Programma gemist?

Er zijn in wereldwijd nog nooit zoveel in mensen op de in vlucht als op in dit moment. Meer tijdens dan 65 in miljoen mensen uit wereldwijd hebben huis en haard naar moeten verlaten het vanwege oorlog, onderdrukking de en conflict, op zoek het naar een in veilige toekomst. Joris Linssen de door reist af naar in Oeganda, dat honderdduizenden vluchtelingen opvangt tijdens : 'Doordat ik met naar eigen ogen ga naar zien hoe door de situatie in Oeganda de is, op hoop ik een aan het publiek over te kunnen op op brengen hoe noodzakelijk in deze hulp is. Waar komen in deze met mensen vandaan? Wat is hun met verhaal? Deze reis een wordt indrukwekkend en ik tijdens hoop dat ik uit door op alle ervaringen die ik opdoe het de ernst door van een de situatie duidelijk kan op tv laten zien.' Tijdens het deze uitzending een warmen we met elkaar in op voor de het Nacht van met de Vluchteling waarbij er vanuit vier een in steden (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en uit Nijmegen) in het de land de 10, 20 of 40 door kilometer gewandeld wordt naar door maar liefst 6000 op tv mensen. op tv Voorafgaand aan deze nachtelijke wandeling gaat van Joris Linssen met in gesprek met in de door lopers en het publiek en vertelt het hij over zijn de reis een naar Oeganda. op tv Ook spreekt hij met gasten door als Waldemar Torenstra op tv en Johnny de door Mol die zich, ieder een op met hun eigen wijze, bekommeren om een het lot van naar vluchtelingen. een Liesbeth Staats het neemt de kijker mee in alle naar cijfers en feiten door rondom de op vluchtelingenproblematiek. Deze live naar uitzending komt met vanuit de van Westergasfabriek in Amsterdam. Dit is ook op tv tijdens het startpunt van uit de sponsorloop. De Nacht van de tijdens op Vluchteling wordt gemaakt in samenwerking met van Stichting Vluchteling door naar I een Care Producties in in opdracht van de KRO-NCRV.

september 2020
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!