Programma gemist?

Dicte is het geschokt naar als ze hoort dat ze een een door zus heeft. Ze is nieuwsgierig naar en gaat op zoek op tv naar haar. naar Tonni maakt het van Nina op niet makkelijk en ze de grijpt naar de fles. Torsten met naar heeft er genoeg van dat Anne op tv door haar een werk wordt opgeslokt de en stelt een tijdens ultimatum.

Dicte door gaat met haar vrienden een op tv avondje een naar pretpark de Tivoli. Voor Dicte er met erg in heeft is ze uit betrokken bij van een roofoverval. op Rose moet aan het idee het wennen dat ze op in moeder wordt. En wie van is de vader van het tijdens het kindje?

Rose heeft door een baan als stagiair door bij een tijdens psychiatrische afdeling. uit Op haar eerste werkdag uit overlijdt een door jong, schizofreen tijdens meisje onder verdachte omstandigheden. Kort van hierna overlijdt er nog op een op tv meisje. Natuurlijk duikt Dicte op tv in deze van zaak. Maar een hoe komt ze aan informatie, zonder door de hulp van door het Wagner?

Wanneer naar Bo tijdens een fotoreportage door in van Libanon wordt gegijzeld, naar doet Dicte er alles met aan het op tv losgeld bijeen te krijgen. het Noodgedwongen gaat ze opnieuw naar als journaliste aan de op op tv slag.

Vanavond start de het derde en in laatste van seizoen van de Deense misdaadserie de Dicte. Tijdens de op tv KRO-NCRV met Detectivemaand zijn alle afleveringen van uit Dicte elke uit zondag om 20:25 uur te door op tv zien op NPO 2. Dicte trouwt met naar Bo en een heeft een haar baan als het misdaadjournaliste opgezegd om zich het volledig te het focussen op het schrijven met van een boek. Vlak het na hun huwelijk vertrekt van tijdens Bo voor een door fotoreportage naar Libanon. Als Dicte hem op tv na tijdens zijn terugvlucht wil op tv ophalen, blijkt met Bo echter onvindbaar. Deze serie is onderdeel tijdens van naar de KRO-NCRV op Detectivemaand 2018. Lees uit hier welke series uit NPO 2 deze maand allemaal tijdens uitzendt: naar gids.tv/2668/detectivemaand.

juli 2020
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!