Programma gemist?

Poirot door tobt met zijn het gezondheid. Hij tijdens heeft last van in zijn hart en op tv is in een rolstoel beland. uit Op met het landgoed Styles haalt hij op herinneringen op met naar zijn oude een vriend Hastings, die naar weduwnaar is naar geworden. Op Styles leerden Poirot en op tv door Hastings elkaar kennen en begonnen ze de hun eerste gezamenlijke van moordonderzoek. Poirot ontdekt de dat een er opnieuw van een moord gaat plaatsvinden. Voor met de een laatste keer probeert hij, met hulp een van van Hastings, de moordenaar te op ontmaskeren.

De uit politie jaagt op de beruchte naar kunstdief Marrascaud en door heeft een met plan bedacht naar om hem, of haar, tijdens in de val te van lokken. Het door plan mislukt: een in dure halsketting uit en een schilderij uit van onschatbare waarde worden de gestolen. Tot overmaat een van van ramp vermoordt de dief een jonge tijdens tijdens vrouw. Poirot voelt zich van schuldig en raakt de depressief. Enige tijd later stort uit Poirot zich naar op een andere op tv zaak. Hij het reist af naar Zwitserland en tijdens met ontdekt dat hij in de het buurt met is van Marrascaud. naar Poirot bestudeert de een andere gasten in zijn hotel: in lukt het hem om op tv zijn onbekende in vijand te met ontmaskeren?

Poirots met goede vriendin Ariadne op tv Oliver wordt van gevraagd een moordspel het te organiseren voor het in rijke echtpaar in Stubbs. Ze bedenkt een de uitgebreid scenario en vraagt of op Poirot op de een dag van het met spel een oogje naar in het een zeil wil houden. in De op schrik is groot als het van beoogde naar slachtoffer van het spel ook met écht het wordt vermoord. En dan verdwijnt mevrouw de Stubbs ook van nog spoorloos. in Lukt het Poirot dit naar mysterie van op te lossen?

Aan in de vooravond van uit de Tweede met Wereldoorlog wordt Poirot door uitgenodigd voor een op tv receptie van de Vredespartij. Tussen de uit tijdens vooraanstaande gasten is het ook de Russische op schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een met schaakpartij naar tegen de Amerikaan Abe uit Ryland valt hij dood van neer. Ryland verdwijnt van spoorloos naar en een journalist denkt dat een de moord het het werk is van in een groep politieke onruststokers. een tijdens Er vallen meer doden op en het door valt Poirot op dat naar de gebeurtenissen nogal theatraal op zijn. Met het de hulp van nieuwe en naar oude van vrienden gaat hij op zoek met naar een de waarheid.

Vanaf vanavond zendt tijdens van RTL 8 het dertiende en laatste naar met seizoen van de Britse misdaadserie van Agatha Christie's Poirot uit. door De vijfdelige met serie werd de in 2013 voor het uit eerst uitgezonden. De komende het donderdagen zijn de uit afleveringen wekelijks op om 20:30 uur een op de RTL 8 te zien. Poirot wordt op deze door week te hulp geroepen door door zijn vriend dr. Willoughby, naar wanneer diens op oude met vader, een eminent professor, dood een wordt aangetroffen in het op tv bad de waarmee hij destijds psychiatrische door patiënten behandelde. Poirot raakt van geïntrigeerd door de de naar zaak en wil op zijn vriend helpen, naar ook al is Willoughby volgens tijdens sommige onderzoekers zelf de in belangrijkste verdachte. Ondertussen op wordt door Poirots vriendin de en schrijfster van misdaadverhalen Ariadne in Oliver benaderd door de Mrs. Burton-Cox, die door zich zorgen maakt de over het aanstaande het huwelijk uit van haar zoon Desmond met met Celia Ravenscroft. De tragische tijdens dood van Celia's op ouders, die door 13 een jaar geleden in onopgehelderde een omstandigheden om het leven kwamen, de tijdens doet Mrs. Burton-Cox vrezen dat hun van dochter door met psychische problemen kampt. Ze op tv vraagt Ariadne het uit te zoeken door wat er een destijd precies uit gebeurd is.

In het huis op tv door van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het naar het levenloze lichaam van door een onbekende in man aangetroffen. Sheila Webb vond uit de man en is de nu hoofdverdachte. Zij door een zou ingehuurd zijn als naar typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb van gebeld te tijdens hebben. Beide op vrouwen kennen het van slachtoffer niet. Het is aan met Poirot om een dit raadsel op met te tijdens lossen. Wie is het slachtoffer? met Hebben op tv de buren iets gezien? En met waarom zijn het de klokken in het huis uit van een Pebmarsh op dezelfde tijd stil op blijven door staan?

Na het oplossen een het van een ingewikkelde zaak naar in Istanbul reist Poirot terug op tv uit naar Londen met de Orient het Express. Aan boord van naar de trein is met ook een het Amerikaanse zakenman, die naar vreest voor de zijn leven. Hij biedt een Poirot geld van in ruil voor bescherming, maar de Poirot weigert. op tv De op tv volgende ochtend strandt op tv de trein in een sneeuwstorm in op tv de Balkan en de blijkt tijdens de zakenman te tijdens zijn vermoord. Poirot ondervraagt de uit reizigers en door het personeel naar en ontdekt dat iedereen in wel een motief op tv voor de moord uit heeft...

Seizoen 12 uit - Aflevering 2 met - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en tijdens Party. Tijdens een halloweenfeestje met voor kinderen hoort op tv Ariadne Oliver in de jonge Joyce Reynolds opscheppen een over in een moord waarvan tijdens ze ooit getuige een was. De aanwezigen reageren afwijzend, de maar later op op tv de uit avond wordt Joyce dood door aangetroffen tijdens in de bibliotheek. Ze is het verdronken in een de teil water op tv die gebruikt werd tijdens bij een van de spelletjes. het Is het Joyce vermoord door van een van de aanwezigen? Wanneer de Poirot afreist naar naar Woodleigh Common op ontdekt hij dat er op recent nog meer naar verdachte overlijdens waren door door in het dorp.

Poirot uit is aanwezig bij een op tv diner in van een vriend, de gepensioneerde acteur door Sir op tv Charles Cartwright. het Iedereen schrikt als de plaatselijke op dominee stikt in de zijn van cocktail. Poirot kan geen een kwade opzet in ontdekken. Een paar weken van later zien veel de van de gasten elkaar het terug op tijdens een ander in feestje, en stikt een er wederom iemand op tv in zijn drankje. Nu wordt met er wel naar bewijs gevonden en Poirot besluit een de door zaak te onderzoeken. Hij krijgt door hierbij hulp van tijdens op Sir Cartwright.

De met excentrieke Engelse archeoloog van Lord Greville Boynton op leidt een onderzoek een in de Syrische woestijn. Hij de hoopt er op de op tv schedel van Johannes de Doper te door met vinden. De opgraving wordt gefinancierd door het zijn vrouw, tijdens de rijke en onsympathieke uit Lady door Boynton. Het een stel wordt vergezeld het door familieleden en een naar aantal geïnteresseerde reizigers. op Als Lady Boynton wordt in vermoord, is naar er dan ook met geen tekort aan van verdachten.

De jonge, neurotische met de erfgename Norma Restarick vertelt Poirot een dat ze denkt van iemand vermoord een te hebben, maar de vertrekt zonder verdere op tv uitleg te geven. Later op die dag wordt Norma's met het vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt een op in de zaak en ontdekt een tijdens complot dat uit diep is geworteld tijdens in een tragische van familiegeschiedenis.

De gymlerares van in een naar meisjeskostschool is vermoord. Even later door met wordt ook de lerares Frans tijdens om het leven gebracht tijdens op tv en een van de door leerlingen ontvoerd. uit Een andere leerlinge ontdekt een met aantal kostbare een edelstenen in haar tennisracket. met Het is aan Poirot uit om uit de te vinden of naar deze de zaken met elkaar verbonden zijn en op tv zo ja: uit hoe.

Poirot door wordt door commissaris Spence op tv gevraagd een moordzaak onder de op de loep te nemen. Mevrouw in McGinty, een schoonmaakster, is tijdens vermoord aangetroffen naar in haar een huis. Haar kostganger, James Bentley, met is op tv aangehouden als verdachte, maar naar Spence de twijfelt aan zijn schuld. van Een foto in een krantenartikel naar met brengt Poirot op het spoor van van meerdere op tv verdachten.

De rijke Gordon tijdens Cloade van staat zijn familie tijdens al jaren een financieel bij. Als hij om uit het leven komt op bij op een gasexplosie, erft zijn de jongere vrouw, Rosaleen, op tv zijn fortuin. Zij wil van het geld niet van delen met in Gordons familie. Al snel klinken tijdens er geruchten dat tijdens op tv Rosaleens eerste echtgenoot nog in leven uit is. Dat zou de tijdens betekenen dat haar huwelijk met Gordon van ongeldig een is en van de familie alsnog op tv een vermogen zou erven. naar Poirot gaat op door onderzoek uit.

Notaris de Gilbert Entwhistle vraagt van zijn vriend tijdens Poirot om hulp van bij een ingewikkelde zaak. tijdens Bij het voorlezen van door een testament uit meldt Cora, de zus op tv van de op tv overledene, dat haar broer de vermoord zou zijn. Even van later wordt tijdens Cora zelf om het met leven gebracht. op tv Hebben de sterfgevallen iets een met elkaar te de maken? het De familieleden met zouden allemaal meedelen met in de erfenis in en zijn dus allemaal uit verdacht. Ook onderzoekt Poirot door of Cora's passie het voor kunst iets met op door haar dood te maken door heeft.

september 2019
14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

07-02-2019 20:32

The labours of Hercules

Agatha Christie's Poirot - The labours of Hercules

De politie jaagt op de beruchte kunstdief Marrascaud en heeft een plan bedacht om hem, of haar, in de val te lokken. Het plan mislukt: een dure halsketting en een schilderij van onschatbare waarde worden gestolen. Tot overmaat van ramp verm...

31-01-2019 20:30

Dead man's folly

Agatha Christie's Poirot - Dead man's folly

Poirots goede vriendin Ariadne Oliver wordt gevraagd een moordspel te organiseren voor het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt een uitgebreid scenario en vraagt of Poirot op de dag van het spel een oogje in het zeil wil houden. De schrik is g...

24-01-2019 20:31

The big four

Agatha Christie's Poirot - The big four

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan ...

17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord