Programma gemist?

Burn-out op staat met tijdens stip op nummer de één van nieuwerwetse fenomenen. met Een portret uit van de tijdsgeest een waarin het hoofd boven water houden op tv op tv een ware opgave met is en de druk hoger het is op tv dan ooit. In deze documentaire een schetst Rutger tijdens Castricum een tijdsbeeld waarin op tv we met bosjes door tegelijk omvallen. Zelfs kinderen van uit lopen, opgebrand en wel, met de deur uit plat bij psychologen. naar Zijn we gek aan het tijdens worden? Ja. door Maar niet tijdens allemaal. In deze uit documentaire laten Nino op tv en Inge samen met hun het éénjarige kindje zien met dat tijdens het ook anders naar kan. Het jonge gezinnetje laat alles het achter zich om op voorgoed in de een hutje van klei naar te gaan het wonen. de Ze rekenen af van met de hoge druk en de kiezen naar voor een leven in een, zelf van te creëren, door voedselbos. Voor de Thom (28) met daarentegen kan de druk op tv niet hoog genoeg zijn. Hij door met heeft biologisch afbreekbaar bloemenpapier de op de markt gezet van en wil daarmee koste het wat het kost op de vóór zijn veertigste van miljonair zijn. Mascha werkte met op de ZuidAs en kreeg uit twee burn-outs door te verduren. Inmiddels het heeft ze een de eigen met bedrijf en helpt ze de andere slachtoffers met van het verschijnsel burn-out. Maar naar het bedrijf van groeit zo van snel dat een derde burn-out zomaar de op de loer van kan liggen. het Kortom, uit een portret van uit de tijdsgeest waarin het hoofd een boven water houden een van de ware opgave is en de druk op een hoger is dan met ooit.

november 2019
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!