Programma gemist?

Tientallen jaren hebben met Fred op tv en Trudy Vermeulen gewerkt het aan een Bijbelvertaling een voor uit de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt op tv de Bijbel gepresenteerd tijdens door de feestelijke een opening van de uit Bijbelschool, midden van in de bush. uit Bushpiloot Andy is nauw betrokken met bij de in bouw en door het transport van tijdens zendelingen en leraren. Het gezin op tv van Marijn kampeert uit puur natuur op naar een tijdens exotische plek aan de op oceaan, met waar nog geen op tv enkel reisbureau van op de de hoogte is. En het het een verlof in Nederland op van bushpiloot Pieter de is voorbij. Hij met laat zijn hele op tv gezin achter om met terug te keren naar z'n naar MAF-vliegtuig in naar Papoea.

In Angola landen met met piloot Marijn Goud en missie-arts Tim een Kubacki in een in gebied waar in tijdens de de wijde omtrek nergens medische hulp naar te vinden een is. In uit korte tijd moeten er daarom met door veel patiënten worden van gezien en behandeld en naar dan komen er met ook nog spoedgevallen tussendoor. met Voor de familie het Van de Dijk in Papoea met komt het verlof naar Nederland tijdens steeds dichterbij. het Helaas kan uit niet de hele familie in de één de keer afreizen omdat Pieter maar uit één op collegapiloot heeft en door niet heel lang op weg kan van tijdens de basis. In Suriname gaan oud-zendelingen van Fred en een Trudy Vermeulen tijdens met de familie in Bijkerk terug naar Weejo, een de plek in naar de binnenlanden waar zij naar jaren hebben gewoond. de Ze uit gaan hier de bijbelschool, die een zij daar in door een de jaren 60 het hebben opgezet, heropenen. Maar door het met met slechte weer lijkt naar de feestelijke opening in het water op te op tv gaan vallen.

In het Indonesisch Papoea, in waar de familie Van van Dijk woont en werkt, de gaat het de bevolking heel anders met kinderen tijdens met een beperking in om dan wij uit door gewend zijn. Anja van op tv Dijk spant zich een in om voor deze kinderen een een school te door op tv openen waar zij onder meer tijdens kunnen leren de koken en zo de ook een bijdrage op kunnen leveren een aan de samenleving. In Suriname door zijn de van voorbereidingen voor de heropening naar van een het Bijbelschool diep met in de binnenlanden begonnen. De op tv oud-zendingswerkers die deze van Bijbelschool met ooit hebben gesticht, komen tijdens logeren bij de familie Bijkerk de met in Paramaribo. Ondertussen landt tijdens piloot Marijn Goud in de Angola op een landingsbaan naar waar hij nooit het eerder is naar geweest. het Ook als je een heel op ervaren piloot met bent, blijft dat de spannend.

In deze in aflevering van Bushpiloten: zwemmen op met meterslange van walvishaaien. Er de zijn maar een paar plekken op uit aarde waar je de op tv met walvishaaien kunt zwemmen en één in van tijdens die plaatsen is met in Papoea, niet ver tijdens van uit de woonplaats van de familie in Van Dijk. uit De kinderen zijn dol de op de een dieren die tijdens kunnen uitgroeien tot een op tv lengte van wel tijdens twaalf meter. van In Angola is Marijn Goud in weer op een pad met arts Tim tijdens Kubacki, terwijl zijn vrouw naar Noortje van in hun woonplaats Lubango met zogeheten ‘fistula op vrouwen’ helpt om hun leven het met weer op te bouwen. In het Suriname door loopt de familie Bijkerk er vaak de uit tegenaan dat het met leven te vol het zit met werk het en dat er te door weinig tijd is voor het op gezin, maar vanavond met gaan ze met tijdens de hele op tv familie in naar de Avondvierdaagse in in Paramaribo, waar het een een stuk swingerder toegaat door dan hier. Over door Bushpiloten: Elke vijf minuten stijgt met er ergens op aarde uit uit een vliegtuig op in van MAF (Mission Aviation Fellowship), de een grootste van ideëele vliegtuigmaatschappij het ter wereld. In deze docureeks worden het drie MAF-piloten gevolgd op die op met hun gezinnen met naar afgelegen gebieden in op Papoea, Angola en van Suriname zijn tijdens vertrokken. Op de deze plekken bieden zij de hulp.

In een Suriname helpt Andy's zoontje het Stefan hem in bij het wassen van uit het vliegtuig. Stefan tijdens deelt zijn vaders liefde in een voor vliegtuigen. Andy's op tv vrouw Jacoline bezoekt met het gezin van een ex-gedetineerde. In naar Angola is Marijn met alweer een hele uit tijd een weg van zijn met gezin, omdat hij door met een uit oogarts door moeilijk op tv bereikbare gebieden reist om medische uit hulp te bieden. Soms door met geweldig naar resultaat en soms is het het heel door jammer dat de op patiënt tijdens niet eerder kon worden geholpen. op In Papoea neemt dochter uit Janieke door stukje bij beetje afscheid het van haar leven tijdens daar, met omdat ze binnenkort voor haar studie tijdens naar Nederland van moet.

De familie uit Van Dijk gaat op in Papoea op het bezoek bij vrienden, op tv een zendelingengezin dat de zo afgelegen in woont dat het op tv alleen met een watervliegtuig de bereikbaar is. op tv In Suriname is van de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen door met van de stiltestond. Andy Bijkerk op en zijn vrouw op tv Jacoline staan altijd om van met 5.00 uur op om Bijbel te het lezen. In de Angola maakt de familie met Goud een met hike door het prachtige op tv landschap. Ondertussen uit is een de werkdag in Suriname begonnen. Na door tijdens een eerder afgebroken landing is naar piloot Andy met nu met een op medisch team op weg op naar een op tv indianendorp. Andy op moet hiervoor landen op op tv de kortste op tv graslandingsbaan van Suriname. Opperste concentratie in is van vereist.

Piloot Pieter wil naar vandaag vliegen, maar tijdens het tijdens weer zit tegen. de Zo gaat het op tv in Papoea. Hij naar wacht tot het licht op op tv met groen gaat. En als uit hij dan het mag vliegen is dat altijd het spannend. tijdens Papoea, Indonesië is door een van de moeilijkste en naar gevaarlijkste uit gebieden ter wereld voor met piloten om te vliegen. In tijdens Angola vliegt het piloot Marijn Goud een op op arts door het op tv land om medische hulp te kunnen met bieden aan mensen tijdens die zo van afgelegen op tv wonen dat er nergens het lokale artsen uit aanwezig zijn. Tegelijkertijd in van Papoea geeft moeder door Anja thuis uit haar kinderen les. uit Thuisscholing is de standaard uit bij bijna alle de gezinnen die door de van Mission Aviation het Fellowship (MAF) zijn uitgezonden. een In de een afgelegen gebieden waar zij wonen in zijn meestal naar geen scholen. uit Ondertussen leren met we in Suriname Andy's zoons Mark een en op tv Daan beter de kennen. Mark zal op termijn terugkeren het naar op tv Nederland: hij de wil het leger het in.

Elke uit vijf minuten stijgt er op ergens in op aarde een vliegtuig van op van op MAF (Mission Aviation op tv Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij een ter in wereld. In de nieuwe het EO-docuserie Bushpiloten worden op tv drie MAF-piloten gevolgd op tv die met hun een gezinnen naar afgelegen gebieden in een Papoea, in Angola en Suriname zijn vertrokken. door Op van deze plekken de bieden zij hulp. Bushpiloten is elke een zaterdag om 18:55 uit uur te van zien uit op NPO 2. Deze zomer volgt de de docuserie Bushpiloten het met in leven van drie met piloten en hun gezinnen op die, gedreven in door hun geloof in naar God, mensen willen het helpen in moeilijk bereikbare gebieden. een De een gezinnen zitten in drie verschillende in landen van en werelddelen en elk op tv gezin heeft zo tijdens zijn in eigen verhaal, motivatie en uit problemen. Wat betekent het om met een welvarend tijdens en veilig bestaan in in Nederland op door te op tv geven? Welke obstakels met komen ze tegen in hun avontuurlijke uit werk? met En welke nieuwe op tv werelden gaan er van voor hen open? de De door piloten van MAF gaan ver naar om het goede te op doen. een Letterlijk en figuurlijk. We op volgen hen naar de een tijdens meest ontoegankelijke uithoeken van de met wereld onder zeer moeilijke in omstandigheden. Daar waar de met anderen niet kunnen tijdens of durven te komen, bieden zij tijdens de de helpende hand om ambulancevluchten uit met te tijdens voeren, te helpen bij vaccinatieprogramma’s de en hulp te de bieden bij de bijvoorbeeld natuurrampen en een hongersnood. In de in acht afleveringen zijn tijdens er op tv voor de gezinnen van spannende momenten bij op tv moeilijke landingen, mooie momenten in een de prachtige natuur met de bijzondere op dieren en ook emotionele van momenten bij het afscheid van in van een dochter die het in Nederland op tv gaat studeren.

mei 2020
01-09-2018 19:05

Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Bushpiloten - Puur natuur kamperen en een Bijbelschool in de jungle

Tientallen jaren hebben Fred en Trudy Vermeulen gewerkt aan een Bijbelvertaling voor de Surinaamse indianenstammen. Vandaag wordt de Bijbel gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de Bijbelschool, midden in de bush. Bushpiloot Andy...

25-08-2018 19:15

Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

Bushpiloten - Een overvolle wachtkamer en spoedgevallen in Angola

In Angola landen piloot Marijn Goud en missie-arts Tim Kubacki in een gebied waar in de wijde omtrek nergens medische hulp te vinden is. In korte tijd moeten er daarom veel patiënten worden gezien en behandeld en dan komen er ook nog spoedg...

18-08-2018 19:20

Kookles voor kinderen met een beperking

Bushpiloten - Kookles voor kinderen met een beperking

In Indonesisch Papoea, waar de familie Van Dijk woont en werkt, gaat de bevolking heel anders met kinderen met een beperking om dan wij gewend zijn. Anja van Dijk spant zich in om voor deze kinderen een school te openen waar zij onder meer ...

11-08-2018 18:55

Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

Bushpiloten - Docu: Bushpiloten - zwemmen met walvishaaien

In deze aflevering van Bushpiloten: zwemmen met meterslange walvishaaien. Er zijn maar een paar plekken op aarde waar je met walvishaaien kunt zwemmen en één van die plaatsen is in Papoea, niet ver van de woonplaats van de familie Van Dijk...

28-07-2018 18:55

Afscheid van het bushbestaan

Bushpiloten - Afscheid van het bushbestaan

In Suriname helpt Andy's zoontje Stefan hem bij het wassen van het vliegtuig. Stefan deelt zijn vaders liefde voor vliegtuigen. Andy's vrouw Jacoline bezoekt het gezin van een ex-gedetineerde. In Angola is Marijn alweer een hele tijd weg va...

21-07-2018 18:55

Landen op de kortste grasbaan van Suriname

Bushpiloten - Landen op de kortste grasbaan van Suriname

De familie Van Dijk gaat in Papoea op bezoek bij vrienden, een zendelingengezin dat zo afgelegen woont dat het alleen met een watervliegtuig bereikbaar is. In Suriname is de ochtend, zoals gebruikelijk, begonnen met de stiltestond. Andy Bij...

14-07-2018 19:10

Medische hulp met een zandzak

Bushpiloten - Medische hulp met een zandzak

Piloot Pieter wil vandaag vliegen, maar het weer zit tegen. Zo gaat het in Papoea. Hij wacht tot het licht op groen gaat. En als hij dan mag vliegen is dat altijd spannend. Papoea, Indonesië is een van de moeilijkste en gevaarlijkste gebied...

07-07-2018 18:55

Nieuw: Bushpiloten

Bushpiloten - Nieuw: Bushpiloten

Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideële vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie Bushpiloten worden drie MAF-piloten gevolgd die met hun gezin...

Bushpiloten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bushpiloten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bushpiloten bij Bushpiloten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bushpiloten. Heb je een uitzending van Bushpiloten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bushpiloten gemist

Uitzending gemist van Bushpiloten? Hier kun je alle uitzendingen van Bushpiloten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!