Programma gemist?

De nonnen geven een een de meisjes hun met laatste opdracht: thuis een week een het geleerde in praktijk op brengen. Alle met vijf de het meisjes zijn sterk door veranderd: Rebecca's ouders op staan te kijken naar van de veranderingen de in haar op tv gedrag en uiterlijk. een En dan rest nog één laatste uit bezoek aan op het klooster voor het in uit oordeel van zuster Thomas de More en zuster Francis. Wie uit is uit het meest tijdens veranderd?

Moeder-overste in stuurt de meisjes bij met wijze naar van uitdaging vanuit de tijdens veilige kloosteromgeving naar op drie andere, in heel verschillende, katholieke ordes. op tv In twee door van deze ordes kunnen een de meisjes hun liefdadige kant op kwijt in een het werken met jonge uit van daklozen en een op tv bezoek aan een verzorgingstehuis om naar met ouderen op te praten die uit hun naaste familie en het goede vrienden zijn op kwijtgeraakt. Maar een de grootste uitdaging in is 24 uur op tv niet praten, iets wat geen naar van hen ooit een voor elkaar door heeft tijdens gekregen.

Twee in meiden kunnen de in beslotenheid van het naar klooster niet meer aan en naar uit krijgen ruzie in tijdens de toren van in een kathedraal. Zuster het Linda kalmeert de twee en met leert uit de meisjes al het doende een belangrijke les over met vergeving. De meiden halen door op tv de nonnen over om een hen naar de tijdens plaatselijke pub te tijdens laten gaan.

In met de indringende, grappige op en soms onthutsende reality-serie de 'Bad op habits, holy orders' doen in vijf vlotte Britse de meiden afstand van drank, jongens het en smartphones door en stappen een het katholiek klooster binnen. Ze het krijgen vier van weken lang diepgaande op geestelijke uit begeleiding van de met kloosterzusters. Wat gebeurt een er als de een bandeloze en materialistische leefstijl van de de millenniumgeneratie in contact naar een komt met het eenvoudige op bestaan van de Daughters het of Divine Charity? De het afleveringen zijn elke op tv woensdag om uit 20:20 in uur te zien in op NPO 3. Het klooster door in het Oost-Engelse Swaffham een is bereid voor naar het in eerst zijn deuren tijdens te openen en de op tv vijf millenniummeiden een maand van lang op te nemen. op Daar start een de spirituele tijdens reis, op grote afstand van de de thuis. Zo worden de meiden ondergedompeld met in door een spartaanse omgeving de die geheel gewijd op tv is aan reflectie, gebed een en goede van daden. Het de gevolg is een worsteling met van de uit eisen van het klooster, confrontatie met het de eigen gewoontes, op emotionele in inzinkingen, belangrijke tijdens eyeopeners en openhartige gesprekken. Zijn de een geloftes van de armoede, kuisheid en tijdens gehoorzaamheid nog het relevant voor jonge mensen naar die zich van moeten redden in een in wereld waarin sociale een media zoveel invloed een hebben? Als op tv de openhartige, begrijpende en het vaak geestige nonnen de meiden in een met andere manier van leven in voorspiegelen, stuiten beide groepen met op op onverwachte overeenkomsten. Er ontstaan ondanks het de ogenschijnlijke verschillen van op tv hechte banden. Wanneer de maand bijna om een uit is, geven de zusters in de meiden tijdens hun laatste en moeilijkste opdracht tot van dan met toe: een week op naar huis op tv en daar het geleerde een in praktijk brengen. Zal de van metamorfose naar ook in uit de buitenwereld standhouden? tijdens Als 'Bad habits, holy orders' ons het van iets leert, dan op tv is het wel dat een met ontmoeting met het vreemde, met naar het andere, zo verrijkend kan van zijn voor beide het partijen.

juli 2020
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!