Programma gemist?

Lila is een haar vriendinnen helemaal vergeten het uit omdat ze al haar energie steekt het in het imiteren uit van haar idool. door Polly de en Shani proberen van haar eraan te herinneren wat in uit écht belangrijk is.

Polly mag met voor op het eerst meedoen aan de op tv grote wintersportwedstrijd. de Haar oma helpt op haar met de training. Polly van wil van heel graag de op trofee winnen, op tv maar dan moet het ze eerst Griselle en Gwen tijdens verslaan, en uit die spelen niet tijdens eerlijk!

Door een misverstand op denkt Shani het dat Polly de de krachten van haar van magische medaillon heeft uit gebruikt om de tijdens natuurkundewedstrijd op school op te in winnen. Polly probeert tijdens het goed te in maken.

Polly, op tv Shani en door Lila proberen een naar film te maken, van maar worden steeds gestoord naar door Pierce. Ze proberen hem op bang te maken, in maar het hij laat op zich niet wegjagen.

Animatieserie door over het op avontuurlijke meisje Polly. met Met een magisch apparaat uit kan ze zichzelf door en haar vriendinnen tijdens laten krimpen. het Als minimensjes beleven ze allerlei spannende naar de avonturen.

Polly van en haar vriendinnen maken het zich op voor van de een beste Halloween ooit! Maar Griselle tijdens wil het medaillon door stelen...

Polly het heeft haar vader iets beloofd, met van maar organiseert op hetzelfde het moment een zwembadfeest. het Ze kan de niet op twee plekken tegelijk de zijn, van dus zal ze moeten kiezen in tussen haar familie en in haar naar vrienden.

Griselle op heeft de hele uit stad onder in controle. Polly, Lila en een Shani zijn door met haar opgesloten, dus zullen door ze op tijdens Nicolas moeten vertrouwen de om iedereen te met redden.

Polly, Lila en op Shani organiseren van het jaarlijkse tijdens schoolfeest. Ze moeten op samenwerken met Nicolas, op tv die dol van is op complottheorieën. Griselle heeft op een naar plan om de hele uit stad te laten krimpen, dus naar ze moeten door goed op tv oppassen.

Polly, op tv Shani en Lila zijn op naar zomerkamp. tijdens Daar doen ze allerlei leuke naar activiteiten, met maar ze moeten ook oppassen! tijdens de Griselle en Gwen zijn er door namelijk ook, en die in hebben het met voorzien op de het magische op tv medaillon.

Animatieserie over het uit een avontuurlijke meisje Polly. Met tijdens een magisch apparaat kan ze een zichzelf en haar uit vriendinnen laten door krimpen. Als minimensjes door beleven ze het allerlei spannende in avonturen.

Polly heeft het de superdruk, maar met toch besluit de ze bakker Peanut te met helpen. het Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept tijdens de van de wereld ontdekt! Polly gebruikt in een haar superkrachten om de massa's cupcakes te bakken, op tv maar dan raakt de ze het medaillon de kwijt...

Polly het en haar vriendinnen hebben een het dierenclub door opgericht op in school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. van Polly uit gaat op zoek naar door bijzondere dieren om een nieuwe leden te in werven, maar dat gaat helemaal door door mis!

Polly, Shani en van Lila gaan het naar een naar fandag om hun grote idolen in van te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice van plotseling een verdwijnt, gaan de meiden naar uit haar op tijdens zoek.

De op familie Pocket gaat tijdens een dagje naar het strand. de Polly kan niet op wachten om een haar kleine het onderzeeër te testen! Als door haar vader een bijzondere het door ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op door een zoek.

juli 2020
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!