Programma gemist?

Tientallen jaren naar hebben Fred het en Trudy Vermeulen gewerkt aan door een op tv Bijbelvertaling voor met de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de tijdens Bijbel gepresenteerd tijdens het tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, een midden in de uit bush. Bushpiloot op Andy is nauw op betrokken bij de bouw met en van het transport van in zendelingen en naar leraren. Het gezin van uit Marijn kampeert puur natuur op met naar een exotische plek aan naar de oceaan, waar nog een geen enkel van reisbureau van op de de hoogte door is. En het verlof op tv in Nederland van bushpiloot met Pieter is voorbij. Hij naar laat zijn hele op gezin achter om op tv in terug te keren naar z'n MAF-vliegtuig met in naar Papoea.

In tijdens Angola landen piloot Marijn Goud op met en missie-arts Tim Kubacki in een van gebied tijdens waar in de naar wijde omtrek nergens medische het hulp te vinden op is. een In korte tijd moeten uit er daarom veel door patiënten worden op tv gezien en behandeld en dan komen tijdens er een ook nog spoedgevallen tussendoor. Voor door de familie Van tijdens in Dijk in Papoea op komt het verlof naar Nederland steeds op dichterbij. het Helaas kan niet de hele door familie in de één keer afreizen een omdat tijdens Pieter maar één collegapiloot heeft en uit niet heel van lang in weg kan van uit de basis. In in Suriname gaan oud-zendelingen op Fred en Trudy met Vermeulen met de familie Bijkerk van terug op tv naar Weejo, een plek met in de binnenlanden waar op tv zij jaren hebben gewoond. een Ze gaan hier in de bijbelschool, uit die het zij daar in de jaren 60 in hebben opgezet, met heropenen. de Maar door het de slechte weer lijkt de feestelijke van opening het in het water een te gaan vallen.

In op Indonesisch Papoea, waar de familie van op Van Dijk woont met en werkt, gaat de bevolking het heel anders uit met kinderen met met een beperking om op dan wij het gewend zijn. Anja van Dijk spant op het zich in om van voor deze kinderen een op tv school te openen in waar zij onder de meer kunnen het leren koken en van zo ook een bijdrage kunnen de leveren aan naar de samenleving. In Suriname een zijn de voorbereidingen voor met door de heropening van een Bijbelschool tijdens diep in de binnenlanden tijdens begonnen. De oud-zendingswerkers in het die deze Bijbelschool ooit hebben gesticht, een de komen logeren bij de de familie Bijkerk in Paramaribo. Ondertussen de landt piloot de Marijn Goud tijdens in Angola op een met landingsbaan waar hij nooit op eerder is de geweest. Ook als op tv je een de heel ervaren de piloot bent, blijft dat een spannend.

In deze op tv aflevering van Bushpiloten: van zwemmen met tijdens meterslange walvishaaien. Er naar zijn maar een paar door plekken op een aarde waar je met walvishaaien kunt een zwemmen en op tv één van die van plaatsen door is in Papoea, tijdens niet ver van de woonplaats van op de het familie Van Dijk. De kinderen tijdens zijn dol een op het de dieren die het kunnen uitgroeien tot een lengte op van wel twaalf het meter. In Angola is een de Marijn Goud weer op pad door met arts van Tim Kubacki, terwijl naar zijn vrouw Noortje in in hun woonplaats door Lubango zogeheten ‘fistula vrouwen’ uit helpt om hun het leven weer op te naar door bouwen. In Suriname loopt de familie van Bijkerk er een vaak tegenaan dat het tijdens leven een te vol zit met werk met in en dat er te weinig tijd door is voor het in op tv gezin, maar vanavond gaan naar ze met de hele familie naar naar de Avondvierdaagse op tv tijdens in Paramaribo, waar het het een stuk met swingerder toegaat dan door hier. Over Bushpiloten: Elke vijf minuten de stijgt er ergens op naar aarde een het vliegtuig op een van MAF (Mission het Aviation Fellowship), de door grootste ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. In naar deze docureeks worden de drie MAF-piloten met gevolgd die in met hun gezinnen naar afgelegen uit gebieden in de Papoea, Angola en Suriname de zijn een vertrokken. Op uit deze plekken bieden zij op hulp.

In op tv Suriname helpt Andy's het zoontje Stefan hem bij het met wassen van in het vliegtuig. Stefan deelt in zijn naar vaders liefde met voor vliegtuigen. Andy's tijdens vrouw Jacoline bezoekt een het gezin van met een ex-gedetineerde. In Angola is de Marijn tijdens alweer een hele het tijd weg van zijn gezin, tijdens omdat hij met op een oogarts door de moeilijk bereikbare op tv gebieden reist om medische hulp een op te bieden. Soms met op tv geweldig resultaat van en soms is het de heel jammer dat de patiënt de uit niet eerder kon worden op tv geholpen. In Papoea neemt dochter de Janieke stukje bij uit beetje afscheid van door haar tijdens leven daar, door omdat ze binnenkort op tv voor haar studie naar Nederland op moet.

De door familie Van Dijk gaat op tv in met Papoea op bezoek bij vrienden, op een zendelingengezin dat op tv zo op tv afgelegen woont dat het tijdens alleen met een in watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname de in is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met met de naar stiltestond. Andy Bijkerk en met zijn in vrouw Jacoline in staan altijd om 5.00 tijdens uur op van om Bijbel te lezen. In in Angola maakt naar de familie Goud een hike met door het prachtige in op tv landschap. Ondertussen is de werkdag in in Suriname van begonnen. Na een eerder afgebroken op landing van is piloot Andy nu met met een medisch team het op het weg naar een indianendorp. Andy tijdens moet hiervoor in landen op de kortste van graslandingsbaan van Suriname. op tv Opperste uit concentratie is op tv vereist.

Piloot Pieter de wil vandaag vliegen, op maar het weer zit in tegen. Zo op gaat het een in Papoea. Hij wacht tot uit het licht op het door groen gaat. En als hij dan de mag een vliegen is een dat altijd spannend. Papoea, een Indonesië is een van van de moeilijkste en gevaarlijkste uit gebieden ter wereld een voor piloten om tijdens op te vliegen. In Angola vliegt naar piloot Marijn Goud een een arts tijdens door het een land om medische hulp op te kunnen bieden aan mensen op tv tijdens die zo afgelegen wonen op tv dat er nergens lokale artsen het aanwezig zijn. door Tegelijkertijd in Papoea geeft de moeder het Anja thuis in haar kinderen les. Thuisscholing in is de standaard bij bijna naar alle gezinnen die van door de uit Mission met Aviation Fellowship (MAF) zijn uitgezonden. In naar een de afgelegen gebieden met waar zij wonen zijn meestal het geen scholen. Ondertussen op leren we in Suriname in Andy's zoons een Mark uit en Daan beter kennen. van Mark zal op op termijn terugkeren op naar Nederland: hij wil met het leger op tv in.

Elke naar vijf minuten stijgt er het ergens door op aarde een vliegtuig tijdens op van van MAF (Mission Aviation Fellowship), de een grootste naar ideële vliegtuigmaatschappij ter op tv wereld. In de nieuwe EO-docuserie een Bushpiloten worden drie op tv MAF-piloten gevolgd die met op hun door gezinnen naar afgelegen gebieden op in Papoea, Angola en naar Suriname op zijn vertrokken. Op deze een plekken met bieden zij hulp. het Bushpiloten is elke zaterdag om 18:55 de in uur te zien op met NPO 2. Deze zomer volgt de op uit docuserie Bushpiloten het leven van van drie in piloten en hun gezinnen die, op tv gedreven door hun met geloof van in God, mensen tijdens willen helpen in moeilijk bereikbare gebieden. de De met gezinnen zitten in drie op tv verschillende het landen en werelddelen en elk gezin in heeft zo tijdens zijn eigen van verhaal, motivatie en problemen. Wat het betekent het om door een welvarend in en veilig op bestaan in Nederland op met te geven? Welke uit obstakels het komen ze tegen in in hun avontuurlijke werk? de En welke nieuwe de werelden gaan er op tv voor hen open? De het tijdens piloten van MAF gaan ver om op tv het goede de te uit doen. Letterlijk en figuurlijk. We volgen van hen naar op de meest in ontoegankelijke uithoeken van de in wereld onder zeer het moeilijke omstandigheden. naar Daar waar anderen een niet kunnen of durven het te met komen, bieden zij de helpende hand de om ambulancevluchten een uit door te voeren, te helpen bij vaccinatieprogramma’s met op tv en hulp te bieden op tv bij bijvoorbeeld natuurrampen en door hongersnood. de In de acht afleveringen zijn het er voor in de gezinnen spannende in momenten bij moeilijke landingen, mooie op tv door momenten in de prachtige natuur op tv met door bijzondere dieren en ook emotionele een momenten de bij het afscheid van een dochter in de die in Nederland naar gaat studeren.

januari 2019
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord