Programma gemist?

Tientallen jaren hebben tijdens Fred en uit Trudy Vermeulen gewerkt een aan een Bijbelvertaling voor op tijdens de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt met de Bijbel gepresenteerd in tijdens de feestelijke het opening in van de Bijbelschool, midden het in de bush. Bushpiloot Andy de is nauw uit betrokken bij in de bouw en het transport het van een zendelingen en leraren. op Het gezin van met Marijn kampeert puur van natuur op een exotische op plek aan de naar oceaan, waar een nog geen op tv enkel reisbureau van op de tijdens hoogte is. En het tijdens verlof met in Nederland van bushpiloot Pieter het is voorbij. de Hij laat zijn hele op gezin achter op om terug een te keren naar z'n MAF-vliegtuig uit in tijdens Papoea.

In Angola landen tijdens piloot naar Marijn Goud en missie-arts Tim van het Kubacki in een gebied waar in in de wijde met omtrek nergens van medische hulp te vinden in is. In korte door tijd op moeten er daarom met veel patiënten worden gezien en op behandeld en op tv dan komen er ook nog het spoedgevallen tussendoor. Voor een de familie Van met van Dijk in Papoea komt het verlof tijdens in naar Nederland steeds dichterbij. Helaas met kan niet met de hele familie in één op tv uit keer afreizen omdat Pieter maar naar één collegapiloot heeft op en niet heel het lang weg kan van de de tijdens basis. In op Suriname gaan oud-zendelingen Fred tijdens en Trudy de Vermeulen met de familie Bijkerk in terug door naar Weejo, een plek in de tijdens binnenlanden op waar zij jaren hebben gewoond. van Ze tijdens gaan hier de bijbelschool, in die zij daar tijdens in de jaren 60 het hebben opgezet, heropenen. op Maar naar door het slechte weer lijkt met de op tv feestelijke opening in het op tv water te de gaan vallen.

In Indonesisch Papoea, met waar van de familie Van door Dijk woont met en werkt, gaat naar de bevolking heel naar anders met kinderen met de een beperking om dan wij het gewend tijdens zijn. Anja van Dijk spant door zich in in om voor het deze kinderen een school van te door openen waar zij op onder meer kunnen leren koken de en zo de ook een bijdrage van kunnen leveren aan de uit samenleving. een In Suriname zijn de voorbereidingen voor uit het de heropening van een Bijbelschool tijdens diep in een de binnenlanden begonnen. op De oud-zendingswerkers die op deze Bijbelschool ooit hebben gesticht, met komen de logeren bij een de familie Bijkerk in Paramaribo. tijdens Ondertussen landt in piloot Marijn Goud in uit Angola op de een landingsbaan een waar hij nooit de eerder is geweest. Ook als je op tv een heel ervaren de uit piloot bent, blijft dat op spannend.

In deze door aflevering van van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er van naar zijn maar een paar plekken op door aarde waar je het naar met walvishaaien kunt zwemmen en tijdens één van van die plaatsen is in op Papoea, niet ver van uit de woonplaats met van de familie Van uit Dijk. naar De kinderen van zijn dol op op tv de dieren die kunnen uitgroeien tot door een lengte naar van wel twaalf meter. het In Angola is van van Marijn Goud weer op pad met tijdens arts Tim uit Kubacki, het terwijl zijn vrouw een Noortje in hun woonplaats Lubango zogeheten op ‘fistula het vrouwen’ helpt om hun van leven op weer op te bouwen. In een Suriname loopt op tv de familie Bijkerk een er vaak tegenaan op tv dat het leven te in vol zit met door werk en dat het er te weinig op tv tijd is van voor het uit gezin, maar vanavond gaan ze met tijdens de hele familie tijdens naar de op Avondvierdaagse het in Paramaribo, waar het op een stuk op swingerder toegaat dan op hier. Over Bushpiloten: Elke vijf minuten stijgt met er ergens op door aarde een vliegtuig het op van MAF (Mission met Aviation Fellowship), het de naar grootste ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. op tv In het deze docureeks worden drie MAF-piloten gevolgd uit die met hun van gezinnen naar van afgelegen gebieden een in Papoea, Angola tijdens en Suriname zijn tijdens vertrokken. Op deze tijdens plekken bieden zij het hulp.

In Suriname door helpt Andy's zoontje de Stefan hem van bij het wassen van naar het vliegtuig. Stefan tijdens deelt zijn vaders uit liefde voor vliegtuigen. Andy's uit vrouw naar Jacoline bezoekt het gezin van van een ex-gedetineerde. naar In Angola is een Marijn alweer door een hele tijd weg van uit zijn de gezin, omdat op hij met een oogarts door op tv moeilijk bereikbare gebieden op reist om tijdens medische hulp te bieden. Soms naar met geweldig resultaat een en van soms is het een heel jammer dat de patiënt door op tv niet eerder kon worden geholpen. de In Papoea uit neemt dochter Janieke stukje een bij de beetje afscheid van haar leven op tv daar, van omdat ze binnenkort voor tijdens haar studie naar Nederland uit moet.

De een familie Van van Dijk gaat in Papoea op het bezoek bij vrienden, uit een zendelingengezin het dat zo afgelegen uit woont dat het alleen met een een watervliegtuig bereikbaar tijdens een is. In Suriname is de van ochtend, zoals in gebruikelijk, begonnen met tijdens de stiltestond. op tv Andy Bijkerk en een zijn vrouw Jacoline staan altijd het om 5.00 het uur op om het Bijbel te lezen. In Angola met maakt een de familie Goud in een hike door het prachtige naar landschap. Ondertussen is de de werkdag op tv in Suriname begonnen. het Na een de eerder afgebroken tijdens landing is piloot in Andy nu met de een medisch team op door weg naar een met indianendorp. Andy moet hiervoor op landen op de met kortste graslandingsbaan van Suriname. een Opperste concentratie met is uit vereist.

Piloot door Pieter wil vandaag vliegen, maar op het het weer zit tegen. tijdens Zo gaat in het in Papoea. met Hij wacht tot het licht met op groen door gaat. En als hij dan met mag vliegen het is dat altijd op spannend. Papoea, Indonesië tijdens is een van van de uit moeilijkste en gevaarlijkste gebieden ter naar wereld voor piloten op tv om te door vliegen. In door Angola vliegt piloot Marijn Goud een met arts door het de land een om medische hulp te kunnen tijdens bieden van aan mensen die van zo afgelegen wonen dat van er nergens lokale artsen uit aanwezig zijn. tijdens Tegelijkertijd in Papoea een geeft moeder met Anja thuis het haar kinderen les. Thuisscholing is tijdens de standaard bij bijna het alle gezinnen van die met door de Mission tijdens Aviation Fellowship (MAF) een zijn uitgezonden. In de van afgelegen gebieden tijdens waar zij wonen zijn meestal door geen scholen. Ondertussen de leren we op in Suriname Andy's van zoons Mark en Daan beter tijdens kennen. Mark tijdens zal op tv op termijn terugkeren naar door Nederland: hij wil het het leger uit in.

Elke in vijf minuten van stijgt er ergens op aarde het een vliegtuig uit op van MAF (Mission de Aviation Fellowship), tijdens de grootste ideële naar vliegtuigmaatschappij ter op tv wereld. In de op tv nieuwe EO-docuserie Bushpiloten tijdens worden drie MAF-piloten gevolgd die met van hun gezinnen het naar afgelegen gebieden in tijdens van Papoea, Angola en door Suriname zijn vertrokken. op tv Op deze plekken op bieden zij hulp. door Bushpiloten is elke zaterdag om door 18:55 uur te zien naar op op NPO 2. Deze door zomer volgt de docuserie naar Bushpiloten het leven van van drie met piloten en hun op tv gezinnen die, gedreven door hun geloof op tv in God, van mensen willen helpen in het op tv moeilijk bereikbare gebieden. uit De gezinnen zitten op tv in drie verschillende landen en werelddelen van en tijdens elk gezin heeft zo naar zijn eigen uit verhaal, motivatie en problemen. de Wat in betekent het om de een welvarend en veilig in bestaan in Nederland op in te naar geven? Welke obstakels komen ze tegen tijdens in hun op avontuurlijke in werk? En welke nieuwe uit werelden gaan uit er voor hen een open? De piloten door van MAF gaan ver van om het door goede te doen. Letterlijk de en figuurlijk. We naar volgen hen naar de tijdens het meest ontoegankelijke uithoeken door van de wereld onder naar zeer moeilijke omstandigheden. Daar het waar in anderen niet kunnen of durven van te komen, bieden door zij de helpende tijdens hand om op ambulancevluchten uit te van voeren, te helpen bij vaccinatieprogramma’s door op en hulp te bieden bij bijvoorbeeld van natuurrampen en in hongersnood. het In de acht afleveringen zijn er tijdens met voor de gezinnen spannende naar momenten bij moeilijke landingen, mooie in momenten het in de prachtige natuur de met bijzondere dieren en naar ook emotionele momenten naar bij het uit afscheid van een in dochter die in Nederland naar gaat naar studeren.

september 2021
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!