Programma gemist?

Cuba het wordt verliefd, maar weet niet van zo goed wat op tijdens hij moet doen. Leo tijdens en Tijg proberen van hem te helpen uit het hart van de zijn vriendinnetje te van veroveren.

Leo uit en Tijg vormen samen een een team om de op bewoners va de naar taiga het te helpen. De marters zijn tijdens jaloers en doen naar er alles aan door in om de vrienden dwars in te zitten.

Een groot deel door van de een taiga de is afgebrand, inclusief de van boom van baby eekhoorn de Marty. op tv Leo en Tijg schieten Marty een te van hulp.

Leo denkt door dat hij de uitverkorene in is van het tijdens zonnevolk het en dat de zon een alleen naar hem uit zal door luisteren. De vrienden gaan op naar zoek in naar de zonnesteen.

Leo, Tijg en naar Cuba spelen op in het door woud als er plotseling een in op zwarte kikker op Cuba springt. Spike tijdens zegt dat de tijdens een zwarte kikker ongeluk brengt van en onze vrienden de worden bang.

Leo, van Tijg en Mila op tv hebben een schip gemaakt uit op een tijdens boom en spelen van zeevaarders. De op tv jaloerse marters willen het tijdens schip kapen.

Ooievaar Theodor door is op tv zijn inspiratie kwijt op is en kan geen liedjes meer op tv schrijven. Leo en met Tijg besluiten Theodor in te helpen zijn naar inspiratie terug te uit een vinden.

Leo en Tijg in ontfermen de zich over een jonge schildpad. van naar Ze willen hem met graag bij zich houden in het de naar taiga, maar de schildpad blijkt op een door waterdier te zijn en dat in is even wennen met voor in onze vrienden.

Leo en uit Tijg komen terecht op tv in op een strijd tussen met de marters en de de vogels.

Tijg redt per op ongeluk een op kleine lemming naar en de lemmingen benoemen door hem tot held. Tijg naar in voelt zich meteen te goed de voor zijn tijdens vrienden, maar gelukkig blijven ze van hem trouw wanneer naar hij in op een gevaarlijke situatie op tv terecht uit komt.

Listige Sneeuwstorm door is haar dochter Blizzy van van kwijt. Leo en het Tijg proberen Blizzy te vinden op tv en naar het haar moeder terug te op tv brengen.

Er van duikt een gemene in rode wolf tijdens op in de taiga. Leo en met Tijg komen de in tijdens een gevaarlijke situatie terecht, een maar gelukkig met schiet Cuba hen te door hulp.

Leo de en Tijg maken per ongeluk in de gemene beer uit de Birka wakker uit zijn winterslaap. Birka tijdens is niet tijdens zomaar een beer naar en wordt met gevreesd door alle dieren een uit het naar woud. Leo naar en Tijg proberen hem weer het in slaap te krijgen de een door hem een verhaal naar te vertellen.

Het uit is herfst uit geworden in de taiga en Mapa naar Pandiga voelt op zich ineens minder goed. op Leo, Tijg en naar Mila gaan tijdens op zoek naar van een ginsengwortel om door Mapa Pandiga's ziekte te door genezen. tijdens De vrienden op tv komen terecht bij een moeras waar door de grote op tv zweepslang van woont.

De herfst uit komt naar de in taiga. Ooievaar met Theodor zegt vaarwel tegen zijn naar vrienden, want morgen van vliegen hij en op met zijn troep naar de het warme zuiden. Leo komt naar erachter van dat Theodor een veer is verloren van en op tv hij en zijn uit vriendjes denken op dat Theodor zonder die naar veer niet tijdens kan vliegen. De op tv kinderen gaan naar de op tv verzamelplek van van de ooievaars om de met veer terug te brengen. Onderweg naar trotseren ze op tv vele gevaren, maar van niets weerhoudt de dappere naar diertjes met ervan de tocht tijdens naar hun van vriend voort te zetten. Theodor is van ontroerd door de een lieve daad van de de op tv kinderen en geeft van hen als beloning de magische de tijdens veer.

april 2020
30-05-2019 13:40

Cuba is verliefd

Leo & Tijg - Cuba is verliefd

Cuba wordt verliefd, maar weet niet zo goed wat hij moet doen. Leo en Tijg proberen hem te helpen het hart van zijn vriendinnetje te veroveren.

28-05-2019 13:40

De taiga wachters

Leo & Tijg - De taiga wachters

Leo en Tijg vormen samen een team om de bewoners va de taiga te helpen. De marters zijn jaloers en doen er alles aan om de vrienden dwars te zitten.

28-05-2019 13:30

Het mysterie van het verbrande woud

Leo & Tijg - Het mysterie van het verbrande woud

Een groot deel van de taiga is afgebrand, inclusief de boom van baby eekhoorn Marty. Leo en Tijg schieten Marty te hulp.

27-05-2019 13:30

Het zonnevolk

Leo & Tijg - Het zonnevolk

Leo denkt dat hij de uitverkorene is van het zonnevolk en dat de zon alleen naar hem zal luisteren. De vrienden gaan op zoek naar de zonnesteen.

24-05-2019 13:30

Dat brengt ongeluk

Leo & Tijg - Dat brengt ongeluk

Leo, Tijg en Cuba spelen in het woud als er plotseling een zwarte kikker op Cuba springt. Spike zegt dat de zwarte kikker ongeluk brengt en onze vrienden worden bang.

23-05-2019 13:30

Het piratenschip

Leo & Tijg - Het piratenschip

Leo, Tijg en Mila hebben een schip gemaakt op een boom en spelen zeevaarders. De jaloerse marters willen het schip kapen.

21-05-2019 13:35

Verloren inspiratie

Leo & Tijg - Verloren inspiratie

Ooievaar Theodor is zijn inspiratie kwijt is en kan geen liedjes meer schrijven. Leo en Tijg besluiten Theodor te helpen zijn inspiratie terug te vinden.

20-05-2019 13:30

Een vondeling

Leo & Tijg - Een vondeling

Leo en Tijg ontfermen zich over een jonge schildpad. Ze willen hem graag bij zich houden in de taiga, maar de schildpad blijkt een waterdier te zijn en dat is even wennen voor onze vrienden.

17-05-2019 13:30

Weg met de vogels

Leo & Tijg - Weg met de vogels

Leo en Tijg komen terecht in een strijd tussen de marters en de vogels.

16-05-2019 13:30

Een kleine heldendaad

Leo & Tijg - Een kleine heldendaad

Tijg redt per ongeluk een kleine lemming en de lemmingen benoemen hem tot held. Tijg voelt zich meteen te goed voor zijn vrienden, maar gelukkig blijven ze hem trouw wanneer hij in een gevaarlijke situatie terecht komt.

14-05-2019 13:35

Kleine Blizzy

Leo & Tijg - Kleine Blizzy

Listige Sneeuwstorm is haar dochter Blizzy kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy te vinden en naar haar moeder terug te brengen.

13-05-2019 13:35

Een geschenk van de geest van de taiga

Leo & Tijg - Een geschenk van de geest van de taiga

Er duikt een gemene rode wolf op in de taiga. Leo en Tijg komen in een gevaarlijke situatie terecht, maar gelukkig schiet Cuba hen te hulp.

24-09-2018 14:45

Winterverhaal

Leo & Tijg - Winterverhaal

Leo en Tijg maken per ongeluk de gemene beer Birka wakker uit zijn winterslaap. Birka is niet zomaar een beer en wordt gevreesd door alle dieren uit het woud. Leo en Tijg proberen hem weer in slaap te krijgen door hem een verhaal te vertell...

21-09-2018 14:40

Herfst in taiga

Leo & Tijg - Herfst in taiga

Het is herfst geworden in de taiga en Mapa Pandiga voelt zich ineens minder goed. Leo, Tijg en Mila gaan op zoek naar een ginsengwortel om Mapa Pandiga's ziekte te genezen. De vrienden komen terecht bij een moeras waar de grote zweepslang w...

21-07-2018 08:00

Tot ziens, Theodor

Leo & Tijg - Tot ziens, Theodor

De herfst komt naar de taiga. Ooievaar Theodor zegt vaarwel tegen zijn vrienden, want morgen vliegen hij en zijn troep naar het warme zuiden. Leo komt erachter dat Theodor een veer is verloren en hij en zijn vriendjes denken dat Theodor zon...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Leo & Tijg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leo & Tijg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leo & Tijg bij Leo & Tijg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leo & Tijg. Heb je een uitzending van Leo & Tijg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leo & Tijg gemist

Uitzending gemist van Leo & Tijg? Hier kun je alle uitzendingen van Leo & Tijg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!