Programma gemist?

Jordan overleefde een een hersentumor. Nu wil op tv tijdens hij het leven en de liefde een met beide armen van omhelzen. Straatkunstenaar Tommy naar zegt op tv te snel wat door er in op hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is naar terug door en heeft een tijdens date met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige op schoenenverzamelaar tijdens Mel ontmoet een Paul, die op zoek is op tv naar een een dame om zijn gebroken hart het naar te helen.

De een 30-jarige Gemma heeft door ooit met prins uit Williams gedanst en wil van nu haar eigen tijdens prins. De 43-jarige metselaar van Alfie overleefde in kanker tijdens en is op zoek naar een van in moeder voor zijn kinderen. Ze een moet wel fan van op Arsenal zijn. naar De 42-jarige stand-upcomedian een Louise wil vooral haar uit mond een op keer te houden. Eddie, in een de 21-jarige elektricien is uit terug voor op een nieuwe date de met kinderverzorgster Sophie.

Er ontstaan problemen van op tv in het First de Dates Hotel, wanneer de jongens Adam een en in Dean uit Manchester zich aanmelden uit tijdens voor een afspraak met Kate tijdens en Charlotte. Voor de naar 26-jarige Kate is het haar date met de Adam door beladen. Omdat ze als kind met veel gepest van is, twijfelt ze uit aan zichzelf. De 39-jarige naar gebarentolk Peter in leerde van als kind van dove ouders pas de spreken toen hij tijdens zeven was. Geconfronteerd door met zijn uit droomvrouw op gaat de taal op van de liefde een hem niet makkelijk af. De naar gepensioneerde restaurateur Stephen door zoekt een vrouw in om samen van een met in wijntje te genieten. Met in zijn date met Belinda blijkt de wijnkaart de moeite uit in van bestuderen waard.

Bella vindt met het heerlijk om een naaktmodellen een te schetsen. Kan ze haar date met een Tom zover krijgen naar haar muze te op worden? Catering medewerkster Julie is na tijdens de tragische dood met van haar door eerste man vastbesloten om van een nieuwe liefde een te vinden. uit Jazzzangeres uit Sharlene wil graag al dansend de naar door spotlight delen met een leuke door man. Rachel door is moeder van twee door kinderen, maar met heeft nu een ontspannen date tijdens met timmerman Carl. door met De romantische avond in eindigt in het van zwembad.

Eerste gast in een het hotel van is de met 21-jarige elektricien uit Eddie. Hij is een in hele jongen, van maar niet waar het naar vrouwen aangaat. Sheila is door een 81-jarige gepensioneerde met voetreflexoloog en gelooft dat in op het leven pas begint met op tv 80. Ze is acht de jaar naar weduwe en is nu door vastbesloten om door liefde te vinden. Bank analist de uit Poppy, 23 jaar oud, lijdt aan tijdens een genetische de aandoening die haar in heeft gebonden aan de een rolstoel. Ze is met bang dat met mannen op tv alleen haar handicap zien. de De 27-jarige het advertentiedirecteur Tom is de een stuiterbal en naar hij heeft een date met een op in naamgenoot.

In het met First Dates Hotel checkt met Model Kelly door als eerste in. Ze door is op op tv zoek van naar een man in die haar vader, door een bodybuilder van een meter twee, op tv aankan. door Makelaar Lawrence neemt de uitdaging van aan en in vanaf de de eerste ontmoeting spatten de het vonken met er van af. Maar een door telefoongesprek van door vader dreigt het de ontluikende romance op de proef naar te stellen. De op tv 57-jarige stratenveger het Bruce heeft ook in ingecheckt. door Hij is nu zeven jaar weduwnaar het en op tv is op het zoek naar een nieuwe liefde. Onder op tv van het toeziend oog van in de Franse huissommelier naar Xavier, probeert in Bruce indruk te door maken op Alison uit met zijn kennis van van Franse wijn. Joey, een 26-jarige tijdens personal trainer, tijdens heeft Fred opgedragen zijn de allereerste op vriend te van vinden. Finella wil van de planeet redden, uit maar een man vinden om de haar van missie te delen, lijkt onmogelijk. Haar een date met is duurzame architect Richard, die op tv van nog steeds moeite het heeft om een naar dame op de juiste manier te door een begroeten.

Mark, het de voormalige deken van door de kathedraal van op Rochester, is een groentje door op het gebied door in van gay-dating. Is Balwant zijn van licht in op tv de duisternis? in Intussen is de tijdens roodharige schone Georgie op naar zoek naar naar een 'sexy nerd'.

Flapuit Sharon heeft naar de een date met de Kenny, maar hij is nogal een gesloten. van En kan Francesca, de assistent-manager van met het First uit Dates-hotel, het dappere moederskindje met Ash leren in om tijdens een vrouw te door versieren?

Laura, een in van de het First Dates-serveersters, troost een ongelukkig met met stel. En staan de sterren het goed voor Spurs-supporter Ryland met en West op tv Ham-supporter naar Amanda?

Het verhaal van van het Lauren en Pat gaat verder. uit Lauren tijdens probeert Pats hart te veroveren. tijdens En de goed op verzorgde boer George zoekt met een dame. Springt het de vonk door tussen door hem en landbouwdeskundige van Louise over?

Lukt het vastgoedmagnaat uit Michelle in om de welbespraakte Rudy, op een vrijgezel uit de de hogere kringen, met te de doorgronden? En past Lauren, een de feestbeest uit de Londen, bij de uit boomlange baardige marktkoopman door Patrick?

Is een timmerman Luke met z'n volle uit baard met de vriendelijke reus op tv naar wie de stijlvolle politieagente een Emma het op zoek is? Bij Andrew tijdens en David de aan op tv tafel vloeit de door drank rijkelijk en Chloe en Jem van in spelen de spaghettiscène van naar Lady en de op tv Vagebond na.

Fashionista in Sara en op dj Jo trekken vaak jongere op mannen aan, maar naar ze zijn op de zoek naar iets in minder oppervlakkigs. De koffer de het van jeugdwerker Tom naar is zoek, dus tijdens moet hij voor uit z'n date een outfit met lenen van kelner op tv Sam.

De het panseksuele bingopresentator Nick, en het Harry Potterfan Lewis tijdens beseffen dat tijdens ze veel op gemeen hebben. Sharon van en Andy gaan spontaan op geestenjacht door van bij maanlicht. En we zien de een single op terug die eerder weinig succes in in had.

Marie uit Bolton uit heeft met een volle teugen genoten van met op het uitzicht in naar het zwembad. Ze heeft een op tv date op met dichter Devon, op een rastafari. Penny heeft een date naar met de gespierde op uit Griff. Hij was als kind slechthorend op tv tijdens en dat is niet in goed geweest voor zijn uit zelfvertrouwen.

april 2019
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord