Programma gemist?

Klucht in Met: Jon door van Eerd e.a. uit die garant staat op voor een avond waar uw buikspieren de op de op tv proef zullen de worden gesteld. Jon van in Eerd uit keert terug in de theaters met op tv Boeing naar Boeing. Deze doldwaze van komedie van naar Marc Camoletti speelt zich af aan in het met eind van de de zestiger jaren. door De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de op tv tijd door van zijn leven met een drie verschillende stewardessen. op tv Dit op tv alles onder het afkeurende op oog van in zijn huishoudster. Een tot in in de details uitgewerkt het schema van uit de vluchten zorgt in ervoor dat de het dames elkaar nooit uit zullen tegenkomen. Bernard had uit echter niet gerekend op een een hele het grote stoorzender: zijn oude een met bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht in op bezoek komt! een In naar een opeenvolging van uit hilarische verwikkelingen waarbij de door waarheid aan het licht op tv dreigt uit te komen, wordt de onnozele Harrie uit gedwongen als een afleidingsmanoeuvre de te fungeren. Maar de moderne tijd door de haalt hen in. door De ontwikkeling van de op gloednieuwe, en véél snellere, een Boeing 747 gooit op tv het schema danig de in de tijdens war. In een al zijn naïviteit naar maakt Harrie het de er niet eenvoudiger op en stuurt in op onbewust aan op een onvermijdelijke de confrontatie met de het stewardessen, waarbij de Bernard dreigt te worden op ontmaskerd!

juli 2020
31-12-2009 19:45

Aflevering 1

Boeing Boeing - Aflevering 1

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld. Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aan het ...

Boeing Boeing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeing Boeing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeing Boeing bij Boeing Boeing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeing Boeing. Heb je een uitzending van Boeing Boeing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeing Boeing gemist

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld.Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aanhet eind van de zestiger jaren. De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijd van zijn leven met drie verschillendestewardessen. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van devluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit zullen tegenkomen. Bernard had echter niet gerekend op een hele grotestoorzender: zijn oude bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarischeverwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt de onnozele Harrie gedwongen alsafleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe, en véélsnellere, Boeing 747 gooit het schema danig in de war. In al zijn naïviteit maakt Harrie het er niet eenvoudiger op enstuurt onbewust aan op een onvermijdelijke confrontatie met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt te wordenontmaskerd!

Uitzending gemist van Boeing Boeing? Hier kun je alle uitzendingen van Boeing Boeing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!