Programma gemist?

Seizoen de 1 - Aflevering 7 van - Woonmagazine waarin twee een BN'ers in twee van verschillende huizen een een naar kamer restylen. De buren naar Judith en Rollinka hebben de hulp door van met John Williams ingeschakeld. Ze willen van beiden hun huiskamer op helemaal anders. Ze het zijn allebei met toe aan van een nieuwe start, de maar hoe? John heeft op tv Olcay Gulcen op en Urvin Monte gevraagd de op in uitdaging aan te de gaan om ieder de een woonkamer te een restylen binnen 48 uur. Gaat op dat ze met lukken? En nog belangrijker: zal van Judith blij tijdens zijn uit met de bruine met kleuren in haar huis, uit terwijl ze heeft aangegeven naar bruin een lelijke tijdens kleur de te vinden?

Moeder met Hannie en zoon van Wesley zitten door met het handen op tv in hun haar. Hun tijdens beide woonkamers zien er niet op in uit en ze hebben alles geprobeerd de om in het gezellig te krijgen. naar John Williams naar neemt Fajah Lourens tijdens en Roy Donders mee de en die gaan de in tijdens uitdaging aan. Maar waar een Roy vrij overtuigd met is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt op tv er bij uit Fajah een onzekerheid in. Zullen de bewoners het blij zijn met het het naar eindresultaat?

De aflevering met speelt zich af in op tv Assendelft, waar tijdens John Williams Wolter uit Kroes en op Bobbi Eden door zover heeft gekregen een twee huiskamers te restylen. Ze gaan een beiden tot uit het uiterste van om de bewoners gelukkig te het maken. op tv Bobbi is tijdens er alleen niet van gediend de dat tijdens het team van Wolter haar toilet van gebruikt, en de dat door laat ze merken het ook!

Tim den Besten naar met en Berget Lewis gaan de uitdaging op aan het om bij een uit gezin en een tijdens alleenstaande vader met op tv twee kinderen een woonkamer tijdens te restylen. In wie van naar van hen schuilt het een ware stylist? Onder op tv leiding van John Williams op tv gaan op tv Berget en Tim het aan de slag. Berget heeft op tv voor het eerst de in haar leven op een verfroller in door haar het handen en de chaotische Tim naar komt er achter dat op tv keuzes door maken niet op tv zijn sterkste kant door is.

John het Williams introduceert deze week naar weer twee nieuwe de bekende amateurstylisten. Euvgenia in Parakhina houdt het in huis van tijdens rechte vormen en op tv lichte kleuren, terwijl Tom Coronel met in gek is van gadgets. Zij nemen het beiden een woonkamer van van twee zussen een onder van handen en hun eigen stijl naar komt daarin met goed naar voren. op tv Tom kiest voor naar een hemelsblauw door plafond en Euvgenia met kiest voor een van vogeltjesbehang. Zullen de zusjes tijdens net zo blij zijn uit met het resultaat naar naar als onze BN'er-stylisten?

Ruth Jacott de en door Monique Smit gaan met onder leiding van John met Williams de door uitdaging aan om het ieder een kinderkamer te restylen. door Een groot avontuur, want in ze hebben hier met totaal geen uit ervaring mee. Het de is daarom extra spannend het om te het zien hoe van de bewoners zullen reageren. tijdens Valt een de make-over in de door smaak of door wordt het een op teleurstelling?

John Williams met daagt Mika van met Leeuwen en Monique door Westenberg uit om van een naar woonkamer een make-over te geven. Monique het volgt in de woonwensen van een de bewoners de op, maar twijfelt over haar op stylingkwaliteiten. Mika tijdens heeft de woonwensen van tijdens de het bewoners volledig naast zich neergelegd en een vaart geheel zijn de naar eigen koers. Hij is het daardoor wel wat gespannen hoe een de de bewoners op zijn een make-over zullen de reageren.

De met buren Judith en Rollinka in hebben de hulp van naar John Williams door ingeschakeld. Ze op tv willen beiden hun naar huiskamer helemaal anders. in Ze zijn allebei toe in aan een nieuwe met start, maar hoe? de John heeft Olcay door Gulsen van en Urvin Monte gevraagd in de uitdaging aan tijdens te gaan om op tv ieder een uit woonkamer te restylen binnen 48 in uur. Gaat dat ze uit tijdens lukken? En nog uit belangrijker: zal Judith blij op zijn met met de bruine kleuren in in haar huis, terwijl ze heeft een aangegeven bruin een in met lelijke kleur te naar vinden?

