Programma gemist?

We in springen we in de meest het beoefende sport de van Nederland: uit fitness. Drie op sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat tijdens hun zaak de allerbeste met door is. Wat doen zij om van het standaardsportaanbod door uit te breiden, op in de grote op concurrentiestrijd die in er heerst? De ondernemers nemen een een kijkje in elkaars het sportschool, doen de mee aan van elkaars sportlessen in en vellen een kritisch oordeel. Bekend op tv liefhebber en fanatiek naar sporter Charly het Luske zal naar de zaken een onaangekondigd bezoek van het brengen.

Deze week duiken in we een in de wereld van de het vis. Drie ondernemers naar beweren dat in zij de beste viswinkel een hebben. Ze de brengen in een bezoek aan elkaars een zaak en ruiken en proeven met elkaars op aanbod. Ze hebben ieder op een eigen uit idee over klantvriendelijkheid en het kwaliteit de en beoordelen elkaar dan ook uit streng. met De bekende liefhebbers van van deze week zijn Jan van Keijzer van en Anny Schilder.

We een nemen een kijkje in van de wereld van met hondentrimsalons. Drie tijdens ondernemers beweren dat zij door de beste hondentrimsalon van hebben en halen alles van uit in de kast om op dat te bewijzen. Ze op brengen een bezoek met aan elkaars salon en van beoordelen uit elkaar kritisch. Hier op kan echter de niet iedereen even de goed mee omgaan. Ook komt er door een bekende met liefhebber langs, waar ze van op tv niet op hebben gerekend. Deze met week op is dat Kim tijdens Kötter.

Deze tijdens week gaan we op op vakantie in in eigen land. Drie naar Nederlandse campingeigenaren van gaan bij elkaar op het terrein verkennen. Wat vinden zij de in van elkaars entertainment? En hoe bijzonder een is het overnachten in op de camping? op Iedere camping heeft op tv een op geheel ander karakter uit en aanbod het voor hun gasten. Presentator en naar kampeerliefhebber Sander Janson gaat de ter inspectie bij een de campings van langs.

Deze week tijdens gaan we naar op vakantie in door eigen land. Drie naar Nederlandse campingeigenaren gaan op bij elkaar het terrein uit verkennen. Wat vinden naar zij de van elkaars entertainment? En op hoe bijzonder het is het overnachten op op tv de camping? Iedere camping heeft een een geheel ander de op karakter en aanbod voor hun gasten. op Presentator in en kampeerliefhebber met Sander Janson gaat ter uit inspectie bij tijdens de campings langs.

De aflevering in staat in naar het teken van de zonnigste een vorm van horeca: van strandtenten! Drie uit strandtenteigenaren uit op tv verschillende badplaatsen brengen elkaar op een bezoek. Hoe gaat naar elk een paviljoen om met de door topdrukte tijdens de uit zomer? En hoe onderscheiden van zij zich van naar uit de rest? Bekend op tv strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de met zaken langs om het tijdens eens lekker op hun terras op neer door te strijken en zijn mening te naar geven over de tijdens uit kwaliteit.

De aflevering tijdens staat in het het teken van van de zonnigste vorm een van horeca: strandtenten! Drie door strandtenteigenaren uit verschillende een badplaatsen brengen tijdens elkaar een bezoek. Hoe gaat uit het elk paviljoen om op met de topdrukte het tijdens de zomer? En hoe op onderscheiden zij het zich van de rest? in Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder naar gaat bij de tijdens zaken langs om tijdens eens lekker tijdens op op tv hun terras neer te in strijken en de zijn mening te geven op over de in kwaliteit.

De aflevering staat naar in tijdens het teken van met de zonnigste vorm van horeca: naar strandtenten! Drie strandtenteigenaren de uit een verschillende badplaatsen brengen elkaar het een bezoek. op Hoe gaat elk paviljoen tijdens om met een de topdrukte tijdens de uit zomer? naar En hoe onderscheiden een zij zich van de tijdens rest? Bekend strandliefhebber Rick een Brandsteder gaat bij de van zaken met langs om op tv eens lekker op hun het terras neer te met strijken en zijn op tv mening te geven over een de op kwaliteit.

We door duiken in de wereld op tv van beauty. een Drie schoonheidsspecialisten bezoeken met elkaars salon en op beoordelen de speciale in behandelmethoden die ze hun klanten van bieden. Hoe uit ontvangen het en adviseren ze hun op klanten? En door wat vinden ze tijdens van alle apparatuur en van gezichtsproducten die er worden gebruikt? op tv Bekende schoonheid op tv en model Sylvia Geersen op tv gaat bij hen de op langs om zich in uit de watten te laten leggen de en op tv de salons te op beoordelen.

We duiken in met de naar wereld van beauty. een Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon met en beoordelen uit de speciale behandelmethoden die van ze hun klanten in bieden. Hoe het ontvangen en met adviseren ze hun klanten? En een op tv wat vinden ze van alle tijdens apparatuur en gezichtsproducten met die er worden op gebruikt? Bekende schoonheid het en model Sylvia met Geersen gaat uit bij hen op langs om zich een in de watten te laten de leggen op tv en de salons te het beoordelen.

We naar duiken in tijdens de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten uit bezoeken in elkaars salon en beoordelen de met speciale behandelmethoden tijdens die ze hun klanten van op bieden. Hoe ontvangen en adviseren naar ze hun door klanten? En wat op tv vinden ze van alle van apparatuur en gezichtsproducten de die er met worden gebruikt? tijdens Bekende schoonheid en op model Sylvia Geersen gaat bij op hen langs om op zich in in de watten te laten leggen op tv het en de salons op tv te beoordelen.

We maken uit kennis het met drie opvallende, uitgesproken ondernemers tijdens die ervan overtuigd op tv zijn dat op hun museum het op beste is! De ondernemers moeten naar er veel een aan doen van om hun kleine museum een overeind te houden, dus uit wat het zijn de extra's die op zij in het museum in met te bieden hebben? Ze tijdens snuffelen in elkaars museum en in tijdens beoordelen elkaar op presentatie, in beleving en collectie. Janny van met der tijdens Heijden neust deze week op tv rond door in de drie musea en van geeft haar de oordeel.

We maken het kennis met drie opvallende, uit uit uitgesproken ondernemers die ervan tijdens overtuigd zijn dat hun museum het het in beste is! De naar ondernemers moeten er veel aan tijdens doen om door hun kleine in museum overeind in te houden, dus in wat zijn de extra's die zij uit met in het museum tijdens te bieden hebben? Ze snuffelen van in een elkaars museum en beoordelen tijdens elkaar op presentatie, beleving de en collectie. op tv Janny van der Heijden tijdens neust in deze week rond in op tv de drie musea en geeft tijdens haar de oordeel.

We maken met kennis met drie de opvallende, uit uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd tijdens zijn het dat hun museum het beste in is! De ondernemers moeten in er veel in aan doen om hun het kleine op museum overeind te door houden, dus wat zijn de met extra's van die zij een in het museum te naar bieden hebben? naar Ze snuffelen in het elkaars museum en beoordelen met elkaar op met presentatie, beleving en collectie. de Janny van der Heijden op tv neust de deze week rond in naar de drie musea en met geeft haar in oordeel.

We het springen we in de meest door op beoefende sport van Nederland: fitness. in Drie sportschooleigenaren zijn van ervan op overtuigd dat hun zaak de naar allerbeste is. Wat op doen zij om uit het standaardsportaanbod op uit te breiden, in in de grote concurrentiestrijd op die er heerst? De de tijdens ondernemers nemen een naar kijkje in elkaars sportschool, naar doen mee aan elkaars het sportlessen en vellen een op tv kritisch oordeel. tijdens Bekend liefhebber en naar fanatiek sporter Charly Luske de zal de zaken de een een onaangekondigd bezoek tijdens brengen.

maart 2020
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!