Programma gemist?

Dicte is in geschokt als naar ze hoort dat ze van een zus heeft. Ze van is de nieuwsgierig en van gaat op zoek naar haar. Tonni in uit maakt het Nina niet makkelijk en het ze grijpt naar naar de fles. het Torsten heeft de er genoeg van tijdens dat Anne door haar op tv werk wordt opgeslokt door en stelt uit een ultimatum.

Dicte gaat met met haar vrienden op tv een door avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte een er door erg in heeft is ze in betrokken bij een de roofoverval. met Rose moet aan in het idee wennen dat ze tijdens moeder wordt. En tijdens wie tijdens is de vader door van het met kindje?

Rose een heeft een met baan als stagiair bij van een psychiatrische afdeling. Op de haar tijdens eerste werkdag overlijdt op tv een jong, schizofreen meisje een onder verdachte omstandigheden. een Kort hierna overlijdt er naar nog een meisje. Natuurlijk het duikt Dicte met in deze zaak. de Maar hoe komt op ze aan informatie, zonder het de hulp tijdens van op Wagner?

Wanneer van Bo tijdens een fotoreportage in op Libanon wordt uit gegijzeld, tijdens doet Dicte er alles aan het door losgeld bijeen te op tv krijgen. Noodgedwongen tijdens gaat ze opnieuw van als de journaliste aan de naar slag.

Vanavond start met het derde en laatste met seizoen op tv van de Deense misdaadserie de Dicte. Tijdens de KRO-NCRV een Detectivemaand zijn alle uit afleveringen tijdens van Dicte elke op tv zondag om 20:25 uur het te zien een op NPO 2. Dicte trouwt naar met Bo op en heeft haar baan op als misdaadjournaliste opgezegd naar om zich volledig te een focussen van op het schrijven van een een boek. Vlak na in hun huwelijk van vertrekt Bo tijdens voor een naar fotoreportage naar Libanon. Als Dicte hem tijdens van na zijn terugvlucht wil ophalen, van blijkt met Bo echter onvindbaar. Deze van serie is onderdeel van de in KRO-NCRV Detectivemaand de 2018. Lees hier welke series van het NPO 2 deze maand allemaal met uitzendt: de gids.tv/2668/detectivemaand.

juni 2021
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!