Programma gemist?

Lila uit is haar vriendinnen op tv helemaal vergeten omdat ze al op haar energie tijdens steekt in het door imiteren van het haar idool. Polly in en Shani uit proberen haar eraan te herinneren op tv wat écht belangrijk naar is.

Polly mag voor door het eerst meedoen tijdens aan in de grote wintersportwedstrijd. Haar van oma helpt de haar met de tijdens training. Polly wil heel op tv graag de trofee winnen, tijdens tijdens maar dan moet ze eerst uit Griselle en Gwen verslaan, een en die spelen de tijdens niet eerlijk!

Door een op tv misverstand denkt op tv Shani dat naar Polly de krachten van haar magische tijdens medaillon heeft gebruikt de om het de natuurkundewedstrijd op school te in winnen. Polly naar probeert het goed uit te met maken.

Polly, een Shani en Lila proberen van een film te naar maken, op tv maar worden steeds het gestoord door Pierce. Ze proberen in hem in bang te maken, maar hij van laat zich niet naar wegjagen.

Animatieserie op tv over het door avontuurlijke meisje Polly. met Met een magisch apparaat kan ze door zichzelf en haar naar vriendinnen op laten krimpen. het Als minimensjes beleven ze allerlei spannende in de avonturen.

Polly het en haar door vriendinnen maken zich in op voor de beste Halloween een ooit! Maar Griselle uit wil het het medaillon stelen...

Polly heeft een haar vader iets beloofd, door door maar organiseert op hetzelfde de moment een zwembadfeest. Ze kan uit niet op door twee plekken in tegelijk zijn, dus zal met ze moeten kiezen de tussen haar familie en uit haar op vrienden.

Griselle heeft door de hele stad tijdens onder controle. Polly, Lila uit en het Shani zijn door door haar opgesloten, dus zullen ze in op van Nicolas moeten vertrouwen om iedereen uit te een redden.

Polly, Lila met en Shani organiseren het door jaarlijkse schoolfeest. Ze met moeten samenwerken tijdens met Nicolas, van die dol is tijdens op complottheorieën. op tv Griselle heeft een van plan om de hele stad te uit door laten krimpen, dus op ze moeten goed van oppassen.

Polly, het Shani en Lila zijn op tijdens zomerkamp. door Daar doen ze met allerlei leuke in activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! het Griselle en Gwen van uit zijn er namelijk ook, het en die hebben het voorzien op op tv op het magische uit medaillon.

Animatieserie een over het avontuurlijke meisje Polly. naar Met een magisch in apparaat met kan ze zichzelf en op tv haar tijdens vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes een beleven het ze allerlei spannende uit avonturen.

Polly heeft met het superdruk, maar toch de besluit ze bakker het Peanut te helpen. van Hij heeft in namelijk het beste cupcakerecept de van in de wereld ontdekt! Polly gebruikt tijdens haar superkrachten om uit tijdens massa's cupcakes te bakken, maar de dan raakt ze uit het medaillon door kwijt...

Polly van en haar vriendinnen op hebben een dierenclub uit opgericht op school, maar niemand door lijkt de geïnteresseerd. Polly de gaat op zoek naar bijzondere dieren tijdens naar om nieuwe leden te uit werven, maar dat uit gaat helemaal door mis!

Polly, Shani het en Lila tijdens gaan naar de een fandag om hun grote idolen met te ontmoeten. Als op tv tijdens Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, in gaan de een meiden naar door haar op zoek.

De in familie Pocket gaat een dagje door naar het strand. door Polly met kan niet wachten om de haar naar kleine onderzeeër te testen! de Als haar vader de een bijzondere tijdens ring kwijtraakt, gaat tijdens Polly ernaar op het zoek.

augustus 2021
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!