Programma gemist?

Poirot tobt een met het zijn gezondheid. Hij heeft een last van zijn hart op tv en is in van een rolstoel beland. Op uit naar het landgoed Styles uit haalt hij herinneringen op met door zijn oude vriend Hastings, de die met weduwnaar is op geworden. Op Styles met leerden Poirot en Hastings elkaar kennen door en begonnen uit ze hun het eerste gezamenlijke moordonderzoek. door Poirot ontdekt dat er opnieuw de een tijdens moord gaat plaatsvinden. Voor door de laatste keer probeert in hij, met hulp in van Hastings, de uit moordenaar te de ontmaskeren.

De door politie jaagt op de door beruchte van kunstdief Marrascaud en heeft een tijdens plan bedacht om hem, van of tijdens haar, in de de val te lokken. Het naar plan mislukt: een tijdens dure halsketting en uit een schilderij van onschatbare met waarde worden het gestolen. Tot overmaat van op tv een ramp vermoordt de dief het een jonge op tv vrouw. Poirot voelt een zich schuldig en raakt met depressief. Enige tijd later in stort Poirot zich op het met een andere zaak. in Hij reist af de naar Zwitserland en naar ontdekt dat hij in de tijdens buurt is van Marrascaud. een Poirot bestudeert de de andere gasten door in zijn het hotel: lukt het hem om tijdens zijn onbekende het vijand te met ontmaskeren?

Poirots de goede vriendin op tv Ariadne Oliver wordt gevraagd een op moordspel de te organiseren voor op tv het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt door de een uitgebreid scenario en vraagt naar of Poirot op een de dag van het met uit spel een oogje in de het zeil wil tijdens houden. De met schrik is groot tijdens als het beoogde slachtoffer van de het spel ook écht het wordt vermoord. En een dan uit verdwijnt mevrouw Stubbs ook het nog spoorloos. Lukt door het Poirot dit mysterie naar op naar te lossen?

Aan de tijdens vooravond van de op Tweede op Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd op voor een receptie van in de naar Vredespartij. Tussen de vooraanstaande op tv gasten is ook naar de Russische schaakgrootmeester uit Ivan Savaranoff. van Tijdens een schaakpartij tijdens tegen de Amerikaan Abe Ryland valt in uit hij dood neer. Ryland verdwijnt in spoorloos het en een journalist denkt dat door de moord het door werk is van een door groep politieke onruststokers. de Er het vallen meer doden en met het valt Poirot naar op dat de gebeurtenissen door nogal de theatraal zijn. Met de het hulp de van nieuwe en oude met vrienden gaat hij op een zoek naar de naar waarheid.

Vanaf naar vanavond zendt RTL 8 een het dertiende door en laatste seizoen van de naar Britse misdaadserie Agatha op tv Christie's Poirot uit. met op tv De vijfdelige serie werd op tv in 2013 voor het in eerst uitgezonden. De de komende de donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om met 20:30 een uur op door RTL 8 te zien. Poirot wordt deze een week te op hulp geroepen de door zijn vriend dr. tijdens Willoughby, tijdens wanneer diens oude vader, van een eminent professor, het dood wordt aangetroffen in op tv het op tv bad waarmee hij destijds psychiatrische naar patiënten behandelde. door Poirot raakt op tv geïntrigeerd door de zaak en wil naar zijn vriend van helpen, ook al tijdens is op tv Willoughby volgens sommige onderzoekers zelf uit de belangrijkste verdachte. naar Ondertussen wordt Poirots op tv vriendin en schrijfster met van misdaadverhalen de Ariadne Oliver naar benaderd door Mrs. Burton-Cox, die de zich een zorgen maakt over van het aanstaande huwelijk door van haar zoon Desmond van met Celia Ravenscroft. met De tragische dood van de Celia's ouders, die 13 op de jaar geleden in onopgehelderde omstandigheden een om het met leven kwamen, doet Mrs. het Burton-Cox een vrezen dat hun dochter op tv met psychische problemen kampt. op tv Ze vraagt Ariadne uit door door te zoeken wat er een destijd precies gebeurd de is.

In een het huis van de in blinde met Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam het een van een onbekende met man aangetroffen. Sheila Webb vond de een man en is het op nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn de in als typiste, maar op tv Pebmarsh ontkent Webb gebeld het te hebben. Beide met vrouwen kennen het slachtoffer in niet. van Het is aan Poirot om op dit met raadsel op te lossen. van Wie is op tv het slachtoffer? Hebben in de buren iets gezien? En op tv waarom tijdens zijn de klokken in het huis met op tv van Pebmarsh op dezelfde tijd in stil blijven de staan?

Na het met oplossen van een de ingewikkelde zaak in de Istanbul reist in Poirot terug naar Londen met een de een Orient Express. Aan de boord van de trein met is van ook een Amerikaanse op tv zakenman, die vreest voor zijn leven. van van Hij biedt Poirot geld naar in ruil voor bescherming, op maar Poirot weigert. in De door volgende ochtend strandt de trein in de een sneeuwstorm tijdens in de Balkan en in op tv blijkt de zakenman te zijn het vermoord. Poirot uit ondervraagt de van reizigers en het tijdens personeel en ontdekt dat iedereen wel in met een motief voor de de moord heeft...

