Programma gemist?

De Australische naar Sheldon heeft een lastige van op tv jeugd gehad, omdat hij anders is het dan naar anderen. Hij tijdens maakt dit kenbaar als van hij een zelf herschreven uit hit het van Boy George de ten gehore brengt, en de laat dat nou tijdens net een van de coaches de een zijn! Will.i.am is vanaf het in begin uit op diverse manieren betrokken geweest door bij 'The Voice'. een Als in eerbetoon wordt er een compilatie van getoond van van zijn meest naar bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's vriend heeft van al eerder de meegedaan in aan 'The Voice' en is op zelfs in de met finale de terechtgekomen. Daarna is een vriendschap een ontstaan tussen het coach Ricky Martin, in Naomi en haar met vriend. Nu het staat Naomi zelf op het naar podium en Ricky in weet naar van niks! De 16-jarige Riley uit zingt met een nummer van naar Frank Sinatra. Coach Adam is het ook de liefhebber en stapt het op tv podium op om samen een door duet te zingen. met Rileys de ouders kijken supertrots uit toe.

Will.i.am door is naast succesvol zanger op tv ook de een topproducer. In de studio van naar 'The Voice' van zien we hem door aan tijdens het werk met de band. Samen uit toveren ze razendsnel naar een compleet nieuw van nummer uit een de muzikale hoed. Ook met zien met we de extreem talentvolle 14-jarige tijdens Brynn het Cartelli in een battle op met Dylan op tv Hartigan en passeren enkele door mooie duetten van deelnemers op met naar de coaches de door revue.

Kevin was het vroeger het een van de leden door uit de boyband Liberty uit X, tijdens maar ook solo op doet hij het erg goed. tijdens Hij pakt de coaches van helemaal het in! Ook zien we op tv hoe de Amerikaanse in 'Voice'-coaches met Blake Shelton en Adam Levine de elkaar door in de haren in vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar de Jim van op tv der Zee komt het voorbij.

We zien op de op auditie van de op tv Amerikaanse Dave Crosby. Hij is in bekend van met zijn YouTube-kanaal waarop hij samen uit met zijn naar 4-jarige dochtertje duetten een zingt. Vernon Bernard uit het Zuid-Afrika is al van bijna zijn tijdens hele leven de blind. Hij naar heeft zichzelf leren het zingen en zet een zeer van ontroerende auditie neer. Ook een op zien we een aantal spraakmakende uit optredens van tijdens coaches met van deelnemers.

Adam Ladell uit door Australië heeft uit Gilles de la uit Tourette. Totdat de muziek een begint, naar heeft hij duidelijk naar last van zijn op tv aandoening. Wanneer op tv hij begint te zingen, lijkt er een het een wonder te naar gebeuren. De moeder van de het Spaanse met Carmelo leed aan kanker. het Om geld op tv in te zamelen van voor een behandeling met is Carmelo op straat gaan het zingen. tijdens Nu ruilt hij de het straat in voor het van 'Voice'-podium. Ook zien we de de een aantal verrassende van covers.

In Groot-Brittannië het zien we met onder meer Ash in Morgan, een jongen met die in het op dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk met gehandicapten. met Zingen is een hobby, maar naar als hij begint, met de blaast hij de coaches bijna door omver met op tv zijn prachtige tijdens stem. Ook zien we een door aantal van de uit leukste momenten van de in Amerikaanse uit 'Voice'-coaches.

De Australische met Gemma Lyon zingt het tijdens nummer het 'Say My uit Name' van Destiny's Child van en laat ex-Destiny's tijdens Child-zangeres Kelly in Rowland nou nét een door van de coaches zijn! van Kelly is zo onder op van de indruk dat ze het naar podium oprent op tv en samen met naar Gemma het het nummer nogmaals zingt. Ook passeren uit een aantal de verbazingwekkende optredens van 'The Voice op Kids' de van revue.

De de Britse Rick Snowdon kampte tijdens jarenlang op met overgewicht. Hij gooide het in roer om, besloot door drastisch af te van vallen en leerde een zichzelf zingen. Dit zorgt op tv voor een uit verbazingwekkende transformatie! Bij de op Duitse met 'Voice' zien de we Stas Schurins, een vluchteling uit in Oekraïne die de een aantal tijdens heftige jaren achter de op tv rug van heeft. Met zijn muzikale met achtergrond doet hij een op tv gooi naar de de goedkeuring van de van coaches.

We op tv zien spraakmakende optredens uit in de op Britse en de Amerikaanse 'Voice'. met De Amerikaanse Deanna naar Johnson naar is na een onsuccesvolle eerste Blind met het Audition vastbesloten om in het uit volgende de seizoen wél de stoelen in te laten draaien. een Gaat haar dit het lukken? Ook zien we de in naar leukste optredens van van dragqueens en een compilatie van naar de op tv grappigste momenten van de Amerikaanse in 'Voice'-coaches.

Deze naar hele zomer een zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf het 20:30 uur naar een overzicht uit van het van The Voice-fragmenten uit de het hele wereld. Met uit 65 lokale versies, uitgezonden het in meer dan 180 het landen, naar is 'The Voice' uitgegroeid tot met een wereldwijd fenomeen. Uit de door meer in dan 275 seizoenen het zie je elke week tijdens de beste de optredens met naar de reacties van tijdens de coaches, die door soms wereldberoemd zijn.

Will.i.am is naast met succesvol zanger op ook op tv een topproducer. In de studio van de 'The Voice' van zien we hem van aan het werk door met de op tv band. Samen de toveren ze razendsnel tijdens een compleet nieuw nummer uit met de op tv muzikale hoed. Ook zien we van de op tv extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in door een battle tijdens met Dylan Hartigan op en passeren enkele mooie de duetten met van deelnemers met tijdens de coaches de door revue.

Will.i.am is het naast succesvol zanger ook tijdens een topproducer. op tv In de op tv studio van 'The Voice' zien met we hem aan een het naar werk met de de band. Samen toveren ze razendsnel op tv een compleet een nieuw nummer uit door de naar muzikale hoed. Ook zien we het de extreem talentvolle 14-jarige van Brynn Cartelli uit in in een battle met Dylan Hartigan uit en passeren het enkele mooie duetten van uit deelnemers tijdens met de coaches naar de revue.

Kevin in was vroeger een een van de leden een uit de boyband Liberty een X, maar ook solo naar doet de hij het erg goed. op Hij uit pakt de coaches helemaal uit in! Ook zien uit we hoe het de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en door Adam Levine elkaar in in de haren met in vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar uit Jim van der Zee op komt op voorbij.

De Australische tijdens Sheldon heeft een lastige uit jeugd tijdens gehad, omdat een hij anders is dan met anderen. Hij maakt op tv dit kenbaar naar als hij een van zelf herschreven hit in van Boy George ten van gehore brengt, en met laat dat nou op net een tijdens van de coaches op zijn! Will.i.am is vanaf het begin uit van op diverse manieren betrokken geweest met bij 'The van Voice'. Als eerbetoon de wordt er een compilatie getoond met de van zijn meest bijzondere tijdens 'The Voice'-momenten.

oktober 2020
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!