Programma gemist?

De in buren Judith en van Rollinka hebben de hulp van op John Williams een ingeschakeld. de Ze willen beiden hun huiskamer helemaal in anders. Ze zijn de de allebei toe aan een nieuwe van start, maar het hoe? John heeft Olcay Gulsen op en van Urvin Monte in gevraagd de uitdaging aan te gaan in om het ieder een woonkamer te met restylen binnen 48 uit uur. Gaat van dat ze lukken? En naar nog belangrijker: op zal Judith blij zijn naar met door de bruine kleuren in de haar huis, terwijl ze op heeft aangegeven bruin in een lelijke het kleur te uit vinden?

Moeder Hannie op tv en zoon Wesley de zitten met het op handen in hun haar. op tv Hun naar beide woonkamers met zien er niet uit op tv en ze hebben uit alles geprobeerd om het gezellig de op te krijgen. John het Williams neemt Fajah Lourens en op Roy Donders mee in en die gaan de op tv tijdens uitdaging aan. Maar waar Roy in vrij overtuigd in is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt een er tijdens bij Fajah onzekerheid in. Zullen op van de bewoners blij zijn met met het een eindresultaat?

De aflevering speelt in van zich af in in Assendelft, waar John Williams Wolter met Kroes en Bobbi door Eden zover de heeft gekregen door twee huiskamers te restylen. Ze door gaan beiden van tot het op tv uiterste om de uit bewoners gelukkig te in maken. Bobbi is er alleen door niet van op gediend dat het team van op Wolter haar de toilet gebruikt, en dat naar laat ze merken naar op tv ook!

Tim den tijdens Besten en Berget tijdens Lewis met gaan de uitdaging aan om bij op een gezin en op tv een alleenstaande het vader met twee kinderen een een woonkamer te met restylen. In wie door het van hen schuilt uit een ware stylist? met Onder leiding van John Williams gaan op Berget en Tim door aan de uit slag. Berget met heeft voor met het eerst in haar leven in een verfroller in haar door handen en de met chaotische Tim uit komt het er achter dat keuzes maken niet van van zijn sterkste kant met is.

John Williams introduceert op tv naar deze week weer twee nieuwe bekende in amateurstylisten. Euvgenia uit Parakhina houdt een in huis van de rechte vormen en lichte kleuren, van terwijl met Tom Coronel gek is op van gadgets. Zij nemen van beiden een woonkamer door van het twee zussen onder handen en de hun de eigen stijl komt met daarin goed naar een voren. Tom op kiest voor een hemelsblauw plafond en het Euvgenia kiest met voor tijdens een vogeltjesbehang. Zullen de van zusjes net zo blij zijn een met de het resultaat als uit onze BN'er-stylisten?

Ruth de Jacott en Monique Smit op gaan onder leiding van naar John naar Williams de uitdaging aan het om ieder een kinderkamer op tv te restylen. Een naar groot avontuur, met want ze door hebben hier totaal geen van ervaring de mee. Het is naar daarom extra spannend om te zien de tijdens hoe de bewoners zullen reageren. Valt de op tv de make-over in de smaak de of wordt het een op naar teleurstelling?

John van Williams daagt Mika van met Leeuwen door en Monique Westenberg uit om op een woonkamer uit een make-over te een geven. Monique volgt de de woonwensen van in de bewoners op, maar twijfelt het over een haar stylingkwaliteiten. Mika het heeft de woonwensen van tijdens de bewoners volledig naar naast zich neergelegd en uit vaart de geheel zijn eigen koers. Hij uit is daardoor wel met naar wat gespannen hoe de bewoners tijdens op zijn make-over uit zullen op tv reageren.

De met buren Judith tijdens en Rollinka hebben de in hulp van John Williams in ingeschakeld. Ze een willen beiden hun huiskamer helemaal in uit anders. Ze zijn allebei het toe aan een op nieuwe start, met maar hoe? John heeft een Olcay Gulsen en Urvin Monte met gevraagd de uitdaging het aan door te gaan om ieder het een woonkamer te door restylen binnen 48 met uur. op Gaat dat ze lukken? een En nog belangrijker: een zal Judith blij zijn in met de de bruine kleuren in haar huis, in terwijl ze heeft met aangegeven tijdens bruin een lelijke kleur een te van vinden?

De buren Judith het en Rollinka uit hebben de op tv hulp van John Williams op ingeschakeld. Ze willen op beiden hun door huiskamer helemaal anders. Ze zijn uit allebei toe aan van een nieuwe start, van een maar hoe? John heeft Olcay de Gulsen en het Urvin Monte gevraagd uit de uitdaging tijdens aan te gaan om ieder op tv een woonkamer te restylen een binnen 48 uur. tijdens met Gaat dat ze uit lukken? En nog belangrijker: zal tijdens Judith blij zijn met de de bruine kleuren op tv in in haar huis, terwijl tijdens ze heeft aangegeven op bruin een lelijke kleur te tijdens een vinden?

De buren naar Judith en Rollinka naar hebben de hulp van naar John het Williams ingeschakeld. in Ze willen beiden naar hun huiskamer helemaal de anders. Ze zijn allebei een toe aan een nieuwe start, in maar een hoe? John heeft Olcay Gulsen met en Urvin het Monte gevraagd de uitdaging uit aan te op tv gaan op tv om ieder een woonkamer te met restylen binnen 48 in uur. het Gaat dat ze lukken? En het nog de belangrijker: zal Judith blij op tv zijn met de bruine kleuren door in met haar huis, terwijl ze heeft met met aangegeven bruin een lelijke kleur door te uit vinden?

Moeder de Hannie en uit zoon Wesley zitten met het door handen in hun haar. tijdens Hun beide een woonkamers zien er met niet tijdens uit en ze op tv hebben alles geprobeerd een om het gezellig te op krijgen. John Williams neemt Fajah in Lourens en de Roy Donders tijdens mee en die gaan het de het uitdaging aan. Maar waar van Roy vrij overtuigd het is van op tv zijn stylingkwaliteiten, sluipt er uit bij Fajah onzekerheid in. op tv Zullen een de bewoners blij tijdens zijn met het uit eindresultaat?

Moeder Hannie door en zoon Wesley zitten naar tijdens met het handen in van hun haar. Hun het beide woonkamers zien in er niet met uit en ze naar hebben alles geprobeerd om het op gezellig te krijgen. John op tv naar Williams neemt Fajah Lourens en de Roy Donders mee en tijdens tijdens die gaan de uitdaging aan. het Maar waar tijdens Roy vrij overtuigd is van op tv van zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij door Fajah onzekerheid in. Zullen op tv op tv de bewoners blij zijn met het in op tv eindresultaat?

Moeder Hannie op tv en zoon Wesley zitten naar uit met het handen in in hun haar. Hun beide woonkamers op tv zien er niet op uit en ze op tv hebben met alles geprobeerd van om het gezellig door te krijgen. John Williams neemt Fajah uit Lourens en tijdens Roy Donders mee een en die gaan op de uitdaging aan. Maar uit waar Roy in vrij overtuigd is van op tv zijn de stylingkwaliteiten, sluipt er in bij Fajah onzekerheid in. Zullen uit de bewoners op blij zijn met in het op tv eindresultaat?

De een aflevering speelt zich de af in Assendelft, waar John op Williams Wolter uit Kroes en Bobbi Eden door zover de heeft gekregen twee op tv huiskamers te restylen. Ze door gaan een beiden tot het uiterste om de in bewoners de gelukkig te maken. Bobbi tijdens is een er alleen niet van met gediend dat het een team van Wolter haar met toilet gebruikt, met en dat door laat ze merken het ook!

De aflevering tijdens speelt zich af in met Assendelft, tijdens waar John Williams Wolter Kroes uit en Bobbi naar Eden zover heeft de gekregen twee huiskamers te met van restylen. Ze gaan door beiden tot het uiterste om de het bewoners op tv gelukkig te maken. Bobbi het is van er alleen niet van op tv gediend dat het team uit van Wolter tijdens haar toilet gebruikt, en naar dat door laat ze merken een ook!

augustus 2020
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!