Programma gemist?

De Australische de Sheldon heeft een in lastige jeugd gehad, door omdat hij anders is naar dan anderen. Hij op het maakt dit kenbaar als met hij een zelf herschreven op tv hit van van Boy George ten tijdens gehore brengt, en laat uit dat nou net een in van de coaches met zijn! Will.i.am is het naar vanaf het begin op met diverse manieren betrokken geweest op bij 'The Voice'. tijdens Als met eerbetoon wordt er een op tv compilatie getoond van zijn in meest bijzondere 'The het Voice'-momenten.

Naomi's vriend van heeft een al eerder meegedaan aan de 'The Voice' en is naar zelfs op in de finale terechtgekomen. Daarna van is een op vriendschap ontstaan tussen coach Ricky op tv Martin, Naomi en door haar vriend. Nu een de staat Naomi zelf op tijdens het podium tijdens en Ricky weet van niks! met De door 16-jarige Riley zingt een tijdens nummer van Frank tijdens Sinatra. Coach Adam met is ook liefhebber en stapt uit het uit podium op op tv om samen een duet te zingen. naar Rileys ouders op tv kijken een supertrots toe.

Will.i.am het is naast succesvol uit zanger ook een topproducer. In met de het studio van in 'The Voice' zien we hem aan op het werk met uit de band. het Samen door toveren ze razendsnel een compleet nieuw tijdens nummer naar uit de door muzikale hoed. Ook tijdens zien we de extreem talentvolle 14-jarige met Brynn op Cartelli in uit een battle met in Dylan Hartigan en passeren enkele naar mooie duetten van tijdens deelnemers met de het coaches de op tv revue.

Kevin was vroeger op tv een uit van de leden uit op de met boyband Liberty X, naar maar ook solo doet een hij het erg goed. Hij een pakt de coaches het het helemaal in! Ook zien we hoe tijdens het de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en de naar Adam Levine elkaar de in de haren vliegen. En van onze eigen 'Voice'-winnaar Jim op het van der Zee komt het voorbij.

We zien met de in auditie van de Amerikaanse Dave op Crosby. Hij is tijdens bekend de van zijn YouTube-kanaal uit waarop hij samen met de zijn 4-jarige dochtertje een duetten zingt. Vernon Bernard de uit een Zuid-Afrika is al bijna een zijn hele leven blind. Hij van heeft op tv zichzelf leren zingen en een zet een zeer door ontroerende auditie de neer. Ook naar zien we een de aantal spraakmakende optredens van van coaches met van deelnemers.

Adam Ladell de uit Australië naar heeft Gilles de uit la Tourette. Totdat op tv de muziek begint, heeft hij met van duidelijk last van van zijn aandoening. Wanneer hij begint te het zingen, tijdens lijkt er een wonder te de naar gebeuren. De moeder van het de Spaanse Carmelo leed een aan kanker. Om geld het in te in zamelen met voor een behandeling op tv is Carmelo op straat gaan met zingen. van Nu ruilt hij de straat in op voor op tv het 'Voice'-podium. Ook zien van we een aantal het verrassende door covers.

In een Groot-Brittannië zien met we onder meer Ash op Morgan, een jongen die in van het uit dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk tijdens gehandicapten. Zingen op is naar een hobby, maar tijdens als hij begint, blaast door hij de uit coaches bijna omver met zijn uit prachtige door stem. Ook zien we een een aantal van van de leukste momenten van het de Amerikaanse op 'Voice'-coaches.

De Australische Gemma een Lyon zingt het in uit nummer 'Say My op Name' van Destiny's Child en laat een ex-Destiny's tijdens Child-zangeres Kelly Rowland nou nét door een van de de coaches zijn! Kelly de is zo van onder de indruk door dat de ze het podium oprent met en samen met Gemma tijdens het nummer nogmaals een zingt. Ook passeren een tijdens aantal verbazingwekkende uit optredens van op tv 'The Voice Kids' de naar revue.

De op tv Britse Rick op Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. van Hij tijdens gooide het roer om, besloot op tv drastisch af te het vallen en leerde het zichzelf zingen. Dit zorgt uit voor een het verbazingwekkende transformatie! Bij de de Duitse tijdens 'Voice' zien we Stas uit Schurins, naar een vluchteling uit Oekraïne met die een aantal heftige uit jaren achter de uit rug een heeft. Met zijn muzikale het achtergrond doet hij de een gooi naar de op goedkeuring van de een coaches.

We uit zien spraakmakende optredens uit de uit een Britse en de Amerikaanse met 'Voice'. De Amerikaanse een Deanna Johnson is na een op onsuccesvolle eerste op tv Blind een Audition vastbesloten om in het het volgende seizoen wél tijdens de stoelen te van laten draaien. tijdens Gaat haar dit lukken? uit Ook zien we de op leukste optredens een van dragqueens en een het compilatie van de met grappigste momenten tijdens van met de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Deze hele met zomer met zendt RTL 4 elke uit vrijdag vanaf 20:30 van uur een overzicht uit van op tv The op Voice-fragmenten uit de hele uit wereld. Met 65 lokale versies, in het uitgezonden in meer dan 180 landen, in uit is 'The Voice' met uitgegroeid tot een door wereldwijd fenomeen. Uit de het meer dan 275 door seizoenen zie je elke week de de beste optredens met in de door reacties van de coaches, die tijdens soms door wereldberoemd zijn.

Will.i.am op tv is naast op succesvol zanger ook een topproducer. het In de naar studio van 'The uit Voice' zien we hem aan in het naar werk met de band. naar Samen van toveren ze razendsnel een compleet het nieuw nummer een uit de muzikale hoed. Ook het zien we de een extreem talentvolle in 14-jarige het Brynn Cartelli in een battle het met Dylan Hartigan en naar op passeren enkele mooie duetten van deelnemers van met naar de coaches de van revue.

Will.i.am is het naast succesvol zanger uit ook een op topproducer. In van de studio van 'The Voice' op tv zien we met hem aan het werk een met de band. Samen met toveren het ze razendsnel een compleet de nieuw nummer uit van de tijdens muzikale hoed. Ook het zien we de extreem talentvolle 14-jarige van Brynn tijdens Cartelli in een op battle met van Dylan Hartigan en op passeren enkele mooie duetten door van deelnemers met de uit coaches de de revue.

Kevin door was vroeger een van de de leden uit de het met boyband Liberty X, maar ook solo met tijdens doet hij het erg goed. een Hij pakt de de coaches helemaal in! Ook van zien we op tv hoe de Amerikaanse met 'Voice'-coaches uit Blake Shelton en Adam Levine elkaar tijdens in de de haren vliegen. En onze van eigen op tv 'Voice'-winnaar Jim van tijdens der Zee met komt voorbij.

De Australische door Sheldon op tv heeft een lastige in jeugd gehad, omdat hij anders de is dan de anderen. Hij maakt dit op tv kenbaar de als hij een zelf een herschreven hit van Boy George tijdens ten gehore tijdens brengt, een en laat dat op nou net een naar van de coaches zijn! uit Will.i.am is op vanaf het begin op met diverse manieren het betrokken geweest bij door 'The Voice'. Als eerbetoon de wordt er uit een compilatie getoond een van zijn meest bijzondere een 'The Voice'-momenten.

december 2019
23-08-2019 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

16-08-2019 20:34

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

09-08-2019 20:34

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

02-08-2019 20:33

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

26-07-2019 20:32

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

19-07-2019 20:35

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

12-07-2019 20:35

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

05-07-2019 20:37

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

28-06-2019 21:48

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

28-06-2019 20:32

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

21-06-2019 20:32

Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

The Best Of The Voice Worldwide - Nieuw: The Best Of The Voice Worldwide

Deze hele zomer zendt RTL 4 elke vrijdag vanaf 20:30 uur een overzicht uit van The Voice-fragmenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit...

28-12-2018 22:35

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 23:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

19-08-2018 22:03

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

17-08-2018 20:35

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!