Programma gemist?

Drie het vrouwen bepleiten, elk naar op eigen wijze, een uit waardige erkenning van het de Nederlands naar slavernijverleden. Wat gebeurt er als de je jouw van familiegeschiedenis onderzoekt en je een op foto vindt van door de slaveneigenaar uit van jouw voorouders? Wat op zie en hoor naar je als je op tv dwaalt langs een eeuwenoude door Europese schilderijen met in Afrikaans kindslaven? Welke verhalen de liggen verborgen achter eeuwenoude in Haagse tijdens gevels? En wat is met de betekenis van dit met alles voor de de Nederlandse identiteit? Regisseur het Ida Does het filmde erfgoeddeskundige Valika Smeulders, winti priesteres een met Marian Markelo en onderzoekster Ellen-Rose tijdens Kambel. het Allen verdiepen zij zich op tv op eigen wijze een in het koloniale verleden op van tijdens Nederland.

september 2020
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!