Programma gemist?

De tijdens nonnen geven de tijdens meisjes hun laatste op opdracht: thuis een week een het geleerde in tijdens praktijk brengen. Alle de vijf de de meisjes zijn sterk op veranderd: Rebecca's ouders het staan te kijken door van de veranderingen in het haar gedrag naar en uiterlijk. En dan het rest nog één het laatste van bezoek aan het klooster het voor het oordeel uit van zuster naar Thomas More en zuster Francis. uit Wie het is het meest in veranderd?

Moeder-overste stuurt de tijdens meisjes op bij wijze uit van uitdaging vanuit het de veilige kloosteromgeving naar het drie andere, heel in verschillende, katholieke ordes. In twee met van deze naar ordes kunnen op tv de meisjes hun liefdadige met kant de kwijt in het een werken met jonge daklozen met en een bezoek aan een tijdens verzorgingstehuis een om met met ouderen te praten naar die hun naaste familie en goede uit vrienden zijn kwijtgeraakt. het Maar de grootste de uitdaging in is 24 uur niet in praten, op tv iets wat geen door van hen ooit voor elkaar op tv heeft in gekregen.

Twee meiden kunnen naar op tv de beslotenheid van het klooster niet tijdens meer aan in en de krijgen ruzie in de toren van een het een kathedraal. Zuster de Linda kalmeert de twee het en leert de meisjes al uit doende een belangrijke in les over vergeving. tijdens De meiden halen het de nonnen over tijdens om hen naar tijdens de plaatselijke pub naar te op tv laten gaan.

In tijdens de indringende, door grappige en soms onthutsende reality-serie tijdens 'Bad habits, in holy orders' doen vijf vlotte de Britse meiden afstand het van drank, jongens van en smartphones tijdens en op tv stappen een katholiek klooster binnen. Ze op tv krijgen vier de weken lang diepgaande geestelijke een begeleiding met van de naar kloosterzusters. Wat gebeurt er als op tv de bandeloze op en materialistische op tv leefstijl van de millenniumgeneratie op in contact komt met het op tv eenvoudige de bestaan van de Daughters op of op Divine Charity? De afleveringen uit zijn elke met woensdag om 20:20 uur op tv te zien een op NPO 3. Het klooster van in het Oost-Engelse Swaffham is met op tv bereid voor het van eerst zijn deuren te openen het en de vijf tijdens millenniummeiden een op maand lang op het te nemen. Daar de start de spirituele reis, de op een grote afstand van met thuis. Zo worden naar de meiden ondergedompeld door in een spartaanse naar omgeving die geheel gewijd uit is aan reflectie, een gebed en goede daden. door Het op tv gevolg is een worsteling van met de eisen met van het klooster, in confrontatie met de door eigen gewoontes, emotionele inzinkingen, belangrijke het door eyeopeners en openhartige gesprekken. Zijn de door geloftes van armoede, naar kuisheid en naar gehoorzaamheid nog relevant tijdens voor jonge mensen die zich uit moeten op redden in naar een wereld waarin sociale media van zoveel invloed hebben? Als tijdens de een openhartige, begrijpende de en vaak geestige nonnen de meiden naar een andere manier de tijdens van leven voorspiegelen, stuiten beide de groepen het op onverwachte overeenkomsten. Er ontstaan door ondanks de een ogenschijnlijke verschillen hechte op banden. Wanneer de het maand bijna om is, de geven de zusters in de meiden hun laatste van en door moeilijkste opdracht tot dan tijdens toe: een door week naar huis en het daar het geleerde in praktijk van brengen. Zal de met metamorfose ook het in de de buitenwereld standhouden? Als 'Bad habits, van holy op orders' ons iets het leert, dan is het wel een dat de een ontmoeting met het tijdens vreemde, het andere, zo de verrijkend tijdens kan zijn voor beide naar partijen.

januari 2020
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!