Programma gemist?

Er zijn wereldwijd een nog met nooit zoveel de mensen op de vlucht op als op dit de moment. Meer dan 65 een miljoen mensen wereldwijd hebben uit huis en met haard van moeten verlaten vanwege in oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek op tv naar op een veilige toekomst. Joris Linssen op tv de reist af naar het Oeganda, dat honderdduizenden de vluchtelingen opvangt : de 'Doordat ik met eigen ogen ga uit zien hoe de op tv situatie het in Oeganda is, hoop ik uit aan uit het publiek over te kunnen van brengen hoe een noodzakelijk deze hulp op tv is. Waar naar komen deze mensen naar vandaan? Wat is naar hun verhaal? op Deze reis wordt indrukwekkend en ik door hoop dat in ik door alle ervaringen in die ik opdoe op de ernst van van door de situatie duidelijk kan laten zien.' naar Tijdens op deze uitzending warmen we met met elkaar op naar voor uit de Nacht van de Vluchteling door waarbij tijdens er vanuit vier steden tijdens (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen) van naar in het land 10, 20 in of 40 kilometer naar gewandeld wordt door met maar liefst 6000 mensen. door een Voorafgaand aan deze nachtelijke wandeling het gaat door Joris Linssen in gesprek op tv met de lopers en het in publiek en vertelt van hij over zijn van reis in naar Oeganda. van Ook spreekt hij met de gasten als Waldemar Torenstra en het Johnny de Mol een die zich, op ieder op hun uit eigen wijze, bekommeren om door de het lot van op tv vluchtelingen. Liesbeth Staats neemt de kijker uit mee in alle uit cijfers en tijdens feiten rondom tijdens de vluchtelingenproblematiek. Deze live naar uitzending komt een vanuit de Westergasfabriek door in Amsterdam. Dit is ook door het uit startpunt van de sponsorloop. door De Nacht van het de Vluchteling wordt op gemaakt in op samenwerking met Stichting Vluchteling in door I Care naar Producties op tv in opdracht van een KRO-NCRV.

mei 2020
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!