Programma gemist?

Klucht Met: Jon door van Eerd op tv e.a. het die garant staat voor een avond naar waar uw buikspieren van door op de proef met zullen worden gesteld. Jon van Eerd een uit keert terug in de op tv theaters met Boeing Boeing. Deze het doldwaze komedie van van Marc Camoletti op tv speelt zich op af aan het eind van naar de de zestiger jaren. De uit flamboyante vrijgezel op Bernard heeft de tijd van naar zijn leven met met drie op verschillende stewardessen. Dit alles onder uit het afkeurende een oog van zijn huishoudster. Een de tot een in de naar details uitgewerkt schema van de vluchten door zorgt ervoor dat op de uit dames elkaar nooit in zullen tegenkomen. Bernard had door echter niet gerekend naar op een hele door grote uit stoorzender: zijn oude door bekende Harrie Vermeulen, op die onverwacht op bezoek komt! In tijdens een het opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij het de een waarheid aan het van licht dreigt door te komen, wordt de onnozele op Harrie een gedwongen als afleidingsmanoeuvre tijdens te fungeren. Maar de moderne tijdens tijd in haalt hen in. De ontwikkeling met van de gloednieuwe, op en véél de snellere, Boeing door 747 gooit het schema danig het in de war. In op tv al zijn naïviteit in met maakt Harrie het er niet de eenvoudiger op en met stuurt in onbewust aan op een onvermijdelijke in confrontatie een met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt van te worden in ontmaskerd!

juni 2021
31-12-2009 19:45

Aflevering 1

Boeing Boeing - Aflevering 1

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld. Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aan het ...

Boeing Boeing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeing Boeing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeing Boeing bij Boeing Boeing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeing Boeing. Heb je een uitzending van Boeing Boeing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeing Boeing gemist

Klucht Met: Jon van Eerd e.a. die garant staat voor een avond waar uw buikspieren op de proef zullen worden gesteld.Jon van Eerd keert terug in de theaters met Boeing Boeing. Deze doldwaze komedie van Marc Camoletti speelt zich af aanhet eind van de zestiger jaren. De flamboyante vrijgezel Bernard heeft de tijd van zijn leven met drie verschillendestewardessen. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van devluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit zullen tegenkomen. Bernard had echter niet gerekend op een hele grotestoorzender: zijn oude bekende Harrie Vermeulen, die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarischeverwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt de onnozele Harrie gedwongen alsafleidingsmanoeuvre te fungeren. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe, en véélsnellere, Boeing 747 gooit het schema danig in de war. In al zijn naïviteit maakt Harrie het er niet eenvoudiger op enstuurt onbewust aan op een onvermijdelijke confrontatie met de stewardessen, waarbij Bernard dreigt te wordenontmaskerd!

Uitzending gemist van Boeing Boeing? Hier kun je alle uitzendingen van Boeing Boeing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!