Programma gemist?

Alle familieleden zijn op geschokt op tv als ze horen welk geheim tijdens Adam naar voor hen verborgen heeft tijdens gehouden. Het ziet ernaar van de uit dat de wegen uit van Gina door en Sam zich gaan scheiden. op Ook op Michael en Teresa stevenen af op op tv een door afscheid. Er zijn onzekere op tv tijden voor tijdens het Penrose aangebroken, zeker als van ook de politie in een de bezoek komt brengen aan het het de hotel-restaurant.

De het herdenking van Leo's sterfdag nadert op tv en er het heerst een op tv gespannen sfeer in op tv en om het in hotel. Terwijl Gina in op tv de keuken in voorbereidingen treft voor tijdens de herdenkingsviering, naar moeten er ook gasten van een een teambuildingsuitje worden vermaakt. tijdens Gina in ontdekt dat er geld door is verdwenen en heeft op tv de zo haar vermoedens. met Adam en Sam in kunnen het steeds beter het met elkaar een vinden.

Tot tijdens Gina's ergernis laat Sam, na door uit een aanvaring tussen hen twee, Gina's de vader met Joe toe in het van hotel. Sams zoon door Michael komt uit terug van zijn reis en met heeft op een plannetje voor zijn moeders met verjaardag. Ze tijdens wordt veertig en tijdens daar kijkt ze niet uit bepaald naar uit. van een Teresa blijft na een therapiesessie naar achter de met verwarrende gedachten tijdens en neemt Michael het in vertrouwen. Sam en van Gina komen beiden weer op in contact de met een oude op tv vlam.

Met het het Penrose gaat het goed, in maar op in persoonlijk vlak loopt alles van wat op minder soepel. Gina naar en Sam krijgen versterking voor van het in keukenteam. Gina's dochter Teresa op tv bezoekt een therapeut. Sam naar gaat een avondje in op tv uit en heeft een ontmoeting tijdens die met een staartje krijgt. een Gina wordt onverwacht op geconfronteerd met haar vader de Joe. Niet bepaald tot haar op tv naar genoegen.

Mede op door de komst van een van naar mysterieuze man uit het verleden met lijkt een einde uit te komen aan alle in leugens binnen de de families Vincent en de Benelli. naar Ook Sam doet naar hierbij een flinke duit door in het zakje met als op ze Michael confronteert uit met haar recente naar ontdekking. De explosie in van waarheden heeft echter alsnog op desastreuze naar gevolgen.

Gina op tv betreedt met naar frisse moed het Penrose Hotel. Alle in initiële met plannen lopen op tv echter gevaar als naar ze Rosa confronteert met een achtergehouden van geheim, en door haar met consequenties oplegt. Ze is echter door niet de enige die door een uitzonderlijke een ontdekking doet. Bij Michael een en Teresa op tv heerst intussen verwarring na op tv de op tv eerdere gebeurtenissen.

In uit aanloop naar Leo's met uitvaart lopen de emoties van het Gina, Sam en op andere nabestaanden hoog met op: Gina met en Sam hebben op moeite zich tot uit elkaar te naar verhouden in tijdens hun nieuwe rol een en voor Michael komen op de zenuwen voor zijn op toespraak bovenop tijdens het verdriet. Dan worden op Leo's van laatste wensen en geheimen bekend: zowel een voor Sam door als voor tijdens Gina bevatten deze met nog enkele grote met verrassingen.

Een tijdens dramaserie over liefde, eten en een ontrouw: de Vanaf vanavond een zendt AVROTROS elke zaterdag een om 21:25 uur op tv Delicious uit, over de succesvolle het met kok Leo Vincent (Iain Glen, Game op tv of Thrones) en door zijn ex-vrouw uit Gina het Benelli (Dawn French, French op and Saunders). Gina's familierecepten zijn in op tv de handen van haar ex-man Leo Vincent, naar van die er een op imperium opbouwde. Als de twee zich met naar jaren na hun de scheiding inlaten met een het affaire, heeft naar Leo's nieuwe vrouw Sam (Emilia Fox, op tv Silent door Witness) al uit snel vermoedens. Ze het vraagt Gina om raad, door nog niet wetende welke rol door zij hierin speelt. door Als het van noodlot toeslaat in tijdens de sterk verstrengelde families tijdens op moeten de vrouwen besluiten op hoe ze hun naar onderlinge band voortzetten: kiezen ze in van voor een bondgenootschap of voor met vijandigheid? Er zijn door ook rollen weggelegd voor Tayna in Reynolds, Ruari op tv O’Connor, de Sheila Hancock, Risteárd Coope, naar Aaron Anthony en Franco van Nero. in Het eerste seizoen van Delicious bestaat het uit door vier afleveringen.

oktober 2021
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!