Programma gemist?

Drie uit vrouwen bepleiten, elk een op eigen wijze, een in waardige erkenning van het op tv in Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je de jouw familiegeschiedenis onderzoekt in en je in een foto vindt van naar de slaveneigenaar van met jouw voorouders? tijdens Wat zie naar en hoor je uit als je dwaalt langs op tv eeuwenoude Europese schilderijen met met Afrikaans kindslaven? Welke een verhalen liggen in verborgen achter eeuwenoude uit Haagse uit gevels? En wat is de betekenis van van dit alles door voor door de Nederlandse identiteit? Regisseur Ida door Does door filmde erfgoeddeskundige Valika Smeulders, tijdens winti priesteres Marian op Markelo en onderzoekster naar Ellen-Rose Kambel. Allen de verdiepen zij zich op eigen het wijze in het uit uit koloniale verleden van op Nederland.

oktober 2021
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!