Programma gemist?

Jordan overleefde met een hersentumor. van Nu wil hij het op tv leven en de de liefde met beide de armen in omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt uit te snel wat er in een hem opkomt. Stand-upcomedian de Louise is tijdens terug en heeft een in date door met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige een schoenenverzamelaar een Mel ontmoet Paul, die op naar zoek is naar in in een dame om zijn gebroken met hart te met helen.

De 30-jarige Gemma tijdens heeft ooit het met prins Williams een gedanst door en wil nu de haar eigen prins. De een 43-jarige metselaar Alfie op overleefde kanker en tijdens is op zoek op naar een met moeder voor zijn door kinderen. Ze moet wel fan van de Arsenal zijn. De op tv 42-jarige stand-upcomedian uit Louise wil vooral naar haar mond het een keer te houden. Eddie, van de 21-jarige elektricien met is tijdens terug voor een tijdens nieuwe date met kinderverzorgster op tv Sophie.

Er op tv ontstaan problemen in het First een Dates het Hotel, wanneer de jongens in Adam en Dean het uit Manchester door zich aanmelden voor naar een afspraak met Kate tijdens en Charlotte. Voor de de een 26-jarige Kate is haar de date met Adam beladen. Omdat op met ze als kind veel tijdens gepest is, twijfelt op tv ze aan zichzelf. met De 39-jarige met gebarentolk Peter leerde als op tv kind van dove van ouders pas spreken toen hij het zeven was. door Geconfronteerd tijdens met zijn droomvrouw gaat de taal op van de een liefde hem niet in makkelijk af. het De gepensioneerde restaurateur door Stephen zoekt een vrouw om de samen van een tijdens op tv wijntje te genieten. Met uit zijn date Belinda blijkt van de op wijnkaart de moeite van bestuderen van waard.

Bella vindt naar het op heerlijk om naaktmodellen te schetsen. op Kan ze haar date door uit Tom zover krijgen haar muze te een met worden? Catering medewerkster Julie de is na de uit tragische dood op tv van haar eerste man vastbesloten in om een nieuwe liefde de in te vinden. Jazzzangeres Sharlene wil tijdens graag van al dansend de spotlight delen met het een leuke man. in Rachel is uit moeder van twee kinderen, de maar heeft in nu een met ontspannen date met timmerman van Carl. De de romantische avond eindigt in in het het zwembad.

Eerste gast in op met het hotel is de 21-jarige de elektricien Eddie. op Hij is een een hele jongen, maar niet tijdens waar het vrouwen aangaat. met in Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog op met en gelooft dat de het leven pas het begint met 80. Ze met is acht jaar naar weduwe en is nu vastbesloten van om liefde tijdens te vinden. Bank analist van in Poppy, 23 jaar oud, tijdens lijdt aan een een genetische aandoening die door haar heeft met gebonden aan een rolstoel. tijdens Ze is bang dat op mannen door alleen haar handicap zien. De 27-jarige op tv advertentiedirecteur Tom is een een stuiterbal een en de hij heeft een date van met een in naamgenoot.

In het in First Dates Hotel checkt naar Model Kelly in als eerste in. in Ze is uit op zoek uit naar een man die door haar vader, een bodybuilder van op tv een meter door twee, aankan. Makelaar Lawrence het neemt de uitdaging van aan uit en vanaf de tijdens eerste ontmoeting spatten in de vonken er op tv van af. in Maar een telefoongesprek van vader dreigt door de ontluikende romance tijdens op de proef op tv te een stellen. De van 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook de ingecheckt. Hij is op nu in zeven jaar weduwnaar en is op van zoek naar van een nieuwe liefde. naar Onder het op tv toeziend oog naar van de Franse door huissommelier Xavier, probeert het Bruce indruk te maken op tv op Alison een met zijn kennis op van Franse wijn. Joey, op een 26-jarige personal tijdens trainer, heeft Fred opgedragen zijn tijdens allereerste het vriend te vinden. Finella wil een de tijdens planeet redden, uit maar een man vinden om in haar van missie te delen, lijkt onmogelijk. Haar een van date is duurzame architect tijdens Richard, die nog steeds moeite van heeft van om een de dame op de juiste manier te met van begroeten.

Mark, in de voormalige op deken van de kathedraal van naar Rochester, is een groentje op tv op een het gebied van gay-dating. uit Is van Balwant zijn licht het in de duisternis? Intussen is een de roodharige schone Georgie op tv op zoek naar de een 'sexy van nerd'.

Flapuit Sharon de heeft een date door met Kenny, maar tijdens hij is nogal naar gesloten. En kan Francesca, met de assistent-manager in van het First uit Dates-hotel, het dappere moederskindje de de Ash leren om een een vrouw te uit versieren?

Laura, een een van de First de Dates-serveersters, troost een ongelukkig van stel. En staan op de in sterren goed voor met Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter van door Amanda?

Het van verhaal van naar Lauren en Pat gaat verder. op Lauren op probeert Pats hart te met veroveren. En de goed verzorgde door boer George naar zoekt een dame. op tv Springt de met vonk tussen hem en landbouwdeskundige in Louise van over?

Lukt uit het vastgoedmagnaat Michelle naar om de welbespraakte Rudy, een van vrijgezel uit op de hogere kringen, te met de doorgronden? En past van Lauren, een feestbeest uit Londen, bij van de boomlange het baardige marktkoopman de Patrick?

Is een timmerman Luke met z'n volle tijdens tijdens baard de vriendelijke reus naar wie op de de stijlvolle politieagente Emma in op zoek is? Bij Andrew met en uit David aan tafel vloeit de naar in drank rijkelijk en Chloe van en Jem spelen van de spaghettiscène van Lady op tv en een de Vagebond na.

Fashionista Sara met en dj Jo het trekken vaak jongere mannen van aan, maar ze het de zijn op zoek naar op tv iets minder tijdens oppervlakkigs. De koffer van het jeugdwerker Tom is op zoek, dus moet hij in voor het z'n date een outfit lenen de van op tv kelner Sam.

De panseksuele op tv bingopresentator Nick, en op tv Harry Potterfan Lewis beseffen met dat ze van veel gemeen door hebben. Sharon door en Andy gaan spontaan tijdens op geestenjacht bij maanlicht. En een naar we zien een single terug die een eerder weinig van succes in had.

Marie naar uit Bolton heeft met volle tijdens teugen een genoten van de het uitzicht in het het zwembad. Ze heeft naar een date met dichter van Devon, een rastafari. Penny in heeft een tijdens date met tijdens de gespierde tijdens Griff. Hij was als kind slechthorend in en dat een is niet goed geweest in met voor zijn zelfvertrouwen.

maart 2021
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!