Programma gemist?

De tijdens Australische Sheldon heeft het een lastige jeugd gehad, omdat het van hij anders is dan het anderen. Hij maakt dit uit kenbaar als uit hij een van zelf herschreven hit van Boy George van het ten gehore brengt, en door laat dat nou op tv net een van naar de coaches in zijn! Will.i.am is met vanaf het begin een op diverse manieren betrokken naar geweest bij 'The Voice'. Als op eerbetoon wordt er met een tijdens compilatie getoond het van zijn meest bijzondere 'The uit Voice'-momenten.

Naomi's tijdens vriend heeft al een eerder meegedaan aan 'The Voice' tijdens en met is zelfs met in de finale terechtgekomen. Daarna is in een vriendschap uit ontstaan van tussen coach Ricky Martin, naar Naomi en haar vriend. Nu het staat een Naomi zelf op naar het podium en Ricky uit weet een van niks! De 16-jarige naar Riley zingt een een nummer van Frank Sinatra. Coach in Adam is ook op liefhebber en stapt op het een podium op om samen een op van duet te zingen. Rileys ouders kijken naar supertrots op tv toe.

Will.i.am is naast in succesvol zanger uit ook uit een topproducer. In op tv de studio van 'The een Voice' zien naar we hem aan het werk door met uit de band. Samen toveren op tv ze razendsnel een een compleet nieuw nummer uit uit de muzikale hoed. een Ook zien we de met extreem talentvolle op 14-jarige op Brynn Cartelli in in een battle met Dylan Hartigan op en passeren enkele op tv mooie duetten van deelnemers een met de op tv coaches de met revue.

Kevin was naar vroeger de een van de met leden uit de boyband Liberty X, uit een maar ook solo het doet hij het erg goed. door Hij pakt de coaches naar tijdens helemaal in! Ook zien we hoe van de Amerikaanse 'Voice'-coaches door Blake in Shelton en Adam Levine elkaar naar door in de haren vliegen. tijdens En onze eigen door 'Voice'-winnaar Jim van der Zee het komt naar voorbij.

We zien de op auditie van de van tijdens Amerikaanse Dave Crosby. tijdens Hij is bekend van uit zijn YouTube-kanaal waarop hij door samen met op tv zijn 4-jarige dochtertje duetten het zingt. Vernon het Bernard uit Zuid-Afrika is de al bijna de zijn hele leven blind. uit Hij naar heeft zichzelf leren zingen en zet het van een zeer ontroerende auditie een neer. Ook op zien we een aantal de spraakmakende optredens van het coaches met in deelnemers.

Adam Ladell uit de Australië heeft de Gilles de la Tourette. van van Totdat de muziek begint, heeft van hij duidelijk naar last van door zijn aandoening. Wanneer hij begint op tv te zingen, lijkt er tijdens het een wonder te gebeuren. De in moeder van de op tv Spaanse Carmelo leed door aan kanker. in Om geld in te op tv zamelen op tv voor een behandeling is Carmelo op tv op straat gaan een zingen. Nu ruilt in hij de straat tijdens in voor het 'Voice'-podium. op een Ook zien we een aantal van verrassende een covers.

In met Groot-Brittannië zien we uit onder meer Ash door Morgan, een jongen het die in het dagelijks leven in lesgeeft aan door verstandelijk gehandicapten. Zingen van is een uit hobby, maar het als hij begint, blaast hij naar de in coaches bijna omver met tijdens zijn prachtige stem. Ook zien een door we een aantal van door de leukste momenten van de door Amerikaanse naar 'Voice'-coaches.

De naar Australische Gemma Lyon tijdens zingt het nummer 'Say door My Name' tijdens van Destiny's Child op en laat ex-Destiny's Child-zangeres tijdens Kelly Rowland nou nét de een in van de coaches de zijn! Kelly is in zo onder de indruk de dat uit ze het podium op oprent en samen met naar Gemma het nummer naar nogmaals zingt. de Ook passeren een aantal verbazingwekkende optredens uit het van 'The Voice Kids' de het revue.

De door Britse Rick Snowdon van kampte jarenlang met overgewicht. Hij door op gooide het roer uit om, besloot drastisch een af te vallen en van leerde zichzelf zingen. Dit zorgt tijdens voor een verbazingwekkende in transformatie! Bij op de Duitse van 'Voice' zien we uit Stas Schurins, door een vluchteling uit Oekraïne uit die een aantal heftige jaren de op tv achter de rug heeft. Met in zijn muzikale achtergrond doet uit hij tijdens een gooi op naar de goedkeuring van de met coaches.

We op tv zien spraakmakende optredens door uit de Britse en uit de de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson uit is na een het onsuccesvolle eerste Blind het door Audition vastbesloten om in het met volgende seizoen wél de de stoelen te laten in draaien. van Gaat haar op dit lukken? Ook zien naar we de op tv leukste optredens van dragqueens en naar een compilatie van de uit uit grappigste momenten van de het Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Talentenjacht met in de beste, de meest opvallende en ontroerende naar 'Voice'-momenten in uit de hele wereld. tijdens Met 65 lokale versies, door uitgezonden in meer op tv dan door 180 landen, is 'The in Voice' uitgegroeid tot op een wereldwijd de fenomeen.

De uit Australische Sheldon tijdens heeft een lastige jeugd gehad, omdat door hij anders het is dan anderen. naar Hij maakt dit tijdens kenbaar als van hij een op tv zelf herschreven hit van van Boy George tijdens ten gehore brengt, en laat dat van nou net een door van naar de coaches zijn! Will.i.am door is vanaf het begin tijdens op diverse manieren door betrokken geweest de bij 'The de Voice'. Als eerbetoon wordt er de een compilatie naar getoond van uit zijn meest op bijzondere 'The Voice'-momenten.

Naomi's uit vriend heeft al eerder meegedaan in aan van 'The Voice' en is met zelfs in de in finale terechtgekomen. Daarna is het een vriendschap door ontstaan tussen coach Ricky op tv Martin, Naomi en het haar van vriend. Nu staat op tv Naomi zelf op het in podium en Ricky weet uit van met niks! De 16-jarige van Riley zingt een nummer uit van Frank Sinatra. Coach door Adam in is ook liefhebber en stapt in het podium op met om samen in een duet met te zingen. Rileys naar ouders kijken uit supertrots toe.

Will.i.am op tv is naast succesvol zanger uit ook een topproducer. In op tv de op studio van 'The Voice' in zien we hem een aan het het werk met de de band. Samen toveren ze razendsnel de uit een compleet nieuw nummer het uit de muzikale hoed. met Ook zien we van de extreem talentvolle 14-jarige uit Brynn Cartelli van in een van battle met Dylan Hartigan op tv en passeren enkele mooie op tv duetten van deelnemers op met van de coaches de op tv revue.

Kevin was door vroeger een van de in tijdens leden uit de boyband Liberty uit X, maar ook solo een doet hij de het erg goed. de Hij pakt de coaches naar helemaal in! door Ook zien we op hoe op de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton van en op Adam Levine elkaar in de op haren uit vliegen. En onze het eigen 'Voice'-winnaar Jim van der naar Zee komt op tv voorbij.

november 2019
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!