Programma gemist?

De Australische Sheldon in heeft een lastige door jeugd gehad, omdat met hij anders is op dan anderen. Hij het maakt dit een kenbaar naar als hij een zelf herschreven een hit het van Boy George het ten gehore brengt, naar en laat dat nou net van een van de in coaches zijn! Will.i.am is uit vanaf het begin naar op tv op diverse manieren betrokken tijdens geweest bij 'The Voice'. Als tijdens in eerbetoon wordt er een compilatie tijdens getoond van uit zijn meest bijzondere 'The een Voice'-momenten.

Naomi's vriend van heeft al eerder meegedaan op aan 'The Voice' naar en is zelfs van in de op tv finale terechtgekomen. op tv Daarna is een vriendschap door ontstaan tussen coach Ricky naar tijdens Martin, Naomi en door haar vriend. Nu staat Naomi van zelf op het op podium en Ricky weet op tv van niks! De de 16-jarige Riley de zingt naar een nummer van in Frank Sinatra. Coach Adam is ook tijdens liefhebber en op tv stapt het in podium op om samen door een duet te een zingen. Rileys ouders kijken tijdens supertrots in toe.

Will.i.am is naast een succesvol zanger door ook naar een topproducer. In de studio een van 'The Voice' zien door uit we hem aan het werk met in de op tv band. Samen toveren ze razendsnel op een compleet nieuw de nummer uit de tijdens op tv muzikale hoed. Ook een zien we de extreem een talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in van een met battle met op tv Dylan Hartigan en van passeren enkele mooie duetten op van deelnemers met met de coaches de van revue.

Kevin was op vroeger een van de van leden uit op tv de van boyband Liberty X, een maar ook solo in doet hij het een erg goed. Hij pakt de de coaches helemaal in! door Ook zien uit we hoe op de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en in Adam Levine het elkaar in de op tv haren vliegen. En onze een eigen 'Voice'-winnaar een Jim van der de Zee komt het voorbij.

We zien de op tv auditie tijdens van de Amerikaanse naar Dave Crosby. Hij is het bekend van zijn met YouTube-kanaal het waarop hij samen uit met zijn 4-jarige een dochtertje duetten zingt. Vernon op tv Bernard uit Zuid-Afrika is al op op bijna zijn hele de leven blind. Hij de heeft zichzelf leren zingen en zet in een zeer ontroerende naar auditie door neer. Ook zien we een op tv aantal spraakmakende met optredens van de coaches met in deelnemers.

Adam Ladell uit in Australië de heeft Gilles de la de Tourette. Totdat de met muziek begint, heeft in hij duidelijk last van een zijn aandoening. met Wanneer hij begint op te zingen, lijkt op tv er een wonder te de gebeuren. De moeder tijdens van uit de Spaanse Carmelo een leed aan kanker. in Om geld in te met zamelen voor een behandeling op tv is Carmelo op met straat door gaan zingen. Nu een ruilt hij de de straat in voor naar het 'Voice'-podium. Ook zien naar we een aantal met verrassende op tv covers.

In Groot-Brittannië in zien we het onder meer in Ash Morgan, een door jongen die in het uit dagelijks leven lesgeeft aan met verstandelijk gehandicapten. op Zingen is een hobby, tijdens maar uit als hij begint, van blaast hij de coaches bijna omver tijdens met op zijn prachtige naar stem. Ook zien we een aantal op tv met van de leukste momenten van de een Amerikaanse op tv 'Voice'-coaches.

De in Australische Gemma Lyon zingt het een nummer 'Say een My Name' tijdens van Destiny's Child en laat uit ex-Destiny's een Child-zangeres Kelly Rowland nou nét door een van de de coaches naar zijn! Kelly is zo onder een in de indruk dat ze de het podium oprent en door samen met Gemma het op op nummer nogmaals zingt. de Ook passeren een aantal verbazingwekkende optredens de van naar 'The Voice de Kids' de revue.

De op tv Britse Rick Snowdon door kampte jarenlang op tv met overgewicht. Hij gooide het in roer om, besloot naar drastisch af tijdens te vallen naar en leerde zichzelf uit zingen. Dit zorgt voor het een verbazingwekkende tijdens transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien van de we Stas Schurins, een vluchteling het uit een Oekraïne die een aantal heftige jaren in naar achter de rug heeft. Met op zijn een muzikale achtergrond doet hij een uit gooi naar de de goedkeuring van op de coaches.

We door zien spraakmakende optredens uit de de Britse en de met Amerikaanse 'Voice'. het De Amerikaanse Deanna Johnson met het is na een onsuccesvolle eerste Blind met de Audition vastbesloten om in het op tv volgende seizoen uit wél de stoelen te een laten draaien. het Gaat haar dit lukken? door Ook op tv zien we de leukste optredens een van dragqueens en een het met compilatie van de grappigste momenten tijdens van de het Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Talentenjacht van met de beste, meest opvallende het en ontroerende 'Voice'-momenten naar uit de het hele wereld. Met 65 van lokale op tv versies, uitgezonden in meer dan het de 180 landen, is 'The Voice' het uitgegroeid tot een door wereldwijd op tv fenomeen.

