Programma gemist?

Bennie op tv Jolink verruilt in voor zijn nieuwe baan als eindredacteur uit zijn vertrouwde op tv woonplaats door Hummelo voor de Randstad. het En de 71-jarige zanger stond door nog een de uitdaging te wachten. door Bennie door Jolink houdt niet van bellen, iets naar wat een het eindredacteur veelvuldig doet tijdens op zijn werkdag. van Hoe gaat uit hij de op tv gasten voor zijn muzikale programma met uitnodigen?

De komende in twee maandagen zendt Omroep een MAX het nieuwe van programma Eindredactie uit. naar Hierin nemen het prinses Laurentien van het Oranje en Bennie Jolink op tv naar de rol van eindredacteur aan. op tv Samen van met een televisieteam maken door zij ieder door een volwaardig en uniek televisieprogramma. We uit kennen de naar eindredacteuren goed, van internet, naar radio en met televisie. Maar hoe leren op we hen kennen als van zij een in eigen televisieprogramma uit maken? Welk van onderwerp staat centraal, voor welke uit vorm wordt in gekozen en wie zijn van de gasten? De in eindredacteur wordt op de voet het op gevolgd, waardoor men echt een een kijkje het achter de schermen krijgt bij het het een maken van televisie. Om het programma naar een met succes te laten zijn, staat op door vanaf de eerste dag een compleet naar in team klaar, met een regisseur, de producers, camera- en naar geluidsmensen, redacteuren en stagiaires. uit De op kijker ziet alle facetten tijdens van met het televisiemaken terug. Prinses Laurentien van Oranje, van te zien het in de eerste tijdens aflevering, staat van bekend om haar brede het belangstelling en door is dagelijks actief om complexe het maatschappelijke vraagstukken op door van de kaart te zetten. En door toch was het kiezen tijdens van een van onderwerp voor in haar eigen aflevering nog door niet zo gemakkelijk. uit Uiteindelijk heeft zij een naar belangrijk, doch met niet voor de hand van liggend thema van geselecteerd. Prinses de Laurentien van tijdens Oranje trekt er tijdens samen met het tv-team op uit uit het om verschillende groepen onzichtbaren, tijdens zichtbaar te maken. Daarover zegt in ze: "Het is op geweldig om met te op doen. De lat door ligt hoog en op tv het is heel spannend om zo’n van ingewikkeld thema door goed in beeld te van brengen. Ik naar ben diep geraakt door van de bijzondere verhalen naar en openhartige inzichten tijdens die hopelijk op heel veel mensen op de ogen zullen openen." Bennie van op tv Jolink verruilde voor zijn nieuwe naar baan op als eindredacteur zijn vertrouwde de woonplaats Hummelo voor van de Randstad. En de 71-jarige naar zanger stond nog de een uitdaging de te wachten. Bennie Jolink in tijdens houdt niet van naar bellen, iets wat naar een eindredacteur veelvuldig doet op op zijn werkdag. Hoe gaat naar naar hij de gasten voor zijn de muzikale programma op uitnodigen?

augustus 2020
16-07-2018 21:30

Eindredactie met Bennie Jolink

Eindredactie - Eindredactie met Bennie Jolink

Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur v...

09-07-2018 21:30

Nieuw: Eindredactie

Eindredactie - Nieuw: Eindredactie

De komende twee maandagen zendt Omroep MAX het nieuwe programma Eindredactie uit. Hierin nemen prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maken zij ieder een volwaardig en uniek ...

Eindredactie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindredactie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindredactie bij Eindredactie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindredactie. Heb je een uitzending van Eindredactie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindredactie gemist

Uitzending gemist van Eindredactie? Hier kun je alle uitzendingen van Eindredactie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!