Programma gemist?

Deze op zomer is de het precies vijftig op tv jaar geleden dat Jan Janssen als het in eerste Nederlander de Tour de uit France uit op zijn naam schreef. Hij veroverde het in de 1968 de gele trui tijdens naar een op tv tijdrit in de de allerlaatste etappe. Deze dag door tekende daarna door het hele in leven van Jan Janssen en zijn de vrouw op tv Cora. Vanavond zendt Omroep uit MAX de documentaire naar Alles op tv is koers uit, tijdens over de mens áchter uit het wielerfenomeen Jan Janssen. Alles op tv is in koers is een film met veel een uniek materiaal van uit het privéarchief van met Janssen: Super8-kleurenfilms tijdens van Jan van in de groene trui tijdens in de tour, beelden uit een van Jan die het Wereldkampioenschap van het een 1964 wint en van dromerige beelden van Jan en zijn door Cora op op reis. De MAX-documentaire door van op filmmaakster Ariane Greep is het dan ook alles tijdens behalve een uitgesproken wielerfilm; het van op tv laat de mens van zien achter het wielerfenomeen Jan Janssen. de Zelden van liet de met eerste Nederlandse Tour de op France-winnaar zich zo naar in de ziel kijken. op De filmploeg in trok naar Nootdorp, naar waar de wieg op tv stond van Jan Janssen. een Ook toont de documentaire op de een ontroerde Janssen tijdens de mis tijdens op Eerste Paasdag. Op in 78-jarige leeftijd wordt naar door Jan Janssen nog van overal gevraagd om te spreken op tv over tijdens zijn wielercarrière en uit die beroemde dag in juli op ‘68. Maar vier jaar uit geleden krijgt zijn op het leven een wending. Er wordt op lymfklierkanker door bij Janssen geconstateerd. Na een de aantal met zware chemokuren kan tijdens hij weer wandelen en op stapt hij van weer op de fiets om beter een van te worden. Inmiddels is Janssen een helemaal genezen. De op ziekte heeft hem meer naar inzicht gegeven in in zijn leven. Was van hij op eerst de nietsontziende wielrenner, uit die door de zijn onverzettelijke wilskracht aan de van top kwam, tijdens nu het beseft hij dat de gele trui met van van 1968 niet zijn grootste door zegen naar is.

oktober 2019
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!