Programma gemist?

Burn-out staat met in stip de op nummer één van nieuwerwetse een fenomenen. Een portret de van naar de tijdsgeest waarin uit het hoofd uit boven water houden in een ware opgave naar is en de druk hoger is in in dan ooit. In deze documentaire schetst een op Rutger Castricum een tijdsbeeld in waarin we met van bosjes tegelijk omvallen. Zelfs in kinderen een lopen, opgebrand en wel, de deur op tv plat bij de psychologen. Zijn naar we gek naar aan het worden? Ja. Maar niet uit in allemaal. In deze van documentaire laten Nino en Inge met samen met hun éénjarige een kindje door zien dat het ook anders de kan. de Het jonge gezinnetje laat alles de achter zich een om voorgoed in een de hutje met van klei uit te gaan wonen. Ze rekenen af met naar met de hoge druk op tv en kiezen uit voor een leven de in een, zelf uit te creëren, voedselbos. van Voor Thom (28) uit daarentegen kan de druk niet met hoog naar genoeg zijn. Hij heeft biologisch afbreekbaar door bloemenpapier tijdens op de markt gezet en naar wil in daarmee koste door wat het kost vóór door zijn veertigste miljonair in zijn. Mascha naar werkte op de ZuidAs op en kreeg op twee burn-outs te de verduren. Inmiddels heeft ze tijdens een eigen bedrijf en het helpt ze andere slachtoffers door met naar het verschijnsel burn-out. Maar het een bedrijf de groeit zo snel dat naar een derde burn-out op zomaar op de loer op kan liggen. Kortom, naar een met portret van de tijdsgeest waarin naar door het hoofd boven water houden in een ware opgave met is van en de druk hoger op is dan in ooit.

oktober 2020
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!