Programma gemist?

Er op tv zijn wereldwijd nog nooit de zoveel mensen uit op de vlucht als op het dit moment. Meer het tijdens dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben in huis en haard uit moeten op verlaten vanwege oorlog, met onderdrukking en conflict, naar op zoek naar een door veilige tijdens toekomst. Joris Linssen reist af naar van op tv Oeganda, dat honderdduizenden vluchtelingen opvangt met : 'Doordat ik tijdens met eigen ogen ga een zien hoe door de situatie uit in Oeganda is, hoop ik van aan het publiek door in over te kunnen brengen hoe tijdens noodzakelijk op tv deze hulp is. de Waar komen deze mensen op tv vandaan? Wat is door hun verhaal? Deze reis wordt het indrukwekkend en uit ik hoop een dat ik door een alle ervaringen naar die ik opdoe door de ernst van de situatie door duidelijk kan laten van zien.' Tijdens de deze uitzending een warmen we met elkaar op tijdens voor de het Nacht van de Vluchteling in waarbij er vanuit in vier steden (Utrecht, de Rotterdam, Amsterdam en door Nijmegen) het in het land 10, uit 20 of 40 een kilometer gewandeld wordt door maar door liefst naar 6000 mensen. Voorafgaand aan deze de nachtelijke wandeling naar gaat Joris met Linssen in gesprek uit met de lopers door en het publiek door en vertelt hij over uit zijn reis naar Oeganda. door Ook op spreekt hij met gasten tijdens als Waldemar Torenstra en naar Johnny door de Mol die zich, ieder het op hun met eigen naar wijze, bekommeren om het in lot van op tv vluchtelingen. Liesbeth Staats neemt de kijker het mee het in alle cijfers en in feiten van rondom de vluchtelingenproblematiek. Deze live uitzending door komt vanuit in de Westergasfabriek in uit Amsterdam. Dit tijdens is ook het startpunt van een de sponsorloop. De het Nacht van de naar Vluchteling een wordt gemaakt in de samenwerking met Stichting Vluchteling een door I Care een Producties in opdracht de van door KRO-NCRV.

februari 2020
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!