Programma gemist?

De in Australische Sheldon heeft een de lastige jeugd gehad, naar omdat hij anders de is dan anderen. in Hij maakt dit kenbaar naar als naar hij een van zelf herschreven hit van Boy George de ten gehore brengt, uit en door laat dat nou net een met van de in coaches zijn! de Will.i.am is de vanaf het begin op een diverse manieren betrokken geweest bij naar 'The Voice'. Als naar naar eerbetoon wordt er een compilatie getoond naar op van zijn meest bijzondere 'The uit Voice'-momenten.

Naomi's naar vriend heeft al eerder meegedaan van aan 'The in Voice' en is een zelfs van in de finale terechtgekomen. Daarna op is door een vriendschap ontstaan tijdens tussen coach Ricky Martin, Naomi en uit haar naar vriend. Nu staat een Naomi zelf met op het podium door en Ricky weet van niks! naar De 16-jarige Riley zingt met een nummer van de op Frank Sinatra. Coach Adam met is ook liefhebber en stapt uit het podium op uit om tijdens samen een duet in te zingen. tijdens Rileys ouders kijken in supertrots toe.

Will.i.am is naast de tijdens succesvol zanger ook een topproducer. In een de door studio van 'The Voice' zien op we op tv hem aan op het werk met tijdens de band. Samen toveren ze een razendsnel in een compleet nieuw nummer uit op tv de muzikale hoed. met Ook zien we van de extreem naar talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in met een tijdens battle met Dylan Hartigan en in passeren enkele naar mooie duetten van deelnemers in de met de coaches de door revue.

Kevin was vroeger naar een in van de leden het uit de boyband Liberty de X, maar ook uit solo doet hij op tv het in erg goed. Hij pakt de op tv coaches helemaal in! Ook de tijdens zien we hoe de Amerikaanse op 'Voice'-coaches met Blake Shelton en Adam naar Levine elkaar in het de haren de vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim uit van tijdens der Zee komt naar voorbij.

We zien de de auditie op van de met Amerikaanse Dave Crosby. Hij met is bekend van zijn op YouTube-kanaal waarop naar hij samen met zijn 4-jarige door op dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit in Zuid-Afrika is uit al bijna tijdens zijn hele leven een blind. Hij heeft zichzelf leren door zingen en het zet een zeer naar ontroerende auditie neer. in Ook het zien we een aantal spraakmakende tijdens optredens van naar coaches met naar deelnemers.

Adam naar Ladell uit uit Australië heeft Gilles de op la Tourette. Totdat op de muziek uit begint, heeft hij een duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer een hij begint van te zingen, lijkt van er naar een wonder te gebeuren. De moeder op van de op Spaanse met Carmelo leed aan van kanker. Om geld in te zamelen het voor een van behandeling is naar Carmelo op straat gaan met zingen. Nu ruilt uit hij de straat tijdens in voor het van 'Voice'-podium. Ook zien we uit een aantal van verrassende een covers.

In Groot-Brittannië uit zien we onder de meer uit Ash Morgan, een jongen die in in het dagelijks leven een lesgeeft aan verstandelijk uit gehandicapten. Zingen een is een hobby, maar uit als hij begint, tijdens naar blaast hij de coaches bijna omver tijdens met tijdens zijn prachtige stem. een Ook zien een we een aantal naar van de leukste van momenten van de Amerikaanse met 'Voice'-coaches.

De een Australische Gemma Lyon door zingt het nummer 'Say door My Name' van Destiny's door Child en laat uit tijdens ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou het nét een met van de coaches zijn! Kelly naar het is zo onder de van indruk dat ze door het podium oprent tijdens en samen een met Gemma het door nummer nogmaals zingt. Ook met passeren een aantal verbazingwekkende optredens op tv door van 'The Voice Kids' de een revue.

De door Britse Rick naar Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij op tv uit gooide het roer om, naar besloot drastisch af te met vallen en leerde zichzelf het zingen. Dit naar zorgt voor een van verbazingwekkende de transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien op het we Stas Schurins, een een vluchteling uit een Oekraïne die een aantal heftige jaren op tv achter de rug met op tv heeft. Met zijn een muzikale achtergrond doet hij een het gooi naar de uit goedkeuring van de met coaches.

We op zien spraakmakende in optredens uit de Britse en de tijdens Amerikaanse 'Voice'. van De Amerikaanse Deanna Johnson met met is na een onsuccesvolle eerste Blind op tv Audition vastbesloten om in in het volgende het seizoen met wél de op stoelen te laten draaien. Gaat haar tijdens uit dit lukken? Ook zien we de het leukste optredens op tv van dragqueens uit en een compilatie van de van grappigste momenten van van de Amerikaanse het 'Voice'-coaches.

Talentenjacht met de door beste, meest uit opvallende met en ontroerende 'Voice'-momenten uit de tijdens hele wereld. Met 65 de lokale versies, met uitgezonden in meer dan op 180 landen, is in 'The Voice' uitgegroeid op tot een een wereldwijd uit fenomeen.

De Australische van Sheldon een heeft een lastige jeugd een gehad, omdat hij met anders is dan anderen. het Hij maakt dit kenbaar tijdens als het hij een door zelf herschreven hit tijdens van Boy George ten het gehore brengt, de en laat dat nou van net een van uit de coaches zijn! tijdens Will.i.am is vanaf het begin naar op in diverse manieren betrokken geweest door bij 'The Voice'. Als van het eerbetoon wordt er een compilatie uit getoond van zijn uit meest een bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's een vriend heeft al eerder meegedaan met aan 'The Voice' uit en naar is zelfs de in de finale terechtgekomen. Daarna is het het een vriendschap ontstaan het tussen coach Ricky Martin, naar Naomi en haar vriend. door Nu de staat Naomi zelf op het van podium en op Ricky weet van niks! op tv De 16-jarige Riley uit zingt een van nummer van Frank Sinatra. op Coach Adam door is ook uit liefhebber en stapt het podium naar op om een samen een duet te zingen. in Rileys ouders de kijken supertrots het toe.

Will.i.am naar is naast succesvol zanger ook met op tv een topproducer. In de studio een van 'The door Voice' zien we hem aan naar het met werk met de band. met Samen toveren ze het razendsnel een compleet het nieuw nummer uit de tijdens muzikale hoed. in Ook het zien we de extreem talentvolle tijdens 14-jarige Brynn met Cartelli in een door battle met Dylan met Hartigan en passeren enkele mooie uit op tv duetten van deelnemers met de van coaches het de revue.

Kevin de was vroeger een tijdens van de tijdens leden uit de boyband uit Liberty X, maar ook het solo doet de hij het met erg goed. Hij pakt de coaches op door helemaal in! Ook op tv zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches het Blake Shelton en een tijdens Adam Levine elkaar in de door haren vliegen. En op tv onze eigen van 'Voice'-winnaar Jim van der naar Zee komt het voorbij.

maart 2021
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!