Programma gemist?

Leo, Tijg en naar Mila hebben het een schip in gemaakt op een naar boom en spelen naar zeevaarders. De jaloerse een marters willen het tijdens schip kapen.

Ooievaar Theodor door is zijn inspiratie kwijt naar is van en kan geen liedjes uit meer schrijven. Leo op en Tijg een besluiten Theodor naar te helpen zijn naar inspiratie terug te van vinden.

Leo en uit Tijg ontfermen zich naar over een jonge de schildpad. Ze willen van hem graag bij zich op houden in de de taiga, maar de op tv schildpad blijkt door een waterdier te door zijn naar en dat is even wennen voor het onze de vrienden.

Leo op en Tijg komen op tv terecht in een met strijd tussen de marters uit en de uit vogels.

Tijg op redt per ongeluk een kleine naar lemming en tijdens de lemmingen benoemen op tv hem tot held. de Tijg voelt zich meteen op te goed door voor zijn het vrienden, maar op gelukkig blijven ze hem trouw op tv wanneer hij in een een gevaarlijke situatie terecht uit in komt.

Listige Sneeuwstorm is op tv het haar dochter Blizzy kwijt. Leo tijdens en Tijg proberen Blizzy door te vinden en uit naar haar van moeder terug de te brengen.

Er duikt de een gemene rode een wolf naar op in de taiga. in Leo en Tijg komen op in een gevaarlijke situatie op terecht, maar in gelukkig schiet met Cuba hen te naar hulp.

Leo een en Tijg maken per op ongeluk de de gemene beer Birka wakker uit naar op tv zijn winterslaap. Birka is niet zomaar de een beer en uit wordt gevreesd door van alle dieren uit tijdens het woud. tijdens Leo op tv en Tijg proberen naar hem weer in slaap te door krijgen door de hem een door verhaal te vertellen.

Het is in herfst geworden op in de taiga en Mapa naar Pandiga voelt van zich ineens op minder goed. Leo, Tijg de en Mila gaan op de zoek van naar een ginsengwortel om Mapa het Pandiga's op ziekte te genezen. met De vrienden komen terecht bij met een moeras de waar de grote op tv zweepslang een woont.

De herfst komt naar een naar de taiga. Ooievaar Theodor zegt op tv vaarwel tegen een zijn vrienden, want het morgen vliegen hij en de zijn troep naar naar het warme tijdens zuiden. met Leo komt erachter dat Theodor in een veer is door verloren in en hij en zijn vriendjes met denken de dat Theodor zonder die veer uit niet kan met vliegen. De het kinderen gaan naar de verzamelplek van op tv de ooievaars om met de met veer terug te brengen. Onderweg in trotseren uit ze vele gevaren, maar naar niets weerhoudt de op dappere diertjes ervan een de met tocht naar hun vriend voort op tv te zetten. Theodor naar is ontroerd door de naar lieve op tv daad van naar de kinderen en geeft met hen als op beloning de magische op veer.

Tijg en Leo met besluiten het een wedstrijd te in houden om erachter te komen uit wie het meest op tv heldhaftig een is. In de hitte van uit de tijdens strijd vergeten ze Mila te van helpen, de die tussen de wortels met van een een boom vast is komen te de naar zitten. Als hun vriendin in werkelijk in gevaar een is, schieten Leo en met Tijg haar te hulp met en een laten ze zien dat op ze beiden op tv echte helden naar zijn.

De het dieren in het woud hebben de een nieuwe uit vriend, Keeno het arendsjong. naar Tijg is op jaloers en vindt van dat Leo door teveel met door Keeno optrekt. Om met Leo's aandacht te trekken van en zijn moed tijdens te tonen, het gaat Tijg op zoek door naar de vuurspuwende draak, op tv die volgens een legende een van op een hoge berg woont. Al de snel tijdens blijkt dat de van berg zelf de draak is, het of in beter gezegd, naar een ontwaakte vulkaan. Nu in moet Tijg zijn jaloezie aan in de van kant zetten en de met hulp van Keeno door accepteren. uit Tijg leert dat met ze ook allemaal met samen vrienden kunnen in zijn.

Het is uit vroeg in naar de lente en Tijg en het Leo vinden het een leeg een nest. Ze besluiten het op tv te de gebruiken als slee een en gaan ermee de van de heuvel het af. Na een tijdje met verstoppen ze het nest, met omdat met ze even naar een Pandiga moeten. Maar plotseling blijkt van dat de het nest een eigenaar uit heeft, ooievaar Theodor, een tijdens oude vriend van de Mapa Pandiga. De vrienden door haasten zich naar het het best, maar in als ze door daar aankomen blijkt uit het nest te zijn naar weggepikt met door de door marters. Tijdens een naar wilde achtervolging maken ze per ongeluk van tijdens het hele nest het stuk. Nu moeten onze tijdens vrienden zich verontschuldigen tegenover de de ooievaar en een tijdens nieuw nest op tv maken.

Tijg uit en Leo spelen koning in van de de taiga. Later horen door ze van Mapa Pandiga op tv de legende uit over de witschouder arend met die benoemd werd tot het koning van de van lucht en door nieuwe vleugels cadeau naar kreeg van de naar zon. Tijg en Leo op beklimmen de het arendsberg om op zoek de te gaan door naar de oude uit vleugels van de het arend. Maar zodra op ze door boven komen, zien ze dat met de tijdens gemene gieren de arenden aanvallen en op tv het arendsjong in stelen. Leo valt de het gieren aan en door in raakt ook in de problemen. de Tijg een overwint zijn hoogtevrees een en redt Leo en zijn het nieuwe vriendje. De het arenden de benoemen Tijg tot koning van de naar taiga vanwege uit zijn tijdens moed en grote een hart.

Leo, Tijg tijdens en de op andere vrienden bouwen een fort. de op De marters besluiten in om de vriendengroep het weg te jagen uit en het fort en op tv de frambozenstruiken in te nemen. de in De marters verliezen het gevecht en van besluiten uit om Birka erbij te halen. een De beer de pikt echter het fort van en de frambozenstruiken een in uit en jaagt in niet alleen de vriendengroep, op tv maar ook in de marters weg. De uit kleine eekhoorn Marty in en de geest door van de met taiga laten het recht de uiteindelijk zegevieren.

mei 2019
23-05-2019 13:30

Het piratenschip

Leo & Tijg - Het piratenschip

Leo, Tijg en Mila hebben een schip gemaakt op een boom en spelen zeevaarders. De jaloerse marters willen het schip kapen.

21-05-2019 13:35

Verloren inspiratie

Leo & Tijg - Verloren inspiratie

Ooievaar Theodor is zijn inspiratie kwijt is en kan geen liedjes meer schrijven. Leo en Tijg besluiten Theodor te helpen zijn inspiratie terug te vinden.

20-05-2019 13:30

Een vondeling

Leo & Tijg - Een vondeling

Leo en Tijg ontfermen zich over een jonge schildpad. Ze willen hem graag bij zich houden in de taiga, maar de schildpad blijkt een waterdier te zijn en dat is even wennen voor onze vrienden.

17-05-2019 13:30

Weg met de vogels

Leo & Tijg - Weg met de vogels

Leo en Tijg komen terecht in een strijd tussen de marters en de vogels.

16-05-2019 13:30

Een kleine heldendaad

Leo & Tijg - Een kleine heldendaad

Tijg redt per ongeluk een kleine lemming en de lemmingen benoemen hem tot held. Tijg voelt zich meteen te goed voor zijn vrienden, maar gelukkig blijven ze hem trouw wanneer hij in een gevaarlijke situatie terecht komt.

14-05-2019 13:35

Kleine Blizzy

Leo & Tijg - Kleine Blizzy

Listige Sneeuwstorm is haar dochter Blizzy kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy te vinden en naar haar moeder terug te brengen.

13-05-2019 13:35

Een geschenk van de geest van de taiga

Leo & Tijg - Een geschenk van de geest van de taiga

Er duikt een gemene rode wolf op in de taiga. Leo en Tijg komen in een gevaarlijke situatie terecht, maar gelukkig schiet Cuba hen te hulp.

24-09-2018 14:45

Winterverhaal

Leo & Tijg - Winterverhaal

Leo en Tijg maken per ongeluk de gemene beer Birka wakker uit zijn winterslaap. Birka is niet zomaar een beer en wordt gevreesd door alle dieren uit het woud. Leo en Tijg proberen hem weer in slaap te krijgen door hem een verhaal te vertell...

21-09-2018 14:40

Herfst in taiga

Leo & Tijg - Herfst in taiga

Het is herfst geworden in de taiga en Mapa Pandiga voelt zich ineens minder goed. Leo, Tijg en Mila gaan op zoek naar een ginsengwortel om Mapa Pandiga's ziekte te genezen. De vrienden komen terecht bij een moeras waar de grote zweepslang w...

21-07-2018 08:00

Tot ziens, Theodor

Leo & Tijg - Tot ziens, Theodor

De herfst komt naar de taiga. Ooievaar Theodor zegt vaarwel tegen zijn vrienden, want morgen vliegen hij en zijn troep naar het warme zuiden. Leo komt erachter dat Theodor een veer is verloren en hij en zijn vriendjes denken dat Theodor zon...

15-07-2018 08:00

Het verhaal over een held

Leo & Tijg - Het verhaal over een held

Tijg en Leo besluiten een wedstrijd te houden om erachter te komen wie het meest heldhaftig is. In de hitte van de strijd vergeten ze Mila te helpen, die tussen de wortels van een boom vast is komen te zitten. Als hun vriendin werkelijk in ...

14-07-2018 07:55

Het ontwaken van de draak

Leo & Tijg - Het ontwaken van de draak

De dieren in het woud hebben een nieuwe vriend, Keeno het arendsjong. Tijg is jaloers en vindt dat Leo teveel met Keeno optrekt. Om Leo's aandacht te trekken en zijn moed te tonen, gaat Tijg op zoek naar de vuurspuwende draak, die volgens e...

08-07-2018 07:55

Een oude vriend

Leo & Tijg - Een oude vriend

Het is vroeg in de lente en Tijg en Leo vinden een leeg nest. Ze besluiten het te gebruiken als slee en gaan ermee van de heuvel af. Na een tijdje verstoppen ze het nest, omdat ze even naar Pandiga moeten. Maar plotseling blijkt dat het nes...

07-07-2018 07:55

De arendsberg

Leo & Tijg - De arendsberg

Tijg en Leo spelen koning van de taiga. Later horen ze van Mapa Pandiga de legende over de witschouder arend die benoemd werd tot koning van de lucht en nieuwe vleugels cadeau kreeg van de zon. Tijg en Leo beklimmen de arendsberg om op zoek...

01-07-2018 07:55

De hoogvlieger

Leo & Tijg - De hoogvlieger

Leo, Tijg en de andere vrienden bouwen een fort. De marters besluiten om de vriendengroep weg te jagen en het fort en de frambozenstruiken in te nemen. De marters verliezen het gevecht en besluiten om Birka erbij te halen. De beer pikt echt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Leo & Tijg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leo & Tijg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leo & Tijg bij Leo & Tijg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leo & Tijg. Heb je een uitzending van Leo & Tijg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leo & Tijg gemist

Uitzending gemist van Leo & Tijg? Hier kun je alle uitzendingen van Leo & Tijg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord