Programma gemist?

De buren Judith naar in en Rollinka hebben de naar hulp van John Williams ingeschakeld. een Ze tijdens willen beiden een hun huiskamer helemaal door anders. Ze zijn tijdens allebei toe aan een op nieuwe start, maar hoe? John van heeft in Olcay Gulsen en Urvin op tv Monte op tv gevraagd de uitdaging aan te het gaan om ieder op tv een woonkamer te door restylen binnen 48 naar uur. Gaat dat tijdens ze lukken? En nog op belangrijker: zal in Judith in blij zijn met door de bruine kleuren in tijdens haar huis, uit terwijl ze heeft aangegeven een bruin een tijdens lelijke kleur te de vinden?

Moeder Hannie en van zoon Wesley in zitten met met het handen in naar hun haar. Hun beide van woonkamers zien er met niet met uit en ze met hebben alles geprobeerd om het gezellig uit naar te krijgen. John Williams het neemt Fajah Lourens en Roy op tv Donders mee met en die gaan de de uitdaging aan. in Maar waar Roy het vrij tijdens overtuigd is van naar zijn stylingkwaliteiten, sluipt de er bij Fajah onzekerheid in in. Zullen in de bewoners blij zijn met de het van eindresultaat?

De de aflevering speelt zich af door in Assendelft, waar met John Williams in Wolter Kroes en naar Bobbi Eden op zover heeft gekregen twee huiskamers het te de restylen. Ze gaan beiden tot van het uiterste een om de op bewoners gelukkig te door maken. Bobbi is er op alleen niet uit van gediend dat het uit team van Wolter haar uit toilet gebruikt, en het dat laat tijdens ze merken van ook!

Tim uit den Besten en de Berget Lewis gaan op tv de uitdaging aan om bij door een gezin en een een naar alleenstaande vader uit met twee kinderen een woonkamer te van het restylen. In wie van de hen schuilt een ware door stylist? Onder leiding van met John Williams een gaan Berget en uit Tim aan op tv de slag. Berget heeft voor van het eerst in met haar leven een van verfroller het in haar uit handen en de chaotische Tim komt op tv in er achter dat keuzes maken niet het zijn sterkste naar kant op is.

John Williams introduceert op door deze week weer twee nieuwe een bekende in amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in van huis van van rechte vormen van en lichte kleuren, terwijl Tom op Coronel gek is van het gadgets. Zij het nemen beiden een van woonkamer van twee met zussen onder handen op en hun eigen stijl het komt uit daarin goed naar op voren. Tom kiest in voor een tijdens hemelsblauw plafond en Euvgenia kiest voor het een vogeltjesbehang. met Zullen de zusjes naar net zo blij zijn tijdens in met het resultaat het als onze BN'er-stylisten?

Ruth Jacott en op Monique Smit gaan uit onder het leiding van John Williams de naar het uitdaging aan om ieder een tijdens kinderkamer in te restylen. Een groot het avontuur, want ze uit hebben hier op totaal geen ervaring op tv mee. Het is daarom extra de spannend om te zien op naar hoe de bewoners zullen reageren. een Valt de make-over in van tijdens de smaak of op tv wordt het een de teleurstelling?

John op Williams daagt Mika van Leeuwen door en Monique uit Westenberg uit het om een woonkamer een make-over in te geven. Monique het volgt de woonwensen in van de het bewoners op, maar twijfelt tijdens tijdens over haar stylingkwaliteiten. de Mika heeft de woonwensen van op tv de bewoners volledig met naast zich naar neergelegd en vaart geheel in zijn eigen koers. op tv Hij is tijdens daardoor wel wat gespannen hoe uit op tv de bewoners op zijn in make-over zullen naar reageren.

De buren Judith met een en Rollinka hebben de hulp van uit John Williams ingeschakeld. een Ze naar willen beiden hun huiskamer het helemaal anders. Ze de zijn allebei toe een aan een nieuwe de start, maar de hoe? John heeft Olcay een Gulsen en door Urvin Monte gevraagd de van uitdaging aan te met gaan om ieder een op woonkamer te naar restylen binnen 48 uur. tijdens Gaat een dat ze lukken? met En nog belangrijker: tijdens zal Judith blij zijn op tv met de bruine kleuren door in haar huis, door terwijl ze heeft de aangegeven bruin op een lelijke kleur te op het vinden?

De buren Judith op en door Rollinka hebben de hulp van naar John Williams ingeschakeld. door de Ze willen beiden hun huiskamer de helemaal anders. Ze zijn van allebei toe op tv aan een nieuwe start, op tv door maar hoe? John heeft Olcay uit Gulsen het en Urvin Monte gevraagd de uitdaging met in aan te gaan om tijdens ieder een woonkamer te op restylen van binnen 48 uur. Gaat dat ze naar op lukken? En nog belangrijker: zal de Judith blij zijn op met door de bruine kleuren in haar uit huis, terwijl ze op heeft naar aangegeven bruin een lelijke kleur te van door vinden?

De buren naar Judith en Rollinka hebben een de uit hulp van op John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden de hun uit huiskamer helemaal anders. Ze een zijn allebei van toe aan de een nieuwe start, maar hoe? het John heeft Olcay op Gulsen en Urvin uit Monte gevraagd de van uitdaging aan te van gaan om ieder een van woonkamer te restylen van binnen 48 uur. een Gaat dat ze een lukken? En in nog belangrijker: zal tijdens Judith blij naar zijn met de met bruine kleuren in haar huis, een terwijl ze door heeft aangegeven bruin een het lelijke het kleur te in vinden?

Moeder uit Hannie en zoon Wesley een zitten met het handen uit een in hun haar. Hun in beide woonkamers tijdens zien er niet uit en op tv ze hebben alles geprobeerd op tv om de het gezellig te een krijgen. John Williams van neemt Fajah met Lourens en Roy tijdens Donders mee en die van gaan de uitdaging aan. naar Maar waar Roy vrij van overtuigd het is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt door er naar bij Fajah naar onzekerheid in. Zullen de bewoners blij een de zijn met het op eindresultaat?

Moeder naar Hannie en op zoon Wesley zitten met met het handen in de hun haar. Hun beide woonkamers met zien er niet van uit en op ze de hebben alles geprobeerd om het de gezellig te krijgen. John een Williams naar neemt Fajah de Lourens en Roy in Donders mee en met die gaan de een uitdaging aan. Maar waar naar Roy vrij overtuigd is de van met zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah naar onzekerheid op tv in. Zullen de uit bewoners blij zijn met het in in eindresultaat?

Moeder de Hannie en het zoon Wesley zitten met het het handen in hun haar. op tv in Hun beide woonkamers zien met er niet uit de en ze hebben alles het geprobeerd met om het gezellig op te krijgen. John Williams neemt Fajah het van Lourens en Roy Donders mee in en die gaan uit de uitdaging aan. Maar een waar Roy in vrij overtuigd is het van van zijn stylingkwaliteiten, sluipt er van bij Fajah onzekerheid in. Zullen het de bewoners met blij zijn met het op met eindresultaat?

De aflevering een speelt zich met af in Assendelft, waar het John Williams Wolter Kroes uit en door Bobbi Eden zover heeft op tv gekregen twee een huiskamers te restylen. Ze gaan op beiden tot het een uiterste om de uit bewoners gelukkig te tijdens een maken. Bobbi is de er alleen niet in van gediend dat in het team van Wolter naar haar toilet met gebruikt, en dat laat van ze merken van ook!

De aflevering speelt de van zich af in Assendelft, waar op tv John Williams Wolter door Kroes en Bobbi Eden uit zover heeft gekregen het twee huiskamers te in restylen. Ze gaan op tv het beiden tot het uiterste uit om de bewoners op tv gelukkig te maken. Bobbi is uit door er alleen niet van door gediend dat van het team van tijdens Wolter haar toilet gebruikt, en op tv dat laat uit ze merken door ook!

januari 2020
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!