Programma gemist?

De nonnen geven in de meisjes op hun laatste uit opdracht: thuis op een week het door geleerde in praktijk brengen. naar Alle vijf de de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's uit ouders staan te het door kijken van de veranderingen op tv in haar gedrag door en uiterlijk. En dan rest door het nog één laatste bezoek tijdens aan het klooster voor uit het uit oordeel van zuster Thomas het More en zuster Francis. het Wie in is het meest op veranderd?

Moeder-overste in stuurt de meisjes bij uit wijze van uitdaging vanuit de de veilige naar kloosteromgeving naar drie in andere, heel naar verschillende, katholieke ordes. In twee uit van deze van ordes op kunnen de meisjes hun de liefdadige kant kwijt in door het op werken met jonge daklozen en een naar bezoek een aan een verzorgingstehuis om met met ouderen te praten op tv die hun een naaste naar familie en goede vrienden op zijn kwijtgeraakt. het Maar de grootste naar uitdaging is 24 uur een niet praten, iets wat tijdens geen een van hen ooit voor naar elkaar heeft van gekregen.

Twee een meiden kunnen de beslotenheid van van het door klooster niet meer op tv aan en krijgen ruzie uit in de door toren van een kathedraal. uit Zuster Linda met kalmeert de tijdens twee en leert de meisjes al een doende een belangrijke tijdens op les over vergeving. De meiden in halen de op nonnen over om hen een naar de een plaatselijke pub te laten op gaan.

In de indringende, op tv door grappige en soms met onthutsende reality-serie 'Bad tijdens habits, holy orders' met doen vijf vlotte van Britse meiden afstand van uit drank, jongens en smartphones de en stappen een met katholiek uit klooster binnen. Ze krijgen vier weken op tv lang op diepgaande geestelijke begeleiding van op de een kloosterzusters. Wat gebeurt er als de naar tijdens bandeloze en materialistische op leefstijl van de millenniumgeneratie op tv in contact komt met uit het eenvoudige bestaan in van de Daughters op of met Divine Charity? De afleveringen een zijn elke woensdag tijdens om 20:20 tijdens uur te zien uit op NPO 3. Het op tv klooster in het Oost-Engelse Swaffham is het bereid de voor het eerst in zijn deuren de te openen en de door vijf millenniummeiden een maand tijdens lang op te nemen. in Daar start met de spirituele reis, uit op grote op tv afstand van thuis. Zo door worden de een meiden ondergedompeld in een spartaanse tijdens het omgeving die geheel gewijd is aan naar reflectie, gebed door en een goede daden. Het gevolg is een van worsteling met de de door eisen van het klooster, de confrontatie met de van eigen gewoontes, met emotionele inzinkingen, belangrijke eyeopeners en openhartige uit gesprekken. Zijn door de geloftes van armoede, uit kuisheid en gehoorzaamheid naar nog relevant een voor jonge van mensen die zich moeten redden in in een wereld een waarin sociale media zoveel een invloed hebben? op Als door de openhartige, begrijpende in en vaak geestige nonnen de op meiden in een andere manier van uit leven voorspiegelen, stuiten beide naar groepen op in onverwachte overeenkomsten. Er ontstaan ondanks de het de ogenschijnlijke verschillen hechte banden. Wanneer de tijdens maand bijna een om is, geven door de zusters de naar meiden hun laatste en op tv moeilijkste opdracht tot met een dan toe: een door week naar huis en daar een het geleerde in op tv praktijk brengen. Zal in de metamorfose een ook in de door buitenwereld standhouden? Als tijdens 'Bad habits, holy een orders' ons met iets leert, dan is tijdens het wel van dat een ontmoeting op tv met het vreemde, het op tv andere, zo verrijkend kan op zijn voor beide in partijen.

oktober 2020
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!