Programma gemist?

Tientallen tijdens jaren hebben Fred en Trudy door tijdens Vermeulen gewerkt aan een een Bijbelvertaling voor de de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de in Bijbel gepresenteerd tijdens naar de de feestelijke opening van de Bijbelschool, uit midden de in de bush. Bushpiloot Andy tijdens is in nauw betrokken tijdens bij de bouw en het transport een de van zendelingen en leraren. Het tijdens gezin van op Marijn kampeert puur natuur door op een de exotische plek aan door de oceaan, waar nog tijdens geen van enkel reisbureau van op de een hoogte is. de En het verlof van in Nederland van bushpiloot Pieter door is een voorbij. Hij door laat zijn hele gezin achter de om terug uit te keren naar z'n MAF-vliegtuig naar in op Papoea.

In een Angola landen piloot Marijn Goud het door en missie-arts Tim op tv Kubacki in een gebied waar in de de wijde omtrek de nergens tijdens medische hulp te op tv vinden is. In korte van tijd moeten er daarom op tv veel patiënten worden op gezien de en behandeld en dan naar komen uit er ook nog in spoedgevallen tussendoor. Voor het de familie Van Dijk in Papoea in in komt het verlof naar de Nederland steeds dichterbij. Helaas door kan niet de hele de familie in door één keer afreizen in omdat Pieter maar één uit collegapiloot heeft en in niet heel lang in met weg kan van de naar basis. In het Suriname gaan oud-zendelingen Fred en met Trudy Vermeulen met uit de familie Bijkerk met terug tijdens naar Weejo, een plek in het de binnenlanden waar zij het jaren hebben een gewoond. Ze gaan hier een het de bijbelschool, die zij daar in een naar de jaren 60 van hebben opgezet, heropenen. Maar door het de slechte met weer lijkt de feestelijke opening van in tijdens het water een te gaan vallen.

In het Indonesisch Papoea, waar een de familie Van Dijk woont door en werkt, gaat tijdens de het bevolking heel anders met in kinderen met een uit beperking om dan wij door gewend het zijn. Anja van Dijk het spant het zich in om voor deze op tv kinderen een school van te openen waar met zij onder op tv meer kunnen leren koken van en een zo ook een bijdrage kunnen de leveren aan de samenleving. tijdens In op Suriname zijn de voorbereidingen van voor de heropening van tijdens een Bijbelschool diep door in naar de binnenlanden begonnen. met De oud-zendingswerkers die deze Bijbelschool van ooit hebben gesticht, op komen logeren met bij de familie een Bijkerk in Paramaribo. Ondertussen tijdens in landt piloot Marijn Goud in Angola door op een door landingsbaan waar de hij nooit naar eerder is geweest. Ook met als je een heel ervaren op tv piloot bent, door blijft dat naar spannend.

In het deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen van uit met meterslange walvishaaien. Er zijn maar op tv een paar plekken op een naar aarde waar je op tv met walvishaaien kunt zwemmen en één van van die plaatsen naar is in Papoea, uit niet ver op van de woonplaats op van de van familie Van op Dijk. De kinderen zijn op dol op de dieren die door kunnen van uitgroeien tot een lengte van van wel twaalf een meter. een In Angola is Marijn Goud weer uit op pad met tijdens arts Tim Kubacki, uit terwijl zijn vrouw met Noortje in hun uit woonplaats Lubango zogeheten van ‘fistula vrouwen’ van helpt een om hun leven weer op uit te bouwen. door In Suriname door loopt de familie een Bijkerk er vaak tegenaan dat het tijdens leven te tijdens vol zit naar met werk en dat er uit te de weinig tijd is voor het op tv gezin, uit maar vanavond gaan ze met naar de op tv hele familie naar naar de Avondvierdaagse op tv in Paramaribo, waar het door een stuk swingerder toegaat dan uit met hier. Over Bushpiloten: Elke vijf minuten tijdens stijgt er ergens op op aarde een van vliegtuig op door van MAF (Mission Aviation in Fellowship), de van grootste ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. door In van deze docureeks worden drie MAF-piloten gevolgd het die met het hun gezinnen door naar afgelegen gebieden in Papoea, met uit Angola en Suriname zijn vertrokken. door Op deze plekken het bieden van zij hulp.

In op Suriname helpt Andy's zoontje tijdens Stefan tijdens hem bij het wassen van het met uit vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders door liefde voor vliegtuigen. Andy's door vrouw het Jacoline bezoekt het gezin van op tv een ex-gedetineerde. In de het Angola is Marijn alweer een een hele met tijd weg van zijn gezin, tijdens omdat hij met een een van oogarts door moeilijk bereikbare gebieden reist tijdens om naar medische hulp te bieden. van Soms uit met geweldig resultaat en soms is tijdens het heel jammer een het dat de patiënt van niet eerder kon worden tijdens geholpen. In Papoea door neemt dochter Janieke uit stukje bij beetje afscheid van op tv haar leven in daar, omdat naar ze binnenkort voor haar op studie naar op tv Nederland moet.

De familie op Van Dijk gaat in uit Papoea op in bezoek bij uit vrienden, een zendelingengezin met dat zo naar afgelegen woont dat het alleen met de een watervliegtuig op bereikbaar is. In op Suriname van is de ochtend, zoals gebruikelijk, naar begonnen met de naar stiltestond. door Andy Bijkerk en zijn vrouw Jacoline op tv staan altijd om met 5.00 uit uur op om Bijbel te op lezen. In uit Angola een maakt de familie uit Goud een hike tijdens door het prachtige landschap. Ondertussen is uit de werkdag in door Suriname de begonnen. Na een eerder afgebroken in landing op is piloot Andy een nu met een met medisch team door op weg naar een indianendorp. Andy het op tv moet hiervoor landen van op de kortste graslandingsbaan van Suriname. de Opperste een concentratie is tijdens vereist.

Piloot Pieter wil de vandaag vliegen, in maar het weer op zit tegen. Zo gaat het het in Papoea. met Hij wacht het tot met het licht op groen naar gaat. En als hij het dan mag tijdens vliegen is dat het altijd spannend. Papoea, Indonesië in is een op tv van de door moeilijkste en gevaarlijkste gebieden ter een wereld voor piloten om door te vliegen. op In Angola vliegt op piloot Marijn Goud het een in arts door het land om op medische hulp te kunnen naar tijdens bieden aan mensen die zo afgelegen naar wonen dat er uit van nergens lokale artsen aanwezig zijn. Tegelijkertijd de in Papoea het geeft moeder Anja thuis op tv haar kinderen de les. Thuisscholing uit is de standaard bij met bijna alle gezinnen die in op door de Mission uit Aviation Fellowship (MAF) zijn de uitgezonden. In de afgelegen op gebieden waar zij in wonen door zijn meestal geen scholen. met Ondertussen leren we in Suriname op Andy's zoons het Mark en het Daan beter kennen. Mark zal uit op termijn terugkeren op naar Nederland: naar hij op tv wil het leger door in.

Elke vijf minuten uit stijgt er ergens van op een aarde een vliegtuig in op van MAF het (Mission Aviation Fellowship), de grootste in in ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de het nieuwe EO-docuserie in Bushpiloten worden drie MAF-piloten naar de gevolgd die met hun gezinnen tijdens naar afgelegen gebieden door in Papoea, Angola en een Suriname zijn op tv vertrokken. Op deze plekken tijdens bieden met zij hulp. Bushpiloten door is elke zaterdag om de 18:55 door uur te zien op NPO van 2. Deze zomer volgt een de docuserie Bushpiloten op het leven van door drie piloten en uit hun met gezinnen die, gedreven door hun in geloof door in God, mensen willen helpen in in met moeilijk bereikbare gebieden. tijdens De gezinnen zitten op in drie verschillende op tv landen en werelddelen en in elk gezin heeft zo een zijn eigen verhaal, motivatie door en een problemen. Wat betekent het de om tijdens een welvarend en naar veilig bestaan in Nederland op door te geven? Welke met obstakels komen ze tijdens tegen in van hun avontuurlijke door werk? En welke nieuwe werelden gaan naar er voor naar hen open? uit De piloten een van MAF gaan door ver om het op tv goede te doen. Letterlijk met en figuurlijk. de We volgen hen het naar de meest ontoegankelijke de uithoeken op van de wereld onder op zeer moeilijke omstandigheden. het Daar waar anderen niet kunnen naar of durven op tv te komen, op bieden zij de helpende hand tijdens om met ambulancevluchten uit te voeren, met te helpen van bij vaccinatieprogramma’s en hulp te op bieden bij op bijvoorbeeld natuurrampen en hongersnood. door door In de acht afleveringen zijn er uit in voor de gezinnen op spannende momenten bij moeilijke landingen, mooie een momenten in de een prachtige natuur een met in bijzondere dieren en ook emotionele momenten tijdens een bij het afscheid van een dochter in op tv die in Nederland gaat een studeren.

januari 2021
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!