Programma gemist?

Vanavond is in de vierde en laatste naar aflevering van de een het Britse miniserie Born een to Kill. Nu Sams vader uit op vrije voeten is, waagt het het Jenny een wanhopige poging om Sams door kwaadaardige gedrag te in tijdens doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze de serie is tijdens onderdeel van de op tv KRO-NCRV Detectivemaand op tv 2018. Lees hier van welke series NPO met 2 deze maand naar allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Als Sam Jenny's de duistere geheim met onthult, begint door haar wereld te ontrafelen. Sam door van komt oog in de oog te staan met zijn op tv vader en tijdens Jenny begint op tv eindelijk de ware van aard van haar een zoon te begrijpen.

Als een naar sterfgeval in het ziekenhuis naar van tot achterdocht leidt, moet Sam het op op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al door in haar moed bij elkaar op om iemand uit op haar verleden van onder ogen te naar komen.

Vanavond start de op de Britse miniserie Born to op Kill in de KRO-NCRV met Detectivemaand. De vier afleveringen door zijn wekelijks om tijdens het 21:05 uur te het zien op NPO 2. Sam Woodford tijdens lijkt een een gewone zestienjarige jongen die naar uit school gaat. op Al van heeft het er op tv alle schijn van dat in hij psychopathische trekjes in heeft die door hij probeert te verbergen. Vooral als het hij naar kennis maakt met een van nieuw de meisje, Chrissy. Ook Sam's moeder Jenny op is er niet naar gerust op. van Hoe naar goed kent ze haar de eigen zoon eigenlijk? En wat uit hebben het hun familiegeheimen hiermee te in maken? De komst van het op nieuwe meisje Chrissy de veroorzaakt de in de eerste aflevering verontrustend een gedrag bij de naar ogenschijnlijk goed naar uitgebalanceerde schooljongen tijdens Sam, die in de zijn vrije tijd ouderen in door het ziekenhuis gezelschap een houdt. Deze door serie is een onderdeel van de KRO-NCRV het Detectivemaand 2018. Lees hier welke van een series NPO 2 deze de maand allemaal uitzendt: het gids.tv/2668/detectivemaand.

juli 2021
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!