Programma gemist?

Er zijn een wereldwijd nog tijdens nooit zoveel mensen op de op tv vlucht door als op dit moment. tijdens Meer dan 65 van miljoen mensen van wereldwijd hebben uit huis en haard moeten met verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en het conflict, op zoek op naar een van veilige toekomst. Joris in Linssen reist af in naar Oeganda, tijdens dat honderdduizenden vluchtelingen opvangt : uit naar 'Doordat ik met eigen ogen ga door zien hoe de de situatie in Oeganda het een is, hoop ik naar aan het publiek over te kunnen een brengen hoe noodzakelijk op tv deze hulp is. op tv op tv Waar komen deze mensen door vandaan? Wat de is hun verhaal? Deze uit reis wordt indrukwekkend in en ik hoop op dat ik door met alle ervaringen die ik naar opdoe de naar ernst van de situatie naar duidelijk kan met laten zien.' Tijdens deze uitzending met warmen het we met naar elkaar op voor de uit Nacht van de Vluchteling waarbij het er het vanuit vier steden (Utrecht, Rotterdam, op tv Amsterdam en Nijmegen) de in het met land 10, 20 op of 40 kilometer gewandeld uit door wordt door maar liefst 6000 op tv mensen. Voorafgaand aan deze op nachtelijke wandeling gaat tijdens Joris Linssen in naar gesprek met naar de de lopers en het publiek uit en vertelt hij over zijn de reis op tv naar Oeganda. Ook spreekt door hij met tijdens gasten als op tv Waldemar Torenstra en Johnny door de Mol die zich, op ieder op uit hun eigen uit wijze, bekommeren om van het lot van naar vluchtelingen. Liesbeth Staats neemt de van kijker mee in alle tijdens van cijfers en feiten rondom naar de vluchtelingenproblematiek. Deze het live uitzending komt van vanuit de Westergasfabriek het in Amsterdam. Dit een is ook het startpunt de van de naar sponsorloop. De Nacht van op tv de in Vluchteling wordt gemaakt in samenwerking de met Stichting Vluchteling door van I Care Producties op tv in opdracht uit van het KRO-NCRV.

januari 2020
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!