Programma gemist?

Alle familieleden met zijn geschokt als van ze het horen welk geheim Adam tijdens voor hen verborgen heeft in gehouden. Het ziet ernaar in de uit dat de wegen op van Gina op tv en Sam zich gaan scheiden. Ook van Michael en op Teresa stevenen af het op een uit afscheid. Er zijn onzekere tijdens tijden voor op het Penrose aangebroken, zeker als naar ook de uit politie een met bezoek komt brengen aan het in met hotel-restaurant.

De de herdenking van Leo's een sterfdag nadert en het er heerst een gespannen sfeer van in en tijdens om het hotel. Terwijl op Gina in door de keuken voorbereidingen uit treft voor de herdenkingsviering, op tv moeten er ook uit gasten van de een teambuildingsuitje worden vermaakt. op tv Gina met ontdekt dat er geld door is het verdwenen en heeft naar zo haar vermoedens. Adam en Sam tijdens de kunnen het steeds van beter met elkaar naar vinden.

Tot Gina's ergernis met laat Sam, na op tv een een aanvaring tussen naar hen twee, Gina's vader Joe van toe in door het hotel. Sams het zoon Michael komt terug van tijdens zijn reis en in heeft naar een plannetje in voor zijn moeders verjaardag. op Ze wordt veertig en op daar kijkt tijdens ze niet bepaald naar uit. een Teresa de blijft na een therapiesessie op tv achter met naar verwarrende gedachten en neemt uit Michael in vertrouwen. naar Sam op en Gina komen beiden door weer in contact met met een oude op tv vlam.

Met op het Penrose gaat met het goed, maar op tijdens persoonlijk met vlak loopt alles door wat minder soepel. tijdens Gina en Sam tijdens krijgen versterking voor het keukenteam. een Gina's dochter Teresa bezoekt uit uit een therapeut. Sam het gaat een avondje uit en van heeft een ontmoeting tijdens die met een staartje krijgt. uit Gina wordt onverwacht geconfronteerd tijdens met haar vader Joe. de Niet bepaald naar tot haar de genoegen.

Mede tijdens door de komst met van een mysterieuze man op uit op het verleden lijkt een op einde te komen aan alle door leugens binnen met de op families Vincent en Benelli. Ook van Sam doet hierbij een een flinke duit in het het zakje van als ze Michael confronteert van met tijdens haar recente ontdekking. een De explosie van waarheden heeft uit echter alsnog desastreuze uit een gevolgen.

Gina naar betreedt met met frisse moed het Penrose op Hotel. Alle initiële plannen een lopen echter gevaar de als ze uit Rosa confronteert in met een achtergehouden geheim, en haar uit consequenties oplegt. Ze in is uit echter niet de enige die met op tv een uitzonderlijke ontdekking doet. op Bij Michael en Teresa heerst in intussen op verwarring na uit de eerdere gebeurtenissen.

In aanloop naar het Leo's uitvaart de lopen met de emoties van Gina, naar Sam en andere nabestaanden hoog op op: Gina en op tv Sam hebben moeite een zich met tot elkaar te verhouden in op naar hun nieuwe rol en voor Michael door komen een de zenuwen tijdens voor zijn toespraak bovenop het verdriet. door Dan worden uit Leo's laatste de wensen en geheimen bekend: het zowel voor Sam als een voor op Gina bevatten uit deze nog enkele met grote verrassingen.

Een een dramaserie over liefde, tijdens eten en van ontrouw: Vanaf vanavond het zendt AVROTROS elke zaterdag het om 21:25 uur Delicious op tv uit, over in de succesvolle kok een Leo Vincent (Iain Glen, Game op het of Thrones) en zijn de ex-vrouw Gina Benelli (Dawn tijdens French, French and Saunders). Gina's naar familierecepten zijn in door handen naar van haar ex-man Leo Vincent, door die er naar een imperium opbouwde. tijdens Als de twee van zich op jaren na hun scheiding tijdens inlaten met een affaire, heeft op Leo's een nieuwe vrouw Sam (Emilia Fox, op tv Silent Witness) het al door snel vermoedens. Ze vraagt van Gina om raad, uit nog niet wetende welke een rol zij op tv hierin speelt. op Als het noodlot toeslaat in de het sterk verstrengelde uit families met moeten de vrouwen in besluiten hoe ze hun onderlinge naar band voortzetten: kiezen ze van voor met een bondgenootschap of voor vijandigheid? Er het zijn ook van rollen op weggelegd voor Tayna Reynolds, in Ruari O’Connor, Sheila Hancock, Risteárd op tv Coope, Aaron Anthony op tv met en Franco Nero. Het eerste seizoen in van Delicious een bestaat uit vier de afleveringen.

oktober 2020
05-01-2019 17:05

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden...

04-01-2019 17:05

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina o...

03-01-2019 17:05

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaal...

02-01-2019 14:10

Aflevering 1

Delicious - Aflevering 1

Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die ee...

04-08-2018 21:35

Aflevering 4

Delicious - Aflevering 4

Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontd...

28-07-2018 21:35

Aflevering 3

Delicious - Aflevering 3

Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim, en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking do...

21-07-2018 21:35

Aflevering 2

Delicious - Aflevering 2

In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet...

14-07-2018 21:40

Nieuw: dramaserie Delicious

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Sau...

Delicious gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Delicious de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Delicious bij Delicious liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Delicious. Heb je een uitzending van Delicious gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!