Programma gemist?

Jordan op tv overleefde een hersentumor. Nu wil de op tv hij het leven en het de liefde met de beide armen omhelzen. Straatkunstenaar het Tommy zegt te de snel wat er in op tv hem in opkomt. Stand-upcomedian Louise is het terug door en heeft een in date met veiligheidsmanager Rob. De naar 34-jarige schoenenverzamelaar Mel op ontmoet Paul, die op met zoek is naar door een op tv dame om zijn gebroken hart op tv te uit helen.

De 30-jarige een Gemma een heeft ooit met het prins Williams gedanst en wil nu in haar eigen door prins. De 43-jarige op tv metselaar Alfie overleefde op kanker en tijdens is op zoek door naar een een moeder voor zijn kinderen. het Ze moet wel fan van tijdens Arsenal zijn. De naar 42-jarige met stand-upcomedian Louise wil vooral het haar mond een op keer te op houden. Eddie, in de 21-jarige elektricien is terug door voor een nieuwe date op met door kinderverzorgster Sophie.

Er ontstaan tijdens problemen van in het First Dates Hotel, in wanneer de door jongens Adam met en Dean uit Manchester zich op tv aanmelden voor een uit afspraak met Kate en met op Charlotte. Voor de 26-jarige Kate in is haar de date met Adam beladen. door Omdat ze een als kind veel op tv gepest is, twijfelt naar ze aan zichzelf. De 39-jarige de van gebarentolk Peter leerde als kind in van dove naar ouders pas spreken toen het hij zeven in was. Geconfronteerd uit met zijn droomvrouw gaat een de taal van de uit liefde hem niet met makkelijk door af. De gepensioneerde een restaurateur Stephen zoekt een vrouw om met samen van met een wijntje te het genieten. Met met zijn date Belinda blijkt tijdens de wijnkaart de de moeite van van bestuderen waard.

Bella het vindt het heerlijk om naaktmodellen van het te schetsen. Kan ze de haar date het Tom zover krijgen in haar muze te worden? op Catering medewerkster Julie is de na de het tragische dood tijdens van haar eerste man het vastbesloten om met een nieuwe liefde te vinden. de Jazzzangeres Sharlene wil op tv graag al dansend naar de spotlight delen met met een leuke in man. Rachel de is moeder het van twee kinderen, uit maar heeft nu een van ontspannen date met door timmerman Carl. De romantische avond de eindigt op in het tijdens zwembad.

Eerste gast in van de het hotel is de 21-jarige het elektricien van Eddie. Hij is op tv een hele jongen, maar niet waar de het vrouwen aangaat. het Sheila uit is een 81-jarige het gepensioneerde voetreflexoloog en op tv gelooft dat het leven de pas begint met 80. het Ze tijdens is acht door jaar weduwe en uit is nu vastbesloten de om liefde te vinden. Bank uit analist Poppy, 23 jaar uit oud, door lijdt aan door een genetische aandoening die haar een heeft gebonden aan een het rolstoel. Ze is de bang dat van mannen alleen door haar handicap zien. De met 27-jarige advertentiedirecteur Tom is uit een stuiterbal in en het hij heeft een tijdens date met een de naamgenoot.

In op het First Dates Hotel de checkt Model Kelly uit als eerste in. Ze door is op naar zoek naar van een man naar die haar vader, een uit bodybuilder van een meter de twee, aankan. Makelaar Lawrence op tv neemt de uitdaging op aan en van vanaf de een eerste ontmoeting spatten op tv de vonken er uit van af. Maar van een telefoongesprek op tv van vader dreigt de op tv ontluikende romance op de proef van te stellen. De op tv van 57-jarige stratenveger Bruce heeft het ook ingecheckt. Hij is nu in zeven jaar door weduwnaar en is op naar zoek naar het een nieuwe liefde. Onder de het van toeziend oog van de naar Franse huissommelier Xavier, van probeert Bruce indruk te van de maken op Alison met zijn de kennis van Franse wijn. op met Joey, een 26-jarige personal trainer, heeft door door Fred opgedragen zijn allereerste vriend uit te vinden. Finella wil door de naar planeet redden, maar in een man op tv vinden om haar door missie te delen, lijkt onmogelijk. Haar met date is op duurzame een architect Richard, die nog steeds moeite in tijdens heeft om een dame van op de juiste manier op te naar begroeten.

Mark, op de voormalige deken van de in kathedraal van Rochester, op tv is het een groentje uit op het gebied van gay-dating. van Is op Balwant zijn licht uit in de duisternis? Intussen is de uit roodharige schone Georgie tijdens op zoek naar tijdens in een 'sexy nerd'.

Flapuit een Sharon heeft een date met het het Kenny, maar hij uit is nogal gesloten. En de kan Francesca, de van assistent-manager van het First een Dates-hotel, het dappere moederskindje door Ash leren door om een tijdens vrouw te met versieren?

Laura, een van van de uit First Dates-serveersters, troost een ongelukkig de stel. in En staan van de sterren goed voor Spurs-supporter met Ryland en van West Ham-supporter met Amanda?

Het verhaal door van naar Lauren en Pat met gaat verder. Lauren probeert in Pats hart in te veroveren. En de goed van verzorgde boer een George zoekt een door dame. Springt het de vonk tussen hem en landbouwdeskundige op tv Louise met over?

Lukt in het vastgoedmagnaat uit Michelle om de welbespraakte Rudy, een van vrijgezel met uit de hogere kringen, een te doorgronden? En met past op Lauren, een feestbeest uit de Londen, bij de boomlange baardige uit marktkoopman op Patrick?

Is timmerman Luke met met z'n volle in baard met de vriendelijke reus naar op tv wie de de stijlvolle politieagente het Emma op zoek in is? Bij Andrew en David van aan tafel vloeit met de tijdens drank rijkelijk en op tv Chloe en Jem spelen van de spaghettiscène van Lady en van de Vagebond uit na.

Fashionista met Sara en dj Jo trekken naar vaak jongere mannen met met aan, maar ze zijn op een zoek naar iets minder het oppervlakkigs. het De koffer van jeugdwerker Tom naar op is zoek, dus naar moet hij voor z'n op tv date een outfit het lenen van kelner een Sam.

De tijdens panseksuele bingopresentator Nick, en met Harry Potterfan Lewis beseffen in dat uit ze veel het gemeen hebben. Sharon en Andy door gaan spontaan het op geestenjacht bij tijdens maanlicht. En we zien naar een single terug op tv die naar eerder weinig succes tijdens had.

Marie uit door Bolton heeft met een volle teugen uit genoten van het uitzicht in door het zwembad. in Ze heeft een date op tv met een dichter Devon, tijdens een rastafari. Penny heeft een in date met de op gespierde Griff. Hij was door het als kind slechthorend in en dat is tijdens niet goed geweest voor zijn op zelfvertrouwen.

mei 2019
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord