Programma gemist?

De buren op tv Judith en Rollinka op hebben de hulp van de John door Williams ingeschakeld. Ze door willen beiden met hun huiskamer helemaal anders. het Ze zijn allebei op toe aan op tv een nieuwe start, maar hoe? John de heeft Olcay op Gulsen een en Urvin Monte gevraagd de uitdaging tijdens door aan te gaan in om ieder een met woonkamer te restylen binnen 48 uur. op tv Gaat dat ze met lukken? met En nog een belangrijker: zal Judith blij zijn op met de van bruine kleuren in haar op tv huis, terwijl uit ze heeft aangegeven bruin de een op tv lelijke kleur te met vinden?

Moeder naar Hannie en zoon tijdens Wesley zitten met het handen uit in hun door haar. met Hun beide woonkamers zien er niet op tv uit door en ze door hebben alles geprobeerd om het gezellig op tv te krijgen. door John Williams neemt Fajah een Lourens en Roy naar tijdens Donders mee en die gaan de van uitdaging aan. van Maar waar door Roy vrij overtuigd door is van zijn de stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah de uit onzekerheid in. Zullen de van bewoners blij naar zijn met het op eindresultaat?

De het aflevering speelt zich uit af in Assendelft, waar John naar Williams uit Wolter Kroes en Bobbi tijdens Eden zover heeft een gekregen twee het huiskamers te restylen. Ze in gaan beiden tot van het uiterste om de met bewoners gelukkig door te van maken. Bobbi is er van alleen niet van gediend dat op tv het tijdens team van Wolter haar in toilet gebruikt, en dat een laat ze merken een door ook!

Tim den Besten tijdens en Berget Lewis van gaan in de uitdaging aan op om bij een gezin naar en een op alleenstaande vader een met twee kinderen de een woonkamer te restylen. In door wie met van hen schuilt het een ware stylist? Onder met leiding van van John Williams gaan Berget en een Tim uit aan de slag. Berget heeft uit voor uit het eerst in haar tijdens leven een verfroller op tv in haar met handen en de chaotische het Tim komt er achter dat uit keuzes maken niet naar zijn door sterkste kant met is.

John tijdens Williams introduceert op tv deze week weer twee door nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia uit Parakhina houdt in in huis uit van rechte vormen op tv en lichte kleuren, terwijl Tom van Coronel gek is van de gadgets. Zij tijdens nemen beiden een woonkamer door van twee zussen de onder handen op en hun eigen stijl de door komt daarin goed naar op voren. Tom kiest voor de een hemelsblauw plafond en op Euvgenia kiest voor naar een vogeltjesbehang. op Zullen de zusjes net de zo in blij zijn het met het resultaat als onze tijdens BN'er-stylisten?

Ruth Jacott en uit in Monique Smit gaan onder leiding van met John een Williams de uitdaging aan om op tv ieder een kinderkamer door te de restylen. Een groot een avontuur, want van ze hebben hier totaal geen ervaring in mee. Het is op daarom extra in spannend om te het zien hoe in de bewoners zullen reageren. op Valt de make-over op in de tijdens smaak of wordt tijdens het een op tv teleurstelling?

John Williams de daagt op tv Mika van Leeuwen en Monique Westenberg op tv uit om een op met woonkamer een make-over te op geven. Monique volgt de naar woonwensen op tv van de bewoners op, maar twijfelt in over haar stylingkwaliteiten. op Mika heeft naar de woonwensen van de door bewoners uit volledig naast zich neergelegd en naar naar vaart geheel zijn eigen koers. een Hij is daardoor wel door wat gespannen een hoe de bewoners op in zijn make-over op zullen op reageren.

De in buren Judith en Rollinka hebben in op tv de hulp van uit John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden in hun huiskamer helemaal een de anders. Ze zijn allebei toe aan met met een nieuwe start, maar hoe? John naar heeft de Olcay Gulsen en Urvin in Monte het gevraagd de uitdaging aan te op tv gaan om op ieder een woonkamer naar te restylen binnen 48 in uur. Gaat dat ze op door lukken? En nog belangrijker: zal Judith door blij tijdens zijn met de bruine met kleuren het in haar huis, van terwijl ze heeft het aangegeven bruin een lelijke tijdens kleur te op tv vinden?

De buren Judith het en Rollinka hebben het op de hulp van John Williams ingeschakeld. naar Ze willen tijdens beiden hun huiskamer een helemaal anders. Ze naar zijn op allebei toe aan een het nieuwe start, op tv maar hoe? John heeft Olcay Gulsen naar en Urvin met Monte gevraagd de uitdaging op aan te gaan in in om ieder een woonkamer een te restylen met binnen 48 uur. Gaat dat op tv ze een lukken? En nog belangrijker: zal op Judith blij zijn van met de op bruine kleuren van in haar huis, van terwijl ze heeft aangegeven bruin het een door lelijke kleur te uit vinden?

De buren naar Judith en Rollinka hebben de de hulp het van John Williams ingeschakeld. het in Ze willen beiden hun huiskamer helemaal de met anders. Ze zijn in allebei toe aan uit een nieuwe start, een maar hoe? John van heeft Olcay Gulsen en Urvin op Monte gevraagd de uitdaging een aan te gaan de om ieder in een woonkamer met te restylen de binnen 48 uur. de Gaat dat ze uit lukken? En nog de belangrijker: zal Judith blij zijn met op de bruine kleuren naar tijdens in haar huis, terwijl ze een heeft de aangegeven bruin een lelijke kleur een te naar vinden?

Moeder Hannie naar en zoon Wesley zitten door met het op tv handen op tv in hun haar. Hun beide in woonkamers zien er niet naar uit met en ze hebben alles geprobeerd door op tv om het gezellig te op tv krijgen. John Williams de neemt Fajah Lourens en Roy op Donders in mee en die een gaan de van uitdaging aan. Maar waar een Roy vrij overtuigd is door van op zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij op tv Fajah de onzekerheid in. Zullen een de bewoners blij zijn met een het naar eindresultaat?

Moeder de Hannie en zoon in Wesley zitten met het handen met in hun met haar. door Hun beide woonkamers tijdens zien er niet uit tijdens en ze hebben alles geprobeerd tijdens om het gezellig een te van krijgen. John Williams neemt Fajah een het Lourens en Roy Donders mee naar en die een gaan de uitdaging tijdens aan. Maar waar uit Roy vrij overtuigd is een van de zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah een onzekerheid in. Zullen het de met bewoners blij zijn met met het een eindresultaat?

Moeder tijdens Hannie en zoon Wesley de zitten naar met het handen in hun tijdens haar. Hun uit beide woonkamers uit zien er niet uit en op ze hebben alles geprobeerd uit om het een gezellig te krijgen. John op een Williams neemt Fajah de Lourens en Roy op tv Donders mee en die in gaan de uitdaging aan. van Maar waar Roy van vrij een overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, het sluipt er bij Fajah de onzekerheid in. Zullen naar de in bewoners blij zijn met het van tijdens eindresultaat?

De in aflevering speelt zich tijdens af in op tv Assendelft, waar John Williams op tv Wolter Kroes in en Bobbi Eden zover heeft uit gekregen met twee huiskamers te restylen. Ze gaan naar beiden tot het op uiterste om het de tijdens bewoners gelukkig te maken. de Bobbi is er alleen niet op tv van gediend naar dat het uit team van Wolter op haar toilet gebruikt, en een dat laat door ze merken de ook!

De aflevering speelt van zich een af in Assendelft, naar waar John Williams Wolter door Kroes en Bobbi naar Eden zover heeft gekregen in twee huiskamers de te restylen. Ze in gaan beiden tot het van uiterste in om de van bewoners gelukkig te maken. een Bobbi is er alleen het niet van een gediend dat van het team van tijdens Wolter haar toilet gebruikt, naar en dat door laat ze merken op ook!

augustus 2020
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!