Programma gemist?

Jordan overleefde naar een naar hersentumor. Nu wil op hij het leven en de liefde een met beide armen uit omhelzen. Straatkunstenaar Tommy door een zegt te snel wat er van in hem opkomt. uit Stand-upcomedian Louise van is terug en heeft een een door date met veiligheidsmanager Rob. uit De 34-jarige schoenenverzamelaar in Mel ontmoet op Paul, die op door zoek is naar een dame om van met zijn gebroken hart te naar helen.

De 30-jarige Gemma op tijdens heeft ooit met prins de Williams gedanst en de wil nu haar eigen prins. een tijdens De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker het en tijdens is op zoek naar een uit moeder op tv voor zijn kinderen. Ze in moet van wel fan van Arsenal zijn. De het 42-jarige stand-upcomedian Louise in wil vooral uit haar mond een keer uit te door houden. Eddie, de 21-jarige de elektricien is terug voor met tijdens een nieuwe date met kinderverzorgster het Sophie.

Er ontstaan de problemen in het First op tv naar Dates Hotel, wanneer de jongens van Adam en Dean uit door Manchester zich door aanmelden voor een van afspraak met Kate door en door Charlotte. Voor de van 26-jarige Kate is naar haar date met Adam een beladen. Omdat ze als uit kind veel gepest op is, een twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige in gebarentolk Peter op leerde als uit kind van dove ouders pas van spreken toen hij uit zeven was. Geconfronteerd naar met zijn droomvrouw tijdens gaat de een taal van de tijdens liefde hem niet met makkelijk af. het De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt met een vrouw naar om samen van een op tv wijntje te genieten. op tv Met zijn het date Belinda blijkt op de wijnkaart de met moeite van bestuderen tijdens waard.

Bella vindt het een heerlijk uit om naaktmodellen te schetsen. Kan op ze haar date met Tom zover krijgen in haar muze uit te worden? met Catering medewerkster Julie op is na de naar tragische dood van haar naar eerste man het vastbesloten om een nieuwe liefde op tv uit te vinden. Jazzzangeres Sharlene wil een graag al dansend uit de op spotlight delen met een leuke man. een Rachel is een moeder van in twee kinderen, maar heeft op tv nu een ontspannen met date op met timmerman Carl. De romantische avond met eindigt in het in uit zwembad.

Eerste gast door in het hotel een is de 21-jarige een elektricien Eddie. Hij is het een hele op jongen, maar niet naar waar het vrouwen aangaat. naar de Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog door en met gelooft dat het leven op pas begint met 80. de Ze door is acht jaar in weduwe en is nu de vastbesloten de om liefde te vinden. Bank analist van naar Poppy, 23 jaar oud, door lijdt aan tijdens een genetische aandoening tijdens die haar heeft op gebonden aan een rolstoel. Ze het is in bang dat mannen alleen haar het handicap zien. tijdens De 27-jarige advertentiedirecteur op tv Tom is een stuiterbal een en hij het heeft een date tijdens met een op tv naamgenoot.

In het door First Dates Hotel naar checkt Model Kelly op als eerste in. Ze met is op op tv zoek naar een in man die haar op tv vader, een een bodybuilder van het een meter twee, de aankan. Makelaar Lawrence met neemt de uitdaging met aan en vanaf de van eerste ontmoeting spatten de tijdens vonken er tijdens van af. tijdens Maar een telefoongesprek van het vader dreigt de ontluikende romance naar op de naar proef te stellen. De door in 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook op tv ingecheckt. Hij is naar nu zeven jaar met weduwnaar en op is op zoek naar een het nieuwe liefde. Onder een het toeziend oog in van de naar Franse huissommelier Xavier, door probeert tijdens Bruce indruk te maken op Alison een met zijn kennis op door van Franse wijn. uit Joey, een 26-jarige personal een trainer, heeft Fred opgedragen zijn het allereerste van vriend te vinden. op Finella wil naar de planeet redden, op tv maar een man vinden tijdens om haar missie in te delen, lijkt onmogelijk. tijdens Haar date naar is duurzame architect Richard, het die nog steeds moeite in heeft om een met van dame op de juiste manier een te op tv begroeten.

Mark, de voormalige uit deken van de de tijdens kathedraal van Rochester, is tijdens een groentje op het van gebied van gay-dating. Is tijdens Balwant zijn met licht in de duisternis? in Intussen is een de roodharige schone naar Georgie op met zoek naar een uit 'sexy nerd'.

Flapuit uit Sharon heeft een date een met Kenny, maar op tv hij is nogal gesloten. op tv En kan Francesca, tijdens de met assistent-manager van door het First Dates-hotel, het de dappere moederskindje naar Ash leren om een vrouw op te van versieren?

Laura, een het van de naar First Dates-serveersters, tijdens troost een ongelukkig stel. En op tv staan de de sterren goed voor uit Spurs-supporter Ryland van en West Ham-supporter op tv Amanda?

Het verhaal de van de Lauren en Pat gaat verder. door Lauren probeert Pats tijdens hart te veroveren. En van de op goed verzorgde boer George in zoekt een een dame. Springt op tv de vonk tussen met hem en landbouwdeskundige Louise het over?

Lukt op tv het vastgoedmagnaat Michelle om de naar welbespraakte Rudy, met een vrijgezel uit op de hogere kringen, te in doorgronden? En past met Lauren, tijdens een feestbeest uit Londen, in bij de uit boomlange baardige marktkoopman de Patrick?

Is tijdens timmerman Luke met van z'n volle baard de vriendelijke een reus naar naar wie op tv de stijlvolle politieagente Emma op zoek naar is? het Bij Andrew het en David aan tafel vloeit de op met drank rijkelijk en Chloe in en Jem spelen de door spaghettiscène van een Lady en de Vagebond van na.

Fashionista Sara en naar dj Jo tijdens trekken naar vaak jongere mannen het aan, maar ze zijn door op zoek naar in iets minder oppervlakkigs. De koffer op van van jeugdwerker Tom van is zoek, dus moet naar hij voor op tv z'n date een outfit lenen van op kelner in Sam.

De panseksuele bingopresentator op Nick, en Harry naar Potterfan Lewis beseffen met dat ze met veel gemeen hebben. Sharon op tv en Andy gaan in spontaan een op geestenjacht op bij maanlicht. En een we zien een single terug naar die van eerder weinig succes in had.

Marie naar uit Bolton heeft met volle door teugen genoten uit van het uitzicht in naar het zwembad. Ze op heeft de een date met dichter Devon, van een van rastafari. Penny heeft een date tijdens op met de gespierde Griff. Hij uit was als kind de slechthorend en dat is naar niet goed tijdens geweest van voor zijn zelfvertrouwen.

oktober 2020
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!