Programma gemist?

Burn-out door staat met stip op door nummer de één van nieuwerwetse fenomenen. Een een portret van de van tijdsgeest waarin het door hoofd boven de water houden in een ware opgave is en een de druk hoger is van uit dan ooit. In deze tijdens documentaire schetst Rutger Castricum een op tv tijdsbeeld op tv waarin we met door bosjes tegelijk van omvallen. Zelfs kinderen lopen, opgebrand tijdens en door wel, de deur plat bij het psychologen. Zijn we op gek een aan het worden? Ja. Maar niet tijdens allemaal. In deze een documentaire in laten Nino en de Inge samen met met hun éénjarige kindje zien door dat het met ook anders kan. uit Het jonge gezinnetje laat een alles achter zich het om voorgoed van in een hutje met van klei te gaan wonen. de Ze rekenen op af met een de hoge druk met en kiezen een voor een leven in het een, zelf te een creëren, voedselbos. Voor Thom uit (28) daarentegen kan de de druk niet het hoog genoeg naar zijn. Hij heeft biologisch afbreekbaar tijdens een bloemenpapier op de markt gezet en de wil daarmee van koste naar wat het kost vóór met zijn veertigste miljonair in zijn. Mascha werkte op de de ZuidAs en kreeg op een twee burn-outs te de verduren. Inmiddels heeft ze een op eigen bedrijf en het helpt ze andere slachtoffers de met het door verschijnsel op burn-out. Maar het bedrijf groeit op zo snel dat een de derde een burn-out zomaar op de loer van op tv kan liggen. Kortom, een portret door van de tijdsgeest waarin door het hoofd boven in water van houden een ware opgave is tijdens en de de druk naar hoger is dan de ooit.

januari 2021
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!