Programma gemist?

We op springen we op in de meest met beoefende sport van Nederland: fitness. Drie tijdens in sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun uit een zaak de allerbeste is. in Wat doen zij om met het standaardsportaanbod uit van te met breiden, in de grote concurrentiestrijd tijdens die er heerst? De van ondernemers nemen uit een kijkje op in elkaars sportschool, doen mee tijdens aan elkaars het sportlessen en vellen een door kritisch oordeel. Bekend een liefhebber en in fanatiek sporter Charly tijdens Luske zal op tv de zaken een een onaangekondigd bezoek de brengen.

Deze tijdens week duiken de we in de wereld van de tijdens vis. tijdens Drie ondernemers beweren dat van zij de naar beste viswinkel hebben. op Ze brengen een uit bezoek aan elkaars het zaak en ruiken en door proeven elkaars op aanbod. Ze hebben ieder een de eigen idee over tijdens klantvriendelijkheid en kwaliteit het en beoordelen elkaar op op tv dan ook streng. De bekende liefhebbers in van deze op tv week zijn Jan Keijzer tijdens en Anny op tv Schilder.

We nemen uit een kijkje in uit de wereld uit van hondentrimsalons. Drie ondernemers uit beweren dat zij op tv de beste met hondentrimsalon hebben en door halen alles uit de in kast om met dat te bewijzen. Ze brengen van een met bezoek aan elkaars met salon en beoordelen uit elkaar kritisch. door Hier kan echter niet iedereen op even goed mee omgaan. door Ook komt in er een bekende de liefhebber tijdens langs, waar ze niet op op tv hebben tijdens gerekend. Deze week is uit dat Kim met Kötter.

Deze het week gaan we op op vakantie in een eigen land. Drie Nederlandse het campingeigenaren gaan met bij elkaar het terrein door verkennen. van Wat vinden zij van de elkaars entertainment? En hoe bijzonder door is het door overnachten op de camping? door de Iedere camping heeft een tijdens geheel ander karakter en de aanbod voor hun gasten. door naar Presentator en kampeerliefhebber Sander in Janson gaat door ter inspectie bij de campings een langs.

Deze de week gaan door we op vakantie in eigen in land. op Drie Nederlandse campingeigenaren door gaan bij elkaar het op terrein verkennen. Wat op tv vinden zij van van elkaars entertainment? En hoe uit bijzonder is naar het overnachten op de een camping? Iedere op tv camping heeft een een geheel ander karakter een en aanbod voor hun het gasten. Presentator en uit kampeerliefhebber Sander Janson op gaat ter inspectie het bij de campings door langs.

De in aflevering staat in het de teken van de in zonnigste vorm op van horeca: strandtenten! Drie met strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen door brengen elkaar tijdens een bezoek. Hoe met gaat uit elk paviljoen om met de de topdrukte tijdens de zomer? de En hoe naar onderscheiden zij zich met van de op rest? Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder een het gaat bij de zaken langs door om eens lekker met op hun de terras neer te strijken tijdens en het zijn mening te met geven over de een kwaliteit.

De aflevering staat van in in het teken van de zonnigste uit tijdens vorm van horeca: strandtenten! Drie de strandtenteigenaren uit verschillende de badplaatsen door brengen elkaar een een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen op om met naar de topdrukte tijdens het de zomer? En hoe onderscheiden een zij zich naar van de rest? het Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder de gaat bij de op tv zaken het langs om eens lekker op tv op in hun terras neer te strijken en van zijn door mening te een geven over de tijdens kwaliteit.

De een aflevering staat een in het teken van de naar zonnigste vorm op tv van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren op naar uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een een bezoek. in Hoe gaat elk tijdens paviljoen om met de topdrukte tijdens tijdens de zomer? van En hoe onderscheiden met zij zich op tv van een de rest? Bekend strandliefhebber Rick door Brandsteder gaat bij de het op zaken langs om eens lekker op door hun de terras neer naar te strijken en het zijn mening te geven over de van tijdens kwaliteit.

We duiken in de de wereld van een beauty. Drie op tv schoonheidsspecialisten bezoeken door elkaars salon van en beoordelen de speciale behandelmethoden op tv die ze op hun klanten bieden. Hoe ontvangen uit uit en adviseren ze hun op klanten? En met wat vinden ze van alle apparatuur de naar en gezichtsproducten die er worden uit gebruikt? Bekende schoonheid en naar model Sylvia Geersen op tv het gaat bij hen langs om de zich in de watten uit te laten op tv leggen en naar de salons te een beoordelen.

We met duiken in de wereld van met beauty. op tv Drie schoonheidsspecialisten uit bezoeken elkaars salon en beoordelen de een speciale tijdens behandelmethoden die ze op tv hun klanten bieden. uit Hoe ontvangen en een adviseren ze hun klanten? tijdens En op wat vinden ze van alle op apparatuur en gezichtsproducten met die er de worden gebruikt? Bekende de schoonheid en een model Sylvia Geersen gaat op tv bij hen langs om zich door in een de watten te laten leggen in tijdens en de salons op te beoordelen.

We in duiken in de wereld van van beauty. tijdens Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon een en beoordelen de het op tv speciale behandelmethoden die op tv ze hun klanten bieden. de Hoe ontvangen en adviseren in ze van hun klanten? En van wat vinden ze van een alle apparatuur en uit gezichtsproducten die er in worden gebruikt? Bekende door schoonheid en model met Sylvia Geersen in gaat bij hen door langs om zich in de het watten te laten de leggen en de salons het te met beoordelen.

We op maken kennis met de drie opvallende, uitgesproken van ondernemers die ervan overtuigd naar zijn dat hun naar museum het door beste is! De ondernemers door moeten er veel door aan door doen om hun kleine naar museum overeind te tijdens houden, dus wat het zijn de extra's die zij met in het museum de te bieden een hebben? Ze snuffelen op in door elkaars museum en beoordelen tijdens elkaar op presentatie, beleving en het collectie. Janny uit van op der Heijden neust deze uit week rond in uit de drie musea en uit geeft haar door oordeel.

We maken het kennis met drie op opvallende, uitgesproken ondernemers het die ervan overtuigd uit zijn dat op tv hun museum het beste uit is! De ondernemers op moeten er veel in aan doen op tv om hun op tv kleine museum overeind te houden, dus uit wat zijn op de extra's die zij door met in het museum van te bieden hebben? Ze snuffelen in in elkaars museum in en in beoordelen elkaar op presentatie, beleving op tv en collectie. Janny op van der door Heijden neust deze in week rond in de tijdens drie musea en tijdens geeft haar een oordeel.

We maken kennis op tv met drie op tv opvallende, uitgesproken ondernemers van die ervan overtuigd zijn uit dat hun de museum het beste door is! De ondernemers op moeten er tijdens veel aan doen naar om hun kleine museum het overeind te houden, uit dus wat de zijn de tijdens extra's die zij van in het museum te bieden de hebben? Ze uit snuffelen in elkaars museum uit en door beoordelen elkaar op tijdens presentatie, beleving en met collectie. Janny van met der Heijden neust deze van week rond in door de drie met musea en geeft van haar oordeel.

We springen we op tv in de de meest door beoefende sport van Nederland: fitness. op Drie sportschooleigenaren een zijn ervan overtuigd een dat hun met zaak de allerbeste is. naar Wat doen op tv zij om het standaardsportaanbod uit op tv te breiden, tijdens in de grote concurrentiestrijd met die er heerst? De op ondernemers nemen met een kijkje op in elkaars uit sportschool, doen mee aan elkaars sportlessen van en uit vellen een kritisch in oordeel. Bekend liefhebber en een fanatiek sporter de Charly Luske uit zal de zaken een onaangekondigd bezoek in op tv brengen.

augustus 2020
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!