Programma gemist?

Vanavond uit is de vierde op tv en laatste aflevering van de uit Britse miniserie naar Born de to Kill. Nu Sams op vader op vrije op tv voeten is, waagt Jenny een wanhopige op tv poging om op Sams kwaadaardige een gedrag te doorgronden. Maar in de tijd dringt. Deze van serie naar is onderdeel van van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier in welke series NPO een 2 door deze maand allemaal uitzendt: op tv gids.tv/2668/detectivemaand.

Als een Sam Jenny's op tv duistere geheim onthult, begint haar wereld een in te ontrafelen. Sam op tv komt oog in oog te met staan met in zijn vader op tv en Jenny begint eindelijk de de ware aard van op tv haar zoon te de begrijpen.

Als een sterfgeval het de in het ziekenhuis tot achterdocht naar leidt, van moet Sam op naar zijn hoede zijn. Jenny met sprokkelt al haar moed het bij elkaar om het iemand met uit haar verleden het onder ogen te uit komen.

Vanavond start de op tv op tv Britse miniserie Born to Kill in in de KRO-NCRV Detectivemaand. met De uit vier afleveringen zijn wekelijks met om 21:05 naar uur te op zien op NPO tijdens 2. Sam Woodford lijkt een gewone naar zestienjarige jongen die het naar school gaat. Al met heeft het een er alle het schijn van dat hij tijdens psychopathische trekjes met heeft die uit hij probeert te verbergen. door Vooral als hij door kennis maakt met een nieuw in meisje, Chrissy. Ook op tv Sam's moeder Jenny de is er niet in gerust op. Hoe het de goed kent ze haar eigen de zoon eigenlijk? En wat op tv hebben hun familiegeheimen op tv hiermee te maken? De het komst van het een nieuwe meisje op tv Chrissy veroorzaakt in de de met eerste aflevering verontrustend gedrag bij de door ogenschijnlijk naar goed uitgebalanceerde schooljongen uit Sam, die in uit zijn vrije tijd in ouderen in het tijdens ziekenhuis gezelschap op tv houdt. Deze serie is onderdeel van de de KRO-NCRV Detectivemaand tijdens 2018. Lees hier door welke het series NPO 2 deze maand allemaal met naar uitzendt: gids.tv/2668/detectivemaand.

januari 2021
10-07-2018 21:05

Slot: Born to Kill

Born to kill - Slot: Born to Kill

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van de Britse miniserie Born to Kill. Nu Sams vader op vrije voeten is, waagt Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag te doorgronden. Maar de tijd dringt. Deze serie is onderdeel ...

03-07-2018 21:05

Aflevering 3

Born to kill - Aflevering 3

Als Sam Jenny's duistere geheim onthult, begint haar wereld te ontrafelen. Sam komt oog in oog te staan met zijn vader en Jenny begint eindelijk de ware aard van haar zoon te begrijpen.

26-06-2018 21:05

Aflevering 2

Born to kill - Aflevering 2

Als een sterfgeval in het ziekenhuis tot achterdocht leidt, moet Sam op zijn hoede zijn. Jenny sprokkelt al haar moed bij elkaar om iemand uit haar verleden onder ogen te komen.

19-06-2018 21:05

Nieuw: Born to Kill

Born to kill - Nieuw: Born to Kill

Vanavond start de Britse miniserie Born to Kill in de KRO-NCRV Detectivemaand. De vier afleveringen zijn wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2. Sam Woodford lijkt een gewone zestienjarige jongen die naar school gaat. Al heeft het er alle...

Born to kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born to kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born to kill bij Born to kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born to kill. Heb je een uitzending van Born to kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born to kill gemist

Uitzending gemist van Born to kill? Hier kun je alle uitzendingen van Born to kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!