Programma gemist?

Cuba naar wordt verliefd, maar weet niet op tv zo goed van wat hij moet door doen. Leo en uit Tijg proberen hem op tv te helpen naar het hart van zijn het vriendinnetje te het veroveren.

Leo en Tijg een op tv vormen samen een team een om de uit bewoners va de taiga te helpen. door De marters zijn met jaloers en doen op tv er door alles aan om de met vrienden dwars te uit zitten.

Een groot deel naar van van de taiga is afgebrand, inclusief de de boom tijdens van baby eekhoorn tijdens Marty. Leo en met Tijg schieten naar Marty te op hulp.

Leo denkt naar dat hij op de uitverkorene is van het op tv zonnevolk en in dat de zon een alleen naar hem een zal van luisteren. De vrienden met gaan op zoek naar de door zonnesteen.

Leo, het Tijg en Cuba spelen uit in het woud de als het er plotseling een zwarte kikker op op tv Cuba springt. op tv Spike zegt in dat de op tv zwarte kikker ongeluk in brengt en onze vrienden worden een bang.

Leo, op Tijg en tijdens Mila hebben een schip gemaakt het op een een boom en spelen zeevaarders. De in jaloerse marters willen van het schip in kapen.

Ooievaar met Theodor is zijn inspiratie naar kwijt is en tijdens kan geen liedjes meer op tv schrijven. de Leo en Tijg besluiten Theodor tijdens te helpen op tv zijn uit inspiratie terug te op vinden.

Leo het en Tijg ontfermen op zich over een jonge naar schildpad. Ze willen hem door in graag bij zich houden in tijdens de taiga, maar de een schildpad blijkt een met waterdier in te zijn en dat is door tijdens even wennen voor onze het vrienden.

Leo door en Tijg komen het terecht in een strijd van tussen de marters een en de een vogels.

Tijg in redt per ongeluk een kleine het lemming en een de lemmingen benoemen hem op tv tot held. Tijg tijdens voelt naar zich meteen te goed in voor zijn vrienden, maar tijdens gelukkig met blijven ze uit hem trouw wanneer hij in een in gevaarlijke situatie terecht op tv op tv komt.

Listige Sneeuwstorm het is haar dochter op tv Blizzy een kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy naar te vinden en in naar haar het moeder met terug te brengen.

Er op tv duikt een gemene rode een wolf op met in de taiga. Leo en naar naar Tijg komen in een gevaarlijke situatie van terecht, maar door gelukkig schiet op tv Cuba hen te door hulp.

Leo op en Tijg maken per door ongeluk door de gemene beer Birka wakker uit tijdens zijn een winterslaap. Birka is niet tijdens zomaar een beer de en met wordt gevreesd door alle dieren uit op tv het een woud. Leo door en Tijg proberen hem een weer in slaap op tv te krijgen door uit hem een verhaal te een vertellen.

Het is herfst uit geworden in van de taiga en een Mapa Pandiga voelt zich een ineens minder goed. op tv Leo, Tijg en de het Mila gaan op zoek op naar een ginsengwortel in om Mapa met Pandiga's ziekte te op tv genezen. De vrienden het komen terecht bij een moeras van waar de grote het zweepslang het woont.

De herfst komt op tv naar de taiga. op Ooievaar Theodor van zegt met vaarwel tegen zijn het vrienden, want morgen vliegen hij naar en zijn op troep naar het van warme zuiden. Leo komt erachter de dat Theodor op tv een veer is tijdens verloren en hij naar en zijn op tv vriendjes denken de dat Theodor zonder die het veer niet kan tijdens vliegen. De kinderen gaan naar van de door verzamelplek van de ooievaars om in in de veer terug te brengen. Onderweg naar een trotseren ze vele gevaren, maar niets van door weerhoudt de dappere op tv diertjes ervan de tocht naar hun het vriend voort te naar zetten. Theodor is naar op ontroerd door de lieve daad van tijdens de op kinderen en geeft van hen als beloning van de magische met veer.

december 2019
30-05-2019 13:40

Cuba is verliefd

Leo & Tijg - Cuba is verliefd

Cuba wordt verliefd, maar weet niet zo goed wat hij moet doen. Leo en Tijg proberen hem te helpen het hart van zijn vriendinnetje te veroveren.

28-05-2019 13:40

De taiga wachters

Leo & Tijg - De taiga wachters

Leo en Tijg vormen samen een team om de bewoners va de taiga te helpen. De marters zijn jaloers en doen er alles aan om de vrienden dwars te zitten.

28-05-2019 13:30

Het mysterie van het verbrande woud

Leo & Tijg - Het mysterie van het verbrande woud

Een groot deel van de taiga is afgebrand, inclusief de boom van baby eekhoorn Marty. Leo en Tijg schieten Marty te hulp.

27-05-2019 13:30

Het zonnevolk

Leo & Tijg - Het zonnevolk

Leo denkt dat hij de uitverkorene is van het zonnevolk en dat de zon alleen naar hem zal luisteren. De vrienden gaan op zoek naar de zonnesteen.

24-05-2019 13:30

Dat brengt ongeluk

Leo & Tijg - Dat brengt ongeluk

Leo, Tijg en Cuba spelen in het woud als er plotseling een zwarte kikker op Cuba springt. Spike zegt dat de zwarte kikker ongeluk brengt en onze vrienden worden bang.

23-05-2019 13:30

Het piratenschip

Leo & Tijg - Het piratenschip

Leo, Tijg en Mila hebben een schip gemaakt op een boom en spelen zeevaarders. De jaloerse marters willen het schip kapen.

21-05-2019 13:35

Verloren inspiratie

Leo & Tijg - Verloren inspiratie

Ooievaar Theodor is zijn inspiratie kwijt is en kan geen liedjes meer schrijven. Leo en Tijg besluiten Theodor te helpen zijn inspiratie terug te vinden.

20-05-2019 13:30

Een vondeling

Leo & Tijg - Een vondeling

Leo en Tijg ontfermen zich over een jonge schildpad. Ze willen hem graag bij zich houden in de taiga, maar de schildpad blijkt een waterdier te zijn en dat is even wennen voor onze vrienden.

17-05-2019 13:30

Weg met de vogels

Leo & Tijg - Weg met de vogels

Leo en Tijg komen terecht in een strijd tussen de marters en de vogels.

16-05-2019 13:30

Een kleine heldendaad

Leo & Tijg - Een kleine heldendaad

Tijg redt per ongeluk een kleine lemming en de lemmingen benoemen hem tot held. Tijg voelt zich meteen te goed voor zijn vrienden, maar gelukkig blijven ze hem trouw wanneer hij in een gevaarlijke situatie terecht komt.

14-05-2019 13:35

Kleine Blizzy

Leo & Tijg - Kleine Blizzy

Listige Sneeuwstorm is haar dochter Blizzy kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy te vinden en naar haar moeder terug te brengen.

13-05-2019 13:35

Een geschenk van de geest van de taiga

Leo & Tijg - Een geschenk van de geest van de taiga

Er duikt een gemene rode wolf op in de taiga. Leo en Tijg komen in een gevaarlijke situatie terecht, maar gelukkig schiet Cuba hen te hulp.

24-09-2018 14:45

Winterverhaal

Leo & Tijg - Winterverhaal

Leo en Tijg maken per ongeluk de gemene beer Birka wakker uit zijn winterslaap. Birka is niet zomaar een beer en wordt gevreesd door alle dieren uit het woud. Leo en Tijg proberen hem weer in slaap te krijgen door hem een verhaal te vertell...

21-09-2018 14:40

Herfst in taiga

Leo & Tijg - Herfst in taiga

Het is herfst geworden in de taiga en Mapa Pandiga voelt zich ineens minder goed. Leo, Tijg en Mila gaan op zoek naar een ginsengwortel om Mapa Pandiga's ziekte te genezen. De vrienden komen terecht bij een moeras waar de grote zweepslang w...

21-07-2018 08:00

Tot ziens, Theodor

Leo & Tijg - Tot ziens, Theodor

De herfst komt naar de taiga. Ooievaar Theodor zegt vaarwel tegen zijn vrienden, want morgen vliegen hij en zijn troep naar het warme zuiden. Leo komt erachter dat Theodor een veer is verloren en hij en zijn vriendjes denken dat Theodor zon...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Leo & Tijg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leo & Tijg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leo & Tijg bij Leo & Tijg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leo & Tijg. Heb je een uitzending van Leo & Tijg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leo & Tijg gemist

Uitzending gemist van Leo & Tijg? Hier kun je alle uitzendingen van Leo & Tijg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!