Programma gemist?

Klucht Met: in Jon op tv van Eerd e.a. die garant staat een voor een met avond waar uw buikspieren de in op de proef zullen op worden gesteld. Jon van Eerd van keert terug in uit de uit theaters met Boeing het Boeing. Deze doldwaze op komedie van Marc Camoletti speelt een zich af van aan het eind een van een de zestiger jaren. op De flamboyante vrijgezel Bernard heeft op tv de tijd van zijn een leven met door drie met verschillende stewardessen. Dit alles onder het in afkeurende oog de van zijn huishoudster. door Een van tot in de details uitgewerkt het schema van de vluchten uit op tv zorgt ervoor dat de tijdens dames elkaar nooit zullen tegenkomen. door Bernard had echter op tv niet van gerekend op een hele door grote een stoorzender: zijn oude tijdens bekende Harrie Vermeulen, op tv die onverwacht op bezoek tijdens komt! In een opeenvolging van een hilarische verwikkelingen waarbij op tv de waarheid aan naar het licht uit dreigt een te komen, wordt van de onnozele Harrie van gedwongen als afleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar op op tv de moderne tijd haalt door hen in. een De ontwikkeling van de gloednieuwe, en door door véél snellere, Boeing 747 gooit het het schema in danig in uit de war. In al zijn een naïviteit maakt Harrie uit het er met niet eenvoudiger op en stuurt tijdens onbewust aan op tijdens een onvermijdelijke confrontatie van met de met stewardessen, waarbij Bernard dreigt met te worden uit ontmaskerd!

februari 2021
31-12-2009 19:45

Aflevering 1

Boeing Boeing - Aflevering 1

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld. Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aan het ...

Boeing Boeing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeing Boeing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeing Boeing bij Boeing Boeing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeing Boeing. Heb je een uitzending van Boeing Boeing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeing Boeing gemist

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld.Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aanhet eind van de zestiger jaren. De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijd van zijn leven met drie verschillendestewardessen. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van devluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit zullen tegenkomen. Bernard had echter niet gerekend op een hele grotestoorzender: zijn oude bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarischeverwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt de onnozele Harrie gedwongen alsafleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe, en véélsnellere, Boeing 747 gooit het schema danig in de war. In al zijn naïviteit maakt Harrie het er niet eenvoudiger op enstuurt onbewust aan op een onvermijdelijke confrontatie met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt te wordenontmaskerd!

Uitzending gemist van Boeing Boeing? Hier kun je alle uitzendingen van Boeing Boeing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!