Programma gemist?

Deze zomer op is het precies door vijftig jaar geleden dat van op tv Jan Janssen als eerste Nederlander in de een Tour de France naar op zijn naam schreef. Hij veroverde een in de 1968 de de gele trui tijdens door een tijdrit in een de allerlaatste etappe. het Deze dag tekende daarna het hele van op leven van Jan Janssen en zijn door vrouw Cora. de Vanavond zendt Omroep MAX de van de documentaire Alles is koers op uit, over de in mens op áchter het wielerfenomeen Jan Janssen. Alles van is van koers is een film op met veel uniek materiaal een uit het privéarchief door van Janssen: Super8-kleurenfilms van in tijdens Jan in de groene trui van tijdens de tour, beelden het van het Jan die het Wereldkampioenschap van door 1964 wint met en dromerige een beelden van tijdens Jan en zijn Cora op reis. van De MAX-documentaire door van filmmaakster Ariane de Greep is met dan ook alles uit behalve een uitgesproken wielerfilm; het een laat de de mens het zien achter het door wielerfenomeen Jan Janssen. Zelden liet de de eerste Nederlandse Tour van de France-winnaar zich naar zo door in de ziel kijken. van De filmploeg het trok naar met Nootdorp, waar de wieg stond uit van Jan Janssen. Ook naar toont de naar documentaire een in ontroerde Janssen tijdens tijdens de mis op door Eerste Paasdag. Op 78-jarige van leeftijd wordt Jan Janssen nog op overal het gevraagd om te spreken over tijdens zijn wielercarrière en op die beroemde naar dag de in juli ‘68. in Maar vier jaar geleden de krijgt zijn op tv leven een wending. Er door wordt lymfklierkanker van bij Janssen geconstateerd. Na een aantal van zware chemokuren kan uit hij weer wandelen een de en stapt hij weer op op de fiets om beter naar te worden. een Inmiddels is door Janssen helemaal door genezen. De ziekte heeft hem meer uit inzicht op gegeven in zijn leven. met Was op hij eerst de de nietsontziende wielrenner, die door zijn onverzettelijke op tv wilskracht de aan de top een kwam, nu het beseft hij dat op tv de gele trui van 1968 niet de zijn grootste zegen van in is.

september 2021
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!