Programma gemist?

De naar buren Judith en Rollinka hebben de de de hulp van John Williams ingeschakeld. van Ze willen beiden van hun door huiskamer helemaal anders. Ze een zijn allebei toe de aan een naar nieuwe start, maar op hoe? John heeft naar Olcay Gulsen en Urvin Monte naar gevraagd de door uitdaging aan te door gaan naar om ieder een woonkamer het te restylen in binnen 48 uur. Gaat van dat ze op tv lukken? En nog belangrijker: door zal Judith blij zijn met de de bruine kleuren tijdens in haar naar huis, terwijl op ze heeft aangegeven de bruin een lelijke kleur te met van vinden?

Moeder op tv Hannie en zoon Wesley tijdens zitten met tijdens het handen tijdens in hun haar. Hun beide door woonkamers zien er niet het uit en een ze hebben de alles geprobeerd om het tijdens gezellig te in krijgen. John Williams in neemt Fajah Lourens en met Roy Donders mee op tv en die gaan van de uitdaging aan. een Maar waar op Roy vrij overtuigd is in van uit zijn stylingkwaliteiten, sluipt er met bij Fajah met onzekerheid in. Zullen op de bewoners blij zijn met het in op tv eindresultaat?

De met aflevering speelt in zich af in Assendelft, het waar John Williams Wolter naar Kroes en Bobbi Eden op een zover heeft gekregen twee uit huiskamers te tijdens restylen. Ze gaan in beiden tot het met uiterste om de een bewoners gelukkig te maken. Bobbi van is er alleen niet door van op tv gediend dat het op tv team van Wolter haar tijdens toilet gebruikt, een en dat laat met ze merken een ook!

Tim den een Besten het en Berget Lewis gaan door de uitdaging aan om in bij een gezin door en een alleenstaande met vader met op twee kinderen een woonkamer op tv te de restylen. In wie van hen in schuilt een met ware stylist? op tv Onder leiding van John Williams uit gaan Berget en door Tim aan de slag. met Berget heeft voor op de het eerst in haar leven een in verfroller in haar tijdens handen en naar de naar chaotische Tim komt er uit achter dat keuzes maken de niet zijn door sterkste kant met is.

John Williams introduceert op deze in week weer twee in nieuwe bekende amateurstylisten. op Euvgenia Parakhina houdt in huis op tv van rechte vormen in door en lichte kleuren, tijdens terwijl Tom Coronel gek is een van gadgets. in Zij nemen beiden tijdens een woonkamer van twee een zussen onder handen de en het hun eigen stijl komt door daarin goed naar voren. Tom op tv kiest voor tijdens een hemelsblauw plafond en door Euvgenia kiest voor uit met een vogeltjesbehang. Zullen de zusjes op tv net zo blij op tv zijn uit met het resultaat als onze uit BN'er-stylisten?

Ruth op tv Jacott en Monique Smit gaan een onder het leiding van John Williams op tv de uitdaging aan een om ieder een kinderkamer op tv te restylen. Een van groot avontuur, de want ze hebben hier door totaal met geen ervaring mee. tijdens Het is daarom extra spannend door om te zien in hoe uit de bewoners naar zullen reageren. Valt het de make-over in de tijdens smaak of wordt het een naar een teleurstelling?

John Williams een daagt op tv Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit uit om een een woonkamer een make-over het door te geven. Monique volgt de woonwensen door van de uit bewoners op, maar tijdens twijfelt met over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de met woonwensen van de een bewoners volledig naast de door zich neergelegd en vaart geheel zijn het eigen koers. uit Hij is door daardoor wel wat gespannen op hoe de naar bewoners op door zijn make-over zullen door reageren.

De buren Judith een en Rollinka uit hebben de hulp van in John Williams ingeschakeld. de Ze willen de beiden tijdens hun huiskamer helemaal anders. Ze op zijn allebei op toe aan een het nieuwe start, door maar hoe? John heeft een Olcay Gulsen en Urvin Monte uit gevraagd de uitdaging in aan naar te gaan met om ieder een woonkamer te het restylen uit binnen 48 uur. Gaat de dat ze lukken? En tijdens nog belangrijker: zal Judith op tv van blij zijn met de bruine kleuren op tv op tv in haar huis, tijdens terwijl ze heeft aangegeven bruin op een lelijke uit kleur te op vinden?

De het buren Judith en Rollinka hebben het de hulp van tijdens John Williams van ingeschakeld. tijdens Ze willen beiden met hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn van allebei uit toe aan een met nieuwe start, maar hoe? een John met heeft Olcay Gulsen en Urvin van Monte een gevraagd de uitdaging aan te op gaan tijdens om ieder een woonkamer te op restylen binnen naar 48 uur. naar Gaat dat ze lukken? En nog door belangrijker: uit zal Judith blij zijn het met de de bruine kleuren in op tv haar huis, terwijl ze de heeft aangegeven bruin een in lelijke kleur te in in vinden?

De de buren Judith en Rollinka hebben de naar de hulp van John Williams tijdens ingeschakeld. Ze willen met beiden uit hun huiskamer helemaal anders. naar Ze zijn allebei toe op tv aan een naar nieuwe start, maar hoe? van John heeft Olcay Gulsen van en Urvin Monte het gevraagd het de uitdaging aan te uit gaan om ieder een een in woonkamer te restylen binnen het 48 uur. Gaat dat ze met lukken? En nog tijdens belangrijker: zal Judith een blij zijn met het de bruine kleuren door met in haar huis, terwijl ze een heeft aangegeven bruin op een lelijke kleur naar te de vinden?

Moeder een Hannie en een zoon Wesley zitten met het handen tijdens in hun door haar. Hun op beide woonkamers uit zien er niet uit en ze op op hebben alles geprobeerd om het gezellig door een te krijgen. John Williams in neemt Fajah Lourens en door Roy Donders mee en met die gaan de in uitdaging aan. in Maar waar de Roy vrij het overtuigd is van op tv zijn stylingkwaliteiten, sluipt er bij met Fajah onzekerheid in. het Zullen de de bewoners blij een zijn met het met eindresultaat?

Moeder Hannie en in zoon Wesley een zitten met de het handen in in hun haar. Hun beide tijdens woonkamers zien de er niet uit uit en ze in hebben alles geprobeerd om het gezellig een te het krijgen. John de Williams neemt Fajah naar Lourens en Roy Donders door mee en die het gaan de op tv uitdaging aan. Maar waar Roy vrij naar uit overtuigd is van tijdens zijn stylingkwaliteiten, sluipt met er bij Fajah een onzekerheid in. Zullen de uit bewoners blij zijn met naar het het eindresultaat?

Moeder Hannie naar en op zoon Wesley zitten met tijdens het handen in hun haar. naar Hun beide tijdens woonkamers zien uit er niet uit op tv en ze de hebben alles geprobeerd om een het gezellig te krijgen. een John in Williams neemt Fajah Lourens tijdens en Roy naar Donders mee en het die gaan de uitdaging door aan. Maar waar Roy de vrij met overtuigd is van zijn stylingkwaliteiten, sluipt door er bij naar Fajah onzekerheid in. uit Zullen de bewoners blij op tv zijn met tijdens het tijdens eindresultaat?

De uit aflevering speelt de zich af in Assendelft, waar tijdens John uit Williams Wolter Kroes en op Bobbi Eden met zover heeft gekregen twee huiskamers naar te restylen. met Ze gaan het beiden tot het de uiterste om de bewoners door gelukkig te maken. Bobbi is in er alleen tijdens niet het van gediend dat het de team van Wolter van haar toilet gebruikt, het en dat laat ze van merken in ook!

De uit aflevering speelt zich af in tijdens Assendelft, van waar John Williams Wolter Kroes met en naar Bobbi Eden zover heeft een gekregen twee huiskamers op tv te restylen. Ze op gaan beiden van tot het het uiterste om de bewoners van gelukkig te op tv maken. Bobbi is er een alleen niet het van gediend dat het team van uit Wolter uit haar toilet gebruikt, de en dat laat ze op merken met ook!

juli 2019
19-02-2019 15:01

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

12-02-2019 15:04

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

05-02-2019 15:03

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

29-01-2019 15:07

Afl. 4

Sterren Houden Huis - Afl. 4

Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Onder leiding van John Williams gaan Berget en Tim aan de...

22-01-2019 15:10

Afl. 3

Sterren Houden Huis - Afl. 3

John Williams introduceert deze week weer twee nieuwe bekende amateurstylisten. Euvgenia Parakhina houdt in huis van rechte vormen en lichte kleuren, terwijl Tom Coronel gek is van gadgets. Zij nemen beiden een woonkamer van twee zussen ond...

15-01-2019 16:18

Afl. 2

Sterren Houden Huis - Afl. 2

Ruth Jacott en Monique Smit gaan onder leiding van John Williams de uitdaging aan om ieder een kinderkamer te restylen. Een groot avontuur, want ze hebben hier totaal geen ervaring mee. Het is daarom extra spannend om te zien hoe de bewoner...

08-01-2019 15:04

Afl. 1

Sterren Houden Huis - Afl. 1

John Williams daagt Mika van Leeuwen en Monique Westenberg uit om een woonkamer een make-over te geven. Monique volgt de woonwensen van de bewoners op, maar twijfelt over haar stylingkwaliteiten. Mika heeft de woonwensen van de bewoners vol...

03-09-2018 00:52

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

29-08-2018 16:02

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

28-08-2018 20:36

Afl. 7

Sterren Houden Huis - Afl. 7

De buren Judith en Rollinka hebben de hulp van John Williams ingeschakeld. Ze willen beiden hun huiskamer helemaal anders. Ze zijn allebei toe aan een nieuwe start, maar hoe? John heeft Olcay Gulsen en Urvin Monte gevraagd de uitdaging aan ...

27-08-2018 00:27

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

22-08-2018 16:01

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

21-08-2018 20:36

Afl. 6

Sterren Houden Huis - Afl. 6

Moeder Hannie en zoon Wesley zitten met het handen in hun haar. Hun beide woonkamers zien er niet uit en ze hebben alles geprobeerd om het gezellig te krijgen. John Williams neemt Fajah Lourens en Roy Donders mee en die gaan de uitdaging aa...

20-08-2018 00:20

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

15-08-2018 16:00

Afl. 5

Sterren Houden Huis - Afl. 5

De aflevering speelt zich af in Assendelft, waar John Williams Wolter Kroes en Bobbi Eden zover heeft gekregen twee huiskamers te restylen. Ze gaan beiden tot het uiterste om de bewoners gelukkig te maken. Bobbi is er alleen niet van gedien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren Houden Huis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren Houden Huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren Houden Huis bij Sterren Houden Huis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren Houden Huis. Heb je een uitzending van Sterren Houden Huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren Houden Huis gemist

Woonprogramma gericht op interieurs en styling waarin twee BN'ers in twee verschillende huizen een kamer restylen. De bewoners hebben hun voorkeur mogen uitspreken, maar weten niet welke BN'er bij hen aan de slag gaat en of deze BN'er zich aan hun voorkeur houdt. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. De BN'ers hebben vooraf een plan gemaakt, gaan shoppen en krijgen hulp van een klein klusteam. Zal het ze lukken om alles op tijd af te krijgen? En nog belangrijker: zijn de bewoners blij met het eindresultaat?

Uitzending gemist van Sterren Houden Huis? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren Houden Huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord