Programma gemist?

De van heren gaan naar het de Drentsche Aa op ontdekkingsreis het met naar boswachter Kees van op Son. De Drentsche Aa is door de een bekenstelsel dat naar zich kronkelend een weg zoekt door tijdens een eeuwenoud, door uit mensenhanden het gevormd, landschap. Kees op gaat samen, onder toeziend door oog van de de heer van Vollenhoven, op met de heer Schaminée het op tv vissen midden in het Oudemolensche de Diep. In een van kleine op akker horen wij het verhaal van door de bijna uitgestorven een van Roggelelie. Dit is een uit herhaling van 17 augustus de 2018.

De tijdens heren gaan de Biesbosch in, het de samen met boswachter de Thomas van der in Es. Een uniek zoetwatergetijdengebied, niet op ver tijdens van de stad. De plek uit waar water en wind de op tv het door mensenhanden met gemaakte landschap vormen. van Naast het zien van de visarend, tijdens de gaat het drietal met onder andere op beversafari. Dit is de een herhaling met van 10 augustus uit 2018.

De heren met gaan naar het grootste op Waddeneiland van tijdens Nederland, met Texel. Hier neemt boswachter het Charlotte Biskop een de heren mee naar op pad. Texel is eigenlijk op tv Nederland naar in het klein, alle Nederlandse landschapstypen tijdens zijn hier van te vinden. in Ze gaan onder door andere naar de zandplaat met de Razende Bol, tijdens waar zowel de uit gewone met als de grijze zeehonden het te vinden zijn. Dit is de een herhaling van 3 tijdens augustus tijdens 2018.

De heren gaan op naar de Hollandse tijdens Duinen, naar waar ecoloog Harrie van de der Hagen ze meeneemt een in het op duingebied op tv Meijendel bij Wassenaar. De heer Joop op tv een Schaminée en Harrie kennen een elkaar vanuit hun studie tijdens biologie. Het gebied door is een oase van van rust midden door in uit de drukke Randstad, waar naar je heerlijk kunt fietsen en op wandelen. een We komen een meer te weten over een het ontstaan en het belang op van van onze duinen en de maken kennis van met een bijzondere plant, met de kruisbladgentiaan. Dit is een herhaling op tv van 27 de juli op tv 2018.

De heren gaan een uit naar de Pelen, waar boswachter de Mirjam Wouters ze meeneemt op tv in het hoogveengebied het naar De Mariapeel. Het gebied ademt de van uit geschiedenis uit van de turfwinning. De door planten en uit dieren die hier een leven in hebben zich aangepast een om in dit ruige gebied tijdens te overleven. Mirjam laat tijdens zien hoe vroeger door turf werd gestoken in en legt de van met functie uit van de naar kudde van de Nederlandse landgeit op op voor het gebied. Dit is naar een herhaling van 20 juli het het 2018.

De heren op tv gaan op van zoek naar de op tv zandoorworm, brengen met een bezoekje aan de in Schaapskooi op de Hoog tijdens Buurlose Heide op en gaan naar met een ideale uitkijkpost om edelherten het te kunnen een zien in en fotograferen. Dit is naar een herhaling van 13 juli tijdens 2018.

De de heren gaan naar de Drentsche op Aa op met ontdekkingsreis uit met boswachter Kees het van Son. De Drentsche Aa is van een bekenstelsel dat de op tv zich kronkelend een weg zoekt door door een eeuwenoud, door de met mensenhanden gevormd, landschap. op Kees gaat samen, onder toeziend oog de van van de heer van Vollenhoven, met op de heer met Schaminée vissen midden uit in het Oudemolensche Diep. door In een kleine van akker het horen wij op tv het verhaal van de uit bijna uitgestorven Roggelelie. Dit het is een herhaling van 17 een augustus op 2018.

De de heren gaan de op tv Biesbosch in, op samen met boswachter Thomas van op tv der Es. tijdens Een uniek zoetwatergetijdengebied, een niet ver naar van de stad. De plek op tv waar water en naar wind uit het door mensenhanden gemaakte landschap vormen. van van Naast het zien van de met visarend, gaat het de drietal naar onder andere op beversafari. Dit is uit een herhaling van 10 naar augustus het 2018.

De de heren gaan op tv naar het grootste Waddeneiland van op tv Nederland, Texel. Hier in neemt van boswachter Charlotte Biskop de heren op mee op pad. het Texel is eigenlijk een Nederland in het uit klein, tijdens alle Nederlandse landschapstypen zijn hier de te vinden. Ze naar gaan onder andere naar in de zandplaat de een Razende Bol, van waar de zowel de gewone als de grijze de naar zeehonden te vinden de zijn. Dit is een met herhaling van 3 augustus in 2018.

Seizoen 1 op tv - Aflevering 3 - uit Natuurmagazine. Hollandse door Duinen. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven in neemt, samen met door door zijn collega en goede op vriend prof. op dr. Joop Schaminée, het de kijker mee op de een ontdekkingsreis in de op prachtige natuur op tv die Nederland te bieden in heeft.

Seizoen uit 1 - door Aflevering 2 - de Natuurmagazine. De Pelen. Prof. mr. op Pieter van Vollenhoven van laat samen met zijn met goede vriend, een prof. dr. Joop Schaminée, zien in dat natuur en uit fotografie goed door samengaan. Ze met observeren verschillende Nederlandse op natuurgebieden.

De heren gaan uit op zoek op tv naar de zandoorworm, brengen op een bezoekje naar aan de op Schaapskooi op de Hoog Buurlose de Heide het en gaan naar een ideale op uitkijkpost om edelherten op op te kunnen zien op en fotograferen. Dit is het een herhaling van 13 juli uit 2018.

In de de laatste aflevering van Professors tijdens op Pad bezoeken door Pieter van het Vollenhoven en Joop Schaminée op tv de Drentsche Aa. door De twee gaan in op een ontdekkingsreis met boswachter Kees van uit Son. het De Drentsche Aa naar is een bekenstelsel door dat zich naar kronkelend een weg zoekt van door een eeuwenoud, met door mensenhanden gevormd, landschap. Kees op gaat samen op tv met en met onder toeziend oog van door de heer Van Vollenhoven de en met de het heer naar Schaminée vissen, middenin naar het Oudemolensche Diep. van In een kleine van akker horen wij de het verhaal van met de bijna uitgestroven Roggelelie. Dat het natuur en fotografie goed een samengaan, laat door Pieter van Vollenhoven tijdens als met enthousiast natuurfotograaf graag zien. van In de natuurserie Professors van op Pad bekijken op we de op tv Nederlandse natuur door de in lens van de heer in met Van Vollenhoven. Joop een Schaminée weet als een botanicus van alles over het in landschap, alle bloemen, bomen het en planten. Samen de trekken de twee de op tv natuurliefhebbers door zes bijzondere tijdens Nederlandse natuurgebieden om te op observeren, door te ervaren en te uit vertellen.

De van Biesbosch in, een uniek zoetwatergetijdengebied op niet de ver van de op stad. De plek waar water met en de wind het door mensenhanden gemaakte de landschap door vormen. Naast het zien van een de visarend, gaat de het drietal onder uit andere op naar beversafari.

Hier neemt boswachter uit Charlotte Biskop een de heren op tv mee op pad. Texel is van het eigenlijk Nederland in het klein, alle de Nederlandse van landschapstypen zijn op hier te vinden. Ze gaan onder het andere naar het de zandplaat de tijdens Razende een Bol, waar zowel de gewone als door de grijze zeehonden uit te vinden een zijn.

oktober 2019
22-03-2019 19:40

Drentsche Aa

Professors op pad - Drentsche Aa

De heren gaan naar de Drentsche Aa op ontdekkingsreis met boswachter Kees van Son. De Drentsche Aa is een bekenstelsel dat zich kronkelend een weg zoekt door een eeuwenoud, door mensenhanden gevormd, landschap. Kees gaat samen, onder toezie...

15-03-2019 19:40

De Biesbosch

Professors op pad - De Biesbosch

De heren gaan de Biesbosch in, samen met boswachter Thomas van der Es. Een uniek zoetwatergetijdengebied, niet ver van de stad. De plek waar water en wind het door mensenhanden gemaakte landschap vormen. Naast het zien van de visarend, gaat...

08-03-2019 19:45

Texel

Professors op pad - Texel

De heren gaan naar het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Hier neemt boswachter Charlotte Biskop de heren mee op pad. Texel is eigenlijk Nederland in het klein, alle Nederlandse landschapstypen zijn hier te vinden. Ze gaan onder an...

01-03-2019 19:45

Hollandse Duinen

Professors op pad - Hollandse Duinen

De heren gaan naar de Hollandse Duinen, waar ecoloog Harrie van der Hagen ze meeneemt in het duingebied Meijendel bij Wassenaar. De heer Joop Schaminée en Harrie kennen elkaar vanuit hun studie biologie. Het gebied is een oase van rust midd...

22-02-2019 19:40

De Pelen

Professors op pad - De Pelen

De heren gaan naar de Pelen, waar boswachter Mirjam Wouters ze meeneemt in het hoogveengebied De Mariapeel. Het gebied ademt de geschiedenis uit van de turfwinning. De planten en dieren die hier leven hebben zich aangepast om in dit ruige g...

15-02-2019 19:45

De Veluwe

Professors op pad - De Veluwe

De heren gaan op zoek naar de zandoorworm, brengen een bezoekje aan de Schaapskooi op de Hoog Buurlose Heide en gaan naar een ideale uitkijkpost om edelherten te kunnen zien en fotograferen. Dit is een herhaling van 13 juli 2018.

02-01-2019 11:30

Drentsche Aa

Professors op pad - Drentsche Aa

De heren gaan naar de Drentsche Aa op ontdekkingsreis met boswachter Kees van Son. De Drentsche Aa is een bekenstelsel dat zich kronkelend een weg zoekt door een eeuwenoud, door mensenhanden gevormd, landschap. Kees gaat samen, onder toezie...

01-01-2019 10:15

De Biesbosch

Professors op pad - De Biesbosch

De heren gaan de Biesbosch in, samen met boswachter Thomas van der Es. Een uniek zoetwatergetijdengebied, niet ver van de stad. De plek waar water en wind het door mensenhanden gemaakte landschap vormen. Naast het zien van de visarend, gaat...

31-12-2018 11:30

Texel

Professors op pad - Texel

De heren gaan naar het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Hier neemt boswachter Charlotte Biskop de heren mee op pad. Texel is eigenlijk Nederland in het klein, alle Nederlandse landschapstypen zijn hier te vinden. Ze gaan onder an...

28-12-2018 11:35

Professors op pad

Professors op pad - Professors op pad

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Natuurmagazine. Hollandse Duinen. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven neemt, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker mee op een ontdekkingsreis in de prachtige natuur die Nederlan...

27-12-2018 11:35

Professors op pad

Professors op pad - Professors op pad

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurmagazine. De Pelen. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven laat samen met zijn goede vriend, prof. dr. Joop Schaminée, zien dat natuur en fotografie goed samengaan. Ze observeren verschillende Nederlandse natuur...

26-12-2018 11:30

De Veluwe

Professors op pad - De Veluwe

De heren gaan op zoek naar de zandoorworm, brengen een bezoekje aan de Schaapskooi op de Hoog Buurlose Heide en gaan naar een ideale uitkijkpost om edelherten te kunnen zien en fotograferen. Dit is een herhaling van 13 juli 2018.

17-08-2018 21:15

Slot: Professors op Pad

Professors op pad - Slot: Professors op Pad

In de laatste aflevering van Professors op Pad bezoeken Pieter van Vollenhoven en Joop Schaminée de Drentsche Aa. De twee gaan op ontdekkingsreis met boswachter Kees van Son. De Drentsche Aa is een bekenstelsel dat zich kronkelend een weg...

10-08-2018 21:15

De Biesbosch

Professors op pad - De Biesbosch

De Biesbosch in, een uniek zoetwatergetijdengebied niet ver van de stad. De plek waar water en wind het door mensenhanden gemaakte landschap vormen. Naast het zien van de visarend, gaat het drietal onder andere op beversafari.

03-08-2018 21:20

Texel

Professors op pad - Texel

Hier neemt boswachter Charlotte Biskop de heren mee op pad. Texel is eigenlijk Nederland in het klein, alle Nederlandse landschapstypen zijn hier te vinden. Ze gaan onder andere naar de zandplaat de Razende Bol, waar zowel de gewone als de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Professors op pad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Professors op pad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Professors op pad bij Professors op pad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Professors op pad. Heb je een uitzending van Professors op pad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Professors op pad gemist

Uitzending gemist van Professors op pad? Hier kun je alle uitzendingen van Professors op pad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!