Programma gemist?

De een buren Judith en naar Rollinka hebben de naar hulp van John Williams ingeschakeld. tijdens Ze willen beiden de uit hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn in allebei toe aan met met een nieuwe start, maar hoe? op tv John heeft uit Olcay Gulsen en Urvin Monte met gevraagd de uitdaging het aan van te gaan om ieder het een woonkamer naar te restylen binnen 48 het uur. door Gaat dat ze lukken? En nog met op tv belangrijker: zal Judith blij zijn uit met door de bruine kleuren in haar tijdens huis, terwijl ze de heeft in aangegeven bruin een lelijke in kleur te door vinden?

Moeder Hannie van en zoon Wesley zitten een met het handen tijdens in hun het haar. met Hun beide woonkamers zien er een niet uit van en ze hebben alles geprobeerd het om een het gezellig te krijgen. een John Williams neemt op tv Fajah Lourens en Roy een Donders mee uit en die gaan een de uitdaging tijdens aan. Maar waar Roy vrij door overtuigd is van uit het zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah door onzekerheid in. door Zullen op tv de bewoners blij zijn het met het in eindresultaat?

De aflevering speelt het op zich af in Assendelft, waar John met Williams Wolter Kroes van en tijdens Bobbi Eden zover heeft gekregen het twee uit huiskamers te op tv restylen. Ze gaan beiden tijdens tot het uiterste om naar de op bewoners gelukkig te maken. op tv Bobbi is het er alleen niet van gediend dat het het team van van Wolter door haar toilet met gebruikt, en dat laat ze merken tijdens op ook!

Tim van den Besten en Berget Lewis naar in gaan de uitdaging aan om bij de een gezin en het een alleenstaande vader naar met uit twee kinderen uit een woonkamer te restylen. In uit wie van in hen schuilt naar een ware stylist? Onder in leiding van uit John Williams gaan Berget op en Tim aan in de slag. het Berget heeft voor het op tv eerst in naar haar leven een verfroller in haar van handen en tijdens de met chaotische Tim komt er uit achter dat keuzes uit maken niet zijn sterkste het kant een is.

John Williams introduceert van deze een week weer twee op tv nieuwe bekende naar amateurstylisten. Euvgenia Parakhina op tv houdt in huis van rechte de vormen en lichte het kleuren, terwijl Tom in Coronel gek is van een gadgets. Zij uit nemen beiden het een woonkamer van uit twee zussen onder handen uit en op hun eigen stijl komt daarin in goed naar voren. Tom het kiest voor in een hemelsblauw het plafond en Euvgenia de kiest voor tijdens een vogeltjesbehang. Zullen de een zusjes net zo blij in zijn met met het resultaat als onze op BN'er-stylisten?

Ruth een Jacott en Monique Smit gaan door met onder leiding van uit John Williams de uitdaging aan tijdens om ieder van een kinderkamer te met restylen. Een groot avontuur, met want ze hebben hier tijdens totaal geen ervaring uit mee. Het is een daarom een extra spannend om in te zien op tv hoe de bewoners op zullen reageren. Valt op tv de make-over in de op smaak of wordt op het een tijdens teleurstelling?

John uit Williams daagt de Mika van Leeuwen op en Monique Westenberg uit om een de woonkamer een make-over door te geven. Monique een volgt een de woonwensen van tijdens de bewoners op, maar de twijfelt over haar het stylingkwaliteiten. Mika naar heeft de woonwensen uit van de bewoners volledig naast de zich neergelegd uit en naar vaart geheel zijn eigen naar koers. Hij is door daardoor wel wat gespannen hoe de de bewoners de op op zijn make-over zullen in reageren.

De buren op tv Judith en in Rollinka hebben uit de hulp van door John Williams ingeschakeld. Ze willen de beiden hun het huiskamer helemaal tijdens anders. Ze zijn op allebei toe aan op een nieuwe start, maar hoe? met John heeft naar Olcay Gulsen naar en Urvin Monte gevraagd de in uitdaging aan een te gaan om ieder naar een woonkamer het te restylen binnen tijdens 48 uur. Gaat dat ze uit lukken? met En nog belangrijker: zal een Judith blij op tv zijn met de bruine kleuren een de in haar huis, terwijl ze met heeft aangegeven bruin een op tv door lelijke kleur te op tv vinden?

De buren het Judith en Rollinka op tv hebben de hulp van uit John Williams ingeschakeld. in Ze het willen beiden hun huiskamer op tv helemaal een anders. Ze zijn allebei op toe aan een nieuwe in start, op maar hoe? John naar heeft Olcay Gulsen tijdens en Urvin Monte op tv gevraagd de uitdaging aan te gaan tijdens om ieder een in op woonkamer te restylen binnen 48 tijdens uur. met Gaat dat ze lukken? En nog door belangrijker: zal Judith een blij op zijn met de bruine door kleuren in haar een huis, een terwijl ze heeft aangegeven bruin een tijdens op tv lelijke kleur te naar vinden?

De buren een Judith en Rollinka in hebben de de hulp van John Williams naar ingeschakeld. Ze willen met beiden in hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn een allebei toe aan uit een op tv nieuwe start, maar hoe? John met heeft de Olcay Gulsen en Urvin het Monte gevraagd de door uitdaging aan te tijdens gaan om ieder het een woonkamer in te restylen het binnen 48 uur. Gaat dat tijdens ze lukken? op En nog belangrijker: zal Judith uit naar blij zijn met de bruine kleuren naar in haar huis, de terwijl uit ze heeft aangegeven bruin een naar lelijke kleur tijdens te de vinden?

Moeder Hannie en een op tv zoon Wesley zitten met een het handen in hun haar. met de Hun beide woonkamers zien een er niet uit een en ze hebben alles geprobeerd van met om het gezellig te met krijgen. John Williams door neemt Fajah Lourens en Roy in Donders mee en tijdens die op tv gaan de uitdaging aan. het Maar waar de Roy vrij uit overtuigd is van zijn door stylingkwaliteiten, sluipt er het bij Fajah van onzekerheid in. Zullen de bewoners blij van zijn door met het op tv eindresultaat?

Moeder Hannie de en zoon Wesley een zitten met de het handen in de hun haar. Hun door beide woonkamers met zien er niet de uit en ze tijdens hebben alles geprobeerd om het het gezellig te krijgen. John de Williams neemt naar Fajah Lourens en Roy de Donders de mee en die op gaan de uitdaging aan. op Maar waar Roy met vrij naar overtuigd is van zijn van stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah met onzekerheid in. Zullen met de uit bewoners blij zijn op tv met het het eindresultaat?

Moeder Hannie de en zoon op tv Wesley zitten met het handen van in hun haar. met Hun beide woonkamers de zien uit er niet op tv uit en ze hebben van alles geprobeerd om het in gezellig te krijgen. van John Williams neemt op tv Fajah Lourens uit en Roy Donders mee en door in die gaan de uitdaging aan. de Maar waar Roy vrij het de overtuigd is van zijn uit stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah de uit onzekerheid in. Zullen de tijdens bewoners blij zijn met het met in eindresultaat?

De met aflevering speelt zich naar af in Assendelft, waar John door Williams uit Wolter Kroes en Bobbi Eden naar uit zover heeft gekregen twee huiskamers een te op tv restylen. Ze gaan naar beiden tot het op uiterste om de bewoners gelukkig te van maken. naar Bobbi is er de alleen niet van gediend dat een een het team van op tv Wolter haar toilet gebruikt, en dat de laat op tv ze merken het ook!

De aflevering een speelt zich af in door Assendelft, waar John de op tv Williams Wolter Kroes en de Bobbi Eden zover heeft gekregen op uit twee huiskamers te restylen. Ze gaan op beiden op tv tot het uiterste om tijdens de bewoners met gelukkig te naar maken. Bobbi is er alleen op niet van de gediend dat een het team van Wolter op haar toilet gebruikt, en dat op tv laat ze merken op de ook!

juli 2021
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!