Programma gemist?

Deze zomer in is het precies vijftig van jaar van geleden dat op Jan Janssen als met eerste Nederlander de Tour op tv de France de op zijn naam schreef. Hij veroverde door het in 1968 de tijdens gele trui tijdens een tijdrit in de de allerlaatste het etappe. Deze tijdens dag tekende daarna de het hele leven de van Jan Janssen en zijn op een vrouw Cora. Vanavond zendt Omroep MAX met de documentaire op tv Alles is door koers uit, over de de mens tijdens áchter het wielerfenomeen Jan Janssen. Alles een is koers is een een film met op tv veel van uniek materiaal uit het privéarchief in van Janssen: door Super8-kleurenfilms van het Jan in de het groene trui tijdens de tour, tijdens beelden op van Jan die het Wereldkampioenschap van van 1964 wint uit en dromerige op tv beelden van Jan en een zijn van Cora op reis. De MAX-documentaire van van filmmaakster Ariane uit Greep de is dan ook alles behalve een uit uitgesproken wielerfilm; door het laat van de mens zien achter het uit wielerfenomeen het Jan Janssen. Zelden liet uit de eerste Nederlandse van Tour de op France-winnaar zich een zo in de op ziel kijken. De filmploeg uit trok naar Nootdorp, waar de in de wieg stond van Jan Janssen. het Ook op tv toont de documentaire naar een ontroerde Janssen een tijdens de mis op een Eerste Paasdag. Op 78-jarige leeftijd wordt door Jan Janssen het nog overal gevraagd in om op tv te spreken over zijn wielercarrière en een die beroemde naar dag het in juli ‘68. Maar vier met jaar geleden naar krijgt zijn leven een wending. in Er naar wordt lymfklierkanker bij in Janssen geconstateerd. Na uit een aantal uit zware chemokuren kan hij een weer wandelen en uit stapt hij van weer op de uit fiets om beter te met worden. Inmiddels is Janssen helemaal van genezen. naar De ziekte heeft hem meer van inzicht gegeven in het het zijn leven. Was op tv hij eerst de nietsontziende wielrenner, met die op tv door zijn onverzettelijke wilskracht aan de in door top kwam, nu beseft hij een dat het de gele trui het van 1968 niet naar zijn grootste zegen het is.

januari 2021
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!