Programma gemist?

Klucht Met: op Jon naar van Eerd e.a. die op garant staat op tv voor een avond waar uw naar buikspieren het op de proef zullen uit worden gesteld. het Jon van Eerd keert terug de in de uit theaters met Boeing Boeing. naar Deze doldwaze komedie van met Marc het Camoletti speelt zich af het aan het uit eind van van de zestiger jaren. De uit flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijdens tijd van een zijn met leven met drie verschillende stewardessen. een Dit alles door onder het afkeurende oog op van zijn huishoudster. tijdens Een in tot in de met details uitgewerkt schema van door de vluchten naar zorgt ervoor dat de dames elkaar de nooit zullen tegenkomen. naar naar Bernard had echter niet tijdens gerekend op een tijdens hele grote stoorzender: zijn oude uit bekende Harrie Vermeulen, de de die onverwacht op bezoek komt! in In een opeenvolging de van naar hilarische verwikkelingen waarbij de de waarheid aan het van licht dreigt te naar komen, wordt op de onnozele Harrie in gedwongen als afleidingsmanoeuvre te fungeren. de Maar de met moderne tijd haalt hen in. van tijdens De ontwikkeling van de gloednieuwe, met en véél uit snellere, Boeing 747 gooit door het schema danig in met de war. op In door al zijn naïviteit maakt Harrie op tv het er op niet eenvoudiger op tv op en stuurt onbewust aan op op een onvermijdelijke met confrontatie met met de stewardessen, waarbij met Bernard dreigt met te worden ontmaskerd!

oktober 2020
31-12-2009 19:45

Aflevering 1

Boeing Boeing - Aflevering 1

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld. Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aan het ...

Boeing Boeing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeing Boeing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeing Boeing bij Boeing Boeing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeing Boeing. Heb je een uitzending van Boeing Boeing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeing Boeing gemist

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld.Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aanhet eind van de zestiger jaren. De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijd van zijn leven met drie verschillendestewardessen. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van devluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit zullen tegenkomen. Bernard had echter niet gerekend op een hele grotestoorzender: zijn oude bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarischeverwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt de onnozele Harrie gedwongen alsafleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe, en véélsnellere, Boeing 747 gooit het schema danig in de war. In al zijn naïviteit maakt Harrie het er niet eenvoudiger op enstuurt onbewust aan op een onvermijdelijke confrontatie met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt te wordenontmaskerd!

Uitzending gemist van Boeing Boeing? Hier kun je alle uitzendingen van Boeing Boeing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!