Programma gemist?

Tientallen jaren op hebben Fred en Trudy door Vermeulen gewerkt uit aan een tijdens Bijbelvertaling voor van de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de op Bijbel uit gepresenteerd tijdens de feestelijke tijdens opening van de Bijbelschool, in naar midden in de bush. Bushpiloot Andy de is tijdens nauw betrokken bij de bouw het en op het transport met van zendelingen en leraren. Het het gezin van een Marijn kampeert de puur natuur op met een exotische plek aan naar de oceaan, waar nog op tv geen enkel reisbureau met van op tv op de hoogte een is. En het verlof in op tv Nederland van van bushpiloot Pieter is voorbij. door Hij laat zijn hele een gezin door achter om uit terug te keren naar z'n MAF-vliegtuig uit op in Papoea.

In een Angola landen piloot Marijn tijdens Goud en missie-arts op tv Tim Kubacki in een de de gebied waar in een de wijde omtrek nergens medische hulp van te door vinden is. In de korte tijd moeten er naar daarom veel patiënten in worden gezien en behandeld van door en dan komen er de ook nog spoedgevallen tussendoor. het Voor de familie tijdens Van Dijk in Papoea uit komt met het verlof uit naar Nederland steeds dichterbij. Helaas kan een niet de de hele familie met in één keer naar afreizen omdat Pieter maar één van collegapiloot heeft en tijdens niet heel op tv lang weg kan van met door de basis. In Suriname gaan van oud-zendelingen Fred door en Trudy het Vermeulen met de op familie Bijkerk terug naar Weejo, een de plek door in de binnenlanden in waar zij jaren hebben met gewoond. Ze van gaan hier de in bijbelschool, die op tv zij daar in de uit jaren 60 met hebben opgezet, heropenen. Maar door in het slechte op weer lijkt de feestelijke opening op tijdens in het water met te gaan vallen.

In in Indonesisch Papoea, tijdens waar de familie in Van Dijk woont en werkt, gaat door de bevolking met heel van anders met kinderen met een beperking op tv om door dan wij met gewend zijn. Anja van op Dijk spant zich in om uit voor deze op kinderen de een school te van openen waar zij onder meer de kunnen leren het koken en het zo ook een de bijdrage kunnen leveren aan uit de samenleving. In in Suriname zijn de voorbereidingen voor van de het heropening van een Bijbelschool diep op tv in de binnenlanden in begonnen. De oud-zendingswerkers tijdens naar die deze Bijbelschool ooit hebben gesticht, de komen van logeren bij met de familie Bijkerk in Paramaribo. een Ondertussen landt uit piloot Marijn Goud in het Angola op een landingsbaan het waar naar hij nooit eerder is tijdens geweest. Ook als tijdens je een naar heel ervaren piloot bent, blijft de dat met spannend.

In deze aflevering op van Bushpiloten: zwemmen door met meterslange walvishaaien. Er tijdens zijn maar een in paar plekken met op van aarde waar je in met walvishaaien kunt het zwemmen en één van die plaatsen de is uit in Papoea, niet ver van naar de woonplaats de van de familie met Van Dijk. De op tv kinderen in zijn dol op de op tv dieren die kunnen uitgroeien op tv tot een lengte van op tv wel twaalf de meter. door In Angola is Marijn Goud een weer een op pad met arts uit Tim Kubacki, de terwijl zijn vrouw Noortje in uit hun woonplaats Lubango zogeheten op tv door ‘fistula vrouwen’ helpt om door hun leven weer op te tijdens bouwen. het In Suriname de loopt de familie Bijkerk er van vaak tegenaan dat het van leven te vol tijdens zit met tijdens werk het en dat er te weinig op tijd is voor een het tijdens gezin, maar vanavond gaan ze met de de door hele familie naar de tijdens Avondvierdaagse in Paramaribo, waar van het tijdens een stuk swingerder toegaat een dan op hier. Over Bushpiloten: Elke vijf een minuten stijgt er ergens op tijdens aarde een vliegtuig op in van MAF (Mission op tv op Aviation Fellowship), de grootste ideëele van vliegtuigmaatschappij ter in wereld. In deze docureeks uit worden drie naar MAF-piloten gevolgd die door met hun een gezinnen naar afgelegen het gebieden in Papoea, Angola en Suriname tijdens op tv zijn vertrokken. Op deze plekken bieden met zij met hulp.

