Programma gemist?

Drie tijdens vrouwen bepleiten, elk op met eigen uit wijze, een waardige erkenning van de het Nederlands in slavernijverleden. Wat gebeurt er als door je jouw familiegeschiedenis onderzoekt met en op je een foto vindt van van de slaveneigenaar door van van jouw voorouders? Wat op zie en hoor je als tijdens je dwaalt langs eeuwenoude tijdens Europese schilderijen tijdens met Afrikaans uit kindslaven? Welke verhalen liggen verborgen door achter door eeuwenoude Haagse gevels? En wat tijdens door is de betekenis van op tv dit alles voor naar de Nederlandse een identiteit? Regisseur Ida Does filmde erfgoeddeskundige naar Valika op Smeulders, winti priesteres Marian de Markelo en onderzoekster Ellen-Rose Kambel. tijdens Allen het verdiepen zij de zich op eigen wijze in het het uit koloniale verleden van uit Nederland.

april 2021
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!