Programma gemist?

De buren Judith op tv op en Rollinka hebben door de hulp van een John Williams ingeschakeld. Ze willen met beiden hun tijdens huiskamer helemaal op anders. Ze zijn allebei de toe aan een nieuwe start, de het maar hoe? John heeft Olcay Gulsen in en Urvin naar Monte op gevraagd de uitdaging aan te gaan tijdens om ieder op tv een woonkamer te een restylen binnen de 48 uur. Gaat dat ze uit het lukken? En nog belangrijker: zal uit Judith blij zijn in met de naar bruine kleuren in in haar huis, terwijl de ze heeft aangegeven bruin naar een naar lelijke kleur te uit vinden?

Moeder Hannie en in zoon Wesley op zitten een met het handen in hun haar. naar Hun uit beide woonkamers zien uit er niet uit en ze het hebben alles geprobeerd een om op het gezellig door te krijgen. John Williams tijdens neemt Fajah Lourens in en Roy Donders mee met en die gaan de de uitdaging tijdens aan. Maar waar met Roy vrij de overtuigd is van zijn de stylingkwaliteiten, sluipt er op bij Fajah onzekerheid in. met Zullen de bewoners een blij zijn tijdens met het op eindresultaat?

De van aflevering speelt zich het af in Assendelft, waar John een Williams Wolter Kroes van op tv en Bobbi Eden zover heeft de gekregen twee huiskamers te tijdens restylen. Ze de gaan beiden tot het op tv uiterste om de de door bewoners gelukkig te naar maken. Bobbi is met er alleen niet van van gediend dat het team een van Wolter haar toilet op gebruikt, en de dat laat ze merken naar tijdens ook!

Tim een den Besten een en Berget Lewis gaan de uitdaging naar aan in om bij een gezin op tv en het een alleenstaande vader met twee kinderen met op tv een woonkamer te naar restylen. In wie van door hen schuilt een tijdens ware stylist? tijdens Onder leiding van John in Williams gaan Berget en op tv Tim aan de de slag. Berget heeft voor tijdens het eerst uit in naar haar leven een verfroller in haar het handen het en de chaotische van Tim komt er achter dat in keuzes maken niet van zijn op tv sterkste kant op tv is.

John Williams in introduceert deze met week weer twee nieuwe met bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina de houdt op in huis van uit rechte vormen en lichte in kleuren, het terwijl Tom Coronel gek de is van gadgets. Zij naar nemen beiden een op tv woonkamer van twee op tv zussen onder handen en met hun eigen stijl een tijdens komt daarin goed naar tijdens voren. Tom kiest van voor een op tv hemelsblauw plafond en Euvgenia kiest voor de een vogeltjesbehang. Zullen op tv naar de zusjes net zo blij uit zijn met uit het resultaat als onze naar BN'er-stylisten?

Ruth Jacott en met Monique een Smit gaan door onder leiding van John het Williams de het uitdaging aan om ieder een kinderkamer het te restylen. Een naar van groot avontuur, want ze hebben een hier totaal geen ervaring de mee. Het op is daarom extra spannend met van om te zien hoe de het bewoners zullen door reageren. Valt de make-over in het de op tv smaak of wordt het tijdens een op teleurstelling?

John naar Williams daagt Mika op van Leeuwen en op Monique Westenberg uit het om een met woonkamer een make-over te geven. door Monique volgt de woonwensen van van de bewoners op tv op, van maar twijfelt op over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de in woonwensen van een de van bewoners volledig naast zich neergelegd op en vaart geheel zijn uit een eigen koers. Hij is daardoor wel van wat gespannen hoe het op tv de bewoners op zijn in make-over zullen op tv reageren.

De met buren Judith met en Rollinka hebben de hulp het van John tijdens Williams ingeschakeld. Ze willen tijdens beiden hun huiskamer tijdens helemaal uit anders. Ze zijn allebei toe op tv aan een nieuwe het start, maar hoe? het John heeft Olcay Gulsen een en van Urvin Monte gevraagd met de uitdaging aan te het gaan om ieder de een een woonkamer te restylen binnen 48 een uur. Gaat dat ze in lukken? En nog op belangrijker: zal Judith tijdens blij zijn met van de bruine kleuren de in haar huis, in terwijl van ze heeft aangegeven bruin een een lelijke kleur in te op vinden?

De buren Judith in en op tv Rollinka hebben de hulp op tv van John Williams ingeschakeld. van Ze op tv willen beiden hun huiskamer helemaal op tv een anders. Ze zijn allebei toe aan uit een in nieuwe start, maar hoe? de John met heeft Olcay Gulsen en Urvin op tv Monte gevraagd de tijdens uitdaging op tv aan te gaan om ieder een naar woonkamer het te restylen binnen op 48 uur. naar Gaat dat ze lukken? En in nog belangrijker: van zal Judith blij zijn met een de bruine uit kleuren tijdens in haar huis, terwijl ze op tv heeft op aangegeven bruin een lelijke kleur uit te met vinden?

De buren in Judith op tv en Rollinka hebben de hulp van op John Williams van ingeschakeld. van Ze willen beiden hun uit huiskamer helemaal anders. Ze de zijn uit allebei toe aan door een nieuwe start, maar hoe? op tv John heeft Olcay de Gulsen en Urvin Monte van gevraagd de uitdaging met aan te in gaan om door ieder een woonkamer te restylen het uit binnen 48 uur. Gaat naar dat ze uit lukken? En nog in belangrijker: zal Judith blij de zijn met tijdens de bruine kleuren in door haar huis, terwijl ze heeft met tijdens aangegeven bruin een door lelijke kleur te een vinden?

Moeder uit Hannie en zoon Wesley een zitten met naar het handen in hun haar. een op Hun beide woonkamers een zien er niet uit door en ze hebben alles het geprobeerd om het gezellig de te krijgen. een John in Williams neemt Fajah in Lourens en Roy Donders mee een en de die gaan de uitdaging aan. Maar in waar Roy vrij op overtuigd in is van uit zijn stylingkwaliteiten, sluipt er van bij Fajah onzekerheid in. de Zullen de bewoners een blij zijn met het het naar eindresultaat?

Moeder het Hannie en zoon een Wesley zitten op tv met het handen in in hun haar. Hun beide uit woonkamers zien er de niet uit en door ze hebben alles geprobeerd op tv om het tijdens gezellig te van krijgen. John Williams neemt Fajah tijdens Lourens een en Roy Donders op tv mee en die gaan op tv de met uitdaging aan. Maar waar Roy de vrij het overtuigd is van zijn naar stylingkwaliteiten, sluipt er door bij Fajah onzekerheid in. door Zullen de bewoners blij op tv zijn het met het de eindresultaat?

Moeder een Hannie en op tv zoon Wesley zitten met het handen door in hun in haar. op Hun beide woonkamers zien naar er niet door uit en ze hebben alles geprobeerd met om naar het gezellig te een krijgen. John Williams neemt een Fajah Lourens en Roy op uit Donders mee en die met gaan de het uitdaging aan. Maar waar Roy vrij door overtuigd in is van zijn stylingkwaliteiten, door sluipt uit er bij Fajah onzekerheid tijdens in. Zullen de bewoners in blij zijn met het het tijdens eindresultaat?

De aflevering een speelt zich af het in Assendelft, waar John op tv Williams door Wolter Kroes en met Bobbi Eden zover heeft het gekregen twee huiskamers te het tijdens restylen. Ze gaan beiden tot het het uiterste om de door op tv bewoners gelukkig te maken. Bobbi de is een er alleen niet van van gediend dat het team van in Wolter haar van toilet gebruikt, het en dat laat naar ze merken door ook!

De aflevering naar speelt zich met af in Assendelft, waar uit John Williams Wolter op Kroes en in Bobbi Eden zover heeft gekregen naar twee door huiskamers te restylen. Ze het gaan beiden tot het op een uiterste om de tijdens bewoners gelukkig te maken. Bobbi uit is er alleen niet het van gediend dat het het team tijdens van het Wolter haar toilet gebruikt, en uit dat laat op ze merken met ook!

april 2020
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!