Programma gemist?

Dicte het is geschokt als ze hoort de dat ze een van op zus heeft. Ze is op nieuwsgierig en gaat op op tv zoek naar haar. op tv Tonni maakt het door Nina niet makkelijk en in ze grijpt op tv naar uit de fles. Torsten op tv heeft er genoeg van dat Anne op tv door de haar werk op tv wordt opgeslokt en stelt van een ultimatum.

Dicte gaat met van haar vrienden op een avondje naar met pretpark Tivoli. Voor Dicte de het er erg in heeft is ze in betrokken tijdens bij een roofoverval. Rose het moet tijdens aan het idee wennen dat op ze moeder wordt. een En wie is de naar vader van het door in kindje?

Rose heeft het een baan als op stagiair het bij een psychiatrische afdeling. van Op haar eerste werkdag op tv overlijdt een jong, schizofreen uit meisje onder verdachte de omstandigheden. Kort hierna door overlijdt er nog het in een meisje. Natuurlijk duikt Dicte de in deze zaak. de Maar hoe de komt ze aan tijdens informatie, zonder de de hulp van van Wagner?

Wanneer Bo van tijdens een in fotoreportage in een Libanon wordt gegijzeld, doet tijdens Dicte er alles de aan het losgeld bijeen te door krijgen. Noodgedwongen uit gaat ze opnieuw uit als journaliste aan een de op slag.

Vanavond van start het derde en laatste het seizoen naar van de Deense tijdens misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV van Detectivemaand met zijn alle afleveringen van Dicte in naar elke zondag om 20:25 een uur te zien op het NPO 2. Dicte trouwt in met Bo en heeft van haar baan als op misdaadjournaliste opgezegd van om in zich volledig te de focussen op het schrijven van met een boek. van Vlak na hun huwelijk vertrekt de op tv Bo voor een fotoreportage naar de Libanon. Als Dicte hem door na op zijn terugvlucht tijdens wil ophalen, blijkt van Bo echter onvindbaar. Deze serie is in onderdeel naar van de KRO-NCRV uit Detectivemaand 2018. Lees hier welke door series NPO 2 naar deze maand allemaal naar uitzendt: de gids.tv/2668/detectivemaand.

oktober 2021
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!