Programma gemist?

Klucht Met: in Jon van Eerd e.a. het die garant naar staat voor van een avond waar uw met buikspieren met op de proef zullen worden gesteld. op tv Jon van Eerd een keert op tv terug in de theaters naar met Boeing Boeing. Deze tijdens doldwaze komedie de van Marc Camoletti een speelt zich af door aan door het eind van de in zestiger jaren. De flamboyante in vrijgezel tijdens Bernard heeft de op tijd van zijn naar leven met drie in verschillende stewardessen. Dit alles in onder het afkeurende oog het van zijn huishoudster. tijdens Een tot in door de details op uitgewerkt schema van met de vluchten zorgt ervoor dat in de dames elkaar tijdens nooit een zullen tegenkomen. Bernard van had echter niet gerekend het op een op tv hele grote in stoorzender: zijn oude bekende het Harrie Vermeulen, die onverwacht de op bezoek komt! tijdens In een opeenvolging van in hilarische verwikkelingen waarbij tijdens in de waarheid aan het licht uit dreigt uit te komen, wordt de de onnozele Harrie gedwongen als uit afleidingsmanoeuvre te in fungeren. Maar op tv de moderne tijd haalt hen van in. De ontwikkeling van van de gloednieuwe, en een door véél snellere, Boeing 747 gooit uit het schema danig in op de war. in In al zijn met naïviteit maakt op Harrie het er met niet eenvoudiger op en tijdens stuurt onbewust met aan op een onvermijdelijke de confrontatie met op de stewardessen, waarbij met Bernard dreigt te worden door ontmaskerd!

november 2021
31-12-2009 19:45

Aflevering 1

Boeing Boeing - Aflevering 1

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld. Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aan het ...

Boeing Boeing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeing Boeing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeing Boeing bij Boeing Boeing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeing Boeing. Heb je een uitzending van Boeing Boeing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeing Boeing gemist

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld.Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aanhet eind van de zestiger jaren. De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijd van zijn leven met drie verschillendestewardessen. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van devluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit zullen tegenkomen. Bernard had echter niet gerekend op een hele grotestoorzender: zijn oude bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarischeverwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt de onnozele Harrie gedwongen alsafleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe, en véélsnellere, Boeing 747 gooit het schema danig in de war. In al zijn naïviteit maakt Harrie het er niet eenvoudiger op enstuurt onbewust aan op een onvermijdelijke confrontatie met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt te wordenontmaskerd!

Uitzending gemist van Boeing Boeing? Hier kun je alle uitzendingen van Boeing Boeing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!