De buren Judith door en Rollinka met hebben de hulp van in John uit Williams ingeschakeld. uit Ze willen beiden hun huiskamer tijdens helemaal anders. op Ze zijn allebei toe aan door een op tv nieuwe start, maar hoe? uit John heeft de Olcay Gulsen en in Urvin Monte gevraagd de met uitdaging aan uit te gaan uit om ieder een woonkamer te door restylen binnen op 48 uur. Gaat dat ze met van lukken? En nog belangrijker: een zal Judith blij in zijn met de bruine met kleuren in haar de huis, terwijl ze heeft tijdens aangegeven bruin uit een uit lelijke kleur te in vinden?

De tijdens buren Judith op tv en Rollinka hebben de van hulp van John het Williams ingeschakeld. Ze willen door beiden hun met huiskamer helemaal anders. Ze zijn in van allebei toe aan een nieuwe met start, maar in hoe? John uit heeft Olcay Gulsen de en Urvin Monte gevraagd een de uitdaging aan te op gaan uit om ieder een woonkamer te op restylen binnen een 48 uur. Gaat dat ze de met lukken? En nog belangrijker: in zal Judith blij uit zijn met de bruine op tv kleuren in van haar huis, terwijl ze op tv heeft tijdens aangegeven bruin een tijdens lelijke kleur te in vinden?

Moeder Hannie uit en zoon Wesley zitten tijdens met het een handen met in hun haar. Hun beide op tv woonkamers zien er de niet uit en ze een hebben alles het geprobeerd om met het gezellig te krijgen. tijdens John een Williams neemt Fajah Lourens en naar Roy Donders het mee en die de gaan de uitdaging van aan. Maar in waar Roy vrij overtuigd een is van zijn naar stylingkwaliteiten, sluipt er van bij Fajah op onzekerheid in. Zullen de het bewoners blij zijn van met het een eindresultaat?

Moeder op tv Hannie en zoon met Wesley zitten een met het handen de in hun haar. Hun beide uit woonkamers zien naar er niet uit in en ze hebben alles geprobeerd uit om naar het gezellig met te krijgen. John Williams op neemt Fajah Lourens en Roy de Donders op mee en die gaan in de uitdaging aan. Maar de met waar Roy vrij overtuigd met is van zijn de stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah naar op tv onzekerheid in. Zullen de bewoners blij van zijn met met het tijdens eindresultaat?

Moeder Hannie en de zoon Wesley zitten de naar met het handen in hun een haar. op tv Hun beide woonkamers zien er door niet uit uit en ze tijdens hebben alles geprobeerd om het gezellig op een te krijgen. John Williams neemt het Fajah op tv Lourens en Roy Donders mee en door die gaan een de uitdaging aan. Maar tijdens waar Roy vrij tijdens overtuigd in is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt tijdens er bij Fajah naar onzekerheid door in. Zullen uit de bewoners blij zijn met het het tijdens eindresultaat?

De aflevering met speelt door zich af in naar Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes van en uit Bobbi Eden zover heeft gekregen de twee door huiskamers te restylen. Ze gaan de beiden op tv tot het uiterste om op tv de bewoners op gelukkig te op maken. Bobbi is er alleen niet op tv van gediend tijdens dat het team tijdens van Wolter op tv haar toilet met gebruikt, en dat laat ze merken uit uit ook!

De het aflevering speelt zich af van in Assendelft, het waar John Williams Wolter Kroes tijdens en naar Bobbi Eden zover in heeft gekregen twee huiskamers te de restylen. Ze met gaan beiden tot uit het met uiterste om de bewoners op gelukkig te maken. tijdens Bobbi is er op tv alleen niet van gediend dat door het team de van Wolter op tv haar toilet gebruikt, uit en dat laat ze merken in in ook!

februari 2019
19-02-2019 15:00

Sterren Houden Huis

Sterren Houden Huis - Sterren Houden Huis

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Woonmagazine waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord