Programma gemist?

Jordan op tv overleefde een hersentumor. Nu wil een het hij het leven en de de liefde met beide armen met omhelzen. een Straatkunstenaar Tommy op zegt te snel wat er met in een hem opkomt. Stand-upcomedian van Louise is terug tijdens en heeft een door date met veiligheidsmanager Rob. tijdens De 34-jarige schoenenverzamelaar Mel in ontmoet uit Paul, die op zoek met is naar een dame om uit zijn gebroken hart van door te helen.

De een 30-jarige Gemma heeft tijdens ooit met prins in Williams gedanst en wil het nu haar het eigen prins. De 43-jarige tijdens metselaar Alfie tijdens overleefde kanker met en is op zoek met naar een moeder met voor zijn kinderen. Ze de moet wel fan van op tv Arsenal zijn. door De 42-jarige stand-upcomedian in Louise wil vooral haar op mond een keer de te een houden. Eddie, de 21-jarige elektricien het is terug voor met een in nieuwe date met door kinderverzorgster Sophie.

Er ontstaan een problemen in op het First Dates de Hotel, wanneer de jongens Adam door en Dean op tv uit Manchester de zich aanmelden een voor een afspraak in met Kate en Charlotte. van Voor de 26-jarige van Kate is haar date in met Adam beladen. Omdat met ze een als kind veel de gepest is, twijfelt tijdens ze aan zichzelf. uit De 39-jarige gebarentolk Peter uit leerde als kind op van op tv dove ouders pas spreken in toen hij zeven was. naar Geconfronteerd met zijn droomvrouw tijdens gaat een de taal van de tijdens liefde hem op niet makkelijk af. De met gepensioneerde restaurateur de Stephen zoekt een met vrouw om samen van het een wijntje van te genieten. Met zijn date uit op Belinda blijkt de wijnkaart de moeite naar in van bestuderen waard.

Bella de vindt het heerlijk om naar naaktmodellen naar te schetsen. Kan ze in haar date Tom door zover krijgen haar muze te op worden? Catering naar medewerkster Julie met is na de tragische dood een in van haar eerste man vastbesloten om door een nieuwe tijdens liefde de te vinden. Jazzzangeres Sharlene in wil graag al de dansend de spotlight delen met in uit een leuke man. Rachel is moeder naar uit van twee kinderen, een maar heeft nu een op tv ontspannen date met timmerman Carl. uit de De romantische avond het eindigt in het van zwembad.

Eerste gast van in het hotel in is de 21-jarige tijdens elektricien Eddie. Hij is uit een hele op jongen, op maar niet waar door het vrouwen aangaat. Sheila door is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog het en van gelooft dat in het leven pas het begint met 80. Ze is van acht jaar weduwe en in is door nu vastbesloten een om liefde te vinden. Bank in analist Poppy, 23 jaar in naar oud, lijdt aan door een genetische aandoening op tv die haar heeft gebonden aan met een rolstoel. naar Ze is bang dat naar mannen alleen haar handicap door zien. het De 27-jarige advertentiedirecteur Tom op tv is een stuiterbal het en hij van heeft een date met een van op tv naamgenoot.

In op tv het First Dates Hotel checkt een Model Kelly als uit eerste in in. Ze is op op zoek naar met een man die haar vader, op tv een bodybuilder tijdens van een uit meter twee, aankan. met Makelaar Lawrence neemt de uitdaging uit de aan en vanaf de op tv eerste ontmoeting spatten de vonken het er met van af. Maar het een telefoongesprek een van vader dreigt de ontluikende door romance op de naar proef te stellen. De uit 57-jarige stratenveger Bruce van heeft op ook ingecheckt. uit Hij is nu zeven jaar weduwnaar in en is naar op met zoek naar een het nieuwe liefde. Onder tijdens het toeziend oog van uit de Franse huissommelier Xavier, probeert tijdens uit Bruce indruk te van maken op Alison met zijn door kennis van Franse wijn. op tv Joey, een 26-jarige op personal tijdens trainer, heeft Fred opgedragen zijn tijdens uit allereerste vriend te vinden. tijdens Finella wil de planeet redden, in maar door een man op tv vinden om haar missie te een delen, lijkt in onmogelijk. Haar date van is duurzame architect Richard, die naar nog steeds moeite het naar heeft om een dame op tijdens de tijdens juiste manier te door begroeten.

Mark, de van voormalige deken van door de door kathedraal van Rochester, is door een groentje op het gebied op tv het van gay-dating. Is Balwant het zijn licht in de duisternis? op Intussen op is de roodharige schone een Georgie op met zoek naar op een 'sexy nerd'.

Flapuit Sharon in heeft een in date met Kenny, maar hij het is op tv nogal gesloten. En kan de Francesca, de assistent-manager van een het First Dates-hotel, door het dappere moederskindje uit met Ash leren om een uit vrouw te tijdens versieren?

Laura, een van de de First op Dates-serveersters, troost een op ongelukkig stel. En staan met de sterren het goed voor Spurs-supporter Ryland tijdens en West Ham-supporter de op tv Amanda?

Het tijdens verhaal van Lauren en van Pat gaat verder. Lauren tijdens met probeert Pats hart te naar veroveren. En de uit goed verzorgde boer George zoekt op een de dame. Springt op de vonk tussen door hem en landbouwdeskundige een Louise over?

Lukt de het vastgoedmagnaat Michelle om de op welbespraakte Rudy, met een vrijgezel uit de naar op tv hogere kringen, te doorgronden? de En past Lauren, op tv een feestbeest uit door Londen, bij de boomlange baardige van marktkoopman de Patrick?

Is timmerman uit Luke met z'n op volle baard de vriendelijke door reus naar wie met de door stijlvolle politieagente Emma met op zoek is? naar Bij Andrew en David op aan tafel vloeit door de drank op tv rijkelijk en Chloe door en Jem spelen de op tv spaghettiscène met van Lady en de Vagebond op tv na.

Fashionista uit Sara en het dj Jo trekken vaak jongere naar mannen van aan, maar ze zijn op op tv zoek naar van iets minder oppervlakkigs. De naar koffer met van jeugdwerker Tom tijdens is zoek, dus moet hij het voor z'n date door een outfit lenen van van kelner de Sam.

De op tv panseksuele bingopresentator naar Nick, en Harry Potterfan Lewis in beseffen dat in ze veel gemeen de hebben. Sharon en Andy gaan met spontaan met op geestenjacht bij op maanlicht. En we zien uit een single uit terug die eerder weinig van succes met had.

Marie uit een Bolton met heeft met volle teugen genoten van het met het uitzicht in het zwembad. uit Ze heeft een tijdens date met met dichter Devon, een een rastafari. Penny een heeft een date een met de gespierde Griff. Hij het was als kind slechthorend door en op tv dat is niet goed geweest met voor zijn van zelfvertrouwen.

januari 2020
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!