Programma gemist?

Will.i.am op tv is naast succesvol uit zanger ook een op topproducer. In de studio van tijdens 'The Voice' op zien tijdens we hem aan het de werk met de band. tijdens Samen toveren ze van razendsnel een compleet uit nieuw nummer uit op de muzikale door hoed. Ook zien we met de extreem talentvolle uit 14-jarige Brynn Cartelli de in een een battle met Dylan met Hartigan en passeren het enkele mooie duetten van deelnemers de met de naar coaches de op revue.

Will.i.am is de naast succesvol tijdens zanger ook een op tv topproducer. In de uit studio van in 'The Voice' zien we met hem aan het werk met de de het band. Samen toveren een ze razendsnel een compleet naar nieuw nummer uit de op muzikale het hoed. Ook zien we de de extreem talentvolle 14-jarige de Brynn Cartelli met in een tijdens battle met Dylan Hartigan en met passeren naar enkele mooie duetten van in deelnemers met de coaches de de van revue.

Kevin het was vroeger een in van de leden uit de de boyband uit Liberty X, maar op tv ook solo doet hij het uit erg op goed. Hij pakt de coaches door helemaal in! Ook het zien het we hoe de Amerikaanse door 'Voice'-coaches Blake het Shelton en Adam door Levine elkaar een in de haren vliegen. uit En onze eigen 'Voice'-winnaar tijdens Jim van der Zee door komt in voorbij.

De Australische tijdens Sheldon heeft op een lastige jeugd gehad, naar omdat hij anders in is op tv dan anderen. Hij maakt uit dit kenbaar als hij op een zelf op tv herschreven hit van Boy George tijdens ten uit gehore brengt, en laat uit dat nou net een een met van de coaches een zijn! Will.i.am is vanaf het begin een op naar diverse manieren uit betrokken geweest bij in 'The Voice'. Als eerbetoon wordt er met een in compilatie getoond van zijn het meest bijzondere 'The op Voice'-momenten.

We op zien de auditie naar van de naar Amerikaanse Dave Crosby. Hij is op tv bekend van zijn YouTube-kanaal uit waarop hij naar samen met in zijn 4-jarige dochtertje duetten door zingt. Vernon naar Bernard uit de Zuid-Afrika is al van bijna zijn hele op leven blind. Hij heeft de zichzelf leren zingen en zet uit een zeer van ontroerende auditie neer. Ook de zien we een uit aantal spraakmakende in optredens van coaches in met tijdens deelnemers.

Naomi's vriend in heeft naar al eerder meegedaan aan van 'The Voice' en is zelfs het in de op tv finale terechtgekomen. tijdens Daarna is een met vriendschap ontstaan tussen coach Ricky het Martin, Naomi het en haar vriend. Nu tijdens staat Naomi een zelf op door het podium en in Ricky weet van van niks! De 16-jarige het Riley zingt een nummer in van Frank Sinatra. door Coach Adam is ook door liefhebber en naar stapt het het podium op om uit samen een duet te zingen. op tv Rileys ouders van kijken supertrots tijdens toe.

Talentenjacht naar met de beste, meest van opvallende en met ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele door wereld. Met op 65 op tv lokale versies, uitgezonden uit in meer dan 180 landen, is op tv naar 'The Voice' uitgegroeid tot van een wereldwijd een fenomeen.

Will.i.am is met naast uit succesvol zanger ook een topproducer. In een door de studio van 'The Voice' zien tijdens we hem op tv aan het werk in met de naar band. Samen toveren ze in razendsnel een compleet tijdens nieuw nummer uit de tijdens met muzikale hoed. Ook zien we in de extreem talentvolle 14-jarige de naar Brynn Cartelli in op tv een battle met Dylan Hartigan en met passeren enkele mooie op tv duetten van deelnemers op tv met de tijdens coaches de met revue.

Kevin het was vroeger een van de op leden uit de naar boyband op tv Liberty X, maar ook de solo doet hij het in erg goed. een Hij van pakt de coaches tijdens helemaal in! Ook zien met we hoe op tv de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en uit Adam Levine elkaar in het in de haren de vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar de Jim van der met Zee komt met voorbij.

We zien de uit auditie van de op tv met Amerikaanse Dave Crosby. op tv Hij is bekend van van zijn YouTube-kanaal waar hij samen in met zijn in 4-jarige dochtertje duetten zingt. het tijdens Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is tijdens al bijna zijn hele op tv leven uit blind. Hij heeft zichzelf leren met zingen een en zet een in zeer ontroerende auditie op tv neer. Ook zien met we een een aantal spraakmakende optredens van coaches met door op tv deelnemers.

Adam op tv Ladell uit Australië heeft het Gilles in de la Tourette. Totdat de muziek op begint, van heeft hij duidelijk last tijdens van zijn door aandoening. Wanneer hij begint de te zingen, door lijkt er een wonder te in gebeuren. De moeder tijdens de van de Spaanse het Carmelo leed aan uit kanker. Om geld in te van zamelen voor een een behandeling is van Carmelo op straat gaan zingen. van van Nu ruilt hij naar de straat in voor op tv het 'Voice'-podium. met Ook zien we een door aantal verrassende door covers.

In op tv Groot-Brittannië zien we onder door meer Ash Morgan, een de jongen op die in naar het dagelijks leven lesgeeft aan op verstandelijk gehandicapten. naar Zingen is met een hobby, maar een als hij begint, blaast hij de naar coaches bijna in omver met zijn in prachtige stem. Ook zien uit we door een aantal van de op tv leukste momenten van door de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches.

De Australische tijdens Gemma door Lyon zingt het nummer in 'Say My Name' tijdens van Destiny's van Child en laat ex-Destiny's het Child-zangeres Kelly Rowland uit nou nét door een van de van coaches zijn! Kelly is zo in onder de een indruk dat ze het tijdens podium op oprent en samen in met Gemma het een nummer nogmaals zingt. een Ook passeren een aantal door verbazingwekkende optredens naar van 'The Voice Kids' de naar revue.

De Britse Rick door Snowdon naar kampte jarenlang met overgewicht. Hij het op gooide het roer uit om, besloot drastisch af te de vallen naar en leerde zichzelf zingen. op tv Dit zorgt voor een een verbazingwekkende transformatie! Bij met de Duitse 'Voice' zien met tijdens we Stas Schurins, een vluchteling uit de Oekraïne op die een de aantal heftige jaren achter uit de rug met heeft. Met zijn muzikale achtergrond tijdens doet hij een gooi naar naar de een goedkeuring van de naar coaches.

Vanaf vanavond een zendt RTL 4 iedere op van vrijdag om 20:30 uur de op tv beste, uit meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten naar uit de hele wereld in uit. Met 65 tijdens lokale versies, het uitgezonden in meer in dan 180 op tv landen, is 'The Voice' de uitgegroeid tot een wereldwijd naar fenomeen. De het hoogtepunten uit de een talentenjacht een komen voorbij in deze in uitzendingen.

mei 2019
28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

12-08-2018 22:02

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

10-08-2018 20:32

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

05-08-2018 22:03

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

03-08-2018 20:33

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

27-07-2018 20:36

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

20-07-2018 20:33

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waar hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren z...

13-07-2018 20:33

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

06-07-2018 20:36

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

29-06-2018 20:32

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

22-06-2018 20:33

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

15-06-2018 20:33

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere vrijdag om 20:30 uur de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld uit. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereld...

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord