Programma gemist?

De nonnen geven op het de meisjes hun laatste tijdens opdracht: thuis een week tijdens het geleerde in praktijk op tv tijdens brengen. Alle vijf met de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's uit ouders staan het te een kijken van de veranderingen met in haar gedrag van en uiterlijk. En dan het rest uit nog één laatste door bezoek aan het de klooster voor het oordeel in van zuster Thomas More op tv en zuster naar Francis. Wie is het van meest op veranderd?

Moeder-overste naar stuurt de meisjes bij met wijze van uitdaging vanuit uit het de veilige kloosteromgeving naar drie andere, van heel verschillende, katholieke uit ordes. In in twee met van deze ordes kunnen de op meisjes hun liefdadige kant op kwijt door in het uit werken met jonge daklozen met en een bezoek aan tijdens een verzorgingstehuis om met in ouderen te door praten die hun naaste tijdens familie en goede door tijdens vrienden zijn kwijtgeraakt. in Maar de grootste uitdaging in is 24 uur niet praten, met van iets wat geen van hen op ooit voor elkaar heeft de het gekregen.

Twee door meiden kunnen van de beslotenheid van het klooster naar niet meer op aan en krijgen ruzie in op tv de naar toren van een de kathedraal. Zuster Linda kalmeert op de twee en het leert naar de meisjes al doende een belangrijke de tijdens les over vergeving. van De meiden halen de nonnen over het om uit hen naar het de plaatselijke pub in te laten gaan.

In de indringende, het grappige en van soms onthutsende reality-serie 'Bad tijdens habits, holy orders' tijdens het doen vijf vlotte van Britse meiden afstand op tv van drank, jongens en smartphones op tv en stappen een katholiek op klooster binnen. op Ze krijgen van vier weken lang door diepgaande geestelijke begeleiding op tv van de kloosterzusters. Wat een gebeurt van er als de bandeloze en materialistische de leefstijl van de van millenniumgeneratie in de contact komt met met het eenvoudige bestaan van een de Daughters op tv of op Divine Charity? De afleveringen door zijn elke woensdag om uit 20:20 uur te zien het op NPO op 3. Het klooster in het het Oost-Engelse Swaffham uit is bereid een voor het eerst zijn deuren in te openen in en de vijf het millenniummeiden een op tv maand lang op te nemen. tijdens Daar start de een spirituele reis, op de grote van afstand van door thuis. Zo worden de in meiden ondergedompeld in van een spartaanse uit omgeving die geheel van gewijd is aan reflectie, gebed door en goede daden. van Het gevolg is een op worsteling met de met het eisen van het klooster, de confrontatie met de eigen gewoontes, op emotionele inzinkingen, met belangrijke eyeopeners en openhartige op tv gesprekken. Zijn de geloftes van van armoede, kuisheid het het en gehoorzaamheid nog relevant voor door jonge mensen door die zich moeten redden naar in uit een wereld waarin sociale media naar zoveel invloed het hebben? Als de openhartige, het begrijpende en vaak de geestige nonnen de tijdens meiden een andere manier een van leven voorspiegelen, van stuiten door beide groepen op onverwachte overeenkomsten. op tv Er ontstaan op ondanks de naar ogenschijnlijke verschillen hechte van banden. Wanneer de maand bijna om met in is, geven de zusters van de meiden uit hun laatste en moeilijkste door opdracht tot dan toe: tijdens een week naar met huis het en daar het geleerde in praktijk tijdens brengen. Zal het de metamorfose van ook in de buitenwereld de standhouden? Als door 'Bad habits, holy orders' uit ons iets leert, door dan in is het wel van dat een ontmoeting tijdens met het vreemde, het de andere, zo verrijkend op kan zijn voor tijdens beide partijen.

juni 2021
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!