Programma gemist?

Artiesten als Lady met Gaga, Miley van Cyrus, Kesha, John Legend, het naar Chris Martin, Shawn de Mendes en Ed door Sheeran zingen liedjes op tv van en met Elton John. In met dit van galaconcert wordt op tv Elton John door collega-artiesten gelauwerd als naar op veelzijdig artiest. Elton John sleepte op tv in zijn loopbaan tijdens meer door dan 35 gouden naar en 25 platinum platen in door de wacht uit en verkocht meer door dan 300 uit miljoen platen wereldwijd. de Hij won vijf naar maal een Grammy. In deze de show het wordt hij bejubeld met naar uitvoeringen van zijn met eigen hits, nu gezongen van door artiesten die uit dit op tv jaar zelf genomineerd uit waren voor een Grammy of er van door zelfs één in de tijdens wacht sleepten. Onder meer een Lady op Gaga, Miley Cyrus, met Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn van Mendes en Ed de Sheeran van treden er op van met indrukwekkende versies van in Elton John zijn de hits. de Zo waagt John Legend zich aan met 'Don't let door the door sun go down on op tv me' en zingt Ed op tv Sheeran op 'Candle in the tijdens wind'. Lady Gaga door brengt 'Your Song' ten gehore. van Ook wordt Elton John in toegesproken over zijn van bijdrage door aan de homo-emancipatie een en strijd met tegen aids. Maar ook Elton naar John zelf laat van naar zich het horen en door verschijnt op het podium om van een aantal van zijn met grootste uit hits te zingen. Dit de concert is tijdens onderdeel van de het traditie om ieder door jaar, aansluitend op de the Grammy Awards de in februari, een grote artiest het in de tijdens schijnwerpers te zetten. van Voorheen op tv waren dat onder meer The van Beatles, Frank naar Sinatra en op tv Stevie Wonder.

Artiesten in als Lady Gaga, in Miley Cyrus, Kesha, John Legend, in het Chris Martin, Shawn Mendes op tv en Ed Sheeran in zingen liedjes van naar en met Elton John. een In dit het galaconcert wordt Elton met John door collega-artiesten gelauwerd als op veelzijdig artiest. tijdens Elton John op sleepte in zijn loopbaan op tv meer op tv dan 35 gouden en 25 platinum op platen in de op tv wacht een en verkocht op tv meer dan 300 tijdens miljoen platen wereldwijd. Hij won het vijf maal een van Grammy. In deze op show wordt uit hij bejubeld met uitvoeringen door van zijn een eigen hits, nu gezongen door van op artiesten die dit jaar zelf genomineerd naar waren voor de een Grammy of er op tv zelfs één in naar de wacht sleepten. in Onder meer Lady uit Gaga, Miley met Cyrus, uit Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn tijdens Mendes en Ed door Sheeran treden er een op met indrukwekkende op versies van Elton van John zijn naar hits. Zo waagt door John Legend de zich aan 'Don't let uit the het sun go down on me' tijdens en naar zingt Ed Sheeran 'Candle in op tv the tijdens wind'. Lady Gaga brengt 'Your van Song' ten uit gehore. Ook wordt Elton op tv John toegesproken over door zijn bijdrage aan de tijdens homo-emancipatie en op tv strijd tegen aids. met Maar van ook Elton John zelf laat in van zich horen van en verschijnt op de het uit podium om een aantal van naar zijn grootste hits te in zingen. Dit concert uit is onderdeel van op tv de traditie om uit ieder jaar, aansluitend op op the het Grammy Awards in februari, uit een in grote artiest in de schijnwerpers een het te zetten. Voorheen waren dat onder een meer een The Beatles, Frank van Sinatra en in Stevie Wonder.

december 2021
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!