Programma gemist?

De met nonnen geven de meisjes op tv hun laatste opdracht: thuis de een week het door geleerde in praktijk op brengen. Alle de vijf de door meisjes zijn sterk met veranderd: Rebecca's ouders staan te tijdens kijken van de een veranderingen in door haar gedrag van en uiterlijk. En dan uit rest op nog één laatste op tv bezoek aan het op klooster voor het oordeel van naar zuster Thomas More op en de zuster Francis. Wie is het meest in uit veranderd?

Moeder-overste door stuurt de meisjes door bij wijze van door uitdaging vanuit de de veilige kloosteromgeving naar drie naar andere, heel verschillende, van katholieke ordes. een In twee van deze ordes met in kunnen de meisjes hun liefdadige op tv kant kwijt in in het werken van met jonge daklozen en in een bezoek aan een op tv verzorgingstehuis de om met op ouderen te praten de die hun naaste met familie en goede het vrienden zijn kwijtgeraakt. met Maar de grootste door uitdaging is 24 uur niet praten, met uit iets wat geen van hen van ooit naar voor elkaar heeft van gekregen.

Twee meiden kunnen met de beslotenheid tijdens van een het klooster niet de meer aan en krijgen van ruzie in de toren tijdens van een kathedraal. Zuster naar Linda kalmeert de op twee en leert het de op meisjes al doende door een belangrijke tijdens les over vergeving. de De meiden halen de nonnen over een om de hen naar door de plaatselijke pub te laten de gaan.

In de indringende, tijdens grappige en soms op tv onthutsende door reality-serie 'Bad habits, holy orders' uit doen vijf vlotte door in Britse meiden afstand op tv van drank, jongens en naar smartphones en stappen een een katholiek klooster op tv binnen. Ze krijgen de vier weken lang diepgaande geestelijke van begeleiding een van de kloosterzusters. Wat gebeurt de in er als de bandeloze en materialistische met uit leefstijl van de millenniumgeneratie in met contact komt met het op eenvoudige het bestaan van in de Daughters of Divine Charity? de De afleveringen zijn elke door woensdag naar om 20:20 van uur te zien op naar NPO 3. Het met klooster in het Oost-Engelse door Swaffham is op bereid voor het eerst zijn op tv deuren te openen en met de met vijf millenniummeiden een maand lang in in op te nemen. Daar start de het spirituele reis, op uit op tv grote afstand van thuis. Zo met worden de de meiden ondergedompeld een in een spartaanse omgeving die met geheel op tv gewijd is aan de reflectie, gebed en goede uit daden. Het gevolg is een op tv worsteling een met de eisen het van het klooster, confrontatie met met de eigen het gewoontes, op tv emotionele inzinkingen, belangrijke eyeopeners en openhartige uit gesprekken. Zijn de geloftes naar van armoede, van kuisheid met en gehoorzaamheid nog op relevant voor jonge mensen die zich in moeten redden in tijdens een uit wereld waarin sociale media zoveel door met invloed hebben? Als de een openhartige, begrijpende en vaak geestige door tijdens nonnen de meiden een andere manier van met van leven voorspiegelen, stuiten het beide groepen op onverwachte de overeenkomsten. Er ontstaan ondanks van de ogenschijnlijke tijdens verschillen hechte banden. Wanneer de uit in maand bijna om is, de geven de zusters de in meiden hun laatste door en moeilijkste opdracht tot op dan tijdens toe: een in week naar huis en op daar het geleerde in op tv praktijk brengen. een Zal de metamorfose het ook in de uit buitenwereld standhouden? Als 'Bad het habits, holy orders' van ons iets leert, naar dan is het wel de dat een op tv ontmoeting met het vreemde, van in het andere, zo verrijkend kan door zijn voor door beide partijen.

maart 2021
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!