Programma gemist?

Naomi's vriend een heeft met al eerder meegedaan aan 'The naar Voice' en met is zelfs in de finale op tv terechtgekomen. Daarna is op tv een tijdens vriendschap ontstaan tijdens tussen coach Ricky Martin, uit Naomi en haar vriend. uit Nu staat Naomi zelf op op het podium op en Ricky weet op van niks! in De een 16-jarige Riley zingt een nummer in van Frank op Sinatra. Coach Adam is de ook liefhebber en op stapt het podium op met om samen met een naar duet te zingen. Rileys ouders op kijken supertrots met toe.

Will.i.am is naast tijdens succesvol zanger een ook een topproducer. een In de studio op tv van 'The Voice' een zien op we hem aan het in werk met uit de band. Samen toveren ze razendsnel naar naar een compleet nieuw nummer uit naar de muzikale op tv hoed. Ook zien we de door uit extreem talentvolle 14-jarige door Brynn Cartelli in een battle met door Dylan Hartigan en de passeren het enkele mooie door duetten van deelnemers met de op coaches een de revue.

Kevin het was vroeger een van de het op leden uit de boyband op tv Liberty X, maar ook solo naar de doet hij het erg naar goed. Hij pakt de coaches met het helemaal in! Ook in zien we hoe een de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en van Adam Levine elkaar tijdens in een de haren op tv vliegen. En onze eigen tijdens 'Voice'-winnaar Jim naar van der Zee komt een voorbij.

We door zien de met auditie van de Amerikaanse door Dave Crosby. Hij is het bekend van op tv zijn YouTube-kanaal waarop hij samen door uit met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. van Vernon Bernard uit tijdens de Zuid-Afrika is al op bijna zijn hele tijdens leven blind. Hij heeft zichzelf op leren zingen en zet met een uit zeer ontroerende op tv auditie neer. Ook op zien we een aantal spraakmakende optredens van een van coaches met tijdens deelnemers.

Adam Ladell uit op tv Australië heeft Gilles op de la Tourette. een Totdat de uit muziek begint, heeft hij tijdens duidelijk last tijdens van zijn aandoening. Wanneer naar hij begint met te zingen, lijkt er tijdens een door wonder te gebeuren. De naar moeder uit van de Spaanse Carmelo op tv leed aan kanker. Om geld op tv in te met zamelen voor een met behandeling is Carmelo op van straat een gaan zingen. Nu ruilt hij op tv de in straat in voor het het 'Voice'-podium. met Ook zien we een aantal verrassende een op covers.

In Groot-Brittannië naar zien we naar onder meer de Ash Morgan, een jongen die in met het op tv dagelijks leven op lesgeeft aan verstandelijk op gehandicapten. Zingen is op tv een hobby, maar als hij tijdens begint, blaast hij de uit door coaches bijna omver met de zijn prachtige tijdens stem. Ook zien we een aantal op van in de leukste momenten van de de de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

De Australische het Gemma Lyon op zingt het nummer 'Say My het Name' van tijdens Destiny's Child op en laat de ex-Destiny's Child-zangeres Kelly een Rowland nou nét een van de het coaches zijn! Kelly op tv is van zo onder de indruk uit dat ze het podium tijdens oprent en een samen op met Gemma het nummer het nogmaals zingt. Ook tijdens passeren een aantal verbazingwekkende optredens op van 'The in Voice Kids' de op revue.

De Britse een Rick Snowdon op kampte jarenlang uit met overgewicht. Hij op gooide het roer om, besloot door drastisch af te vallen met en leerde zichzelf op uit zingen. Dit zorgt voor een van verbazingwekkende transformatie! Bij de naar Duitse 'Voice' zien de uit we Stas Schurins, een vluchteling op uit Oekraïne die een naar aantal op heftige jaren achter de een rug heeft. met Met zijn een muzikale achtergrond doet hij met een gooi naar de tijdens goedkeuring van de met coaches.

We de zien spraakmakende optredens uit de in Britse en uit de Amerikaanse van 'Voice'. De de Amerikaanse Deanna Johnson is na van een onsuccesvolle eerste in Blind Audition vastbesloten om uit in het naar volgende seizoen wél de met stoelen te laten tijdens het draaien. Gaat haar dit lukken? Ook van zien naar we de leukste optredens van de dragqueens het en een compilatie van de het grappigste momenten van op de in Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Talentenjacht met de naar beste, met meest opvallende en uit ontroerende 'Voice'-momenten uit met de hele van wereld. Met 65 uit lokale versies, uitgezonden op tv in meer dan het 180 landen, is 'The de Voice' uitgegroeid tot een een wereldwijd het fenomeen.

De in Australische Sheldon heeft een door lastige jeugd gehad, omdat tijdens hij anders uit is dan anderen. Hij tijdens met maakt dit kenbaar uit als hij een zelf herschreven hit op tv op tv van Boy George ten gehore de brengt, een en laat dat nou net met een van de coaches de naar zijn! Will.i.am is vanaf het een begin tijdens op diverse manieren door betrokken geweest bij 'The de Voice'. Als tijdens eerbetoon wordt er een compilatie in getoond van zijn meest uit bijzondere 'The door Voice'-momenten.

Naomi's vriend heeft uit al eerder meegedaan het met aan 'The Voice' en in is zelfs in de de finale terechtgekomen. Daarna een is een met vriendschap ontstaan naar tussen coach Ricky Martin, van Naomi en haar vriend. van Nu staat Naomi een zelf uit op het podium en Ricky naar weet van niks! De door 16-jarige Riley uit zingt een van nummer van Frank Sinatra. uit Coach Adam is in ook van liefhebber en stapt het podium tijdens op om samen een uit duet te zingen. een tijdens Rileys ouders kijken de supertrots toe.

Will.i.am is uit naast succesvol uit zanger ook een topproducer. In een naar de studio van 'The een Voice' zien we tijdens hem aan het werk met op tv de naar band. Samen toveren in ze razendsnel de een compleet nieuw nummer met uit de muzikale tijdens hoed. Ook met zien we de in extreem talentvolle 14-jarige op Brynn Cartelli in een battle met naar met Dylan Hartigan en passeren in enkele mooie duetten van met deelnemers van met de coaches de naar revue.

Kevin was vroeger op tv een van door de op tv leden uit de boyband tijdens Liberty X, uit maar ook solo doet door hij het erg in goed. Hij pakt de coaches naar helemaal in! Ook op zien in we hoe de Amerikaanse met 'Voice'-coaches Blake op tv Shelton en Adam in Levine elkaar in de een haren vliegen. de En onze door eigen 'Voice'-winnaar Jim van het der Zee van komt voorbij.

We door zien de auditie van van de van Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend in van zijn YouTube-kanaal de uit waar hij samen met de zijn 4-jarige op tv dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard een uit uit Zuid-Afrika is al bijna op zijn hele leven blind. op Hij door heeft zichzelf leren op tv zingen en zet een op tv zeer ontroerende uit auditie neer. Ook zien het we een aantal door spraakmakende optredens het van coaches met naar deelnemers.

augustus 2019
17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

21-07-2018 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waar hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord