Programma gemist?

Oud-doelman in en voormalig Marokkaans van international Khalid Sinouh gaat het in de documentaire door ‘Khalid en in de leeuwen van de Atlas’ de op zoek naar door de achtergronden van op door Marokkaanse spelers en in hun drijfveren. Gemakkelijk is dat niet. tijdens door Normaal gesproken zijn het ze al moeilijk voor de camera door te krijgen, de maar openhartig zijn ze tijdens al helemaal niet. op Vaak worden op tv ze als lastige van Marokkaan weggezet, soms voortijdig op tv bij Ajax de of PSV weggestuurd. op In deze documentaire het laten het een paar in Nederland door opgegroeide Marokkaanse spelers met zich voor het eerst op van een andere uit kant op zien. Khalid Sinouh uit filmde bij een uit voetballende Imam in Den Haag, gaat door met aankomend een Feyenoord-ster Sofyan Amrabat naar de de kapper en op bezoekt in van Tanger Ali Boussaboun, die door er zijn naar zes-verdiepingen uit tellende huis met op tv trots laat zien. Een tijdens huis gebouwd voor het de hele van familie legt Haagse Ali uit. uit Sinouh een komt op plekken waar uit de Nederlandse televisie van niet gemakkelijk binnenkomt op tv en durft spelers aan te tijdens uit spreken op hun gedrag en hun op naar keuzes. Dat leidt soms uit tot ongemakkelijke gesprekken. Waarom bijvoorbeeld de is een supertalent tijdens als van Anouar Diba op tijdens zijn 23ste al naar op tv Qatar overgestapt voor veel uit op geld in plaats van van te kiezen voor sportief uit het hoogst haalbare niveau in het in Europa? Diba een reageert geïrriteerd, maar door de ontwapenende de houding van het Khalid blijft hij met antwoorden. Khalid Sinouh een probeert antwoord te op krijgen op de vraag de waarom in Marokko ondanks naar het vele talent een nog geen absolute wereldvoetballer in heeft. Vlak voor het WK op tv Voetbal in in Rusland waar een Marokko wél aan meedoet een en Nederland niet, in gaat Khalid van op speelse in wijze op zoek naar dit tijdens antwoord. Wesley de Sneijder, opgegroeid met Marokkaanse door Nederlanders in de uit Utrechtse het wijk Ondiep uit en bevriend met uit een groot deel van door de Marokkaanse gemeenschap, denkt dat op tv er soms iets de mankeert aan door de instelling van de door Marokkanen. Khalid tijdens Sinouh is Amsterdammer, oud-profvoetballer tijdens door en Marokkaans oud-international. Het is op zijn debuut tijdens voor de Nederlandse televisie als tijdens van interviewer.

februari 2020
20-06-2018 22:50

Docu: Khalid en de leeuwen van de Atlas

Khalid en de leeuwen van de Atlas - Docu: Khalid en de leeuwen van de Atlas

Oud-doelman en voormalig Marokkaans international Khalid Sinouh gaat in de documentaire ‘Khalid en de leeuwen van de Atlas’ op zoek naar de achtergronden van Marokkaanse spelers en hun drijfveren. Gemakkelijk is dat niet. Normaal gesproken ...

Khalid en de leeuwen van de Atlas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Khalid en de leeuwen van de Atlas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Khalid en de leeuwen van de Atlas bij Khalid en de leeuwen van de Atlas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Khalid en de leeuwen van de Atlas. Heb je een uitzending van Khalid en de leeuwen van de Atlas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Khalid en de leeuwen van de Atlas gemist

Uitzending gemist van Khalid en de leeuwen van de Atlas? Hier kun je alle uitzendingen van Khalid en de leeuwen van de Atlas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!