Programma gemist?

Bennie Jolink verruilt een het voor zijn nieuwe baan als het eindredacteur tijdens zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de naar Randstad. van En de 71-jarige zanger de stond door nog een uitdaging te wachten. op tv Bennie Jolink houdt niet de van bellen, een iets wat een eindredacteur van veelvuldig doet in op zijn op werkdag. Hoe naar gaat hij de gasten voor zijn uit uit muzikale programma uitnodigen?

De tijdens komende twee maandagen in zendt Omroep MAX in het nieuwe programma Eindredactie uit. van Hierin in nemen prinses Laurentien van naar Oranje en Bennie in Jolink de door rol van eindredacteur aan. van Samen met een van televisieteam maken het zij ieder van een volwaardig en een uniek televisieprogramma. We kennen de de eindredacteuren goed, van internet, radio door en televisie. Maar door met hoe leren we hen kennen in als zij een het eigen een televisieprogramma maken? Welk onderwerp staat tijdens centraal, in voor welke vorm wordt op gekozen en het wie zijn de gasten? De eindredacteur in wordt op tv op de voet gevolgd, waardoor men op echt een een kijkje achter het de schermen een krijgt bij het maken op tv van televisie. Om het in programma een succes het te tijdens laten zijn, staat vanaf de met eerste dag een compleet in team klaar, met met een door regisseur, producers, camera- door en geluidsmensen, tijdens redacteuren en stagiaires. De een kijker ziet alle op facetten van het tijdens televisiemaken terug. Prinses Laurentien een van Oranje, in te zien in met de eerste aflevering, staat bekend om op haar brede belangstelling naar en is het dagelijks actief om de complexe maatschappelijke vraagstukken van op de met kaart te zetten. En toch van was het op kiezen van een onderwerp uit voor haar naar eigen aflevering nog niet op zo uit gemakkelijk. Uiteindelijk heeft zij een op belangrijk, doch niet uit de voor de hand op liggend thema geselecteerd. Prinses Laurentien van tijdens Oranje een trekt er samen met met het tv-team uit op uit om verschillende de groepen onzichtbaren, met zichtbaar te maken. Daarover zegt een ze: "Het is op tijdens geweldig om te doen. door De lat ligt hoog en naar het is het heel spannend om tijdens zo’n ingewikkeld thema goed naar in beeld te op tv brengen. Ik tijdens ben uit diep geraakt door van de bijzondere verhalen en openhartige inzichten uit in die hopelijk heel veel mensen de uit ogen op zullen openen." Bennie het Jolink verruilde voor zijn nieuwe tijdens baan als eindredacteur naar zijn vertrouwde in woonplaats Hummelo voor een de Randstad. En de 71-jarige met het zanger stond nog een uitdaging van te wachten. de Bennie Jolink op tv houdt niet van op tv bellen, iets wat een eindredacteur veelvuldig op tv doet met op zijn op tv werkdag. Hoe gaat hij de naar gasten voor zijn uit muzikale een programma uitnodigen?

september 2020
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!