Programma gemist?

Bennie door Jolink verruilt voor naar zijn nieuwe baan uit als eindredacteur zijn vertrouwde op tv woonplaats Hummelo voor in de van Randstad. En de 71-jarige zanger op tv stond nog uit een uitdaging te wachten. Bennie een Jolink houdt tijdens niet uit van bellen, iets wat tijdens een eindredacteur veelvuldig doet de op zijn op tv werkdag. Hoe tijdens gaat hij de op gasten voor zijn op muzikale programma uitnodigen?

De komende twee in maandagen zendt Omroep een tijdens MAX het nieuwe programma Eindredactie in uit. Hierin nemen tijdens prinses Laurentien van Oranje in van en Bennie Jolink de rol in van eindredacteur op aan. Samen door met een televisieteam maken het zij ieder het een volwaardig en uniek in televisieprogramma. We kennen de eindredacteuren goed, het met van internet, radio en televisie. Maar naar hoe leren we van hen kennen met als zij een op eigen televisieprogramma maken? uit Welk onderwerp staat op centraal, van voor welke vorm wordt gekozen in en uit wie zijn de gasten? De eindredacteur met wordt op uit de voet naar gevolgd, waardoor men op tv echt een kijkje met achter de schermen op tv krijgt bij het tijdens maken van televisie. uit Om het programma een op succes te laten zijn, staat door door vanaf de eerste dag op tv een compleet tijdens team klaar, met op een regisseur, producers, camera- door en geluidsmensen, redacteuren en stagiaires. door De kijker ziet door alle op facetten van in het televisiemaken terug. Prinses door Laurentien van Oranje, te zien door in de eerste aflevering, van staat op tv bekend om de haar brede belangstelling en met is dagelijks actief naar om complexe maatschappelijke van vraagstukken op de op tv kaart te zetten. door En toch het was het kiezen van met een onderwerp voor naar haar eigen een aflevering nog niet zo gemakkelijk. de Uiteindelijk heeft in zij een met belangrijk, doch niet voor de hand op tv liggend thema geselecteerd. de Prinses Laurentien op tv van Oranje trekt er uit samen met op het tv-team in op uit tijdens om verschillende groepen onzichtbaren, op zichtbaar te met maken. Daarover zegt ze: tijdens "Het is geweldig om te van de doen. De lat met ligt hoog en het is het heel spannend om zo’n een door ingewikkeld thema goed in door beeld te brengen. Ik ben tijdens diep geraakt met door de bijzondere een verhalen en openhartige inzichten op tv op die hopelijk heel naar veel mensen de ogen zullen openen." Bennie het Jolink verruilde voor door zijn nieuwe tijdens baan als eindredacteur zijn naar vertrouwde woonplaats in Hummelo voor door de Randstad. van En de 71-jarige zanger stond nog door een een uitdaging te wachten. Bennie op tv Jolink houdt niet van op tv bellen, iets wat door een op eindredacteur veelvuldig doet op de zijn naar werkdag. Hoe gaat door hij de gasten voor het zijn muzikale de programma uitnodigen?

mei 2021
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!