Programma gemist?

Artiesten met als Lady Gaga, op Miley Cyrus, Kesha, John door Legend, Chris Martin, Shawn op tv Mendes uit en Ed de Sheeran zingen liedjes van en met in de Elton John. In dit galaconcert wordt de Elton John door door collega-artiesten gelauwerd met als veelzijdig artiest. Elton van met John sleepte in zijn loopbaan op meer dan 35 gouden van en 25 platinum de platen in naar de wacht en naar verkocht meer dan 300 een miljoen platen wereldwijd. door in Hij won vijf maal een tijdens Grammy. In deze show de wordt het hij bejubeld met een uitvoeringen van zijn eigen hits, in nu gezongen op door een artiesten die dit jaar zelf uit genomineerd waren de voor een uit Grammy of er een zelfs één in de wacht de sleepten. Onder het meer Lady Gaga, de Miley Cyrus, Kesha, John Legend, met Chris Martin, Shawn naar Mendes en de Ed in Sheeran treden er door op met indrukwekkende versies van de Elton John de zijn hits. Zo waagt John naar Legend tijdens zich aan de 'Don't let the sun van go down naar on me' en zingt op tv Ed Sheeran 'Candle in door the wind'. Lady tijdens Gaga van brengt 'Your Song' tijdens ten gehore. Ook wordt Elton op John toegesproken op tv over zijn bijdrage aan de een homo-emancipatie en in strijd tegen het aids. Maar ook Elton door John op zelf laat van met zich horen en het verschijnt op het podium om een door met aantal van zijn door grootste hits te in zingen. Dit concert op is onderdeel van de traditie om op tv ieder jaar, door aansluitend op the Grammy op tv de Awards in februari, een grote artiest het uit in de schijnwerpers te zetten. Voorheen een waren tijdens dat onder meer in The Beatles, Frank tijdens Sinatra en Stevie van Wonder.

Artiesten als de Lady Gaga, op Miley Cyrus, Kesha, John met Legend, naar Chris Martin, Shawn Mendes en op tv Ed Sheeran zingen de liedjes van het en met Elton John. In op tv met dit galaconcert wordt Elton John door naar collega-artiesten gelauwerd als op veelzijdig artiest. Elton een John sleepte in met in zijn loopbaan meer naar dan 35 gouden en 25 platinum van platen in uit de wacht op en verkocht door meer dan 300 miljoen platen wereldwijd. op tv Hij van won vijf maal van een Grammy. in In deze show wordt hij bejubeld uit de met uitvoeringen van zijn met eigen hits, nu gezongen door door artiesten door die dit jaar zelf genomineerd uit in waren voor een Grammy of er het zelfs één in op tv de met wacht sleepten. met Onder meer Lady Gaga, Miley Cyrus, van Kesha, John Legend, op tv Chris Martin, in Shawn Mendes en Ed in Sheeran de treden er op met de indrukwekkende versies van het Elton John de zijn hits. van Zo waagt John Legend zich aan het de 'Don't let the op tv sun go down tijdens on me' en het zingt Ed Sheeran 'Candle in the het wind'. Lady Gaga tijdens brengt 'Your een Song' ten gehore. Ook met wordt Elton door John toegesproken over op zijn het bijdrage aan de homo-emancipatie tijdens en strijd door tegen aids. Maar tijdens ook Elton John zelf uit laat van zich horen en het verschijnt op het met podium om de een aantal uit van zijn op grootste hits te het zingen. Dit concert is de onderdeel van de traditie om in het ieder jaar, aansluitend op een the Grammy Awards in februari, tijdens een grote uit artiest het in de schijnwerpers te zetten. Voorheen de waren dat onder de meer The Beatles, een Frank het Sinatra en Stevie op tv Wonder.

juni 2021
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!