Programma gemist?

Alle het familieleden zijn geschokt van als ze horen welk geheim in Adam voor hen op tv in verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar een uit met dat de wegen van met Gina en Sam zich van gaan scheiden. de Ook Michael en Teresa door stevenen af op van een afscheid. Er in zijn onzekere tijden een voor het het Penrose aangebroken, zeker een als ook de de politie tijdens een bezoek komt brengen aan in het een hotel-restaurant.

De herdenking van op tv Leo's sterfdag nadert tijdens en er heerst een in een gespannen sfeer op in en om het hotel. van Terwijl Gina in de met keuken voorbereidingen treft het voor de herdenkingsviering, het moeten er door ook gasten van op tv een teambuildingsuitje naar worden vermaakt. Gina door ontdekt dat er geld een is verdwenen en heeft het zo haar vermoedens. op in Adam en Sam kunnen het een steeds beter met elkaar op tv op tv vinden.

Tot op Gina's ergernis laat Sam, van na een aanvaring tussen door op tv hen twee, Gina's vader Joe van toe van in het hotel. op tv Sams zoon Michael komt door terug van zijn een reis en heeft een plannetje van voor zijn moeders door verjaardag. Ze met wordt veertig tijdens en daar kijkt ze door niet bepaald de naar uit. Teresa in blijft na een een therapiesessie achter een met verwarrende gedachten en neemt Michael een in in vertrouwen. Sam en Gina komen op tv beiden uit weer in in contact met een oude het vlam.

Met het Penrose de gaat de het goed, maar op persoonlijk door vlak loopt alles tijdens wat minder soepel. door Gina op tv en Sam krijgen versterking voor met het keukenteam. Gina's tijdens dochter Teresa tijdens bezoekt een therapeut. Sam uit gaat de een avondje het uit en heeft een uit ontmoeting die een staartje krijgt. de Gina wordt onverwacht naar geconfronteerd met van haar vader Joe. Niet op tv bepaald tot naar haar het genoegen.

Mede door het de komst uit van een mysterieuze man uit uit het verleden tijdens lijkt een einde met te uit komen aan alle uit leugens binnen de families Vincent met en Benelli. Ook Sam van de doet hierbij een de flinke duit in het de zakje als op ze Michael confronteert het met haar recente ontdekking. De explosie naar van waarheden van heeft een echter alsnog desastreuze van gevolgen.

Gina betreedt van met frisse moed het de Penrose Hotel. Alle in initiële met plannen lopen echter gevaar als het ze Rosa naar confronteert met een tijdens achtergehouden geheim, en haar het consequenties in oplegt. Ze op tv is echter niet de enige door die een uitzonderlijke op ontdekking doet. Bij van Michael en het Teresa heerst intussen verwarring na op tv tijdens de eerdere gebeurtenissen.

In met aanloop naar Leo's uitvaart lopen uit de emoties van het Gina, Sam en naar andere de nabestaanden hoog op: Gina de en van Sam hebben moeite zich tot elkaar naar met te verhouden in hun nieuwe rol uit het en voor Michael komen de met zenuwen voor uit zijn toespraak bovenop het verdriet. het naar Dan worden Leo's laatste in wensen en geheimen bekend: zowel naar voor een Sam als voor Gina de bevatten deze op tv nog enkele grote met verrassingen.

Een in dramaserie over liefde, naar eten en naar ontrouw: Vanaf vanavond zendt uit AVROTROS elke zaterdag om 21:25 met uur op Delicious uit, over de uit succesvolle kok met Leo Vincent (Iain Glen, Game op tv op tv of Thrones) en zijn ex-vrouw de Gina door Benelli (Dawn French, French op tv and Saunders). Gina's familierecepten op tv zijn in handen van haar op in ex-man Leo Vincent, die er een tijdens imperium opbouwde. een Als de twee zich op tv jaren de na hun scheiding op inlaten met een door affaire, heeft Leo's nieuwe op tv vrouw door Sam (Emilia Fox, Silent tijdens Witness) al snel vermoedens. naar Ze vraagt Gina uit om de raad, nog niet wetende welke een rol van zij hierin speelt. Als het het noodlot toeslaat in tijdens de door sterk verstrengelde families moeten met de vrouwen een besluiten hoe ze hun onderlinge band uit voortzetten: kiezen ze met voor een tijdens bondgenootschap of voor vijandigheid? Er een zijn ook rollen op tv weggelegd voor naar Tayna Reynolds, het Ruari O’Connor, Sheila Hancock, uit Risteárd Coope, Aaron tijdens Anthony en Franco Nero. tijdens Het het eerste seizoen van de Delicious bestaat uit vier op afleveringen.

mei 2021
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!