Programma gemist?

Drie op tv vrouwen bepleiten, elk de op eigen de wijze, een waardige in erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt het op er als je jouw familiegeschiedenis tijdens onderzoekt en je een uit op tv foto vindt van de slaveneigenaar van met jouw voorouders? met Wat zie en uit hoor je als je op dwaalt langs door eeuwenoude een Europese schilderijen met Afrikaans kindslaven? Welke uit verhalen liggen verborgen in achter eeuwenoude van Haagse de gevels? En wat is de betekenis in van dit uit alles naar voor de Nederlandse identiteit? Regisseur op tv Ida Does op tv filmde erfgoeddeskundige Valika Smeulders, op winti priesteres Marian het Markelo en onderzoekster op tv Ellen-Rose Kambel. Allen verdiepen het zij in zich op eigen wijze in tijdens het koloniale de verleden van uit Nederland.

januari 2021
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!