Programma gemist?

Vanaf vanavond naar zendt een RTL 8 het dertiende en laatste de seizoen door van de Britse misdaadserie in Agatha Christie's Poirot uit. naar De vijfdelige serie een werd een in 2013 een voor het eerst uitgezonden. een De komende donderdagen zijn in de de afleveringen wekelijks om door 20:30 uur op RTL met 8 te een zien. Poirot wordt deze week te hulp een geroepen door een zijn vriend dr. Willoughby, een wanneer in diens oude vader, op tv een eminent professor, dood wordt naar het aangetroffen in het het bad waarmee hij destijds psychiatrische patiënten op behandelde. op Poirot raakt geïntrigeerd door de met een zaak en wil het zijn vriend helpen, ook al op is Willoughby volgens op sommige onderzoekers zelf het de belangrijkste verdachte. op Ondertussen wordt uit Poirots vriendin en in schrijfster van de misdaadverhalen Ariadne Oliver benaderd door door Mrs. Burton-Cox, die zich tijdens op zorgen maakt over in het aanstaande huwelijk van haar zoon de Desmond met Celia tijdens Ravenscroft. van De tragische dood van met Celia's ouders, die 13 het jaar geleden van in onopgehelderde naar omstandigheden om het leven kwamen, tijdens op doet Mrs. Burton-Cox vrezen dat in hun in dochter met psychische problemen kampt. Ze op tv vraagt Ariadne uit tijdens uit te zoeken wat er op destijd precies door gebeurd is.

In het het huis naar van de blinde Millicent Pebmarsh wordt tijdens het uit levenloze lichaam van uit een onbekende in man aangetroffen. Sheila Webb vond in de man op en is nu met hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd naar zijn als het typiste, maar met Pebmarsh ontkent Webb van gebeld te hebben. met Beide vrouwen kennen het slachtoffer niet. naar Het is op aan uit Poirot om dit raadsel op op tv te tijdens lossen. Wie is het slachtoffer? op tv Hebben de buren op tv iets op gezien? En waarom zijn uit de klokken het in het huis van met Pebmarsh op dezelfde tijd stil van blijven een staan?

Na het het oplossen van een ingewikkelde tijdens de zaak in Istanbul reist Poirot het terug met naar Londen met een de Orient Express. Aan op tv boord van de trein is met door ook een Amerikaanse zakenman, van die vreest voor uit zijn leven. Hij biedt Poirot op in geld in ruil van voor bescherming, maar Poirot weigert. De het volgende ochtend het strandt de op tv trein in een sneeuwstorm in de de Balkan en met blijkt de zakenman een door te zijn vermoord. Poirot op tv ondervraagt de op tv reizigers en het personeel op en ontdekt dat iedereen door wel een motief voor het van de moord heeft...

Seizoen het 12 - Aflevering tijdens 2 - Brits-Amerikaanse uit misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje van voor kinderen hoort Ariadne het Oliver de jonge met Joyce Reynolds opscheppen in over een moord met waarvan ze op tv ooit getuige was. De het uit aanwezigen reageren afwijzend, maar door later op op de avond wordt Joyce dood uit aangetroffen in op tv de bibliotheek. Ze is het verdronken op tv in een teil water die gebruikt in werd bij een tijdens op tv van de spelletjes. Is Joyce van vermoord door door een van de aanwezigen? Wanneer uit van Poirot afreist naar met Woodleigh Common ontdekt hij dat een er op recent nog meer verdachte overlijdens door waren op in het dorp.

Poirot op tv is aanwezig bij een van diner van een vriend, de uit de gepensioneerde acteur Sir Charles van Cartwright. Iedereen het schrikt als door de plaatselijke dominee stikt door in zijn cocktail. in Poirot kan geen tijdens kwade opzet ontdekken. Een een paar weken later op zien veel van in de gasten elkaar terug op op een ander uit feestje, en stikt met er wederom iemand naar in zijn op drankje. Nu wordt er op tv met wel bewijs gevonden en Poirot op tv besluit op de zaak te onderzoeken. Hij krijgt van hierbij het hulp van op tv Sir Cartwright.

De excentrieke een Engelse archeoloog Lord op Greville Boynton door leidt een onderzoek in de tijdens Syrische woestijn. Hij een hoopt er het de het schedel van Johannes de Doper te op vinden. uit De opgraving wordt gefinancierd in door naar zijn vrouw, de rijke en uit onsympathieke Lady Boynton. Het een op tv stel wordt vergezeld van door familieleden en op tv een aantal geïnteresseerde met reizigers. Als Lady Boynton van wordt vermoord, is er dan naar in ook geen tekort aan uit verdachten.

De door jonge, neurotische erfgename Norma Restarick tijdens vertelt Poirot op dat door ze denkt iemand tijdens vermoord te hebben, maar met vertrekt zonder verdere uitleg door te geven. met Later die dag naar wordt Norma's de vroegere nanny dood aangetroffen. met Poirot duikt door in de zaak en de ontdekt een van complot dat diep is geworteld in de een door tragische familiegeschiedenis.

De een gymlerares van een meisjeskostschool in is de vermoord. Even later wordt ook de op op tv lerares Frans om het leven van gebracht en naar een van een de leerlingen ontvoerd. tijdens Een andere leerlinge op ontdekt een aantal kostbare edelstenen op in haar tennisracket. in Het is tijdens aan Poirot naar om uit te met vinden of deze zaken met op tv elkaar verbonden zijn in en zo ja: door hoe.

Poirot uit wordt door door commissaris Spence gevraagd een moordzaak van onder het de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een een op tv schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in tijdens haar in huis. Haar kostganger, James op tv Bentley, is aangehouden als in verdachte, naar maar Spence twijfelt aan uit zijn naar schuld. Een foto in met een krantenartikel brengt Poirot op de de het spoor van meerdere op tv verdachten.

De rijke op tv Gordon Cloade staat zijn op familie een al jaren financieel bij. van Als hij om met het leven op tv komt bij een door gasexplosie, erft zijn met jongere vrouw, Rosaleen, zijn in fortuin. Zij wil het het geld niet delen met met door Gordons familie. Al tijdens snel klinken er uit geruchten dat naar Rosaleens eerste echtgenoot nog de in leven door is. Dat zou de betekenen dat haar huwelijk met Gordon naar ongeldig door is en de familie alsnog naar een vermogen de zou in erven. Poirot gaat tijdens op onderzoek uit.

Notaris door Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend de Poirot om in hulp bij een van ingewikkelde zaak. Bij van het voorlezen van van een een testament meldt Cora, de zus de van naar de overledene, dat haar het broer vermoord zou op zijn. Even later wordt Cora tijdens zelf om het in leven gebracht. Hebben tijdens de sterfgevallen uit iets met naar elkaar te tijdens maken? De familieleden zouden allemaal op tv meedelen van in de erfenis en zijn door dus allemaal verdacht. een Ook in onderzoekt Poirot of op Cora's passie voor het kunst iets met haar de dood te maken door heeft.

De in mysterieuze meneer met Shaitana nodigt vier speurders en van vier andere gasten uit met voor een naar etentje in naar zijn huis. Na het de eten wordt er uit bridge het gespeeld; de vier speurders in naar de ene kamer, de het op tv andere gasten in een op andere. Als de speurders op tv zijn door uitgespeeld, ontdekken ze dat het meneer Shaitana met is vermoord. Ze ondervragen van de vier verdachten, die allemaal de een dubieuze op tv achtergrond hebben. Poirot denkt uit dat door de oplossing tijdens in het bridgespel door zit.

Vanaf in vanavond wordt het door tiende seizoen van de op tv Britse met misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden de op RTL door 8. De vier afleveringen, die tijdens in 2006 voor tijdens het door eerst zijn uitgezonden een op de Britse met televisie, zijn op tv de komende donderdagen om 20:30 op tv uur op tv te zien op RTL 8. Poirot is het op tv aan boord van door de Blue Train, die van tijdens Calais naar Nice tijdens rijdt, uit wanneer er een op tv moord wordt gepleegd. Slachtoffer van is de rijke het Amerikaanse Ruth Kettering. Een tijdens kostbare edelsteen blijkt een verdwenen te zijn. Kettering de had van het plaats geruild met een het door andere passagier, dus moet Poirot door eerst op tv zien uit te vinden in op wie de moordenaar uit het eigenlijk had op tv voorzien.

Poirot is op een in uitnodiging van Sir Henry Angkatell tijdens te gast op door landgoed 'The Hollow'. Daar een maakt hij kennis een met met de rest van de een familie een Angkatell en hun van gasten. Als de volgende dag een in een van de gasten wordt vermoord, gaat naar van Poirot op onderzoek uit. Maar in op tv deze door zaak is met niets wat het op lijkt.

Poirot tijdens is in Egypte voor naar een Nijlcruise. Op de in boot op tv ontmoet hij het door pasgetrouwde stel in Simon en Linett. Ze uit worden lastiggevallen door Simons tijdens ex, Jackie. Als Linett tijdens wordt op tv vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. van Maar de er vallen al snel het meer slachtoffers en Poirot tijdens ontdekt dat er een veel meer verdachten op tv aan door boord zijn.

januari 2019
17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

01-11-2018 20:32

Cards on the table

Agatha Christie's Poirot - Cards on the table

De mysterieuze meneer Shaitana nodigt vier speurders en vier andere gasten uit voor een etentje in zijn huis. Na het eten wordt er bridge gespeeld; de vier speurders in de ene kamer, de andere gasten in een andere. Als de speurders zijn uit...

25-10-2018 20:34

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt het tiende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op RTL 8. De vier afleveringen, die in 2006 voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie, zijn de komende donderdagen om 20:30...

18-10-2018 20:33

The hollow

Agatha Christie's Poirot - The hollow

Poirot is op uitnodiging van Sir Henry Angkatell te gast op landgoed 'The Hollow'. Daar maakt hij kennis met de rest van de familie Angkatell en hun gasten. Als de volgende dag een van de gasten wordt vermoord, gaat Poirot op onderzoek uit....

11-10-2018 20:33

Death on the Nile

Agatha Christie's Poirot - Death on the Nile

Poirot is in Egypte voor een Nijlcruise. Op de boot ontmoet hij het pasgetrouwde stel Simon en Linett. Ze worden lastiggevallen door Simons ex, Jackie. Als Linett wordt vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. Maar er vallen al snel meer slac...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord