Programma gemist?

Drie een vrouwen bepleiten, elk op in eigen wijze, een waardige van erkenning van door het Nederlands slavernijverleden. Wat op tv gebeurt er als je met jouw familiegeschiedenis onderzoekt met en je met een foto de vindt van uit de slaveneigenaar van jouw tijdens voorouders? Wat zie het en hoor naar je als je dwaalt langs eeuwenoude op Europese schilderijen tijdens met van Afrikaans kindslaven? Welke verhalen het liggen verborgen in achter eeuwenoude Haagse de gevels? En wat is de de betekenis van dit in alles voor op de Nederlandse identiteit? Regisseur een Ida Does filmde erfgoeddeskundige Valika tijdens in Smeulders, winti priesteres van Marian Markelo en onderzoekster op tv Ellen-Rose Kambel. de Allen verdiepen zij zich op eigen van een wijze in het koloniale verleden van op tv een Nederland.

juni 2020
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!