Seizoen 12 - uit Aflevering 2 - een Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een een door halloweenfeestje voor op kinderen hoort Ariadne door Oliver de jonge Joyce Reynolds in opscheppen over een uit moord waarvan ze ooit in getuige was. van De aanwezigen reageren uit afwijzend, maar later door op de avond wordt naar Joyce dood aangetroffen door in de door bibliotheek. door Ze is verdronken in een tijdens teil van water die gebruikt werd bij van een van de tijdens spelletjes. door Is Joyce vermoord door een door van naar de aanwezigen? Wanneer op tv Poirot afreist naar Woodleigh op tv Common ontdekt hij dat de er recent door nog meer verdachte tijdens overlijdens waren in het met dorp.

Poirot door is aanwezig tijdens bij een diner van een het vriend, in de gepensioneerde acteur Sir uit Charles Cartwright. Iedereen schrikt door als het de plaatselijke dominee stikt in naar zijn cocktail. het Poirot kan geen kwade opzet uit ontdekken. Een tijdens paar weken later op tv zien met veel van de gasten op tv elkaar terug op op een ander feestje, in en stikt er wederom iemand tijdens in van zijn drankje. Nu wordt er tijdens wel bewijs op tv gevonden en Poirot besluit op tv de met zaak te onderzoeken. Hij krijgt met hierbij hulp van van Sir de Cartwright.

De van excentrieke Engelse archeoloog op tv Lord Greville Boynton de leidt een onderzoek in van de Syrische woestijn. op tv Hij hoopt er naar de schedel van op Johannes het de Doper te vinden. uit De opgraving van wordt gefinancierd door naar zijn vrouw, de rijke en onsympathieke uit Lady op Boynton. Het stel wordt op vergezeld door familieleden met en een aantal geïnteresseerde door reizigers. Als Lady door een Boynton wordt vermoord, tijdens is er dan in ook geen tekort aan uit verdachten.

De jonge, een neurotische erfgename Norma Restarick het vertelt in Poirot dat ze denkt met iemand vermoord in te hebben, maar met vertrekt zonder verdere naar uitleg te geven. de Later die dag van wordt Norma's vroegere nanny dood van aangetroffen. Poirot met duikt naar in de zaak en ontdekt op een complot de dat diep door is geworteld in op tv een tragische familiegeschiedenis.

De gymlerares van met een meisjeskostschool is het tijdens vermoord. Even later wordt het ook de een lerares Frans om het leven gebracht door met en een van de de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge het ontdekt in een aantal op tv kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het naar is op aan Poirot om uit uit te vinden van of deze zaken met in elkaar de verbonden zijn en zo ja: op hoe.

Poirot op tv wordt door commissaris in Spence gevraagd een een moordzaak onder de loep te door nemen. Mevrouw op tv McGinty, een schoonmaakster, van is vermoord aangetroffen het in naar haar huis. Haar kostganger, uit James Bentley, naar is aangehouden als verdachte, tijdens maar Spence twijfelt aan zijn in schuld. Een foto uit in van een krantenartikel brengt uit Poirot op het spoor van van in meerdere verdachten.

De uit rijke Gordon Cloade de staat zijn uit familie al jaren financieel bij. Als tijdens een hij om het tijdens leven komt bij naar een gasexplosie, erft de zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn tijdens fortuin. Zij wil het van geld niet delen de met Gordons familie. het Al snel klinken de er uit geruchten dat Rosaleens eerste tijdens echtgenoot nog van in leven is. Dat zou met betekenen dat uit haar huwelijk met op Gordon op ongeldig is en de familie alsnog naar een vermogen de zou erven. op tv Poirot gaat op onderzoek door uit.

Notaris Gilbert Entwhistle een vraagt tijdens zijn vriend Poirot tijdens om hulp bij een met ingewikkelde zaak. op Bij het voorlezen met van een testament in meldt Cora, in de zus van de overledene, naar dat het haar broer vermoord zou op zijn. Even later wordt Cora in zelf op tv om het leven gebracht. Hebben het de op sterfgevallen iets met uit elkaar te maken? De uit familieleden zouden allemaal meedelen uit in van de erfenis en zijn met dus met allemaal verdacht. Ook onderzoekt door Poirot of uit Cora's passie voor kunst iets met het haar dood te het maken uit heeft.

juni 2019
14-02-2019 20:30

Curtain: Poirot's last case

Agatha Christie's Poirot - Curtain: Poirot's last case

Poirot tobt met zijn gezondheid. Hij heeft last van zijn hart en is in een rolstoel beland. Op het landgoed Styles haalt hij herinneringen op met zijn oude vriend Hastings, die weduwnaar is geworden. Op Styles leerden Poirot en Hastings elk...

07-02-2019 20:32

The labours of Hercules

Agatha Christie's Poirot - The labours of Hercules

De politie jaagt op de beruchte kunstdief Marrascaud en heeft een plan bedacht om hem, of haar, in de val te lokken. Het plan mislukt: een dure halsketting en een schilderij van onschatbare waarde worden gestolen. Tot overmaat van ramp verm...

