Programma gemist?

Lila op tv is haar vriendinnen helemaal op tv vergeten omdat ze al een haar energie met steekt in het imiteren door uit van haar idool. op Polly en Shani proberen uit haar eraan te van herinneren wat écht belangrijk met is.

Polly mag op voor het op eerst meedoen op aan de grote een wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met naar de training. het Polly op wil heel graag de trofee winnen, van de maar dan moet de ze eerst Griselle en Gwen verslaan, met en die spelen van in niet eerlijk!

Door op een misverstand denkt Shani door dat Polly de krachten de van haar magische uit medaillon heeft met gebruikt om de natuurkundewedstrijd door op het school te winnen. uit Polly probeert het goed te op tv door maken.

Polly, het Shani en Lila proberen uit een film met te maken, maar worden op tv steeds gestoord in door Pierce. de Ze proberen hem van bang te maken, maar een hij laat zich niet uit wegjagen.

Animatieserie op over het naar avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch in apparaat de kan ze van zichzelf en haar een vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven de tijdens ze allerlei spannende tijdens avonturen.

Polly de en haar vriendinnen maken zich de op voor naar de beste Halloween een ooit! Maar Griselle wil de met het medaillon stelen...

Polly door heeft haar vader iets beloofd, met van maar organiseert op hetzelfde op moment een het zwembadfeest. Ze kan niet op twee op tv plekken tegelijk zijn, van dus zal ze op de moeten kiezen tussen haar in familie en haar met vrienden.

Griselle heeft de van van hele stad onder controle. Polly, met Lila en door Shani zijn door het haar opgesloten, dus zullen ze de op Nicolas het moeten op vertrouwen om iedereen in te redden.

Polly, Lila en uit op Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze uit moeten samenwerken met de Nicolas, het die dol is op complottheorieën. met Griselle heeft uit een plan om de door hele stad te naar op laten krimpen, dus ze moeten in goed door oppassen.

Polly, door Shani en naar Lila zijn op zomerkamp. Daar het doen ze van allerlei leuke activiteiten, maar ze het moeten van ook oppassen! Griselle een en Gwen het zijn er namelijk ook, op tv en die hebben het voorzien van op het in magische de medaillon.

Animatieserie over met het een avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch een een apparaat kan ze op zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. het Als minimensjes beleven op ze allerlei op spannende het avonturen.

Polly heeft tijdens het superdruk, maar de toch de besluit ze bakker Peanut te helpen. uit het Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept een van de op wereld ontdekt! Polly gebruikt van haar uit superkrachten om massa's in cupcakes te bakken, op maar dan raakt ze een het medaillon naar kwijt...

Polly uit en haar vriendinnen hebben op tv een op dierenclub opgericht op school, maar een niemand van lijkt geïnteresseerd. Polly naar gaat op zoek naar op tv bijzondere dieren om nieuwe naar leden te werven, maar het dat gaat naar helemaal naar mis!

Polly, tijdens Shani en Lila gaan op tv naar een fandag uit om hun grote een idolen van te ontmoeten. Als Shani's op favoriete actrice plotseling verdwijnt, in gaan de de meiden naar haar op een zoek.

De familie Pocket tijdens het gaat een dagje naar het uit strand. Polly kan op tv niet tijdens wachten om haar kleine onderzeeër het te testen! Als met haar vader een het bijzondere ring kwijtraakt, gaat op Polly ernaar een op met zoek.

maart 2021
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!