Programma gemist?

Tientallen jaren hebben door Fred uit en Trudy Vermeulen gewerkt aan tijdens een Bijbelvertaling in voor de Surinaamse indianenstammen. het Vandaag wordt de de Bijbel gepresenteerd naar tijdens de met feestelijke opening van de Bijbelschool, uit midden in de de bush. de Bushpiloot Andy is het nauw betrokken bij de bouw naar en tijdens het transport in van zendelingen en leraren. Het gezin van van uit Marijn kampeert puur natuur op de een exotische de plek aan de de oceaan, tijdens waar nog geen enkel reisbureau van met op de de hoogte is. En het door een verlof in Nederland van bushpiloot een Pieter is op tv voorbij. Hij laat de zijn hele de gezin achter om in terug te keren naar naar z'n MAF-vliegtuig in het Papoea.

In Angola tijdens landen piloot op tv Marijn Goud door en missie-arts Tim naar Kubacki in een gebied waar een in de wijde omtrek in nergens medische in hulp op tv te vinden is. In door korte tijd moeten met er daarom veel een patiënten worden gezien en in behandeld naar en dan komen er ook uit nog spoedgevallen tussendoor. Voor door uit de familie Van Dijk in Papoea naar komt met het verlof door naar Nederland steeds tijdens dichterbij. Helaas kan niet de hele in familie in één tijdens keer afreizen omdat tijdens Pieter maar van één op collegapiloot heeft en uit niet heel lang weg tijdens kan van de basis. op In naar Suriname gaan oud-zendelingen Fred door en Trudy met Vermeulen met de familie Bijkerk een terug naar op Weejo, een plek in de uit binnenlanden van waar zij jaren op hebben gewoond. Ze in gaan hier de bijbelschool, in die de zij daar in de het jaren 60 hebben opgezet, heropenen. op op tv Maar door het slechte weer lijkt op tv tijdens de feestelijke opening uit in het water van te gaan vallen.

In met Indonesisch Papoea, op waar de familie Van Dijk op tv woont naar en werkt, gaat de de bevolking heel anders met kinderen in met een beperking door om dan door wij gewend naar zijn. Anja van Dijk uit spant zich in in om voor deze van kinderen met een school te door openen waar zij de onder meer kunnen leren koken en met zo op tv ook een bijdrage kunnen van leveren aan een de samenleving. In Suriname tijdens zijn de voorbereidingen in voor op de heropening van een Bijbelschool diep in van in de binnenlanden tijdens begonnen. De oud-zendingswerkers die tijdens deze Bijbelschool ooit met hebben gesticht, komen logeren een bij de familie tijdens Bijkerk in door Paramaribo. Ondertussen landt tijdens piloot Marijn Goud in een Angola op uit een landingsbaan waar een hij nooit eerder is in geweest. Ook als het je een heel uit ervaren piloot bent, blijft op in dat spannend.

In deze aflevering van van op tv Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er op tv zijn maar een een paar een plekken op aarde waar het je met walvishaaien tijdens kunt zwemmen het en één van die plaatsen in in is in Papoea, niet uit ver van de woonplaats uit van de het familie Van Dijk. op De kinderen zijn dol op tijdens de door dieren die kunnen uitgroeien tot het een uit lengte van wel tijdens twaalf meter. In Angola is door in Marijn Goud weer op pad met met arts Tim Kubacki, tijdens terwijl zijn vrouw een Noortje in hun door woonplaats op Lubango zogeheten ‘fistula vrouwen’ helpt het om hun op leven weer op te op tv bouwen. In Suriname op tv loopt de familie tijdens Bijkerk de er vaak tijdens tegenaan dat het leven te vol naar zit met werk het een en dat er te naar weinig tijd is op tv voor het van gezin, maar vanavond gaan het ze met de hele familie op naar de Avondvierdaagse de in Paramaribo, in waar het een stuk op swingerder de toegaat dan hier. Over Bushpiloten: Elke vijf het minuten van stijgt er ergens op aarde op een tijdens vliegtuig op met van MAF (Mission Aviation Fellowship), op tv de grootste ideëele uit vliegtuigmaatschappij in ter wereld. In met deze docureeks worden met drie MAF-piloten gevolgd in die met hun gezinnen naar afgelegen een gebieden in van Papoea, Angola met en Suriname zijn vertrokken. Op het het deze plekken bieden zij naar hulp.

In Suriname helpt een Andy's uit zoontje Stefan hem bij het in wassen van het uit vliegtuig. Stefan deelt met zijn vaders liefde naar uit voor vliegtuigen. Andy's met vrouw Jacoline bezoekt het gezin tijdens van een in ex-gedetineerde. In Angola is van Marijn alweer een een hele door tijd weg van zijn naar gezin, omdat met hij met een een oogarts door moeilijk door bereikbare gebieden reist de om medische hulp te bieden. Soms tijdens met geweldig op resultaat en soms door is het heel door jammer dat de patiënt een tijdens niet eerder kon worden door geholpen. In met Papoea neemt dochter Janieke naar stukje bij beetje het afscheid van haar leven uit daar, omdat ze binnenkort de voor haar door studie naar Nederland naar moet.

De het familie Van Dijk gaat in van Papoea in op bezoek bij vrienden, een in zendelingengezin dat naar zo afgelegen de woont dat het alleen het met een watervliegtuig bereikbaar uit is. In naar Suriname uit is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen van met de stiltestond. op tv Andy door Bijkerk en zijn vrouw het Jacoline met staan altijd om 5.00 het uur op om Bijbel naar te lezen. op tv In Angola maakt de familie de Goud een door hike door een het prachtige landschap. Ondertussen door is de door werkdag in Suriname uit begonnen. Na een van eerder afgebroken landing is naar piloot Andy uit nu met een met medisch team op weg naar tijdens een indianendorp. tijdens Andy moet hiervoor door landen op de van kortste graslandingsbaan van in Suriname. Opperste concentratie in is in vereist.

Piloot op tv Pieter wil vandaag het vliegen, maar het een weer zit tegen. Zo gaat in het in uit Papoea. op tv Hij wacht tot het op tv licht op groen gaat. En naar als in hij dan mag vliegen het is dat altijd spannend. in Papoea, Indonesië is van een in van de moeilijkste naar en gevaarlijkste uit gebieden ter wereld voor piloten op tv om te uit vliegen. In Angola in vliegt piloot van Marijn Goud een tijdens arts door het land om medische met hulp te kunnen van op bieden aan mensen die zo afgelegen de wonen dat er het nergens naar lokale artsen aanwezig op zijn. Tegelijkertijd in het Papoea geeft moeder Anja thuis tijdens haar kinderen les. het Thuisscholing in is de standaard naar bij bijna alle een gezinnen die door tijdens de Mission een Aviation Fellowship (MAF) zijn uitgezonden. In uit de afgelegen met gebieden waar zij van wonen zijn door meestal geen scholen. Ondertussen leren in we in de Suriname Andy's door zoons Mark en het Daan beter kennen. Mark tijdens zal op een termijn terugkeren naar Nederland: op tv hij wil het leger tijdens de in.

Elke het vijf minuten stijgt er ergens tijdens op aarde uit een vliegtuig met op van MAF (Mission uit Aviation op Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter het op tv wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten de worden drie MAF-piloten op tv gevolgd die met naar hun gezinnen naar op tv met afgelegen gebieden in Papoea, Angola de en Suriname zijn van vertrokken. een Op deze plekken bieden zij naar hulp. Bushpiloten in is elke zaterdag om de 18:55 uur te zien op op NPO tijdens 2. Deze zomer volgt het de docuserie Bushpiloten het door uit leven van drie piloten en hun op tv gezinnen op die, gedreven door de hun geloof in God, op tv mensen willen helpen in in op moeilijk bereikbare gebieden. De gezinnen zitten het in naar drie verschillende landen van en werelddelen door en elk gezin heeft zo naar zijn eigen het verhaal, motivatie en problemen. tijdens Wat betekent het het om een naar welvarend en uit veilig bestaan in het Nederland op te geven? Welke obstakels het komen ze een tegen het in hun avontuurlijke werk? En welke uit nieuwe werelden het gaan er het voor hen open? De de piloten van de MAF gaan op tv ver om het goede in te doen. Letterlijk in en figuurlijk. tijdens We volgen hen naar de door meest ontoegankelijke op tv uithoeken op van de wereld onder uit zeer moeilijke met omstandigheden. Daar waar op tv anderen niet kunnen naar of durven te komen, bieden zij met de helpende hand tijdens om ambulancevluchten uit uit op te voeren, te helpen uit bij vaccinatieprogramma’s en hulp te met bieden bij op tv bijvoorbeeld natuurrampen en in hongersnood. In de in acht afleveringen zijn er naar voor de op tv gezinnen een spannende momenten bij moeilijke op landingen, mooie momenten in de een prachtige natuur met naar tijdens bijzondere dieren en uit ook emotionele momenten het bij het afscheid van een dochter de die in in Nederland gaat van studeren.

mei 2021
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!