Programma gemist?

Bennie van Jolink verruilt voor zijn tijdens nieuwe baan als eindredacteur tijdens zijn vertrouwde het woonplaats naar Hummelo voor de door Randstad. En de 71-jarige zanger stond het de nog een uitdaging te wachten. Bennie het met Jolink houdt niet van uit bellen, iets wat een op eindredacteur op tv veelvuldig doet op zijn werkdag. tijdens Hoe op gaat hij de gasten op voor zijn muzikale programma van uitnodigen?

De van komende twee maandagen zendt op Omroep MAX het in nieuwe programma op Eindredactie uit. Hierin nemen door prinses Laurentien van het Oranje en Bennie Jolink op de in rol van eindredacteur aan. Samen tijdens met een televisieteam de in maken zij ieder een volwaardig en op uniek televisieprogramma. We kennen tijdens de eindredacteuren in goed, van op tv internet, radio en televisie. door Maar hoe leren we op naar hen kennen als zij een naar eigen televisieprogramma maken? naar Welk onderwerp staat met centraal, voor welke een vorm wordt door gekozen en een wie zijn de gasten? De eindredacteur op tv wordt op in de voet van gevolgd, waardoor men echt een in kijkje naar achter de schermen krijgt bij de het maken een van televisie. door Om het programma een op tv succes te tijdens laten zijn, staat vanaf de in eerste dag tijdens een compleet team van klaar, met een op regisseur, producers, op camera- en geluidsmensen, de redacteuren en stagiaires. door De kijker ziet door alle facetten van het door televisiemaken terug. Prinses op Laurentien van Oranje, met te zien in tijdens de eerste aflevering, staat bekend om op in haar brede belangstelling en door is dagelijks actief om complexe een maatschappelijke vraagstukken tijdens op de kaart op te met zetten. En toch het was het kiezen naar van een onderwerp voor tijdens haar eigen aflevering nog van niet zo een gemakkelijk. Uiteindelijk heeft zij het een in belangrijk, doch niet voor op tv de hand liggend door thema geselecteerd. naar Prinses Laurentien van Oranje trekt een er samen met de het uit tv-team op uit om verschillende op groepen op tv onzichtbaren, zichtbaar te maken. Daarover zegt uit ze: de "Het is geweldig om te uit doen. van De lat ligt met hoog en het door is heel spannend door om zo’n op ingewikkeld thema goed in beeld door te brengen. op Ik ben diep geraakt van door de van bijzondere verhalen en openhartige naar inzichten die hopelijk van heel veel tijdens mensen de ogen op tv zullen openen." Bennie een Jolink verruilde voor zijn nieuwe op tv baan als eindredacteur door zijn vertrouwde woonplaats naar Hummelo voor de Randstad. tijdens En met de 71-jarige zanger stond nog op tv een uitdaging te op wachten. het Bennie Jolink houdt niet van op tv bellen, uit iets wat een eindredacteur met veelvuldig doet op op tv zijn werkdag. door Hoe gaat hij de gasten met voor zijn muzikale van programma het uitnodigen?

oktober 2021
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!