Programma gemist?

Tientallen met jaren hebben Fred de en Trudy Vermeulen gewerkt aan naar op tv een Bijbelvertaling voor de Surinaamse door indianenstammen. van Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd op tv tijdens de feestelijke op opening van met de Bijbelschool, tijdens midden in de bush. Bushpiloot de Andy met is nauw betrokken naar bij de bouw en het transport het op tv van zendelingen en leraren. tijdens Het gezin van Marijn kampeert van puur natuur op uit een exotische plek de aan de oceaan, tijdens waar door nog geen op enkel reisbureau van op met de hoogte in is. En het verlof in op tv Nederland van bushpiloot op tv Pieter is door voorbij. Hij laat zijn hele het gezin achter op tv om terug te keren op tv naar z'n MAF-vliegtuig met in een Papoea.

In Angola het landen piloot de Marijn Goud en missie-arts Tim op Kubacki in een met gebied waar van in door de wijde omtrek tijdens nergens medische hulp te vinden is. naar In in korte tijd moeten op tv er daarom veel patiënten worden het gezien in en behandeld en dan komen de van er ook nog spoedgevallen op tussendoor. Voor de door familie Van het Dijk in Papoea komt het verlof naar door naar Nederland steeds dichterbij. de Helaas kan de niet de hele familie naar in één keer afreizen het omdat Pieter maar op één tijdens collegapiloot heeft en niet op tv heel lang weg kan tijdens van de basis. door In Suriname het gaan oud-zendelingen naar Fred en Trudy Vermeulen met de naar familie het Bijkerk terug naar naar Weejo, een in plek in de binnenlanden waar het zij jaren tijdens hebben gewoond. Ze gaan hier tijdens door de bijbelschool, die zij op daar in een de jaren 60 een hebben opgezet, heropenen. Maar door in het een slechte weer lijkt de feestelijke tijdens opening in het tijdens water te gaan op vallen.

In de Indonesisch Papoea, waar uit de familie Van op Dijk woont en werkt, tijdens gaat de een bevolking heel anders met op tv kinderen met een beperking door om dan wij door gewend zijn. Anja de van met Dijk spant uit zich in om voor deze kinderen in een met school te openen tijdens waar zij onder een meer kunnen leren door koken en de zo ook een bijdrage kunnen leveren door aan het de samenleving. In een Suriname zijn de naar voorbereidingen voor de heropening uit van een Bijbelschool op tv diep in uit de binnenlanden begonnen. De oud-zendingswerkers tijdens op die deze Bijbelschool ooit naar hebben gesticht, op komen logeren bij de familie Bijkerk in in Paramaribo. Ondertussen in landt piloot Marijn uit in Goud in Angola op naar een landingsbaan waar door hij nooit eerder is geweest. van Ook de als je een heel ervaren de door piloot bent, blijft dat met spannend.

In deze door aflevering uit van Bushpiloten: zwemmen met meterslange door walvishaaien. Er zijn op maar een paar plekken op op aarde waar in je met walvishaaien tijdens kunt zwemmen en in één een van die plaatsen is van in Papoea, op niet ver van de woonplaats van tijdens de door familie Van Dijk. De kinderen door op zijn dol op de dieren een die kunnen uitgroeien tot uit een met lengte van wel uit twaalf meter. In Angola van is Marijn de Goud weer op pad met tijdens arts Tim het Kubacki, met terwijl zijn vrouw Noortje in op tv hun woonplaats Lubango de zogeheten ‘fistula vrouwen’ helpt door om hun een leven door weer op te het bouwen. In Suriname loopt de familie van Bijkerk er vaak de tegenaan dat de het van leven te vol zit het met werk en dat tijdens er te op weinig tijd op tv is voor het gezin, maar uit vanavond gaan de ze met de met hele familie naar de het Avondvierdaagse op tv in Paramaribo, waar het een de stuk swingerder toegaat dan van hier. Over Bushpiloten: Elke uit vijf minuten stijgt door er ergens op naar aarde een een vliegtuig op op tv van MAF (Mission Aviation uit Fellowship), de op tv grootste ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. met In deze de docureeks worden drie uit MAF-piloten gevolgd die met tijdens hun gezinnen naar afgelegen met op tv gebieden in Papoea, Angola en Suriname tijdens zijn vertrokken. naar Op deze tijdens plekken bieden zij tijdens hulp.

In Suriname door helpt Andy's zoontje tijdens Stefan hem bij op tv het tijdens wassen van het vliegtuig. Stefan deelt op tv zijn met vaders liefde naar voor vliegtuigen. Andy's met vrouw Jacoline bezoekt het naar gezin van de een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn door naar alweer een hele door tijd weg van een zijn gezin, omdat hij tijdens met een oogarts door van moeilijk bereikbare gebieden reist naar om medische hulp de in te bieden. Soms met door geweldig resultaat en soms het is het met heel jammer dat in de patiënt niet eerder op kon worden geholpen. het In Papoea in neemt dochter Janieke stukje tijdens bij beetje afscheid van van op tv haar leven daar, het omdat ze binnenkort voor uit haar studie naar Nederland in moet.

De familie Van een Dijk gaat op in Papoea met op bezoek bij vrienden, een uit zendelingengezin met dat zo afgelegen uit woont dat het alleen uit met een watervliegtuig bereikbaar op is. de In Suriname van is de ochtend, zoals op gebruikelijk, begonnen tijdens met de stiltestond. uit Andy Bijkerk en zijn vrouw op Jacoline staan altijd om uit 5.00 uit uur op om van Bijbel te in lezen. In Angola maakt de familie een op tv Goud een hike door het het prachtige landschap. door Ondertussen is de werkdag op tv in Suriname begonnen. uit Na de een eerder afgebroken landing op is piloot Andy nu van met een medisch team uit op tv op weg naar een indianendorp. Andy door moet hiervoor landen tijdens op tv op de kortste een graslandingsbaan van Suriname. op Opperste concentratie is het vereist.

Piloot van Pieter wil vandaag het vliegen, maar het het weer zit tegen. het Zo gaat het in het Papoea. op Hij wacht tot het licht tijdens op groen gaat. van En op als hij dan mag vliegen op is dat altijd de spannend. Papoea, Indonesië is de een op van de uit moeilijkste en gevaarlijkste gebieden ter wereld op tv voor de piloten om te vliegen. In tijdens Angola vliegt de piloot de Marijn Goud een arts door uit het land om tijdens medische hulp te kunnen door bieden aan met mensen het die zo afgelegen wonen dat tijdens er nergens op lokale artsen aanwezig door zijn. Tegelijkertijd naar in Papoea geeft moeder van Anja thuis haar kinderen naar les. Thuisscholing is van de standaard bij bijna door alle gezinnen die naar door de Mission een Aviation Fellowship tijdens (MAF) zijn op uitgezonden. In de afgelegen gebieden tijdens waar met zij wonen zijn meestal geen tijdens scholen. Ondertussen leren naar we in Suriname naar Andy's zoons Mark op tv en met Daan beter kennen. Mark tijdens zal op termijn terugkeren van naar op tv Nederland: hij op tv wil het leger een in.

Elke door vijf minuten het stijgt er ergens op van aarde een vliegtuig op van het MAF (Mission door Aviation Fellowship), de de grootste ideële vliegtuigmaatschappij het ter wereld. In op tv de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten tijdens worden drie MAF-piloten het gevolgd die door met hun gezinnen naar tijdens afgelegen gebieden in op Papoea, Angola en naar Suriname zijn naar vertrokken. Op deze tijdens plekken in bieden zij hulp. Bushpiloten is elke uit van zaterdag om 18:55 uur te zien met op naar NPO 2. Deze zomer volgt door de docuserie de Bushpiloten het naar leven van drie piloten en hun een gezinnen die, met gedreven door een hun geloof in in God, mensen willen naar helpen in moeilijk bereikbare uit gebieden. De op tv gezinnen zitten in drie de verschillende het landen en werelddelen en elk de gezin heeft zo van zijn eigen verhaal, de motivatie en problemen. Wat door betekent het om door een welvarend en naar veilig bestaan naar in tijdens Nederland op te geven? Welke obstakels op tv van komen ze tegen in in hun avontuurlijke werk? En welke een nieuwe werelden met gaan er het voor hen open? door De piloten het van MAF tijdens gaan ver om op tv het goede te een doen. Letterlijk en de figuurlijk. We volgen hen naar met de meest ontoegankelijke van uithoeken van de wereld tijdens op tv onder zeer moeilijke omstandigheden. op tv Daar waar tijdens anderen niet kunnen of door durven te komen, bieden zij van de helpende de hand om uit ambulancevluchten uit tijdens te voeren, te helpen de bij vaccinatieprogramma’s en op tv hulp te bieden bij bijvoorbeeld naar natuurrampen tijdens en hongersnood. In de acht op afleveringen zijn door er naar voor de gezinnen spannende een momenten bij moeilijke landingen, mooie tijdens tijdens momenten in de van prachtige natuur met bijzondere dieren en tijdens ook emotionele momenten tijdens bij het tijdens afscheid naar van een dochter het die in Nederland gaat een studeren.

september 2019
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord