Programma gemist?

Er een zijn wereldwijd nog nooit zoveel het mensen op de in vlucht als op tijdens dit moment. de Meer dan 65 door miljoen het mensen wereldwijd hebben tijdens huis en haard moeten verlaten op tv vanwege op oorlog, onderdrukking en conflict, op in zoek naar naar een veilige toekomst. Joris door Linssen reist af naar in een Oeganda, dat honderdduizenden op vluchtelingen opvangt : 'Doordat ik met uit eigen ogen ga de zien hoe in de situatie in op Oeganda is, hoop met ik aan het publiek een over te het kunnen brengen tijdens hoe noodzakelijk deze hulp is. met Waar komen deze een mensen vandaan? door Wat is hun het verhaal? Deze reis wordt de van indrukwekkend en ik met hoop dat ik in door alle ervaringen die ik naar opdoe de ernst van van op tv de situatie duidelijk kan naar laten zien.' Tijdens deze uitzending uit warmen een we met elkaar een op voor de Nacht een van naar de Vluchteling waarbij de er vanuit vier door steden (Utrecht, Rotterdam, de Amsterdam en Nijmegen) in het land met op tv 10, 20 of 40 kilometer gewandeld naar wordt door maar op liefst 6000 mensen. de Voorafgaand aan deze op nachtelijke wandeling gaat een Joris Linssen in de gesprek met de op tv lopers en het de publiek en in vertelt hij over zijn tijdens reis uit naar Oeganda. Ook de spreekt hij met gasten als op Waldemar Torenstra en met Johnny in de Mol op tv die zich, ieder op in hun eigen op wijze, bekommeren om de het lot van vluchtelingen. in Liesbeth Staats in neemt de kijker mee in op tv alle een cijfers en feiten rondom de door vluchtelingenproblematiek. Deze live uitzending in komt vanuit naar de een Westergasfabriek in Amsterdam. Dit is door ook het startpunt tijdens van de sponsorloop. tijdens De Nacht door van de de Vluchteling wordt gemaakt in tijdens samenwerking met Stichting Vluchteling door het I een Care Producties in opdracht van het het KRO-NCRV.

januari 2021
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!