Programma gemist?

Er op zijn wereldwijd nog nooit met zoveel mensen op een de vlucht als uit op op tv dit moment. Meer uit dan 65 miljoen een mensen wereldwijd hebben met huis en haard moeten verlaten vanwege de oorlog, onderdrukking en in conflict, op het zoek naar een tijdens veilige toekomst. een Joris Linssen reist af in naar Oeganda, dat honderdduizenden van vluchtelingen opvangt het : 'Doordat ik tijdens met eigen ogen ga in zien hoe op tv de situatie door in Oeganda met is, hoop ik aan het publiek het op tv over te kunnen de brengen hoe noodzakelijk deze hulp op is. Waar naar komen deze mensen vandaan? naar Wat is een hun verhaal? Deze reis tijdens wordt indrukwekkend tijdens en ik hoop dat ik het door alle naar ervaringen die ik opdoe op tijdens de ernst van de situatie in duidelijk kan van laten zien.' Tijdens deze naar uitzending warmen we met in elkaar op voor van het de Nacht van de Vluchteling in waarbij er vanuit een vier door steden (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam tijdens en Nijmegen) in uit het land 10, door 20 of van 40 kilometer gewandeld uit wordt door maar liefst met 6000 mensen. Voorafgaand aan deze in nachtelijke het wandeling gaat Joris Linssen het in gesprek naar met de tijdens lopers en het van publiek en vertelt het hij over zijn reis naar het Oeganda. Ook spreekt hij tijdens in met gasten als Waldemar Torenstra en van Johnny de op Mol die zich, ieder tijdens op het hun eigen wijze, op bekommeren om het op tv lot van vluchtelingen. Liesbeth Staats door neemt tijdens de kijker mee in naar alle cijfers en door feiten op tv rondom de vluchtelingenproblematiek. Deze naar live uitzending het komt vanuit de de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit met is ook van het startpunt van de sponsorloop. het De het Nacht van de Vluchteling tijdens wordt gemaakt in samenwerking een met met Stichting Vluchteling door I Care Producties een op tv in opdracht van een KRO-NCRV.

april 2021
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!