Programma gemist?

Lila door is haar met vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al van haar energie met steekt in op tv het imiteren van haar op idool. Polly en uit Shani proberen haar een eraan te herinneren in wat écht uit belangrijk is.

Polly in mag voor het eerst door meedoen aan op de grote wintersportwedstrijd. Haar oma uit helpt haar tijdens met de uit training. Polly wil heel graag een de trofee winnen, in maar dan moet in de ze eerst Griselle de en Gwen verslaan, en uit die spelen niet van eerlijk!

Door door een misverstand denkt Shani dat door Polly op de krachten tijdens van haar magische op medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd het naar op school te winnen. Polly probeert een het een goed te de maken.

Polly, Shani en uit Lila proberen een naar film te maken, het van maar worden steeds gestoord door een Pierce. Ze proberen van hem op tv bang te maken, door maar hij laat het zich niet wegjagen.

Animatieserie het over het avontuurlijke meisje het Polly. Met een magisch in apparaat kan op ze zichzelf op en haar vriendinnen de laten krimpen. Als minimensjes op beleven ze allerlei spannende het in avonturen.

Polly van en haar vriendinnen van maken zich naar op voor de de beste Halloween ooit! Maar Griselle met wil het medaillon in stelen...

Polly op tv heeft haar in vader iets beloofd, maar organiseert op met hetzelfde moment met een zwembadfeest. Ze op tv kan niet naar op twee plekken tegelijk door zijn, dus tijdens zal ze door moeten kiezen tussen haar van familie en haar een vrienden.

Griselle het heeft de hele van stad onder controle. Polly, Lila een en Shani naar zijn tijdens door haar opgesloten, dus zullen ze de een op Nicolas moeten vertrouwen om het iedereen te met redden.

Polly, Lila en met uit Shani organiseren het jaarlijkse in schoolfeest. Ze het moeten samenwerken met Nicolas, op tv die dol is in op complottheorieën. Griselle heeft een van plan om de tijdens hele stad te door van laten krimpen, dus ze moeten tijdens goed met oppassen.

Polly, Shani en tijdens met Lila zijn op zomerkamp. het Daar doen ze allerlei de leuke uit activiteiten, maar ze moeten van ook oppassen! Griselle en Gwen de zijn er namelijk de ook, met en die uit hebben het voorzien door op het magische met medaillon.

Animatieserie naar over het avontuurlijke meisje de Polly. Met tijdens een magisch apparaat door kan ze op zichzelf en haar op tv vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes naar beleven ze allerlei met spannende op avonturen.

Polly heeft het door superdruk, maar een toch besluit ze bakker tijdens Peanut te helpen. het Hij heeft namelijk tijdens het uit beste cupcakerecept naar van de wereld met ontdekt! Polly gebruikt uit haar superkrachten om massa's cupcakes door te bakken, de maar dan het raakt ze het medaillon met kwijt...

Polly en haar met vriendinnen een hebben een dierenclub met opgericht op school, maar op tv niemand lijkt uit geïnteresseerd. Polly gaat op op zoek naar bijzondere uit dieren om nieuwe in leden te werven, maar uit dat gaat tijdens helemaal in mis!

Polly, het Shani en Lila gaan naar door een fandag om het hun grote idolen uit te ontmoeten. Als door met Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, op gaan de meiden naar een uit haar op zoek.

De familie Pocket tijdens door gaat een dagje naar tijdens het strand. Polly op kan niet wachten een om haar kleine door onderzeeër te testen! Als de haar met vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat door Polly ernaar op met de zoek.

oktober 2020
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!