Programma gemist?

Burn-out tijdens staat met stip een op nummer één van tijdens nieuwerwetse fenomenen. Een naar portret van tijdens de tijdsgeest naar waarin het hoofd boven water door houden een ware opgave uit het is en de een druk hoger is dan ooit. het In deze documentaire in schetst Rutger op tv Castricum een tijdsbeeld waarin we op tv met bosjes tegelijk het omvallen. Zelfs kinderen met uit lopen, opgebrand en in wel, de deur plat bij op tv psychologen. Zijn op we gek op tv aan het worden? Ja. Maar niet tijdens door allemaal. In deze de documentaire laten Nino in en Inge samen naar met hun éénjarige kindje zien door dat op tv het ook anders kan. Het een jonge de gezinnetje laat alles achter zich op tv om voorgoed in naar een hutje van van klei te tijdens gaan wonen. Ze rekenen af tijdens met de hoge door druk en de kiezen voor van een leven in een, op zelf een te creëren, voedselbos. Voor Thom (28) naar door daarentegen kan de druk niet hoog uit genoeg naar zijn. Hij heeft biologisch uit afbreekbaar door bloemenpapier op de markt op tv gezet en wil daarmee koste naar wat het kost van vóór zijn door veertigste miljonair tijdens zijn. Mascha werkte de op de van ZuidAs en kreeg twee burn-outs te op tv verduren. op Inmiddels heeft een ze een eigen bedrijf door en helpt ze de andere slachtoffers tijdens met het verschijnsel burn-out. Maar van het bedrijf tijdens groeit zo snel uit dat een derde burn-out tijdens zomaar op de loer op kan liggen. tijdens Kortom, uit een portret van de uit tijdsgeest waarin het de hoofd boven door water houden een op tv ware opgave is en op de druk hoger is van dan naar ooit.

juni 2020
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!