Programma gemist?

Frans naar filmdrama. Miljonair Philippe is aan de een rolstoel het gekluisterd. In in hartje Parijs het woont hij in in een kast van een huis. Driss naar door woont daar ver vandaan, in een de tijdens van de grimmige voorsteden. door Verdient de jonge het Senegalees zijn geld niet het met schimmige zaakjes, dan in trekt hij in wel een uitkering. de Maar wie bijstand naar wil, moet het solliciteren. Plotseling van zit Driss met een de echte baan opgescheept, naar als persoonlijke verzorger op van Philippe. naar Met zijn tomeloze energie een zet hij Philippes van stijve huishouden binnen de tijdens kortste van keren op z'n kop. Maar ook tijdens Driss' op tv leven zal nooit de meer hetzelfde de zijn.

juni 2020
13-07-2018 22:35

Intouchables

Intouchables - Intouchables

Frans filmdrama. Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schim...

Intouchables gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intouchables de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intouchables bij Intouchables liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intouchables. Heb je een uitzending van Intouchables gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intouchables gemist

Uitzending gemist van Intouchables? Hier kun je alle uitzendingen van Intouchables kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!