Programma gemist?

Deze zomer is uit het precies vijftig de jaar geleden in dat Jan Janssen met als eerste Nederlander de van Tour de France door op zijn naam met schreef. Hij door veroverde in door 1968 de gele met trui tijdens tijdens een tijdrit in de de allerlaatste etappe. Deze dag tekende op tv op tv daarna het hele leven van Jan naar Janssen van en zijn vrouw Cora. het Vanavond een zendt Omroep MAX de uit documentaire Alles van is koers uit, over tijdens de mens áchter het wielerfenomeen uit Jan Janssen. Alles door is koers op is een film met veel op tv uniek materiaal het uit het op tv privéarchief van Janssen: de Super8-kleurenfilms van Jan door in de groene naar trui tijdens de tour, beelden in van Jan naar die het op tv Wereldkampioenschap van 1964 wint door en dromerige op beelden van de Jan en zijn Cora op uit reis. De een MAX-documentaire van van filmmaakster Ariane Greep is dan naar ook alles door behalve een uitgesproken wielerfilm; het het laat door de mens zien achter van het wielerfenomeen op Jan Janssen. Zelden liet de van eerste het Nederlandse Tour de naar France-winnaar zich van zo in de ziel kijken. De van filmploeg trok tijdens naar op Nootdorp, waar de wieg stond het van Jan Janssen. Ook het toont de documentaire op tv een ontroerde door Janssen tijdens op tv de mis van op Eerste Paasdag. Op uit 78-jarige leeftijd wordt Jan Janssen in nog overal gevraagd naar om te spreken over op zijn door wielercarrière en die beroemde met dag in juli tijdens ‘68. Maar uit vier jaar geleden krijgt zijn de leven een van wending. Er wordt het lymfklierkanker met bij Janssen geconstateerd. Na tijdens een aantal zware tijdens chemokuren kan hij weer tijdens wandelen in en stapt hij weer op de uit fiets om beter een te worden. Inmiddels het is Janssen helemaal door in genezen. De ziekte heeft door hem meer inzicht gegeven een in zijn op leven. Was in hij eerst de nietsontziende wielrenner, die uit de door zijn onverzettelijke een wilskracht aan de top naar kwam, nu beseft hij van dat de een gele trui de van 1968 niet zijn grootste zegen de van is.

mei 2021
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!