Programma gemist?

Dit het jaar is het precies 300 de van jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in van in Lemberg (het huidige op tv Lviv) is gestorven. met Van 1710 tot 1714 met was Zwi Asjkenazi opperrabbijn met uit van Amsterdam. Hij in droeg de eretitel Chacham. In in de documentaire wordt met deze het gerespecteerde geleerde weer tot door leven gewekt. Vanaf naar zijn komst op tv in 1710 verrijkte hij Amsterdam door uit zijn grote kennis op tv en een aanzien. Maar ook leidde zijn met door komst tot enkele een hoogoplopende conflicten waarbij de tijdens beide Joodse in gemeenschappen, de Hoogduitse en in de Portugees-Israëlitische, betrokken op tv waren. En plotseling, in geheel onverwacht, tijdens liet de beroemde opperrabbijn Amsterdam achter uit zich een en vestigde zich uit in Londen.

Dit op jaar is het precies tijdens driehonderd jaar geleden naar dat rabbijn Zwi tijdens Asjkenazi in Lemberg door (het huidige Lviv) is naar gestorven. het Van 1710 door tot 1714 was Zwi Asjkenazi door opperrabbijn op tv van Amsterdam. Hij droeg de van eretitel uit Chacham. In de documentaire de wordt deze gerespecteerde geleerde weer naar tot leven met gewekt. Vanaf op tv zijn komst in 1710 verrijkte een hij Amsterdam het door zijn grote op kennis en aanzien. door Maar ook op leidde zijn op tv komst tot enkele hoogoplopende conflicten, door waarbij de de beide Joodse gemeenschappen, de op Hoogduitse en de Portugees-Israëlitische, op betrokken een waren. En plotseling, geheel onverwacht, in liet van de beroemde opperrabbijn Amsterdam naar achter zich en in vestigde zich in in Londen.

mei 2021
16-09-2018 15:20

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies 300 jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt deze gere...

17-06-2018 15:35

Chacham Zwi Asjkenazi

Chacham Zwi Asjkenazi - Chacham Zwi Asjkenazi

Dit jaar is het precies driehonderd jaar geleden dat rabbijn Zwi Asjkenazi in Lemberg (het huidige Lviv) is gestorven. Van 1710 tot 1714 was Zwi Asjkenazi opperrabbijn van Amsterdam. Hij droeg de eretitel Chacham. In de documentaire wordt d...

Chacham Zwi Asjkenazi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chacham Zwi Asjkenazi bij Chacham Zwi Asjkenazi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chacham Zwi Asjkenazi. Heb je een uitzending van Chacham Zwi Asjkenazi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chacham Zwi Asjkenazi gemist

Uitzending gemist van Chacham Zwi Asjkenazi? Hier kun je alle uitzendingen van Chacham Zwi Asjkenazi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!