Programma gemist?

Hercule Poirot en van Captain Hastings zijn tijdens op het bezoek bij Hastings vriend het Charles, met die een snelheidsrecord op het op tv water op wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt tijdens Poirot aan omdat op ze tijdens bang is vermoord te worden. een Ze denkt op dat een de familielid achter haar vermogen aanzit. naar Poirot een geeft haar van de tip haar testament te het wijzigen, maar ze door wordt naar alsnog vermoordt. Emily's hond op lijkt de enige van getuige...

Miss Lemon, de in secretaresse van van Poirot, maakt opvallend tijdens veel een fouten in haar werk. naar Ze blijkt afgeleid te uit zijn door de vele op tv diefstallen in tijdens het studentenhuis met dat haar naar zus runt. Poirot het besluit de zaak te onderzoeken. Al naar op tv snel wordt een van de op tv studenten op vermoord en blijkt niet iedereen de door waarheid te met vertellen.

Het het is kerst en Poirot van wordt uitgenodigd in om de feestdagen door het te met brengen in het landgoed van Simeon door Lee. De zoons een met van Lee, de schoondochters en het een kleindochter zijn ook door aanwezig. De tirannieke tijdens Lee op wist een tijdens fortuin te vergaren met een de handel tijdens in diamanten en zijn een erfgenamen verheugen zich de dan ook op de van erfenis. Nog voor van de feestelijkheden beginnen, wordt in Lee vermoord. door Aan Poirot de taak door om, samen met met de inspecteur Japp, de dader te in vinden.

Poirot moet rust een nemen van de naar dokter van en gaat op vakantie naar op op de Engelse kust. Hij op tv verblijft in het uit Grand Metropolitan-hotel op tv in Brighton, net als het theaterproducent Opalsen tijdens en zijn vrouw, die het actrice is. De uit kostbare halsketting die zij in uit door een toneelstuk draagt, is van uit haar kleedkamer gestolen. Haar de tijdens assistente is de hoofdverdachte, omdat de ze geld nodig heeft met voor met haar bruiloft. Poirot besluit in de zaak tijdens te onderzoeken.

Op op tv een veiling heeft Poirot een zijn in zinnen gezet op een antieke spiegel, uit maar in hij wordt overboden. De koper, tijdens Gervais Chevenix, nodigt een Poirot een uit op zijn een landhuis. Hij denkt dat een het zakenpartner door hem geld afhandig naar maakt en vraagt Poirot hiernaar uit te naar kijken. De excentrieke op vrouw van op Chevenix voorspelt een spoedige naar dood van iemand in het het van huishouden. Haar voorspelling komt uit als tijdens Chevenix wordt doodgeschoten. op tv Poirot moet uit uitzoeken naar wie de dader is: de tijdens echtgenote, de geadopteerde dochter, uit op haar neef, de zakenpartner, secretaresse een of toch met de butler?

Inspecteur de Japp krijgt een onderscheiding door in Brussel en Poirot op reist met tijdens hem uit mee. Poirot vertelt tijdens hem over een zaak van twintig in jaar uit eerder, toen hij uit een jonge politieman was. tijdens Hij op tv ontdekte dat een politicus was een vergiftigd met een doos op tv bonbons. Poirot maakte het de dader nooit met bekend en de vertelt zijn collega's waarom op naar niet.

De Italiaanse op tv graaf Foscatini is op tv vermoord in zijn in appartement. Zijn bediende tijdens blijkt door uit te gaan met Miss Lemon, van maar tijdens hij is niet eerlijk tegen een in haar. De politie de vermoedt dat Foscatini op afgeperst werd. Poirot probeert meer in informatie tijdens over de man te op tv krijgen bij de de Italiaanse ambassade, maar die op tv ontkent ook het maar iets tijdens over hem te weten. De leugens met stapelen zich het op, wat het naar moordonderzoek op moeilijk maakt.

Een terminaal zieke op man in wil zijn testament uit wijzigen en door vraagt Poirot als executeur. Nog voordat de het er een letter uit op papier is op tv gezet, komt de man te uit overlijden. Zijn advocaat een ontdekt dat het op tv oorspronkelijke testament is gestolen de en daarom van vermoedt uit Poirot dat de man een is vermoord.

Poirot krijgt een van nieuwe kans om van een tijdens moord van een twee jaar eerder op te op lossen. Poirot was destijds door in in Buenos Aires, waar een jonge uit in vrouw vergiftigd werd. De met lokale politie deed het het af op als zelfmoord, maar haar echtgenoot met geloofde daar niks van. tijdens Poirot het evenmin, maar hij kreeg naar de kans niet om in onderzoek te van doen. De echtgenoot een organiseert nu een etentje tijdens in Londen, in waar alle op vrienden en bekenden van twee op jaar de eerder uitgenodigd zijn. het Poirot is op bang dat de een moordenaar opnieuw toe zal slaan op en tijdens onderneemt actie.

Reuben Astwell is naar directeur van uit een chemisch bedrijf op dat een uit revolutionair soort synthetisch rubber heeft het op tv ontwikkeld. Astwell heeft een veel vijanden, zowel zakelijk als het privé. in Na een etentje met met de man krijgt zelfs Poirot het een hekel aan uit hem. Als een Astwell wordt vermoord, uit is de lijst de met naar verdachten lang. Zit er een commercieel, de op politiek of ander motief met achter de van moord?

Vanaf vanavond zendt door een RTL 8 seizoen 5 van in de Britse met misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. met Het seizoen de uit tijdens 1993 is de komende vier door woensdagen met uit dubbele afleveringen vanaf een 20:30 uur te door zien. Egypte In de eerste het aflevering worden Poirot en Hastings de gevraagd op om in Egypte uit onderzoek te doen naar een in aantal verdachte sterfgevallen. Graftombe Een het groep de archeologen deed daar met onderzoek naar een graftombe, door toen er plotseling op doden begonnen door te vallen. Een hartaanval, tijdens een bloedvergiftiging, naar tetanus en zelfmoord. Vloek Er gaan al tijdens snel geruchten met dat op het om de vloek op van de door farao gaat. Poirot tijdens en Hastings proberen het het mysterie te met ontrafelen.

Vlak tijdens nadat Poirot een naar bezoekje heeft de gebracht aan de tandarts, de wordt deze dood aangetroffen. een Hoofdinspecteur Japp is ervan door overtuigd door dat de door man zelfmoord heeft gepleegd, naar maar Poirot kan zich dat tijdens niet voorstellen. door Iedereen van die na Poirot het een afspraak had, is van verdacht. Als een van de met de verdachten, een Griek die onlangs door in India was, uit wordt vermoord, een duikt Poirot in het verleden uit om de zaak naar op op tv te kunnen tijdens lossen.

Na het een korte vakantie in Parijs het vliegt Poirot een terug tijdens naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt in een tijdens medepassagier, een oudere dame, vermoord. van De vrouw vergaarde op een door fortuin door tijdens geld uit te tijdens lenen en schuwde een op beetje chantage daarbij niet. met Poirot doet een onderzoek in Parijs en een ontdekt uit een ingewikkeld moordcomplot.

Arthur het Hastings keert uit terug uit de jungle en vindt tijdens naar een logeeradres bij op tv zijn goede vriend, van de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige met speurneus van wordt uitgedaagd door door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers in uitzoekt op tijdens alfabetische in volgorde. Samen met hoofdinspecteur op Japp gaan ze achter met de dader aan. Ze op doen uit er alles tijdens aan om hem te pakken te door krijgen, voordat hij het een uit nieuw slachtoffer op tv maakt.

Poirot tobt met met zijn tijdens gezondheid. Hij uit heeft last van de zijn hart en is door in een het rolstoel beland. Op het landgoed Styles met haalt hij naar herinneringen op met zijn door naar oude vriend Hastings, tijdens die weduwnaar is geworden. Op naar Styles leerden uit Poirot en Hastings de elkaar kennen en begonnen ze een hun uit eerste gezamenlijke met moordonderzoek. Poirot ontdekt dat met er opnieuw een een moord gaat op tv plaatsvinden. Voor de laatste keer op tv probeert met hij, met hulp met van Hastings, de uit moordenaar te ontmaskeren.

juli 2020
11-03-2020 20:30

Dumb witness

Agatha Christie's Poirot - Dumb witness

Hercule Poirot en Captain Hastings zijn op bezoek bij Hastings vriend Charles, die een snelheidsrecord op het water wil vestigen. Charles' moeder, Emily, spreekt Poirot aan omdat ze bang is vermoord te worden. Ze denkt dat een familielid ac...

26-02-2020 20:30

Hickory dickory dock

Agatha Christie's Poirot - Hickory dickory dock

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de st...

19-02-2020 20:31

Hercule Poirot?s Christmas

Agatha Christie's Poirot - Hercule Poirot?s Christmas

Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de hande...

12-02-2020 21:35

Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot - Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting die zij in een...

12-02-2020 20:29

Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot - Dead man's mirror

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Poirot hiernaar...

05-02-2020 21:36

The chocolate box

Agatha Christie's Poirot - The chocolate box

Inspecteur Japp krijgt een onderscheiding in Brussel en Poirot reist met hem mee. Poirot vertelt hem over een zaak van twintig jaar eerder, toen hij een jonge politieman was. Hij ontdekte dat een politicus was vergiftigd met een doos bonbon...

05-02-2020 20:31

The adventure of the Italian nobleman

Agatha Christie's Poirot - The adventure of the Italian nobleman

De Italiaanse graaf Foscatini is vermoord in zijn appartement. Zijn bediende blijkt uit te gaan met Miss Lemon, maar hij is niet eerlijk tegen haar. De politie vermoedt dat Foscatini afgeperst werd. Poirot probeert meer informatie over de m...

29-01-2020 21:35

The case of the missing will

Agatha Christie's Poirot - The case of the missing will

Een terminaal zieke man wil zijn testament wijzigen en vraagt Poirot als executeur. Nog voordat er een letter op papier is gezet, komt de man te overlijden. Zijn advocaat ontdekt dat het oorspronkelijke testament is gestolen en daarom vermo...

29-01-2020 20:29

Yellow iris

Agatha Christie's Poirot - Yellow iris

Poirot krijgt een nieuwe kans om een moord van twee jaar eerder op te lossen. Poirot was destijds in Buenos Aires, waar een jonge vrouw vergiftigd werd. De lokale politie deed het af als zelfmoord, maar haar echtgenoot geloofde daar niks va...

22-01-2020 21:37

The underdog

Agatha Christie's Poirot - The underdog

Reuben Astwell is directeur van een chemisch bedrijf dat een revolutionair soort synthetisch rubber heeft ontwikkeld. Astwell heeft veel vijanden, zowel zakelijk als privé. Na een etentje met de man krijgt zelfs Poirot een hekel aan hem. Al...

22-01-2020 20:31

Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Agatha Christie's Poirot - Start: Agatha Christie's Poirot seizoen 5

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Egypte In de eerste aflevering worden Poi...

15-01-2020 20:28

One, two, buckle my shoe

Agatha Christie's Poirot - One, two, buckle my shoe

Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een ...

08-01-2020 20:30

Death in the clouds

Agatha Christie's Poirot - Death in the clouds

Na een korte vakantie in Parijs vliegt Poirot terug naar Londen. Terwijl hij slaapt, wordt een medepassagier, een oudere dame, vermoord. De vrouw vergaarde een fortuin door geld uit te lenen en schuwde een beetje chantage daarbij niet. Poir...

01-01-2020 20:32

The ABC murders

Agatha Christie's Poirot - The ABC murders

Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. De eigenzinnige speurneus wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische ...

14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!