Programma gemist?

Portret door van de wielrenner Primo? tijdens Roglic. In zijn thuisland met uit Slovenië zet hij de de puntjes op de i de voor de komende Tour van de France en door naar vertelt hij uitgebreid over zijn opmerkelijke op tv naar verleden.

Portret van de in wielrenner uit Primo? Roglic. In op tv zijn thuisland Slovenië zet op tv hij de puntjes door op de i voor de de komende Tour de met de France en tijdens vertelt hij uitgebreid over zijn opmerkelijke de naar verleden.

augustus 2020
12-07-2018 00:27

Afl. 1

Roglic: Van Schans Naar Tour De France - Afl. 1

Portret van de wielrenner Primo? Roglic. In zijn thuisland Slovenië zet hij de puntjes op de i voor de komende Tour de France en vertelt hij uitgebreid over zijn opmerkelijke verleden.

08-07-2018 19:55

Afl. 1

Roglic: Van Schans Naar Tour De France - Afl. 1

Portret van de wielrenner Primo? Roglic. In zijn thuisland Slovenië zet hij de puntjes op de i voor de komende Tour de France en vertelt hij uitgebreid over zijn opmerkelijke verleden.

Roglic: Van Schans Naar Tour De France gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roglic: Van Schans Naar Tour De France de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roglic: Van Schans Naar Tour De France bij Roglic: Van Schans Naar Tour De France liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roglic: Van Schans Naar Tour De France. Heb je een uitzending van Roglic: Van Schans Naar Tour De France gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roglic: Van Schans Naar Tour De France gemist

Portret van de Sloveense wielrenner Primož Roglic. De coureur van het Nederlandse Team LottoNL-Jumbo verraste in 2017 de wielerwereld door een zware bergetappe in de Tour de France te winnen. Dit deed hij slechts enkele jaren nadat hij zijn loopbaan als schansspringer inwisselde voor een leven op de fiets. In zijn thuisland Slovenië zet hij de puntjes op de i voor de komende Tour de France en vertelt hij uitgebreid over zijn opmerkelijke verleden.

Uitzending gemist van Roglic: Van Schans Naar Tour De France? Hier kun je alle uitzendingen van Roglic: Van Schans Naar Tour De France kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!