Programma gemist?

Burn-out op tv staat met stip op uit nummer één van met nieuwerwetse tijdens fenomenen. Een portret van naar de tijdsgeest waarin op tv het hoofd op boven water houden een ware op opgave is van en de druk hoger de is dan ooit. in In deze documentaire schetst op tv uit Rutger Castricum een tijdsbeeld waarin we de met bosjes van tegelijk omvallen. de Zelfs kinderen lopen, opgebrand met en van wel, de deur een plat bij psychologen. van Zijn we gek van aan het worden? Ja. van Maar niet allemaal. uit In deze uit documentaire laten Nino door en Inge samen met hun de éénjarige kindje zien dat in op het ook anders kan. Het met jonge gezinnetje laat alles naar achter het zich om voorgoed in een een hutje door van klei te gaan door wonen. Ze rekenen uit af met de hoge de druk op tv en kiezen voor door een leven in een, een zelf te uit creëren, voedselbos. Voor uit Thom (28) daarentegen kan de tijdens druk niet het hoog genoeg naar zijn. Hij heeft biologisch met afbreekbaar bloemenpapier op de tijdens markt door gezet en met wil daarmee koste wat een het kost vóór op tv zijn veertigste miljonair door zijn. Mascha naar werkte op de de ZuidAs en kreeg twee burn-outs te naar verduren. Inmiddels uit heeft tijdens ze een eigen bedrijf en een helpt een ze andere slachtoffers met het verschijnsel op op tv burn-out. Maar het de bedrijf groeit zo een snel dat een derde in burn-out zomaar op de op loer kan liggen. van Kortom, een portret uit van op de tijdsgeest waarin het op hoofd boven water uit houden een ware het opgave is met en de druk hoger is dan op tv door ooit.

oktober 2021
28-06-2018 22:05

Docu: Druk!

Druk! - Docu: Druk!

Burn-out staat met stip op nummer één van nieuwerwetse fenomenen. Een portret van de tijdsgeest waarin het hoofd boven water houden een ware opgave is en de druk hoger is dan ooit. In deze documentaire schetst Rutger Castricum een tijdsbe...

Druk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Druk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Druk! bij Druk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Druk!. Heb je een uitzending van Druk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Druk! gemist

Uitzending gemist van Druk!? Hier kun je alle uitzendingen van Druk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!