Programma gemist?

Will.i.am is op naast succesvol zanger ook uit een topproducer. een In de studio van van 'The op tv Voice' zien we de hem aan het werk met in het de band. Samen toveren ze op tv razendsnel op een compleet nieuw een nummer uit de muzikale hoed. van Ook op zien we de extreem talentvolle van 14-jarige Brynn Cartelli in van een battle een met Dylan Hartigan en in passeren door enkele mooie duetten van het deelnemers van met de coaches de met revue.

Will.i.am is naast naar succesvol naar zanger ook een topproducer. de In de studio van op tv een 'The Voice' zien we hem aan op tv het werk met het de band. Samen de toveren op tv ze razendsnel een compleet nieuw tijdens nummer met uit de naar muzikale hoed. Ook zien we de naar extreem talentvolle een 14-jarige Brynn Cartelli in door tijdens een battle met Dylan Hartigan en een op tv passeren enkele mooie de duetten van deelnemers met met de coaches de de revue.

Kevin was vroeger met een van de de leden uit door de boyband Liberty X, het maar tijdens ook solo doet hij tijdens het erg door goed. Hij in pakt de coaches helemaal in! door Ook tijdens zien we hoe op tv de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton in en Adam Levine uit elkaar in de in haren tijdens vliegen. En onze eigen op tv 'Voice'-winnaar Jim de van der Zee een komt voorbij.

De uit Australische Sheldon heeft een lastige met jeugd gehad, omdat een hij anders een is dan anderen. op Hij maakt dit kenbaar naar als hij door een zelf herschreven met hit van op Boy George ten gehore tijdens brengt, en het laat dat nou op tv net een de van de coaches de zijn! Will.i.am is naar vanaf het begin op diverse tijdens manieren betrokken door geweest bij 'The op tv Voice'. Als eerbetoon wordt tijdens er een compilatie met getoond van zijn meest op tv bijzondere 'The op Voice'-momenten.

We zien de door auditie op van de Amerikaanse naar Dave Crosby. Hij is een bekend van naar zijn YouTube-kanaal waarop hij van samen met op tv zijn 4-jarige dochtertje duetten een zingt. van Vernon Bernard uit Zuid-Afrika op tv is al bijna van zijn hele leven blind. van Hij heeft zichzelf met leren zingen en een zet door een zeer ontroerende auditie neer. de Ook zien we met een aantal spraakmakende optredens op tv van het coaches met op tv deelnemers.

Naomi's het vriend heeft al eerder meegedaan de aan 'The Voice' tijdens door en is zelfs in de finale de terechtgekomen. Daarna naar is een naar vriendschap ontstaan tussen coach met Ricky Martin, Naomi en een haar vriend. Nu op tv staat Naomi zelf naar op het uit podium en Ricky door weet op tv van niks! De met 16-jarige Riley zingt van een nummer van Frank Sinatra. Coach op Adam met is ook van liefhebber en stapt van het podium op op tv om samen een uit duet te zingen. Rileys ouders kijken uit supertrots naar toe.

Talentenjacht met door de beste, op tv meest opvallende en tijdens ontroerende 'Voice'-momenten uit op tv de hele wereld. Met door 65 lokale versies, uitgezonden op tv door in meer dan 180 landen, een is 'The de Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd uit een fenomeen.

Will.i.am is van naast succesvol zanger op ook een van topproducer. In de studio van in 'The Voice' op tv zien op we hem aan het een werk met in de band. Samen toveren ze razendsnel naar een compleet nieuw op nummer uit de de muzikale hoed. de Ook een zien we de extreem in talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in tijdens een battle met het Dylan in Hartigan en passeren de enkele mooie duetten van deelnemers naar uit met de coaches de een revue.

Kevin op tv was vroeger tijdens een van de leden uit op tv de boyband Liberty in X, maar een ook solo het doet hij het erg van goed. Hij pakt de van coaches helemaal in! Ook met op tv zien we hoe de Amerikaanse een 'Voice'-coaches met Blake Shelton en Adam Levine elkaar van het in de haren vliegen. En op onze de eigen 'Voice'-winnaar Jim van der een Zee komt het voorbij.

We zien de op auditie van op de de Amerikaanse Dave Crosby. op Hij is bekend van op tv zijn YouTube-kanaal met waar hij samen met zijn het 4-jarige dochtertje duetten op zingt. Vernon Bernard van uit op Zuid-Afrika is al op bijna zijn hele leven blind. van Hij het heeft zichzelf leren zingen de en zet een zeer ontroerende het op auditie neer. Ook een zien we een aantal spraakmakende door optredens van tijdens coaches met de deelnemers.

Adam Ladell uit uit Australië heeft Gilles de de la Tourette. in Totdat in de muziek begint, heeft de hij duidelijk door last van zijn aandoening. in Wanneer hij begint te met zingen, de lijkt er een wonder uit te gebeuren. De op moeder van de Spaanse een Carmelo van leed aan tijdens kanker. Om geld in van te zamelen voor een een behandeling het is Carmelo op op tv straat gaan zingen. een Nu ruilt hij door de straat in in voor het 'Voice'-podium. Ook de zien we een uit aantal verrassende van covers.

In in Groot-Brittannië zien we onder meer een Ash Morgan, uit een in jongen die in het dagelijks leven op tv lesgeeft uit aan verstandelijk gehandicapten. het Zingen is een hobby, in maar als hij begint, op blaast een hij de tijdens coaches bijna omver door met zijn prachtige stem. de Ook zien we een aantal van van de leukste door momenten naar van de Amerikaanse van 'Voice'-coaches.

De Australische een Gemma Lyon zingt door het tijdens nummer 'Say My Name' van Destiny's naar Child met en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly de Rowland nou nét naar een een van de coaches zijn! Kelly naar in is zo onder de indruk dat door in ze het podium het oprent en samen met Gemma van het de nummer nogmaals zingt. Ook door passeren een aantal op tv verbazingwekkende optredens van naar 'The Voice Kids' de de revue.

De in Britse Rick Snowdon kampte jarenlang het met overgewicht. de Hij gooide naar het roer om, uit besloot drastisch van af te vallen en leerde zichzelf met op tv zingen. Dit zorgt voor een een verbazingwekkende transformatie! Bij de uit Duitse een 'Voice' zien we Stas van Schurins, een vluchteling uit naar Oekraïne die naar een aantal heftige in jaren achter de tijdens rug heeft. Met door zijn muzikale achtergrond doet op tv hij een op gooi naar de het goedkeuring van op de coaches.

Vanaf naar vanavond zendt op tv RTL 4 iedere naar vrijdag om 20:30 in uur de beste, meest door opvallende en uit ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld door uit. Met 65 uit lokale versies, van uitgezonden het in meer dan 180 op landen, is 'The Voice' uitgegroeid van tot naar een wereldwijd fenomeen. De hoogtepunten met uit de talentenjacht het komen voorbij in in deze naar uitzendingen.

februari 2019
28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

12-08-2018 22:02

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

10-08-2018 20:32

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

05-08-2018 22:03

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

03-08-2018 20:33

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

27-07-2018 20:36

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

20-07-2018 20:33

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waar hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren z...

13-07-2018 20:33

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

06-07-2018 20:36

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

29-06-2018 20:32

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

22-06-2018 20:33

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

15-06-2018 20:33

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere vrijdag om 20:30 uur de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld uit. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereld...

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord