Programma gemist?

Artiesten als een Lady Gaga, Miley Cyrus, tijdens Kesha, John Legend, op tijdens Chris Martin, Shawn Mendes naar en Ed op Sheeran zingen liedjes een van en met Elton John. In door dit galaconcert met wordt Elton John door op collega-artiesten gelauwerd tijdens als veelzijdig op tv artiest. Elton John sleepte in in zijn loopbaan meer uit dan 35 van gouden tijdens en 25 platinum platen de in de wacht en verkocht in meer tijdens dan 300 miljoen platen wereldwijd. tijdens Hij met won vijf maal in een Grammy. op tv In deze show wordt het hij bejubeld het met uitvoeringen van op zijn eigen hits, nu gezongen uit door naar artiesten die dit het jaar zelf genomineerd naar waren voor een met Grammy of er zelfs van één in tijdens de wacht sleepten. Onder meer naar Lady uit Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, van een Chris Martin, Shawn Mendes en tijdens Ed tijdens Sheeran treden er op met het indrukwekkende versies door van Elton John zijn hits. het op tv Zo waagt John Legend in zich aan 'Don't let the een sun go uit down on me' en met zingt van Ed Sheeran 'Candle in the de door wind'. Lady Gaga brengt 'Your Song' uit ten van gehore. Ook in wordt Elton John toegesproken over zijn naar bijdrage een aan de uit homo-emancipatie en strijd tegen aids. Maar de ook Elton John in zelf laat van uit zich horen naar en in verschijnt op het uit podium om een op aantal van zijn grootste hits de te zingen. Dit concert door is onderdeel van op van de traditie om ieder jaar, aansluitend op tv op the tijdens Grammy Awards een in februari, een in grote artiest in de naar schijnwerpers te zetten. op tv Voorheen waren dat onder in meer The Beatles, naar Frank Sinatra en tijdens Stevie van Wonder.

Artiesten in als Lady een Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, met Chris Martin, het Shawn Mendes en op Ed Sheeran zingen liedjes met tijdens van en met Elton John. In tijdens dit galaconcert wordt door op tv Elton John door collega-artiesten uit gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton het John sleepte in door zijn de loopbaan meer dan de 35 gouden een en 25 platinum platen in een de wacht en op tv verkocht tijdens meer dan 300 op miljoen platen wereldwijd. Hij won vijf op maal met een Grammy. In deze in show een wordt hij bejubeld het met uitvoeringen van zijn met eigen hits, nu gezongen het door artiesten in die dit jaar zelf naar genomineerd het waren voor een Grammy of tijdens er tijdens zelfs één in een de wacht sleepten. Onder meer uit Lady Gaga, door Miley Cyrus, Kesha, door John Legend, van Chris Martin, Shawn Mendes en Ed naar Sheeran naar treden er op met in indrukwekkende op versies van Elton John zijn hits. het Zo waagt John het Legend uit zich aan 'Don't van let the sun go down op op on me' en zingt uit Ed Sheeran 'Candle in the de wind'. het Lady Gaga het brengt 'Your Song' de ten gehore. Ook wordt het Elton John toegesproken op tv over zijn bijdrage aan de op homo-emancipatie en tijdens strijd tegen tijdens aids. Maar ook op tv Elton John door zelf laat van zich horen van en van verschijnt op het podium om een op aantal van zijn het een grootste hits te zingen. Dit tijdens concert is onderdeel het van de traditie om naar ieder jaar, naar aansluitend op the Grammy in Awards in op februari, een grote artiest het in de schijnwerpers uit te van zetten. Voorheen waren dat naar onder meer een The Beatles, Frank op tv Sinatra en Stevie tijdens Wonder.

januari 2020
29-12-2018 22:05

Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Elton John: I'm Still Standing - A Grammy® Salute

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

14-07-2018 22:15

Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute - Muziekprogramma: Galaconcert voor Elton John

Artiesten als Lady Gaga, Miley Cyrus, Kesha, John Legend, Chris Martin, Shawn Mendes en Ed Sheeran zingen liedjes van en met Elton John. In dit galaconcert wordt Elton John door collega-artiesten gelauwerd als veelzijdig artiest. Elton Jo...

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute bij Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute. Heb je een uitzending van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute gemist

Uitzending gemist van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute? Hier kun je alle uitzendingen van Elton John: I'm still standing - a Grammy Salute kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!