Programma gemist?

Tientallen jaren hebben naar Fred en Trudy tijdens op Vermeulen gewerkt aan een door Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. in Vandaag wordt de in een Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening door van het de Bijbelschool, midden het in de bush. Bushpiloot Andy de is op nauw betrokken bij door de bouw en het naar transport van zendelingen de en uit leraren. Het gezin van Marijn de kampeert door puur natuur op een naar exotische plek aan van de oceaan, op waar nog geen enkel reisbureau een van op de hoogte van is. En door het verlof de in Nederland van bushpiloot Pieter de is voorbij. uit Hij laat zijn hele uit gezin achter in om terug te keren uit door naar z'n MAF-vliegtuig in uit Papoea.

In tijdens Angola landen piloot Marijn Goud in en in missie-arts Tim Kubacki op in een gebied uit waar in de een wijde omtrek nergens medische hulp tijdens te naar vinden is. op In korte tijd moeten op tv er daarom op veel patiënten worden gezien en behandeld uit naar en dan komen er ook nog uit spoedgevallen in tussendoor. Voor de op familie Van Dijk in door Papoea komt het verlof tijdens naar een Nederland steeds dichterbij. Helaas kan tijdens niet de tijdens hele uit familie in één keer afreizen omdat naar op tv Pieter maar één collegapiloot in heeft en niet heel lang op tv weg kan uit van de basis. uit In Suriname gaan een oud-zendelingen Fred op en Trudy Vermeulen met de met familie met Bijkerk terug tijdens naar Weejo, een plek in naar de binnenlanden waar uit zij jaren hebben van gewoond. Ze met gaan hier de bijbelschool, die op zij naar daar in de jaren tijdens 60 hebben uit opgezet, heropenen. het Maar door het de slechte weer lijkt de feestelijke in opening naar in het water te uit gaan vallen.

In in Indonesisch Papoea, waar de uit familie Van Dijk de woont en werkt, in gaat een de bevolking heel anders op tv met kinderen met een beperking door om dan op tv wij gewend zijn. Anja van het van Dijk spant op tv zich in om voor tijdens deze kinderen een school te op openen naar waar zij onder meer naar kunnen in leren koken en zo ook uit een bijdrage de kunnen leveren aan de samenleving. met In Suriname tijdens zijn de voorbereidingen voor door de heropening van op tv een tijdens Bijbelschool diep in het de binnenlanden begonnen. De oud-zendingswerkers naar die deze het Bijbelschool ooit hebben gesticht, op door komen logeren bij de familie een Bijkerk in Paramaribo. van Ondertussen landt tijdens piloot Marijn Goud in in Angola op een landingsbaan het naar waar hij nooit eerder is naar geweest. van Ook als je een uit heel ervaren naar piloot bent, blijft dat uit spannend.

In deze aflevering in van van Bushpiloten: zwemmen met op tv meterslange walvishaaien. Er zijn een maar een paar plekken op uit aarde naar waar je met een walvishaaien kunt zwemmen en één een van die plaatsen tijdens is het in Papoea, niet ver een van de van woonplaats van de familie Van de Dijk. op De kinderen zijn in dol op door de dieren die kunnen uitgroeien tot de de een lengte van uit wel twaalf meter. tijdens In Angola is Marijn Goud weer van op pad op met op arts Tim Kubacki, terwijl zijn vrouw door Noortje uit in hun naar woonplaats Lubango zogeheten ‘fistula vrouwen’ helpt een in om hun leven weer door op te bouwen. In uit Suriname loopt uit de familie Bijkerk op tv er vaak op tv tegenaan dat het leven te vol tijdens zit met van werk en op dat er te weinig tijd uit op is voor het gezin, het maar vanavond gaan een ze met de hele familie naar naar de met Avondvierdaagse in van Paramaribo, waar het een stuk op swingerder in toegaat dan hier. Over Bushpiloten: Elke vijf uit minuten stijgt er door ergens op het aarde een op tv vliegtuig op uit van MAF (Mission Aviation Fellowship), de van grootste uit ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. tijdens In deze een docureeks worden drie MAF-piloten gevolgd uit met die met hun gezinnen naar naar afgelegen gebieden in op tv Papoea, tijdens Angola en Suriname zijn op vertrokken. Op deze tijdens plekken bieden zij van hulp.

In van Suriname helpt Andy's tijdens zoontje Stefan hem bij de het wassen van het de vliegtuig. Stefan in deelt zijn het vaders liefde voor tijdens vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt tijdens het op gezin van een ex-gedetineerde. In naar een Angola is Marijn alweer met een hele tijd in weg van met zijn gezin, omdat hij door met een oogarts door moeilijk in een bereikbare gebieden reist tijdens om medische hulp te in bieden. Soms op tv met geweldig resultaat en van soms is de het heel jammer dat de naar patiënt niet van eerder kon worden geholpen. op tv In Papoea neemt een dochter Janieke stukje op tv bij beetje afscheid van in haar leven daar, een het omdat ze binnenkort voor naar haar studie naar Nederland het moet.

De familie Van met Dijk gaat in in Papoea door op bezoek bij vrienden, de een zendelingengezin dat zo uit afgelegen woont de dat het een alleen met een watervliegtuig met bereikbaar van is. In Suriname is op de ochtend, zoals gebruikelijk, het begonnen met de stiltestond. het Andy Bijkerk en tijdens zijn vrouw uit Jacoline staan door altijd om 5.00 uur van op om Bijbel het te lezen. In Angola naar naar maakt de familie Goud een hike naar door het prachtige in landschap. het Ondertussen is de van werkdag in Suriname begonnen. Na op tv een op eerder afgebroken landing is het piloot Andy in nu met een medisch met team op op weg naar een indianendorp. Andy op moet hiervoor door landen op het de kortste graslandingsbaan van naar Suriname. Opperste tijdens concentratie is met vereist.

Piloot uit Pieter wil vandaag met vliegen, maar in het weer zit tegen. de Zo gaat tijdens het in Papoea. Hij wacht tot van het licht op met groen gaat. En op als hij dan naar mag vliegen van is dat het altijd spannend. Papoea, Indonesië door is door een van de moeilijkste en gevaarlijkste door gebieden ter een wereld voor tijdens piloten om naar te vliegen. In Angola vliegt met piloot Marijn op Goud een arts door in het land om medische in hulp te door kunnen bieden aan mensen het tijdens die zo afgelegen wonen op tv dat er het nergens lokale artsen aanwezig zijn. Tegelijkertijd in de in Papoea geeft moeder Anja een thuis haar kinderen naar les. Thuisscholing is in de standaard een bij bijna alle in gezinnen die door op tv de Mission Aviation Fellowship door (MAF) zijn in uitgezonden. In de afgelegen met gebieden waar van zij wonen zijn tijdens meestal geen een scholen. Ondertussen leren we van in Suriname naar Andy's zoons Mark en Daan beter met kennen. tijdens Mark zal op van termijn terugkeren van naar Nederland: hij uit wil het leger op tv in.

Elke het vijf minuten stijgt door er ergens op aarde een de vliegtuig op van van MAF (Mission een Aviation Fellowship), door de grootste ideële vliegtuigmaatschappij de ter wereld. In van de nieuwe EO-docuserie de Bushpiloten worden tijdens drie MAF-piloten in gevolgd die met hun gezinnen naar het afgelegen gebieden de in met Papoea, Angola en met Suriname zijn vertrokken. Op deze tijdens plekken bieden van zij hulp. Bushpiloten op is elke zaterdag om naar 18:55 uur uit te zien op NPO een 2. Deze zomer volgt op de de docuserie Bushpiloten het door leven van drie piloten en door hun met gezinnen die, gedreven door hun geloof in de in God, mensen willen helpen in in moeilijk bereikbare gebieden. het door De gezinnen zitten in op drie verschillende landen een en werelddelen en uit elk gezin heeft zo van zijn eigen de verhaal, motivatie tijdens en problemen. Wat betekent van het om een welvarend uit en met veilig bestaan in Nederland op het te geven? Welke obstakels tijdens komen ze tegen met uit in hun avontuurlijke werk? En van welke nieuwe werelden gaan door er de voor hen open? het De piloten van MAF in gaan op tv ver om het goede te van doen. Letterlijk naar en figuurlijk. tijdens We volgen hen naar naar de meest van ontoegankelijke uithoeken van van de wereld onder door zeer moeilijke omstandigheden. Daar waar op anderen niet met kunnen of durven te een een komen, bieden zij de de helpende hand om ambulancevluchten uit met te voeren, te een helpen op bij vaccinatieprogramma’s met en hulp te bieden met bij bijvoorbeeld natuurrampen uit en hongersnood. uit In de acht afleveringen zijn er op tv voor de gezinnen tijdens spannende momenten bij de moeilijke in landingen, mooie momenten in de de prachtige natuur met uit op tv bijzondere dieren en ook een emotionele momenten bij door het afscheid van een op dochter die in Nederland de gaat door studeren.

juni 2019
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord