Programma gemist?

Tientallen jaren de hebben Fred naar en Trudy Vermeulen gewerkt aan uit een Bijbelvertaling voor naar de Surinaamse indianenstammen. in Vandaag wordt de tijdens Bijbel gepresenteerd tijdens de de het feestelijke opening van de op Bijbelschool, een midden in de bush. een Bushpiloot Andy in is nauw betrokken bij de bouw de het en het transport van naar zendelingen en leraren. Het gezin van van met Marijn kampeert puur natuur het op een op tv exotische plek aan door de oceaan, de waar nog geen naar enkel reisbureau van op het de hoogte is. En het in verlof in Nederland op tv van bushpiloot Pieter met is tijdens voorbij. Hij laat zijn op hele gezin achter van om op tv terug te keren naar z'n een MAF-vliegtuig in op Papoea.

In van Angola landen piloot Marijn Goud uit en missie-arts Tim van naar Kubacki in een gebied waar in de de wijde omtrek met nergens medische hulp door een te vinden is. In korte van tijd moeten naar er daarom veel met patiënten worden gezien en van behandeld en dan van komen er met ook nog spoedgevallen tussendoor. Voor op de een familie Van Dijk in Papoea in komt met het verlof naar Nederland van steeds dichterbij. Helaas de kan niet de het hele familie in de één op keer afreizen omdat Pieter maar één in collegapiloot heeft en van niet met heel lang weg door kan van de de basis. In van Suriname gaan oud-zendelingen Fred en uit Trudy Vermeulen door met de familie met Bijkerk terug naar op tv Weejo, een plek in van de binnenlanden waar zij door jaren hebben gewoond. door de Ze gaan hier in de bijbelschool, die zij daar een in de jaren 60 van hebben opgezet, heropenen. van naar Maar door het slechte in weer lijkt van de feestelijke opening in het water op te van gaan vallen.

In door Indonesisch Papoea, waar de op tv familie in Van Dijk woont en werkt, gaat naar de van bevolking heel een anders met kinderen met in een beperking om dan wij van gewend zijn. Anja in van Dijk het spant met zich in om voor met deze kinderen een naar school te openen naar waar zij onder meer kunnen van leren de koken en zo ook een van door bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. op In Suriname zijn met de voorbereidingen een voor de uit heropening van op tv een Bijbelschool diep met in de binnenlanden begonnen. De oud-zendingswerkers in die tijdens deze Bijbelschool ooit een hebben gesticht, komen de logeren bij de familie met Bijkerk in de Paramaribo. Ondertussen landt piloot op Marijn Goud in de Angola op het een landingsbaan waar van hij nooit in eerder is geweest. Ook als je de een heel een ervaren het piloot bent, blijft de dat spannend.

In deze aflevering naar van met Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er naar van zijn maar een paar naar plekken op aarde waar je uit met door walvishaaien kunt zwemmen en tijdens één met van die plaatsen is met in Papoea, niet ver van van de woonplaats uit van de familie de Van Dijk. De kinderen de zijn dol de op de met dieren die kunnen een uitgroeien tot uit een lengte van wel twaalf meter. het In Angola door is Marijn Goud tijdens weer op pad met met arts Tim Kubacki, naar terwijl naar zijn vrouw het Noortje in hun woonplaats Lubango zogeheten tijdens ‘fistula naar vrouwen’ helpt om hun het leven weer op op tv te van bouwen. In Suriname loopt de familie in van Bijkerk er vaak tegenaan dat op tv het leven te het vol zit tijdens met werk en dat er naar de te weinig tijd van is voor het naar gezin, maar vanavond het gaan ze met de hele familie het naar naar de Avondvierdaagse van in Paramaribo, waar het een stuk op swingerder toegaat dan op tv hier. Over Bushpiloten: Elke vijf de minuten stijgt er de het ergens op aarde van een vliegtuig op van MAF (Mission de Aviation Fellowship), door de grootste ideëele vliegtuigmaatschappij op ter wereld. op In de deze docureeks worden uit drie MAF-piloten gevolgd die op tv met hun gezinnen op tv naar afgelegen gebieden in Papoea, met Angola en Suriname met zijn het vertrokken. Op deze plekken bieden op door zij hulp.

In uit Suriname helpt Andy's zoontje door Stefan hem bij het door wassen van het het vliegtuig. Stefan deelt uit uit zijn vaders liefde voor een vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt op uit het gezin van een ex-gedetineerde. In een Angola is op tv Marijn alweer een naar hele tijd in weg van zijn op gezin, omdat hij de met een oogarts met door moeilijk bereikbare gebieden van reist een om medische hulp te bieden. Soms op tv met geweldig op tv resultaat en uit soms is het heel jammer tijdens dat met de patiënt niet eerder kon van naar worden geholpen. In Papoea neemt met dochter op tv Janieke stukje bij beetje afscheid van van op tv haar leven daar, omdat het ze binnenkort voor haar studie naar tijdens naar Nederland moet.

De in familie Van Dijk gaat op in Papoea op bezoek uit bij tijdens vrienden, een de zendelingengezin dat zo afgelegen woont tijdens dat het alleen met naar door een watervliegtuig bereikbaar is. met In Suriname is de ochtend, in zoals gebruikelijk, een begonnen met de stiltestond. op tv Andy op tv Bijkerk en zijn vrouw Jacoline het staan altijd in om het 5.00 uur op naar om Bijbel te de lezen. In Angola maakt de op tv familie Goud de een hike een door het prachtige landschap. Ondertussen in is in de werkdag in Suriname begonnen. Na op tv een eerder afgebroken met naar landing is piloot op Andy nu met een tijdens medisch team naar op weg naar een indianendorp. de Andy moet naar hiervoor landen op de kortste de graslandingsbaan van Suriname. het Opperste concentratie met is een vereist.

Piloot op tv Pieter wil vandaag vliegen, maar door het van weer zit tegen. de Zo gaat het in Papoea. naar Hij wacht naar tot de het licht op in groen gaat. En in als hij dan mag uit vliegen is dat op tv altijd spannend. Papoea, Indonesië met is een van de uit moeilijkste en gevaarlijkste door gebieden op ter wereld voor tijdens piloten om in te vliegen. In op tv Angola vliegt piloot Marijn Goud een met op arts door het land om medische het tijdens hulp te kunnen op tv bieden aan mensen die zo afgelegen door wonen op dat er nergens van lokale artsen uit aanwezig zijn. Tegelijkertijd in in Papoea geeft moeder het Anja thuis het haar kinderen les. Thuisscholing is de het met standaard bij bijna alle op tv gezinnen die door de de Mission tijdens Aviation Fellowship (MAF) in zijn uitgezonden. In de met afgelegen gebieden waar zij wonen het zijn meestal met geen van scholen. Ondertussen leren we uit in Suriname Andy's zoons het Mark en Daan beter op uit kennen. Mark zal op termijn van terugkeren naar uit Nederland: hij wil het tijdens leger op in.

Elke vijf op minuten op stijgt er ergens een op aarde een vliegtuig op tv op van MAF (Mission Aviation op tv Fellowship), de uit grootste ideële vliegtuigmaatschappij uit ter van wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten het van worden drie MAF-piloten uit gevolgd die met hun gezinnen in naar afgelegen een gebieden in het Papoea, Angola en het Suriname zijn vertrokken. Op van deze plekken bieden zij van hulp. door Bushpiloten is elke zaterdag om 18:55 met uur te van zien op NPO 2. Deze het zomer volgt het de docuserie Bushpiloten het een van leven van drie piloten en tijdens hun gezinnen die, gedreven op tijdens door hun geloof in de God, mensen willen helpen in een moeilijk tijdens bereikbare gebieden. De gezinnen op tv zitten in het drie verschillende landen en door werelddelen en elk gezin met heeft door zo zijn eigen verhaal, door motivatie en problemen. Wat door betekent het om de een welvarend en uit veilig bestaan van in op Nederland op te geven? Welke obstakels het komen ze in tegen in tijdens hun avontuurlijke werk? uit En welke nieuwe op tv werelden gaan het er voor hen open? de De piloten van MAF uit gaan op ver om het goede in te doen. Letterlijk het en figuurlijk. We een volgen hen naar de de meest op tv ontoegankelijke uithoeken van de naar wereld onder zeer moeilijke uit uit omstandigheden. Daar waar anderen niet kunnen tijdens op of durven te komen, bieden in zij de helpende hand op tv tijdens om ambulancevluchten uit te voeren, te van helpen uit bij vaccinatieprogramma’s en hulp op tv te de bieden bij bijvoorbeeld natuurrampen en op hongersnood. het In de acht afleveringen op tv zijn er voor de gezinnen het spannende momenten bij een moeilijke landingen, mooie de momenten op in de prachtige natuur met door bijzondere dieren de en ook emotionele met momenten de bij het afscheid van in een dochter die in Nederland van op gaat studeren.

september 2020
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!