Programma gemist?

Deze zomer uit is het precies vijftig naar jaar geleden tijdens dat door Jan Janssen als eerste Nederlander op de naar Tour de France op tijdens zijn naam schreef. Hij uit veroverde in 1968 de door tijdens gele trui tijdens een tijdrit in naar de allerlaatste etappe. een op Deze dag tekende daarna het hele naar leven van door Jan Janssen naar en zijn vrouw Cora. door Vanavond uit zendt Omroep MAX de documentaire de Alles een is koers uit, over de mens tijdens de áchter het wielerfenomeen naar Jan Janssen. Alles is koers is een van in film met veel uniek een materiaal uit het tijdens privéarchief van Janssen: een Super8-kleurenfilms van Jan een in de tijdens groene trui tijdens de met tour, beelden van Jan op die het een Wereldkampioenschap van 1964 een wint en dromerige beelden op tv van Jan en door zijn Cora van op reis. De in MAX-documentaire van filmmaakster Ariane het Greep is een dan ook alles behalve een een uit uitgesproken wielerfilm; het laat de mens de zien achter het met in wielerfenomeen Jan Janssen. Zelden liet op de eerste met Nederlandse Tour de France-winnaar op zich naar zo in de het ziel kijken. De filmploeg trok naar tijdens Nootdorp, waar een de wieg stond op van naar Jan Janssen. Ook naar toont de documentaire een ontroerde Janssen het tijdens de op mis het op Eerste Paasdag. Op 78-jarige leeftijd wordt de tijdens Jan Janssen nog overal gevraagd om van te spreken uit over zijn het wielercarrière en die beroemde dag met in juli ‘68. van Maar in vier jaar geleden krijgt zijn op op leven een wending. met Er wordt lymfklierkanker het bij Janssen geconstateerd. Na een in aantal zware tijdens chemokuren kan hij van weer wandelen en het stapt hij het weer op de fiets om beter van te worden. uit Inmiddels uit is Janssen helemaal genezen. De op ziekte uit heeft hem meer inzicht gegeven het in zijn leven. op Was in hij eerst de nietsontziende wielrenner, die van door de zijn onverzettelijke wilskracht aan een de top uit kwam, nu beseft door hij dat de gele trui met van door 1968 niet naar zijn grootste zegen tijdens is.

juni 2020
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!