Programma gemist?

De op tv Australische Sheldon in heeft een lastige jeugd gehad, tijdens omdat hij anders op is dan door anderen. Hij op maakt dit kenbaar als het hij een uit zelf herschreven hit van Boy George op tv ten door gehore brengt, en laat met dat met nou net een van de coaches door zijn! het Will.i.am is uit vanaf het begin op diverse door manieren betrokken geweest bij op tijdens 'The Voice'. Als eerbetoon tijdens wordt er een compilatie de getoond van tijdens zijn meest bijzondere 'The tijdens Voice'-momenten.

Naomi's met vriend heeft al tijdens eerder meegedaan aan 'The Voice' in en een is zelfs door in de finale op terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan van tussen de coach Ricky Martin, uit Naomi en haar van vriend. Nu een staat Naomi zelf op het het podium en Ricky weet een van niks! De op 16-jarige op Riley zingt een nummer een van uit Frank Sinatra. Coach Adam op is ook liefhebber en stapt op tv het podium op tijdens om samen een het duet te zingen. een Rileys ouders kijken van supertrots met toe.

Will.i.am tijdens is naast op succesvol zanger ook een topproducer. In het de op tv studio van uit 'The Voice' zien we hem aan de het werk met tijdens een de band. Samen toveren met ze razendsnel een compleet nieuw door nummer uit de op tv muzikale hoed. in Ook naar zien we de op extreem talentvolle 14-jarige Brynn tijdens Cartelli in op een battle met Dylan op tv Hartigan en passeren enkele mooie van duetten van tijdens deelnemers met tijdens de coaches de op revue.

Kevin een was vroeger een van van de met leden uit de boyband met Liberty X, maar op ook solo doet hij het op erg goed. Hij de pakt uit de coaches helemaal in! Ook op tv met zien we hoe door de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake tijdens Shelton en Adam Levine elkaar van in de het haren vliegen. En onze een eigen 'Voice'-winnaar Jim van van der Zee tijdens komt op voorbij.

We een zien de auditie van op de Amerikaanse tijdens Dave Crosby. Hij is door bekend van zijn met YouTube-kanaal van waarop hij samen door met zijn 4-jarige dochtertje duetten van zingt. Vernon Bernard op uit op tv Zuid-Afrika is al bijna zijn de hele met leven blind. Hij heeft op tv zichzelf leren zingen en zet van een zeer een ontroerende auditie de neer. Ook zien het we een aantal spraakmakende op tv optredens van coaches met uit het deelnemers.

Adam naar Ladell uit Australië op tv heeft Gilles de la tijdens Tourette. het Totdat de muziek begint, met heeft hij naar duidelijk last van met zijn aandoening. Wanneer naar hij begint te zingen, lijkt een er een van wonder te gebeuren. De moeder met van de Spaanse door Carmelo leed aan op kanker. de Om geld in te zamelen het voor een behandeling tijdens is Carmelo de op uit straat gaan zingen. Nu ruilt uit hij de van straat in voor het 'Voice'-podium. een van Ook zien we een aantal de verrassende met covers.

In Groot-Brittannië zien door we naar onder meer Ash Morgan, in een jongen die in uit het dagelijks van leven naar lesgeeft aan verstandelijk door gehandicapten. Zingen is een hobby, maar van als op hij begint, blaast op hij de coaches bijna omver tijdens een met zijn prachtige stem. naar Ook zien we een aantal het van de leukste de van momenten van de uit Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De door Australische Gemma door Lyon zingt het nummer 'Say My de door Name' van Destiny's Child en laat in ex-Destiny's tijdens Child-zangeres Kelly de Rowland nou nét een van op tv de coaches een zijn! Kelly met is zo onder uit de indruk dat ze op het podium uit oprent en samen met in Gemma het nummer nogmaals zingt. het Ook passeren op tv een aantal verbazingwekkende op tv optredens door van 'The Voice Kids' de tijdens revue.

De de Britse Rick in Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij het op gooide het roer in om, besloot drastisch af te vallen met en op tv leerde zichzelf op tv zingen. Dit zorgt in voor een verbazingwekkende transformatie! Bij op de de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, tijdens een het vluchteling uit door Oekraïne die een aantal heftige door jaren op achter de rug heeft. Met op tv zijn muzikale een achtergrond doet op hij een gooi naar de naar goedkeuring van de van coaches.

We tijdens zien spraakmakende door optredens uit de Britse en van de Amerikaanse 'Voice'. De de Amerikaanse in Deanna Johnson is een na een op tv onsuccesvolle eerste Blind een Audition vastbesloten om in het op tv volgende seizoen wél de met stoelen van te laten draaien. met Gaat haar dit lukken? naar Ook zien we op tv de leukste in optredens van dragqueens en een de compilatie door van de grappigste momenten op van de Amerikaanse van 'Voice'-coaches.

Talentenjacht uit met de beste, meest opvallende door en ontroerende 'Voice'-momenten op tv uit de met hele tijdens wereld. Met 65 lokale met versies, uitgezonden in in meer dan van 180 landen, is 'The Voice' een uitgegroeid met tot een wereldwijd tijdens fenomeen.

De naar Australische Sheldon een heeft een lastige jeugd een gehad, omdat het hij anders is van dan anderen. Hij maakt dit kenbaar naar als hij het een zelf herschreven hit in uit van Boy George ten gehore op tv brengt, en laat dat van van nou net een van de coaches een zijn! Will.i.am is tijdens vanaf het begin een op diverse manieren het betrokken geweest bij op tv de 'The Voice'. Als op tv eerbetoon wordt er een compilatie getoond op van zijn meest het bijzondere 'The uit Voice'-momenten.

Naomi's het vriend heeft al eerder meegedaan op tv aan 'The de Voice' en is zelfs een in de finale het uit terechtgekomen. Daarna is op tv een vriendschap ontstaan tussen tijdens coach Ricky Martin, het Naomi en van haar vriend. Nu staat Naomi zelf een op het podium op van en Ricky weet van niks! De op de 16-jarige Riley zingt op tv een nummer van Frank op Sinatra. Coach Adam is op tv ook liefhebber en tijdens stapt het podium tijdens op tijdens om samen een naar duet te zingen. Rileys de ouders kijken supertrots op tv toe.

Will.i.am is naast op succesvol zanger ook van een topproducer. In van een de studio van 'The Voice' zien met door we hem aan het werk met het de op band. Samen toveren uit ze razendsnel een compleet door nieuw uit nummer uit de muzikale hoed. de Ook zien van we de een extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in uit een battle met door Dylan Hartigan met en passeren met enkele mooie naar duetten van deelnemers op tv met de coaches de de revue.

Kevin was naar vroeger een van tijdens de leden uit de van op tv boyband Liberty X, maar ook een solo doet op hij het een erg goed. Hij pakt de naar coaches helemaal op in! Ook zien we hoe naar de Amerikaanse op tv 'Voice'-coaches Blake door Shelton en uit Adam Levine elkaar in de het haren met vliegen. En onze eigen 'Voice'-winnaar Jim uit van der met Zee komt van voorbij.

november 2021
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!