Programma gemist?

Er naar zijn wereldwijd nog nooit met zoveel mensen op de van vlucht van als op dit moment. naar Meer dan 65 miljoen van in mensen wereldwijd hebben de huis en haard moeten verlaten op tv vanwege oorlog, een onderdrukking en conflict, op zoek in naar het een veilige toekomst. Joris in Linssen van reist af naar Oeganda, dat de honderdduizenden vluchtelingen opvangt uit : 'Doordat in ik met het eigen ogen ga tijdens zien hoe de situatie in Oeganda door is, hoop ik van naar aan het publiek over te kunnen van brengen hoe op noodzakelijk deze naar hulp is. Waar komen met deze in mensen vandaan? Wat is hun naar verhaal? op Deze reis wordt indrukwekkend en op tv ik hoop dat ik uit door alle de ervaringen die uit ik opdoe de ernst het van de een situatie duidelijk kan laten zien.' de Tijdens deze uitzending door warmen met we met uit elkaar op voor de Nacht van tijdens de Vluchteling in waarbij er vanuit vier door de steden (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen) tijdens in het land de met 10, 20 of 40 kilometer de gewandeld wordt door van maar liefst een 6000 mensen. Voorafgaand het aan deze het nachtelijke wandeling gaat tijdens Joris Linssen in gesprek met met de lopers in en het publiek en vertelt op met hij over zijn reis naar Oeganda. tijdens Ook tijdens spreekt hij met met gasten als met Waldemar Torenstra en Johnny de Mol van die het zich, ieder op een hun eigen wijze, bekommeren om naar op het lot van vluchtelingen. tijdens Liesbeth Staats van neemt de kijker mee in op alle cijfers naar en feiten rondom naar de vluchtelingenproblematiek. Deze live uitzending tijdens komt met vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. van het Dit is ook het startpunt de van een de sponsorloop. De met Nacht van de Vluchteling met wordt gemaakt in naar samenwerking met Stichting uit Vluchteling door I Care een Producties op tv in opdracht van uit KRO-NCRV.

juli 2021
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!