Programma gemist?

Bennie Jolink van verruilt voor zijn nieuwe in baan als het eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats van op Hummelo voor de Randstad. een En de 71-jarige zanger op stond nog een uitdaging het tijdens te wachten. Bennie in Jolink houdt niet van bellen, iets door wat het een eindredacteur veelvuldig doet op tv op zijn werkdag. Hoe tijdens op tv gaat hij de van gasten voor zijn uit muzikale programma uitnodigen?

De komende twee op maandagen zendt Omroep met uit MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. van met Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje van en een Bennie Jolink de op rol van uit eindredacteur aan. Samen met tijdens een televisieteam maken zij tijdens ieder een van volwaardig en uniek naar televisieprogramma. We kennen de een eindredacteuren goed, van internet, radio een op tv en televisie. Maar hoe leren de we hen kennen als uit zij de een eigen televisieprogramma op tv maken? Welk onderwerp staat de centraal, voor welke naar vorm door wordt gekozen en wie zijn uit de gasten? De eindredacteur wordt het op de voet tijdens gevolgd, waardoor men uit echt een op kijkje achter op de schermen krijgt door bij het maken van televisie. het Om het met programma een succes door te laten zijn, naar staat vanaf de tijdens eerste dag een compleet tijdens team klaar, op tv met een het regisseur, producers, camera- van en geluidsmensen, naar redacteuren en stagiaires. De kijker ziet door alle facetten het van het door televisiemaken terug. Prinses Laurentien van Oranje, de te zien een in de eerste aflevering, op tv staat bekend om een haar door brede belangstelling en is op tv dagelijks actief om complexe het maatschappelijke tijdens vraagstukken op de kaart te het zetten. En tijdens toch was het kiezen door uit van een onderwerp voor van haar eigen op aflevering nog niet zo gemakkelijk. van Uiteindelijk van heeft zij een van belangrijk, doch niet voor de van hand liggend thema geselecteerd. een Prinses door Laurentien van Oranje op trekt er samen met met het het tv-team op uit om verschillende groepen het onzichtbaren, zichtbaar op tv te van maken. Daarover zegt ze: tijdens "Het is geweldig om te tijdens doen. uit De lat ligt hoog en uit het is het heel op tv spannend om zo’n door ingewikkeld thema goed in beeld te tijdens met brengen. Ik ben diep het geraakt door de bijzondere verhalen de en op openhartige inzichten op die hopelijk heel veel van mensen de ogen zullen openen." Bennie van Jolink verruilde door voor in zijn nieuwe baan als van eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats door Hummelo voor de naar Randstad. op tv En de 71-jarige zanger stond uit nog een uitdaging te tijdens in wachten. Bennie Jolink houdt niet van een bellen, de iets wat van een eindredacteur veelvuldig op doet op zijn werkdag. door Hoe gaat hij de gasten door voor de zijn muzikale programma op tv uitnodigen?

januari 2021
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!