Programma gemist?

Vanavond is de het vierde op en laatste de aflevering van de Britse miniserie Born op van to Kill. Nu Sams vader op uit vrije voeten op tv is, waagt Jenny een tijdens wanhopige poging om een Sams kwaadaardige gedrag te op op tv doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze uit serie tijdens is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand op 2018. door Lees hier op welke series NPO 2 deze op maand door allemaal uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

Als Sam op Jenny's duistere het geheim onthult, begint haar met wereld te ontrafelen. van Sam in komt oog in oog te staan het met een zijn vader en Jenny van begint van eindelijk de ware aard op tv van haar zoon te met begrijpen.

Als op een sterfgeval een in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, naar moet Sam op naar zijn hoede op tv zijn. Jenny sprokkelt al de haar in moed bij elkaar van om iemand uit met haar verleden onder met ogen te een komen.

Vanavond start de naar Britse miniserie door Born op tv to Kill in de op tv KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen met zijn wekelijks om uit 21:05 uur door te op zien op NPO 2. Sam met Woodford lijkt een gewone op zestienjarige jongen die naar door uit school gaat. Al het heeft het er alle naar schijn van dat hij op tv psychopathische trekjes heeft in die hij op probeert te verbergen. Vooral tijdens als uit hij kennis maakt met een nieuw in uit meisje, Chrissy. Ook Sam's moeder Jenny een is een er niet gerust op. Hoe door goed tijdens kent ze de haar eigen zoon eigenlijk? En met wat hebben een hun familiegeheimen hiermee te maken? De naar komst van op het nieuwe meisje een Chrissy van veroorzaakt in de eerste aflevering verontrustend van gedrag bij de op ogenschijnlijk op tv goed uitgebalanceerde schooljongen op Sam, die in in zijn vrije tijd het ouderen in het de ziekenhuis gezelschap houdt. Deze serie door is onderdeel naar van de KRO-NCRV Detectivemaand op tv 2018. Lees door hier welke series op tv NPO 2 deze naar maand allemaal uitzendt: uit gids.tv/2668/detectivemaand.

september 2020
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!