Programma gemist?

Jordan overleefde van een hersentumor. Nu wil een hij op tv het leven en de naar liefde met beide de armen omhelzen. met Straatkunstenaar Tommy zegt te een snel wat er tijdens in op tv hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug tijdens en heeft op een date naar met veiligheidsmanager het Rob. De 34-jarige schoenenverzamelaar Mel ontmoet op tv Paul, die de op zoek met is naar op tv een dame om zijn met gebroken hart in te helen.

De door 30-jarige Gemma door heeft ooit met prins met Williams gedanst tijdens en wil nu haar eigen op prins. De 43-jarige van metselaar naar Alfie overleefde kanker en tijdens is op door zoek naar een moeder voor het zijn kinderen. op Ze moet wel tijdens fan van op Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcomedian Louise in wil vooral van haar mond naar een keer te een houden. Eddie, de 21-jarige naar elektricien op tv is terug voor een nieuwe date het naar met kinderverzorgster Sophie.

Er de ontstaan problemen het in het First Dates Hotel, wanneer met de jongens een Adam en Dean uit uit Manchester zich aanmelden in voor een afspraak door met een Kate en tijdens Charlotte. Voor de 26-jarige Kate door is haar date met tijdens Adam in beladen. Omdat ze de als kind veel gepest een is, de twijfelt ze aan in zichzelf. De 39-jarige naar gebarentolk Peter leerde als kind van van dove ouders pas met spreken toen een hij zeven was. Geconfronteerd door met zijn droomvrouw met gaat met de taal de van de liefde hem niet makkelijk uit met af. De gepensioneerde restaurateur van Stephen zoekt een in vrouw om samen van een op wijntje te door genieten. Met uit zijn date Belinda blijkt door de wijnkaart de tijdens moeite van bestuderen tijdens waard.

Bella vindt het de heerlijk met om naaktmodellen in te schetsen. Kan ze de haar date uit Tom zover krijgen haar van muze te worden? Catering op tv medewerkster Julie is door na in de tragische dood van de haar eerste man van vastbesloten om op tv een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres met Sharlene wil graag in al op dansend de tijdens spotlight delen met op tv een leuke man. Rachel is moeder het op van twee kinderen, maar heeft van nu het een ontspannen date met in timmerman Carl. De romantische met avond een eindigt in het het zwembad.

Eerste gast een in het hotel door is de 21-jarige naar elektricien in Eddie. Hij is naar een hele jongen, maar het niet waar het vrouwen de aangaat. Sheila is door een 81-jarige gepensioneerde van voetreflexoloog uit en gelooft dat het leven pas uit uit begint met 80. Ze is acht naar jaar weduwe en op met is nu vastbesloten op om liefde te vinden. Bank analist van Poppy, in 23 jaar oud, door lijdt aan op tv een genetische aandoening het die haar heeft met gebonden aan een door rolstoel. Ze is bang van dat mannen alleen haar handicap het zien. De in 27-jarige het advertentiedirecteur Tom is een tijdens stuiterbal en hij heeft een met date met een een met naamgenoot.

In het uit First Dates met Hotel checkt Model Kelly als uit eerste in. Ze een is op uit zoek naar een man met die tijdens haar vader, een bodybuilder uit van de een meter twee, met aankan. Makelaar Lawrence neemt de uit uitdaging aan met en vanaf de eerste met ontmoeting in spatten de vonken er de van af. tijdens Maar een telefoongesprek van vader dreigt de de naar ontluikende romance op de proef van te stellen. De van 57-jarige tijdens stratenveger Bruce heeft ook uit ingecheckt. Hij is nu van zeven jaar weduwnaar met en is het op zoek naar de een nieuwe liefde. Onder het het toeziend oog op tv de van de Franse huissommelier van Xavier, probeert in Bruce indruk te maken op Alison in met zijn met kennis van Franse wijn. door op Joey, een 26-jarige personal trainer, met heeft met Fred opgedragen zijn allereerste door vriend te vinden. Finella op tv wil uit de planeet redden, maar een van man van vinden om haar missie in te delen, lijkt onmogelijk. Haar een op date is duurzame architect Richard, die het nog een steeds moeite heeft om een een op tv dame op de juiste manier te een van begroeten.

Mark, door de voormalige deken een van de kathedraal van het Rochester, van is een groentje op het op gebied van gay-dating. uit Is Balwant zijn licht tijdens de in de duisternis? Intussen is door de roodharige schone Georgie het op een zoek naar een 'sexy naar nerd'.

Flapuit uit Sharon heeft een date in met Kenny, maar hij uit is uit nogal gesloten. de En kan Francesca, de assistent-manager op van het First uit Dates-hotel, het met dappere moederskindje Ash leren tijdens om een tijdens vrouw te in versieren?

Laura, naar een van tijdens de First Dates-serveersters, troost in een ongelukkig stel. En van staan de sterren goed een op voor Spurs-supporter Ryland op en West Ham-supporter met Amanda?

Het verhaal van het het Lauren en Pat gaat verder. op tv Lauren een probeert Pats hart te veroveren. van En van de goed verzorgde boer George zoekt van de een dame. Springt in de vonk tussen hem en een landbouwdeskundige Louise van over?

Lukt van het vastgoedmagnaat Michelle op tv om de op tv welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de het hogere kringen, een te door doorgronden? En past Lauren, een met feestbeest uit Londen, bij van de boomlange baardige van marktkoopman met Patrick?

Is timmerman met Luke het met z'n volle baard naar de vriendelijke reus naar wie op de stijlvolle op politieagente Emma op zoek met is? Bij Andrew tijdens en David aan op tv in tafel vloeit de drank rijkelijk en van Chloe en Jem op spelen de spaghettiscène het op van Lady en de met Vagebond na.

Fashionista Sara uit en dj Jo op tv trekken vaak jongere op tv mannen aan, maar het ze uit zijn op zoek met naar iets minder oppervlakkigs. op De koffer door van jeugdwerker Tom is zoek, dus uit moet hij een voor z'n date een naar outfit lenen op tv van uit kelner Sam.

De panseksuele bingopresentator een Nick, en Harry op in Potterfan Lewis beseffen dat ze veel met gemeen hebben. door Sharon en Andy van gaan spontaan op met geestenjacht bij naar maanlicht. En we op tv zien een single terug een die eerder het weinig succes met had.

Marie van uit Bolton heeft een met volle teugen genoten met van het uitzicht op in het zwembad. Ze door heeft een date naar met een dichter Devon, een door rastafari. Penny heeft een date van met met de gespierde Griff. Hij was uit als kind op slechthorend en dat uit is van niet goed geweest het voor zijn zelfvertrouwen.

juli 2020
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!