Programma gemist?

Dicte is in geschokt als in ze hoort dat ze naar een zus tijdens heeft. Ze is nieuwsgierig en op gaat op zoek door naar haar. uit Tonni maakt op het Nina niet in makkelijk en ze in grijpt naar de fles. Torsten een heeft op tv er genoeg van van dat Anne door haar een werk wordt opgeslokt uit en stelt in een ultimatum.

Dicte gaat van met uit haar vrienden een avondje door naar pretpark Tivoli. Voor met Dicte er erg op tv in heeft is door ze betrokken bij in een op tv roofoverval. Rose moet aan van het idee wennen dat de ze moeder op wordt. En door wie is de vader van het het tijdens kindje?

Rose op tv heeft een naar baan als stagiair bij een psychiatrische door afdeling. Op een haar eerste van werkdag overlijdt een jong, van schizofreen in meisje onder verdachte omstandigheden. door Kort hierna overlijdt er nog op tv een meisje. Natuurlijk het duikt Dicte in op op tv deze zaak. Maar hoe het komt ze aan informatie, zonder van de hulp een van door Wagner?

Wanneer uit Bo tijdens een op tv fotoreportage in met Libanon wordt gegijzeld, met doet Dicte er alles uit aan het losgeld bijeen te met krijgen. in Noodgedwongen gaat ze opnieuw als het journaliste op tv aan de het slag.

Vanavond start het met de derde en laatste seizoen van de op Deense misdaadserie Dicte. van Tijdens de KRO-NCRV tijdens Detectivemaand zijn door alle afleveringen van Dicte een elke zondag door om 20:25 uur te op tv zien een op NPO met 2. Dicte trouwt met in Bo en heeft haar baan als op misdaadjournaliste opgezegd op tv om zich volledig het te focussen op het een schrijven van het een boek. naar Vlak na hun op tv huwelijk vertrekt Bo voor een op fotoreportage naar naar Libanon. Als Dicte met hem na zijn terugvlucht een wil van ophalen, blijkt Bo echter onvindbaar. Deze een serie is onderdeel op tv tijdens van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees tijdens hier welke series in NPO 2 met deze maand een allemaal uitzendt: het gids.tv/2668/detectivemaand.

maart 2021
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!