Programma gemist?

Aflevering op 8 - Documentairereeks met over Joodse Nederlanders. Simone Cohen met de Lara. Simone Cohen de op tv Lara is naar uitvaartbegeleidster. Ze de verzorgt de doden en geeft van op met haar eigenzinnige manier kleur de aan uit de dag dat in mensen afscheid nemen van hun op tv dierbare. Ze doet met dat samen met haar in partner, die ook in brandweerman door is en het is in niet zo op vreemd dat ze tevreden klanten de tijdens hebben.

Noam van Vazana is een professionele naar artieste. Ze treedt op tv op over de hele de wereld en heeft naar op alles in zich om naar door te breken naar de het grote publiek, naar maar wat niet met veel mensen naar weten is dat ze een ook vrolijke popliedjes op tv maakt met uit een zangkoor.

Saskia van Weishut is tijdens niet zomaar een oude oma op met een uit naaimachine. Op 5 naar augustus 2018 viert ze haar met tachtigste verjaardag en door laat verschillende technieken door zien, waarmee ze op tv de kijker afleidt tijdens van de op tv zorgen van op morgen, zo vlak van voor het in slapengaan.

Esther Erwteman tijdens is het haar droom achterna in gegaan. Ze heeft een het manier gevonden van om mensen bij elkaar te het brengen op tv en gezelligheid te bieden. de Ze snoept daar zelf ook de van mee de en geeft dat door door aan haar het dochter, die niet van altijd even goed naar de op haar moeder luistert.

Asher uit Omisi komt in uit Jemen en heeft naar decennialang een diner-chantantrestaurant uit in Schiedam gehad. In op Israël zat in hij in het leger en de bedacht daar een een liedje over op de door liefde met de titel: een Mooie Nacht.

Zijn op vader was de een koopman en Martin in Colmans heeft nu op tv zelf een winkel de met rariteiten. Hij de draagt de zaak in binnenkort over een aan zijn zoon Sharon, naar die een nog betere op koopman blijkt te een zijn. De kinderen van naar van Sharon hebben echter heel naar andere plannen voor de op tv toekomst.

Duffy naar Fishbain komt voor haar met opleiding in Parijs uit terecht om zoete broodjes door te bakken. een Via van de stad van de liefde het belandt in ze in Gorinchem, waar ze een haar zoete inval uit begint. Deze tijdens powerwoman uit Israël werkt uit dag en nacht en het van komt tot ontspanning met een de loodzware de hobby.

Moshé en door Marjan Lewkovitsj met hebben plezier op tv met bridgen en muziek. Ze genieten uit ook van elkaar, op maar door niet helemaal uit op een manier zoals je met die een verwacht.

Deze aflevering speelt op tv zich van af aan in de grens met van onze oosterburen. Daar waar heden, uit verleden en toekomst door van uit joods Nederland in met een kleine synagoge in samenkomen, trachten de bewoners het van goede door voorbeeld te geven, maar dat naar lukt hen naar niet altijd.

Monique de Struch is een op fenomenale salsadanseres. Ze had door de liefde de van haar leven gevonden, op tv maar uit heeft door omstandigheden afscheid van hem naar moeten nemen. een Dit afscheid met heeft haar op een bijzondere met manier een sterk gemaakt en gemotiveerd om op haar op tv liefde door te geven naar aan het hen die het de hard nodig hebben.

Jacquelien een Gosschalk leeft en woont solo, naar maar heeft toch een een huis een vol medebewoners, waardoor door er geen ruimte meer tijdens is voor gewone het meubels. Creatief zijn met is voor met haar een manier op tv van spreken en daar de het doet ze niet alleen zichzelf, de maar ook uit anderen een groot plezier met mee.

Eléon de Haas op tv woont in Almelo de en tijdens is cultuurmakelaar. Zijn de werkterrein is van voornamelijk in Overijssel, waar een hij de cultuur en geschiedenis in van ons in land ontsluit. Zelf is het hij creatief op van van het gebied van door fotografie, wat in de ogen van uit zijn vrouw op niet altijd tot uit kunst in leidt.

Victoria Ten is van de afkomstig uit Zuid-Korea. In het Vondelpark door geeft ze door les in een de oosterse bewegingsleer met GiCheon, waarin lichaam uit en geest worden verenigd uit tot van een harmonisch samenspel. Ze de doet haar best dit van ook in haar dagelijks in leven toe op te passen, maar door dat blijkt niet tijdens altijd op even eenvoudig te naar zijn.

Michael Guggenheim zat uit vroeger in met de door knopen. Hij is het erin geslaagd een imperium op een te bouwen op tv met deze behulpzame naar en decoratieve vanzelfsprekendheid op bijna tijdens al het onze kleding. het Tegenwoordig vraagt hij bij de voedselbank door naar een uit koshere maaltijd, wat niet van zo vanzelfsprekend is. in Ter decoratie spelt met met hij inmiddels iets tijdens heel anders op zijn door hemd.

Bert Vos en het Erica Roozendaal naar maken deel uit de van The door Klezmer Society, met waar de taal van de muziek uit op tv spreekt. De klanken van het Jiddische door lied van verbinden hen met publiek en van andere van muzikanten tot één grote familie in uit het door land, op tv dat slechts bestaat in hun op dromen.

februari 2019
18-02-2019 01:15

Naches

Naches - Naches

Aflevering 8 - Documentairereeks over Joodse Nederlanders. Simone Cohen de Lara. Simone Cohen de Lara is uitvaartbegeleidster. Ze verzorgt de doden en geeft op haar eigenzinnige manier kleur aan de dag dat mensen afscheid nemen van hun di...

11-02-2019 01:20

Noam Vazana

Naches - Noam Vazana

Noam Vazana is een professionele artieste. Ze treedt op over de hele wereld en heeft alles in zich om door te breken naar het grote publiek, maar wat niet veel mensen weten is dat ze ook vrolijke popliedjes maakt met een zangkoor.

04-02-2019 01:22

Saskia Weishut

Naches - Saskia Weishut

Saskia Weishut is niet zomaar een oude oma met een naaimachine. Op 5 augustus 2018 viert ze haar tachtigste verjaardag en laat verschillende technieken zien, waarmee ze de kijker afleidt van de zorgen van morgen, zo vlak voor het slapengaan...

28-01-2019 01:15

Esther Erwteman

Naches - Esther Erwteman

Esther Erwteman is haar droom achterna gegaan. Ze heeft een manier gevonden om mensen bij elkaar te brengen en gezelligheid te bieden. Ze snoept daar zelf ook van mee en geeft dat door aan haar dochter, die niet altijd even goed naar haar m...

21-01-2019 01:20

Asher Omisi

Naches - Asher Omisi

Asher Omisi komt uit Jemen en heeft decennialang een diner-chantantrestaurant in Schiedam gehad. In Israël zat hij in het leger en bedacht daar een liedje over de liefde met de titel: Mooie Nacht.

14-01-2019 01:14

Martin Colmans

Naches - Martin Colmans

Zijn vader was een koopman en Martin Colmans heeft nu zelf een winkel met rariteiten. Hij draagt de zaak binnenkort over aan zijn zoon Sharon, die een nog betere koopman blijkt te zijn. De kinderen van Sharon hebben echter heel andere plann...

07-01-2019 00:40

Duffy Fishbain

Naches - Duffy Fishbain

Duffy Fishbain komt voor haar opleiding in Parijs terecht om zoete broodjes te bakken. Via de stad van de liefde belandt ze in Gorinchem, waar ze haar zoete inval begint. Deze powerwoman uit Israël werkt dag en nacht en komt tot ontspanning...

31-12-2018 01:20

Moshé Lewkowitz

Naches - Moshé Lewkowitz

Moshé en Marjan Lewkovitsj hebben plezier met bridgen en muziek. Ze genieten ook van elkaar, maar niet helemaal op een manier zoals je die verwacht.

24-12-2018 01:26

Joods Nederland uit het oosten

Naches - Joods Nederland uit het oosten

Deze aflevering speelt zich af aan de grens met onze oosterburen. Daar waar heden, verleden en toekomst van joods Nederland in een kleine synagoge samenkomen, trachten de bewoners het goede voorbeeld te geven, maar dat lukt hen niet altijd.

17-12-2018 01:04

Monique Struch

Naches - Monique Struch

Monique Struch is een fenomenale salsadanseres. Ze had de liefde van haar leven gevonden, maar heeft door omstandigheden afscheid van hem moeten nemen. Dit afscheid heeft haar op een bijzondere manier sterk gemaakt en gemotiveerd om haar li...

10-12-2018 01:04

Jacquelien Gosschalk

Naches - Jacquelien Gosschalk

Jacquelien Gosschalk leeft en woont solo, maar heeft toch een huis vol medebewoners, waardoor er geen ruimte meer is voor gewone meubels. Creatief zijn is voor haar een manier van spreken en daar doet ze niet alleen zichzelf, maar ook ander...

03-12-2018 01:08

Eléon de Haas

Naches - Eléon de Haas

Eléon de Haas woont in Almelo en is cultuurmakelaar. Zijn werkterrein is voornamelijk in Overijssel, waar hij de cultuur en geschiedenis van ons land ontsluit. Zelf is hij creatief op het gebied van fotografie, wat in de ogen van zijn vrouw...

26-11-2018 01:05

Victoria Ten

Naches - Victoria Ten

Victoria Ten is afkomstig uit Zuid-Korea. In het Vondelpark geeft ze les in de oosterse bewegingsleer GiCheon, waarin lichaam en geest worden verenigd tot een harmonisch samenspel. Ze doet haar best dit ook in haar dagelijks leven toe te pa...

19-11-2018 00:57

Michael Guggenheim

Naches - Michael Guggenheim

Michael Guggenheim zat vroeger in de knopen. Hij is erin geslaagd een imperium op te bouwen met deze behulpzame en decoratieve vanzelfsprekendheid op bijna al onze kleding. Tegenwoordig vraagt hij bij de voedselbank naar een koshere maaltij...

12-11-2018 01:05

Bert Vos en Erica Roozendaal

Naches - Bert Vos en Erica Roozendaal

Bert Vos en Erica Roozendaal maken deel uit van The Klezmer Society, waar de taal van de muziek spreekt. De klanken van het Jiddische lied verbinden hen met publiek en andere muzikanten tot één grote familie uit het land, dat slechts bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Naches gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Naches de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Naches bij Naches liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Naches. Heb je een uitzending van Naches gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Naches gemist

Uitzending gemist van Naches? Hier kun je alle uitzendingen van Naches kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 01:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord