Programma gemist?

Jordan door overleefde een met hersentumor. Nu wil hij de het leven en naar de liefde met beide armen de omhelzen. de Straatkunstenaar Tommy zegt naar te snel naar wat er in een hem opkomt. Stand-upcomedian Louise een is terug en het heeft een date met veiligheidsmanager op tv Rob. De van 34-jarige van schoenenverzamelaar Mel ontmoet door Paul, die op zoek is naar uit een dame om in van zijn gebroken hart de te helen.

De 30-jarige in Gemma de heeft ooit met prins Williams van gedanst en wil nu van uit haar eigen prins. De 43-jarige de metselaar Alfie overleefde in kanker en is uit op zoek in naar een moeder voor zijn het kinderen. op tv Ze moet wel tijdens fan van Arsenal zijn. tijdens De op tv 42-jarige stand-upcomedian Louise wil op vooral haar mond een keer van van te houden. Eddie, de een 21-jarige elektricien is terug tijdens voor op een nieuwe date met door kinderverzorgster Sophie.

Er een ontstaan problemen in het First in het Dates Hotel, wanneer de tijdens jongens Adam en Dean tijdens uit Manchester zich door aanmelden naar voor een afspraak uit met Kate en Charlotte. met Voor de 26-jarige Kate is in haar date met naar Adam beladen. Omdat het ze als uit kind veel gepest tijdens is, twijfelt ze op tv aan zichzelf. De 39-jarige een gebarentolk door Peter leerde tijdens als kind van dove ouders naar pas spreken toen tijdens hij zeven was. Geconfronteerd van met door zijn droomvrouw gaat de door taal van op tv de liefde hem niet makkelijk tijdens af. op De gepensioneerde van restaurateur Stephen zoekt uit een vrouw om samen van het een wijntje te genieten. op tv naar Met zijn date Belinda blijkt het de van wijnkaart de moeite van in bestuderen waard.

Bella vindt het het door heerlijk om naaktmodellen te een schetsen. Kan ze een haar date uit Tom zover krijgen haar muze te de worden? het Catering medewerkster Julie is na door de tragische dood op tv van haar eerste een man vastbesloten uit om het een nieuwe liefde van te vinden. Jazzzangeres Sharlene wil graag op tv al dansend met de met spotlight delen met een leuke op man. Rachel tijdens is moeder van twee op tv kinderen, naar maar heeft nu een in ontspannen date met timmerman Carl. tijdens De romantische avond een een eindigt in het op zwembad.

Eerste gast in in het hotel is naar de van 21-jarige elektricien op tv Eddie. Hij is een hele jongen, in maar niet tijdens waar het vrouwen aangaat. door Sheila in is een 81-jarige gepensioneerde het voetreflexoloog en gelooft op tv dat het een leven pas begint met 80. in Ze tijdens is acht jaar naar weduwe en is nu vastbesloten een om liefde te de vinden. Bank analist door Poppy, op 23 jaar oud, lijdt uit aan een een genetische aandoening die haar heeft het gebonden aan de een rolstoel. Ze is naar bang dat op tv mannen alleen in haar handicap zien. met De 27-jarige advertentiedirecteur tijdens Tom is tijdens een stuiterbal en met hij heeft een date met uit een met naamgenoot.

In het First tijdens Dates Hotel naar checkt Model naar Kelly als eerste in. Ze op tv is met op zoek naar naar een man die haar door vader, een bodybuilder van de een een meter twee, aankan. Makelaar uit Lawrence op tv neemt de uitdaging een aan en vanaf de de eerste ontmoeting spatten naar de vonken het er van af. uit Maar een telefoongesprek de van vader dreigt de van ontluikende romance op de de proef te stellen. De op tv 57-jarige stratenveger Bruce op uit heeft ook ingecheckt. Hij op is nu zeven jaar een weduwnaar en is het op zoek naar een van nieuwe op liefde. Onder het toeziend uit oog met van de Franse de huissommelier Xavier, probeert Bruce uit indruk te maken op op Alison met zijn het kennis van Franse wijn. tijdens Joey, tijdens een 26-jarige personal op tv trainer, heeft naar Fred opgedragen zijn allereerste vriend te door vinden. in Finella wil de planeet redden, op maar een man uit vinden om tijdens haar missie op te delen, lijkt uit onmogelijk. Haar date het is duurzame architect op Richard, die nog steeds moeite tijdens op heeft om een dame met op de op juiste manier te met begroeten.

Mark, de een voormalige deken van de op tv kathedraal van Rochester, een is in een groentje in op het gebied van gay-dating. van Is op Balwant zijn licht in de duisternis? het tijdens Intussen is de roodharige schone tijdens Georgie op zoek de naar op tv een 'sexy nerd'.

Flapuit Sharon van heeft een date met tijdens Kenny, maar hij naar in is nogal gesloten. En een kan Francesca, op tv de assistent-manager van het door First Dates-hotel, het dappere moederskindje de Ash leren om naar een vrouw te in naar versieren?

Laura, in een van de naar First Dates-serveersters, troost door een ongelukkig stel. een En staan de sterren goed het voor Spurs-supporter in Ryland en West Ham-supporter met op Amanda?

Het op verhaal van Lauren en Pat op gaat op tv verder. Lauren probeert in Pats hart te veroveren. En op tv de tijdens goed verzorgde boer George zoekt het een dame. de Springt de vonk een tussen hem en door landbouwdeskundige Louise op over?

Lukt op tv het vastgoedmagnaat op Michelle om de welbespraakte Rudy, een een vrijgezel uit op de hogere kringen, tijdens te doorgronden? En de past van Lauren, een feestbeest uit Londen, bij in de naar boomlange baardige marktkoopman naar Patrick?

Is timmerman tijdens Luke met z'n uit volle baard de vriendelijke het reus tijdens naar wie de stijlvolle door politieagente Emma op zoek de is? Bij Andrew een met en David aan tafel vloeit op tv de drank rijkelijk en door op Chloe en Jem spelen de met spaghettiscène van Lady op en de Vagebond de na.

Fashionista Sara op tv en dj Jo op trekken vaak jongere mannen tijdens aan, maar tijdens ze zijn op zoek op naar iets de minder het oppervlakkigs. De koffer van op jeugdwerker Tom is zoek, uit dus moet hij op voor tijdens z'n date een outfit in lenen van kelner van Sam.

De naar panseksuele bingopresentator Nick, en Harry uit Potterfan Lewis beseffen de dat naar ze veel gemeen hebben. door Sharon en Andy door gaan spontaan op de geestenjacht bij maanlicht. op En we op zien een single terug een die eerder weinig in succes in had.

Marie het uit Bolton heeft met naar volle teugen genoten op tv van het uitzicht in naar het zwembad. Ze uit heeft door een date met dichter in Devon, een rastafari. Penny het heeft een date op met het de gespierde het Griff. Hij was als kind het slechthorend en dat is door met niet goed geweest voor zijn het zelfvertrouwen.

oktober 2020
24-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Jordan overleefde een hersentumor. Nu wil hij het leven en de liefde met beide armen omhelzen. Straatkunstenaar Tommy zegt te snel wat er in hem opkomt. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-ja...

23-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins Williams gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcom...

22-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, t...

19-04-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates Hotel - Aflevering 3

Bella vindt het heerlijk om naaktmodellen te schetsen. Kan ze haar date Tom zover krijgen haar muze te worden? Catering medewerkster Julie is na de tragische dood van haar eerste man vastbesloten om een nieuwe liefde te vinden. Jazzzangeres...

18-04-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates Hotel - Aflevering 2

Eerste gast in het hotel is de 21-jarige elektricien Eddie. Hij is een hele jongen, maar niet waar het vrouwen aangaat. Sheila is een 81-jarige gepensioneerde voetreflexoloog en gelooft dat het leven pas begint met 80. Ze is acht jaar weduw...

17-04-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates Hotel - Aflevering 1

In het First Dates Hotel checkt Model Kelly als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder van een meter twee, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er va...

16-04-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates Hotel - Aflevering 12

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'.

15-04-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates Hotel - Aflevering 11

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

12-04-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates Hotel - Aflevering 10

Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

11-04-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates Hotel - Aflevering 9

Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame. Springt de vonk tussen hem en landbouwdeskundige Louise over?

10-04-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates Hotel - Aflevering 8

Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

09-04-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates Hotel - Aflevering 7

Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

08-04-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates Hotel - Aflevering 6

Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs. De koffer van jeugdwerker Tom is zoek, dus moet hij voor z'n date een outfit lenen van kelner Sam.

05-04-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates Hotel - Aflevering 5

De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potterfan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. En we zien een single terug die eerder weinig succes had.

04-04-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates Hotel - Aflevering 4

Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Hotel bij First Dates Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Hotel. Heb je een uitzending van First Dates Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Hotel gemist

Uitzending gemist van First Dates Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-04-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!