Programma gemist?

Deze zomer tijdens is het op precies vijftig jaar geleden dat het Jan Janssen als van naar eerste Nederlander de Tour de France een op zijn naam van schreef. Hij door veroverde een in 1968 de gele trui door tijdens tijdens een tijdrit in de het allerlaatste etappe. tijdens Deze dag tekende het daarna het hele leven met van Jan Janssen door en zijn vrouw Cora. Vanavond door zendt in Omroep MAX door de documentaire Alles is koers van uit, over het de mens áchter in het wielerfenomeen Jan Janssen. Alles is van koers is een tijdens film met van veel uniek door materiaal uit het op privéarchief van de Janssen: Super8-kleurenfilms van Jan naar in de groene trui tijdens van de uit tour, beelden tijdens van Jan die het de Wereldkampioenschap van 1964 wint het en dromerige beelden van in Jan en een zijn Cora op reis. met De de MAX-documentaire van filmmaakster Ariane door Greep is dan op tv ook alles tijdens behalve een uitgesproken op wielerfilm; het uit laat de mens door zien achter het wielerfenomeen door Jan Janssen. de Zelden liet de in eerste Nederlandse Tour met de France-winnaar zich zo in in de ziel kijken. tijdens De filmploeg trok naar naar Nootdorp, waar tijdens de wieg stond van op tv Jan naar Janssen. Ook toont de op documentaire een ontroerde Janssen met tijdens de mis van naar op Eerste Paasdag. Op 78-jarige leeftijd wordt van Jan uit Janssen nog overal gevraagd op om door te spreken over zijn het wielercarrière en die beroemde op tv dag in juli ‘68. het van Maar vier jaar geleden in krijgt zijn uit leven een wending. op tv Er wordt lymfklierkanker bij Janssen een geconstateerd. Na een aantal van op tv zware chemokuren kan hij het weer wandelen en stapt tijdens hij weer op de tijdens met fiets om beter te worden. in Inmiddels is Janssen helemaal op tv genezen. De ziekte het naar heeft hem meer inzicht gegeven in van zijn leven. tijdens Was hij de eerst de nietsontziende wielrenner, de die door zijn onverzettelijke het wilskracht aan het de top van kwam, nu beseft hij dat de uit de gele trui van 1968 niet door zijn grootste tijdens zegen een is.

januari 2020
05-07-2018 20:30

Docu: Alles is koers

Alles is koers - Docu: Alles is koers

Deze zomer is het precies vijftig jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Hij veroverde in 1968 de gele trui tijdens een tijdrit in de allerlaatste etappe. Deze dag tekende daarna het hele...

Alles is koers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles is koers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles is koers bij Alles is koers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles is koers. Heb je een uitzending van Alles is koers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles is koers gemist

Uitzending gemist van Alles is koers? Hier kun je alle uitzendingen van Alles is koers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!