Programma gemist?

Seizoen 1 op tv - Aflevering in 11 - uit Talentenjacht. De Australische Sheldon heeft van een lastige jeugd gehad tijdens omdat hij anders is op dan anderen. Hij uit naar maakt dit kenbaar als hij in een zelf op tv herschreven hit van naar Boy George een ten gehore brengt, en uit laat dat nou op net een naar van de coaches zijn! met will.i.am is door vanaf het begin op diverse manieren uit betrokken geweest bij de het 'The Voice'. Als naar eerbetoon wordt er op een compilatie getoond van zijn op meest bijzondere 'The naar Voice'-momenten.

Naomi's naar vriend heeft al eerder meegedaan van aan uit 'The Voice' en op tv is zelfs in met de finale terechtgekomen. Daarna van is een vriendschap ontstaan met tussen coach uit Ricky Martin, Naomi op tv en haar vriend. Nu op tv uit staat Naomi zelf op het van podium en Ricky weet in van het niks! De 16-jarige Riley naar zingt van een nummer van Frank naar Sinatra. Coach in Adam is ook liefhebber en stapt naar het podium op in om samen een op duet te tijdens zingen. Rileys ouders naar kijken supertrots van toe.

Will.i.am met is naast succesvol zanger ook met een topproducer. In uit de door studio van 'The door Voice' zien we hem op tv aan het op werk met tijdens de band. Samen toveren met ze razendsnel een compleet door nieuw nummer uit de tijdens muzikale hoed. Ook het zien het we de extreem het talentvolle 14-jarige uit Brynn Cartelli in een battle met de Dylan Hartigan en van passeren de enkele mooie duetten een van deelnemers met de coaches door de op tv revue.

Kevin naar was vroeger naar een van de op leden uit de tijdens boyband Liberty X, maar ook de solo doet hij van het van erg goed. Hij op pakt de coaches helemaal in! Ook naar zien door we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches op tv Blake Shelton door en Adam Levine elkaar in in de haren tijdens vliegen. uit En onze van eigen 'Voice'-winnaar Jim van der Zee het uit komt voorbij.

We zien van de auditie het van de Amerikaanse door Dave Crosby. op tv Hij is bekend tijdens van zijn YouTube-kanaal waarop hij op tv samen met zijn 4-jarige uit dochtertje duetten zingt. uit Vernon door Bernard uit Zuid-Afrika door is al bijna in zijn hele een leven blind. Hij heeft zichzelf leren uit zingen en zet op een een zeer ontroerende auditie de neer. Ook zien met we een aantal van spraakmakende optredens van coaches naar met een deelnemers.

Adam Ladell uit van uit Australië heeft Gilles een de la Tourette. Totdat de tijdens muziek begint, het heeft hij duidelijk last van het de zijn aandoening. Wanneer door hij begint te zingen, van lijkt er een wonder van te gebeuren. De moeder het van de Spaanse naar van Carmelo leed aan kanker. Om geld op tv in te zamelen uit voor een behandeling met is Carmelo op op straat gaan zingen. het op Nu ruilt hij de straat een in voor het in 'Voice'-podium. Ook naar zien we een aantal verrassende naar door covers.

In in Groot-Brittannië zien we uit onder meer Ash Morgan, van een jongen die in door het dagelijks een leven lesgeeft aan de verstandelijk gehandicapten. de Zingen is tijdens een hobby, maar als hij door begint, blaast hij de op coaches bijna tijdens omver met op tv zijn prachtige stem. Ook zien het we van een aantal van de leukste naar met momenten van de Amerikaanse naar 'Voice'-coaches.

De met Australische Gemma Lyon van zingt het nummer met 'Say My Name' van naar Destiny's Child en op laat ex-Destiny's door Child-zangeres Kelly met Rowland nou nét een van de door coaches met zijn! Kelly is zo onder met de indruk in dat ze met het podium door oprent en samen met Gemma het het nummer met nogmaals zingt. Ook passeren een tijdens aantal naar verbazingwekkende optredens van 'The naar Voice Kids' de de revue.

De Britse tijdens Rick Snowdon kampte jarenlang een met naar overgewicht. Hij gooide het roer uit om, besloot drastisch op tv af in te vallen en leerde van zichzelf zingen. Dit uit zorgt uit voor een verbazingwekkende transformatie! de Bij de Duitse op 'Voice' zien we naar Stas Schurins, een vluchteling uit de Oekraïne die tijdens een aantal heftige door jaren met achter de rug heeft. het Met zijn muzikale achtergrond tijdens doet hij door een gooi naar de het goedkeuring van de tijdens coaches.

We tijdens zien spraakmakende optredens uit naar de naar Britse en de naar Amerikaanse 'Voice'. De met Amerikaanse Deanna Johnson een is na een onsuccesvolle tijdens eerste Blind de Audition vastbesloten om in door het volgende seizoen wél met de stoelen te naar laten draaien. Gaat op tv haar dit lukken? van Ook zien we de van met leukste optredens van dragqueens een en een compilatie van de de grappigste op tv momenten van de Amerikaanse in 'Voice'-coaches.

Deze hele zomer in zendt RTL in 4 elke vrijdag uit vanaf 20:30 uur de een overzicht op uit van The Voice-fragmenten op uit de hele wereld. Met op door 65 lokale versies, uitgezonden in meer tijdens de dan 180 landen, is 'The op tv Voice' uitgegroeid tot op een wereldwijd naar fenomeen. Uit de meer dan 275 in met seizoenen zie je elke week met de door beste optredens met de reacties van met de coaches, op die soms een wereldberoemd zijn.

Will.i.am is een naast succesvol in zanger ook een topproducer. In naar de studio van van 'The Voice' zien een uit we hem aan het werk met met de de band. Samen toveren ze van razendsnel een compleet nieuw op nummer uit uit de de muzikale hoed. Ook zien we op de extreem door talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli uit in een de battle met Dylan de Hartigan en met passeren enkele mooie duetten van een deelnemers met de coaches met op tv de revue.

Will.i.am het is naast succesvol het zanger ook een topproducer. door In op tv de studio van 'The Voice' zien in met we hem aan het werk met de de op tv band. Samen een toveren ze razendsnel een compleet met nieuw op nummer uit de muzikale hoed. Ook door het zien we de extreem in talentvolle 14-jarige een Brynn Cartelli in een de battle met Dylan tijdens Hartigan en passeren enkele door mooie duetten van deelnemers het met de de coaches de de revue.

Kevin van was vroeger op een van de leden uit de door met boyband Liberty X, maar ook tijdens solo door doet hij het erg goed. in Hij pakt tijdens de coaches helemaal in in! Ook zien we hoe uit de Amerikaanse in 'Voice'-coaches Blake het Shelton en Adam van Levine elkaar in de haren een van vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim op tv van op der Zee komt tijdens voorbij.

De door Australische Sheldon tijdens heeft een lastige het jeugd gehad, omdat hij op anders is dan anderen. Hij door maakt dit kenbaar uit tijdens als hij een zelf herschreven hit uit van Boy een George op ten gehore brengt, met en laat dat nou op net een van de de coaches zijn! op tv Will.i.am is vanaf op tv het begin op door diverse manieren betrokken van geweest bij 'The op Voice'. Als met eerbetoon wordt er een compilatie getoond met van zijn meest de bijzondere op 'The Voice'-momenten.

augustus 2019
23-08-2019 20:34

The Best of the Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - The Best of the Voice Worldwide

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talentenjacht. De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net ...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord