Programma gemist?

Hercule uit Poirot en Captain Hastings zijn de een op bezoek bij op Hastings vriend Charles, die een in snelheidsrecord op een het water wil vestigen. tijdens Charles' moeder, Emily, spreekt op tv naar Poirot aan omdat naar ze bang is vermoord te worden. in Ze denkt van dat een familielid van achter haar vermogen op aanzit. met Poirot geeft haar op tv de tip haar op testament te wijzigen, naar maar ze wordt alsnog vermoordt. Emily's een hond lijkt door de enige door getuige...

Miss Lemon, de het secretaresse van tijdens Poirot, op maakt opvallend veel fouten in in haar werk. Ze blijkt het afgeleid te zijn de door de uit vele diefstallen een in het studentenhuis dat haar met van zus runt. Poirot besluit de op zaak te onderzoeken. Al van snel uit wordt een van de studenten in vermoord en blijkt tijdens niet iedereen de het een waarheid te vertellen.

Het is naar kerst en op tv Poirot wordt uitgenodigd om van de op feestdagen door te brengen in het uit uit landgoed van Simeon van Lee. De zoons van uit Lee, de op tv schoondochters en een kleindochter op tv zijn ook aanwezig. een De tirannieke Lee wist de een door fortuin te vergaren met met de handel in diamanten een en de zijn erfgenamen verheugen zich door dan ook van op de erfenis. Nog voor de in naar feestelijkheden beginnen, wordt Lee vermoord. Aan het Poirot door de taak om, samen het met inspecteur door Japp, de op dader te vinden.

Poirot op tv moet rust nemen van de met dokter en door gaat op een vakantie naar de Engelse het kust. Hij een verblijft in het van Grand Metropolitan-hotel in Brighton, op tv net als theaterproducent in Opalsen en een zijn vrouw, die actrice het is. De door kostbare halsketting die zij in met een toneelstuk uit draagt, is uit tijdens haar naar kleedkamer gestolen. Haar assistente naar is de naar hoofdverdachte, omdat ze geld nodig heeft tijdens voor haar bruiloft. het Poirot met besluit de van zaak te onderzoeken.

Op een een veiling heeft naar Poirot zijn zinnen gezet op op een antieke spiegel, door maar hij op wordt overboden. De koper, naar Gervais Chevenix, de nodigt Poirot uit van op zijn landhuis. Hij de denkt van dat een uit zakenpartner hem geld afhandig maakt en door vraagt de Poirot hiernaar te kijken. De naar excentrieke uit vrouw van Chevenix op voorspelt een spoedige dood van door iemand in het van op tv huishouden. Haar voorspelling komt uit door als Chevenix wordt doodgeschoten. een Poirot moet naar uitzoeken wie de dader de is: de de echtgenote, uit de geadopteerde dochter, in haar neef, de zakenpartner, secretaresse of door toch de met butler?

Inspecteur Japp het krijgt een onderscheiding in op Brussel met en Poirot reist van met hem mee. met Poirot vertelt hem van over een zaak van op twintig een jaar eerder, toen hij op tv een jonge politieman was. de Hij ontdekte op tv dat een politicus de was vergiftigd met een doos door bonbons. Poirot de maakte de dader met nooit bekend en vertelt tijdens zijn op tv collega's waarom met niet.

De de Italiaanse graaf Foscatini tijdens is vermoord in zijn uit appartement. de Zijn bediende blijkt in uit te gaan met Miss Lemon, een maar hij het is niet in eerlijk tegen haar. De naar politie vermoedt dat van Foscatini naar afgeperst werd. Poirot naar probeert meer informatie over een de man de te krijgen bij de Italiaanse tijdens ambassade, maar die ontkent op ook maar iets in over een hem te de weten. De leugens stapelen zich op tv op, wat het door moordonderzoek moeilijk in maakt.

Een naar terminaal zieke man wil naar zijn testament wijzigen en in vraagt Poirot naar als executeur. Nog voordat tijdens er uit een letter op papier van is door gezet, komt de man naar te overlijden. Zijn advocaat ontdekt in dat het op oorspronkelijke op testament is gestolen en het daarom vermoedt Poirot dat de van man tijdens is vermoord.

Poirot het krijgt een uit nieuwe kans om de een moord van twee jaar door eerder op te uit lossen. op Poirot was destijds in Buenos uit Aires, in waar een jonge vrouw op vergiftigd werd. De door lokale politie deed het af tijdens door als zelfmoord, maar van haar echtgenoot geloofde daar van niks van. Poirot evenmin, maar naar hij het kreeg de kans niet om tijdens onderzoek te door doen. De echtgenoot uit organiseert op tv nu een etentje in naar Londen, waar alle vrienden en op tv bekenden van op tv twee jaar eerder uitgenodigd van zijn. het Poirot is bang met dat de naar moordenaar opnieuw toe zal slaan en de onderneemt uit actie.

Reuben Astwell is op directeur op van een chemisch bedrijf dat op een revolutionair soort het synthetisch rubber heeft naar met ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel het zakelijk tijdens als privé. Na een in etentje met door de man krijgt de zelfs Poirot een hekel aan de hem. Als de Astwell van wordt vermoord, is de de lijst met verdachten op lang. Zit er een de commercieel, politiek of op tv ander motief achter het de met moord?

Vanaf vanavond zendt van RTL met 8 seizoen met 5 van de uit Britse misdaadserie Agatha Christie's in Poirot uit. Het met seizoen uit 1993 een is de komende vier uit woensdagen met naar dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur het te door zien. Egypte In de eerste van aflevering worden Poirot met en Hastings van gevraagd om in Egypte onderzoek te door doen naar naar een aantal op tv verdachte sterfgevallen. Graftombe Een groep archeologen deed in daar onderzoek naar naar een graftombe, toen door er plotseling de doden begonnen door te vallen. Een hartaanval, een in bloedvergiftiging, tetanus op en zelfmoord. Vloek Er gaan het al snel geruchten de dat met het om de vloek van op de door farao gaat. Poirot en het Hastings proberen het een mysterie te in ontrafelen.

Vlak nadat op tv Poirot een bezoekje op tv heeft op tv gebracht aan de in tandarts, wordt deze dood op aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp met is ervan overtuigd dat de de man uit zelfmoord heeft gepleegd, uit maar Poirot kan zich uit dat met niet voorstellen. Iedereen die door na Poirot een tijdens afspraak had, is verdacht. door Als van een van de een verdachten, een Griek die uit onlangs in India was, wordt van de vermoord, duikt Poirot in het verleden met om de tijdens zaak op te kunnen door tijdens lossen.

Na een het korte vakantie in het Parijs door vliegt Poirot terug een naar Londen. Terwijl hij slaapt, door wordt een op tv medepassagier, een de oudere dame, vermoord. De vrouw met vergaarde een fortuin van door geld uit naar te in lenen en schuwde een op beetje chantage daarbij niet. Poirot het doet tijdens onderzoek in Parijs en ontdekt van tijdens een ingewikkeld moordcomplot.

Arthur in Hastings keert op tv terug uit de de jungle en vindt een naar logeeradres bij zijn goede vriend, op tv de privédetective van Hercule Poirot. De door eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door door een in seriemoordenaar, op tv die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische in volgorde. uit Samen met hoofdinspecteur Japp gaan het ze de achter de dader aan. de Ze doen er tijdens alles aan van om hem uit te pakken te krijgen, voordat hij op door een nieuw slachtoffer in maakt.

Poirot tobt naar met zijn van gezondheid. Hij heeft last van door zijn tijdens hart en is een in een rolstoel beland. Op in in het landgoed Styles haalt een hij herinneringen door op met zijn oude door vriend Hastings, die weduwnaar is met geworden. op Op Styles leerden Poirot op en uit Hastings elkaar kennen van en begonnen ze door hun eerste gezamenlijke moordonderzoek. de Poirot ontdekt dat van er opnieuw een moord op gaat plaatsvinden. Voor uit de op tv laatste keer probeert hij, met het hulp van Hastings, de in moordenaar te met ontmaskeren.

juli 2021
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!