In op tv Suriname helpt met Andy's zoontje Stefan van hem bij het wassen van van het vliegtuig. van Stefan deelt zijn vaders uit liefde voor vliegtuigen. Andy's in vrouw Jacoline uit bezoekt in het gezin van het een ex-gedetineerde. In door Angola is Marijn alweer op een hele tijd weg door van zijn het gezin, omdat hij met een uit oogarts door op tv moeilijk bereikbare gebieden reist het om medische met hulp te door bieden. Soms met uit geweldig resultaat en door soms is op tv het heel jammer van dat de patiënt in niet eerder kon worden het geholpen. In Papoea neemt van dochter Janieke de stukje bij beetje afscheid van de haar leven tijdens daar, omdat op ze binnenkort voor de haar studie naar Nederland in moet.

De een familie Van Dijk op tv gaat in Papoea op bezoek uit bij vrienden, een de zendelingengezin dat zo naar afgelegen uit woont dat het naar alleen met een watervliegtuig de bereikbaar de is. In Suriname met is de ochtend, door zoals gebruikelijk, begonnen op tv met de stiltestond. uit Andy Bijkerk en zijn vrouw Jacoline in staan door altijd om 5.00 uur op tijdens om Bijbel te het lezen. een In Angola van maakt de familie een Goud een hike door het op prachtige een landschap. Ondertussen is de het werkdag in Suriname begonnen. Na door een een eerder afgebroken landing is van piloot Andy nu met op naar een medisch team op weg naar met een indianendorp. Andy een moet hiervoor de landen op de het kortste graslandingsbaan met van Suriname. op Opperste concentratie is de vereist.

Piloot Pieter door wil in vandaag vliegen, maar het weer de zit tegen. een Zo gaat het de in Papoea. Hij wacht tot naar het licht door op tijdens groen gaat. En een als hij dan mag vliegen is uit dat altijd tijdens spannend. Papoea, Indonesië is het een van de in moeilijkste en gevaarlijkste op tv gebieden met ter wereld voor piloten om de uit te vliegen. In Angola vliegt piloot van Marijn Goud een op op arts door het in land om medische hulp het te kunnen het bieden aan mensen het die zo afgelegen wonen dat de er nergens naar lokale artsen op aanwezig zijn. Tegelijkertijd in Papoea uit geeft moeder Anja het thuis haar door kinderen les. Thuisscholing is het de een standaard bij bijna alle gezinnen met die door de door Mission een Aviation Fellowship (MAF) zijn van uitgezonden. In tijdens de afgelegen gebieden waar zij een wonen zijn een meestal geen scholen. Ondertussen leren tijdens we tijdens in Suriname door Andy's zoons Mark en Daan beter een kennen. Mark zal tijdens op termijn tijdens terugkeren het naar Nederland: hij wil het leger van van in.

Elke vijf minuten met stijgt tijdens er ergens op aarde een door vliegtuig door op van MAF uit (Mission Aviation Fellowship), de grootste op tv ideële het vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de met naar nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie een MAF-piloten gevolgd die van met hun van gezinnen naar afgelegen gebieden een in Papoea, een Angola en Suriname een zijn vertrokken. Op deze plekken door bieden zij hulp. in door Bushpiloten is elke zaterdag om 18:55 naar uur in te zien op NPO 2. Deze in zomer volgt tijdens de docuserie Bushpiloten het uit leven van tijdens drie piloten en hun op gezinnen naar die, gedreven door hun geloof de het in God, mensen willen helpen in van van moeilijk bereikbare gebieden. De gezinnen de zitten in drie verschillende met landen en tijdens werelddelen en elk gezin van heeft zo uit zijn eigen op tv verhaal, motivatie en de problemen. Wat betekent het om door een tijdens welvarend en veilig bestaan in de Nederland op op te geven? Welke obstakels de komen ze tijdens tegen in hun een avontuurlijke van werk? En welke nieuwe werelden op gaan er voor hen uit open? het De piloten in van MAF gaan ver om uit het goede tijdens te naar doen. Letterlijk en figuurlijk. We op tv volgen hen met naar de meest het ontoegankelijke uithoeken van de wereld een onder zeer op moeilijke omstandigheden. Daar met waar anderen in niet kunnen of durven een te komen, bieden zij op tv door de helpende hand met om ambulancevluchten uit te voeren, op te helpen het bij vaccinatieprogramma’s en hulp te van bieden bij bijvoorbeeld op tv natuurrampen en het hongersnood. In de acht naar afleveringen naar zijn er naar voor de gezinnen in spannende momenten bij op tv moeilijke landingen, mooie in momenten in de het prachtige natuur met bijzondere uit dieren en tijdens ook emotionele momenten op bij het afscheid van naar een dochter die in de Nederland gaat naar studeren.

maart 2019
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord