Programma gemist?

We springen het we in de meest op beoefende sport door van Nederland: fitness. Drie uit sportschooleigenaren zijn ervan naar overtuigd dat hun door zaak de allerbeste door is. op Wat doen zij om het van standaardsportaanbod uit door te breiden, in de op tv grote concurrentiestrijd in die er heerst? door De ondernemers van nemen een kijkje in elkaars het sportschool, naar doen mee aan elkaars sportlessen op uit en vellen een kritisch oordeel. van Bekend liefhebber de en fanatiek sporter Charly in Luske zal de naar zaken een onaangekondigd tijdens bezoek van brengen.

Deze op tv week duiken we naar in de wereld van de met vis. Drie van ondernemers beweren dat zij van de beste viswinkel op tv hebben. op tv Ze brengen een de bezoek aan elkaars zaak van en ruiken en naar proeven van elkaars aanbod. Ze hebben ieder een uit op tv eigen idee over klantvriendelijkheid en kwaliteit uit en beoordelen het elkaar dan ook streng. van De bekende in liefhebbers naar van deze week in zijn Jan Keijzer en Anny het Schilder.

We tijdens nemen een door kijkje in de wereld van hondentrimsalons. op Drie ondernemers uit beweren dat zij de uit beste hondentrimsalon hebben met en halen in alles uit de tijdens kast op tv om dat te op bewijzen. Ze brengen een bezoek aan uit elkaars de salon en beoordelen tijdens elkaar kritisch. een Hier kan echter niet iedereen even in goed mee het omgaan. Ook komt er in een naar bekende liefhebber langs, waar ze naar niet op naar hebben gerekend. Deze week uit is dat Kim door van Kötter.

Deze week het gaan we het op vakantie in eigen tijdens land. Drie het Nederlandse campingeigenaren gaan bij met elkaar het terrein op tv verkennen. Wat vinden zij in van uit elkaars entertainment? En hoe bijzonder het is het in overnachten op de camping? het door Iedere camping heeft met een geheel ander karakter en op tv aanbod voor hun van gasten. Presentator door en kampeerliefhebber Sander op Janson gaat ter op tv inspectie bij de campings het langs.

Deze week gaan op tv op tv we op vakantie in in eigen land. Drie Nederlandse tijdens campingeigenaren gaan uit bij elkaar het terrein in verkennen. Wat de vinden zij van uit elkaars entertainment? En hoe het bijzonder is het overnachten in op de in camping? Iedere de camping heeft een geheel ander in karakter en met aanbod voor hun op tv gasten. Presentator en tijdens kampeerliefhebber Sander Janson gaat op tv ter inspectie bij van de tijdens campings langs.

De op tv aflevering staat in het teken tijdens van naar de zonnigste een vorm van horeca: strandtenten! het Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen van brengen elkaar met een bezoek. Hoe gaat op elk paviljoen van om met de topdrukte naar tijdens de de zomer? het En hoe onderscheiden zij door zich van de rest? door Bekend strandliefhebber van Rick Brandsteder gaat bij tijdens de zaken langs om van eens lekker op op tv hun terras het neer te strijken en op tv zijn mening te de geven een over de op kwaliteit.

De de aflevering staat in het door teken van de de zonnigste vorm op van horeca: tijdens strandtenten! Drie strandtenteigenaren door uit verschillende badplaatsen brengen elkaar de een bezoek. Hoe het gaat elk paviljoen naar om met in de topdrukte op tv tijdens de zomer? En hoe in onderscheiden op zij zich van op tv de rest? Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder met gaat bij op tv de zaken langs uit om eens lekker door op hun tijdens terras neer te strijken en naar van zijn mening te geven over het de op tv kwaliteit.

De op aflevering staat in een het teken van de zonnigste op vorm van met horeca: uit strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen een brengen elkaar een uit bezoek. Hoe gaat tijdens elk het paviljoen om met de topdrukte op tijdens de op zomer? En hoe onderscheiden door zij zich van een de in rest? Bekend strandliefhebber door Rick Brandsteder met gaat bij de zaken in langs om eens lekker op tijdens hun terras neer tijdens te door strijken en zijn mening met te tijdens geven over de van kwaliteit.

We duiken met in de wereld een van beauty. met Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon de een en beoordelen de speciale met behandelmethoden die uit ze hun klanten met bieden. Hoe ontvangen en op tv adviseren ze door hun klanten? En wat naar vinden ze van van alle apparatuur tijdens en gezichtsproducten die er worden gebruikt? van Bekende schoonheid door en model op tv Sylvia Geersen van gaat bij hen langs op om zich in het de watten te laten leggen door en de de salons te op tv beoordelen.

We in duiken in de wereld van uit beauty. Drie de schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon met en het beoordelen de speciale behandelmethoden die met ze hun klanten tijdens bieden. het Hoe ontvangen en van adviseren ze hun klanten? En de wat vinden ze van naar van alle apparatuur naar en gezichtsproducten die er worden op tv gebruikt? Bekende schoonheid en een model een Sylvia Geersen gaat bij hen een langs om zich een in van de watten te laten op tv leggen een en de salons tijdens te beoordelen.

We tijdens duiken in de wereld van uit beauty. Drie schoonheidsspecialisten van bezoeken elkaars in salon en van beoordelen de op tv speciale behandelmethoden die ze hun in klanten bieden. een Hoe ontvangen en adviseren van ze met hun klanten? En wat op vinden ze van alle naar apparatuur en gezichtsproducten door die er worden uit gebruikt? op tv Bekende schoonheid en op tv model Sylvia Geersen gaat bij tijdens hen langs om het zich in de met watten een te laten leggen en de salons van te met beoordelen.

We maken naar kennis met drie op opvallende, uitgesproken ondernemers in die ervan overtuigd in zijn dat hun museum van het beste met is! de De ondernemers moeten er naar veel aan doen om hun op kleine museum overeind naar met te houden, dus wat op tv zijn de extra's die op zij op tv in het museum te bieden door hebben? Ze snuffelen in op elkaars museum met en beoordelen elkaar op van presentatie, beleving van en collectie. Janny van een der Heijden uit neust deze week rond in uit in de drie het musea en geeft haar op oordeel.

We maken de kennis op tv met drie opvallende, uitgesproken ondernemers uit die ervan tijdens overtuigd zijn dat hun tijdens museum het beste de is! een De ondernemers moeten er op veel aan doen om hun door kleine uit museum overeind te op houden, dus wat op zijn de extra's die een zij in tijdens het museum te bieden de hebben? Ze snuffelen tijdens in elkaars museum en op tv beoordelen elkaar op door presentatie, beleving en de een collectie. Janny van der Heijden neust op tv op deze week rond de in de drie musea een en geeft haar naar oordeel.

We door maken kennis met drie opvallende, tijdens uitgesproken het ondernemers die ervan overtuigd uit zijn dat hun op tv museum het tijdens beste is! De met ondernemers moeten er het veel aan doen om van hun kleine museum overeind op te houden, een dus op wat zijn de extra's die op tv zij naar in het museum de te bieden hebben? Ze snuffelen in door elkaars museum het en beoordelen op elkaar op presentatie, beleving en met collectie. Janny uit van der Heijden neust in deze week van rond van in de drie door musea en geeft haar van oordeel.

We springen we het de in de meest beoefende sport van van Nederland: naar fitness. Drie naar sportschooleigenaren zijn ervan van overtuigd dat hun door zaak de allerbeste is. Wat doen van zij met om het standaardsportaanbod uit te in breiden, in op de op grote concurrentiestrijd die er heerst? De tijdens op ondernemers nemen een kijkje uit in elkaars sportschool, naar doen mee aan elkaars met sportlessen op tv en vellen een kritisch oordeel. Bekend met liefhebber en fanatiek de door sporter Charly Luske zal de met zaken een met onaangekondigd bezoek met brengen.

juni 2019
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord