Programma gemist?

Drie naar vrouwen bepleiten, elk op eigen een het wijze, een waardige erkenning van naar het Nederlands slavernijverleden. Wat in gebeurt er als je het jouw familiegeschiedenis in onderzoekt en je de een het foto vindt van een de slaveneigenaar van jouw op tv voorouders? Wat zie en het hoor je als uit je dwaalt langs eeuwenoude uit Europese op tv schilderijen met de Afrikaans kindslaven? Welke verhalen van liggen verborgen achter eeuwenoude door Haagse gevels? En wat uit de is de betekenis van met dit alles van voor de Nederlandse identiteit? Regisseur de Ida Does filmde het erfgoeddeskundige Valika Smeulders, op tv winti priesteres Marian Markelo met en onderzoekster Ellen-Rose uit Kambel. Allen verdiepen in zij zich op in eigen wijze in van het in koloniale verleden van tijdens Nederland.

september 2021
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!