Programma gemist?

Bennie op tv Jolink verruilt voor zijn nieuwe door baan als met eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats van Hummelo voor een de Randstad. door En de 71-jarige zanger stond door nog in een uitdaging te wachten. van Bennie Jolink houdt niet tijdens van naar bellen, iets wat een eindredacteur met veelvuldig doet op tv op naar zijn werkdag. Hoe gaat door hij de gasten voor uit zijn muzikale programma tijdens uitnodigen?

De komende twee in maandagen van zendt Omroep naar MAX het nieuwe tijdens programma Eindredactie uit. van Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje op tv en met Bennie Jolink de tijdens rol van eindredacteur aan. Samen met met met een televisieteam maken zij ieder op op tv een volwaardig en uniek van televisieprogramma. We kennen de eindredacteuren een goed, van internet, radio uit en televisie. naar Maar hoe door leren we hen naar kennen als van zij een eigen het televisieprogramma maken? Welk onderwerp staat centraal, op voor van welke vorm wordt gekozen en door wie met zijn de het gasten? De eindredacteur wordt op de tijdens voet gevolgd, waardoor door men echt een naar kijkje een achter de schermen krijgt op tv bij het maken van door televisie. Om het programma van een succes van te laten zijn, staat de vanaf tijdens de eerste de dag een compleet team een klaar, met een regisseur, producers, de camera- naar en geluidsmensen, redacteuren en door stagiaires. De kijker op ziet alle met facetten van het televisiemaken terug. Prinses de Laurentien van door Oranje, te zien op in de eerste tijdens aflevering, staat van bekend om haar brede op tv belangstelling en is dagelijks op tv door actief om complexe het maatschappelijke vraagstukken op een de kaart te zetten. tijdens En toch tijdens was het kiezen van een onderwerp door voor haar eigen door aflevering uit nog niet zo het gemakkelijk. Uiteindelijk heeft uit zij een belangrijk, doch uit niet voor de de hand liggend thema tijdens geselecteerd. Prinses Laurentien van een Oranje met trekt er uit samen met het uit tv-team op uit door om verschillende groepen tijdens onzichtbaren, zichtbaar te maken. Daarover het zegt ze: "Het is op tv geweldig om op te op tv doen. De lat ligt tijdens hoog en het een is heel spannend op tv om zo’n met ingewikkeld thema goed van in beeld te brengen. Ik de ben diep geraakt door tijdens van de bijzondere verhalen en openhartige van inzichten die hopelijk door heel veel mensen van de ogen door zullen openen." Bennie Jolink verruilde voor de zijn de nieuwe baan als een eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo uit op tv voor de Randstad. En de op 71-jarige op zanger stond nog een uitdaging tijdens te wachten. tijdens Bennie Jolink houdt niet van van naar bellen, iets wat een het eindredacteur veelvuldig door doet op zijn werkdag. Hoe gaat van hij de in gasten voor zijn uit muzikale programma met uitnodigen?

mei 2020
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!