Programma gemist?

Vanavond door is het laatste op deel van door de driedelige documentaireserie over Britse een werkzoekenden in met psychische aandoeningen. De 23-jarige Ellie met leidde een een volstrekt normaal een leven tot ze twee van jaar geleden ineens uit 'marshmallows' begon met te roepen in een supermarkt. met Op haar 21ste een ontwikkelde met ze een overduidelijke in Tourette en moest ze haar werk naar als van jongerenwerker opgeven omdat ze op haar (vaak zeer beledigende) op tv verbale uitbarstingen niet van onder controle een kon krijgen. Dankzij op een neuropsycholoog door komt ze in erachter dat ze door haar tijdens aandoening op op andere vlakken, het zoals empathie, bovengemiddelde het kwaliteiten heeft. Een geheel nieuw door carrièrepad ligt op voor haar open. De het 27-jarige Ben heeft de een vorm van autisme op tv tijdens die het syndroom van naar Asperger genoemd naar wordt, en waardoor de wereld hem de voor grote van uitdagingen stelt. Om zijn uit angst de te verminderen, op leeft Ben volgens een strikte regels. Ben is zo gericht op tv op structuur dat de op hij rechten is gaan studeren. Hij van heeft twee universitaire in studies tijdens afgerond. Ondanks zijn kwalificaties is tijdens hij het bij geen enkel advocatenkantoor van voor naar een gesprek uitgenodigd in de met drie jaar sinds zijn op tv afstuderen, laat uit staan dat hij ergens in is tijdens aangenomen. Als Ben een tijdens gesprek uit heeft met autismedeskundige professor in Simon Baron Cohen, realiseert op hij zich tijdens dat Asperger niet alleen als een handicap gezien door moet tijdens worden. Hij verandert zijn met aanpak zodat werkgevers van eindelijk doorkrijgen hoeveel capaciteiten het hij van heeft.

Tom uit is 27 en op tv lijdt aan een door extreme vorm van op tv Tourette. Naast het onbeheersbare motorische tics gilt en piept op tv hij, en op miauwt hij tijdens als een kat. van Door de spanningen van die zijn aandoening met op tv zich meebracht, heeft hij het een de middelbare school met op tv moeite kunnen afronden, maar het moest hij op op de universiteit afhaken. Wegens door op de ernst van op tv zijn tics heeft in hij geen werk kunnen vinden waarin de hij carrière kan de maken. op Maar Tom tijdens is hoogbegaafd. Pas als hij de te het maken krijgt met tijdens een arbeidspsycholoog beseft tijdens hij dat zijn talenten op nog grotendeels onontgonnen zijn. op Hij begint aan op tv een het traject om een vak door te vinden een waarin hij eindelijk kan de uitblinken. De een 29-jarige Ashley heeft een vorm van het van autisme die het syndroom van van Asperger genoemd in wordt. Hij in is hoogbegaafd, maar heeft nog nooit met een baan uit gehad. Hoewel tijdens Ashley heel creatief is, heeft door hij de neiging door tot obsessief gedrag, de waardoor het dagelijks tijdens in leven een hele een uitdaging wordt. Een van zijn het grootste obsessies is door het victoriaanse tijdperk. Hij een kleedt zich dan op tv ook als een een victoriaanse heer, op tv compleet op tv met hoge hoed en door zakhorloge. Bij op tv een gesprek met autismedeskundige professor Simon op Baron Cohen door komt het hij erachter dat obsessies met ook waardevol kunnen zijn, namelijk naar als in je ze door als specialisme ziet. Als door Ashley een tijdens baan kan vinden die aansluit bij een zijn creativiteit de en zijn obsessie uit met alles wat tijdens victoriaans is, vindt hij op tv door misschien eindelijk een baan. Maar van na een leven zonder in door werk is het natuurlijk wel naar even op wennen.

Tot zes door jaar uit geleden was de op tv 52-jarige Paul een doodnormale vader met uit een een gewone baan. Maar op uit een dag stond op alles een op zijn kop. Nu heeft een Paul een uit zeer ernstige vorm van het op tv syndroom van Gilles op de la op Tourette. Hij op tv heeft continu last van onwillekeurige op tv tics, naar waaronder heftige naar zenuwtrekkingen van zijn lijf, en van op tv gênante met verbale uitbarstingen. Hij roept van 'bom' op treinstations en een van 'salmonellavergiftiging' bij de het plaatselijke snackbar. Tegen de alle verwachtingen in ontdekt het Paul met de hulp van van naar vooraanstaande deskundigen onvermoede op tv talenten waarmee hij uit weer de kost voor de zijn gezin zou kunnen door verdienen. Maar in om die droom waar naar te maken moet hij in heel vervelende en tijdens soms op tv gevaarlijke situaties op het hoofd bieden. het De 34-jarige Brett heeft autisme op en is de afgelopen uit acht jaar op tv voor elke in baan afgewezen een waarop hij solliciteerde. Op het eerste met gezicht op tv lijkt Bretts gebrek aan werkervaring van logisch, gezien zijn naar problemen met communiceren van en zijn gebrek op tv aan op kwalificaties. Gelukkig wordt er in op tv deze serie verder het gekeken, tijdens naar de verborgen het talenten van mensen aan de op uiteinden met van het tijdens neurologische spectrum. Bij een met bezoek aan professor op Simon Baron-Cohen, uit een vooraanstaand autismedeskundige, komt het unieke op tv verborgen talent naar van Brett naar voren. op En met als Brett de kans krijgt het door om zijn autistische gaven het aan een potentiële van werkgever te een laten zien, gebeurt de er iets opmerkelijks. met Brett heeft veel tijdens meer te bieden dan je door op het eerste gezicht op zou de zeggen.

De met 26-jarige Alan heeft het hoogfunctionerend autisme. Hij de is twee jaar geleden van afgestudeerd als psycholoog, maar op tv van heeft nog geen vaste van baan kunnen vinden. Alan is door erg geïnteresseerd in in politiek en wil het zijn het vaardigheden als data-analist graag inzetten. door Sociale uit interactie is heel naar moeilijk voor door Alan. Kan hij tijdens potentiële werkgevers bewijzen dat door hij deze beperking kan uit overwinnen? De op 46-jarige Erica zit naar al zes jaar zonder werk. het Haar 'anders-zijn' is op naar het merendeel van haar leven op verkeerd begrepen, en haar door aandoening de niet onderkend. Toen ze op 32 was, met kreeg ze uiteindelijk de diagnose de syndroom op van Asperger. Ondanks met haar gebrek aan tijdens zelfvertrouwen wil Erica uit er alles aan doen om naar werk te vinden van zodat tijdens ze iets terug in kan doen voor de maatschappij uit en tijdens eindelijk belasting kan op tv betalen. Psycholoog van Nancy Doyle nodigt Alan en Erica op tv uit in van haar unieke trainingscentrum, waar op tv naar ze wegwijs worden in gemaakt in de naar 'ongeschreven kantoorregels' en leren hoe op tv ze op tv hun zelfvertrouwen moeten terugkrijgen het om een baan de te vinden door en te houden.

De 30-jarige tijdens Kerie uit door Dublin is al haar hele met het leven blind. Twee jaar geleden, door na een vergeefse van zoektocht in naar werk in Ierland, tijdens nam ze het in moedige besluit om tijdens in haar eentje naar de Groot-Brittannië te naar verhuizen. Ze zocht in onvermoeibaar naar met werk, maar is sinds een in jaar het werkloos. Als ze niet snel werk van uit vindt, loopt ze het risico in dat ze in terug zal moeten naar een Ierland. Voormalig op rugbyspeler Daniel was tijdens pas 22 toen uit hij een dubbelzijdige amputatie tijdens onderging na een door ingrijpend de ongeluk. Toen hij uit een coma het wakker werd van in het ziekenhuis kwam het hij erachter de dat hij geen benen met meer tijdens had. In van de vijf jaar daarna verstuurde uit Daniel ruim op 800 sollicitaties, maar daar in kwam weinig reactie op. een Zal hij potentiële naar werkgevers kunnen overhalen op tv op om verder te met kijken dan zijn rolstoel? Psycholoog op Nancy Doyle helpt naar Kerie op haar verborgen kwaliteiten met te ontdekken en geeft Daniel de het steun en door het advies het die hij nodig heeft om in in zichzelf het en zijn het talenten te op geloven.

De 26-jarige Nicola op tv kreeg naar als tweejarige de diagnose hersenverlamming. tijdens Ze is cum op laude in geslaagd voor haar tijdens bachelor in Multimediajournalistiek, maar heeft het ondanks honderden sollicitaties naar nog nooit een een vaste baan gehad. in Tijdens haar door studie heeft Nicola op het zichzelf gewoond, met maar het nu is ze naar weer bij haar moeder, stiefvader de en met zus ingetrokken. Hoewel ze met naar een op tv looprek loopt en vaak uit pijn heeft, van wil ze er alles in aan doen om werkgevers te de bewijzen dat de ze van de kwalificaties heeft voor een een voltijdbaan. De uit 29-jarige Marve heeft al op sinds een zijn geboorte een visuele het beperking. Zes jaar geleden is naar hij de ontslagen als supportmedewerker. van Sindsdien zijn zijn vertrouwen en de motivatie in om ander werk op tv te vinden steeds verder op afgenomen. Marve en zijn tijdens vriendin Becky weten op tv op sinds kort dat ze hun eerste een kind verwachten. Dit de heeft het Marve een nieuwe impuls gegeven uit om werk te op tv met zoeken en de kracht om zijn het naar onafhankelijkheid te hervinden om zijn gezin van te in onderhouden. Psycholoog Nancy door Doyle nodigt het Nicola en Marve het uit in haar unieke trainingscentrum, waar met ze leren de hoe ze tijdens toegang krijgen tot de 'verborgen' op arbeidsmarkt, het en hoe ze met hun zelfvertrouwen een om een baan te tijdens vinden, weer met terugkrijgen.

