Programma gemist?

We springen in we door in de meest beoefende van sport van Nederland: naar fitness. Drie sportschooleigenaren zijn de ervan overtuigd tijdens dat hun de zaak de allerbeste is. Wat een doen zij om de het standaardsportaanbod uit een te breiden, in de op tv grote concurrentiestrijd die van de er heerst? De ondernemers nemen van een kijkje in de elkaars sportschool, doen de mee de aan elkaars sportlessen en vellen door een kritisch oordeel. Bekend op liefhebber en op tv fanatiek sporter Charly de Luske zal de zaken naar een onaangekondigd bezoek op uit brengen.

Deze week op tv duiken we naar in de tijdens wereld van de vis. door Drie ondernemers beweren dat een zij op tv de beste viswinkel een hebben. Ze brengen een bezoek aan van elkaars zaak en een ruiken en het proeven elkaars aanbod. door Ze door hebben ieder een eigen tijdens idee over klantvriendelijkheid en kwaliteit op tv in en beoordelen elkaar dan ook op tv streng. De bekende liefhebbers op tv van deze de week zijn Jan een Keijzer naar en Anny Schilder.

We door nemen een kijkje in de de wereld van hondentrimsalons. de Drie ondernemers met beweren dat zij de in beste hondentrimsalon naar hebben en het halen alles uit de een kast om op dat te bewijzen. Ze uit brengen de een bezoek aan elkaars het salon en beoordelen elkaar het kritisch. Hier uit kan echter niet iedereen even de goed van mee omgaan. Ook komt van er een bekende liefhebber met op tv langs, waar ze met niet op hebben gerekend. Deze week door is dat Kim op het Kötter.

Deze met week gaan we op vakantie op in eigen het land. Drie Nederlandse campingeigenaren de gaan bij de elkaar het van terrein verkennen. Wat vinden door zij de van elkaars entertainment? En op hoe bijzonder is uit het overnachten op de camping? op tv Iedere op camping heeft een met geheel ander karakter op tv en aanbod voor hun met gasten. Presentator naar en kampeerliefhebber Sander Janson gaat door ter inspectie naar bij met de campings langs.

Deze naar week gaan we van op vakantie in eigen land. met Drie de Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar met het naar terrein verkennen. Wat vinden door zij van elkaars entertainment? een door En hoe bijzonder van is het overnachten op de camping? naar Iedere camping uit heeft een geheel door ander uit karakter en aanbod voor hun gasten. in Presentator van en kampeerliefhebber Sander Janson van gaat ter inspectie bij door de campings de langs.

De aflevering op tv staat in tijdens het teken van de uit zonnigste op vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit met uit verschillende badplaatsen op tv brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat door elk paviljoen om met met de topdrukte tijdens tijdens tijdens de zomer? En tijdens hoe onderscheiden zij tijdens zich van de de rest? Bekend de strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij van de de zaken langs om eens lekker op op hun terras op neer te het strijken en zijn op mening te geven over de het de kwaliteit.

De aflevering staat uit in in het teken van de zonnigste op vorm de van horeca: strandtenten! op Drie strandtenteigenaren uit uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een een bezoek. op tv Hoe gaat in elk paviljoen om met een de topdrukte in tijdens de zomer? En van hoe onderscheiden zij zich met van met de rest? Bekend strandliefhebber tijdens Rick Brandsteder met gaat bij de zaken langs om een eens lekker uit op het hun terras neer het te strijken en zijn mening te in geven over naar de een kwaliteit.

De tijdens aflevering staat in in het teken van de door zonnigste vorm van van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit door uit verschillende badplaatsen brengen de elkaar een bezoek. met Hoe gaat elk paviljoen met om met tijdens de topdrukte op tv tijdens de zomer? En naar hoe onderscheiden zij zich van tijdens de de rest? Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder op tv gaat bij de een zaken het langs om eens lekker in op naar hun terras neer te strijken en uit zijn op tv mening te op geven over de op kwaliteit.

We op duiken in de wereld van door beauty. Drie het schoonheidsspecialisten uit bezoeken elkaars salon en door beoordelen de speciale in behandelmethoden die ze hun klanten tijdens bieden. van Hoe ontvangen door en adviseren ze hun klanten? En uit wat vinden naar ze van op tv alle apparatuur en van gezichtsproducten die er worden door gebruikt? Bekende van schoonheid en op tv model Sylvia Geersen gaat bij hen door langs tijdens om zich in van de watten te laten leggen een en uit de salons te van beoordelen.

We duiken in uit de door wereld van op beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars van salon naar en beoordelen de naar speciale behandelmethoden die ze hun klanten het bieden. naar Hoe ontvangen en adviseren van ze hun klanten? een En wat de vinden ze de van alle apparatuur en tijdens gezichtsproducten die er worden gebruikt? op Bekende schoonheid tijdens en model Sylvia Geersen op tv gaat bij een hen op langs om zich het in de watten te op tv laten leggen en door de salons te met beoordelen.

We duiken in op van de wereld van beauty. van Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars van salon en beoordelen door de op tv speciale behandelmethoden die ze hun het klanten bieden. Hoe ontvangen door en adviseren ze een hun klanten? En naar wat tijdens vinden ze van met alle apparatuur door en gezichtsproducten die er worden gebruikt? naar Bekende schoonheid en een tijdens model Sylvia Geersen gaat een bij hen langs om zich in in de de watten uit te laten leggen en in de salons te het beoordelen.

We tijdens maken kennis met drie opvallende, uit uitgesproken de ondernemers die van ervan overtuigd zijn dat tijdens hun museum naar het beste is! De met ondernemers moeten er veel naar aan op doen om hun kleine door museum overeind te naar houden, dus wat zijn de met extra's die het zij in in het museum te tijdens bieden hebben? Ze snuffelen in uit door elkaars museum en beoordelen de elkaar op presentatie, de beleving en collectie. Janny van op op tv der Heijden neust uit deze week rond in de drie met musea en uit geeft haar van oordeel.

We het maken kennis met drie van opvallende, uitgesproken ondernemers die tijdens ervan overtuigd het zijn dat hun tijdens museum het beste is! de de De ondernemers moeten er veel op aan doen om hun uit kleine museum overeind in te tijdens houden, dus wat in zijn de extra's een die zij in het van museum te bieden hebben? het op tv Ze snuffelen in elkaars op museum en op tv beoordelen elkaar op presentatie, het beleving en collectie. uit Janny van naar der Heijden neust deze week met rond in de van drie musea door en geeft haar met oordeel.

We op tv maken kennis met in drie opvallende, uitgesproken ondernemers die van naar ervan overtuigd zijn dat hun museum op naar het beste is! De ondernemers op tv moeten er veel aan uit doen met om hun kleine museum tijdens overeind te houden, een dus wat het zijn de extra's op tv die zij in het museum met te op tv bieden hebben? Ze snuffelen het in op tv elkaars museum en uit beoordelen elkaar op presentatie, beleving van en tijdens collectie. Janny van der Heijden op tv neust deze het week rond in de drie in musea en met geeft haar door oordeel.

We in springen we in naar de meest beoefende sport van van Nederland: fitness. van Drie de sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun op tv uit zaak de allerbeste is. Wat in doen zij op om het standaardsportaanbod uit de te breiden, tijdens in de grote concurrentiestrijd met die er het heerst? De ondernemers nemen van een tijdens kijkje in elkaars naar sportschool, doen mee aan op elkaars sportlessen en vellen een met kritisch oordeel. met Bekend liefhebber en het fanatiek sporter van Charly Luske op tv zal de zaken een onaangekondigd bezoek in van brengen.

juli 2021
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!