Programma gemist?

Jordan naar overleefde een hersentumor. Nu in wil hij het leven de en de liefde op tv met in beide armen omhelzen. met Straatkunstenaar Tommy zegt op tv te snel wat naar er in hem opkomt. Stand-upcomedian een met Louise is terug en heeft tijdens een date op tv met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige tijdens schoenenverzamelaar Mel op ontmoet in Paul, die op uit zoek is naar een dame de om zijn gebroken hart door te in helen.

De de 30-jarige Gemma het heeft ooit met prins Williams gedanst in en wil nu op haar door eigen prins. De 43-jarige naar metselaar Alfie uit overleefde kanker en is tijdens op zoek uit naar een moeder voor zijn een kinderen. Ze met moet tijdens wel fan van Arsenal zijn. de De op 42-jarige stand-upcomedian Louise wil de vooral haar mond een keer van te in houden. Eddie, een de 21-jarige elektricien in is terug voor een nieuwe op date in met kinderverzorgster Sophie.

Er ontstaan problemen het in het First met Dates met Hotel, wanneer de jongens Adam op tv en van Dean uit Manchester naar zich aanmelden voor een van afspraak met van Kate en Charlotte. Voor met de 26-jarige op tv Kate is haar date het met Adam tijdens beladen. Omdat ze op tv als kind in veel gepest is, twijfelt met ze aan met zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde een als van kind van dove ouders op pas spreken van toen hij zeven was. Geconfronteerd in met zijn de droomvrouw van gaat de taal van de uit liefde uit hem niet makkelijk af. De van gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt op uit een vrouw om samen een van een wijntje te van genieten. door Met zijn date Belinda blijkt de van wijnkaart de moeite de van bestuderen naar waard.

Bella naar vindt het heerlijk om van naaktmodellen te schetsen. Kan het op tv ze haar date op Tom zover krijgen haar muze te naar worden? Catering medewerkster uit Julie is na op de de tragische dood van op haar eerste op tv man vastbesloten om een naar nieuwe liefde te vinden. op tv Jazzzangeres tijdens Sharlene wil graag de al dansend de op spotlight delen met naar een leuke man. Rachel is naar moeder uit van twee kinderen, maar heeft in nu een ontspannen date uit met timmerman Carl. naar De romantische het avond de eindigt in het het zwembad.

Eerste door gast in het met hotel is de 21-jarige elektricien het Eddie. naar Hij is een in hele jongen, maar niet van waar het de vrouwen aangaat. Sheila op tv is een 81-jarige van gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft met dat uit het leven pas uit begint met 80. Ze is acht in jaar weduwe en de is op tv nu vastbesloten door om liefde te vinden. van Bank analist in Poppy, 23 jaar oud, lijdt aan tijdens een van genetische aandoening die haar heeft op een gebonden aan een uit rolstoel. Ze is van bang dat mannen alleen een haar handicap zien. De door 27-jarige advertentiedirecteur Tom is een een stuiterbal in en de hij heeft een tijdens date met een uit naamgenoot.

In het First tijdens met Dates Hotel checkt Model Kelly door als eerste in. een Ze de is op zoek naar een van man die haar vader, een een uit bodybuilder van een een meter twee, aankan. door Makelaar Lawrence neemt de met uitdaging met aan en vanaf de een eerste ontmoeting spatten de een vonken er door van af. Maar op tv een telefoongesprek van op tv vader dreigt de ontluikende een romance op de in proef door te stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce het met heeft ook ingecheckt. met Hij is nu uit zeven jaar weduwnaar op en is op in zoek naar een nieuwe liefde. uit Onder het van toeziend oog uit van de Franse huissommelier uit Xavier, probeert Bruce indruk te uit maken op Alison op met zijn kennis van van van Franse wijn. Joey, een op tv 26-jarige personal door trainer, heeft Fred uit opgedragen zijn een allereerste vriend te vinden. tijdens Finella wil de het planeet redden, de maar een man vinden door om haar missie op te delen, lijkt een onmogelijk. Haar date is uit duurzame uit architect Richard, die een nog steeds moeite heeft om een op van dame op de juiste van manier te de begroeten.

Mark, de de voormalige deken van het de met kathedraal van Rochester, is een een groentje op het gebied op van uit gay-dating. Is Balwant met zijn licht op tv in de duisternis? Intussen is op tv de roodharige naar schone Georgie op zoek de naar een 'sexy een nerd'.

Flapuit het Sharon heeft de een date met naar Kenny, maar hij met is nogal gesloten. tijdens En kan Francesca, de door assistent-manager van het First door Dates-hotel, in het dappere moederskindje Ash in leren om een vrouw te naar op versieren?

Laura, een van de de First op tv Dates-serveersters, troost een ongelukkig in stel. op En staan een de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland op tv en West op Ham-supporter op Amanda?

Het verhaal van op Lauren met en Pat gaat verder. de Lauren het probeert Pats hart te een veroveren. En de de goed verzorgde boer George een zoekt een dame. de Springt de vonk tussen uit een hem en landbouwdeskundige Louise op tv over?

Lukt van het vastgoedmagnaat Michelle door om de welbespraakte met Rudy, een vrijgezel uit het de hogere kringen, te van doorgronden? En past uit Lauren, een feestbeest met uit in Londen, bij de de boomlange baardige marktkoopman in Patrick?

Is timmerman op Luke met van z'n volle baard de vriendelijke op reus de naar wie de naar stijlvolle politieagente met Emma op zoek is? het Bij Andrew en David aan tijdens tafel vloeit in de drank rijkelijk een en Chloe en Jem tijdens in spelen de spaghettiscène van Lady de en uit de Vagebond na.

Fashionista Sara en op dj Jo trekken naar vaak jongere op mannen aan, maar ze naar zijn met op zoek naar van iets minder oppervlakkigs. De koffer van van de jeugdwerker Tom is zoek, tijdens dus moet hij voor naar z'n naar date een outfit van lenen van kelner uit Sam.

De panseksuele bingopresentator op Nick, en met Harry Potterfan een Lewis beseffen tijdens dat ze veel gemeen hebben. Sharon met en Andy in gaan spontaan door op geestenjacht bij maanlicht. En een we zien met een het single terug die eerder in weinig succes door had.

Marie uit op Bolton heeft met volle met door teugen genoten van het uitzicht in op tv het zwembad. Ze op tv de heeft een date met dichter Devon, tijdens een een rastafari. Penny heeft een date op het met de gespierde in Griff. Hij was als kind slechthorend met en dat is door niet een goed geweest voor zijn tijdens zelfvertrouwen.

oktober 2021
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!