Programma gemist?

Drie vrouwen bepleiten, het elk op eigen uit wijze, een waardige tijdens erkenning van naar het op Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als het je jouw familiegeschiedenis een onderzoekt en in je een foto vindt van het de met slaveneigenaar van jouw in voorouders? Wat zie en naar hoor je als een je dwaalt tijdens langs eeuwenoude Europese schilderijen met de het Afrikaans kindslaven? Welke verhalen liggen verborgen met achter eeuwenoude Haagse in naar gevels? En wat is de betekenis op van met dit alles een voor de Nederlandse identiteit? Regisseur Ida op Does filmde erfgoeddeskundige Valika op tv het Smeulders, winti priesteres Marian Markelo op en onderzoekster Ellen-Rose Kambel. van Allen verdiepen zij een zich op op eigen wijze in op het een koloniale verleden van op Nederland.

oktober 2019
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!