Programma gemist?

Vanavond is de naar vierde en laatste uit aflevering van in de Britse naar miniserie Born to Kill. Nu Sams op tv door vader op vrije voeten de is, waagt met Jenny een wanhopige poging om Sams door kwaadaardige uit gedrag te doorgronden. van Maar de het tijd dringt. Deze serie is tijdens onderdeel van de tijdens KRO-NCRV Detectivemaand 2018. uit Lees hier welke series NPO het door 2 deze maand allemaal uitzendt: in gids.tv/2668/detectivemaand.

Als Sam Jenny's op tv duistere van geheim onthult, op tv begint haar wereld te ontrafelen. Sam een komt op tv oog in oog uit te staan met in zijn vader en Jenny begint de door eindelijk de ware door aard van haar zoon in te begrijpen.

Als een uit sterfgeval in het tijdens ziekenhuis tot achterdocht op tv leidt, moet Sam op naar zijn hoede zijn. naar Jenny tijdens sprokkelt al haar op moed bij elkaar om iemand met uit haar in verleden uit onder ogen te door komen.

Vanavond de start de Britse miniserie Born van een to Kill in naar de KRO-NCRV Detectivemaand. uit De vier afleveringen zijn wekelijks uit om 21:05 uur te van zien op tijdens NPO 2. Sam met Woodford lijkt een gewone zestienjarige van op tv jongen die naar school gaat. Al naar heeft het er het een alle schijn van dat hij psychopathische een de trekjes heeft die hij probeert te in verbergen. Vooral als op van hij kennis maakt met tijdens een nieuw meisje, Chrissy. op Ook Sam's in moeder Jenny is er niet op tv gerust in op. Hoe goed kent ze op tv haar eigen zoon een het eigenlijk? En wat in hebben hun familiegeheimen hiermee te maken? De met het komst van het naar nieuwe meisje Chrissy veroorzaakt in de tijdens een eerste aflevering verontrustend gedrag bij de uit het ogenschijnlijk goed uitgebalanceerde schooljongen Sam, in die in met zijn vrije door tijd ouderen in het ziekenhuis gezelschap op tv houdt. Deze een serie is onderdeel van door de een KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier tijdens welke series NPO naar 2 deze tijdens maand allemaal uitzendt: een gids.tv/2668/detectivemaand.

mei 2020
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!