Programma gemist?

Artiesten als Lady door Gaga, Miley Cyrus, naar Kesha, John Legend, in het Chris Martin, Shawn Mendes en uit Ed Sheeran tijdens zingen liedjes op tv van en met Elton door John. In dit op tv galaconcert wordt Elton John door door collega-artiesten door gelauwerd als veelzijdig op tv artiest. Elton John van sleepte in uit zijn loopbaan meer van dan 35 gouden en 25 de platinum platen met in de wacht op en verkocht meer dan 300 op miljoen platen naar wereldwijd. op tv Hij won vijf maal een op tv Grammy. In deze show van wordt hij bejubeld naar met uitvoeringen van van zijn de eigen hits, nu gezongen op tv door artiesten die tijdens dit jaar naar zelf genomineerd waren voor uit een op tv Grammy of er zelfs één in in de een wacht sleepten. op tv Onder meer Lady Gaga, Miley van Cyrus, tijdens Kesha, John Legend, Chris Martin, op tv Shawn Mendes naar en Ed Sheeran op treden er op de met indrukwekkende versies van op tv Elton John zijn hits. het Zo waagt het John Legend zich tijdens aan 'Don't let het the sun go met down on me' tijdens en zingt tijdens Ed Sheeran 'Candle in the de op wind'. Lady Gaga brengt 'Your met Song' tijdens ten gehore. Ook op tv wordt Elton John toegesproken tijdens over zijn bijdrage in aan de homo-emancipatie tijdens en strijd tegen naar aids. Maar ook Elton John tijdens zelf laat met van in zich horen en verschijnt op het door op podium om een aantal van op tv zijn grootste hits met te in zingen. Dit concert is door onderdeel van de in traditie om ieder jaar, op aansluitend op the Grammy naar Awards in februari, in een grote artiest in een in de schijnwerpers te zetten. een Voorheen van waren dat onder meer The Beatles, met Frank Sinatra en door een Stevie Wonder.

Artiesten als de Lady Gaga, Miley Cyrus, de Kesha, John Legend, het Chris Martin, het Shawn Mendes op tv en Ed de Sheeran zingen liedjes van door en met een Elton John. In dit galaconcert wordt het door Elton John door uit collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig het artiest. Elton John sleepte in door zijn loopbaan de meer dan in 35 gouden en 25 platinum in platen in tijdens de wacht en een verkocht meer naar dan 300 miljoen naar platen wereldwijd. Hij een won vijf maal een door Grammy. In deze show met wordt naar hij bejubeld met uitvoeringen van in zijn de eigen hits, nu gezongen door de van artiesten die dit de jaar zelf genomineerd waren een voor een uit Grammy of er zelfs één de in de het wacht sleepten. van Onder meer Lady het Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, naar Chris Martin, Shawn de Mendes tijdens en Ed Sheeran treden met er op met indrukwekkende de versies van Elton door John zijn met hits. Zo waagt op John Legend zich aan een 'Don't met let the de sun go down on me' naar en zingt Ed Sheeran met door 'Candle in the op wind'. Lady Gaga brengt tijdens 'Your Song' ten gehore. uit Ook het wordt Elton John door toegesproken over zijn bijdrage de aan de homo-emancipatie en strijd op tv tegen aids. Maar een ook een Elton John zelf op tv laat van van zich horen en verschijnt de op het podium om een een aantal van zijn de op tv grootste hits te zingen. Dit met concert is onderdeel tijdens van de traditie om een het ieder jaar, aansluitend op the uit Grammy Awards in februari, het uit een grote artiest in de schijnwerpers uit te zetten. Voorheen het door waren dat onder met meer The Beatles, Frank tijdens Sinatra en Stevie in Wonder.

februari 2021
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!