Programma gemist?

Hercule Poirot en een Captain tijdens Hastings zijn naar op bezoek bij Hastings vriend van Charles, die een snelheidsrecord de op tv op het water naar wil vestigen. Charles' moeder, uit Emily, spreekt Poirot aan omdat op ze bang is in vermoord te door worden. Ze met denkt dat een familielid tijdens achter haar vermogen aanzit. een Poirot geeft uit haar de tip haar door testament met te wijzigen, door maar ze wordt het alsnog vermoordt. Emily's hond lijkt op tv de een enige getuige...

Miss tijdens Lemon, de secretaresse van Poirot, op maakt opvallend veel in fouten in uit haar werk. op Ze blijkt afgeleid te zijn tijdens door tijdens de vele diefstallen op in het studentenhuis dat haar met zus runt. van Poirot besluit op tv de zaak te in onderzoeken. Al snel wordt een op van de studenten met vermoord van en blijkt naar niet iedereen de waarheid te het vertellen.

Het is kerst in en Poirot wordt de uitgenodigd met om de feestdagen door te tijdens brengen in tijdens het op tv landgoed van Simeon Lee. De zoons van van Lee, de de schoondochters met en een kleindochter zijn tijdens ook aanwezig. De van tirannieke de Lee wist een fortuin te tijdens vergaren uit met de handel in diamanten op en in zijn erfgenamen verheugen naar zich dan ook op de erfenis. op tv Nog voor de met tijdens feestelijkheden beginnen, wordt Lee vermoord. Aan op tv Poirot de met taak om, samen met op inspecteur Japp, van de dader te door vinden.

Poirot moet rust het nemen van van de dokter door en gaat op vakantie naar uit de Engelse de kust. Hij het verblijft in het Grand van Metropolitan-hotel in Brighton, net van als theaterproducent uit Opalsen en zijn vrouw, tijdens die van actrice is. De kostbare de halsketting op tv die zij in een door toneelstuk draagt, is uit haar tijdens kleedkamer gestolen. op Haar assistente is de de hoofdverdachte, omdat ze de geld nodig heeft met tijdens voor haar bruiloft. van Poirot besluit de op zaak te onderzoeken.

Op een veiling met heeft Poirot de zijn zinnen gezet tijdens op een antieke spiegel, tijdens maar hij het wordt overboden. De naar koper, Gervais Chevenix, nodigt het Poirot uit een op zijn landhuis. Hij naar van denkt dat een zakenpartner hem geld van afhandig met maakt en vraagt Poirot hiernaar uit in te kijken. De op excentrieke vrouw van Chevenix voorspelt in een spoedige dood van tijdens met iemand in het huishouden. de Haar voorspelling komt uit als in Chevenix wordt op tv doodgeschoten. het Poirot moet uitzoeken met wie de dader is: de echtgenote, de de met geadopteerde dochter, haar neef, tijdens de zakenpartner, secretaresse met of toch de uit butler?

Inspecteur Japp uit krijgt een een onderscheiding in Brussel tijdens en Poirot reist door met hem op tv mee. Poirot vertelt hem het over een zaak van de twintig jaar eerder, van toen hij een jonge uit politieman was. op Hij de ontdekte dat een politicus was vergiftigd van met een doos met bonbons. Poirot maakte van de dader op tv nooit bekend met en vertelt zijn collega's op tv waarom met niet.

De Italiaanse graaf op tv Foscatini op is vermoord in zijn appartement. het Zijn bediende door blijkt in uit te gaan met met Miss Lemon, maar hij met is niet door eerlijk tegen naar haar. De politie vermoedt tijdens dat Foscatini afgeperst werd. Poirot een probeert een meer informatie over tijdens de man naar te krijgen bij de een Italiaanse ambassade, maar uit die ontkent ook maar iets uit een over hem te weten. op De leugens het stapelen zich op, wat naar het moordonderzoek moeilijk van maakt.

Een terminaal zieke door man wil in zijn testament wijzigen en een vraagt Poirot de als de executeur. Nog voordat er een de letter op papier is op tv naar gezet, komt de man te op overlijden. Zijn advocaat ontdekt de dat op het oorspronkelijke testament is gestolen de en daarom de vermoedt Poirot naar dat de man is naar vermoord.

Poirot krijgt in een nieuwe kans een om een moord van uit door twee jaar eerder op op te lossen. tijdens Poirot was destijds op in Buenos Aires, waar een jonge uit vrouw vergiftigd werd. in De op lokale politie uit deed het af het als zelfmoord, maar haar van echtgenoot geloofde daar niks van. op Poirot evenmin, maar de een hij kreeg de kans door niet om onderzoek te doen. tijdens De van echtgenoot organiseert nu een door etentje in Londen, met waar alle uit vrienden en met bekenden van twee jaar eerder met uitgenodigd met zijn. Poirot is bang dat door de moordenaar opnieuw in toe zal van slaan en op tv onderneemt actie.

Reuben Astwell is het de directeur van een chemisch uit bedrijf dat een een revolutionair soort synthetisch het rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft een veel met vijanden, zowel zakelijk naar als privé. een Na een etentje met op de man krijgt zelfs Poirot op een hekel aan in op hem. Als Astwell op wordt vermoord, is de lijst met een verdachten lang. tijdens Zit het er een commercieel, politiek uit of ander de motief achter de van moord?

Vanaf op tv vanavond zendt RTL 8 seizoen in 5 uit van de Britse uit misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. van Het de seizoen uit op 1993 is de komende de vier woensdagen op met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur op tv in te zien. Egypte In de eerste aflevering op worden op tv Poirot en Hastings gevraagd om een in Egypte onderzoek met te doen naar het een aantal verdachte de sterfgevallen. Graftombe Een een groep archeologen deed daar onderzoek de naar een op graftombe, toen er plotseling doden met begonnen te van vallen. met Een hartaanval, een bloedvergiftiging, op tv tetanus en zelfmoord. Vloek Er gaan al uit snel uit geruchten dat door het om de vloek van op de met farao gaat. Poirot en Hastings in proberen het mysterie te de door ontrafelen.

Vlak nadat Poirot van door een bezoekje heeft gebracht aan de een tijdens tandarts, wordt deze tijdens dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is een ervan overtuigd dat de van man zelfmoord met heeft gepleegd, maar met Poirot kan zich dat de niet tijdens voorstellen. Iedereen een die na Poirot een afspraak op tv had, op is verdacht. Als op een van de verdachten, het een Griek naar die onlangs in India was, tijdens wordt het vermoord, duikt Poirot in het verleden een om de de zaak op naar te kunnen tijdens lossen.

Na het een korte een vakantie in Parijs door vliegt Poirot terug naar op tv Londen. Terwijl hij door slaapt, wordt een het medepassagier, een oudere dame, het vermoord. De vrouw vergaarde naar een fortuin door uit geld naar uit te lenen en op schuwde een beetje chantage uit een daarbij niet. Poirot doet onderzoek in uit Parijs en naar ontdekt naar een ingewikkeld moordcomplot.

Arthur Hastings keert een terug uit de van jungle en vindt door een logeeradres de bij naar zijn goede vriend, de privédetective Hercule met Poirot. De het eigenzinnige op speurneus wordt uitgedaagd door een naar seriemoordenaar, die zijn een slachtoffers uitzoekt op naar alfabetische volgorde. Samen met van hoofdinspecteur Japp gaan naar van ze achter de dader met aan. Ze doen er het alles door aan om hem tijdens te pakken te krijgen, voordat hij de een het nieuw slachtoffer tijdens maakt.

Poirot tobt tijdens met zijn gezondheid. Hij met heeft last van door zijn hart de en is in een van rolstoel beland. Op van het in landgoed Styles haalt hij herinneringen een op in met zijn uit oude vriend Hastings, die met weduwnaar is door geworden. Op Styles leerden Poirot uit en Hastings elkaar kennen op en begonnen van ze in hun eerste gezamenlijke moordonderzoek. Poirot van ontdekt dat er door opnieuw een moord een gaat plaatsvinden. Voor de van op laatste keer probeert hij, met op tv hulp een van Hastings, de moordenaar door te ontmaskeren.

maart 2020
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!