Programma gemist?

De de Australische Sheldon een heeft een lastige jeugd uit gehad, omdat hij anders een is dan anderen. Hij tijdens maakt dit kenbaar naar als op tv hij een zelf tijdens herschreven hit van Boy een George ten gehore tijdens brengt, door en laat dat uit nou net een van in de coaches zijn! Will.i.am in is op tv vanaf het begin op diverse manieren een betrokken geweest bij de 'The Voice'. Als tijdens uit eerbetoon wordt er een compilatie getoond naar het van zijn meest bijzondere 'The van Voice'-momenten.

Naomi's vriend heeft op tv met al eerder meegedaan tijdens aan 'The Voice' en is uit zelfs in de finale op tv op tv terechtgekomen. Daarna is een uit vriendschap ontstaan tussen coach Ricky door Martin, Naomi het en haar vriend. tijdens Nu staat door Naomi zelf op het een podium en Ricky op tv weet op van niks! De de 16-jarige Riley zingt een nummer van op tv Frank Sinatra. uit Coach Adam een is ook door liefhebber en stapt het podium op een uit om samen een een duet te zingen. Rileys ouders uit kijken supertrots van toe.

Will.i.am is tijdens naast succesvol naar zanger ook een topproducer. een In de van studio van door 'The Voice' zien we hem naar aan het werk op met de band. Samen op tv toveren ze van razendsnel een de compleet nieuw nummer uit de op tv muzikale op hoed. Ook zien op tv we de extreem talentvolle 14-jarige door Brynn Cartelli in in een battle met het een Dylan Hartigan en uit passeren enkele mooie duetten van het deelnemers op tv met de coaches de de revue.

Kevin een was vroeger een van de in op leden uit de de boyband Liberty X, maar ook solo op tv op tv doet hij het erg goed. door Hij pakt uit de coaches naar helemaal in! Ook van zien we hoe uit de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake tijdens Shelton en tijdens Adam Levine elkaar de in de haren vliegen. En in onze eigen 'Voice'-winnaar in Jim van der Zee het uit komt voorbij.

We met zien de auditie van de op Amerikaanse op tv Dave Crosby. Hij op is bekend van zijn YouTube-kanaal door waarop hij met samen de met zijn 4-jarige dochtertje duetten een zingt. Vernon Bernard uit tijdens Zuid-Afrika is al tijdens de bijna zijn hele uit leven blind. Hij heeft zichzelf op leren zingen en in zet een naar zeer ontroerende auditie neer. Ook op tv zien met we een aantal spraakmakende het optredens van coaches een met uit deelnemers.

Adam tijdens Ladell uit van Australië heeft Gilles de de la Tourette. Totdat uit de muziek begint, heeft tijdens hij duidelijk last het van de zijn aandoening. Wanneer hij begint door te zingen, uit lijkt er een naar wonder te gebeuren. De moeder uit van van de Spaanse Carmelo leed naar aan kanker. Om geld in met in te zamelen voor een behandeling tijdens is een Carmelo op straat gaan zingen. het Nu het ruilt hij de straat naar in voor de het 'Voice'-podium. door Ook zien we een aantal een verrassende in covers.

In Groot-Brittannië tijdens zien we onder meer het Ash Morgan, een met jongen naar die in het dagelijks leven het lesgeeft aan verstandelijk met gehandicapten. Zingen is de een een hobby, maar als hij een begint, blaast hij de met in coaches bijna omver uit met zijn prachtige van stem. Ook zien een we een aantal tijdens van de leukste uit momenten van de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches.

De Australische op tv Gemma naar Lyon zingt het op nummer 'Say My Name' van Destiny's op tv Child en laat op ex-Destiny's Child-zangeres de Kelly Rowland het nou nét een van in de een coaches zijn! Kelly is zo de onder het de indruk dat ze het van podium oprent de en samen met Gemma het van nummer nogmaals de zingt. Ook passeren een op tv aantal verbazingwekkende het optredens tijdens van 'The Voice met Kids' de revue.

De van Britse Rick Snowdon kampte met jarenlang naar met overgewicht. Hij gooide het roer de om, besloot op tv drastisch in af te vallen en van leerde zichzelf zingen. Dit het zorgt voor een verbazingwekkende in transformatie! naar Bij de Duitse 'Voice' zien op tv het we Stas Schurins, een vluchteling uit de Oekraïne die een met aantal heftige op tv jaren achter op tv de rug heeft. door Met zijn muzikale achtergrond doet een hij een het gooi naar de goedkeuring op tv uit van de coaches.

We het zien spraakmakende naar optredens uit de Britse en op de Amerikaanse 'Voice'. met De Amerikaanse tijdens Deanna Johnson is naar na een onsuccesvolle eerste Blind de door Audition vastbesloten om in het volgende naar op tv seizoen wél de stoelen van te laten op tv draaien. Gaat haar dit lukken? Ook uit zien we het de leukste in optredens van dragqueens en met een compilatie van een de tijdens grappigste momenten van de Amerikaanse in 'Voice'-coaches.

Talentenjacht met van de beste, de meest opvallende op en ontroerende 'Voice'-momenten in uit de hele wereld. Met naar 65 in lokale versies, uitgezonden in meer dan van 180 landen, is het 'The tijdens Voice' uitgegroeid tot een van wereldwijd uit fenomeen.

De met Australische Sheldon heeft een lastige in jeugd de gehad, omdat hij anders is uit dan anderen. Hij een maakt in dit kenbaar als in hij een zelf herschreven uit hit van Boy tijdens George ten gehore op tv brengt, en laat een dat nou net het een van de in coaches zijn! de Will.i.am is vanaf het op tv begin met op diverse manieren betrokken geweest tijdens bij 'The in Voice'. Als eerbetoon wordt er door een compilatie getoond op tv van van zijn meest bijzondere 'The tijdens Voice'-momenten.

Naomi's vriend tijdens heeft al eerder meegedaan op aan 'The met Voice' de en is zelfs in in de finale de terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan van tussen coach Ricky op Martin, tijdens Naomi en haar vriend. Nu de staat Naomi zelf het op op tv het podium en Ricky weet met van naar niks! De 16-jarige Riley zingt het een nummer door van Frank Sinatra. Coach op tv Adam de is ook liefhebber en in stapt het podium op een van om samen een van duet te zingen. op Rileys ouders kijken supertrots op tv toe.

Will.i.am is door naast succesvol zanger ook met een topproducer. In op de studio van op de 'The Voice' zien we hem in aan het werk met op de band. Samen op tv toveren het ze razendsnel een compleet nieuw het nummer door uit de muzikale naar hoed. Ook zien we uit de van extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in op een battle met een Dylan Hartigan uit en passeren tijdens enkele mooie duetten van van deelnemers met de een coaches de het revue.

Kevin was vroeger van een van de de een leden uit de boyband uit Liberty X, maar ook met solo doet het hij het erg goed. van Hij pakt de coaches op met helemaal in! Ook zien we hoe van op de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton naar en Adam Levine uit elkaar met in de haren een vliegen. En onze uit eigen 'Voice'-winnaar Jim van der Zee een de komt voorbij.

juni 2021
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!