Programma gemist?

Jordan een overleefde een hersentumor. Nu naar wil hij met het leven naar en de liefde met beide armen op omhelzen. Straatkunstenaar Tommy op zegt op te snel wat er met in tijdens hem opkomt. Stand-upcomedian Louise de is terug en een heeft een date met veiligheidsmanager de van Rob. De 34-jarige op tv schoenenverzamelaar Mel ontmoet Paul, die op tv op in zoek is naar op tv een dame om zijn naar gebroken hart in te helen.

De 30-jarige op tv Gemma met heeft ooit met de prins Williams gedanst en met wil nu van haar eigen prins. van De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker in op en is op zoek naar een een moeder door voor zijn met kinderen. Ze moet wel fan van de Arsenal zijn. naar De uit 42-jarige stand-upcomedian Louise op wil vooral haar mond in een keer te houden. Eddie, de de een 21-jarige elektricien met is terug voor tijdens een nieuwe date met een kinderverzorgster Sophie.

Er het ontstaan problemen in het First het Dates Hotel, op tv wanneer de jongens Adam het en Dean van uit Manchester zich tijdens aanmelden voor een afspraak tijdens met Kate en met Charlotte. Voor de een 26-jarige in Kate is op tv haar date met Adam beladen. een Omdat ze als uit kind veel gepest is, naar een twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige uit van gebarentolk Peter leerde als van kind van dove ouders pas de spreken een toen hij zeven in was. Geconfronteerd naar met zijn droomvrouw gaat de op tv taal met van de liefde in hem niet makkelijk van af. De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt uit een met vrouw om samen van naar een wijntje op te genieten. van Met zijn date Belinda door blijkt de de wijnkaart de moeite van bestuderen uit waard.

Bella de vindt het heerlijk met om naaktmodellen te het schetsen. Kan ze met haar date Tom zover in krijgen haar de muze te worden? Catering medewerkster van Julie is met na in de tragische dood van haar eerste met tijdens man vastbesloten om een nieuwe liefde door tijdens te vinden. Jazzzangeres Sharlene het wil graag al dansend op tv de op spotlight delen met een leuke man. op Rachel is moeder door van twee kinderen, op maar heeft nu door een ontspannen date op tv met de timmerman Carl. uit De romantische avond naar eindigt in het door zwembad.

Eerste in gast in een het hotel is de 21-jarige elektricien op tv Eddie. Hij door is uit een hele jongen, op maar niet waar van het vrouwen aangaat. tijdens Sheila is een 81-jarige op gepensioneerde voetreflexoloog in en gelooft dat het leven pas door begint met door 80. Ze is uit acht op tv jaar weduwe en is nu vastbesloten de om liefde naar te vinden. Bank analist met Poppy, 23 tijdens jaar oud, door lijdt aan een een genetische aandoening die haar op tv heeft gebonden de aan een rolstoel. Ze uit is bang een dat mannen van alleen haar handicap zien. De door 27-jarige tijdens advertentiedirecteur Tom is met een stuiterbal en hij heeft een een date met op een het naamgenoot.

In het een First Dates Hotel op checkt naar Model Kelly als eerste in. door Ze is op zoek op tv een naar een man die tijdens haar vader, een bodybuilder van van tijdens een meter twee, een aankan. Makelaar Lawrence op neemt de uitdaging aan en vanaf op de eerste in ontmoeting spatten de de vonken er van met af. Maar een telefoongesprek naar het van vader dreigt de ontluikende romance de op de van proef te stellen. De op 57-jarige op stratenveger Bruce heeft van ook ingecheckt. Hij is de nu zeven jaar weduwnaar met en is op van zoek in naar een nieuwe liefde. Onder naar het in toeziend oog op tv van de Franse huissommelier Xavier, probeert op op tv Bruce indruk te in maken op Alison de met zijn kennis van Franse wijn. uit Joey, een op tv 26-jarige personal trainer, een heeft Fred opgedragen tijdens zijn allereerste vriend te op tv vinden. met Finella wil de planeet de redden, op maar een man door vinden om haar naar missie te delen, lijkt onmogelijk. door Haar date is duurzame het architect tijdens Richard, die nog steeds moeite uit van heeft om een dame op de naar juiste manier het te met begroeten.

Mark, naar de voormalige deken de van de kathedraal van Rochester, tijdens is een een groentje op het op tv gebied van gay-dating. Is tijdens Balwant zijn licht door de in de duisternis? in Intussen is de roodharige schone in Georgie op zoek naar uit de een 'sexy nerd'.

Flapuit Sharon uit heeft een date op tv met Kenny, naar maar hij op is nogal gesloten. En kan Francesca, door de assistent-manager de van de het First Dates-hotel, met het dappere moederskindje Ash leren van om een van vrouw te van versieren?

Laura, een van in de First Dates-serveersters, een troost van een ongelukkig stel. En op staan de sterren goed tijdens voor Spurs-supporter Ryland naar en West op Ham-supporter op Amanda?

Het met verhaal van Lauren en het Pat het gaat verder. Lauren met probeert Pats hart te een veroveren. En de naar goed verzorgde boer George de zoekt van een dame. Springt de uit vonk tussen de hem en landbouwdeskundige Louise naar over?

Lukt het vastgoedmagnaat met Michelle om op tv de welbespraakte een Rudy, een vrijgezel uit tijdens de hogere in kringen, te doorgronden? En naar past op tv Lauren, een feestbeest uit in Londen, bij van de boomlange baardige marktkoopman het Patrick?

Is op timmerman Luke met z'n volle uit het baard de vriendelijke reus naar wie op de stijlvolle politieagente van Emma op zoek uit met is? Bij Andrew en uit David aan tafel vloeit de naar een drank rijkelijk en Chloe tijdens en Jem spelen de de spaghettiscène van Lady het en de tijdens Vagebond na.

Fashionista tijdens Sara en dj Jo van trekken vaak door jongere mannen aan, maar ze de zijn tijdens op zoek naar iets minder de oppervlakkigs. De de koffer uit van jeugdwerker Tom is zoek, dus van van moet hij voor z'n date een de op outfit lenen van kelner naar Sam.

De uit panseksuele bingopresentator Nick, en Harry tijdens door Potterfan Lewis beseffen dat ze het veel gemeen hebben. naar Sharon op tv en Andy gaan spontaan op door geestenjacht bij maanlicht. op En met we zien een single terug die een eerder een weinig succes uit had.

Marie uit Bolton naar heeft met volle van teugen genoten de van het uitzicht in in het een zwembad. Ze met heeft een date door met dichter Devon, een rastafari. Penny op tv een heeft een date met de de gespierde Griff. Hij een was als kind uit slechthorend en dat is door niet goed geweest door voor op tv zijn zelfvertrouwen.

september 2019
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord