Programma gemist?

We springen we naar op tv in de meest beoefende van sport van Nederland: fitness. Drie op tv sportschooleigenaren een zijn ervan overtuigd dat hun de zaak de allerbeste van in is. Wat doen zij om het op standaardsportaanbod uit te van breiden, in de de naar grote concurrentiestrijd die er door heerst? De ondernemers nemen een tijdens kijkje in in elkaars sportschool, in doen mee aan elkaars de sportlessen en vellen een een kritisch oordeel. de Bekend op tv liefhebber en fanatiek sporter het Charly Luske zal de zaken door op een onaangekondigd bezoek door brengen.

Deze week door duiken we in de het wereld van op de in vis. Drie ondernemers beweren in dat zij de beste in viswinkel door hebben. Ze brengen een door bezoek aan elkaars de zaak en ruiken en op tv proeven elkaars aanbod. Ze naar hebben in ieder een eigen idee uit over de klantvriendelijkheid en kwaliteit naar en beoordelen elkaar dan ook streng. uit De bekende de liefhebbers van naar deze week zijn Jan Keijzer in en Anny naar Schilder.

We door nemen een kijkje een in de wereld van tijdens hondentrimsalons. Drie op tv ondernemers beweren dat zij uit de beste hondentrimsalon door hebben en naar halen alles uit in de kast naar om dat te bewijzen. naar Ze brengen het een bezoek aan elkaars van salon en beoordelen elkaar uit kritisch. de Hier kan echter niet iedereen even naar goed op mee omgaan. Ook komt uit er een bekende tijdens liefhebber van langs, waar ze niet op hebben op tv gerekend. het Deze week het is dat Kim het Kötter.

Deze week tijdens gaan we op vakantie door in eigen land. van Drie van Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar door de het terrein verkennen. Wat vinden zij de van elkaars het entertainment? En hoe bijzonder het van is het overnachten tijdens op de camping? Iedere camping heeft een een naar geheel ander karakter en aanbod van voor hun van gasten. Presentator naar en kampeerliefhebber Sander de Janson gaat ter door inspectie bij de in campings langs.

Deze van week gaan we op naar vakantie in eigen door land. Drie Nederlandse uit campingeigenaren gaan bij met elkaar het terrein uit verkennen. Wat van vinden zij van elkaars entertainment? een En uit hoe bijzonder is op tv het overnachten naar op de camping? op Iedere camping heeft een geheel ander een karakter en aanbod het voor het hun gasten. tijdens Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson in gaat door ter inspectie bij tijdens de campings langs.

De de aflevering staat in op het teken van door de zonnigste vorm van de horeca: een strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen van brengen de elkaar een bezoek. Hoe gaat een elk paviljoen om in met de topdrukte uit tijdens de met zomer? En hoe de onderscheiden zij zich van in een de rest? Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder op op gaat bij de zaken langs naar om eens lekker het op hun terras neer de te strijken en met een zijn mening te geven over de tijdens tijdens kwaliteit.

De aflevering staat door de in het teken uit van de zonnigste vorm van uit horeca: door strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen met in brengen elkaar een bezoek. door Hoe gaat van elk paviljoen om met de met topdrukte door tijdens de zomer? En hoe onderscheiden op tv zij zich van van de rest? in Bekend strandliefhebber van Rick Brandsteder gaat bij de op zaken langs de om eens lekker op met hun terras neer op te tijdens strijken en een zijn mening te geven over de uit het kwaliteit.

De aflevering uit staat met in het teken van de zonnigste met uit vorm van horeca: strandtenten! met Drie strandtenteigenaren uit verschillende op tv badplaatsen brengen elkaar tijdens een bezoek. Hoe in gaat met elk paviljoen om met op tv de topdrukte tijdens de het zomer? het En hoe onderscheiden op zij zich van de rest? Bekend het tijdens strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de naar zaken langs met om tijdens eens lekker op hun terras neer op tv te strijken op tv en zijn mening te in geven over de uit tijdens kwaliteit.

We duiken tijdens in uit de wereld van naar beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars een salon en door beoordelen de speciale behandelmethoden die op tv het ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen de en adviseren op ze op hun klanten? En op wat vinden ze van alle apparatuur naar en gezichtsproducten uit die er worden met gebruikt? Bekende schoonheid en de model Sylvia op Geersen tijdens gaat bij hen langs om zich de in de watten van te met laten leggen en door de salons met te beoordelen.

We uit duiken in de uit wereld van beauty. naar Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon op en van beoordelen de speciale behandelmethoden die naar ze hun uit klanten bieden. een Hoe ontvangen en het adviseren ze hun klanten? En met wat door vinden ze uit van alle apparatuur en gezichtsproducten die het er worden door gebruikt? op tv Bekende schoonheid en model Sylvia Geersen in gaat bij het hen langs om zich tijdens uit in de watten te laten leggen door uit en de salons te tijdens beoordelen.

We duiken op tv in de wereld van met beauty. op tv Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon van en beoordelen de de speciale behandelmethoden die in de ze hun klanten op tv bieden. Hoe ontvangen in en adviseren ze hun klanten? op tv En wat vinden met ze van van alle apparatuur en in gezichtsproducten die er worden gebruikt? op door Bekende schoonheid en een model Sylvia Geersen gaat bij hen de langs een om zich op in de watten met te laten leggen en de een salons te een beoordelen.

We door maken kennis een met drie opvallende, uitgesproken in ondernemers die ervan overtuigd zijn door dat naar hun museum het beste de is! De ondernemers tijdens moeten naar er veel aan naar doen om hun het kleine museum overeind met te houden, dus wat zijn met de extra's die op tv zij in het museum de te bieden hebben? op Ze het snuffelen in met elkaars museum en met beoordelen elkaar op presentatie, beleving door en collectie. Janny van tijdens der in Heijden neust deze in week rond in de in drie musea en uit geeft uit haar oordeel.

We het maken kennis op tv met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die uit ervan overtuigd zijn van dat naar hun museum het beste tijdens is! tijdens De ondernemers moeten er veel een aan doen om het hun kleine museum overeind in op tv te houden, dus wat zijn de een extra's die zij het in het museum uit te bieden uit hebben? Ze snuffelen uit in elkaars museum en naar beoordelen de elkaar op uit presentatie, beleving en collectie. in Janny van der Heijden uit neust deze week rond een in de drie door musea en een geeft op haar oordeel.

We maken kennis in op tv met drie opvallende, uitgesproken ondernemers uit die ervan overtuigd zijn een op tv dat hun museum het een beste is! op De ondernemers moeten er veel op tv aan doen om tijdens hun kleine met museum overeind naar te houden, dus wat zijn in de extra's die in zij in naar het museum te op bieden hebben? Ze de snuffelen in elkaars museum en met een beoordelen elkaar op presentatie, beleving in en tijdens collectie. Janny van door der Heijden neust deze week rond tijdens tijdens in de drie musea het en geeft haar door oordeel.

We springen we op tv in de meest in tijdens beoefende sport van Nederland: fitness. tijdens Drie sportschooleigenaren zijn ervan op overtuigd met dat hun in zaak de allerbeste is. Wat doen met zij een om het tijdens standaardsportaanbod uit te breiden, in de tijdens van grote concurrentiestrijd die een er heerst? De naar ondernemers nemen een kijkje in van elkaars sportschool, doen in mee het aan elkaars sportlessen van en vellen een kritisch oordeel. de Bekend liefhebber en de fanatiek sporter Charly Luske op tv zal de de zaken een tijdens onaangekondigd bezoek met brengen.

september 2019
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord