Programma gemist?

Deze zomer is door het precies vijftig met door jaar geleden dat een Jan Janssen als naar eerste Nederlander de Tour van de France met op zijn naam schreef. uit Hij veroverde in de 1968 de gele trui tijdens door met een tijdrit in de allerlaatste etappe. door Deze met dag tekende daarna het het hele leven van naar Jan Janssen en zijn van vrouw het Cora. Vanavond in zendt Omroep MAX de het documentaire Alles uit is koers uit, over het de mens áchter het uit wielerfenomeen Jan een Janssen. Alles is koers is een op tv film met veel uit uniek materiaal een uit het een privéarchief van Janssen: Super8-kleurenfilms van in Jan in naar de op groene trui tijdens de tour, beelden met van Jan naar die het het Wereldkampioenschap van 1964 wint op tv en dromerige beelden van de in Jan en zijn door Cora op reis. De MAX-documentaire tijdens van filmmaakster naar Ariane Greep is met dan ook alles behalve met een de uitgesproken wielerfilm; het het laat de mens zien achter de het wielerfenomeen Jan in Janssen. naar Zelden liet de eerste Nederlandse de Tour de het France-winnaar zich uit zo in de ziel de kijken. De filmploeg tijdens trok naar Nootdorp, waar de in wieg stond uit van uit Jan Janssen. Ook toont door de documentaire een ontroerde Janssen uit het tijdens de mis op met Eerste Paasdag. Op de 78-jarige leeftijd wordt Jan Janssen de nog overal met gevraagd om te met spreken over door zijn wielercarrière en die beroemde met dag in juli van ‘68. uit Maar vier jaar geleden tijdens krijgt zijn leven een wending. tijdens Er wordt in lymfklierkanker het bij Janssen geconstateerd. Na een aantal door zware van chemokuren kan door hij weer wandelen en stapt hij de weer op door de fiets om door beter te naar worden. Inmiddels naar is Janssen helemaal genezen. op De ziekte heeft hem meer op inzicht gegeven de in zijn leven. Was naar hij eerst naar de nietsontziende wielrenner, die een door in zijn onverzettelijke op wilskracht aan de top op tv kwam, nu beseft een hij dat de gele in trui van 1968 niet een zijn in grootste zegen naar is.

september 2020
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!