Programma gemist?

We op tv zien de de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. tijdens Hij tijdens is bekend van uit zijn YouTube-kanaal waarop hij samen een met zijn 4-jarige tijdens dochtertje duetten zingt. in Vernon Bernard uit een Zuid-Afrika is al een met bijna zijn hele leven blind. in Hij heeft zichzelf leren tijdens zingen door en zet een een zeer ontroerende auditie neer. naar Ook met zien we een op aantal spraakmakende optredens van coaches met tijdens het deelnemers.

Naomi's naar vriend heeft al door eerder meegedaan aan 'The Voice' op tv en is zelfs naar in van de finale terechtgekomen. Daarna met is een vriendschap uit ontstaan tussen door coach Ricky Martin, Naomi en in haar met vriend. Nu staat Naomi een zelf op het podium van en Ricky op tv weet van niks! De tijdens 16-jarige tijdens Riley zingt een het nummer van Frank een Sinatra. Coach Adam is ook op tv liefhebber en uit stapt het het podium op om in samen een duet te een zingen. Rileys op ouders kijken supertrots met toe.

Talentenjacht met met de beste, meest naar opvallende en de ontroerende 'Voice'-momenten uit uit de hele wereld. van Met 65 lokale versies, in uitgezonden in uit meer dan 180 landen, van is 'The een Voice' uitgegroeid tot een tijdens wereldwijd de fenomeen.

Will.i.am met is naast tijdens succesvol zanger ook een topproducer. op In de studio van de 'The een Voice' zien op tv we hem aan een het werk met de met band. Samen een toveren ze razendsnel een compleet een nieuw in nummer uit de muzikale door hoed. Ook zien we de een uit extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in op tv een door battle met de Dylan Hartigan en passeren het enkele mooie duetten door van deelnemers met de de coaches de de revue.

Kevin was vroeger naar een van naar de leden uit het de boyband met Liberty X, maar ook naar solo doet hij het een erg goed. Hij op pakt naar de coaches helemaal in! een Ook zien we op tv hoe de van Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton de en Adam met Levine elkaar op tv in de haren vliegen. En naar onze eigen 'Voice'-winnaar een Jim van der Zee het uit komt voorbij.

We op tv zien de auditie van de door Amerikaanse op tv Dave Crosby. het Hij is bekend van zijn het YouTube-kanaal naar waar hij samen het met zijn 4-jarige dochtertje door duetten zingt. Vernon in Bernard uit Zuid-Afrika is al van bijna zijn hele uit leven blind. Hij naar heeft zichzelf leren het zingen en zet op een zeer op ontroerende in auditie neer. Ook uit zien we een op tv aantal spraakmakende optredens van coaches met het de deelnemers.

Adam Ladell met uit door Australië heeft Gilles de la Tourette. uit Totdat de muziek tijdens begint, heeft hij de duidelijk last op van door zijn aandoening. Wanneer hij begint te naar van zingen, lijkt er een wonder te op tv gebeuren. op tv De moeder een van de Spaanse door Carmelo leed aan kanker. Om geld op in te door zamelen voor op tv een behandeling is op Carmelo op straat gaan zingen. uit Nu ruilt hij met door de straat in voor tijdens het 'Voice'-podium. Ook zien in we een aantal verrassende het het covers.

In uit Groot-Brittannië zien we onder uit meer op tv Ash Morgan, een het jongen die in het dagelijks leven op lesgeeft op aan verstandelijk gehandicapten. Zingen op tv is een uit hobby, maar als hij op tv begint, blaast hij tijdens de coaches bijna omver door met zijn op tv prachtige een stem. Ook zien we een aantal tijdens van de in leukste momenten op tv van de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches.

De Australische Gemma de uit Lyon zingt het nummer tijdens 'Say My Name' op tv van Destiny's op Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres door Kelly Rowland met nou nét een van naar de naar coaches zijn! Kelly is zo met onder de indruk dat met ze het van podium oprent en samen in met met Gemma het nummer nogmaals het zingt. Ook passeren een naar aantal verbazingwekkende optredens de van 'The op tv Voice Kids' de de revue.

De naar Britse Rick Snowdon kampte in jarenlang een met overgewicht. Hij gooide het door roer door om, besloot drastisch met af te vallen en leerde naar zichzelf zingen. Dit zorgt met voor een verbazingwekkende uit tijdens transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien uit we in Stas Schurins, uit een vluchteling uit Oekraïne die naar een aantal heftige met jaren door achter de rug heeft. op Met zijn door muzikale achtergrond doet uit hij een gooi een naar de goedkeuring van op de coaches.

Vanaf vanavond in zendt RTL 4 iedere op vrijdag om uit 20:30 uur naar de beste, meest opvallende en op met ontroerende 'Voice'-momenten uit de in hele wereld uit. een Met 65 lokale versies, in uitgezonden in op meer dan 180 landen, is op tv 'The het Voice' uitgegroeid tot door een wereldwijd fenomeen. De op tv hoogtepunten uit naar de talentenjacht komen voorbij met in deze op tv uitzendingen.

december 2019
12-08-2018 22:02

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

10-08-2018 20:32

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

05-08-2018 22:03

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

03-08-2018 20:33

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

27-07-2018 20:36

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

20-07-2018 20:33

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waar hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren z...

13-07-2018 20:33

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

06-07-2018 20:36

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

29-06-2018 20:32

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

22-06-2018 20:33

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

15-06-2018 20:33

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere vrijdag om 20:30 uur de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld uit. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereld...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!