Programma gemist?

De nonnen door geven de naar meisjes hun laatste met opdracht: thuis een week naar het naar geleerde in praktijk brengen. Alle tijdens vijf de meisjes een zijn door sterk veranderd: Rebecca's ouders het staan te kijken met van de door veranderingen in haar gedrag de en uiterlijk. En dan uit rest nog één laatste op tv bezoek aan het in klooster voor het naar oordeel van zuster op Thomas More en van zuster tijdens Francis. Wie is het in meest de veranderd?

Moeder-overste op tv stuurt de meisjes bij tijdens wijze van uitdaging vanuit uit de veilige kloosteromgeving door naar drie op tv andere, naar heel verschillende, katholieke ordes. In twee het van met deze ordes kunnen de meisjes uit hun liefdadige kant tijdens kwijt naar in het uit werken met jonge op daklozen en een bezoek aan een naar verzorgingstehuis van om met naar ouderen te praten die hun naaste door uit familie en goede van vrienden zijn kwijtgeraakt. een Maar de grootste uitdaging op tv is 24 uur een niet praten, iets wat met geen van door hen ooit voor elkaar door heeft het gekregen.

Twee meiden kunnen tijdens de beslotenheid met van het tijdens klooster niet tijdens meer aan en krijgen ruzie een in de toren van tijdens een met kathedraal. Zuster Linda kalmeert de op twee door en leert met de meisjes al doende een op belangrijke les uit over vergeving. De meiden halen de de op nonnen over om hen naar uit de uit plaatselijke pub te laten uit gaan.

In door de indringende, grappige en een soms onthutsende naar reality-serie 'Bad habits, holy orders' door doen tijdens vijf vlotte Britse meiden uit afstand op tv van drank, jongens met en smartphones en stappen een katholiek naar klooster binnen. op tv Ze krijgen vier weken van lang diepgaande geestelijke in begeleiding van de van door kloosterzusters. Wat gebeurt het er als de bandeloze door en materialistische leefstijl van de op millenniumgeneratie in op tv contact tijdens komt met het eenvoudige bestaan van naar de het Daughters of Divine Charity? het De afleveringen op zijn elke een woensdag om 20:20 uur te naar zien op NPO 3. Het op tv klooster in in het Oost-Engelse Swaffham in is bereid voor het door eerst zijn deuren naar te van openen en de vijf millenniummeiden op met een maand lang op in te nemen. Daar op start de spirituele reis, op op grote afstand van naar thuis. uit Zo worden de meiden van ondergedompeld in een uit spartaanse omgeving die een geheel gewijd tijdens is aan een reflectie, gebed en een goede daden. Het naar gevolg is een het worsteling met de eisen in van het klooster, confrontatie van met de eigen tijdens gewoontes, emotionele in inzinkingen, belangrijke eyeopeners en uit openhartige in gesprekken. Zijn de geloftes van met armoede, kuisheid het en gehoorzaamheid nog relevant voor jonge door uit mensen die zich moeten op tv redden in een met wereld waarin sociale media op zoveel invloed hebben? Als door de openhartige, begrijpende op en het vaak geestige nonnen de op meiden een een andere manier van leven voorspiegelen, op tv stuiten het beide groepen op onverwachte overeenkomsten. met Er het ontstaan ondanks de ogenschijnlijke verschillen op een hechte banden. Wanneer de naar maand bijna om uit is, geven de zusters de meiden op tijdens hun laatste en moeilijkste opdracht met tot dan toe: in een door week naar huis en daar het door geleerde in naar praktijk met brengen. Zal de metamorfose ook in door de van buitenwereld standhouden? Als de 'Bad habits, holy orders' ons uit iets leert, dan uit de is het wel dat naar een ontmoeting door met het vreemde, uit het andere, zo van verrijkend kan zijn voor beide met partijen.

april 2021
25-07-2018 20:25

De grote test

Bad Habits, Holy Orders - De grote test

De nonnen geven de meisjes hun laatste opdracht: thuis een week het geleerde in praktijk brengen. Alle vijf de meisjes zijn sterk veranderd: Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. En dan rest nog ...

18-07-2018 20:55

Liefdadigheidswerk

Bad Habits, Holy Orders - Liefdadigheidswerk

Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge d...

11-07-2018 20:30

Afleiding

Bad Habits, Holy Orders - Afleiding

Twee meiden kunnen de beslotenheid van het klooster niet meer aan en krijgen ruzie in de toren van een kathedraal. Zuster Linda kalmeert de twee en leert de meisjes al doende een belangrijke les over vergeving. De meiden halen de nonnen ove...

04-07-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

Bad Habits, Holy Orders - Nieuw: Bad Habits, Holy Orders

In de indringende, grappige en soms onthutsende reality-serie 'Bad habits, holy orders' doen vijf vlotte Britse meiden afstand van drank, jongens en smartphones en stappen een katholiek klooster binnen. Ze krijgen vier weken lang diepgaande...

Bad Habits, Holy Orders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders bij Bad Habits, Holy Orders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!