Programma gemist?

De door Australische Sheldon heeft uit een lastige jeugd gehad, op tv omdat hij anders is het dan anderen. het Hij naar maakt dit kenbaar als een hij een zelf herschreven hit met van Boy uit George ten van gehore brengt, en laat dat in nou het net een van het de coaches naar zijn! Will.i.am is de vanaf het begin op diverse manieren tijdens betrokken geweest van bij een 'The Voice'. Als eerbetoon wordt in er een compilatie getoond uit van zijn meest in door bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's met vriend heeft al eerder met meegedaan aan 'The het Voice' en is uit zelfs in de een finale van terechtgekomen. Daarna is tijdens een vriendschap ontstaan van tussen coach Ricky Martin, Naomi een en haar vriend. op tv Nu van staat Naomi zelf op op het podium en Ricky uit weet van niks! uit De op 16-jarige Riley zingt een de nummer van in Frank Sinatra. Coach Adam is ook van liefhebber en uit stapt het door podium op om samen een de duet te zingen. door op tv Rileys ouders kijken van supertrots toe.

Will.i.am uit is naast tijdens succesvol zanger ook een een topproducer. In de de studio van 'The Voice' zien uit we uit hem aan tijdens het werk met de het band. Samen toveren ze tijdens razendsnel een op compleet nieuw in nummer uit de muzikale hoed. Ook tijdens zien we op de extreem talentvolle tijdens 14-jarige de Brynn Cartelli in een battle op tv met met Dylan Hartigan en uit passeren enkele mooie met duetten van deelnemers het met de coaches door de revue.

Kevin was uit vroeger een van naar de leden uit naar de boyband Liberty van X, maar van ook solo doet hij van het erg een goed. Hij pakt op de coaches helemaal in! door Ook zien de we hoe de Amerikaanse van 'Voice'-coaches Blake Shelton in en het Adam Levine elkaar in de tijdens haren op tv vliegen. En onze eigen door 'Voice'-winnaar Jim van van der Zee komt met voorbij.

We in zien de auditie een van de Amerikaanse Dave op Crosby. Hij is bekend op tv van zijn YouTube-kanaal door waarop hij door samen een met zijn 4-jarige naar dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard van uit Zuid-Afrika is al het de bijna zijn hele leven blind. Hij een heeft zichzelf tijdens leren zingen en naar zet met een zeer ontroerende auditie neer. Ook tijdens zien we van een aantal spraakmakende op optredens van coaches in met naar deelnemers.

Adam de Ladell uit in Australië heeft Gilles de la uit Tourette. naar Totdat de muziek begint, heeft hij tijdens duidelijk last op tv van zijn aandoening. Wanneer de hij begint uit te zingen, lijkt er in op een wonder te gebeuren. De in moeder van de Spaanse uit Carmelo leed aan naar op tv kanker. Om geld in te zamelen op uit voor een behandeling is Carmelo op door straat met gaan zingen. het Nu ruilt hij de van straat in op voor het 'Voice'-podium. Ook zien op tv we een aantal verrassende in tijdens covers.

In met Groot-Brittannië zien we onder naar meer tijdens Ash Morgan, een de jongen die in het dagelijks in leven lesgeeft aan verstandelijk op tv gehandicapten. naar Zingen is een een hobby, maar als hij begint, uit blaast hij op de coaches bijna het omver met op tv zijn prachtige stem. Ook op tv zien we een aantal naar door van de leukste de momenten van de Amerikaanse de 'Voice'-coaches.

De op tv Australische Gemma Lyon zingt het op nummer 'Say My met Name' op tv van Destiny's met Child en laat een ex-Destiny's Child-zangeres Kelly het Rowland nou nét een het van de tijdens coaches zijn! Kelly is naar zo onder de indruk dat het ze de het podium oprent en samen tijdens met door Gemma het door nummer nogmaals zingt. Ook uit passeren een aantal door verbazingwekkende optredens van naar 'The Voice door Kids' de revue.

De een Britse Rick Snowdon kampte jarenlang op tv een met overgewicht. Hij gooide het op roer om, besloot drastisch een af te vallen uit en leerde op zichzelf een zingen. Dit zorgt voor met een verbazingwekkende transformatie! Bij tijdens de Duitse uit 'Voice' zien we Stas Schurins, op door een vluchteling uit Oekraïne die een een aantal naar heftige jaren naar achter de rug heeft. door Met zijn van muzikale achtergrond doet hij een het gooi het naar de goedkeuring van van de coaches.

We door zien spraakmakende optredens uit uit de door Britse en de Amerikaanse de 'Voice'. De Amerikaanse Deanna van Johnson is na een uit onsuccesvolle eerste Blind van Audition vastbesloten de om in op tv het volgende seizoen wél de in stoelen te de laten draaien. het Gaat haar naar dit lukken? Ook zien we de de leukste optredens tijdens van dragqueens en een een compilatie van de de grappigste momenten van in de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches.

Deze in hele zomer zendt RTL naar 4 elke vrijdag van vanaf 20:30 uit uur een op overzicht uit van de The Voice-fragmenten uit de hele op tv wereld. Met 65 lokale versies, naar de uitgezonden in meer de dan 180 landen, is uit 'The Voice' een uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit op tv de op meer dan 275 seizoenen de zie je elke week de in het beste optredens met de reacties van in de coaches, die door soms wereldberoemd met zijn.

Will.i.am de is naast succesvol zanger ook in een naar topproducer. In de tijdens studio van 'The Voice' zien op we de hem aan het werk met door de band. Samen een toveren ze uit razendsnel tijdens een compleet nieuw met nummer uit de muzikale hoed. Ook tijdens het zien we de extreem het talentvolle 14-jarige uit Brynn Cartelli in een van battle met op tv Dylan Hartigan en de passeren enkele mooie het duetten van deelnemers met het de coaches de van revue.

Will.i.am is uit naast succesvol in zanger ook een topproducer. op tv In de het studio van 'The de Voice' zien we van hem aan het tijdens werk met de band. uit Samen toveren ze door razendsnel een compleet naar nieuw nummer uit de de muzikale op hoed. Ook zien we met de extreem op talentvolle 14-jarige van Brynn Cartelli in de een battle met van Dylan Hartigan en passeren enkele op mooie duetten van van deelnemers een met de coaches naar de revue.

Kevin met was vroeger een van de het leden uit de de boyband Liberty X, tijdens maar ook op tv solo doet hij het op erg goed. Hij op pakt de op coaches helemaal uit in! Ook de zien we hoe in de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en in Adam Levine een elkaar in een de haren vliegen. de En onze eigen het 'Voice'-winnaar Jim van der Zee van op tv komt voorbij.

De de Australische Sheldon heeft een lastige door jeugd door gehad, omdat hij anders is van dan anderen. Hij door maakt dit kenbaar tijdens als hij op tv een de zelf herschreven hit van Boy naar George ten gehore brengt, een de en laat dat een nou net een van de van coaches zijn! Will.i.am is in vanaf het een begin naar op diverse manieren betrokken het geweest bij een 'The Voice'. Als eerbetoon wordt door er een de compilatie getoond uit van zijn meest bijzondere door 'The Voice'-momenten.

juni 2021
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!