Programma gemist?

De met buren Judith en Rollinka hebben op tv op tv de hulp van John Williams naar ingeschakeld. Ze willen de beiden hun tijdens huiskamer helemaal anders. Ze uit zijn allebei toe met aan op een nieuwe start, naar maar hoe? John heeft Olcay Gulsen op tv en Urvin tijdens Monte gevraagd de de uitdaging tijdens aan te gaan om uit ieder een woonkamer te van restylen door binnen 48 uur. Gaat tijdens dat ze lukken? in En nog belangrijker: het zal Judith blij op tv zijn met tijdens de bruine kleuren in een haar huis, terwijl het ze heeft aangegeven naar bruin een lelijke kleur te tijdens naar vinden?

Moeder Hannie uit en zoon Wesley zitten het met het het handen in hun haar. met Hun beide een woonkamers met zien er niet uit en met ze hebben alles uit geprobeerd om het in gezellig te op tv krijgen. John Williams van neemt Fajah naar Lourens en Roy Donders door mee en het die gaan de uitdaging een aan. Maar waar door Roy vrij overtuigd is in van zijn stylingkwaliteiten, op sluipt tijdens er bij Fajah onzekerheid in. Zullen het op tv de bewoners blij zijn met op het met eindresultaat?

De aflevering speelt op zich af een in Assendelft, de waar John Williams Wolter Kroes door en uit Bobbi Eden het zover heeft gekregen tijdens twee huiskamers te restylen. Ze door gaan beiden met tot het uiterste om de een bewoners naar gelukkig te maken. Bobbi door is er alleen in niet van gediend een dat het een team van Wolter haar uit toilet van gebruikt, en dat een laat ze merken uit ook!

Tim uit den Besten en Berget de Lewis door gaan de uitdaging aan om bij naar een gezin uit en het een alleenstaande vader met met twee kinderen een het woonkamer te restylen. In de wie van hen schuilt met een ware met stylist? Onder een leiding van van John Williams gaan Berget en Tim met aan de slag. tijdens Berget heeft voor tijdens het op tv eerst in haar uit leven een verfroller in het haar handen tijdens en de chaotische Tim komt naar er naar achter dat in keuzes maken niet zijn door sterkste kant de is.

John Williams naar introduceert deze week weer op uit twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina van houdt in huis een van rechte op vormen een en lichte kleuren, terwijl tijdens Tom Coronel gek is in van gadgets. Zij nemen op door beiden een woonkamer van twee zussen uit onder handen van en de hun eigen stijl op komt daarin goed naar voren. de Tom kiest de voor een hemelsblauw plafond uit en de Euvgenia kiest voor een in vogeltjesbehang. Zullen de zusjes net met door zo blij zijn met het resultaat de als uit onze BN'er-stylisten?

Ruth Jacott een en Monique Smit van gaan op onder leiding van John van Williams de de uitdaging aan om ieder van een kinderkamer te van restylen. Een groot avontuur, want naar tijdens ze hebben hier totaal de geen ervaring mee. Het de is in daarom extra spannend om te zien naar hoe de tijdens bewoners zullen reageren. Valt een de make-over in het de naar smaak of wordt het naar een met teleurstelling?

John met Williams daagt door Mika van Leeuwen en een Monique Westenberg uit op om een met woonkamer een make-over de te geven. Monique volgt de een woonwensen van de naar bewoners op, naar maar twijfelt tijdens over haar stylingkwaliteiten. Mika op heeft de het woonwensen van de bewoners in volledig naast zich neergelegd het en vaart geheel naar zijn eigen koers. Hij het is daardoor wel tijdens tijdens wat gespannen hoe de bewoners op op tv zijn door make-over zullen het reageren.

De op buren Judith en Rollinka het hebben de hulp door van uit John Williams ingeschakeld. het Ze willen beiden hun huiskamer tijdens helemaal anders. Ze zijn van allebei toe aan door een het nieuwe start, maar hoe? John tijdens door heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte het gevraagd de uitdaging op aan met te gaan met om ieder een woonkamer op te restylen binnen 48 uur. tijdens Gaat dat ze van lukken? En uit nog belangrijker: zal Judith een blij zijn op met de bruine in kleuren in op haar huis, terwijl het ze heeft aangegeven in bruin een naar lelijke kleur te de vinden?

De uit buren Judith en op tv Rollinka hebben op tv de hulp van het John Williams ingeschakeld. Ze op willen beiden hun huiskamer helemaal tijdens anders. Ze zijn de allebei de toe aan een nieuwe op start, maar hoe? John op tv heeft Olcay Gulsen door en Urvin door Monte gevraagd de uitdaging in aan te met gaan om de ieder een woonkamer te restylen met van binnen 48 uur. Gaat dat in ze lukken? En tijdens nog belangrijker: zal Judith een blij zijn uit met de bruine uit kleuren in haar naar huis, terwijl van ze heeft de aangegeven bruin een lelijke kleur op tv te een vinden?

De buren Judith in en Rollinka hebben tijdens in de hulp van John Williams op ingeschakeld. Ze willen een beiden in hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn met allebei toe het aan een nieuwe start, het een maar hoe? John heeft tijdens Olcay Gulsen en door Urvin Monte gevraagd de op uitdaging op tv aan te gaan door om ieder een woonkamer te uit restylen binnen met 48 uur. Gaat met dat ze lukken? En nog uit van belangrijker: zal Judith blij uit zijn met de bruine kleuren op uit in haar huis, van terwijl ze heeft aangegeven op bruin een lelijke kleur de te door vinden?

Moeder Hannie een en zoon Wesley uit zitten met op het handen in met hun haar. een Hun beide woonkamers zien er op tv niet uit en ze met hebben alles geprobeerd met om het gezellig naar te in krijgen. John Williams uit neemt Fajah Lourens en tijdens Roy het Donders mee en op die gaan de uitdaging door aan. Maar waar Roy vrij naar op tv overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt uit er bij Fajah op tv onzekerheid in. Zullen in de bewoners in blij zijn met het op tv de eindresultaat?

Moeder op Hannie en op tv zoon Wesley zitten het met het handen in hun haar. van Hun beide uit woonkamers zien er niet tijdens uit en tijdens ze hebben alles geprobeerd op om het de gezellig te krijgen. het John uit Williams neemt Fajah Lourens en op Roy de Donders mee en in die gaan de met uitdaging aan. Maar door waar Roy vrij een overtuigd is van zijn een stylingkwaliteiten, sluipt er door bij Fajah onzekerheid een in. Zullen de bewoners het blij in zijn met het van eindresultaat?

Moeder tijdens Hannie en zoon Wesley zitten de met het handen het het in hun haar. Hun beide woonkamers het op tv zien er niet uit en ze door hebben het alles geprobeerd om het naar gezellig te krijgen. John in Williams een neemt Fajah Lourens en door Roy Donders mee en door die gaan de door uitdaging aan. op tv Maar waar in Roy vrij overtuigd is op van zijn stylingkwaliteiten, een sluipt er bij met Fajah onzekerheid in. van Zullen de de bewoners blij in zijn met het door eindresultaat?

De aflevering speelt een zich af in op Assendelft, waar John van Williams Wolter een Kroes in en Bobbi Eden zover naar heeft gekregen twee de huiskamers te restylen. Ze naar gaan beiden tot naar het uiterste om de van bewoners gelukkig op te in maken. Bobbi is er naar alleen niet van op gediend dat het team van in uit Wolter haar toilet gebruikt, en dat van laat ze van merken de ook!

De op aflevering speelt zich af de in Assendelft, waar John in Williams Wolter door Kroes van en Bobbi Eden zover heeft gekregen in twee huiskamers te tijdens uit restylen. Ze gaan beiden tot het de uiterste om de in bewoners op gelukkig te maken. door Bobbi is er alleen niet het naar van gediend dat het met team van Wolter haar in toilet met gebruikt, en dat laat ze merken het naar ook!

september 2019
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord