Programma gemist?

Moeder tijdens Hannie en zoon Wesley door zitten met het het handen in hun op haar. Hun in beide woonkamers zien er niet met uit en ze door hebben de alles geprobeerd om tijdens het gezellig te naar krijgen. John Williams het neemt Fajah Lourens en Roy met met Donders mee en in die gaan de uitdaging uit aan. Maar met waar Roy vrij overtuigd op is van zijn stylingkwaliteiten, door sluipt op er bij Fajah onzekerheid in. op tv Zullen de bewoners uit blij zijn met met het de eindresultaat?

De het aflevering speelt zich af door in Assendelft, het waar John van Williams Wolter Kroes en naar Bobbi Eden zover heeft met gekregen twee op tv huiskamers te restylen. Ze van gaan beiden de tot het uiterste om de op tv bewoners gelukkig een te maken. op Bobbi is er alleen niet van van tijdens gediend dat het team van het Wolter haar met toilet gebruikt, en met dat laat ze naar merken naar ook!

Tim den uit Besten op tv en Berget Lewis gaan naar de uitdaging aan om met bij een gezin het en op een alleenstaande vader met twee een kinderen een woonkamer te door van restylen. In wie van naar hen schuilt een ware uit stylist? Onder leiding op tv van het John Williams gaan Berget op en Tim het aan de slag. in Berget heeft voor het eerst in van haar leven de een verfroller in haar door handen tijdens en de chaotische Tim komt met er achter in dat keuzes een maken niet zijn sterkste op tv kant op is.

John Williams introduceert door deze naar week weer twee nieuwe door bekende amateurstylisten. een Euvgenia Parakhina houdt in het huis van rechte vormen op en lichte kleuren, in terwijl op Tom Coronel uit gek is van gadgets. Zij op tv nemen beiden een woonkamer uit van twee zussen door met onder handen en hun eigen stijl op tv komt daarin goed op naar voren. tijdens Tom kiest voor met een een hemelsblauw plafond en tijdens Euvgenia kiest voor een vogeltjesbehang. Zullen tijdens de met zusjes net zo de blij zijn tijdens met het resultaat als onze een BN'er-stylisten?

Ruth Jacott en een op Monique Smit gaan onder leiding naar van van John Williams de uitdaging aan tijdens om ieder in een kinderkamer te de restylen. Een groot van avontuur, want ze uit hebben hier totaal de geen ervaring naar mee. Het is daarom extra uit spannend om te zien door een hoe de bewoners zullen reageren. Valt op tv op de make-over in de smaak naar of tijdens wordt het een uit teleurstelling?

John Williams daagt het Mika uit van Leeuwen en het Monique Westenberg met uit om een naar woonkamer een make-over te in geven. Monique volgt de woonwensen door een van de bewoners op, maar tijdens twijfelt over haar tijdens stylingkwaliteiten. Mika heeft de uit met woonwensen van de bewoners volledig naast op zich neergelegd en tijdens naar vaart geheel zijn de eigen koers. Hij is daardoor wel in naar wat gespannen hoe de bewoners op op zijn make-over van zullen in reageren.

De op buren Judith in en Rollinka hebben de tijdens hulp van door John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden in hun huiskamer helemaal het anders. tijdens Ze zijn allebei op tv toe aan een nieuwe start, naar naar maar hoe? John heeft in Olcay Gulsen en Urvin Monte de gevraagd de in uitdaging aan te door gaan in om ieder een woonkamer uit te restylen binnen tijdens 48 uur. Gaat dat het ze lukken? het En nog belangrijker: zal Judith tijdens blij zijn van met van de bruine kleuren in haar op tv huis, terwijl de ze heeft aangegeven op tv bruin een lelijke naar kleur te tijdens vinden?

De buren Judith het en Rollinka hebben het uit de hulp van John Williams ingeschakeld. met tijdens Ze willen beiden hun huiskamer helemaal van een anders. Ze zijn allebei toe aan de een nieuwe naar start, een maar hoe? John heeft Olcay Gulsen naar en Urvin uit Monte tijdens gevraagd de uitdaging op tv aan te gaan door om ieder een door woonkamer te restylen binnen 48 uur. in Gaat tijdens dat ze naar lukken? En nog belangrijker: zal van Judith met blij zijn met de de bruine kleuren in haar huis, uit naar terwijl ze heeft aangegeven van bruin een lelijke tijdens kleur te van vinden?

De met buren Judith en door Rollinka hebben de uit hulp van John Williams op ingeschakeld. Ze willen beiden door het hun huiskamer helemaal naar anders. Ze zijn allebei toe door aan een van nieuwe start, maar hoe? John tijdens heeft van Olcay Gulsen tijdens en Urvin Monte gevraagd op tv de uitdaging uit aan te gaan om ieder op een woonkamer te het restylen binnen een 48 uur. de Gaat dat ze tijdens lukken? En nog belangrijker: zal in Judith blij zijn van met in de bruine kleuren in in haar huis, terwijl ze het heeft aangegeven een bruin een lelijke kleur te naar op vinden?

Moeder een Hannie en zoon Wesley zitten op tv met het een handen in hun uit haar. Hun beide in woonkamers zien er tijdens niet uit en met ze hebben alles geprobeerd op om het op gezellig te krijgen. in John uit Williams neemt Fajah Lourens en door Roy Donders mee tijdens en die op tv gaan de uitdaging aan. tijdens Maar waar naar Roy vrij overtuigd met is van met zijn stylingkwaliteiten, sluipt tijdens er bij Fajah in onzekerheid in. Zullen naar de bewoners blij zijn met het het de eindresultaat?

Moeder Hannie en op zoon Wesley zitten uit met door het handen uit in hun haar. Hun beide door woonkamers zien er uit niet uit en het ze hebben alles geprobeerd de de om het gezellig te naar krijgen. John Williams door neemt Fajah Lourens en Roy het Donders mee tijdens en die gaan de het met uitdaging aan. Maar op tv waar Roy vrij overtuigd is het van zijn stylingkwaliteiten, sluipt op het er bij Fajah onzekerheid de in. Zullen de bewoners blij op tv zijn met op tv het van eindresultaat?

Moeder Hannie en in met zoon Wesley zitten met van het handen in van hun haar. Hun beide woonkamers met zien op er niet uit tijdens en ze tijdens hebben alles geprobeerd om een het gezellig te een krijgen. John Williams neemt een Fajah Lourens op en Roy Donders tijdens mee en die de gaan de tijdens uitdaging aan. Maar van waar Roy vrij overtuigd is door van zijn stylingkwaliteiten, sluipt het er tijdens bij Fajah van onzekerheid in. Zullen de bewoners blij van zijn met met het het eindresultaat?

De aflevering speelt een zich naar af in Assendelft, waar een John Williams Wolter uit Kroes en Bobbi van Eden zover heeft gekregen tijdens twee huiskamers te met van restylen. Ze gaan een beiden tot het uiterste om de van uit bewoners gelukkig te maken. uit Bobbi is er alleen tijdens niet van gediend een dat het in team van met Wolter haar toilet gebruikt, op tv en dat laat ze merken op tv door ook!

De de aflevering speelt het zich af in tijdens Assendelft, waar John met Williams Wolter Kroes en de Bobbi Eden zover heeft het gekregen twee van huiskamers te restylen. uit Ze gaan beiden tot met het uiterste om op tv de bewoners gelukkig te van maken. Bobbi in is er naar alleen niet van gediend het dat tijdens het team van Wolter haar toilet het gebruikt, het en dat laat ze een merken op tv ook!

De uit aflevering speelt zich af in met Assendelft, waar John tijdens Williams Wolter de Kroes en Bobbi een Eden in zover heeft gekregen twee huiskamers te van restylen. het Ze gaan uit beiden tot het uiterste om op de bewoners gelukkig te naar maken. Bobbi naar is er alleen uit niet van van gediend dat het team van van Wolter op haar toilet gebruikt, tijdens en dat laat het ze merken in ook!

februari 2019
12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

14-08-2018 20:34

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 12-02-2019 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord