Programma gemist?

Dicte het is geschokt als door ze hoort dat een ze een zus het heeft. Ze is het nieuwsgierig en van gaat op zoek met naar haar. Tonni maakt het op tv Nina niet makkelijk en op in ze grijpt naar de fles. Torsten met heeft een er genoeg van tijdens dat Anne door haar werk het wordt met opgeslokt en stelt een met ultimatum.

Dicte een gaat met haar de vrienden een van avondje naar pretpark Tivoli. Voor door Dicte er naar erg in een heeft is ze betrokken op bij een door roofoverval. Rose moet aan op tv het idee wennen tijdens dat ze moeder naar wordt. En wie is de door vader van het op tv naar kindje?

Rose van heeft een baan als stagiair van bij op tv een psychiatrische afdeling. Op haar uit op tv eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen van meisje onder verdachte van omstandigheden. Kort van hierna overlijdt er nog een een meisje. van Natuurlijk een duikt Dicte in deze zaak. door Maar hoe komt op tv ze aan informatie, op tv zonder de de hulp van het Wagner?

Wanneer Bo tijdens op tv een fotoreportage naar in Libanon wordt het gegijzeld, doet Dicte er op tv alles aan het van losgeld uit bijeen te krijgen. Noodgedwongen met gaat ze met opnieuw als journaliste aan de door het slag.

Vanavond start het het derde en laatste een seizoen van in de Deense op misdaadserie Dicte. Tijdens de van KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle het afleveringen het van Dicte het elke zondag om 20:25 uur in te door zien op NPO de 2. Dicte trouwt met de Bo en heeft haar baan op als misdaadjournaliste op tv opgezegd om het zich volledig te focussen op met het schrijven op tv van een in boek. Vlak na naar hun huwelijk vertrekt Bo voor van een op fotoreportage naar Libanon. Als Dicte uit hem na de zijn terugvlucht wil de ophalen, blijkt naar Bo echter onvindbaar. Deze serie is de onderdeel van uit de KRO-NCRV met Detectivemaand 2018. Lees tijdens hier welke series NPO 2 deze tijdens maand allemaal op tv uitzendt: uit gids.tv/2668/detectivemaand.

oktober 2020
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!