Programma gemist?

Er in zijn wereldwijd nog nooit zoveel met mensen op met de het vlucht als op dit op tv moment. Meer dan uit 65 miljoen uit mensen wereldwijd hebben huis en haard door moeten een verlaten vanwege oorlog, onderdrukking naar en conflict, uit op zoek naar een een veilige toekomst. op Joris Linssen een reist af naar door Oeganda, dat honderdduizenden vluchtelingen opvangt : een 'Doordat naar ik met een eigen ogen ga zien een hoe de situatie in Oeganda van is, van hoop ik aan het naar publiek over op te kunnen brengen hoe noodzakelijk een deze door hulp is. Waar van komen deze mensen vandaan? het Wat is hun een verhaal? Deze reis de wordt indrukwekkend en naar ik hoop dat ik het door alle ervaringen uit die ik opdoe op tv de van ernst van de situatie duidelijk het tijdens kan laten zien'. Tijdens de de televisie-uitzending warmen tijdens we met elkaar op uit voor de Nacht met van de Vluchteling, van waarbij er vanuit vier in steden (Utrecht, door Rotterdam, van Amsterdam en Nijmegen) in op tv het land tien, twintig met of veertig van kilometer gewandeld wordt door maar met liefst in 6.000 mensen. Voorafgaand aan een deze nachtelijke met wandeling gaat op Joris Linssen in gesprek met een de lopers en het met met publiek en vertelt hij over een zijn reis het naar Oeganda. Ook spreekt hij een met van gasten als Waldemar Torenstra op en Johnny de Mol op die zich, het ieder op tijdens hun eigen wijze, bekommeren om door het lot van in vluchtelingen. Liesbeth met Staats neemt de door kijker mee in alle de cijfers en feiten van rondom de op vluchtelingenproblematiek. Deze naar live-uitzending komt vanuit de Westergasfabriek op tv in op tv Amsterdam. Dit is ook een het startpunt van een de tijdens sponsorloop.

Er van zijn wereldwijd nog nooit het zoveel mensen op de het vlucht als een op dit van moment. Meer dan 65 de miljoen mensen wereldwijd hebben tijdens een huis en haard moeten met verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en op conflict, op zoek op een naar een veilige toekomst. Joris van Linssen reist op tv af naar tijdens Oeganda, dat honderdduizenden naar vluchtelingen opvangt: 'Doordat ik het met eigen ogen op ga zien hoe naar de situatie in Oeganda is, naar hoop van ik aan het een publiek over van te kunnen brengen door hoe noodzakelijk deze door hulp is. Waar op komen deze mensen vandaan? Wat is een het hun verhaal? Deze reis een wordt indrukwekkend en uit ik hoop een dat ik door alle ervaringen door die ik opdoe de tijdens ernst met van de het situatie duidelijk kan in laten zien'. Tijdens het de televisie-uitzending warmen we met door elkaar op een voor de Nacht van de naar Vluchteling, met waarbij er van vanuit vier steden tijdens (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen) in de het land tijdens tien, een twintig of veertig kilometer gewandeld met wordt in door maar liefst zesduizend de mensen. Voorafgaand aan deze nachtelijke naar wandeling gaat Joris door Linssen in de gesprek in met de lopers van en het publiek en vertelt door hij over zijn reis een naar Oeganda. tijdens Ook spreekt hij op tv met naar gasten als Waldemar door Torenstra en Johnny de Mol uit die het zich, ieder op hun eigen wijze, op bekommeren om het uit lot een van vluchtelingen. Liesbeth Staats naar neemt de kijker mee de op in alle cijfers en feiten rondom van het de vluchtelingenproblematiek. Deze live-uitzending komt vanuit uit de Westergasfabriek in een Amsterdam, het startpunt op van uit de sponsorloop.

maart 2020
17-06-2018 13:50

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

16-06-2018 23:15

Nacht van de vluchteling

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linsse...

Nacht van de Vluchteling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nacht van de Vluchteling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nacht van de Vluchteling bij Nacht van de Vluchteling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nacht van de Vluchteling. Heb je een uitzending van Nacht van de Vluchteling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!