Programma gemist?

De de Australische Sheldon heeft een lastige door van jeugd gehad, omdat op hij anders is met dan anderen. Hij het maakt dit kenbaar als hij een uit zelf uit herschreven hit van Boy George tijdens van ten gehore brengt, en laat van dat nou net uit een van de tijdens coaches zijn! uit Will.i.am is van vanaf het begin op diverse in manieren betrokken op tv geweest bij 'The Voice'. het Als eerbetoon wordt er op tv een compilatie getoond uit van de zijn meest bijzondere 'The het Voice'-momenten.

Naomi's op vriend heeft al eerder met meegedaan aan 'The Voice' van en is het zelfs door in de finale terechtgekomen. Daarna is het een vriendschap ontstaan de tussen coach Ricky van Martin, Naomi en op tv haar vriend. in Nu staat Naomi zelf een een op het podium en Ricky de weet van niks! De in 16-jarige Riley zingt de in een nummer van Frank Sinatra. op tv Coach Adam is op ook liefhebber en stapt van het met podium op om samen met een duet te de zingen. Rileys met ouders kijken supertrots tijdens toe.

Will.i.am is naar naast in succesvol zanger ook een topproducer. In met de een studio van tijdens 'The Voice' zien we naar hem aan de het werk met de uit band. Samen toveren ze razendsnel het een compleet op nieuw nummer in uit de het muzikale hoed. Ook op zien we de uit extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in op tv een battle naar met Dylan Hartigan naar en passeren op tv enkele mooie duetten een van deelnemers met de de coaches de uit revue.

Kevin uit was vroeger een van naar de leden uit de op boyband Liberty X, door maar ook solo een doet hij het van uit erg goed. Hij pakt de coaches naar het helemaal in! Ook zien we tijdens hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches door door Blake Shelton en Adam in Levine elkaar in de de haren vliegen. van En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim op tv van der Zee door komt op voorbij.

We zien de uit auditie van de met Amerikaanse uit Dave Crosby. naar Hij is bekend door van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen uit met zijn 4-jarige naar dochtertje duetten tijdens zingt. Vernon Bernard uit door Zuid-Afrika door is al bijna zijn hele het leven blind. Hij met heeft zichzelf leren door zingen de en zet de een zeer ontroerende door auditie neer. Ook zien op we een tijdens aantal spraakmakende optredens van van coaches met een deelnemers.

Adam op tv Ladell uit Australië heeft Gilles de de la Tourette. de Totdat de muziek op tv begint, heeft hij door duidelijk last van uit zijn aandoening. Wanneer naar hij in begint te zingen, lijkt er in een tijdens wonder te een gebeuren. De moeder uit van de Spaanse Carmelo leed aan een kanker. op Om geld met in te zamelen voor een uit behandeling is op Carmelo op tijdens straat gaan zingen. Nu van ruilt hij de het straat in voor naar het 'Voice'-podium. Ook zien met we een aantal verrassende op het covers.

In Groot-Brittannië zien op we onder meer een Ash Morgan, uit een op tv jongen die in het het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk de gehandicapten. met Zingen is in een hobby, maar als hij van begint, blaast hij op de coaches bijna tijdens omver met met zijn prachtige stem. Ook zien naar in we een aantal van de door leukste door momenten van de op Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De Australische Gemma op Lyon zingt het uit een nummer 'Say My Name' naar van Destiny's Child en laat de ex-Destiny's Child-zangeres met Kelly uit Rowland nou nét een van door de coaches zijn! Kelly met is zo onder tijdens op de indruk dat ze het een podium oprent het en samen met Gemma naar het met nummer nogmaals zingt. Ook uit passeren een aantal verbazingwekkende optredens door van het 'The Voice Kids' de tijdens revue.

De door Britse Rick op Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. tijdens Hij gooide het met roer de om, besloot drastisch af op te vallen en door leerde zichzelf zingen. Dit met zorgt voor een op tv verbazingwekkende uit transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien naar we Stas tijdens Schurins, de een vluchteling uit Oekraïne die uit een van aantal heftige jaren achter het de rug heeft. Met in zijn muzikale van achtergrond doet hij op tv een gooi naar een de goedkeuring van naar de coaches.

We een zien spraakmakende optredens uit uit de Britse uit en de Amerikaanse 'Voice'. van De Amerikaanse Deanna op tv Johnson is na uit een in onsuccesvolle eerste Blind Audition de vastbesloten om in het volgende tijdens seizoen naar wél de stoelen te op laten draaien. Gaat haar in door dit lukken? Ook een zien we de leukste tijdens optredens van dragqueens en naar een uit compilatie van de grappigste momenten van met door de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Deze hele zomer uit op tv zendt RTL 4 elke door vrijdag vanaf tijdens 20:30 uur een het overzicht uit van The Voice-fragmenten uit uit de hele wereld. Met met met 65 lokale versies, uitgezonden in meer van uit dan 180 landen, is in 'The Voice' met uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de de meer dan 275 een seizoenen door zie je elke week de uit een beste optredens met de reacties van op tv de coaches, naar die naar soms wereldberoemd zijn.

Will.i.am de is naast door succesvol zanger ook een op topproducer. In de op tv studio van 'The Voice' zien naar we met hem aan het het werk met op tv de band. Samen toveren ze met razendsnel een compleet van nieuw nummer uit de een muzikale tijdens hoed. Ook zien op we de extreem een talentvolle 14-jarige door Brynn Cartelli in naar een battle met Dylan tijdens Hartigan en van passeren enkele mooie duetten van in deelnemers met van de coaches de met revue.

Will.i.am op is naast succesvol op zanger ook een topproducer. een In de studio van de 'The in Voice' zien we naar hem aan uit het werk met de band. Samen het naar toveren ze razendsnel naar een compleet nieuw nummer een uit de muzikale hoed. Ook met zien we de naar extreem door talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in in een battle uit met Dylan Hartigan het en passeren enkele mooie het duetten van van deelnemers met de coaches tijdens de door revue.

Kevin was vroeger op een van de de leden uit het de tijdens boyband Liberty X, op maar ook solo doet hij op tv het op erg goed. Hij pakt van de coaches met helemaal in! Ook zien we hoe een de een Amerikaanse 'Voice'-coaches uit Blake Shelton en Adam Levine elkaar op in door de haren vliegen. van En onze eigen 'Voice'-winnaar met Jim van een der Zee komt op voorbij.

De Australische in Sheldon heeft met een lastige met jeugd gehad, omdat hij het anders is dan door anderen. Hij maakt dit kenbaar het als hij een een zelf herschreven de hit van van Boy George ten gehore brengt, een en door laat dat nou net een op van de van coaches zijn! Will.i.am met is uit vanaf het begin op diverse manieren tijdens betrokken de geweest bij 'The op Voice'. Als een eerbetoon wordt er het een compilatie getoond van zijn meest het bijzondere op tv 'The Voice'-momenten.

november 2019
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!