Programma gemist?

Lila is tijdens haar vriendinnen helemaal uit vergeten omdat ze al van haar energie tijdens steekt tijdens in het imiteren van haar op tv idool. Polly van en Shani op proberen haar eraan te op tv herinneren wat écht de belangrijk is.

Polly het mag voor op het eerst meedoen aan de met grote wintersportwedstrijd. Haar het oma helpt haar met een de van training. Polly wil op tv heel graag de trofee winnen, door uit maar dan moet ze de eerst Griselle tijdens en Gwen verslaan, de en die spelen niet tijdens eerlijk!

Door een naar misverstand denkt Shani dat door in Polly de krachten van haar op tv magische medaillon uit heeft gebruikt om de tijdens natuurkundewedstrijd op school met te winnen. Polly probeert op het goed naar te in maken.

Polly, Shani de en Lila proberen een van film te het maken, maar worden tijdens steeds uit gestoord door Pierce. Ze proberen hem naar bang te de maken, maar hij laat uit zich uit niet wegjagen.

Animatieserie over het met avontuurlijke meisje Polly. uit met Met een magisch apparaat kan met ze zichzelf in en haar vriendinnen laten op krimpen. Als minimensjes beleven uit ze allerlei spannende de naar avonturen.

Polly en door haar vriendinnen maken zich in op voor de uit beste door Halloween ooit! Maar Griselle wil op tv op het medaillon stelen...

Polly heeft haar tijdens het vader iets beloofd, maar tijdens organiseert op hetzelfde op moment een zwembadfeest. Ze van kan niet op door twee plekken tegelijk de zijn, dus zal uit ze moeten kiezen tussen in haar familie tijdens en een haar vrienden.

Griselle heeft uit de hele naar stad onder uit controle. Polly, Lila naar en Shani zijn door tijdens haar opgesloten, dus zullen op ze op Nicolas moeten op tv vertrouwen om uit iedereen te door redden.

Polly, van Lila en Shani organiseren het het op tv jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten met samenwerken met Nicolas, tijdens die dol is op uit complottheorieën. Griselle heeft het een plan uit om de hele tijdens stad te het laten krimpen, dus ze de moeten goed in oppassen.

Polly, Shani tijdens en Lila zijn op een zomerkamp. de Daar doen ze allerlei tijdens leuke activiteiten, uit maar ze moeten ook een oppassen! op Griselle en Gwen zijn het er namelijk het ook, en die hebben het voorzien uit op het magische een met medaillon.

Animatieserie een over het door avontuurlijke meisje Polly. Met van een magisch apparaat van kan ze zichzelf en op tv haar vriendinnen laten op krimpen. een Als minimensjes beleven ze op allerlei spannende op tv avonturen.

Polly heeft het door superdruk, maar een toch besluit ze uit bakker Peanut uit te helpen. Hij van heeft namelijk naar het beste cupcakerecept uit van de wereld ontdekt! Polly de gebruikt haar van superkrachten om massa's cupcakes uit te bakken, maar uit dan het raakt ze het medaillon naar kwijt...

Polly en op tv haar het vriendinnen hebben een dierenclub opgericht met op op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly naar gaat op zoek tijdens het naar bijzondere dieren om nieuwe leden tijdens te met werven, maar dat naar gaat helemaal door mis!

Polly, Shani naar en Lila gaan naar naar een fandag op tv om hun grote idolen het te tijdens ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice in het plotseling verdwijnt, gaan op tv de meiden naar haar op een zoek.

De op familie Pocket het gaat een dagje naar in het strand. Polly kan tijdens niet wachten om haar het kleine onderzeeër het te testen! Als het haar vader een bijzondere een ring kwijtraakt, in gaat Polly ernaar op in uit zoek.

april 2021
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!