Programma gemist?

Dit jaar is in het precies 300 van jaar de geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi van in Lemberg van (het uit huidige Lviv) is gestorven. Van naar 1710 tot van 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn het van Amsterdam. Hij door droeg de naar eretitel in Chacham. In de documentaire de wordt deze gerespecteerde het geleerde weer het tot leven gewekt. Vanaf zijn komst de door in 1710 verrijkte hij een Amsterdam door zijn grote kennis tijdens en naar aanzien. Maar ook leidde zijn de komst tot op tv enkele hoogoplopende de conflicten waarbij de beide Joodse tijdens gemeenschappen, op tv de Hoogduitse en de de Portugees-Israƫlitische, betrokken waren. En in plotseling, uit geheel onverwacht, in liet de beroemde opperrabbijn Amsterdam de achter tijdens zich en vestigde naar zich in Londen.

Dit door jaar is op het precies driehonderd uit jaar geleden dat op tv rabbijn Zwi Asjkenazi in naar Lemberg (het huidige Lviv) tijdens is de gestorven. Van 1710 op tot 1714 was Zwi Asjkenazi door opperrabbijn van in Amsterdam. Hij droeg in de eretitel uit Chacham. In de documentaire in wordt deze gerespecteerde tijdens geleerde weer uit tot leven gewekt. uit Vanaf zijn komst in het 1710 verrijkte hij Amsterdam een door zijn grote kennis het en tijdens aanzien. Maar uit ook leidde zijn op tv komst tot enkele hoogoplopende conflicten, waarbij met de beide Joodse op gemeenschappen, de Hoogduitse de en de op Portugees-Israƫlitische, betrokken waren. een En plotseling, geheel onverwacht, door liet de beroemde het in opperrabbijn Amsterdam achter zich en vestigde door zich in een Londen.

september 2020
16-09-2018 15:20

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies 300 jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt deze gere...

17-06-2018 15:35

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies driehonderd jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt d...

Chacham Zwi Asjkenazi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chacham Zwi Asjkenazi bij Chacham Zwi Asjkenazi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chacham Zwi Asjkenazi. Heb je een uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chacham Zwi Asjkenazi gemist

Uitzending gemist van Chacham Zwi Asjkenazi? Hier kun je alle uitzendingen van Chacham Zwi Asjkenazi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!