Programma gemist?

Lila op tv is haar de vriendinnen helemaal vergeten omdat ze naar al haar energie met steekt in het in imiteren van haar naar idool. Polly en op tv Shani op proberen haar eraan te herinneren wat in écht in belangrijk is.

Polly de mag voor met het eerst meedoen aan de grote het tijdens wintersportwedstrijd. Haar oma van helpt haar met de training. Polly een naar wil heel graag de trofee winnen, een maar dan moet de ze eerst Griselle tijdens en een Gwen verslaan, een en die spelen niet door eerlijk!

Door een misverstand de denkt Shani dat door Polly de uit krachten het van haar magische medaillon heeft gebruikt een het om de natuurkundewedstrijd op in school te uit winnen. Polly probeert het goed op tv te door maken.

Polly, met Shani en Lila proberen een uit film te maken, door maar worden op tv steeds gestoord door door Pierce. Ze een proberen hem bang te maken, naar door maar hij laat op tv zich niet wegjagen.

Animatieserie over het op tv avontuurlijke meisje Polly. van Met het een magisch apparaat kan uit ze zichzelf tijdens en haar vriendinnen laten krimpen. een Als minimensjes op beleven ze allerlei in spannende een avonturen.

Polly en van haar vriendinnen maken op tv zich op voor de een beste Halloween ooit! uit Maar Griselle naar wil het uit medaillon stelen...

Polly in heeft haar vader iets beloofd, de maar in organiseert op hetzelfde moment de een zwembadfeest. Ze kan op tv een niet op twee plekken tegelijk zijn, de dus zal ze van een moeten kiezen tussen haar naar familie en haar van vrienden.

Griselle heeft naar de hele stad de onder controle. Polly, Lila de en Shani door zijn van door haar opgesloten, dus zullen ze uit op Nicolas moeten de vertrouwen om een iedereen in te redden.

Polly, door Lila en Shani van organiseren het jaarlijkse op schoolfeest. Ze moeten op samenwerken met Nicolas, die op tv dol op tv is op complottheorieën. Griselle de heeft een plan om de tijdens hele door stad te het laten krimpen, dus ze moeten goed door van oppassen.

Polly, van Shani en Lila het zijn op zomerkamp. op Daar doen ze het allerlei leuke tijdens activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! uit Griselle en door Gwen zijn er op tv namelijk uit ook, en die hebben het het voorzien op het magische door in medaillon.

Animatieserie naar over het avontuurlijke door meisje Polly. op tv Met een magisch in apparaat kan ze zichzelf en haar in vriendinnen door laten krimpen. in Als minimensjes beleven ze allerlei van spannende naar avonturen.

Polly heeft het een superdruk, het maar toch besluit ze de bakker Peanut het te helpen. Hij heeft in namelijk in het beste cupcakerecept van de wereld op tv op ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten met om uit massa's cupcakes te naar bakken, maar dan raakt met ze het uit medaillon kwijt...

Polly en haar de vriendinnen door hebben een dierenclub opgericht naar op in school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. naar Polly gaat van op zoek in naar bijzondere dieren om nieuwe de leden te werven, maar door dat gaat op tv helemaal tijdens mis!

Polly, op tv Shani en Lila gaan een naar een fandag om naar hun grote uit idolen te tijdens ontmoeten. Als Shani's op favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan het de meiden naar door haar op op tv zoek.

De familie Pocket op tv gaat een een dagje naar het strand. uit Polly een kan niet wachten om naar haar kleine het onderzeeër te testen! Als de haar vader een bijzondere een ring kwijtraakt, met gaat uit Polly ernaar op met zoek.

oktober 2020
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!