Programma gemist?

Artiesten als op tv Lady een Gaga, Miley Cyrus, op Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn door Mendes en een Ed Sheeran de zingen liedjes van en een met Elton John. In het dit galaconcert uit wordt Elton John door door collega-artiesten gelauwerd van als veelzijdig artiest. een Elton John sleepte in in zijn een loopbaan meer dan 35 gouden een door en 25 platinum platen in de op wacht uit en verkocht meer dan 300 het in miljoen platen wereldwijd. Hij door won vijf maal een de Grammy. In deze show op tv wordt het hij bejubeld met van uitvoeringen van zijn van eigen hits, naar nu gezongen door artiesten die op dit jaar zelf in genomineerd waren door voor een Grammy of uit er zelfs één uit in de wacht sleepten. het een Onder meer Lady de Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, van Chris uit Martin, Shawn Mendes en Ed op Sheeran treden op tv er het op met indrukwekkende versies van van Elton John zijn hits. tijdens Zo het waagt John Legend op zich aan 'Don't let the in naar sun go down van on me' en uit zingt Ed Sheeran 'Candle door in the wind'. Lady op Gaga brengt 'Your Song' de ten een gehore. Ook wordt op Elton John het toegesproken over zijn bijdrage uit aan de op homo-emancipatie en strijd tegen aids. Maar op tv ook Elton door John uit zelf laat van zich horen en van verschijnt op het naar door podium om een aantal van zijn naar grootste hits te in zingen. Dit uit concert is onderdeel van met de traditie in om ieder jaar, naar aansluitend het op the Grammy Awards in februari, de het een grote artiest in de het schijnwerpers op tv te zetten. Voorheen de waren dat onder het meer The Beatles, Frank Sinatra door en Stevie op Wonder.

Artiesten als door Lady Gaga, naar Miley Cyrus, Kesha, John op tv Legend, Chris Martin, Shawn in Mendes het en Ed Sheeran zingen het liedjes van en met een het Elton John. In dit galaconcert wordt uit Elton op tv John door het collega-artiesten gelauwerd als tijdens veelzijdig artiest. Elton John op sleepte in zijn loopbaan op meer de dan 35 gouden en 25 uit platinum platen tijdens in de op tv wacht en verkocht naar meer dan 300 de miljoen platen wereldwijd. Hij won vijf naar maal een een Grammy. een In deze show wordt het hij bejubeld met uitvoeringen de van zijn tijdens eigen hits, nu een gezongen door artiesten die dit het naar jaar zelf genomineerd waren voor op een Grammy of tijdens er zelfs één de in de wacht tijdens sleepten. Onder meer het Lady Gaga, Miley van Cyrus, Kesha, naar John Legend, Chris Martin, Shawn een Mendes en Ed tijdens Sheeran treden er met een op met indrukwekkende een versies van Elton John zijn hits. op Zo waagt John van Legend zich aan in 'Don't let op the op tv sun go down het on me' en zingt Ed Sheeran op 'Candle het in the wind'. Lady Gaga het brengt 'Your Song' tijdens ten met gehore. Ook wordt Elton John de toegesproken over met zijn bijdrage naar aan de homo-emancipatie en op tv strijd naar tegen aids. Maar van ook Elton John zelf laat in van naar zich horen en het verschijnt op het podium om een op aantal van op zijn grootste hits uit te zingen. van Dit concert is onderdeel van op tv naar de traditie om ieder jaar, aansluitend van op met the Grammy Awards van in februari, een grote op artiest in met de schijnwerpers te uit zetten. Voorheen waren dat met onder meer The het Beatles, van Frank Sinatra en Stevie het Wonder.

juli 2020
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!