Programma gemist?

Jordan in overleefde een door hersentumor. Nu wil hij tijdens het leven en de op liefde met beide armen de omhelzen. Straatkunstenaar op tv Tommy zegt te snel op tv wat er tijdens in hem opkomt. het Stand-upcomedian Louise is terug uit en heeft op een date met veiligheidsmanager van Rob. naar De 34-jarige een schoenenverzamelaar Mel ontmoet Paul, die op met zoek is op naar het een dame om zijn gebroken op tv hart te een helen.

De 30-jarige Gemma naar heeft op ooit met prins Williams het gedanst met en wil nu haar een eigen prins. De de 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker een en met is op een zoek naar een moeder voor zijn met kinderen. Ze moet de wel uit fan van op Arsenal zijn. De 42-jarige uit stand-upcomedian Louise wil vooral met haar mond tijdens een keer te houden. Eddie, op tv de tijdens 21-jarige elektricien is terug uit voor een nieuwe van date met kinderverzorgster een Sophie.

Er naar ontstaan problemen in het First met Dates Hotel, wanneer door de jongens Adam naar op tv en Dean uit Manchester zich aanmelden een voor een een afspraak met Kate uit en Charlotte. Voor door de 26-jarige Kate is de haar in date met op tv Adam beladen. Omdat door ze als kind van veel gepest is, twijfelt ze aan een zichzelf. het De 39-jarige gebarentolk Peter de leerde als kind van het dove ouders door pas de spreken toen hij zeven was. Geconfronteerd het met op tv zijn droomvrouw gaat de taal door van de op tv liefde met hem niet makkelijk af. De gepensioneerde van restaurateur de Stephen zoekt in een vrouw om samen van een in wijntje te met genieten. Met zijn een date Belinda met blijkt de wijnkaart de naar moeite op van bestuderen waard.

Bella op vindt het heerlijk om van naaktmodellen te van schetsen. Kan ze haar uit date Tom uit zover krijgen in haar muze te worden? Catering medewerkster met Julie is na naar de van tragische dood van haar uit eerste man vastbesloten tijdens om een nieuwe in liefde te vinden. een Jazzzangeres Sharlene de wil graag met al dansend de spotlight delen uit met een leuke man. door een Rachel is moeder van twee kinderen, op tv maar uit heeft nu een ontspannen date in met timmerman Carl. de De door romantische avond eindigt in het door door zwembad.

Eerste het gast in het naar hotel is de 21-jarige elektricien tijdens door Eddie. Hij is een hele jongen, een tijdens maar niet waar het vrouwen aangaat. naar Sheila is in een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog in en naar gelooft dat het leven een pas begint op met 80. Ze is de acht jaar weduwe en het is op nu vastbesloten om liefde te uit uit vinden. Bank analist Poppy, 23 jaar met oud, lijdt aan met een genetische naar aandoening die haar heeft op gebonden aan een een rolstoel. uit Ze is bang dat mannen de alleen met haar handicap het zien. De 27-jarige advertentiedirecteur Tom is op tv een op stuiterbal en hij heeft een in date met met een naar naamgenoot.

In het met First Dates een Hotel checkt Model een Kelly als de eerste in. Ze uit is op zoek naar een man op tv die haar het vader, de een bodybuilder van een een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence op neemt op tv de uitdaging aan door en vanaf de eerste door ontmoeting spatten de vonken naar naar er van af. een Maar een telefoongesprek van het vader dreigt met de ontluikende romance op de door proef te de stellen. De op tv 57-jarige stratenveger Bruce heeft van ook ingecheckt. het Hij is nu zeven jaar uit weduwnaar en op is op zoek naar met een op nieuwe liefde. Onder het toeziend de oog van de Franse uit naar huissommelier Xavier, probeert Bruce door indruk te maken een op Alison een met zijn kennis van Franse naar wijn. Joey, het een 26-jarige personal trainer, met heeft Fred opgedragen zijn op tv allereerste vriend het te vinden. Finella wil in de een planeet redden, maar een op man in vinden om haar uit missie te delen, lijkt onmogelijk. Haar een date tijdens is duurzame architect Richard, die met nog steeds op tv moeite een heeft om een naar dame op de juiste manier de te op tv begroeten.

Mark, uit de voormalige door deken van de tijdens kathedraal van Rochester, is een naar groentje op het door gebied van gay-dating. Is op Balwant zijn in licht in de naar duisternis? Intussen is een de roodharige schone Georgie uit op op zoek naar een 'sexy van nerd'.

Flapuit Sharon een heeft een date met naar Kenny, maar door hij is nogal gesloten. de En tijdens kan Francesca, de assistent-manager in van het First Dates-hotel, het het door dappere moederskindje Ash leren uit om een op tv vrouw te op tv versieren?

Laura, een van met de First het Dates-serveersters, een troost een ongelukkig tijdens stel. En staan de sterren een goed voor Spurs-supporter Ryland van door en West Ham-supporter in Amanda?

Het in verhaal van Lauren en op Pat gaat verder. de Lauren probeert Pats een hart te door veroveren. En op de goed verzorgde boer op George zoekt met een dame. Springt de vonk tussen de hem het en landbouwdeskundige Louise met over?

Lukt het het vastgoedmagnaat Michelle uit om de welbespraakte Rudy, met een vrijgezel uit de door hogere kringen, te in doorgronden? En past uit Lauren, op een feestbeest uit Londen, bij tijdens de uit boomlange baardige marktkoopman het Patrick?

Is tijdens timmerman Luke met z'n volle op naar baard de vriendelijke reus naar wie op tv in de stijlvolle politieagente Emma in op zoek van is? Bij Andrew en David op aan tafel vloeit naar de drank rijkelijk en in Chloe en Jem in naar spelen de spaghettiscène van Lady en door van de Vagebond na.

Fashionista Sara en met dj in Jo trekken vaak jongere mannen met uit aan, maar ze zijn op de zoek naar iets in minder oppervlakkigs. tijdens De koffer op van jeugdwerker Tom met is zoek, dus moet hij voor op tv z'n date een tijdens outfit in lenen van kelner op Sam.

De panseksuele bingopresentator naar Nick, en op tv Harry Potterfan Lewis beseffen een dat ze veel de gemeen hebben. Sharon de met en Andy gaan spontaan naar op geestenjacht de bij maanlicht. En we zien van een single terug naar die op eerder weinig succes met had.

Marie van uit Bolton heeft een met volle teugen door genoten van het uitzicht in naar naar het zwembad. Ze heeft door een date met dichter Devon, naar naar een rastafari. Penny heeft met een date met een de gespierde Griff. uit Hij was als in kind slechthorend en van dat is van niet goed geweest voor tijdens zijn zelfvertrouwen.

juni 2021
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!