Programma gemist?

Jordan overleefde het een in hersentumor. Nu wil hij een het leven en op tv de liefde met met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy van zegt van te snel wat er in in hem door opkomt. Stand-upcomedian Louise in is terug en heeft een de date met van veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige op tv schoenenverzamelaar Mel ontmoet een Paul, een die op zoek het is naar op tv een dame om zijn een gebroken hart te in helen.

De 30-jarige uit Gemma de heeft ooit met prins naar Williams gedanst en van wil nu haar eigen prins. met De 43-jarige metselaar met naar Alfie overleefde kanker en is op het zoek naar een de door moeder voor zijn een kinderen. Ze moet de wel fan van Arsenal zijn. naar De 42-jarige op stand-upcomedian Louise wil vooral haar op tv mond een een keer te houden. Eddie, op tv de uit 21-jarige elektricien is uit terug voor een nieuwe door date met kinderverzorgster de Sophie.

Er van ontstaan problemen in het het First naar Dates Hotel, wanneer de van jongens Adam een en Dean uit in Manchester zich aanmelden voor een afspraak de met Kate en de de Charlotte. Voor de 26-jarige tijdens Kate is haar date naar met Adam uit beladen. Omdat ze als kind door veel gepest op is, twijfelt met ze aan zichzelf. de De 39-jarige gebarentolk Peter leerde van als kind naar van dove ouders op pas de spreken toen hij tijdens zeven was. Geconfronteerd met zijn droomvrouw in in gaat de taal op tv van de liefde hem tijdens niet makkelijk af. De gepensioneerde in restaurateur Stephen zoekt van een vrouw de om samen de van een wijntje te genieten. op Met zijn date in het Belinda blijkt de het wijnkaart de moeite van bestuderen van waard.

Bella uit vindt het heerlijk om het naaktmodellen tijdens te schetsen. Kan ze haar date door naar Tom zover krijgen haar muze op te worden? Catering medewerkster op Julie naar is na naar de tragische dood de van haar eerste man vastbesloten een om een in nieuwe liefde te vinden. met Jazzzangeres Sharlene wil graag op al een dansend de spotlight op delen met een leuke man. met Rachel is moeder een van twee naar kinderen, maar het heeft nu met een ontspannen date met timmerman Carl. door De romantische avond tijdens eindigt uit in het de zwembad.

Eerste gast in het het met hotel is de het 21-jarige elektricien Eddie. door Hij is van een hele jongen, maar een niet waar een het vrouwen aangaat. de Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog uit en gelooft met dat het leven het pas begint uit met 80. in Ze is acht jaar weduwe door en een is nu vastbesloten om naar liefde te vinden. Bank analist in een Poppy, 23 jaar oud, lijdt met aan een genetische naar aandoening een die haar heeft gebonden aan een een rolstoel. uit Ze is bang dat mannen de alleen haar op tv handicap naar zien. De 27-jarige advertentiedirecteur het Tom is een het stuiterbal en hij heeft het een date een met een met naamgenoot.

In uit het First Dates Hotel het checkt tijdens Model Kelly als eerste in. Ze het is op zoek op tv de naar een man die haar in vader, op tv een bodybuilder van een meter twee, tijdens in aankan. Makelaar Lawrence neemt de in uitdaging op aan en vanaf het de eerste ontmoeting spatten de vonken op tv door er van af. Maar naar een telefoongesprek van vader dreigt een tijdens de ontluikende romance op de van proef te het stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce een van heeft ook ingecheckt. Hij is door nu zeven jaar door weduwnaar en is op de zoek van naar een nieuwe liefde. van Onder naar het toeziend oog van van de Franse huissommelier het Xavier, probeert de Bruce indruk te maken op Alison het met zijn kennis het van Franse wijn. in met Joey, een 26-jarige personal trainer, heeft naar Fred op tv opgedragen zijn allereerste naar vriend te vinden. Finella het wil de planeet redden, op tv op maar een man op tv vinden om haar missie te delen, een lijkt onmogelijk. op tv Haar het date is duurzame architect het Richard, die nog steeds moeite naar heeft om tijdens een in dame op de juiste manier te door op tv begroeten.

Mark, de uit voormalige naar deken van de kathedraal van de Rochester, is met een groentje op op het gebied van de gay-dating. Is Balwant zijn uit licht in naar de duisternis? Intussen uit is de een roodharige schone Georgie op zoek naar door een 'sexy tijdens nerd'.

Flapuit het Sharon heeft een date met uit door Kenny, maar hij is van nogal gesloten. En kan door Francesca, de assistent-manager van naar het First Dates-hotel, in het dappere moederskindje in Ash leren om op een vrouw te uit in versieren?

Laura, een een van op de First Dates-serveersters, door troost een ongelukkig tijdens stel. En staan de van sterren goed voor het Spurs-supporter Ryland en West uit Ham-supporter met Amanda?

Het verhaal van tijdens Lauren en Pat op van gaat verder. Lauren probeert Pats in hart te veroveren. een En de goed verzorgde de boer op tv George zoekt een dame. met Springt de uit vonk tussen hem en landbouwdeskundige van Louise het over?

Lukt tijdens het vastgoedmagnaat Michelle door om de welbespraakte Rudy, de een vrijgezel uit de uit hogere kringen, te op doorgronden? uit En past Lauren, een feestbeest de uit Londen, uit bij de boomlange uit baardige marktkoopman de Patrick?

Is een timmerman Luke met z'n volle met op baard de vriendelijke reus naar de wie de de stijlvolle politieagente Emma op in zoek is? Bij Andrew met en David aan door tafel uit vloeit de drank in rijkelijk en uit Chloe en Jem spelen de spaghettiscène een het van Lady en op de Vagebond na.

Fashionista Sara en met dj op tv Jo trekken vaak jongere mannen van aan, met maar ze zijn op op tv zoek naar het iets minder op oppervlakkigs. De koffer van in jeugdwerker Tom is zoek, dus in naar moet hij voor z'n het date een outfit op lenen van kelner door Sam.

De panseksuele bingopresentator op Nick, uit en Harry Potterfan Lewis beseffen door dat een ze veel gemeen uit hebben. Sharon en Andy gaan op tv van spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En met we de zien een single terug met die eerder met weinig succes het had.

Marie uit door Bolton heeft in met volle teugen het genoten van het uitzicht in in het uit zwembad. Ze heeft een date tijdens met een dichter Devon, een rastafari. Penny een heeft een op tv date met de een gespierde Griff. het Hij was als op tv kind slechthorend naar en dat is niet goed geweest op tv voor op zijn zelfvertrouwen.

januari 2020
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!