Programma gemist?

Artiesten van als Lady Gaga, tijdens Miley Cyrus, Kesha, John Legend, het Chris Martin, met Shawn de Mendes en Ed het Sheeran zingen liedjes van en met tijdens Elton John. In tijdens dit galaconcert van wordt het Elton John door collega-artiesten op gelauwerd als veelzijdig door artiest. Elton John sleepte door in uit zijn loopbaan meer dan de 35 gouden en 25 platinum een platen tijdens in de de wacht en verkocht tijdens meer dan 300 miljoen platen wereldwijd. van in Hij won vijf maal een op tv Grammy. in In deze show wordt hij uit bejubeld met op uitvoeringen van de zijn eigen hits, het nu gezongen door de artiesten die dit jaar zelf genomineerd met van waren voor een Grammy met of er zelfs één op in de uit wacht sleepten. de Onder meer Lady Gaga, naar Miley Cyrus, op tv Kesha, John Legend, met Chris Martin, Shawn van Mendes en Ed Sheeran treden op er op met tijdens indrukwekkende versies van het Elton John zijn hits. door Zo waagt John op tv Legend zich het aan van 'Don't let the van sun go down on me' op en zingt Ed naar Sheeran 'Candle in naar the wind'. Lady de Gaga brengt 'Your het Song' ten gehore. een Ook wordt uit Elton John toegesproken over zijn met bijdrage aan van de homo-emancipatie en met strijd tegen aids. Maar uit op ook Elton John zelf laat van een zich horen uit en verschijnt het op het podium om een tijdens de aantal van zijn grootste het hits te zingen. Dit naar concert is van onderdeel van de traditie om op tv op tv ieder jaar, aansluitend op de the Grammy Awards in februari, tijdens van een grote artiest in de door schijnwerpers te zetten. Voorheen tijdens waren dat onder de meer The Beatles, op tv de Frank Sinatra en Stevie uit Wonder.

Artiesten als Lady op Gaga, Miley Cyrus, het Kesha, uit John Legend, met Chris Martin, Shawn Mendes en Ed het Sheeran door zingen liedjes van en met tijdens Elton John. de In dit galaconcert het wordt Elton John door het collega-artiesten op tv gelauwerd als naar veelzijdig artiest. Elton John tijdens sleepte in zijn loopbaan op meer op tv dan 35 gouden van en 25 platinum platen door in de wacht en de verkocht op tv meer dan 300 tijdens miljoen platen wereldwijd. Hij won een vijf maal een Grammy. een In tijdens deze show wordt hij bejubeld van uit met uitvoeringen van door zijn eigen hits, nu gezongen door door de artiesten die dit jaar zelf tijdens genomineerd door waren voor een het Grammy of er door zelfs één in de uit wacht sleepten. Onder meer Lady tijdens Gaga, Miley op Cyrus, Kesha, John Legend, op Chris van Martin, Shawn Mendes en tijdens Ed Sheeran treden er van uit op met indrukwekkende op tv versies van Elton John tijdens zijn hits. Zo naar waagt John Legend zich aan uit 'Don't let een the sun tijdens go down on me' op en op tv zingt Ed Sheeran 'Candle op tv in the op wind'. Lady Gaga uit brengt 'Your Song' uit ten gehore. Ook wordt Elton John met toegesproken een over zijn bijdrage aan de de homo-emancipatie op en strijd tegen aids. tijdens Maar ook Elton John in zelf met laat van zich uit horen en op verschijnt op het podium om de een aantal van zijn op tv grootste naar hits te door zingen. Dit concert een is onderdeel van de traditie om met naar ieder jaar, aansluitend een op the Grammy Awards in het februari, een grote artiest uit in de op tv schijnwerpers te op zetten. Voorheen waren dat onder uit meer The tijdens Beatles, Frank Sinatra en een Stevie in Wonder.

oktober 2020
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!