Programma gemist?

De een Australische Sheldon heeft een lastige van op jeugd gehad, omdat hij anders is in dan naar anderen. Hij maakt dit kenbaar op tv tijdens als hij een zelf herschreven hit op op van Boy George naar ten gehore brengt, en laat op tv dat nou naar net een van de coaches de zijn! naar Will.i.am is vanaf het begin uit op diverse manieren door betrokken geweest bij door 'The Voice'. op Als eerbetoon van wordt er op tv een compilatie getoond van zijn meest op bijzondere met 'The Voice'-momenten.

Naomi's vriend tijdens heeft al eerder de meegedaan aan op 'The Voice' en op tv is zelfs in door de finale de terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan van tussen coach naar Ricky Martin, Naomi in en haar het vriend. Nu een staat Naomi zelf op tijdens het podium en naar Ricky weet van met niks! De 16-jarige tijdens Riley zingt een nummer door van Frank van Sinatra. Coach Adam uit is ook liefhebber en stapt een het de podium op om samen een een duet tijdens te zingen. Rileys ouders kijken door supertrots van toe.

Will.i.am is een naast tijdens succesvol zanger ook een topproducer. van In de studio naar van 'The op tv Voice' zien we hem de aan de het werk met met de band. Samen toveren ze razendsnel tijdens van een compleet nieuw nummer uit de het muzikale door hoed. Ook zien we van de extreem talentvolle 14-jarige een naar Brynn Cartelli in een battle met op Dylan Hartigan door en passeren door enkele mooie duetten van deelnemers tijdens met de coaches een de de revue.

Kevin op was vroeger een van tijdens de leden door uit de een boyband Liberty X, maar ook op solo doet hij het op tv erg van goed. Hij een pakt de coaches helemaal in! in Ook tijdens zien we hoe de op tv Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton van en op Adam Levine elkaar in het de haren vliegen. En met onze met eigen 'Voice'-winnaar Jim uit van der Zee komt op voorbij.

We zien op tv de auditie in van de Amerikaanse Dave Crosby. in tijdens Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal naar waarop tijdens hij samen met zijn uit 4-jarige dochtertje duetten zingt. in Vernon Bernard in uit Zuid-Afrika is al met bijna in zijn hele leven blind. Hij van heeft zichzelf leren de een zingen en zet met een zeer ontroerende naar auditie neer. Ook zien we met een aantal op tv spraakmakende optredens een van coaches met het deelnemers.

Adam in Ladell uit Australië in heeft Gilles de la door Tourette. Totdat de van muziek tijdens begint, heeft hij uit duidelijk last van zijn aandoening. op Wanneer hij de begint te zingen, lijkt er de het een wonder te gebeuren. op tv De moeder van de Spaanse het de Carmelo leed aan kanker. Om geld de met in te zamelen op tv voor een behandeling is tijdens Carmelo op straat gaan zingen. door Nu de ruilt hij op de straat in voor door het 'Voice'-podium. uit Ook zien we een aantal verrassende op tv naar covers.

In Groot-Brittannië zien op door we onder meer Ash een Morgan, een jongen die naar in het dagelijks leven door lesgeeft van aan verstandelijk op tv gehandicapten. Zingen is een hobby, maar naar als hij het begint, blaast hij door de coaches bijna omver op met zijn prachtige op stem. Ook zien tijdens op tv we een aantal van op de leukste momenten op van de Amerikaanse de 'Voice'-coaches.

De uit Australische Gemma Lyon zingt een het nummer 'Say door My Name' uit van Destiny's Child in en laat ex-Destiny's uit Child-zangeres Kelly Rowland nou nét uit uit een van de coaches zijn! een Kelly met is zo onder de indruk naar dat tijdens ze het podium op tv oprent en samen met op tv Gemma het nummer nogmaals zingt. met Ook met passeren een aantal het verbazingwekkende optredens uit van 'The Voice Kids' de tijdens revue.

De de Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met met overgewicht. met Hij gooide het roer de van om, besloot drastisch af te op tv vallen en in leerde zichzelf van zingen. Dit zorgt met voor een verbazingwekkende transformatie! Bij een de Duitse op tv 'Voice' zien we Stas Schurins, naar een vluchteling op tv uit Oekraïne die met een aantal met heftige jaren achter de rug naar een heeft. Met zijn muzikale achtergrond doet naar hij een gooi op naar de op tv goedkeuring van het de coaches.

We uit zien spraakmakende uit optredens uit de Britse op tv en de Amerikaanse 'Voice'. De op tv Amerikaanse Deanna van Johnson is na een met onsuccesvolle eerste Blind uit Audition uit vastbesloten om in het volgende een seizoen wél de naar stoelen een te laten draaien. Gaat het haar dit lukken? in Ook zien we op de leukste optredens een van dragqueens en een de compilatie door van de grappigste momenten uit van de tijdens Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Deze het hele zomer zendt RTL het 4 elke vrijdag vanaf in 20:30 uur met een het overzicht uit van The Voice-fragmenten op uit de naar hele wereld. Met 65 lokale versies, op tv een uitgezonden in meer dan een 180 landen, is tijdens 'The Voice' uitgegroeid tot een het wereldwijd de fenomeen. Uit de meer dan op tv 275 uit seizoenen zie je elke week de de beste optredens een met de reacties van met de coaches, het die soms op tv wereldberoemd zijn.

Will.i.am is naast van succesvol met zanger ook een topproducer. tijdens In de studio de van 'The Voice' met zien we hem aan in het werk met door de op band. Samen toveren op tv ze razendsnel een compleet tijdens nieuw de nummer uit de muzikale tijdens hoed. Ook zien de we de extreem een talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in in een battle met uit Dylan in Hartigan en passeren enkele mooie op duetten op van deelnemers op met de coaches de met revue.

Will.i.am de is naast de succesvol zanger ook een topproducer. In met de de studio van in 'The Voice' zien uit we hem aan het werk met de de band. Samen met toveren ze razendsnel in uit een compleet nieuw nummer uit de met muzikale hoed. Ook de zien we van de uit extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli naar in een de battle met Dylan een Hartigan en passeren op enkele mooie duetten naar van deelnemers van met de coaches de met revue.

Kevin in was vroeger een van de van leden het uit de boyband Liberty X, uit in maar ook solo doet hij het een erg goed. Hij op tv pakt in de coaches helemaal in! uit Ook tijdens zien we hoe de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches Blake Shelton en op op tv Adam Levine elkaar in van de haren vliegen. En naar onze eigen 'Voice'-winnaar een Jim van der van Zee komt door voorbij.

De Australische van Sheldon heeft in een lastige jeugd de gehad, omdat naar hij anders is dan een anderen. Hij een maakt dit kenbaar als met hij een naar zelf herschreven hit van Boy George op tv met ten gehore brengt, en met laat dat nou tijdens net een van door de coaches zijn! Will.i.am is op tv uit vanaf het begin op diverse in manieren betrokken geweest de bij 'The Voice'. naar Als eerbetoon wordt in er op tv een compilatie getoond op tv van zijn meest uit bijzondere 'The Voice'-momenten.

juli 2020
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!