Programma gemist?

De Australische naar Sheldon heeft door een lastige uit jeugd gehad, omdat hij anders is van naar dan anderen. Hij maakt dit op kenbaar op als hij een zelf herschreven hit op tv in van Boy George ten tijdens gehore brengt, en laat uit dat nou net een in in van de coaches zijn! Will.i.am is tijdens vanaf het naar begin een op diverse manieren betrokken geweest bij uit 'The Voice'. op tv Als eerbetoon wordt het er een in compilatie getoond van zijn meest in in bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's een vriend heeft al eerder meegedaan op aan 'The Voice' door en door is zelfs in de uit finale terechtgekomen. Daarna is op een vriendschap de ontstaan tussen coach Ricky met Martin, Naomi met en haar tijdens vriend. Nu staat op Naomi zelf op het podium uit en op tv Ricky weet van niks! De op 16-jarige Riley zingt op een met nummer van Frank het Sinatra. Coach Adam is van ook liefhebber en in stapt met het podium op om samen een de duet op tv te zingen. Rileys in ouders kijken supertrots van toe.

Will.i.am is naar naast succesvol zanger ook een de een topproducer. In de met studio van 'The naar Voice' zien we door hem aan het op tv werk met de op tv band. Samen door toveren ze razendsnel het een compleet nieuw nummer uit de in muzikale hoed. met Ook zien van we de extreem talentvolle 14-jarige van Brynn Cartelli in een een battle een met door Dylan Hartigan en passeren enkele tijdens mooie duetten met van deelnemers met door de coaches de op revue.

Kevin was tijdens vroeger een tijdens van de leden uit uit de boyband Liberty met X, het maar ook solo doet uit hij het het erg goed. Hij uit pakt de coaches helemaal in! Ook van het zien we hoe met de Amerikaanse 'Voice'-coaches een Blake Shelton en het Adam Levine elkaar in op tv de haren vliegen. En onze het eigen 'Voice'-winnaar Jim van van der naar Zee met komt voorbij.

We zien de uit auditie van een de Amerikaanse Dave door Crosby. een Hij is bekend van zijn van YouTube-kanaal waarop hij samen op tv met zijn 4-jarige op tv dochtertje duetten het zingt. op tv Vernon Bernard uit de Zuid-Afrika is al een bijna zijn hele leven blind. door Hij heeft zichzelf leren van zingen en van zet door een zeer ontroerende auditie in neer. Ook zien we een een met aantal spraakmakende optredens van in coaches met op tv deelnemers.

Adam door Ladell uit een Australië heeft Gilles de naar la Tourette. Totdat een de muziek begint, heeft hij op tv duidelijk op tv last van zijn aandoening. tijdens Wanneer hij begint te op zingen, lijkt er in een wonder uit te gebeuren. De de moeder van de Spaanse op Carmelo naar leed aan kanker. Om geld op tv van in te zamelen voor op een behandeling een is Carmelo op straat een gaan zingen. Nu ruilt hij met de straat op tv in voor het met 'Voice'-podium. tijdens Ook zien we het een aantal verrassende uit covers.

In Groot-Brittannië in zien we onder meer in Ash Morgan, de een jongen die in tijdens het dagelijks op leven lesgeeft in aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is in een de hobby, maar als op hij begint, op blaast hij de coaches naar bijna omver met zijn prachtige uit stem. tijdens Ook zien we naar een aantal van de leukste op momenten van van de Amerikaanse op tv 'Voice'-coaches.

De naar Australische Gemma Lyon zingt in het op tv nummer 'Say My Name' van in Destiny's Child en tijdens laat ex-Destiny's op Child-zangeres Kelly Rowland nou nét van het een van de coaches zijn! op tv Kelly de is zo onder op tv de indruk dat een ze het podium oprent en op samen met Gemma het op tv nummer nogmaals uit zingt. Ook door passeren een aantal verbazingwekkende optredens op van 'The Voice door Kids' de op tv revue.

De Britse het Rick Snowdon kampte in jarenlang met uit overgewicht. Hij op tv gooide het roer om, besloot uit drastisch van af te vallen en leerde de zichzelf met zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende door transformatie! Bij de in Duitse 'Voice' zien de we door Stas Schurins, een vluchteling een uit Oekraïne die in een aantal heftige een jaren achter uit de rug heeft. Met zijn op tv muzikale achtergrond doet van de hij een gooi een naar de goedkeuring van het de coaches.

We het zien spraakmakende optredens uit de op tv Britse naar en de Amerikaanse op tv 'Voice'. De tijdens Amerikaanse Deanna Johnson is na op een onsuccesvolle op eerste Blind Audition het vastbesloten om uit in het volgende uit seizoen wél de stoelen te op laten draaien. uit Gaat haar dit lukken? op tv Ook zien op tv we de leukste op tv optredens van dragqueens in en een compilatie van de met van grappigste momenten van de Amerikaanse naar 'Voice'-coaches.

Deze hele zomer met het zendt RTL 4 naar elke vrijdag vanaf naar 20:30 uur een van overzicht uit van The door Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met het 65 lokale versies, tijdens uitgezonden in op meer dan 180 de landen, tijdens is 'The Voice' uitgegroeid tot een van wereldwijd een fenomeen. Uit de meer dan op tv 275 seizoenen zie in je elke week de op tv uit beste optredens met de reacties een van de coaches, die door soms wereldberoemd tijdens zijn.

Will.i.am op tv is naast succesvol het zanger ook een in topproducer. In de studio van het 'The Voice' met zien we hem aan met tijdens het werk met de band. Samen van toveren ze uit razendsnel een compleet nieuw de nummer uit de het muzikale hoed. door Ook zien we naar de extreem talentvolle met 14-jarige Brynn Cartelli door in een battle op tv met Dylan tijdens Hartigan en van passeren enkele mooie op tv duetten van deelnemers met de coaches door de door revue.

Will.i.am het is naast een succesvol zanger ook door een topproducer. In de studio naar van 'The naar Voice' zien we hem tijdens aan het werk uit met de band. Samen door toveren ze in razendsnel een op tv compleet nieuw nummer uit de op tv muzikale hoed. Ook in door zien we de door extreem talentvolle 14-jarige Brynn in Cartelli in naar een battle met Dylan Hartigan de en met passeren enkele mooie duetten door van deelnemers met de tijdens coaches de op tv revue.

Kevin tijdens was vroeger van een van de leden op tv uit de boyband Liberty X, op maar met ook solo doet naar hij het in erg goed. Hij op pakt de coaches helemaal in! naar Ook zien we hoe door de met Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake naar Shelton en Adam Levine elkaar tijdens in tijdens de haren van vliegen. En onze eigen de 'Voice'-winnaar Jim van uit der Zee komt van voorbij.

De Australische Sheldon de heeft een lastige door jeugd gehad, het omdat hij anders is uit in dan anderen. Hij maakt met dit kenbaar als hij een op tv zelf herschreven hit in van Boy George uit ten gehore brengt, door en laat op tv dat nou net uit een van de op coaches zijn! Will.i.am is door vanaf het begin in op uit diverse manieren betrokken geweest bij een 'The tijdens Voice'. Als eerbetoon door wordt er een compilatie uit getoond van het zijn meest bijzondere in 'The Voice'-momenten.

februari 2020
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!