Programma gemist?

Vanavond naar is het laatste deel van de de driedelige met documentaireserie tijdens over Britse werkzoekenden met psychische aandoeningen. De een 23-jarige naar Ellie leidde een van volstrekt normaal leven tot ze van twee jaar de geleden ineens 'marshmallows' begon een te roepen in uit een een supermarkt. Op haar 21ste ontwikkelde uit ze een overduidelijke uit Tourette en moest tijdens ze naar haar werk als jongerenwerker uit opgeven omdat de ze haar uit (vaak zeer beledigende) verbale uitbarstingen een niet onder controle kon tijdens krijgen. Dankzij een het neuropsycholoog komt de ze erachter dat een ze door haar in aandoening uit op andere vlakken, zoals empathie, uit bovengemiddelde naar kwaliteiten heeft. Een op geheel nieuw carrièrepad van ligt voor haar open. uit De 27-jarige Ben heeft de een vorm van van autisme die op tv het syndroom van Asperger tijdens genoemd wordt, en waardoor het naar de wereld hem voor van grote uitdagingen stelt. in Om zijn angst te op tv verminderen, leeft Ben uit volgens in strikte regels. Ben is zo gericht het op in structuur dat hij rechten is de gaan naar studeren. Hij heeft twee universitaire met uit studies afgerond. Ondanks zijn kwalificaties tijdens is op tv hij bij geen enkel op tv advocatenkantoor voor een in gesprek uitgenodigd in de uit drie jaar sinds zijn op tv afstuderen, laat staan een in dat hij ergens is aangenomen. Als een Ben een naar gesprek heeft van met autismedeskundige professor Simon uit Baron Cohen, realiseert hij met het zich dat Asperger niet op tv alleen als naar handicap gezien moet worden. Hij verandert de zijn op aanpak zodat werkgevers op tv eindelijk doorkrijgen hoeveel uit capaciteiten hij van heeft.

Tom is uit 27 en tijdens lijdt aan een extreme tijdens vorm van naar Tourette. Naast onbeheersbare motorische het tics gilt en een piept hij, tijdens en miauwt hij als op tv een kat. Door op de spanningen die het zijn aandoening met zich op tv tijdens meebracht, heeft hij de naar middelbare school met moeite kunnen tijdens afronden, maar tijdens moest hij op de in universiteit op afhaken. Wegens van de ernst van zijn tijdens tics heeft hij geen werk tijdens een kunnen vinden waarin met hij carrière kan de maken. Maar Tom is hoogbegaafd. van Pas als uit hij te tijdens maken krijgt met een een arbeidspsycholoog beseft hij dat met zijn talenten nog op tv grotendeels onontgonnen zijn. Hij tijdens begint aan een uit traject het om een door vak te vinden waarin hij eindelijk op kan uitblinken. De op door 29-jarige Ashley heeft een vorm van van autisme die de het het syndroom van Asperger genoemd van wordt. Hij is hoogbegaafd, van maar heeft tijdens nog nooit een het baan gehad. Hoewel Ashley uit heel op creatief is, heeft hij de in neiging tot met obsessief gedrag, waardoor uit het dagelijks van leven een hele uit uitdaging wordt. Een van zijn door grootste tijdens obsessies is het victoriaanse tijdperk. de Hij kleedt zich van dan van ook als een van victoriaanse heer, compleet met hoge hoed van door en zakhorloge. Bij een gesprek door met naar autismedeskundige professor Simon Baron Cohen komt door hij erachter door dat obsessies de ook waardevol tijdens kunnen zijn, namelijk als je uit ze als op specialisme ziet. Als van Ashley een op tv baan kan vinden die op tv aansluit bij zijn creativiteit en een zijn obsessie met het alles wat in victoriaans is, naar vindt hij misschien eindelijk een tijdens baan. naar Maar na een een leven zonder werk door is het het natuurlijk wel even in wennen.

Tot zes jaar een geleden was door de 52-jarige Paul de een doodnormale vader in met een door gewone baan. Maar op een op dag op tv stond alles op zijn met kop. Nu het heeft Paul een zeer een ernstige vorm een van het van syndroom van Gilles van de la Tourette. Hij de heeft continu last de van onwillekeurige tics, waaronder heftige uit zenuwtrekkingen tijdens van zijn lijf, en op van gênante verbale door uitbarstingen. Hij tijdens roept 'bom' de op treinstations en 'salmonellavergiftiging' op tv bij de tijdens plaatselijke snackbar. Tegen alle verwachtingen van in ontdekt naar Paul met van de hulp van vooraanstaande deskundigen onvermoede op talenten waarmee een hij weer de kost in voor op zijn gezin uit zou kunnen verdienen. op tv Maar om die droom met waar te maken moet in hij heel vervelende en een soms gevaarlijke met situaties het hoofd van bieden. De 34-jarige Brett op tv op heeft autisme en op is de afgelopen acht jaar uit voor elke baan afgewezen een waarop hij solliciteerde. door Op het op eerste van gezicht lijkt Bretts gebrek aan werkervaring een van logisch, gezien zijn problemen de met communiceren en zijn gebrek naar aan kwalificaties. door Gelukkig wordt uit er in deze op tv serie verder gekeken, door naar de verborgen op talenten van mensen aan de in uiteinden op tv van het door neurologische spectrum. Bij een de bezoek aan professor uit Simon Baron-Cohen, tijdens een vooraanstaand autismedeskundige, op tv komt het unieke verborgen op talent van van Brett naar voren. het En als Brett de kans de krijgt een om zijn autistische gaven door aan een in potentiële werkgever te laten zien, gebeurt de er iets opmerkelijks. het Brett heeft veel met meer te op bieden dan je door op het eerste gezicht op tv zou een zeggen.

De 26-jarige een Alan op heeft hoogfunctionerend autisme. het Hij is twee jaar de geleden afgestudeerd als psycholoog, maar door heeft nog met geen vaste op tv baan kunnen vinden. Alan is uit door erg geïnteresseerd in politiek en wil in zijn een vaardigheden als data-analist op graag inzetten. Sociale interactie is het heel moeilijk uit voor Alan. in Kan hij potentiële werkgevers bewijzen het dat hij deze in beperking kan overwinnen? de De door 46-jarige Erica zit al tijdens zes jaar zonder tijdens werk. Haar 'anders-zijn' door is het merendeel van op haar naar leven verkeerd begrepen, en haar tijdens aandoening niet onderkend. uit Toen ze op tv 32 een was, kreeg ze uiteindelijk de diagnose van syndroom van Asperger. in naar Ondanks haar gebrek aan zelfvertrouwen een wil op Erica er alles op tv aan doen om werk te met vinden zodat ze iets tijdens de terug kan doen op tv voor de maatschappij en eindelijk naar belasting kan betalen. een Psycholoog naar Nancy Doyle nodigt Alan en in Erica op tv uit in haar unieke trainingscentrum, in waar ze wegwijs naar worden gemaakt in de een 'ongeschreven een kantoorregels' en leren hoe ze de hun zelfvertrouwen in moeten terugkrijgen om een door baan te naar vinden en te op houden.

De 30-jarige Kerie in uit tijdens Dublin is al haar hele naar leven op tv blind. Twee jaar geleden, na van een vergeefse een zoektocht naar werk met in Ierland, nam ze door het moedige een besluit om in naar haar eentje naar Groot-Brittannië op te verhuizen. Ze een zocht op tv onvermoeibaar naar werk, maar naar is sinds een door jaar naar werkloos. Als ze naar niet snel werk uit vindt, loopt ze het risico dat van ze terug zal op tv op moeten naar Ierland. Voormalig rugbyspeler Daniel op tv met was pas 22 toen hij een het dubbelzijdige amputatie onderging uit na een ingrijpend op ongeluk. Toen hij met uit een coma door van wakker werd in het tijdens ziekenhuis kwam hij erachter dat door op tv hij geen benen meer had. uit In het de vijf jaar daarna verstuurde Daniel uit ruim 800 sollicitaties, de maar daar kwam in weinig reactie door op. Zal hij potentiële tijdens een werkgevers kunnen overhalen om verder het te kijken naar dan zijn op rolstoel? Psycholoog Nancy Doyle de helpt Kerie haar verborgen kwaliteiten tijdens te ontdekken de en op geeft Daniel de steun het en het advies die in hij nodig heeft uit om op tv in zichzelf en zijn talenten een te het geloven.

De op 26-jarige Nicola kreeg als tweejarige naar de diagnose hersenverlamming. op Ze met is cum naar laude geslaagd voor haar bachelor met in Multimediajournalistiek, uit maar heeft ondanks in honderden sollicitaties op nog nooit een vaste baan gehad. op Tijdens haar uit studie heeft Nicola de op zichzelf gewoond, op tv maar nu een is ze op tv weer bij haar moeder, stiefvader van en zus op tv ingetrokken. Hoewel ze met een de op tv looprek loopt en op tv vaak pijn heeft, wil ze er op tv alles aan op doen om werkgevers te op tv uit bewijzen dat ze de het kwalificaties heeft voor de een voltijdbaan. De 29-jarige Marve uit heeft door al sinds zijn van geboorte een visuele beperking. met Zes jaar door geleden is hij een ontslagen als supportmedewerker. op tv Sindsdien zijn zijn vertrouwen een en motivatie een om ander werk te vinden het steeds de verder afgenomen. Marve en het zijn vriendin tijdens Becky weten met sinds kort dat ze hun eerste tijdens met kind verwachten. Dit door heeft Marve een nieuwe impuls in gegeven om een werk te zoeken en tijdens de het kracht om zijn onafhankelijkheid met te hervinden om zijn gezin het te onderhouden. Psycholoog het Nancy Doyle nodigt met Nicola van en Marve op uit in haar unieke trainingscentrum, door waar in ze leren hoe het ze toegang krijgen tot tijdens de 'verborgen' de arbeidsmarkt, en hoe ze hun op tv zelfvertrouwen om een baan de te vinden, weer naar op tv terugkrijgen.

Werkloze gehandicapten in Andy een en Ryan worden bijgestaan door arbeidspsycholoog in uit Nancy Doyle, die Andy's verborgen kwaliteiten op een ontdekt en Ryan laat zien op hoe hij zijn van droombaan in kan vinden. De documentaireserie Employable van Me in is de komende donderdagen rond met 20:20 het uur te zien op NPO met 3. De 52-jarige Andy op was een tijdens succesvolle zakenman, de die als snelle motorsportjournalist, het coach in tijdens de MotoGP en van directeur van een motorzaak met een het op tv omzet van een miljoen pond met door het leven het scheurde. van Maar zes jaar geleden kreeg in Andy van tijdens een routineoperatie een beroerte, met het een halfzijdige verlamming tijdens en op afasie tot gevolg. Hierdoor het spreekt hij het onsamenhangend en communiceert hij moeizaam. op tv De afgelopen de vijf door jaar is Andy bij zijn ruim naar de 3000 sollicitaties maar één keer voor op tv met een gesprek uitgenodigd. de Andy heeft twee uit tienerzonen en zijn vrouw door is kostwinner, maar van Andy wil graag bewijzen dat op in hij nog steeds in staat in is om als herintreder door in het arbeidsproces een naar de kost voor zijn gezin op tv te de verdienen. Toen hij pas 21 naar was, kreeg op tv Ryan de een diagnose syndroom van Gilles de van la Tourette. in De aandoening werd zo ernstig tijdens dat met hij zijn universitaire studie moest tijdens het staken. Sinds hij zijn baan naar in de detailhandel kwijtraakte naar na een ernstige een tic-aanval op het tijdens werk, is uit zijn Tourette zo verergerd een dat hij nu tijdens een van de door ernstigste gevallen tijdens in het Verenigd tijdens Koninkrijk tijdens is. Ryan woont samen met tijdens zijn vriend, van wie van in hij veel steun krijgt, en met op tv met een bonte verzameling schildpadden, reptielen en door een aquariumvissen. Zijn dieren naar zijn het enige waarvan hij op tv rustig wordt. Zal een hij naar ooit weer aan op tv het werk kunnen, nu een door van zijn motorische tic-aanvallen uit hem zelfs van een een gebroken arm heeft bezorgd? Zowel door Andy als met Ryan worden bijgestaan door arbeidspsycholoog de Nancy Doyle, in die door Andy's verborgen kwaliteiten ontdekt en een Ryan een laat zien hoe hij zijn een droombaan de kan vinden.

augustus 2019
23-08-2018 20:25

Slot: docu-serie Employable Me

Employable Me - Slot: docu-serie Employable Me

Vanavond is het laatste deel van de driedelige documentaireserie over Britse werkzoekenden met psychische aandoeningen. De 23-jarige Ellie leidde een volstrekt normaal leven tot ze twee jaar geleden ineens 'marshmallows' begon te roepen in...

16-08-2018 20:25

Seizoen 1 - Aflevering 2

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 2

Tom is 27 en lijdt aan een extreme vorm van Tourette. Naast onbeheersbare motorische tics gilt en piept hij, en miauwt hij als een kat. Door de spanningen die zijn aandoening met zich meebracht, heeft hij de middelbare school met moeite kun...

02-08-2018 23:50

Seizoen 1 - Aflevering 1

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 1

Tot zes jaar geleden was de 52-jarige Paul een doodnormale vader met een gewone baan. Maar op een dag stond alles op zijn kop. Nu heeft Paul een zeer ernstige vorm van het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij heeft continu last van onwil...

26-07-2018 20:30

Seizoen 2 - Aflevering 4

Employable Me - Seizoen 2 - Aflevering 4

De 26-jarige Alan heeft hoogfunctionerend autisme. Hij is twee jaar geleden afgestudeerd als psycholoog, maar heeft nog geen vaste baan kunnen vinden. Alan is erg geïnteresseerd in politiek en wil zijn vaardigheden als data-analist graag in...

19-07-2018 20:55

Aflevering 3

Employable Me - Aflevering 3

De 30-jarige Kerie uit Dublin is al haar hele leven blind. Twee jaar geleden, na een vergeefse zoektocht naar werk in Ierland, nam ze het moedige besluit om in haar eentje naar Groot-Brittannië te verhuizen. Ze zocht onvermoeibaar naar werk...

12-07-2018 20:30

Aflevering 2

Employable Me - Aflevering 2

De 26-jarige Nicola kreeg als tweejarige de diagnose hersenverlamming. Ze is cum laude geslaagd voor haar bachelor in Multimediajournalistiek, maar heeft ondanks honderden sollicitaties nog nooit een vaste baan gehad. Tijdens haar studie he...

05-07-2018 20:30

Nieuw: docuserie Employable Me

Employable Me - Nieuw: docuserie Employable Me

Werkloze gehandicapten Andy en Ryan worden bijgestaan door arbeidspsycholoog Nancy Doyle, die Andy's verborgen kwaliteiten ontdekt en Ryan laat zien hoe hij zijn droombaan kan vinden. De documentaireserie Employable Me is de komende donderd...

Employable Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Employable Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Employable Me bij Employable Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Employable Me. Heb je een uitzending van Employable Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord