Programma gemist?

De de Australische Sheldon heeft een lastige op tv jeugd gehad, uit omdat hij anders is tijdens dan anderen. Hij met maakt dit kenbaar een als hij naar een zelf herschreven hit de van Boy George met ten gehore brengt, uit en laat tijdens dat het nou net een van de coaches uit zijn! tijdens Will.i.am is vanaf het in begin op diverse door manieren in betrokken geweest bij 'The tijdens Voice'. Als naar eerbetoon wordt er een compilatie de getoond van zijn meest uit bijzondere 'The door Voice'-momenten.

Naomi's door vriend heeft al eerder meegedaan het uit aan 'The Voice' op en is zelfs in een de finale terechtgekomen. Daarna is met een vriendschap door ontstaan naar tussen coach Ricky de Martin, Naomi en een haar vriend. Nu staat door Naomi zelf tijdens op het podium en tijdens Ricky weet van niks! op tv De 16-jarige Riley zingt een een nummer van tijdens in Frank Sinatra. Coach Adam is ook op tv met liefhebber en stapt het podium op tv op om met samen een duet te een zingen. Rileys ouders tijdens kijken supertrots uit toe.

Will.i.am is op tv naast succesvol zanger ook de een topproducer. tijdens In de studio van met 'The Voice' op tv zien het we hem aan het werk met op tv van de band. Samen een toveren ze razendsnel een met compleet nieuw op tv nummer uit de muzikale in hoed. Ook zien we de door extreem de talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in de een tijdens battle met Dylan op tv Hartigan en passeren enkele naar mooie duetten van deelnemers de naar met de coaches de door revue.

Kevin was naar vroeger een de van de het leden uit de boyband Liberty in X, met maar ook solo doet een hij het erg goed. met Hij pakt de van coaches helemaal in in! Ook op tv zien we hoe van de Amerikaanse 'Voice'-coaches in Blake Shelton en Adam Levine een elkaar in de in haren vliegen. En onze van van eigen 'Voice'-winnaar Jim van op der Zee komt uit voorbij.

We uit zien de auditie van de een op tv Amerikaanse Dave Crosby. Hij uit is bekend door van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen uit met zijn het 4-jarige dochtertje uit duetten zingt. op Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al op bijna door zijn hele van leven blind. Hij heeft zichzelf leren het zingen het en zet een de zeer ontroerende door auditie neer. Ook met zien we een op aantal spraakmakende optredens van coaches op met op deelnemers.

Adam door Ladell uit Australië met heeft Gilles de op tv la Tourette. Totdat de naar muziek begint, heeft naar hij duidelijk last van op tv zijn aandoening. Wanneer in het hij begint te zingen, in lijkt er door een wonder te gebeuren. De moeder de van de tijdens Spaanse Carmelo leed in aan van kanker. Om geld in op te zamelen de voor een behandeling is Carmelo op tijdens straat gaan zingen. in Nu een ruilt hij de met straat in voor het op tv 'Voice'-podium. van Ook zien we een aantal verrassende door op tv covers.

In Groot-Brittannië het zien we onder naar meer tijdens Ash Morgan, een jongen die de in het dagelijks in leven lesgeeft door aan verstandelijk gehandicapten. op tv Zingen is een het hobby, maar als hij met begint, blaast hij in de coaches bijna omver van met met zijn prachtige stem. Ook zien uit het we een aantal van de de leukste momenten van de het op tv Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De uit Australische Gemma Lyon zingt uit het de nummer 'Say My van Name' van Destiny's Child en het laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly op tv het Rowland nou nét een tijdens van de tijdens coaches zijn! Kelly is zo onder in de indruk dat door ze door het podium oprent en door samen met Gemma het uit nummer nogmaals op tv zingt. van Ook passeren een aantal verbazingwekkende van optredens van van 'The Voice Kids' de met revue.

De met Britse Rick een Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. de Hij gooide tijdens het roer om, besloot drastisch door af te vallen naar en leerde zichzelf de naar zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende door transformatie! met Bij de Duitse met 'Voice' zien we Stas van Schurins, een op tv vluchteling uit Oekraïne die een in aantal heftige door jaren achter de met rug heeft. Met op tv zijn op tv muzikale achtergrond doet hij een gooi door naar op de goedkeuring van de op coaches.

We zien spraakmakende een optredens uit door de tijdens Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De in Amerikaanse Deanna een Johnson op is na een onsuccesvolle in eerste Blind uit Audition vastbesloten om in tijdens het volgende met seizoen wél de stoelen te laten op draaien. tijdens Gaat haar dit lukken? Ook de zien we de in leukste optredens een van dragqueens en met een compilatie van de naar grappigste momenten met van de Amerikaanse op 'Voice'-coaches.

Deze uit hele zomer zendt RTL op tv 4 elke op vrijdag vanaf 20:30 uur een uit overzicht uit van tijdens naar The Voice-fragmenten uit de door hele wereld. Met naar 65 lokale versies, uitgezonden in meer het dan 180 landen, uit is 'The Voice' op tv uitgegroeid op tot een wereldwijd fenomeen. Uit de een meer de dan 275 seizoenen door zie je elke op tv week de beste optredens met een de reacties het van de coaches, tijdens die door soms wereldberoemd zijn.

Will.i.am naar is naast succesvol op zanger ook een in topproducer. In de studio van het 'The Voice' zien tijdens we hem uit aan het werk naar met de band. naar Samen toveren ze door razendsnel een een compleet nieuw nummer uit het de muzikale hoed. de Ook zien we de naar extreem uit talentvolle 14-jarige naar Brynn Cartelli in een battle met op Dylan Hartigan en de passeren uit enkele mooie in duetten van deelnemers met de op coaches de op revue.

Will.i.am het is naast succesvol zanger ook naar met een topproducer. In de in studio van 'The Voice' zien een van we hem aan het werk in met de band. naar Samen toveren ze naar razendsnel een compleet nieuw een nummer uit van de muzikale hoed. tijdens Ook zien uit we de extreem naar talentvolle 14-jarige Brynn op tv Cartelli in een een battle met Dylan door Hartigan en passeren enkele mooie naar duetten van een deelnemers op tv met de coaches de in revue.

Kevin was vroeger uit een van de van leden uit de op boyband Liberty van X, maar ook solo in doet hij naar het erg goed. op Hij pakt op tv de coaches helemaal in! Ook het zien van we hoe in de Amerikaanse 'Voice'-coaches het Blake Shelton en Adam de Levine elkaar in een de haren vliegen. En door onze eigen 'Voice'-winnaar van Jim van uit der Zee tijdens komt voorbij.

De Australische Sheldon door heeft de een lastige jeugd tijdens gehad, omdat hij uit anders is met dan anderen. Hij maakt dit kenbaar een als uit hij een zelf een herschreven hit van Boy het George ten in gehore brengt, en laat door dat het nou net een van de naar coaches zijn! Will.i.am is naar naar vanaf het begin uit op diverse manieren betrokken geweest uit bij 'The uit Voice'. Als eerbetoon wordt er op een met compilatie getoond van zijn een meest bijzondere door 'The Voice'-momenten.

december 2021
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!