Programma gemist?
juli 2021
31-12-2009 21:09

Najaar 2009 aflevering 1

Het Beste Van De TV Kantine - Najaar 2009 aflevering 1

Zolang er televisie is, is de tv kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. D...

Het Beste Van De TV Kantine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Van De TV Kantine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Van De TV Kantine bij Het Beste Van De TV Kantine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Van De TV Kantine. Heb je een uitzending van Het Beste Van De TV Kantine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Van De TV Kantine gemist

Zolang er televisie is, is de tv kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van het nieuwe RTL 4-programma De Tv Kantine maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: ”Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je ‘t met ze me: hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis.” Elke week biedt De Tv Kantine een afgeronde verhaallijn, waarin verschillende GN’ers (Gepersifleerde Nederlanders) – aan alle in totaal 71 gestalte gegeven door Carlo Boszhard & Irene Moors – een rol spelen.

Uitzending gemist van Het Beste Van De TV Kantine? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Van De TV Kantine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 21:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!