Werkloze gehandicapten Andy van en Ryan het worden bijgestaan door arbeidspsycholoog uit Nancy naar Doyle, die Andy's verborgen kwaliteiten een ontdekt en Ryan tijdens laat uit zien hoe naar hij zijn droombaan kan vinden. De een naar documentaireserie Employable Me is in de komende donderdagen rond 20:20 van uur te de zien op NPO tijdens 3. De 52-jarige Andy was uit een succesvolle zakenman, van op tv die als snelle motorsportjournalist, het coach in door de MotoGP en directeur van een op motorzaak tijdens met een omzet de van een het miljoen pond door uit het leven scheurde. op tv Maar zes jaar geleden kreeg tijdens Andy tijdens in een routineoperatie op tv een beroerte, met een een halfzijdige verlamming naar en afasie tot van gevolg. Hierdoor spreekt tijdens hij onsamenhangend en communiceert hij met moeizaam. de De afgelopen vijf jaar een is Andy tijdens bij zijn ruim 3000 met sollicitaties maar één keer voor de een gesprek op uitgenodigd. Andy tijdens heeft twee met tienerzonen en zijn vrouw is van kostwinner, maar naar Andy wil graag bewijzen dat tijdens hij nog op tv steeds in een staat is om het als herintreder in het een arbeidsproces de kost op tv voor zijn door gezin te verdienen. Toen door hij pas 21 tijdens was, kreeg Ryan met de op diagnose syndroom van Gilles de de la tijdens Tourette. De aandoening werd zo een ernstig dat in hij zijn op universitaire studie moest staken. uit Sinds hij zijn naar baan in de de detailhandel kwijtraakte na een ernstige door tic-aanval op tijdens het de werk, is zijn Tourette zo met verergerd van dat hij nu uit een van de ernstigste op gevallen in op het Verenigd Koninkrijk is. door Ryan woont samen met op tv zijn vriend, van wie de hij veel steun tijdens krijgt, en met van een het bonte verzameling schildpadden, reptielen in en aquariumvissen. Zijn dieren op in zijn het enige waarvan met hij rustig wordt. Zal hij op tv ooit van weer aan het werk door kunnen, nu in een van zijn motorische tic-aanvallen op tv hem zelfs een op gebroken arm op tv heeft bezorgd? door Zowel Andy in als Ryan worden op tv bijgestaan door arbeidspsycholoog Nancy naar Doyle, die Andy's de verborgen kwaliteiten de ontdekt en Ryan laat zien tijdens hoe hij het zijn droombaan van kan vinden.

juli 2019
23-08-2018 20:25

Slot: docu-serie Employable Me

Employable Me - Slot: docu-serie Employable Me

Vanavond is het laatste deel van de driedelige documentaireserie over Britse werkzoekenden met psychische aandoeningen. De 23-jarige Ellie leidde een volstrekt normaal leven tot ze twee jaar geleden ineens 'marshmallows' begon te roepen in...

16-08-2018 20:25

Seizoen 1 - Aflevering 2

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 2

Tom is 27 en lijdt aan een extreme vorm van Tourette. Naast onbeheersbare motorische tics gilt en piept hij, en miauwt hij als een kat. Door de spanningen die zijn aandoening met zich meebracht, heeft hij de middelbare school met moeite kun...

02-08-2018 23:50

Seizoen 1 - Aflevering 1

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 1

Tot zes jaar geleden was de 52-jarige Paul een doodnormale vader met een gewone baan. Maar op een dag stond alles op zijn kop. Nu heeft Paul een zeer ernstige vorm van het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij heeft continu last van onwil...

26-07-2018 20:30

Seizoen 2 - Aflevering 4

Employable Me - Seizoen 2 - Aflevering 4

De 26-jarige Alan heeft hoogfunctionerend autisme. Hij is twee jaar geleden afgestudeerd als psycholoog, maar heeft nog geen vaste baan kunnen vinden. Alan is erg geïnteresseerd in politiek en wil zijn vaardigheden als data-analist graag in...

19-07-2018 20:55

Aflevering 3

Employable Me - Aflevering 3

De 30-jarige Kerie uit Dublin is al haar hele leven blind. Twee jaar geleden, na een vergeefse zoektocht naar werk in Ierland, nam ze het moedige besluit om in haar eentje naar Groot-Brittannië te verhuizen. Ze zocht onvermoeibaar naar werk...

12-07-2018 20:30

Aflevering 2

Employable Me - Aflevering 2

De 26-jarige Nicola kreeg als tweejarige de diagnose hersenverlamming. Ze is cum laude geslaagd voor haar bachelor in Multimediajournalistiek, maar heeft ondanks honderden sollicitaties nog nooit een vaste baan gehad. Tijdens haar studie he...

05-07-2018 20:30

Nieuw: docuserie Employable Me

Employable Me - Nieuw: docuserie Employable Me

Werkloze gehandicapten Andy en Ryan worden bijgestaan door arbeidspsycholoog Nancy Doyle, die Andy's verborgen kwaliteiten ontdekt en Ryan laat zien hoe hij zijn droombaan kan vinden. De documentaireserie Employable Me is de komende donderd...

Employable Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Employable Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Employable Me bij Employable Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Employable Me. Heb je een uitzending van Employable Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord