Programma gemist?

De Australische op tv Sheldon heeft een lastige uit jeugd gehad, omdat door hij anders is op tv dan anderen. Hij de maakt dit kenbaar van als op tv hij een zelf herschreven op hit van met Boy George ten gehore brengt, een en door laat dat nou net met een van in de coaches tijdens zijn! Will.i.am is vanaf het begin in de op diverse manieren betrokken geweest op tv bij 'The Voice'. met Als eerbetoon wordt er het een compilatie getoond naar van zijn meest van op bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's vriend op heeft al eerder in meegedaan aan 'The in Voice' naar en is zelfs in de finale op terechtgekomen. Daarna het is een een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky de Martin, Naomi tijdens en haar uit vriend. Nu staat uit Naomi zelf op het podium een en het Ricky weet van niks! De van 16-jarige Riley zingt de uit een nummer van Frank Sinatra. de Coach Adam is tijdens ook liefhebber en stapt met het podium naar op om op tv samen een duet te zingen. uit Rileys ouders kijken een supertrots uit toe.

Will.i.am is naast met op succesvol zanger ook een topproducer. op In de op tv studio van 'The uit Voice' zien we tijdens hem aan het werk met het de band. Samen op toveren ze razendsnel met een compleet op nieuw nummer naar uit de muzikale op hoed. Ook zien we de de extreem talentvolle 14-jarige op tv Brynn Cartelli in in tijdens een battle met op tv Dylan Hartigan en passeren het enkele mooie met duetten van deelnemers op met de coaches de van revue.

Kevin het was vroeger op een van de leden uit uit de boyband Liberty naar X, maar ook een solo met doet hij het erg tijdens goed. Hij pakt de de coaches helemaal in! op tv Ook door zien we hoe de de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en op tv van Adam Levine elkaar in een de haren een vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim de van der een Zee komt van voorbij.

We door zien de auditie van een de Amerikaanse Dave Crosby. op Hij de is bekend van in zijn YouTube-kanaal uit waarop hij samen met het zijn 4-jarige door dochtertje duetten zingt. Vernon op Bernard uit Zuid-Afrika de is al bijna zijn door hele leven blind. met Hij heeft zichzelf leren naar zingen en door zet een zeer ontroerende op tv auditie neer. Ook op tv zien we een door aantal met spraakmakende optredens van coaches met uit met deelnemers.

Adam van Ladell uit Australië heeft Gilles naar op tv de la Tourette. op Totdat de muziek begint, met heeft hij duidelijk last op tv van zijn aandoening. het Wanneer hij begint de te zingen, lijkt het er een in wonder te de gebeuren. De moeder van op de Spaanse het Carmelo leed aan kanker. Om geld naar in te zamelen door voor een behandeling een is Carmelo op het uit straat gaan zingen. Nu van ruilt hij de straat in met voor een het 'Voice'-podium. op tv Ook zien we met een aantal verrassende met covers.

In naar Groot-Brittannië zien we onder met meer Ash Morgan, een een op tv jongen die in het in dagelijks leven op lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. het Zingen is een hobby, het maar als hij begint, op tv uit blaast hij de coaches in bijna omver de met zijn prachtige in stem. Ook zien we een aantal tijdens van met de leukste momenten een van de Amerikaanse de 'Voice'-coaches.

De met Australische Gemma Lyon zingt het in nummer op tv 'Say My Name' van in Destiny's Child en laat uit de ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland door nou nét van een van de een coaches zijn! Kelly de is zo onder een de indruk dat ze het het podium door oprent en samen van met Gemma het nummer uit nogmaals zingt. Ook uit passeren een van aantal verbazingwekkende optredens van 'The Voice van Kids' de de revue.

De Britse het Rick Snowdon door kampte jarenlang met overgewicht. met Hij gooide het roer op om, door besloot drastisch af in te vallen de en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt op tv uit voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de tijdens Duitse 'Voice' naar zien van we Stas Schurins, een naar vluchteling uit Oekraïne die een van aantal van heftige jaren achter de met rug heeft. Met tijdens zijn muzikale tijdens achtergrond doet hij een een gooi naar de op goedkeuring op tv van de coaches.

We het zien spraakmakende optredens uit de de Britse op tv en de Amerikaanse op 'Voice'. De met Amerikaanse Deanna Johnson is met na een onsuccesvolle eerste door Blind tijdens Audition vastbesloten om in van het volgende seizoen wél de naar stoelen de te laten draaien. Gaat een haar dit lukken? op Ook in zien we de leukste op optredens van op tv dragqueens en een compilatie van tijdens de grappigste momenten van tijdens de Amerikaanse op tv 'Voice'-coaches.

Talentenjacht naar met de beste, meest opvallende door en het ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele uit wereld. de Met 65 van lokale versies, uitgezonden tijdens in meer dan 180 landen, is in 'The Voice' in uitgegroeid tot een wereldwijd op tv van fenomeen.

De op Australische Sheldon heeft uit een lastige jeugd door gehad, omdat hij op tv anders is dan de anderen. Hij maakt dit kenbaar het van als hij een zelf herschreven op tv hit uit van Boy George ten gehore brengt, een en naar laat dat nou net een door een van de coaches zijn! op tv Will.i.am is op tv vanaf het begin op diverse manieren door betrokken geweest bij door 'The Voice'. naar Als eerbetoon wordt met er het een compilatie getoond van op zijn meest bijzondere met 'The Voice'-momenten.

Naomi's naar vriend heeft met al eerder meegedaan aan 'The een Voice' en is zelfs een in de finale een terechtgekomen. met Daarna is een vriendschap ontstaan in van tussen coach Ricky Martin, tijdens Naomi en haar van vriend. Nu op tv staat Naomi zelf het op het podium en Ricky in weet van het niks! De met 16-jarige Riley zingt een door nummer van Frank Sinatra. de Coach Adam is in ook liefhebber de en stapt het podium op naar om op samen een met duet te zingen. Rileys uit ouders kijken tijdens supertrots toe.

Will.i.am uit is naast succesvol een zanger ook een topproducer. op tv In de studio een van 'The Voice' een zien we hem naar aan het werk in met de band. Samen de naar toveren ze razendsnel een tijdens compleet nieuw nummer uit op de muzikale het hoed. Ook uit zien we de extreem talentvolle 14-jarige de naar Brynn Cartelli in door een battle met uit Dylan Hartigan en passeren de enkele mooie duetten met van deelnemers met de op tv coaches de naar revue.

Kevin in was vroeger een van de op op tv leden uit de boyband Liberty X, naar maar van ook solo doet hij uit het erg goed. de Hij pakt de coaches een helemaal van in! Ook zien we hoe met de een Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton door en Adam Levine elkaar met in de haren met vliegen. een En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim het een van der Zee komt op voorbij.

oktober 2020
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!