Programma gemist?

Alle uit familieleden zijn geschokt als ze met van horen welk geheim Adam het voor hen een verborgen heeft gehouden. van Het ziet ernaar op tv uit dat de wegen van op tv Gina in en Sam zich gaan scheiden. uit Ook Michael en uit Teresa stevenen af op een met een afscheid. Er zijn op onzekere tijden voor het een Penrose aangebroken, zeker in als de ook de politie een bezoek van komt een brengen aan het uit hotel-restaurant.

De herdenking van van Leo's sterfdag nadert op en tijdens er heerst een gespannen de sfeer op in en om het met hotel. Terwijl Gina in de met in keuken voorbereidingen treft voor de met herdenkingsviering, met moeten er ook de gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. met Gina de ontdekt dat er het geld is verdwenen door en heeft zo haar vermoedens. een Adam en Sam uit kunnen van het steeds tijdens beter met elkaar met vinden.

Tot Gina's ergernis naar laat Sam, een na een aanvaring op tv tussen hen tijdens twee, Gina's vader Joe toe de in een het hotel. Sams zoon Michael op komt naar terug van in zijn reis en in heeft een plannetje voor zijn moeders op tv verjaardag. in Ze wordt veertig van en daar kijkt met ze niet bepaald naar op uit. Teresa blijft na van een therapiesessie uit achter met verwarrende gedachten in en neemt een Michael door in vertrouwen. Sam en op tv Gina komen beiden weer een in contact naar met een oude het vlam.

Met op tv het Penrose gaat het goed, van maar op van persoonlijk tijdens vlak loopt alles op wat minder soepel. met Gina en Sam het krijgen versterking voor op tv het keukenteam. Gina's dochter Teresa uit bezoekt een therapeut. Sam door gaat een avondje op tv uit naar en heeft een ontmoeting tijdens die een staartje een krijgt. Gina wordt tijdens onverwacht geconfronteerd met haar tijdens vader Joe. met Niet bepaald in tot haar op tv genoegen.

Mede door uit de op komst van een mysterieuze het man uit het op tv verleden lijkt een naar einde te komen aan alle met leugens naar binnen de families uit Vincent en naar Benelli. Ook Sam doet hierbij een door flinke duit naar in het naar zakje als ze Michael confronteert het met door haar recente tijdens ontdekking. De explosie van waarheden met heeft op echter alsnog desastreuze op tv gevolgen.

Gina betreedt met in frisse moed het het Penrose Hotel. op Alle initiële door plannen lopen echter gevaar als met naar ze Rosa confronteert met een achtergehouden op van geheim, en haar van consequenties oplegt. Ze is echter niet naar de uit enige die een naar uitzonderlijke ontdekking op tv doet. Bij Michael naar en Teresa heerst intussen een verwarring na de in eerdere gebeurtenissen.

In tijdens aanloop naar Leo's uitvaart op tv lopen de naar emoties van Gina, het Sam en andere nabestaanden naar hoog op: Gina op tv en door Sam hebben moeite zich de tot elkaar te verhouden op in hun nieuwe rol tijdens en voor in Michael op komen de zenuwen voor op zijn toespraak uit bovenop het verdriet. de Dan worden Leo's laatste wensen de en in geheimen bekend: zowel op voor Sam als voor op Gina bevatten de deze nog enkele grote van verrassingen.

Een in dramaserie over van liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond het zendt AVROTROS in elke zaterdag op om 21:25 uur Delicious op uit, over een de succesvolle met kok Leo Vincent (Iain Glen, met Game of Thrones) uit en zijn de ex-vrouw Gina op Benelli (Dawn French, French and Saunders). Gina's het familierecepten tijdens zijn in in handen van haar ex-man Leo de Vincent, een die er een imperium het opbouwde. Als in de twee zich naar jaren na hun de scheiding inlaten met een affaire, heeft in Leo's met nieuwe vrouw Sam (Emilia uit Fox, Silent Witness) al naar snel vermoedens. naar Ze vraagt Gina om in raad, nog naar niet wetende welke rol uit zij naar hierin speelt. Als door het noodlot toeslaat in de een sterk verstrengelde families een moeten de vrouwen de besluiten een hoe ze hun onderlinge een band voortzetten: op kiezen ze voor het een bondgenootschap of uit voor vijandigheid? Er uit zijn ook rollen naar weggelegd voor Tayna Reynolds, Ruari uit O’Connor, Sheila Hancock, in Risteárd tijdens Coope, Aaron Anthony en Franco tijdens Nero. uit Het eerste seizoen van Delicious van bestaat uit naar vier afleveringen.

september 2020
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!