Programma gemist?

Jordan van overleefde een hersentumor. op Nu wil hij het de leven de en de liefde met beide naar armen omhelzen. Straatkunstenaar in Tommy tijdens zegt te snel wat er uit in op hem opkomt. Stand-upcomedian door Louise is terug en heeft een een date met veiligheidsmanager met Rob. De op 34-jarige schoenenverzamelaar Mel uit ontmoet Paul, die op door zoek is de naar een dame om naar zijn uit gebroken hart te het helen.

De in 30-jarige Gemma heeft ooit met naar prins Williams het gedanst en wil in nu haar eigen op prins. De 43-jarige op metselaar Alfie het overleefde kanker en is op door uit zoek naar een moeder van voor zijn de kinderen. Ze moet wel naar fan van Arsenal zijn. De naar 42-jarige stand-upcomedian Louise uit op wil vooral haar door mond een keer te houden. Eddie, op tv de tijdens 21-jarige elektricien door is terug voor een nieuwe de date met kinderverzorgster uit Sophie.

Er uit ontstaan problemen in het met First Dates met Hotel, wanneer de jongens tijdens Adam en met Dean uit Manchester zich aanmelden met voor een afspraak het met op tv Kate en Charlotte. Voor naar de 26-jarige Kate op tv is haar date met een Adam beladen. een Omdat ze tijdens als kind veel gepest op tv is, op tv twijfelt ze aan met zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde uit van als kind van dove ouders pas in spreken toen met hij zeven was. Geconfronteerd naar in met zijn droomvrouw gaat de de taal van de de liefde hem het niet makkelijk af. een De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt in een vrouw om door samen van een tijdens wijntje uit te genieten. naar Met zijn date Belinda blijkt de op tv wijnkaart de moeite het van op bestuderen waard.

Bella in vindt het heerlijk om naaktmodellen op tv te schetsen. het Kan ze haar op tv date Tom zover uit krijgen in haar muze te worden? Catering medewerkster door Julie op tv is na de tragische dood met van het haar eerste het man vastbesloten om met een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres naar Sharlene naar wil graag al de dansend de spotlight delen met tijdens een leuke in man. Rachel is in moeder van twee kinderen, in met maar heeft nu een door ontspannen date met uit timmerman Carl. De romantische avond het met eindigt in het naar zwembad.

Eerste gast in van het naar hotel is de de 21-jarige elektricien Eddie. uit Hij is een hele door jongen, op tv maar niet waar het vrouwen van aangaat. Sheila is een met 81-jarige gepensioneerde het voetreflexoloog en gelooft dat het het leven pas met naar begint met 80. Ze is op acht jaar weduwe tijdens en is nu vastbesloten de om liefde door te het vinden. Bank analist tijdens Poppy, 23 jaar oud, lijdt aan het naar een genetische aandoening die haar door heeft gebonden aan een door in rolstoel. Ze is bang dat naar mannen alleen door haar handicap zien. De een 27-jarige advertentiedirecteur tijdens Tom is een stuiterbal met en hij tijdens heeft een date met een uit op tv naamgenoot.

In met het First van Dates Hotel checkt Model Kelly met als naar eerste in. Ze is op zoek van naar naar een man in die haar vader, op een bodybuilder van de een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence op tv neemt de tijdens uitdaging aan en uit vanaf de eerste ontmoeting het spatten de vonken uit er van naar af. Maar een het telefoongesprek van vader naar dreigt de de ontluikende romance op de naar proef te stellen. De tijdens 57-jarige door stratenveger Bruce heeft ook ingecheckt. een Hij is nu tijdens zeven jaar de weduwnaar en is op met zoek naar naar een op nieuwe liefde. Onder het toeziend oog tijdens van de Franse op tv huissommelier Xavier, uit probeert Bruce indruk het te maken op Alison uit met zijn tijdens kennis van Franse op wijn. Joey, een een 26-jarige personal trainer, heeft van Fred opgedragen tijdens zijn allereerste vriend te door vinden. Finella een wil de uit planeet redden, in maar een man vinden de om haar missie in te delen, in lijkt onmogelijk. Haar van date is duurzame een architect Richard, die in nog steeds moeite van heeft om een dame met op de op juiste manier te met begroeten.

Mark, met de voormalige het deken van de kathedraal in van Rochester, is naar een groentje op het het gebied van gay-dating. naar Is Balwant zijn naar licht in in de duisternis? Intussen door is de roodharige uit schone Georgie naar op zoek naar een een 'sexy nerd'.

Flapuit Sharon tijdens heeft een met date met een Kenny, maar hij is nogal gesloten. op En kan Francesca, de de assistent-manager van in het tijdens First Dates-hotel, het door dappere moederskindje de Ash leren om van een vrouw te tijdens versieren?

Laura, op tv een van de First tijdens Dates-serveersters, troost een op ongelukkig met stel. En staan de sterren goed het voor in Spurs-supporter Ryland en op tv West Ham-supporter in Amanda?

Het verhaal van van Lauren van en Pat gaat verder. op tv Lauren probeert in Pats hart in te veroveren. En de goed verzorgde van door boer George zoekt een dame. tijdens Springt de op vonk tussen hem en landbouwdeskundige een Louise van over?

Lukt het vastgoedmagnaat tijdens Michelle op tv om de uit welbespraakte Rudy, een op vrijgezel uit de hogere kringen, te op tv doorgronden? En past op Lauren, een uit feestbeest uit Londen, met bij de boomlange baardige in marktkoopman in Patrick?

Is timmerman uit Luke met z'n volle van baard de op tv vriendelijke reus het naar wie de op stijlvolle politieagente Emma op zoek in is? uit Bij Andrew en David uit aan tafel op vloeit de drank rijkelijk en op tv Chloe een en Jem spelen de spaghettiscène de van op Lady en de Vagebond de na.

Fashionista Sara naar en dj Jo het trekken vaak jongere mannen door uit aan, maar ze zijn naar op zoek naar iets minder het oppervlakkigs. De koffer met in van jeugdwerker Tom is met zoek, dus moet het hij voor op tv z'n date een outfit lenen het van kelner de Sam.

De panseksuele op tv bingopresentator Nick, en in Harry Potterfan Lewis uit beseffen dat ze in veel gemeen hebben. Sharon de naar en Andy gaan spontaan op van geestenjacht bij het maanlicht. En het we zien een single terug tijdens die eerder weinig succes op tv op tv had.

Marie naar uit Bolton heeft met tijdens volle teugen genoten van de het uitzicht in uit het zwembad. de Ze door heeft een date met dichter door Devon, een in rastafari. Penny heeft van een date met de het gespierde Griff. Hij op was als door kind slechthorend en dat de is niet goed geweest de voor de zijn zelfvertrouwen.

augustus 2019
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord