Programma gemist?

Burn-out van staat met stip tijdens op nummer één van nieuwerwetse van de fenomenen. Een portret naar van de tijdsgeest de waarin het hoofd uit boven water houden een een ware opgave is op tv en de druk hoger op is uit dan ooit. In deze documentaire op schetst Rutger Castricum een de tijdsbeeld waarin we met met met bosjes tegelijk omvallen. Zelfs kinderen op tv lopen, opgebrand en uit op tv wel, de deur plat bij naar psychologen. Zijn in we gek aan op het worden? Ja. een Maar niet allemaal. In deze uit documentaire laten op tv Nino en door Inge samen met hun éénjarige van op tv kindje zien dat het ook anders door kan. Het jonge door op tv gezinnetje laat alles achter zich in om voorgoed in een een hutje op van klei te uit gaan wonen. door Ze rekenen af met de door hoge druk en kiezen de in voor een leven in een, zelf door te tijdens creëren, voedselbos. Voor uit Thom (28) daarentegen kan de in druk niet hoog op genoeg zijn. een Hij heeft uit biologisch afbreekbaar bloemenpapier op de op markt gezet en door wil daarmee op koste wat het op tv kost vóór tijdens zijn veertigste miljonair zijn. Mascha in werkte op tijdens de ZuidAs en kreeg van twee op tv burn-outs te verduren. Inmiddels op tv heeft tijdens ze een eigen tijdens bedrijf en helpt op tv ze andere slachtoffers met het verschijnsel op burn-out. in Maar het bedrijf met groeit zo tijdens snel dat een derde naar burn-out zomaar naar op de loer op tv kan liggen. Kortom, door een portret van de tijdsgeest op waarin het naar hoofd boven water met houden een naar ware opgave is en de druk door hoger is op tv dan tijdens ooit.

mei 2021
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!