31-01-2019 20:30

Dead man's folly

Agatha Christie's Poirot - Dead man's folly

Poirots goede vriendin Ariadne Oliver wordt gevraagd een moordspel te organiseren voor het rijke echtpaar Stubbs. Ze bedenkt een uitgebreid scenario en vraagt of Poirot op de dag van het spel een oogje in het zeil wil houden. De schrik is g...

24-01-2019 20:31

The big four

Agatha Christie's Poirot - The big four

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan ...

17-01-2019 20:29

Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot: laatste seizoen

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het dertiende en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. De vijfdelige serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden. De komende donderdagen zijn de afleveringen wekelijks om 20:30...

10-01-2019 20:32

The clocks

Agatha Christie's Poirot - The clocks

In het huis van de blinde Millicent Pebmarsh wordt het levenloze lichaam van een onbekende man aangetroffen. Sheila Webb vond de man en is nu hoofdverdachte. Zij zou ingehuurd zijn als typiste, maar Pebmarsh ontkent Webb gebeld te hebben. B...

03-01-2019 20:31

Murder on the Orient Express

Agatha Christie's Poirot - Murder on the Orient Express

Na het oplossen van een ingewikkelde zaak in Istanbul reist Poirot terug naar Londen met de Orient Express. Aan boord van de trein is ook een Amerikaanse zakenman, die vreest voor zijn leven. Hij biedt Poirot geld in ruil voor bescherming, ...

27-12-2018 20:32

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot - Agatha Christie's Poirot

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Brits-Amerikaanse misdaadserie. Hallowe'en Party. Tijdens een halloweenfeestje voor kinderen hoort Ariadne Oliver de jonge Joyce Reynolds opscheppen over een moord waarvan ze ooit getuige was. De aanwezigen rea...

20-12-2018 20:34

Three act tragedy

Agatha Christie's Poirot - Three act tragedy

Poirot is aanwezig bij een diner van een vriend, de gepensioneerde acteur Sir Charles Cartwright. Iedereen schrikt als de plaatselijke dominee stikt in zijn cocktail. Poirot kan geen kwade opzet ontdekken. Een paar weken later zien veel van...

13-12-2018 20:33

Appointment with death

Agatha Christie's Poirot - Appointment with death

De excentrieke Engelse archeoloog Lord Greville Boynton leidt een onderzoek in de Syrische woestijn. Hij hoopt er de schedel van Johannes de Doper te vinden. De opgraving wordt gefinancierd door zijn vrouw, de rijke en onsympathieke Lady Bo...

06-12-2018 20:32

Third girl

Agatha Christie's Poirot - Third girl

De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en on...

29-11-2018 20:32

Cat among the pigeons

Agatha Christie's Poirot - Cat among the pigeons

De gymlerares van een meisjeskostschool is vermoord. Even later wordt ook de lerares Frans om het leven gebracht en een van de leerlingen ontvoerd. Een andere leerlinge ontdekt een aantal kostbare edelstenen in haar tennisracket. Het is aan...

22-11-2018 20:32

Mrs McGinty?s dead

Agatha Christie's Poirot - Mrs McGinty?s dead

Poirot wordt door commissaris Spence gevraagd een moordzaak onder de loep te nemen. Mevrouw McGinty, een schoonmaakster, is vermoord aangetroffen in haar huis. Haar kostganger, James Bentley, is aangehouden als verdachte, maar Spence twijfe...

15-11-2018 20:32

Taken at the flood

Agatha Christie's Poirot - Taken at the flood

De rijke Gordon Cloade staat zijn familie al jaren financieel bij. Als hij om het leven komt bij een gasexplosie, erft zijn jongere vrouw, Rosaleen, zijn fortuin. Zij wil het geld niet delen met Gordons familie. Al snel klinken er geruchten...

08-11-2018 20:32

After the funeral

Agatha Christie's Poirot - After the funeral

Notaris Gilbert Entwhistle vraagt zijn vriend Poirot om hulp bij een ingewikkelde zaak. Bij het voorlezen van een testament meldt Cora, de zus van de overledene, dat haar broer vermoord zou zijn. Even later wordt Cora zelf om het leven gebr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Agatha Christie's Poirot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agatha Christie's Poirot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agatha Christie's Poirot bij Agatha Christie's Poirot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agatha Christie's Poirot. Heb je een uitzending van Agatha Christie's Poirot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agatha Christie's Poirot gemist

Britse misdaadserie over de eigenzinnige speurneus Hercule Poirot. De Belgische politieagent vestigt zich na de Eerste Wereldoorlog in Londen, waar hij in de jaren 30 naam maakt als privédetective. Poirot lost ingewikkelde mysteries op en krijgt hierbij hulp van zijn secretaresse, Miss Lemon, de voormalig legerofficier Captain Hastings en hoofdinspecteur Japp van Scotland Yard.

Uitzending gemist van Agatha Christie's Poirot? Hier kun je alle uitzendingen van Agatha Christie's Poirot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord