Programma gemist?

De in nonnen geven de meisjes hun met laatste opdracht: thuis naar het een week het geleerde naar in praktijk een brengen. Alle vijf de meisjes op zijn op tv sterk veranderd: Rebecca's ouders door staan te kijken van de van een veranderingen in haar gedrag en van uiterlijk. En dan rest uit nog in één laatste bezoek aan het een naar klooster voor het op oordeel van zuster Thomas More en met zuster Francis. Wie uit is het het meest met veranderd?

Moeder-overste stuurt het de meisjes de bij wijze van uitdaging vanuit tijdens de de veilige kloosteromgeving naar door drie andere, heel verschillende, naar katholieke ordes. In twee tijdens van op deze ordes kunnen de meisjes uit hun liefdadige kant van kwijt in het met werken tijdens met jonge daklozen een en een bezoek aan naar een verzorgingstehuis om uit met ouderen te praten het die hun naaste met uit familie en goede vrienden het zijn kwijtgeraakt. Maar de op grootste uitdaging is 24 op uur tijdens niet praten, door iets wat geen in van hen ooit door voor elkaar heeft uit gekregen.

Twee meiden kunnen tijdens de beslotenheid door van het klooster niet tijdens meer aan met en van krijgen ruzie in de toren het van een kathedraal. Zuster op tv Linda kalmeert de op twee en op tv leert de meisjes een al doende een tijdens belangrijke les over vergeving. op tv op tv De meiden halen de met nonnen over om hen een naar de plaatselijke pub op tv te in laten gaan.

In de op tv indringende, grappige en soms het onthutsende reality-serie tijdens 'Bad habits, holy orders' de doen vijf vlotte een Britse op tv meiden afstand van drank, jongens van en smartphones en van met stappen een katholiek tijdens klooster binnen. Ze op krijgen vier weken met lang diepgaande geestelijke tijdens begeleiding van de kloosterzusters. Wat gebeurt de er als de de bandeloze en materialistische tijdens leefstijl van op de millenniumgeneratie de in contact met komt met het eenvoudige op tv bestaan van de door Daughters of Divine Charity? door De afleveringen zijn elke met woensdag het om 20:20 tijdens uur te zien op NPO 3. Het de op klooster in het uit Oost-Engelse Swaffham is bereid op tv voor het op eerst zijn deuren te in openen en de vijf uit millenniummeiden een maand de lang op uit te nemen. het Daar start de spirituele in reis, op grote afstand van de tijdens thuis. Zo worden van de meiden ondergedompeld tijdens in een spartaanse omgeving van die geheel gewijd is aan uit reflectie, gebed het en goede naar daden. Het het gevolg is een worsteling de met de eisen van het in op tv klooster, confrontatie met uit de eigen gewoontes, op emotionele inzinkingen, belangrijke met eyeopeners en openhartige gesprekken. Zijn tijdens de geloftes van armoede, door kuisheid en gehoorzaamheid nog met relevant voor jonge met van mensen die zich moeten redden in naar het een wereld waarin sociale media zoveel uit met invloed hebben? Als de met openhartige, begrijpende en vaak tijdens geestige nonnen de op tv meiden een met andere manier van leven een voorspiegelen, naar stuiten beide groepen op onverwachte het overeenkomsten. met Er ontstaan ondanks de de ogenschijnlijke verschillen hechte banden. Wanneer van de maand een bijna om is, geven uit de zusters de tijdens meiden in hun laatste en op moeilijkste opdracht tot dan toe: uit een week naar uit huis uit en daar het geleerde in naar praktijk brengen. Zal de uit metamorfose op ook in de buitenwereld standhouden? de Als 'Bad tijdens habits, holy orders' op ons een iets leert, dan is het wel tijdens dat uit een ontmoeting in met het vreemde, het andere, zo tijdens verrijkend kan op zijn voor door beide partijen.

december 2021
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!