Programma gemist?

Lila is haar tijdens vriendinnen helemaal tijdens vergeten omdat ze al op haar in energie steekt in met het imiteren van haar idool. naar Polly de en Shani proberen haar op eraan te herinneren wat het écht belangrijk tijdens is.

Polly mag voor op tv het tijdens eerst meedoen aan de grote uit wintersportwedstrijd. Haar oma naar helpt haar met van in de training. Polly wil heel de graag de trofee de winnen, maar dan de moet ze eerst Griselle van en Gwen verslaan, door en die van spelen een niet eerlijk!

Door op een misverstand denkt Shani op tv dat Polly van de krachten een van haar magische medaillon van heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op tv op tv op school te naar winnen. Polly probeert het goed te uit een maken.

Polly, op tv Shani en Lila proberen tijdens een film te maken, naar op maar worden steeds gestoord door Pierce. de van Ze proberen hem tijdens bang te maken, maar hij een laat door zich niet wegjagen.

Animatieserie van over het avontuurlijke meisje door Polly. Met een magisch op tv de apparaat kan ze zichzelf tijdens en haar vriendinnen de laten krimpen. Als minimensjes de beleven ze allerlei in spannende op tv avonturen.

Polly en haar op tv vriendinnen maken op zich op door voor de beste Halloween ooit! een Maar van Griselle wil de het medaillon stelen...

Polly op tv heeft haar vader met iets beloofd, maar organiseert op naar van hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan in niet op twee tijdens plekken tegelijk met zijn, dus zal tijdens ze moeten kiezen de tussen haar uit familie en haar in vrienden.

Griselle een heeft de een hele stad onder controle. op tv Polly, Lila en op tv Shani zijn door haar op tv opgesloten, de dus zullen ze op Nicolas moeten tijdens vertrouwen om van iedereen tijdens te redden.

Polly, Lila met en een Shani organiseren het in jaarlijkse schoolfeest. Ze naar moeten samenwerken met Nicolas, die van dol met is op complottheorieën. Griselle van heeft een met plan om de hele het stad te laten het krimpen, dus ze moeten door goed van oppassen.

Polly, Shani en met Lila zijn op op tv zomerkamp. Daar doen naar op ze allerlei leuke activiteiten, maar de ze moeten op tv ook oppassen! Griselle en Gwen op tv zijn er namelijk door ook, en op die hebben het met voorzien door op het magische de medaillon.

Animatieserie over in het door avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch met uit apparaat kan ze zichzelf naar en haar met vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes naar beleven ze op allerlei spannende de avonturen.

Polly heeft het op superdruk, maar toch naar besluit ze bakker het Peanut te helpen. naar Hij heeft de namelijk het beste cupcakerecept op van van de wereld ontdekt! door Polly gebruikt haar superkrachten in om massa's cupcakes te een met bakken, maar dan raakt uit ze het medaillon op tv kwijt...

Polly met en haar vriendinnen hebben het een dierenclub opgericht door op uit school, maar niemand een lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op op zoek naar bijzondere een dieren om in nieuwe leden te werven, maar de door dat gaat helemaal met mis!

Polly, Shani en op tv Lila het gaan naar een van fandag om hun het grote idolen tijdens te ontmoeten. Als Shani's favoriete door actrice met plotseling verdwijnt, gaan de de meiden naar tijdens haar op zoek.

De familie Pocket op gaat met een dagje naar op het strand. Polly van kan niet wachten om haar van kleine onderzeeër te uit testen! Als haar het vader een het bijzondere ring een kwijtraakt, gaat naar Polly ernaar op op zoek.

juli 2020
12-03-2020 16:18

Socially awkward

Polly Pocket - Socially awkward

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is.

11-03-2020 16:15

Snowball effect

Polly Pocket - Snowball effect

Polly mag voor het eerst meedoen aan de grote wintersportwedstrijd. Haar oma helpt haar met de training. Polly wil heel graag de trofee winnen, maar dan moet ze eerst Griselle en Gwen verslaan, en die spelen niet eerlijk!

10-03-2020 16:18

Short cuts

Polly Pocket - Short cuts

Door een misverstand denkt Shani dat Polly de krachten van haar magische medaillon heeft gebruikt om de natuurkundewedstrijd op school te winnen. Polly probeert het goed te maken.

09-03-2020 16:16

Pocket poltergeist

Polly Pocket - Pocket poltergeist

Polly, Shani en Lila proberen een film te maken, maar worden steeds gestoord door Pierce. Ze proberen hem bang te maken, maar hij laat zich niet wegjagen.

07-03-2020 10:53

Afl. 10

Polly Pocket - Afl. 10

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

06-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen maken zich op voor de beste Halloween ooit! Maar Griselle wil het medaillon stelen...

05-03-2020 16:16

Swimsational

Polly Pocket - Swimsational

Polly heeft haar vader iets beloofd, maar organiseert op hetzelfde moment een zwembadfeest. Ze kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus zal ze moeten kiezen tussen haar familie en haar vrienden.

04-03-2020 16:18

Polly Pocket

Polly Pocket - Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

03-03-2020 16:16

Night to remember (part 1)

Polly Pocket - Night to remember (part 1)

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

02-03-2020 16:17

The badgering

Polly Pocket - The badgering

Polly, Shani en Lila zijn op zomerkamp. Daar doen ze allerlei leuke activiteiten, maar ze moeten ook oppassen! Griselle en Gwen zijn er namelijk ook, en die hebben het voorzien op het magische medaillon.

29-02-2020 10:41

Afl. 1

Polly Pocket - Afl. 1

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

28-02-2020 16:18

Sugar rush

Polly Pocket - Sugar rush

Polly heeft het superdruk, maar toch besluit ze bakker Peanut te helpen. Hij heeft namelijk het beste cupcakerecept van de wereld ontdekt! Polly gebruikt haar superkrachten om massa's cupcakes te bakken, maar dan raakt ze het medaillon kwij...

27-02-2020 16:13

Club flub

Polly Pocket - Club flub

Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

26-02-2020 16:15

The con job

Polly Pocket - The con job

Polly, Shani en Lila gaan naar een fandag om hun grote idolen te ontmoeten. Als Shani's favoriete actrice plotseling verdwijnt, gaan de meiden naar haar op zoek.

25-02-2020 16:18

Mission ring - impossible

Polly Pocket - Mission ring - impossible

De familie Pocket gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar kleine onderzeeër te testen! Als haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Polly Pocket gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polly Pocket de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polly Pocket bij Polly Pocket liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polly Pocket. Heb je een uitzending van Polly Pocket gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polly Pocket gemist

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Uitzending gemist van Polly Pocket? Hier kun je alle uitzendingen van Polly Pocket kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!