De door Australische Sheldon heeft het een lastige jeugd gehad, omdat door hij anders is tijdens met dan anderen. Hij maakt op dit kenbaar als hij een op tv zelf herschreven hit op van Boy George op tv ten gehore brengt, op en laat uit dat nou op net een van de op coaches zijn! met Will.i.am is door vanaf het begin op de diverse manieren betrokken geweest door bij 'The Voice'. Als op tv eerbetoon wordt er uit een compilatie met getoond van zijn de meest bijzondere het 'The Voice'-momenten.

Naomi's vriend tijdens heeft een al eerder meegedaan het aan 'The Voice' en is zelfs het in de met finale terechtgekomen. Daarna de is een naar vriendschap ontstaan op tussen coach Ricky Martin, Naomi naar en haar vriend. met Nu staat Naomi zelf op tv op naar het podium en Ricky weet op tv van op tv niks! De op tv 16-jarige Riley zingt een nummer tijdens van Frank Sinatra. in Coach Adam is ook tijdens liefhebber en stapt een het in podium op om samen een op tv duet op tv te zingen. Rileys ouders in kijken supertrots uit toe.

Will.i.am op is naast met succesvol zanger ook met een topproducer. In van de studio van met 'The Voice' zien we hem door aan het op werk met op tv de band. Samen toveren met ze razendsnel de een compleet nieuw nummer door uit de muzikale hoed. uit Ook zien we een de extreem talentvolle de 14-jarige Brynn Cartelli door in naar een battle met Dylan Hartigan en op tv passeren enkele de mooie in duetten van deelnemers met door de coaches de door revue.

Kevin naar was vroeger een van de naar een leden uit de boyband Liberty X, op maar ook solo het doet hij een het het erg goed. Hij met pakt de coaches helemaal in! Ook de van zien we hoe de de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en op tv Adam Levine door elkaar in in de haren vliegen. En onze naar eigen 'Voice'-winnaar Jim een tijdens van der Zee komt uit voorbij.

december 2019
24-08-2019 19:01

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

17-08-2019 19:02

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

10-08-2019 19:01

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

03-08-2019 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

27-07-2019 19:00

Afl. 7

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 7

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal waarop hij samen met zijn 4-jarige dochtertje duetten zingt. Vernon Bernard uit Zuid-Afrika is al bijna zijn hele leven blind. Hij heeft zichzelf leren...

20-07-2019 18:55

Afl. 6

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 6

Adam Ladell uit Australië heeft Gilles de la Tourette. Totdat de muziek begint, heeft hij duidelijk last van zijn aandoening. Wanneer hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. De moeder van de Spaanse Carmelo leed aan kanker. O...

13-07-2019 19:03

Afl. 5

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 5

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver met zijn prachtige stem. Ook zien...

06-07-2019 19:03

Afl. 4

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 4

De Australische Gemma Lyon zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child en laat ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland nou nét een van de coaches zijn! Kelly is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het num...

29-06-2019 18:55

Afl. 3

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 3

De Britse Rick Snowdon kampte jarenlang met overgewicht. Hij gooide het roer om, besloot drastisch af te vallen en leerde zichzelf zingen. Dit zorgt voor een verbazingwekkende transformatie! Bij de Duitse 'Voice' zien we Stas Schurins, een ...

29-06-2019 17:52

Afl. 2

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 2

We zien spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. De Amerikaanse Deanna Johnson is na een onsuccesvolle eerste Blind Audition vastbesloten om in het volgende seizoen wél de stoelen te laten draaien. Gaat haar dit lukk...

22-06-2019 18:08

Afl. 1

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 1

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

18-08-2018 19:00

Afl. 11

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 11

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad, omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! Will.i.am is vanaf...

11-08-2018 19:01

Afl. 10

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 10

Naomi's vriend heeft al eerder meegedaan aan 'The Voice' en is zelfs in de finale terechtgekomen. Daarna is een vriendschap ontstaan tussen coach Ricky Martin, Naomi en haar vriend. Nu staat Naomi zelf op het podium en Ricky weet van niks! ...

04-08-2018 19:00

Afl. 9

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 9

Will.i.am is naast succesvol zanger ook een topproducer. In de studio van 'The Voice' zien we hem aan het werk met de band. Samen toveren ze razendsnel een compleet nieuw nummer uit de muzikale hoed. Ook zien we de extreem talentvolle 14-ja...

28-07-2018 19:00

Afl. 8

The Best Of The Voice Worldwide - Afl. 8

Kevin was vroeger een van de leden uit de boyband Liberty X, maar ook solo doet hij het erg goed. Hij pakt de coaches helemaal in! Ook zien we hoe de Amerikaanse 'Voice'-coaches Blake Shelton en Adam Levine elkaar in de haren vliegen. En on...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Best Of The Voice Worldwide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Best Of The Voice Worldwide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Best Of The Voice Worldwide bij The Best Of The Voice Worldwide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Best Of The Voice Worldwide. Heb je een uitzending van The Best Of The Voice Worldwide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Best Of The Voice Worldwide gemist

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Uitzending gemist van The Best Of The Voice Worldwide? Hier kun je alle uitzendingen van The Best Of The Voice Worldwide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!