Programma gemist?

Dit jaar is met het precies 300 een jaar geleden dat op rabbijn Zwi Asjkenazi met in Lemberg tijdens (het op tv huidige Lviv) is gestorven. met Van 1710 tot 1714 was uit Zwi Asjkenazi opperrabbijn op van van Amsterdam. Hij op droeg de eretitel tijdens Chacham. In de documentaire wordt het deze gerespecteerde geleerde naar weer uit tot leven gewekt. het Vanaf zijn komst in uit 1710 verrijkte van hij Amsterdam door zijn in grote kennis en een aanzien. Maar ook op tv leidde zijn komst tot tijdens enkele uit hoogoplopende conflicten waarbij op de beide Joodse gemeenschappen, de Hoogduitse een en de Portugees-Israƫlitische, in betrokken waren. met En naar plotseling, geheel onverwacht, liet in de beroemde opperrabbijn door Amsterdam achter een zich en vestigde zich in het Londen.

Dit jaar uit is het precies van driehonderd jaar geleden dat naar rabbijn Zwi een Asjkenazi in het Lemberg (het huidige op Lviv) is gestorven. Van de 1710 tot in 1714 was Zwi tijdens Asjkenazi opperrabbijn van het Amsterdam. Hij op tv droeg de eretitel op Chacham. In de documentaire wordt met deze gerespecteerde door geleerde weer tot leven van gewekt. Vanaf van zijn komst in op 1710 verrijkte hij Amsterdam van door door zijn grote kennis en aanzien. Maar een ook op leidde zijn komst het tot enkele op tv hoogoplopende conflicten, waarbij de beide op tv Joodse gemeenschappen, de door Hoogduitse en in de Portugees-Israƫlitische, betrokken tijdens waren. En plotseling, geheel een onverwacht, liet de in beroemde opperrabbijn op tv Amsterdam achter uit zich en vestigde zich in in Londen.

oktober 2021
16-09-2018 15:20

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies 300 jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt deze gere...

17-06-2018 15:35

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies driehonderd jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt d...

Chacham Zwi Asjkenazi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chacham Zwi Asjkenazi bij Chacham Zwi Asjkenazi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chacham Zwi Asjkenazi. Heb je een uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chacham Zwi Asjkenazi gemist

Uitzending gemist van Chacham Zwi Asjkenazi? Hier kun je alle uitzendingen van Chacham Zwi Asjkenazi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!