Programma gemist?

De naar Australische Sheldon heeft uit een lastige jeugd gehad, omdat van uit hij anders is dan anderen. op tv Hij maakt een dit kenbaar als hij een op zelf met herschreven hit op van Boy George ten gehore met brengt, en laat dat tijdens nou een net een van op de coaches zijn! naar Will.i.am is het vanaf het begin op diverse manieren de betrokken geweest bij de 'The Voice'. Als uit eerbetoon tijdens wordt er een compilatie getoond naar op van zijn meest bijzondere een 'The Voice'-momenten.

Naomi's vriend heeft van al met eerder meegedaan aan 'The Voice' naar en is het zelfs in door de finale terechtgekomen. Daarna is door een vriendschap met ontstaan tussen door coach Ricky Martin, Naomi en de haar vriend. tijdens Nu staat Naomi zelf op op het podium op en Ricky op tv weet van niks! met De 16-jarige door Riley zingt van een nummer van Frank door Sinatra. Coach Adam is ook op tv liefhebber en door stapt het tijdens podium op om samen een tijdens duet te de zingen. Rileys uit ouders kijken van supertrots toe.

Will.i.am tijdens is naast succesvol met zanger ook een uit topproducer. In op tv de studio van uit 'The Voice' zien het we hem aan een het werk met de tijdens band. Samen toveren door ze razendsnel op een compleet nieuw tijdens nummer uit de muzikale hoed. het Ook zien het we de extreem op tv talentvolle 14-jarige de Brynn Cartelli in een battle met op door Dylan Hartigan en door passeren enkele mooie naar duetten van deelnemers naar met de coaches de de revue.

Kevin tijdens was vroeger een door van de op leden uit de boyband tijdens Liberty X, maar ook solo een doet hij het van erg een goed. Hij van pakt de coaches het helemaal in! Ook zien we hoe tijdens in de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake op tv Shelton en Adam op Levine elkaar in de het haren vliegen. En tijdens onze eigen met 'Voice'-winnaar Jim in van der Zee door komt voorbij.

We zien de in auditie van door de Amerikaanse Dave Crosby. op tv op Hij is bekend het van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen een met de zijn 4-jarige dochtertje uit duetten zingt. op Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is op al bijna zijn hele door leven blind. Hij van heeft zichzelf tijdens leren naar zingen en zet een zeer ontroerende van auditie door neer. Ook zien we door een aantal op spraakmakende optredens van coaches in met met deelnemers.

Adam Ladell uit uit Australië van heeft Gilles de in la Tourette. op Totdat de muziek het begint, heeft hij duidelijk last op van een zijn aandoening. Wanneer van hij begint te zingen, het lijkt er van een wonder te gebeuren. op tv De moeder een van de Spaanse Carmelo leed aan met van kanker. Om geld in te zamelen in voor het een behandeling is Carmelo een op straat naar gaan zingen. Nu ruilt met hij op de straat in voor het 'Voice'-podium. uit Ook zien we op een aantal in verrassende met covers.

In Groot-Brittannië van zien we onder meer op tv in Ash Morgan, een jongen die in tijdens het dagelijks het leven lesgeeft op aan verstandelijk gehandicapten. op Zingen is een het hobby, maar als hij met begint, blaast hij op tv de coaches bijna omver door een met zijn prachtige stem. op tv Ook zien we een tijdens aantal van de leukste de het momenten van de Amerikaanse met 'Voice'-coaches.

De Australische van Gemma Lyon zingt het tijdens nummer 'Say door My Name' van een Destiny's Child en op laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly een Rowland nou uit nét van een van de coaches zijn! Kelly in is zo met onder de door indruk dat ze het uit podium op tv oprent en samen de met Gemma het nummer nogmaals op zingt. Ook in passeren een op aantal verbazingwekkende optredens van 'The Voice met Kids' de door revue.

De Britse Rick het Snowdon kampte jarenlang het in met overgewicht. Hij gooide tijdens het roer om, besloot drastisch van op af te vallen en leerde van zichzelf zingen. naar Dit zorgt voor een verbazingwekkende het transformatie! Bij naar de Duitse naar 'Voice' zien we van Stas Schurins, een van vluchteling uit Oekraïne de die een aantal op tv heftige jaren achter een de rug heeft. Met zijn op muzikale achtergrond een doet hij een gooi de naar de goedkeuring van van de op coaches.

We zien spraakmakende van optredens uit de een Britse en de de Amerikaanse 'Voice'. in De Amerikaanse Deanna een Johnson is na uit een onsuccesvolle met eerste Blind Audition vastbesloten om door in tijdens het volgende tijdens seizoen wél de stoelen de te laten draaien. Gaat op tv haar dit op tv lukken? Ook zien door we de op leukste optredens van op dragqueens en een compilatie van naar de een grappigste momenten van het de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Deze op tv hele zomer met zendt RTL 4 elke vrijdag van vanaf 20:30 op uur een overzicht in uit van The met Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met het op tv 65 lokale versies, uitgezonden de in meer dan 180 landen, in is 'The Voice' in uitgegroeid tot een in wereldwijd fenomeen. Uit naar de uit meer dan 275 seizoenen met zie je elke week naar de uit beste optredens met de reacties op van de coaches, met die de soms wereldberoemd zijn.

Will.i.am in is naast succesvol zanger een ook een topproducer. van In een de studio van een 'The Voice' zien van we hem aan op het werk met de op tv band. Samen toveren ze razendsnel tijdens een compleet tijdens nieuw nummer uit in de van muzikale hoed. Ook zien op we de extreem talentvolle tijdens 14-jarige Brynn Cartelli door in een battle met op Dylan door Hartigan en tijdens passeren enkele mooie duetten het van deelnemers met de coaches door de op tv revue.

Will.i.am is uit naast succesvol zanger op ook een uit topproducer. In de studio van in naar 'The Voice' zien we hem in aan naar het werk met tijdens de band. Samen op tv toveren ze razendsnel door een compleet nieuw nummer de uit de muzikale hoed. Ook uit zien van we de extreem op talentvolle 14-jarige Brynn de Cartelli in een een battle met Dylan op tv Hartigan en passeren enkele mooie naar duetten van van deelnemers tijdens met de coaches tijdens de revue.

Kevin op tv was vroeger een van de het leden met uit de boyband Liberty op tv X, de maar ook solo doet hij het tijdens erg goed. een Hij pakt de coaches op tv helemaal in! tijdens Ook tijdens zien we hoe de een Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake naar Shelton en een Adam Levine elkaar in de haren met vliegen. het En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim tijdens naar van der Zee met komt voorbij.

De het Australische Sheldon van heeft een lastige jeugd naar gehad, omdat naar hij anders is een dan anderen. Hij de maakt dit kenbaar als hij het een zelf herschreven uit hit een van Boy George uit ten gehore brengt, en laat dat het nou van net een van de door coaches zijn! Will.i.am een is vanaf op tv het begin met op diverse manieren betrokken een geweest bij 'The uit Voice'. Als eerbetoon wordt in er een compilatie op getoond van zijn met meest bijzondere de 'The Voice'-momenten.

maart 2021
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!