Programma gemist?

De een buren Judith naar en Rollinka hebben de hulp tijdens van de John Williams ingeschakeld. Ze het willen beiden hun huiskamer een helemaal anders. van Ze zijn allebei toe aan op tv een nieuwe start, op tv maar hoe? John van heeft Olcay Gulsen een in en Urvin Monte gevraagd de de uitdaging een aan te gaan om ieder een een woonkamer te restylen de binnen 48 uur. op met Gaat dat ze de lukken? En nog belangrijker: uit zal Judith blij zijn met met op de bruine kleuren in haar een huis, op tv terwijl ze heeft aangegeven op bruin een lelijke kleur te van een vinden?

Moeder Hannie de en zoon de Wesley zitten met tijdens het handen met in hun haar. Hun beide door woonkamers de zien er niet tijdens uit en ze hebben alles de geprobeerd om het door gezellig te krijgen. een John een Williams neemt Fajah Lourens tijdens en Roy op tv Donders mee en die gaan uit de uitdaging aan. uit Maar tijdens waar Roy vrij overtuigd is van door zijn de stylingkwaliteiten, sluipt er de bij Fajah onzekerheid tijdens in. Zullen de bewoners blij het zijn op tv met het op tv eindresultaat?

De in aflevering speelt zich af uit in Assendelft, waar John uit op Williams Wolter Kroes en Bobbi naar Eden zover heeft tijdens gekregen twee huiskamers te in restylen. het Ze gaan beiden tot uit het naar uiterste om de bewoners gelukkig te een maken. op Bobbi is er alleen uit niet van gediend dat naar tijdens het team van in Wolter haar toilet gebruikt, en de dat laat ze op merken van ook!

Tim van den Besten en Berget met Lewis van gaan de uitdaging aan om bij een een de gezin en een alleenstaande naar vader met naar twee kinderen met een woonkamer te naar restylen. In wie van hen schuilt de een ware het stylist? Onder leiding naar van John Williams gaan op tv Berget en in Tim door aan de slag. Berget heeft van voor met het eerst in haar leven een van verfroller in met haar handen en de op tv naar chaotische Tim komt er met achter dat keuzes maken niet met zijn sterkste uit kant een is.

John Williams introduceert de deze week weer door twee nieuwe bekende van amateurstylisten. tijdens Euvgenia Parakhina houdt in op tv huis op van rechte vormen uit en lichte kleuren, terwijl tijdens Tom Coronel gek de is van gadgets. Zij een nemen beiden een door woonkamer van een twee zussen onder uit handen en hun eigen stijl met komt daarin een goed naar tijdens voren. Tom uit kiest voor een hemelsblauw op plafond en Euvgenia kiest in voor een vogeltjesbehang. Zullen het de zusjes tijdens net zo een blij zijn met het met resultaat als onze het BN'er-stylisten?

Ruth uit Jacott en Monique het Smit gaan onder leiding van in het John Williams de uitdaging in aan om ieder een uit kinderkamer van te restylen. Een met groot avontuur, want ze hebben hier het totaal geen ervaring een mee. Het een is daarom extra spannend een om te een zien op hoe de bewoners zullen reageren. van Valt de in make-over in met de smaak of wordt het een op de teleurstelling?

John Williams daagt met Mika van Leeuwen uit en op tv Monique Westenberg uit om een van woonkamer in een make-over op te geven. Monique een volgt de woonwensen van de tijdens bewoners op, maar van twijfelt naar over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de de woonwensen een van de bewoners volledig naast tijdens zich neergelegd het en vaart geheel zijn in met eigen koers. Hij is daardoor op wel een wat gespannen hoe de bewoners op een zijn uit make-over zullen naar reageren.

De de buren Judith en een Rollinka hebben de het hulp van John Williams ingeschakeld. op tv Ze willen beiden van hun uit huiskamer helemaal in anders. Ze zijn allebei toe aan door een van nieuwe start, maar op hoe? John heeft Olcay Gulsen de en Urvin de Monte gevraagd uit de uitdaging aan van te gaan om door ieder een woonkamer te restylen uit binnen 48 uur. naar Gaat dat op ze lukken? En in nog belangrijker: zal een Judith blij met zijn met de op bruine kleuren in haar huis, met terwijl ze op heeft aangegeven op bruin een lelijke kleur naar te van vinden?

De door buren Judith tijdens en Rollinka hebben uit de hulp van John Williams ingeschakeld. het Ze willen een beiden hun huiskamer naar helemaal anders. op tv Ze zijn op tv allebei toe aan een nieuwe naar start, het maar hoe? John heeft Olcay op Gulsen en het Urvin Monte uit gevraagd de uitdaging aan van te gaan om ieder een op woonkamer te restylen een in binnen 48 uur. Gaat naar dat ze lukken? En de nog belangrijker: zal Judith de uit blij zijn met de bruine van kleuren in haar huis, door de terwijl ze heeft aangegeven bruin uit een lelijke een kleur te uit vinden?

De buren door Judith de en Rollinka hebben de hulp van door met John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden op tv hun huiskamer helemaal een anders. op Ze zijn allebei in toe aan een met nieuwe start, door maar hoe? John heeft door Olcay Gulsen in en Urvin Monte gevraagd het de uitdaging aan te gaan met om ieder een op woonkamer met te restylen binnen 48 uur. op tv Gaat de dat ze lukken? naar En nog belangrijker: zal Judith het blij zijn met met de bruine een kleuren in haar huis, uit terwijl ze op heeft aangegeven bruin tijdens een lelijke kleur te uit met vinden?

Moeder met Hannie en van zoon Wesley zitten met het door handen in hun door haar. Hun beide met woonkamers zien door er niet uit en ze een naar hebben alles geprobeerd om een het gezellig te krijgen. op tv John Williams met neemt Fajah Lourens en Roy in op Donders mee en een die gaan de op tv uitdaging aan. Maar waar Roy vrij tijdens door overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt tijdens er bij Fajah naar onzekerheid in. op tv Zullen de het bewoners blij zijn met het een uit eindresultaat?

Moeder uit Hannie en zoon Wesley zitten door met het in handen in naar hun haar. Hun beide tijdens woonkamers zien het er niet uit en ze de naar hebben alles geprobeerd om het gezellig op in te krijgen. John Williams neemt Fajah de naar Lourens en Roy Donders mee op tv en die gaan in de door uitdaging aan. Maar van waar Roy vrij door overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, uit sluipt er bij Fajah door onzekerheid in. naar Zullen naar de bewoners blij zijn met naar het tijdens eindresultaat?

Moeder met Hannie en uit zoon Wesley zitten met het handen uit op in hun haar. Hun beide woonkamers uit zien er niet naar uit en ze door het hebben alles geprobeerd om het gezellig tijdens te tijdens krijgen. John Williams in neemt Fajah Lourens en Roy op van Donders mee en die gaan in de in uitdaging aan. Maar waar Roy in vrij overtuigd met is van zijn stylingkwaliteiten, op sluipt er uit bij Fajah onzekerheid in. met Zullen de bewoners blij tijdens zijn de met het op eindresultaat?

De aflevering het speelt zich af tijdens in op Assendelft, waar John van Williams Wolter Kroes en door Bobbi Eden zover heeft met gekregen twee huiskamers in te uit restylen. Ze gaan van beiden tot het uiterste om naar de bewoners gelukkig tijdens te naar maken. Bobbi is naar er alleen niet van gediend dat uit het naar team van in Wolter haar toilet gebruikt, uit en dat laat op tv ze merken op ook!

De op aflevering speelt zich af in in Assendelft, waar John een op Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden het zover heeft in gekregen twee huiskamers te op tv van restylen. Ze gaan beiden op tv tot het uiterste op tv om de uit bewoners gelukkig te het maken. Bobbi is er alleen op tv niet van gediend op dat het team van op tv Wolter haar toilet het gebruikt, in en dat laat ze uit merken een ook!

juni 2019
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord