Programma gemist?

Alle familieleden zijn een geschokt door als ze horen welk in geheim Adam voor hen een verborgen uit heeft gehouden. Het ziet ernaar naar uit op dat de met wegen van Gina en met Sam zich gaan scheiden. Ook het Michael en op Teresa op tv stevenen af op een afscheid. op tv Er de zijn onzekere tijden voor het Penrose van een aangebroken, zeker als ook de politie in naar een bezoek komt brengen aan het tijdens in hotel-restaurant.

De het herdenking van Leo's sterfdag nadert naar en de er heerst een de gespannen sfeer in en om van het hotel. door Terwijl Gina in de naar het keuken voorbereidingen treft voor de met herdenkingsviering, moeten er ook het gasten van tijdens een de teambuildingsuitje worden vermaakt. van Gina ontdekt dat er geld de is verdwenen en in heeft zo haar door vermoedens. met Adam en Sam kunnen het steeds tijdens beter met elkaar met met vinden.

Tot Gina's in ergernis laat Sam, na van een aanvaring op tv tussen hen twee, tijdens Gina's vader Joe naar toe in het hotel. het Sams op tv zoon Michael komt terug op tv van zijn reis naar en heeft door een plannetje voor de zijn moeders verjaardag. Ze wordt het veertig en de daar het kijkt ze niet op bepaald naar uit. Teresa blijft na in tijdens een therapiesessie achter met verwarrende met gedachten en neemt door Michael in van vertrouwen. Sam en Gina komen een beiden een weer in contact met op een oude op tv vlam.

Met het op Penrose gaat met het goed, op maar op persoonlijk vlak uit loopt alles wat minder soepel. door Gina en op Sam krijgen een versterking voor het keukenteam. de Gina's uit dochter Teresa bezoekt een therapeut. uit Sam gaat een avondje een uit en met heeft een een ontmoeting die een staartje op krijgt. door Gina wordt onverwacht geconfronteerd met haar tijdens vader Joe. het Niet bepaald tot haar op door genoegen.

Mede op door de komst van een tijdens mysterieuze man uit door het verleden lijkt een naar een einde te komen aan alle naar leugens binnen de tijdens families Vincent door en de Benelli. Ook Sam op doet hierbij een flinke duit tijdens in naar het zakje als het ze Michael confronteert met met haar recente ontdekking. De explosie de van waarheden naar heeft op tv echter alsnog desastreuze het gevolgen.

Gina betreedt met het op frisse moed het Penrose Hotel. door Alle een initiële plannen lopen echter gevaar als de ze Rosa confronteert een met een achtergehouden het een geheim, en haar consequenties oplegt. op tv Ze in is echter niet de op tv enige die een door uitzonderlijke ontdekking doet. van Bij Michael uit en Teresa heerst intussen verwarring na op de eerdere van gebeurtenissen.

In aanloop naar naar Leo's uitvaart van lopen tijdens de emoties van in Gina, Sam en tijdens andere nabestaanden hoog op: een Gina en Sam hebben moeite de zich uit tot elkaar te verhouden in door op tv hun nieuwe rol en tijdens voor Michael een komen de zenuwen voor de zijn toespraak bovenop door het verdriet. Dan een worden Leo's laatste wensen en naar uit geheimen bekend: zowel voor van Sam als voor Gina het bevatten deze nog op enkele grote een verrassingen.

Een het dramaserie over door liefde, eten en ontrouw: op tv Vanaf vanavond zendt een AVROTROS elke zaterdag om 21:25 het uur met Delicious uit, over door de succesvolle kok met Leo Vincent (Iain Glen, Game tijdens of Thrones) de en zijn ex-vrouw de Gina met Benelli (Dawn French, in French and Saunders). Gina's familierecepten zijn door in handen van haar met ex-man Leo door Vincent, die door er een uit imperium opbouwde. Als de twee de zich jaren in na hun scheiding inlaten met van een het affaire, heeft Leo's nieuwe vrouw door Sam door (Emilia Fox, Silent Witness) al uit op tv snel vermoedens. Ze met vraagt Gina om raad, nog niet een wetende welke op rol zij hierin speelt. tijdens Als het noodlot tijdens toeslaat een in de sterk naar verstrengelde families moeten de vrouwen in op tv besluiten hoe ze hun onderlinge band uit voortzetten: de kiezen ze voor een bondgenootschap met of voor in vijandigheid? Er zijn ook rollen de weggelegd voor door Tayna Reynolds, Ruari O’Connor, op tv Sheila de Hancock, Risteárd Coope, Aaron naar Anthony en met Franco Nero. Het een eerste seizoen van Delicious met bestaat uit vier de afleveringen.

mei 2020
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!