Programma gemist?

Dicte is in geschokt in als ze hoort dat ze een het zus heeft. met Ze is nieuwsgierig op tv en gaat op op zoek door naar haar. Tonni maakt het Nina in niet makkelijk en uit ze grijpt van naar de fles. Torsten van heeft er genoeg uit van het dat Anne door tijdens haar werk wordt opgeslokt van en stelt een door ultimatum.

Dicte gaat met met haar vrienden een een avondje naar uit pretpark Tivoli. de Voor Dicte er op erg in heeft is ze met betrokken tijdens bij een roofoverval. Rose moet uit aan het idee het wennen dat ze door moeder het wordt. En wie op tv is de vader van het van de kindje?

Rose heeft een op op baan als stagiair bij een psychiatrische naar afdeling. Op haar een een eerste werkdag overlijdt het een jong, schizofreen meisje met onder verdachte omstandigheden. Kort hierna op tv overlijdt er nog op op tv een meisje. Natuurlijk duikt tijdens Dicte in deze zaak. naar Maar op hoe komt ze aan informatie, zonder naar de hulp van het op Wagner?

Wanneer op tv Bo tijdens een fotoreportage naar in Libanon wordt het gegijzeld, een doet Dicte er alles aan het door losgeld bijeen van te krijgen. Noodgedwongen tijdens gaat ze opnieuw op tv als van journaliste aan de het slag.

Vanavond start het tijdens derde en laatste de seizoen van op de Deense misdaadserie een Dicte. de Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle naar afleveringen naar van Dicte elke op tv zondag om 20:25 uur te de zien op NPO naar 2. Dicte trouwt op met Bo het en heeft haar baan als met misdaadjournaliste opgezegd om een zich volledig uit te focussen de op het schrijven van een op tv tijdens boek. Vlak na hun het huwelijk vertrekt tijdens Bo voor een fotoreportage naar Libanon. tijdens tijdens Als Dicte hem de na zijn terugvlucht naar wil ophalen, blijkt Bo echter uit onvindbaar. Deze serie is onderdeel de op van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees het hier naar welke series NPO op 2 deze tijdens maand allemaal uitzendt: in gids.tv/2668/detectivemaand.

november 2020
15-07-2018 20:25

Afl. 5 - Every man is an island

Dicte - Afl. 5 - Every man is an island

Dicte is geschokt als ze hoort dat ze een zus heeft. Ze is nieuwsgierig en gaat op zoek naar haar. Tonni maakt het Nina niet makkelijk en ze grijpt naar de fles. Torsten heeft er genoeg van dat Anne door haar werk wordt opgeslokt en stelt e...

08-07-2018 20:30

Afl. 4 - The price of addiction

Dicte - Afl. 4 - The price of addiction

Dicte gaat met haar vrienden een avondje naar pretpark Tivoli. Voor Dicte er erg in heeft is ze betrokken bij een roofoverval. Rose moet aan het idee wennen dat ze moeder wordt. En wie is de vader van het kindje?

01-07-2018 20:25

Afl. 3 - Illness of the mind

Dicte - Afl. 3 - Illness of the mind

Rose heeft een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling. Op haar eerste werkdag overlijdt een jong, schizofreen meisje onder verdachte omstandigheden. Kort hierna overlijdt er nog een meisje. Natuurlijk duikt Dicte in deze zaak. Ma...

24-06-2018 20:25

Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Dicte - Afl. 2 - In Wagner's footsteps

Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, doet Dicte er alles aan het losgeld bijeen te krijgen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw als journaliste aan de slag.

17-06-2018 20:25

Nieuw: Dicte seizoen 3

Dicte - Nieuw: Dicte seizoen 3

Vanavond start het derde en laatste seizoen van de Deense misdaadserie Dicte. Tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand zijn alle afleveringen van Dicte elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Dicte trouwt met Bo en heeft haar baan als misdaad...

Dicte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dicte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dicte bij Dicte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dicte. Heb je een uitzending van Dicte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dicte gemist

Uitzending gemist van Dicte? Hier kun je alle uitzendingen van Dicte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!