Programma gemist?

De een Australische Sheldon van heeft een lastige jeugd in gehad, omdat uit hij anders is dan anderen. Hij een maakt dit kenbaar het als hij naar een een zelf herschreven hit in van Boy George op tv ten gehore brengt, en laat dat met nou van net een van de coaches een zijn! op Will.i.am is op tv vanaf het begin op diverse manieren de betrokken geweest bij op op 'The Voice'. Als in eerbetoon wordt er een een compilatie getoond uit van zijn meest bijzondere 'The uit Voice'-momenten.

Naomi's op tv vriend heeft het al eerder meegedaan aan tijdens 'The Voice' en van is zelfs in van de finale in terechtgekomen. Daarna is een vriendschap uit ontstaan tussen coach op tv Ricky de Martin, Naomi en haar vriend. Nu met in staat Naomi zelf op het podium naar en op Ricky weet uit van niks! De 16-jarige Riley het zingt een een nummer van Frank Sinatra. Coach met Adam is uit ook liefhebber op en stapt het podium de op om samen een door duet te uit zingen. Rileys ouders kijken het supertrots naar toe.

Will.i.am is naast door succesvol zanger ook een een op tv topproducer. In de studio uit van 'The naar Voice' zien we hem op tv aan het werk naar met de een band. Samen uit toveren ze razendsnel een compleet in nieuw nummer uit naar de muzikale naar hoed. Ook zien we in de extreem talentvolle uit 14-jarige Brynn Cartelli een in een battle op tv met Dylan in Hartigan en op tv passeren enkele mooie het duetten van deelnemers met de van coaches op tv de revue.

Kevin op tv was vroeger een van de een het leden uit de boyband Liberty met X, maar ook solo van doet in hij het door erg goed. Hij pakt met de coaches helemaal naar in! Ook zien we hoe een de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches Blake met Shelton en Adam op tv Levine elkaar in de haren uit vliegen. En in onze eigen uit 'Voice'-winnaar Jim tijdens van der Zee komt door voorbij.

We zien op de auditie van de uit van Amerikaanse Dave Crosby. Hij op is bekend van de zijn YouTube-kanaal waarop hij samen naar met naar zijn 4-jarige met dochtertje duetten zingt. op tv Vernon Bernard uit Zuid-Afrika tijdens is al bijna zijn hele de leven blind. van Hij heeft zichzelf uit leren naar zingen en zet een zeer van ontroerende in auditie neer. Ook zien we een het aantal spraakmakende optredens in van naar coaches met een deelnemers.

Adam Ladell met uit Australië heeft op Gilles de la Tourette. door Totdat door de muziek begint, heeft op tv hij de duidelijk last van een zijn aandoening. Wanneer hij uit begint te zingen, lijkt een er een wonder te tijdens gebeuren. in De moeder van in de Spaanse Carmelo leed aan de kanker. Om geld uit in in te zamelen een voor een behandeling is naar Carmelo op straat gaan uit zingen. Nu door ruilt hij de van straat in voor het een 'Voice'-podium. Ook zien van we een aantal op tv verrassende het covers.

In Groot-Brittannië het zien we uit onder meer Ash Morgan, een door van jongen die in door het dagelijks leven op lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen het is een hobby, van maar als hij van begint, het blaast hij de coaches bijna naar omver met zijn prachtige in de stem. Ook zien de we een aantal door van de leukste momenten van de op naar Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De naar Australische Gemma Lyon zingt door het nummer 'Say het My de Name' van Destiny's tijdens Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres naar Kelly uit Rowland nou nét een van door de uit coaches zijn! Kelly is zo uit onder de indruk naar dat ze het podium met oprent en samen door met op Gemma het nummer nogmaals zingt. de uit Ook passeren een aantal verbazingwekkende naar optredens van 'The Voice door Kids' de op revue.

De Britse Rick met de Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. van Hij uit gooide het roer om, in besloot drastisch af te een vallen en leerde door zichzelf zingen. Dit in zorgt voor van een verbazingwekkende transformatie! Bij een de Duitse naar 'Voice' zien op tv we Stas Schurins, een vluchteling tijdens uit Oekraïne die van een aantal heftige jaren in achter in de rug heeft. Met uit zijn naar muzikale achtergrond doet met hij een gooi naar uit de goedkeuring van met de coaches.

We tijdens zien spraakmakende optredens uit de op tv Britse en op tv de Amerikaanse in 'Voice'. De het Amerikaanse Deanna Johnson is van na een met onsuccesvolle eerste Blind Audition in vastbesloten om in een het volgende naar seizoen wél de stoelen te laten in een draaien. Gaat haar dit lukken? Ook door tijdens zien we de op leukste optredens van de dragqueens en een de compilatie van de grappigste momenten van door de naar Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Talentenjacht in met de beste, meest opvallende op tv en een ontroerende 'Voice'-momenten door uit de hele wereld. de Met 65 lokale versies, naar uitgezonden in met meer dan 180 landen, door is 'The Voice' van uitgegroeid tot een van wereldwijd een fenomeen.

De het Australische Sheldon heeft de een lastige jeugd gehad, omdat de hij anders de is op dan anderen. Hij maakt door dit kenbaar als hij een op zelf herschreven hit het van het Boy George het ten gehore brengt, en laat dat het nou van net een op tv van de coaches zijn! tijdens Will.i.am is vanaf het begin op tv op uit diverse manieren betrokken geweest tijdens bij in 'The Voice'. Als eerbetoon wordt op tv er in een compilatie getoond van zijn een meest met bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's het vriend heeft al eerder op tv meegedaan aan 'The tijdens Voice' het en is zelfs in de finale het terechtgekomen. Daarna is naar een vriendschap ontstaan door een tussen coach Ricky naar Martin, Naomi en haar het vriend. Nu in staat Naomi zelf op door het podium en Ricky weet uit van met niks! De 16-jarige uit Riley zingt uit een nummer van door Frank Sinatra. Coach Adam is van ook op tv liefhebber en stapt het op tv podium op om samen het een duet te zingen. de Rileys op ouders kijken supertrots een toe.

Will.i.am tijdens is naast succesvol naar zanger ook een topproducer. In een de op tv studio van van 'The Voice' zien van we hem aan in het werk met in de band. Samen toveren ze razendsnel met een het compleet nieuw nummer van uit de muzikale op tv hoed. Ook op tv zien we de extreem talentvolle 14-jarige op Brynn Cartelli door in een naar battle met Dylan de Hartigan en passeren uit enkele mooie door duetten van deelnemers met de met coaches de een revue.

Kevin was vroeger een een van met de op leden uit de boyband met Liberty X, maar ook solo het doet hij het met met erg goed. Hij pakt de op tv coaches helemaal in! een Ook tijdens zien we hoe de van Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake het Shelton en Adam Levine elkaar tijdens door in de haren vliegen. En onze het eigen 'Voice'-winnaar in Jim van der met Zee een komt voorbij.

juli 2020
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!