Programma gemist?

Alle familieleden zijn met geschokt als ze op het horen welk geheim Adam voor hen een verborgen heeft uit gehouden. van Het ziet ernaar uit dat de met wegen van de Gina en Sam van zich gaan naar scheiden. Ook van Michael en Teresa stevenen de af op een een afscheid. Er op zijn onzekere tijden voor het door Penrose aangebroken, op zeker als met ook de politie een bezoek een komt brengen aan het uit naar hotel-restaurant.

De met herdenking van Leo's de sterfdag nadert en er heerst uit een gespannen sfeer het in een en om het hotel. naar Terwijl Gina in de met keuken uit voorbereidingen treft de voor de herdenkingsviering, in moeten er ook gasten van in een van teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina met ontdekt dat op er geld is verdwenen en heeft naar zo haar vermoedens. op tv Adam in en Sam kunnen het de steeds beter met van elkaar op vinden.

Tot uit Gina's ergernis laat door Sam, na een van aanvaring tussen hen twee, Gina's op tv vader Joe toe van in het een hotel. Sams zoon naar Michael komt terug van het zijn reis en op heeft een een plannetje voor door zijn moeders verjaardag. Ze wordt van veertig en daar met kijkt ze een niet bepaald van naar uit. door Teresa blijft na een door therapiesessie achter met verwarrende gedachten uit en een neemt Michael in door vertrouwen. Sam in en Gina komen beiden weer op in contact met een de oude tijdens vlam.

Met in het Penrose gaat een het goed, een maar op persoonlijk vlak loopt met alles wat de minder soepel. Gina en met Sam krijgen een versterking voor het keukenteam. een Gina's dochter Teresa bezoekt tijdens een uit therapeut. Sam gaat uit een avondje uit van en heeft een ontmoeting op tv die een uit staartje krijgt. Gina wordt op onverwacht geconfronteerd met het haar vader Joe. met Niet bepaald tot het haar een genoegen.

Mede van door de komst van door een mysterieuze man uit op tv het verleden lijkt in een einde op te uit komen aan alle door leugens binnen de families Vincent en met Benelli. op Ook Sam het doet hierbij een flinke duit in naar het een zakje als ze Michael door confronteert met haar de recente ontdekking. op tv De explosie van waarheden naar heeft echter alsnog van desastreuze door gevolgen.

Gina betreedt tijdens met frisse moed het het Penrose Hotel. tijdens Alle initiële naar plannen lopen echter gevaar als uit op tv ze Rosa confronteert met een door achtergehouden de geheim, en haar consequenties oplegt. Ze de is door echter niet de tijdens enige die een uitzonderlijke ontdekking een doet. Bij Michael de en Teresa het heerst intussen verwarring op na naar de eerdere gebeurtenissen.

In tijdens aanloop naar Leo's uitvaart van lopen de emoties de van Gina, Sam met en de andere nabestaanden hoog op: Gina tijdens en Sam hebben moeite de zich tot elkaar van op tv te verhouden in van hun nieuwe rol en voor naar Michael komen van de zenuwen het voor zijn toespraak bovenop het verdriet. in Dan worden Leo's door het laatste wensen en geheimen bekend: zowel op voor op tv Sam als voor Gina naar bevatten de deze nog enkele grote een verrassingen.

Een de dramaserie over liefde, eten het en ontrouw: op tv Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke de zaterdag om 21:25 tijdens het uur Delicious uit, over met de succesvolle kok Leo Vincent het door (Iain Glen, Game of Thrones) en het met zijn ex-vrouw Gina Benelli uit (Dawn French, in French and Saunders). Gina's familierecepten zijn in in handen het van haar ex-man Leo een Vincent, die er een in een imperium opbouwde. Als de door twee zich jaren na hun op scheiding inlaten met op tv een een affaire, heeft Leo's door nieuwe vrouw Sam (Emilia Fox, een Silent Witness) naar al snel vermoedens. Ze naar een vraagt Gina om raad, nog het niet wetende op welke rol zij hierin van speelt. Als het een noodlot toeslaat in de met sterk verstrengelde families van van moeten de vrouwen besluiten een hoe ze hun naar onderlinge band tijdens voortzetten: kiezen ze voor tijdens een bondgenootschap of voor de vijandigheid? Er zijn ook uit rollen een weggelegd voor Tayna Reynolds, op tv Ruari O’Connor, tijdens Sheila Hancock, Risteárd door Coope, Aaron Anthony tijdens en Franco Nero. Het naar eerste seizoen met van Delicious bestaat in uit vier afleveringen.

januari 2021
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!