Programma gemist?

Vanavond is de in van vierde en laatste aflevering van de naar Britse miniserie Born uit op to Kill. Nu Sams het vader op vrije voeten is, waagt uit Jenny het een wanhopige poging om met Sams kwaadaardige gedrag door te een doorgronden. Maar de tijd van dringt. Deze serie is onderdeel de van van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. op Lees hier welke de series NPO 2 deze maand door uit allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Als Sam op Jenny's duistere tijdens geheim onthult, van begint haar wereld te in ontrafelen. Sam komt van oog in oog te tijdens staan met een zijn vader en Jenny begint uit op tv eindelijk de ware met aard van haar zoon een te begrijpen.

Als een de sterfgeval tijdens in het ziekenhuis tot achterdocht in leidt, moet op Sam op zijn hoede van zijn. Jenny op sprokkelt al haar moed bij van elkaar op om iemand naar uit haar verleden onder ogen te naar tijdens komen.

Vanavond een start de door Britse miniserie Born to door Kill in de KRO-NCRV van Detectivemaand. de De vier afleveringen zijn wekelijks door om 21:05 naar uur te zien op NPO van 2. Sam Woodford naar lijkt een op gewone zestienjarige jongen die naar het in school gaat. Al heeft het er met alle schijn van door dat uit hij psychopathische op tv trekjes heeft die hij probeert door te tijdens verbergen. Vooral als hij kennis maakt naar met een de nieuw meisje, met Chrissy. Ook Sam's moeder Jenny een is het er niet gerust met op. Hoe naar goed kent ze haar op tv eigen zoon tijdens eigenlijk? En wat hebben hun een familiegeheimen van hiermee te maken? De komst van van het nieuwe meisje een Chrissy veroorzaakt van in de eerste een aflevering verontrustend door gedrag bij de ogenschijnlijk goed op uitgebalanceerde schooljongen Sam, die met in zijn in vrije tijd ouderen door in het op tv ziekenhuis gezelschap een houdt. Deze serie is onderdeel van de naar KRO-NCRV Detectivemaand het 2018. Lees hier welke door series NPO op tv 2 deze maand allemaal in uitzendt: op tv gids.tv/2668/detectivemaand.

oktober 2019
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!