Programma gemist?

Drie naar vrouwen bepleiten, elk op eigen van wijze, een waardige naar erkenning van het uit Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt het er als je met tijdens jouw familiegeschiedenis onderzoekt het en je een foto vindt van het de slaveneigenaar op tv van jouw op tv voorouders? Wat zie en hoor van je als in je dwaalt op langs eeuwenoude Europese schilderijen met de Afrikaans met kindslaven? Welke tijdens verhalen liggen verborgen achter eeuwenoude Haagse het gevels? En wat door is de tijdens betekenis van met dit alles voor de de Nederlandse identiteit? Regisseur Ida Does een filmde erfgoeddeskundige Valika op tv uit Smeulders, winti priesteres Marian Markelo in en onderzoekster het Ellen-Rose Kambel. Allen de verdiepen zij zich op door eigen wijze in het het van koloniale verleden van het Nederland.

februari 2021
01-07-2018 19:00

Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen - Docu: Drie vrouwen

Drie vrouwen bepleiten, elk op eigen wijze, een waardige erkenning van het Nederlands slavernijverleden. Wat gebeurt er als je jouw familiegeschiedenis onderzoekt en je een foto vindt van de slaveneigenaar van jouw voorouders? Wat zie en h...

Drie vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vrouwen bij Drie vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vrouwen. Heb je een uitzending van Drie vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vrouwen gemist

Uitzending gemist van Drie vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!