Programma gemist?

De Australische door Sheldon heeft tijdens een lastige jeugd gehad, omdat uit hij anders een is een dan anderen. Hij maakt dit kenbaar tijdens als hij in een zelf herschreven met hit van Boy met George ten gehore op brengt, en laat dat door met nou net een een van de coaches uit zijn! Will.i.am is vanaf het begin naar op met diverse manieren betrokken een geweest bij de 'The Voice'. Als eerbetoon wordt in er een in compilatie getoond van een zijn meest bijzondere 'The van Voice'-momenten.

Naomi's het vriend heeft al eerder meegedaan door aan 'The op tv Voice' en van is zelfs in de op tv finale terechtgekomen. naar Daarna is door een vriendschap ontstaan tussen coach uit Ricky Martin, Naomi een en haar een vriend. Nu staat Naomi door zelf op het podium een en de Ricky weet van niks! De in 16-jarige Riley met zingt een naar nummer van Frank Sinatra. Coach tijdens een Adam is ook het liefhebber en stapt het op podium op om samen een op van duet te zingen. de Rileys ouders kijken supertrots uit toe.

Will.i.am is in naast succesvol naar zanger ook een topproducer. een In een de studio van 'The Voice' naar zien we hem in aan het met werk met de in band. Samen toveren het ze razendsnel uit een compleet nieuw nummer de uit de muzikale hoed. Ook tijdens zien we naar de extreem talentvolle van 14-jarige Brynn op Cartelli in een battle met de Dylan Hartigan naar en passeren enkele op mooie duetten van deelnemers op met de door coaches de naar revue.

Kevin in was vroeger een van van de leden het uit de boyband Liberty de X, op maar ook solo door doet hij het erg goed. Hij van het pakt de coaches helemaal in! Ook een zien we in hoe de Amerikaanse in 'Voice'-coaches Blake Shelton en de op tv Adam Levine elkaar in de op tv haren vliegen. En een onze eigen naar 'Voice'-winnaar Jim van de der Zee komt het voorbij.

We op zien de auditie van de van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is naar bekend van tijdens zijn YouTube-kanaal waarop hij samen een op met zijn 4-jarige dochtertje duetten de zingt. naar Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is een al een bijna zijn hele leven blind. het Hij heeft zichzelf leren het zingen en tijdens zet tijdens een zeer ontroerende auditie neer. Ook op tv zien een we een aantal naar spraakmakende optredens van coaches het met de deelnemers.

Adam de Ladell uit Australië heeft op Gilles een de la Tourette. op Totdat de muziek begint, heeft hij op duidelijk last door van zijn aandoening. Wanneer door hij begint te tijdens een zingen, lijkt er een wonder de te door gebeuren. De moeder van de op Spaanse in Carmelo leed aan kanker. Om geld op in te in zamelen voor de een behandeling is Carmelo op een straat gaan met zingen. Nu ruilt hij door de de straat in voor op tv het 'Voice'-podium. Ook zien we de de een aantal verrassende naar covers.

In Groot-Brittannië zien uit een we onder meer in Ash Morgan, een met jongen die in het dagelijks het leven lesgeeft door aan verstandelijk gehandicapten. de Zingen is een hobby, maar uit als een hij begint, blaast hij de op coaches met bijna omver met een zijn prachtige de stem. Ook zien met we een aantal van de leukste naar momenten van door de Amerikaanse op 'Voice'-coaches.

De Australische een Gemma een Lyon zingt het nummer met 'Say My Name' van Destiny's met Child door en laat ex-Destiny's Child-zangeres uit Kelly Rowland op tv nou nét een van de door coaches door zijn! Kelly is zo onder op tv de indruk dat het ze het op podium naar oprent en samen met het Gemma het nummer nogmaals zingt. de Ook passeren een op aantal verbazingwekkende naar optredens van uit 'The Voice Kids' de een revue.

De op tv Britse Rick Snowdon kampte in jarenlang tijdens met overgewicht. Hij gooide een het roer om, op besloot drastisch af te vallen naar van en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt op tv voor een de verbazingwekkende transformatie! Bij de door Duitse 'Voice' zien uit we op Stas Schurins, op tv een vluchteling uit op tv Oekraïne die een aantal heftige op tv jaren van achter de rug heeft. Met uit zijn muzikale achtergrond op tv doet hij een naar gooi naar de het goedkeuring van de de coaches.

We zien door spraakmakende optredens uit de met Britse en in de Amerikaanse een 'Voice'. De Amerikaanse Deanna het Johnson een is na een onsuccesvolle eerste Blind met Audition vastbesloten om het op tv in het volgende het seizoen wél de stoelen te laten een draaien. Gaat haar een dit lukken? de Ook zien we tijdens de leukste optredens door van op dragqueens en een het compilatie van de grappigste momenten de van de Amerikaanse tijdens 'Voice'-coaches.

Talentenjacht op met de op beste, meest opvallende en uit ontroerende 'Voice'-momenten uit de de hele wereld. Met 65 de op tv lokale versies, uitgezonden door in meer dan 180 landen, een is 'The tijdens Voice' uitgegroeid tot uit een wereldwijd een fenomeen.

De het Australische Sheldon heeft het een lastige de jeugd gehad, omdat het hij anders is dan anderen. Hij van maakt van dit kenbaar als uit hij een zelf tijdens herschreven hit van Boy George naar ten door gehore brengt, op en laat dat nou net op tv een van door de coaches zijn! Will.i.am is het de vanaf het begin op diverse van manieren in betrokken geweest bij 'The Voice'. Als door eerbetoon tijdens wordt er een compilatie getoond op naar van zijn meest bijzondere 'The uit Voice'-momenten.

Naomi's op vriend heeft al eerder naar meegedaan aan op tv 'The Voice' en is zelfs een in op de finale terechtgekomen. het Daarna is een met vriendschap ontstaan in tussen coach Ricky van Martin, Naomi en uit haar vriend. Nu staat Naomi zelf op tv op uit het podium en Ricky met weet van het niks! De 16-jarige uit Riley zingt een nummer de van Frank Sinatra. Coach het Adam is ook naar het liefhebber en stapt het podium op naar om in samen een met duet te zingen. Rileys ouders kijken in supertrots naar toe.

Will.i.am is in naast succesvol zanger het ook een van topproducer. In het de studio van het 'The Voice' zien op we hem aan het werk door met de tijdens band. Samen toveren op ze razendsnel een compleet nieuw de nummer uit in de muzikale op tv hoed. Ook naar zien we de extreem de talentvolle 14-jarige door Brynn Cartelli in een battle met uit Dylan Hartigan met en passeren enkele het mooie duetten op van deelnemers met de coaches van naar de revue.

Kevin uit was vroeger een van de de leden naar uit de boyband Liberty het X, maar ook solo het doet hij het in erg goed. van Hij pakt een de coaches het helemaal in! Ook zien we hoe van de het Amerikaanse 'Voice'-coaches naar Blake Shelton en Adam Levine elkaar het in tijdens de haren vliegen. En onze de met eigen 'Voice'-winnaar Jim van door der Zee een komt voorbij.

februari 2020
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!