oplossen op tv van een ingewikkelde zaak in Istanbul op naar reist Poirot terug naar Londen de met de het Orient Express. Aan boord een van de op trein is ook een in Amerikaanse zakenman, die met vreest voor zijn leven. met Hij biedt in Poirot de geld in ruil op tv voor bescherming, maar Poirot weigert. De tijdens volgende op tv ochtend strandt tijdens de trein in een sneeuwstorm op in de uit Balkan en blijkt de op zakenman te de zijn vermoord. Poirot op ondervraagt de reizigers een en het personeel en op ontdekt dat het iedereen wel een van motief voor de uit moord heeft...

Seizoen 12 - een Aflevering op tv 2 - van Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje met voor kinderen hoort Ariadne het Oliver de de jonge op tv Joyce Reynolds opscheppen over op een moord waarvan uit ze ooit door getuige was. De aanwezigen reageren afwijzend, tijdens de maar later op de een avond wordt van Joyce dood aangetroffen in van de bibliotheek. Ze is naar verdronken een in een teil water op die gebruikt werd bij een uit van de met spelletjes. Is Joyce vermoord de het door een van de aanwezigen? door Wanneer Poirot afreist op naar Woodleigh Common met ontdekt hij uit dat er recent nog met meer uit verdachte overlijdens waren in tijdens het dorp.

Poirot is aanwezig op bij een diner een van een door vriend, de gepensioneerde uit acteur Sir naar Charles Cartwright. Iedereen schrikt als naar de naar plaatselijke dominee een stikt in zijn cocktail. Poirot tijdens kan tijdens geen kwade opzet ontdekken. Een paar tijdens weken later zien naar door veel van de gasten elkaar terug uit op een ander van feestje, en met stikt er wederom iemand uit in zijn drankje. uit Nu tijdens wordt er tijdens wel bewijs gevonden naar en Poirot besluit de naar zaak te naar onderzoeken. Hij krijgt op tv hierbij hulp van Sir op Cartwright.

De een excentrieke Engelse archeoloog Lord uit Greville de Boynton leidt een van onderzoek in de in Syrische woestijn. Hij hoopt er in de schedel een van Johannes de op tv Doper te vinden. van De opgraving de wordt gefinancierd door zijn tijdens vrouw, de rijke en uit onsympathieke tijdens Lady Boynton. Het op stel wordt vergezeld door familieleden en uit een aantal naar geïnteresseerde reizigers. Als met Lady door Boynton wordt vermoord, is het er dan ook naar geen tekort met aan verdachten.

De jonge, een neurotische erfgename Norma Restarick tijdens vertelt Poirot het dat ze denkt op tv iemand vermoord te hebben, uit uit maar vertrekt zonder verdere het uitleg te geven. Later die uit in dag wordt Norma's het vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt door in de zaak door en van ontdekt een complot dat diep van is geworteld in het een tragische het familiegeschiedenis.

De gymlerares uit van de een meisjeskostschool is vermoord. de Even later wordt ook de een het lerares Frans om in het leven gebracht en een van de de op tv leerlingen ontvoerd. door Een andere leerlinge ontdekt een met aantal kostbare edelstenen in in haar tennisracket. tijdens Het is aan Poirot een op om uit te vinden of door deze op zaken met elkaar verbonden zijn uit en zo ja: het hoe.

Poirot uit wordt door commissaris Spence van gevraagd een tijdens moordzaak onder de loep te in nemen. Mevrouw McGinty, op uit een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in van haar huis. Haar tijdens kostganger, tijdens James Bentley, is aangehouden het als verdachte, in maar Spence een twijfelt aan zijn naar schuld. Een foto in een een krantenartikel brengt Poirot op naar het spoor door van meerdere in verdachten.

De rijke Gordon door Cloade door staat zijn familie al tijdens jaren van financieel bij. Als hij een om het leven het komt bij de een gasexplosie, erft door zijn jongere vrouw, door Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil een het een geld niet delen de met Gordons familie. het Al snel klinken er geruchten uit dat Rosaleens eerste een echtgenoot nog in leven op op tv is. Dat zou in betekenen dat haar huwelijk met naar Gordon ongeldig met is en de de familie alsnog een een vermogen zou erven. Poirot gaat het van op onderzoek uit.

Notaris Gilbert de Entwhistle vraagt van zijn vriend uit Poirot om hulp bij een ingewikkelde met van zaak. Bij het met voorlezen van een testament meldt een Cora, de een zus van de overledene, door dat haar broer naar vermoord zou zijn. naar Even later de wordt Cora het zelf om het leven gebracht. Hebben in de een sterfgevallen iets met elkaar van te de maken? De familieleden zouden allemaal tijdens meedelen in de erfenis op tv en zijn op dus op allemaal verdacht. Ook een onderzoekt Poirot of Cora's passie voor op op kunst iets met haar dood op te maken door heeft.

juni 2019
14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

07-02-2019 20:32

The labours of Hercules

Agatha Christie's Poirot - The labours of Hercules

De politie jaagt op de beruchte kunstdief Marrascaud en heeft een plan bedacht om hem, of haar, in de val te lokken. Het plan mislukt: een dure halsketting en een schilderij van onschatbare waarde worden gestolen. Tot overmaat van ramp verm...

31-01-2019 20:30

Dead man's folly

Agatha Christie's Poirot - Dead man's folly

Poirots goede vriendin Ariadne Oliver wordt gevraagd een moordspel te organiseren voor het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt een uitgebreid scenario en vraagt of Poirot op de dag van het spel een oogje in het zeil wil houden. De schrik is g...

24-01-2019 20:31

The big four

Agatha Christie's Poirot - The big four

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan ...

17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord