Programma gemist?

Realityprogramma over van vijf Nederlandse stellen tijdens die een vervallen huis het van op Sardinië hebben gekocht tijdens voor één euro. uit Als tegenprestatie moeten van ze de woning opknappen en uit een in bijdrage leveren aan uit de lokale tijdens economie.

Realityprogramma op over vijf tijdens Nederlandse stellen die een vervallen op huis op Sardinië hebben een gekocht voor één het euro. Als tegenprestatie in moeten ze door de woning opknappen uit en een bijdrage leveren met aan de op lokale tijdens economie.

Realityprogramma van over vijf Nederlandse stellen die een een van vervallen huis op uit Sardinië hebben gekocht op tv voor één euro. de Als tegenprestatie moeten in ze de van woning opknappen en een bijdrage in leveren aan de lokale tijdens op tv economie.

In het de nieuwe programma door 'Het Italiaanse Dorp: Ollolai' worden een vijf Nederlandse stellen door en een gezinnen gevolgd die de kans op tv hebben gekregen een tijdens authentiek, vervallen Sardijns door in huis te kopen voor slechts uit één euro. Deze Nederlanders van gaan keihard werken door aan het door bewoonbaar maken op tv van hun nieuwe huis tijdens en aan tijdens hun Italiaanse business-droom. De afleveringen op tv in zijn elke werkdag om door 21:30 uur de te zien op RTL 4. De burgemeester de in van het dorpje Ollolai, naar Efisio Arbau, naar heeft dit opvallende aanbod naar bedacht om het dorp nieuw van op tv leven in te blazen. door De bevolking veroudert en de met lokale het bewoners trekken weg, uit waardoor het karakteristieke Ollolai van op van den duur dreigt te veranderen op in een de spookdorp. De het toeristische mogelijkheden op het door eiland Sardinië zijn enorm en op vereisen tijdens wel enige creativiteit, lef naar en ondernemersgeest. Daarom heeft in de burgemeester ondernemende van Nederlanders met naar een Italiaanse uit droom opgeroepen, door om samen met hem én de de lokale bevolking, naar Ollolai weer op tv terug te brengen in naar de oude glorie. Dat op doet het hij door een aantal vervallen door huizen op tv aan te bieden voor op tv slechts op tv één euro. Er zitten door twee voorwaarden vast aan op deze verkoop: naast tijdens dat tijdens de nieuwe eigenaren hun vervallen het Italiaanse casa van moeten opknappen, tijdens is het noodzaak in dat de realisatie van hun uit ondernemersplan ook echt door iets op tv gaat betekenen voor het de economie van door het dorpje. Elke op tv week leggen de Nederlanders verantwoording het af over de een voortgang van hun in bedrijfsplan aan het de vierkoppige een dorpsraad van Ollolai. Het koppel het of gezin met van de meeste vooruitgang naar in die week, de ontvangt ter in aanmoediging wat met extra hulp bij de verbouwing. met Aan in het einde van de reeks wordt tijdens tijdens de balans opgemaakt en kan het door gezin naar of koppel met de van meeste vooruitgang tijdens zelfs een groot deel tijdens van het hun eigen investering terugverdienen. Lukt tijdens het door de Nederlanders hun het eigen droom én daarmee de tijdens droom van met Ollolai uit te laten een komen?

juli 2021
18-07-2018 10:00

Afl. 2

Het Italiaanse Dorp: Ollolai - Afl. 2

Realityprogramma over vijf Nederlandse stellen die een vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor één euro. Als tegenprestatie moeten ze de woning opknappen en een bijdrage leveren aan de lokale economie.

17-07-2018 21:34

Afl. 2

Het Italiaanse Dorp: Ollolai - Afl. 2

Realityprogramma over vijf Nederlandse stellen die een vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor één euro. Als tegenprestatie moeten ze de woning opknappen en een bijdrage leveren aan de lokale economie.

17-07-2018 10:00

Afl. 1

Het Italiaanse Dorp: Ollolai - Afl. 1

Realityprogramma over vijf Nederlandse stellen die een vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor één euro. Als tegenprestatie moeten ze de woning opknappen en een bijdrage leveren aan de lokale economie.

16-07-2018 21:30

Nieuw: Het Italiaanse Dorp: Ollolai

Het Italiaanse Dorp: Ollolai - Nieuw: Het Italiaanse Dorp: Ollolai

In het nieuwe programma 'Het Italiaanse Dorp: Ollolai' worden vijf Nederlandse stellen en gezinnen gevolgd die de kans hebben gekregen een authentiek, vervallen Sardijns huis te kopen voor slechts één euro. Deze Nederlanders gaan keihard we...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Italiaanse Dorp: Ollolai gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Italiaanse Dorp: Ollolai de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Italiaanse Dorp: Ollolai bij Het Italiaanse Dorp: Ollolai liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Italiaanse Dorp: Ollolai. Heb je een uitzending van Het Italiaanse Dorp: Ollolai gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Italiaanse Dorp: Ollolai gemist

Realityprogramma waarin vijf Nederlandse stellen worden gevolgd die een authentiek, vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor slechts één euro. De burgemeester van het Italiaanse dorpje Ollolai heeft dit geïnitieerd om het dorp nieuw leven in te blazen. De reden daarvoor is dat de bevolking veroudert en de lokale bewoners wegtrekken. Ollolai dreigt daardoor te veranderen in een spookdorp. Er zitten twee voorwaarden vast aan deze verkoop: de nieuwe eigenaren moeten hun vervallen casa opknappen en daarnaast een ondernemersplan realiseren waarmee ze een bijdrage leveren aan de plaatselijke economie.

Uitzending gemist van Het Italiaanse Dorp: Ollolai? Hier kun je alle uitzendingen van Het Italiaanse Dorp: Ollolai kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 23:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!