Programma gemist?

De buren Judith met naar en Rollinka hebben de hulp op tv van John op tv Williams ingeschakeld. in Ze willen beiden hun huiskamer helemaal door anders. Ze zijn het van allebei toe aan een op tv nieuwe start, maar hoe? John door naar heeft Olcay Gulsen en Urvin uit Monte de gevraagd de uitdaging aan te gaan tijdens om ieder een door woonkamer te restylen uit binnen 48 op uur. Gaat uit dat ze lukken? En nog het door belangrijker: zal Judith blij tijdens zijn met de bruine kleuren met in met haar huis, terwijl een ze heeft met aangegeven bruin een lelijke in kleur te een vinden?

Moeder Hannie en een zoon Wesley naar zitten met het handen tijdens uit in hun haar. Hun op beide woonkamers zien naar er niet uit door en ze hebben alles geprobeerd met om het van gezellig te de krijgen. John Williams op neemt Fajah in Lourens en Roy Donders mee en het in die gaan de door uitdaging aan. Maar van waar Roy vrij overtuigd is uit van zijn stylingkwaliteiten, het sluipt er bij met Fajah onzekerheid in. het Zullen de van bewoners blij zijn het met het naar eindresultaat?

De aflevering op tv speelt zich af met in Assendelft, een waar John Williams met Wolter Kroes en Bobbi Eden op tv naar zover heeft gekregen twee huiskamers op tv te door restylen. Ze gaan beiden tot het door uiterste van om de bewoners gelukkig op tv te maken. Bobbi naar is er alleen in niet tijdens van gediend dat het het team van Wolter haar op tv toilet gebruikt, en dat een laat ze op merken tijdens ook!

Tim door den Besten naar en Berget Lewis in gaan de uitdaging aan om bij het een gezin en van een alleenstaande uit vader een met twee kinderen een woonkamer te uit restylen. In naar wie van door hen schuilt een een ware stylist? met Onder leiding van John Williams gaan met Berget de en Tim aan de slag. het Berget heeft voor met het eerst naar in naar haar leven een verfroller een in haar handen en de tijdens chaotische Tim komt met er achter in dat een keuzes maken niet zijn sterkste door kant op tv is.

John een Williams introduceert deze week met weer twee op tv nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia de Parakhina houdt in in huis met van rechte vormen en lichte in kleuren, terwijl tijdens Tom Coronel gek van is van gadgets. Zij nemen door beiden van een woonkamer van twee op tv zussen onder handen en de het hun eigen stijl naar komt daarin goed een naar voren. Tom kiest op voor een hemelsblauw plafond de en Euvgenia kiest naar voor op een vogeltjesbehang. Zullen de zusjes net een zo een blij zijn met tijdens het resultaat als onze tijdens BN'er-stylisten?

Ruth door Jacott en door Monique Smit gaan onder de leiding van John Williams het de uitdaging aan om uit ieder een kinderkamer op tv te restylen. op Een groot avontuur, want het ze hebben naar hier van totaal geen ervaring mee. Het is van daarom extra spannend op tv om door te zien hoe de bewoners het met zullen reageren. Valt van de make-over in de uit smaak of wordt het van een op teleurstelling?

John uit Williams daagt Mika van Leeuwen op tv en Monique door Westenberg uit om een door woonkamer een op make-over te naar geven. Monique volgt het de woonwensen van de naar bewoners op, op tv maar twijfelt over haar met stylingkwaliteiten. Mika heeft de door woonwensen met van de bewoners volledig naast de zich neergelegd tijdens en op tv vaart geheel zijn in eigen koers. Hij het is daardoor wel wat gespannen hoe de de op bewoners op zijn make-over op zullen op tv reageren.

De uit buren Judith door en Rollinka hebben uit de hulp van John Williams naar ingeschakeld. Ze willen op beiden hun huiskamer helemaal met anders. Ze op zijn allebei toe van aan een nieuwe start, uit uit maar hoe? John heeft Olcay tijdens Gulsen en Urvin een Monte gevraagd de uitdaging uit aan te gaan door om een ieder een woonkamer te door restylen binnen op 48 uur. Gaat dat ze het lukken? van En nog belangrijker: zal Judith een blij zijn met met de tijdens bruine kleuren tijdens in haar huis, terwijl ze heeft op aangegeven naar bruin een naar lelijke kleur te tijdens vinden?

De buren een Judith en van Rollinka hebben de hulp van uit van John Williams ingeschakeld. Ze de willen beiden hun huiskamer helemaal in anders. Ze het zijn allebei toe naar aan een nieuwe met start, maar hoe? John tijdens een heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte met gevraagd de uitdaging tijdens het aan te gaan om ieder de een woonkamer te in restylen binnen 48 uur. op Gaat dat naar ze lukken? En nog met een belangrijker: zal Judith met blij zijn met de bruine op tv kleuren in haar van huis, terwijl ze heeft tijdens aangegeven bruin een tijdens lelijke kleur te op met vinden?

De het buren Judith en Rollinka hebben van van de hulp van John Williams ingeschakeld. door op tv Ze willen beiden naar hun huiskamer helemaal anders. Ze door zijn allebei toe met aan van een nieuwe start, maar hoe? door John op heeft Olcay Gulsen met en Urvin Monte gevraagd de de uitdaging aan tijdens te gaan om ieder door een woonkamer te restylen met binnen 48 in uur. Gaat een dat ze lukken? met En nog belangrijker: zal naar Judith blij zijn met het de op tv bruine kleuren in haar tijdens huis, terwijl ze heeft van aangegeven bruin een door lelijke kleur van te een vinden?

Moeder Hannie en door tijdens zoon Wesley zitten met door het handen in hun haar. op Hun door beide woonkamers zien er niet tijdens in uit en ze hebben de alles geprobeerd om het gezellig tijdens te in krijgen. John Williams neemt op tv Fajah Lourens en een Roy Donders naar mee en die op tv gaan de tijdens uitdaging aan. Maar in waar Roy vrij het overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, het sluipt het er bij Fajah uit onzekerheid in. Zullen de bewoners in blij zijn met met het het eindresultaat?

Moeder Hannie en van op tv zoon Wesley zitten met met het handen in hun van haar. door Hun beide woonkamers zien er niet het het uit en ze hebben alles een geprobeerd om uit het gezellig te het krijgen. John Williams neemt Fajah met Lourens en het Roy Donders naar mee en die gaan de met uitdaging aan. door Maar waar Roy op tv vrij overtuigd de is van zijn stylingkwaliteiten, uit sluipt er van bij Fajah met onzekerheid in. Zullen de bewoners blij het zijn het met het op tv eindresultaat?

Moeder op Hannie en zoon Wesley zitten op met het handen in in hun haar. met Hun de beide woonkamers zien er niet de uit op en ze hebben alles geprobeerd een van om het gezellig te naar krijgen. John Williams neemt Fajah naar Lourens uit en Roy Donders mee en een die gaan uit de uitdaging uit aan. Maar waar Roy op vrij overtuigd is van in zijn van stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah de onzekerheid in. op Zullen de door bewoners blij zijn met het naar de eindresultaat?

De het aflevering speelt in zich af in op Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes tijdens en met Bobbi Eden op zover heeft gekregen twee huiskamers door te restylen. Ze naar gaan beiden tot door het uiterste het om de bewoners gelukkig te een maken. Bobbi uit is op tv er alleen niet van gediend van dat het de team van in Wolter haar toilet gebruikt, en een dat laat ze op merken een ook!

De tijdens aflevering speelt zich op af in Assendelft, uit waar John op Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden het in zover heeft gekregen twee huiskamers te met restylen. Ze tijdens gaan beiden een tot het uiterste om de met bewoners gelukkig een te het maken. Bobbi is er alleen niet het van gediend het dat het het team van Wolter haar toilet tijdens gebruikt, en dat een laat ze op merken met ook!

april 2021
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!