Programma gemist?

De buren Judith op tv de en Rollinka hebben naar de hulp van John op tv Williams ingeschakeld. de Ze willen beiden op hun huiskamer helemaal anders. uit Ze zijn allebei een toe aan een nieuwe tijdens start, maar hoe? John het heeft naar Olcay Gulsen en naar Urvin Monte gevraagd de uitdaging op aan op tv te gaan om tijdens ieder een met woonkamer te restylen het binnen 48 uur. Gaat dat ze door naar lukken? En nog belangrijker: een zal Judith blij op tv zijn met de bruine van kleuren tijdens in haar huis, terwijl tijdens ze heeft aangegeven bruin een op de lelijke kleur te op vinden?

Moeder met Hannie en zoon Wesley zitten het met het de handen in in hun haar. Hun beide woonkamers naar zien er op tv niet uit in en ze hebben alles geprobeerd op tv om het gezellig naar te tijdens krijgen. John de Williams neemt Fajah Lourens en de Roy uit Donders mee en door die gaan de een uitdaging aan. Maar waar Roy in vrij op overtuigd is van op tv zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij Fajah door door onzekerheid in. Zullen de bewoners door blij zijn met uit het in eindresultaat?

De tijdens aflevering speelt zich af op in Assendelft, een waar John Williams Wolter Kroes een en Bobbi het Eden zover de heeft gekregen twee huiskamers te tijdens restylen. Ze gaan door naar beiden tot het van uiterste om de op tv bewoners gelukkig te in maken. Bobbi is de er alleen niet van gediend dat op het team op van Wolter haar toilet door het gebruikt, en dat laat ze een merken naar ook!

Tim den Besten naar en Berget Lewis tijdens gaan het de uitdaging aan het om bij een gezin en van een uit alleenstaande vader met twee kinderen het een met woonkamer te restylen. In wie de van de hen schuilt een tijdens ware stylist? Onder leiding van uit John met Williams gaan door Berget en Tim aan de naar slag. Berget op heeft voor op het eerst in haar leven het een verfroller door in haar handen naar en de chaotische met Tim komt er achter met dat keuzes maken niet op tijdens zijn sterkste kant in is.

John van Williams introduceert in deze week weer uit twee nieuwe bekende door amateurstylisten. Euvgenia Parakhina op houdt in huis op van rechte vormen en een lichte kleuren, op tv terwijl Tom Coronel gek is van een gadgets. Zij het nemen beiden een in woonkamer van in twee zussen onder op handen en hun door eigen stijl komt een daarin goed naar voren. naar Tom kiest voor een in hemelsblauw het plafond en Euvgenia met kiest voor een vogeltjesbehang. Zullen in tijdens de zusjes net zo blij zijn op met op tv het resultaat als onze op tv BN'er-stylisten?

Ruth uit Jacott en in Monique Smit gaan met onder leiding van uit John Williams de uitdaging aan tijdens om ieder een kinderkamer een te restylen. Een naar groot avontuur, tijdens want ze hebben hier het totaal geen naar ervaring tijdens mee. Het is tijdens daarom extra spannend om te zien door hoe door de bewoners zullen de reageren. Valt de make-over met in de smaak uit of wordt het een op tv met teleurstelling?

John Williams daagt van Mika op tv van Leeuwen tijdens en Monique Westenberg uit om een op tv woonkamer een een make-over te geven. Monique met volgt de op woonwensen tijdens van de bewoners het op, maar twijfelt over haar tijdens stylingkwaliteiten. Mika heeft van de woonwensen van de door bewoners met volledig naast zich neergelegd door en vaart geheel zijn op eigen koers. Hij in is daardoor op tv wel wat gespannen hoe door de bewoners op een zijn make-over de zullen een reageren.

De buren Judith met en Rollinka naar hebben de de hulp van van John Williams ingeschakeld. van Ze willen beiden hun door huiskamer helemaal anders. Ze naar zijn het allebei toe aan een het nieuwe start, maar hoe? John met heeft het Olcay Gulsen en Urvin de Monte gevraagd met de uitdaging aan te een gaan om op tv ieder een woonkamer te naar restylen binnen in 48 uur. de Gaat dat ze lukken? op tv En nog belangrijker: zal Judith tijdens blij in zijn met het de bruine kleuren in haar op tv huis, terwijl ze heeft met uit aangegeven bruin een door lelijke kleur te met vinden?

De op tv buren Judith naar en Rollinka hebben de tijdens hulp van John Williams ingeschakeld. op Ze willen beiden tijdens hun in huiskamer helemaal anders. Ze op zijn allebei toe aan uit een nieuwe in start, maar de hoe? John heeft Olcay een Gulsen en Urvin tijdens Monte naar gevraagd de uitdaging aan te op tv gaan om de ieder een woonkamer te restylen op binnen een 48 uur. Gaat een dat ze van lukken? En nog belangrijker: zal op Judith door blij zijn met de bruine kleuren op in haar huis, de terwijl met ze heeft aangegeven het bruin een lelijke kleur te naar een vinden?

De het buren Judith op tv en Rollinka hebben de hulp van naar John tijdens Williams ingeschakeld. tijdens Ze willen beiden hun huiskamer van helemaal het anders. Ze zijn allebei toe met aan een nieuwe start, naar maar hoe? tijdens John heeft Olcay Gulsen met naar en Urvin Monte gevraagd de op tv uitdaging aan uit te gaan om ieder een tijdens woonkamer door te restylen binnen 48 in uur. Gaat dat naar ze lukken? En het nog belangrijker: zal Judith op blij op zijn met de bruine kleuren een in haar huis, in terwijl ze heeft tijdens aangegeven bruin een op tv lelijke kleur te van met vinden?

Moeder uit Hannie en zoon Wesley zitten in door met het handen in hun haar. met Hun beide door woonkamers zien er niet met uit en door ze hebben in alles geprobeerd om het op gezellig het te krijgen. John Williams de neemt Fajah de Lourens en Roy Donders in mee en die gaan de op uitdaging aan. Maar met waar Roy de vrij overtuigd van is van zijn naar stylingkwaliteiten, sluipt er bij het Fajah onzekerheid in. Zullen het de in bewoners blij zijn met naar het in eindresultaat?

Moeder een Hannie en zoon naar Wesley zitten uit met het handen in hun op tv haar. Hun beide uit woonkamers door zien er niet uit tijdens en ze hebben van alles geprobeerd om een het gezellig te krijgen. tijdens John Williams naar neemt Fajah Lourens en Roy in door Donders mee en uit die gaan de op uitdaging aan. Maar waar Roy het vrij overtuigd in is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt naar er bij een Fajah onzekerheid tijdens in. Zullen de bewoners blij met zijn met met het met eindresultaat?

Moeder in Hannie en naar zoon Wesley zitten met het van handen in de hun haar. Hun beide van woonkamers zien er uit niet uit op tv en ze hebben op tv alles geprobeerd om het gezellig door te krijgen. door John Williams neemt een Fajah Lourens en Roy op tv Donders mee en de het die gaan de uitdaging de aan. Maar waar Roy tijdens vrij overtuigd is naar van zijn stylingkwaliteiten, sluipt op tv er bij door Fajah onzekerheid uit in. Zullen de bewoners in blij zijn de met het een eindresultaat?

De aflevering naar speelt zich af in met Assendelft, tijdens waar John Williams Wolter Kroes uit en Bobbi Eden uit zover heeft gekregen uit twee huiskamers naar te restylen. Ze op gaan beiden tot het het de uiterste om de bewoners het gelukkig te maken. een Bobbi is er alleen niet met van gediend dat een het het team van op Wolter haar toilet op tv gebruikt, en dat laat in ze merken op ook!

De aflevering speelt van zich een af in Assendelft, waar van John Williams tijdens Wolter Kroes en Bobbi Eden van zover in heeft gekregen twee huiskamers te de restylen. Ze gaan de een beiden tot het uiterste om uit de naar bewoners gelukkig te maken. door Bobbi is er alleen niet op van uit gediend dat in het team van Wolter haar het toilet gebruikt, in en dat laat ze op tv merken de ook!

november 2020
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!