Programma gemist?

Er het zijn wereldwijd nog door nooit zoveel mensen op de de vlucht als op door met dit moment. Meer dan 65 miljoen in mensen op wereldwijd hebben huis en op haard moeten verlaten een vanwege oorlog, met onderdrukking en conflict, het op zoek naar een een veilige toekomst. de Joris Linssen naar reist af naar naar Oeganda, dat honderdduizenden vluchtelingen in opvangt : 'Doordat ik in met eigen ogen op tv ga zien tijdens hoe de situatie op in Oeganda tijdens is, hoop ik aan van het publiek over tijdens te kunnen brengen van hoe noodzakelijk naar deze hulp is. Waar in komen deze het mensen vandaan? Wat is het hun verhaal? Deze reis het wordt indrukwekkend en ik uit hoop dat ik met door alle ervaringen in die in ik opdoe de tijdens ernst van de op situatie duidelijk kan een laten zien.' de Tijdens deze uitzending warmen we met op tv elkaar op voor de de Nacht van van de Vluchteling uit waarbij er vanuit door vier van steden (Utrecht, Rotterdam, tijdens Amsterdam en Nijmegen) in het land op tv 10, 20 van of 40 kilometer van gewandeld wordt door door maar liefst met 6000 mensen. Voorafgaand de aan deze nachtelijke tijdens wandeling gaat met Joris Linssen in gesprek met tijdens de lopers en het met publiek en tijdens vertelt hij over tijdens zijn reis naar Oeganda. door Ook spreekt hij van met gasten uit als Waldemar Torenstra naar en Johnny in de Mol die zich, in ieder op hun een eigen wijze, een bekommeren om in het lot van vluchtelingen. Liesbeth Staats op tv met neemt de kijker mee in door alle cijfers en feiten in rondom de vluchtelingenproblematiek. met Deze een live uitzending op tv komt vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. met Dit is uit ook het een startpunt van de sponsorloop. De van Nacht van de een Vluchteling wordt in gemaakt met in samenwerking met Stichting Vluchteling door op I Care Producties een op tv in opdracht van in KRO-NCRV.

november 2020
29-06-2018 17:05

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!