Programma gemist?

Seizoen van 10 - Aflevering 4 een - Britse misdaadserie. Taken at van door the Flood. De rijke Gordon de Cloade komt om een bij een ontploffing. Hij laat op door de jonge weduwe Rosaleen achter, naar die samenwoont met haar uit broer David Hunter het en al een een eerste echtgenoot tijdens heeft op verloren.

Notaris met Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend de Poirot om hulp op bij een de ingewikkelde zaak. Bij het in voorlezen van door een testament met meldt Cora, uit de zus van de overledene, van dat haar broer op vermoord zou zijn. door Even later wordt met Cora tijdens zelf om het door leven gebracht. Hebben de de sterfgevallen iets met elkaar te de maken? in De familieleden zouden allemaal de meedelen in de de erfenis en zijn dus met de allemaal verdacht. Ook naar onderzoekt Poirot of het Cora's passie voor kunst iets op met haar dood te uit maken op heeft.

De mysterieuze een meneer naar Shaitana nodigt vier de speurders en vier op tv andere gasten uit voor het een etentje in zijn huis. op Na van het eten wordt er uit bridge gespeeld; de van vier speurders in de de ene kamer, de de andere gasten in door een van andere. Als de speurders zijn van uit uitgespeeld, ontdekken ze dat meneer door Shaitana is op tv vermoord. Ze ondervragen in de vier verdachten, tijdens die allemaal een dubieuze tijdens achtergrond hebben. Poirot denkt uit de dat de oplossing in het tijdens bridgespel op tv zit.

Vanaf uit vanavond wordt het het tiende seizoen op tv van de Britse misdaadserie Agatha tijdens Christie's Poirot met uitgezonden op RTL 8. op De vier afleveringen, die naar in 2006 voor een het naar eerst zijn uitgezonden op naar de Britse een televisie, zijn de komende donderdagen uit in om 20:30 uur te uit zien op RTL 8. Poirot van is op aan boord van op de Blue Train, die van het Calais naar met Nice rijdt, met wanneer er een met moord wordt gepleegd. Slachtoffer is de op rijke Amerikaanse Ruth uit Kettering. Een uit kostbare edelsteen blijkt verdwenen door te op zijn. Kettering had van op tv plaats geruild met uit een andere passagier, met dus moet Poirot in eerst uit zien uit te vinden op wie de de een moordenaar het eigenlijk had van voorzien.

Poirot is op van uitnodiging uit van Sir Henry met Angkatell te gast met op landgoed tijdens 'The Hollow'. Daar op maakt hij kennis met de rest door van de familie op tv van Angkatell en hun gasten. Als de door volgende dag een uit een van de gasten wordt met vermoord, gaat door Poirot op onderzoek uit. Maar in tijdens uit deze zaak is van niets wat het met lijkt.

Poirot is de in op tv Egypte voor een Nijlcruise. door Op de een boot ontmoet hij het pasgetrouwde tijdens stel Simon en Linett. met Ze worden in lastiggevallen door Simons met ex, Jackie. Als de Linett wordt vermoord, is in Jackie de hoofdverdachte. de Maar er vallen het al snel door meer in slachtoffers en Poirot door ontdekt dat er veel meer tijdens verdachten aan boord het zijn.

De op mooie Elinor tijdens is schuldig bevonden aan een naar dubbele uit moord. Ze was de tijdens enige erfgename van haar in rijke tante in en zou de oude door vrouw hebben vergiftigd. het Ook met Mary, een vriendin van op tv de familie, is vergiftigd. Zij van de had het aangelegd met tijdens Elinors verloofde. Poirot van twijfelt aan tijdens de schuld van Elinor. uit Hij heeft nog maar op vijf in dagen de tijd om haar op tv vrij te het krijgen, voordat het doodvonnis op tv wordt de voltrokken.

Vanavond het start het negende seizoen uit van op tv de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot, uit waarvan door elke donderdag om 20:30 uit uur in een aflevering is te naar zien op RTL naar 8. Seizoen door 9 bestaat uit vier afleveringen van en is in voor het eerst naar uitgezonden in 2003-2004 op op de naar Britse televisie. Hercule Poirot wordt benaderd op door Lucy Crale met de de vraag uit om met de dood van haar vader, tijdens zestien jaar geleden, tijdens opnieuw te onderzoeken. uit Destijds werd haar naar moeder veroordeeld en geëxecuteerd op tv voor de naar moord, op maar Lucy gelooft nog altijd dat het zij onschuldig tijdens was. Poirot gaat de uit door vijf andere mensen in opzoeken die indertijd door in het landgoed op verbleven waar de man op door een tragische uit manier om het het leven is gekomen. Al snel tijdens ontdekt hij tijdens dat elk van de hen wel een motief door het had om de flamboyante kunstenaar uit in de weg te een ruimen: zowel naar de beursmakelaar tijdens Philip Blake als uit de kruidenmengster Meredith Blake, op tv de van lichtzinnige Elsa Gree, de van toegewijde gouvernante het Cecilia Williams en de naar labiele Angela het Warren.

Poirot assisteert Captain door naar Hastings bij een de archeologische opgraving in met Irak. De expeditie staat onder leiding naar van in de Amerikaan Dr. Leidner. Zijn tijdens met vrouw heeft angstaanjagende tijdens dromen: ze denkt dat haar door eerste man, die al door jaren dood is, door nog leeft van en haar op wil vermoorden. van Als mevrouw Leidner uit daadwerkelijk om het leven komt, tijdens begint Poirot een diepgravend naar onderzoek. Leefde haar op ex-man nog van of deed iemand zich met als een hem voor? op tv De expeditieleden hebben allemaal zo hun door op tv geheimen.

Poirot moet rust de nemen naar van de op dokter en neemt uit zijn intrek in een op hotel op met een eiland voor de in kust van Devon. een Tijdens zijn verblijf wordt daar met de in knappe filmster de Arlena Stuart vermoord. Zij flirtte graag door met naar andere mannen en tijdens mede daarom zijn naar er veel uit verdachten. Poirot stort met zich op een in van de meest uit complexe zaken uit zijn naar carrière.

De uit actrice Lady Edgware wil graag de het scheiden van haar man, in maar hij staat dat op niet toe. Ze door gaat naar op Poirot om hulp te vragen het een bij deze kwestie. door Poirot ontdekt al snel dat uit Lord het Edgware een nare door man is die naar iedereen in zijn omgeving slecht behandelt. naar Het uit is dan ook geen verrassing op tv het als iemand hem op vermoordt. De politie verdenkt op tv Lady Edgware, maar zij heeft van een waterdicht de alibi. Er blijken van nog veel meer uit verdachten te door zijn, onder wie Edgwares uit neefje en een de butler...

Poirot door is verhuisd van naar een rustig dorpje. op Maar zijn rust wordt verstoord tijdens door de uit moord op de op tv succesvolle industrieel Roger Ackroyd. op tv Poirot kende Ackroyd naar goed en van gaat op zoek naar naar de moordenaar. Hij in ontdekt een een link naar een de zelfmoord van een vrouw van die werd verdacht van van de van moord op de haar echtgenoot.

Hercule op tv Poirot en Captain Hastings zijn door op de bezoek bij op tv Hastings vriend Charles, op die een snelheidsrecord op het op tv water wil vestigen. Charles' op moeder, Emily, op tv spreekt Poirot uit aan omdat ze bang met is vermoord van te worden. Ze de denkt dat een van familielid achter haar vermogen de aanzit. Poirot van geeft haar de tip haar op testament te wijzigen, een maar ze wordt van het alsnog vermoordt. Emily's hond lijkt de met enige tijdens getuige...

Poirot en Hastings in zijn op vakantie naar tijdens in Frankrijk. Poirot op tv wordt aangesproken door de uit rijke zakenman Paul een Renaud, die met de dood in wordt bedreigd. van Een dag later op tv wordt zijn op tv lichaam gevonden het op de golfbaan. Een Franse politieman de gaat van een weddenschap aan met met Poirot: wie weet als op eerste de moordenaar in te uit vinden?

Miss van Lemon, de secretaresse naar van Poirot, door maakt opvallend veel fouten met in haar werk. Ze tijdens blijkt afgeleid te zijn op door van de vele diefstallen in het tijdens studentenhuis het dat haar zus een runt. Poirot besluit op de zaak te onderzoeken. Al van snel wordt in een de van de studenten vermoord en blijkt met een niet iedereen de waarheid te op vertellen.

november 2018
15-11-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Taken at the Flood. De rijke Gordon Cloade komt om bij een ontploffing. Hij laat de jonge weduwe Rosaleen achter, die samenwoont met haar broer David Hunter en al een eerste echtgenoot heef...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

01-11-2018 20:32

Cards on the table

Agatha Christie's Poirot - Cards on the table

De mysterieuze meneer Shaitana nodigt vier speurders en vier andere gasten uit voor een etentje in zijn huis. Na het eten wordt er bridge gespeeld; de vier speurders in de ene kamer, de andere gasten in een andere. Als de speurders zijn uit...

25-10-2018 20:34

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt het tiende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op RTL 8. De vier afleveringen, die in 2006 voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie, zijn de komende donderdagen om 20:30...

18-10-2018 20:33

The hollow

Agatha Christie's Poirot - The hollow

Poirot is op uitnodiging van Sir Henry Angkatell te gast op landgoed 'The Hollow'. Daar maakt hij kennis met de rest van de familie Angkatell en hun gasten. Als de volgende dag een van de gasten wordt vermoord, gaat Poirot op onderzoek uit....

11-10-2018 20:33

Death on the Nile

Agatha Christie's Poirot - Death on the Nile

Poirot is in Egypte voor een Nijlcruise. Op de boot ontmoet hij het pasgetrouwde stel Simon en Linett. Ze worden lastiggevallen door Simons ex, Jackie. Als Linett wordt vermoord, is Jackie de hoofdverdachte. Maar er vallen al snel meer slac...

04-10-2018 20:32

Sad cypress

Agatha Christie's Poirot - Sad cypress

De mooie Elinor is schuldig bevonden aan een dubbele moord. Ze was de enige erfgename van haar rijke tante en zou de oude vrouw hebben vergiftigd. Ook Mary, een vriendin van de familie, is vergiftigd. Zij had het aangelegd met Elinors verlo...

27-09-2018 20:33

Agatha Christie's Poirot: start seizoen 9

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: start seizoen 9

Vanavond start het negende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot, waarvan elke donderdag om 20:30 uur een aflevering is te zien op RTL 8. Seizoen 9 bestaat uit vier afleveringen en is voor het eerst uitgezonden in 2003...

20-09-2018 20:34

Murder in Mesopotamia

Agatha Christie's Poirot - Murder in Mesopotamia

Poirot assisteert Captain Hastings bij een archeologische opgraving in Irak. De expeditie staat onder leiding van de Amerikaan Dr. Leidner. Zijn vrouw heeft angstaanjagende dromen: ze denkt dat haar eerste man, die al jaren dood is, nog lee...

13-09-2018 20:34

Evil under the sun

Agatha Christie's Poirot - Evil under the sun

Poirot moet rust nemen van de dokter en neemt zijn intrek in een hotel op een eiland voor de kust van Devon. Tijdens zijn verblijf wordt daar de knappe filmster Arlena Stuart vermoord. Zij flirtte graag met andere mannen en mede daarom zijn...

06-09-2018 20:32

Lord Edgware dies

Agatha Christie's Poirot - Lord Edgware dies

De actrice Lady Edgware wil graag scheiden van haar man, maar hij staat dat niet toe. Ze gaat naar Poirot om hulp te vragen bij deze kwestie. Poirot ontdekt al snel dat Lord Edgware een nare man is die iedereen in zijn omgeving slecht behan...

30-08-2018 20:30

The murder of Roger Ackroyd

Agatha Christie's Poirot - The murder of Roger Ackroyd

Poirot is verhuisd naar een rustig dorpje. Maar zijn rust wordt verstoord door de moord op de succesvolle industrieel Roger Ackroyd. Poirot kende Ackroyd goed en gaat op zoek naar de moordenaar. Hij ontdekt een link naar de zelfmoord van ee...

23-08-2018 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

16-08-2018 20:30

Murder on the links

Agatha Christie's Poirot - Murder on the links

Poirot en Hastings zijn op vakantie in Frankrijk. Poirot wordt aangesproken door de rijke zakenman Paul Renaud, die met de dood wordt bedreigd. Een dag later wordt zijn lichaam gevonden op de golfbaan. Een Franse politieman gaat een weddens...

09-08-2018 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord