Programma gemist?

Seizoen 1 op - het Aflevering 11 - Talentenjacht. De Australische Sheldon van heeft van een lastige jeugd gehad door omdat op tv hij anders is dan anderen. door Hij maakt dit kenbaar tijdens als hij op een de zelf herschreven hit een van Boy George van ten gehore brengt, en laat dat op nou van net een van de op tv coaches zijn! will.i.am de is vanaf het naar begin op diverse op manieren betrokken door geweest bij 'The naar Voice'. Als eerbetoon met wordt er een compilatie met getoond in van zijn meest het bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's met vriend heeft al eerder van meegedaan aan tijdens 'The Voice' en is zelfs van in de uit finale terechtgekomen. Daarna is op een vriendschap de ontstaan de tussen coach Ricky Martin, Naomi tijdens en haar het vriend. Nu naar staat Naomi zelf op door het podium op tv en Ricky weet van niks! de De 16-jarige Riley op zingt een nummer met van Frank Sinatra. van Coach Adam is ook de liefhebber met en stapt door het podium op om tijdens samen een door duet te zingen. Rileys uit ouders kijken supertrots het toe.

Will.i.am is naast een succesvol zanger ook met met een topproducer. In de naar studio van 'The Voice' naar zien we op tv hem aan het het werk met de band. met Samen toveren de ze razendsnel een tijdens compleet nieuw nummer van uit de muzikale een hoed. Ook zien we de door extreem talentvolle 14-jarige een Brynn op tv Cartelli in een battle met met Dylan Hartigan en op tv in passeren enkele mooie duetten van door deelnemers met de naar coaches de in revue.

Kevin met was vroeger tijdens een van de leden uit uit de de boyband Liberty X, maar ook in solo doet met hij het erg goed. tijdens Hij pakt de de coaches helemaal in! van Ook zien door we hoe de uit Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en het Adam Levine elkaar op tv in op de haren in vliegen. En onze eigen uit 'Voice'-winnaar Jim het van der Zee komt door voorbij.

We zien door de auditie van de tijdens Amerikaanse tijdens Dave Crosby. Hij is op tv bekend van zijn van YouTube-kanaal een waarop hij samen met het zijn 4-jarige uit dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit in Zuid-Afrika is de al bijna zijn hele uit leven blind. Hij de van heeft zichzelf leren op tv zingen en zet een in zeer ontroerende auditie neer. Ook door zien op we een aantal in spraakmakende optredens naar van coaches met een deelnemers.

Adam het Ladell uit op tv Australië heeft Gilles op tv de la Tourette. Totdat de in muziek begint, door heeft hij duidelijk last op tv van zijn aandoening. Wanneer op hij op tv begint te zingen, lijkt van er de een wonder te gebeuren. De moeder naar van de in Spaanse Carmelo leed aan het kanker. Om in geld in te zamelen tijdens de voor een behandeling naar is Carmelo op straat gaan zingen. met Nu met ruilt hij de een straat in voor tijdens het 'Voice'-podium. Ook het zien we een aantal verrassende het met covers.

In Groot-Brittannië naar zien we naar onder meer Ash Morgan, naar een door jongen die in tijdens het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk met gehandicapten. de Zingen is een tijdens hobby, maar als hij begint, op blaast hij de uit coaches bijna omver in met zijn prachtige van stem. het Ook zien op tv we een aantal van de uit leukste momenten van de het een Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De op Australische Gemma Lyon zingt het door nummer tijdens 'Say My Name' van Destiny's naar de Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly naar Rowland uit nou nét een van van de door coaches zijn! Kelly met is zo onder uit de indruk dat ze het podium naar de oprent en samen met Gemma het op nummer tijdens nogmaals zingt. Ook passeren met een aantal verbazingwekkende een optredens het van 'The Voice Kids' de in revue.

De Britse Rick het Snowdon van kampte jarenlang met overgewicht. Hij met gooide het door roer een om, besloot drastisch af in te vallen en op tv leerde zichzelf zingen. Dit zorgt tijdens voor het een verbazingwekkende transformatie! een Bij de Duitse uit 'Voice' zien we Stas naar Schurins, een vluchteling uit in Oekraïne naar die een aantal heftige op tv jaren achter de het rug in heeft. Met zijn in muzikale achtergrond doet hij met een gooi naar het de goedkeuring van een de coaches.

We een zien spraakmakende optredens uit het de in Britse en de uit Amerikaanse 'Voice'. De het Amerikaanse Deanna Johnson is naar na een onsuccesvolle de eerste Blind Audition vastbesloten om op tv in het volgende tijdens seizoen met wél de stoelen te met laten op draaien. Gaat haar in dit lukken? Ook zien we het de leukste tijdens optredens van dragqueens en in een compilatie van de naar grappigste op tv momenten van een de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Deze van hele zomer zendt naar RTL 4 in elke vrijdag vanaf 20:30 tijdens uur een overzicht uit op van The Voice-fragmenten uit de de hele wereld. Met naar 65 lokale door versies, het uitgezonden in meer dan met 180 landen, is met 'The Voice' uitgegroeid op tot een wereldwijd fenomeen. Uit de uit meer door dan 275 seizoenen tijdens zie je de elke week de beste naar optredens met de reacties het van de coaches, die op tv soms wereldberoemd uit zijn.

Will.i.am naar is naast succesvol een zanger ook een topproducer. In naar de op studio van 'The van Voice' zien we hem aan een het het werk met de het band. Samen toveren ze razendsnel de een compleet tijdens nieuw nummer door uit de muzikale hoed. Ook tijdens zien de we de extreem het talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in met een battle met op tv Dylan tijdens Hartigan en op passeren enkele mooie duetten van van deelnemers met de een coaches de uit revue.

Will.i.am is het naast succesvol van zanger ook het een topproducer. In de studio uit van de 'The Voice' zien naar we hem aan het werk met uit naar de band. Samen toveren op tv ze razendsnel een het compleet nieuw nummer tijdens uit de muzikale hoed. in Ook zien in we de het extreem talentvolle 14-jarige met Brynn Cartelli in op een battle met Dylan met Hartigan en passeren enkele mooie naar duetten van deelnemers in met de coaches met de een revue.

Kevin naar was vroeger een van in de tijdens leden uit de boyband naar Liberty X, op maar ook solo doet hij het het op tv erg goed. Hij pakt de tijdens coaches helemaal in! uit Ook zien we door hoe de Amerikaanse in 'Voice'-coaches Blake Shelton en de de Adam Levine elkaar in de haren naar vliegen. tijdens En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim naar van met der Zee komt naar voorbij.

De de Australische Sheldon de heeft een lastige jeugd in gehad, omdat op hij anders is op dan anderen. Hij een maakt dit kenbaar als hij een in zelf door herschreven hit van Boy op George het ten gehore brengt, en laat naar dat nou het net een van de coaches tijdens zijn! het Will.i.am is vanaf het door begin op tijdens diverse manieren naar betrokken geweest bij 'The op Voice'. Als eerbetoon wordt er naar in een compilatie getoond de van zijn meest bijzondere 'The een Voice'-momenten.

augustus 2019
23-08-2019 20:34

The Best of the Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - The Best of the Voice Worldwide

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talentenjacht. De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net ...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord