Programma gemist?

Vanavond is de met vierde en een laatste aflevering van met de Britse door miniserie Born to Kill. Nu Sams op tv vader de op vrije voeten met is, waagt Jenny een wanhopige in met poging om Sams kwaadaardige naar gedrag te doorgronden. naar Maar de tijd de dringt. Deze serie de is onderdeel van de van KRO-NCRV Detectivemaand 2018. naar Lees hier welke series NPO met 2 deze in maand allemaal uitzendt: het gids.tv/2668/detectivemaand.

Als uit Sam Jenny's in duistere geheim onthult, begint haar tijdens wereld uit te ontrafelen. Sam in komt oog in oog te het staan door met zijn vader van en Jenny begint eindelijk uit de ware aard van uit haar zoon te van begrijpen.

Als een sterfgeval op in op tv het ziekenhuis in tot achterdocht leidt, moet Sam het op met zijn hoede zijn. in Jenny sprokkelt al haar de moed bij elkaar om iemand uit op uit haar verleden onder tijdens ogen te met komen.

Vanavond in start de Britse tijdens miniserie Born to op Kill in de uit KRO-NCRV Detectivemaand. De vier een afleveringen zijn wekelijks om tijdens 21:05 naar uur te zien met op NPO op 2. Sam Woodford lijkt een van gewone zestienjarige jongen naar die naar school de gaat. Al heeft het met er naar alle schijn van dat hij psychopathische van tijdens trekjes heeft die hij uit probeert te verbergen. de Vooral als tijdens hij kennis maakt met een van nieuw meisje, Chrissy. in Ook tijdens Sam's moeder Jenny is met er niet tijdens gerust op. Hoe door goed kent ze haar op tv eigen zoon eigenlijk? op tv En wat hebben van hun familiegeheimen het hiermee te maken? De met komst van het nieuwe op meisje Chrissy veroorzaakt een in de eerste aflevering de verontrustend gedrag bij met de ogenschijnlijk goed een uitgebalanceerde schooljongen Sam, die met in zijn vrije op tijd ouderen in een het ziekenhuis gezelschap door het houdt. Deze serie is onderdeel van de het KRO-NCRV Detectivemaand het 2018. Lees uit hier welke een series NPO 2 deze met maand allemaal uitzendt: naar gids.tv/2668/detectivemaand.

april 2021
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!