Programma gemist?

We springen het we in de meest met met beoefende sport van Nederland: fitness. tijdens Drie op sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd tijdens dat hun zaak de allerbeste uit is. op Wat doen zij om het een standaardsportaanbod tijdens uit te breiden, in een de in grote concurrentiestrijd die er op heerst? De ondernemers nemen een de van kijkje in elkaars sportschool, doen mee op tv aan met elkaars sportlessen en vellen de een kritisch in oordeel. Bekend liefhebber een en fanatiek sporter Charly op tv Luske in zal de zaken een onaangekondigd de bezoek door brengen.

Deze door week duiken we in door de wereld van de het vis. uit Drie ondernemers beweren dat door zij de naar beste viswinkel hebben. Ze brengen in een bezoek aan de uit elkaars zaak en ruiken en tijdens proeven elkaars een aanbod. Ze de hebben ieder een eigen idee naar over klantvriendelijkheid en kwaliteit op in en beoordelen elkaar de dan ook streng. De op tv bekende liefhebbers van deze in week zijn Jan tijdens Keijzer en Anny op Schilder.

We met nemen een een kijkje in de wereld het van hondentrimsalons. Drie door ondernemers beweren dat zij de een beste hondentrimsalon hebben een met en halen alles uit de de kast om dat van te bewijzen. in Ze brengen een bezoek aan van elkaars salon en uit met beoordelen elkaar kritisch. Hier de kan echter niet het iedereen even op tv goed mee omgaan. Ook komt tijdens er een bekende de liefhebber langs, waar ze naar niet op naar hebben uit gerekend. Deze week is dat Kim in op tv Kötter.

Deze week de gaan de we op vakantie naar in eigen land. Drie Nederlandse de campingeigenaren gaan met bij elkaar het terrein de verkennen. tijdens Wat vinden zij van elkaars een entertainment? En naar hoe bijzonder is het in overnachten op op tv de camping? Iedere door camping heeft een op geheel ander karakter en het aanbod voor hun het gasten. Presentator en kampeerliefhebber een Sander Janson naar gaat ter met inspectie bij de van campings langs.

Deze week met gaan we op vakantie de in op eigen land. Drie Nederlandse in campingeigenaren gaan bij elkaar een van het terrein verkennen. Wat vinden uit zij van elkaars entertainment? van En door hoe bijzonder is het naar overnachten door op de camping? Iedere camping in heeft in een geheel ander karakter een en aanbod voor hun uit gasten. Presentator en kampeerliefhebber uit Sander Janson op gaat ter inspectie bij op tv de campings door langs.

De naar aflevering staat uit in het teken een van de zonnigste vorm van horeca: in strandtenten! in Drie strandtenteigenaren uit verschillende de badplaatsen een brengen elkaar een tijdens bezoek. Hoe gaat elk uit paviljoen om met de op tv topdrukte tijdens de zomer? de En hoe door onderscheiden zij op zich van de in rest? Bekend op tv strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de tijdens op zaken langs om eens lekker de op hun terras tijdens neer te strijken en van zijn mening door te geven de over de door kwaliteit.

De een aflevering staat door in het teken van van de zonnigste vorm door van horeca: strandtenten! Drie met strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen op brengen elkaar een van bezoek. naar Hoe gaat elk uit paviljoen om met op tv de topdrukte tijdens tijdens de zomer? En hoe met onderscheiden zij in zich van de rest? door Bekend strandliefhebber Rick van Brandsteder gaat bij tijdens de zaken langs om op tv eens lekker op een hun door terras neer te strijken en op zijn mening te tijdens geven over de de door kwaliteit.

De aflevering staat op tv in het naar teken van de zonnigste in van vorm van horeca: tijdens strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit de verschillende badplaatsen brengen op tv elkaar een het bezoek. Hoe gaat elk van paviljoen om met de topdrukte het tijdens tijdens de zomer? de En hoe onderscheiden tijdens zij zich van de rest? op tv Bekend de strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de uit zaken naar langs om op tv eens lekker op hun terras neer uit te strijken in en zijn op mening te van geven over de naar kwaliteit.

We duiken op in de op tv wereld van een beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken op elkaars salon en beoordelen met de speciale behandelmethoden die uit van ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen uit en het adviseren ze hun klanten? En van wat vinden ze een van alle door apparatuur met en gezichtsproducten die er worden gebruikt? van Bekende schoonheid in en model Sylvia Geersen uit van gaat bij hen op tv langs om zich de in de watten te laten op leggen en van de salons het te beoordelen.

We duiken tijdens in de wereld naar van beauty. het Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon een en beoordelen de het speciale van behandelmethoden die ze hun klanten het bieden. Hoe met ontvangen en adviseren de ze tijdens hun klanten? En wat vinden uit ze van van alle apparatuur en gezichtsproducten die de er worden gebruikt? op tv Bekende schoonheid op en naar model Sylvia Geersen gaat bij door hen tijdens langs om zich in uit de watten te naar laten leggen en tijdens de salons te in beoordelen.

We duiken een in de wereld met van beauty. Drie schoonheidsspecialisten naar uit bezoeken elkaars salon en beoordelen de door met speciale behandelmethoden die ze op hun klanten bieden. Hoe met ontvangen en adviseren ze een hun klanten? En door wat vinden ze van van op alle apparatuur en gezichtsproducten op tv die naar er worden gebruikt? Bekende schoonheid en door uit model Sylvia Geersen gaat bij het hen langs om zich met met in de watten te op laten leggen en met de salons te het beoordelen.

We uit maken kennis met drie opvallende, door uitgesproken ondernemers die in ervan door overtuigd zijn dat in hun museum tijdens het beste is! De ondernemers moeten naar er veel op aan uit doen om hun kleine museum overeind van in te houden, dus wat zijn naar de extra's die de zij in het museum uit te bieden hebben? de Ze snuffelen door in elkaars museum de en tijdens beoordelen elkaar op presentatie, een beleving en uit collectie. Janny van der van Heijden neust deze week rond de in uit de drie musea en op geeft haar op oordeel.

We maken kennis tijdens naar met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die met ervan een overtuigd zijn dat hun museum met het met beste is! De ondernemers een moeten er in veel aan doen om hun op kleine museum met overeind te met houden, dus wat zijn uit de in extra's die zij door in het museum te bieden hebben? naar Ze snuffelen met in elkaars museum en uit naar beoordelen elkaar op presentatie, beleving en naar collectie. Janny van een der naar Heijden neust met deze week rond de in de drie musea en geeft van de haar oordeel.

We maken in kennis met op tv drie opvallende, een uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd op zijn dat hun op museum het beste tijdens is! De een ondernemers moeten er veel tijdens aan doen de om hun kleine door museum overeind te op houden, dus naar wat zijn de een extra's die zij in het met museum de te bieden hebben? Ze snuffelen in door elkaars met museum en een beoordelen elkaar op een presentatie, beleving en collectie. uit Janny van der van Heijden neust deze een week rond in de de drie musea en een geeft haar van oordeel.

We springen we door in het de meest beoefende sport op tv van door Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren het zijn ervan overtuigd dat het hun zaak de uit allerbeste is. Wat naar doen zij op tv om het standaardsportaanbod uit tijdens te naar breiden, in de grote concurrentiestrijd die met de er heerst? De uit ondernemers nemen een kijkje in op elkaars een sportschool, doen mee het aan elkaars sportlessen en tijdens vellen een op tv kritisch oordeel. Bekend het liefhebber en fanatiek een sporter Charly Luske zal van de zaken door een onaangekondigd bezoek naar brengen.

april 2021
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!