Programma gemist?

We springen naar we in in de meest beoefende het sport van Nederland: een fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan de overtuigd dat naar hun zaak de op tv allerbeste is. met Wat doen zij om het met standaardsportaanbod uit in te breiden, in de de van grote concurrentiestrijd die er heerst? De de ondernemers nemen een uit kijkje een in elkaars sportschool, met doen mee aan elkaars tijdens sportlessen en vellen een op kritisch een oordeel. Bekend in liefhebber en fanatiek in sporter Charly Luske zal de zaken een een van onaangekondigd bezoek naar brengen.

Deze van week duiken we in de de wereld van het de vis. Drie ondernemers op tv beweren dat op tv zij de op tv beste viswinkel hebben. Ze uit brengen een bezoek aan op elkaars het zaak en ruiken en op tv proeven elkaars aanbod. op tv Ze hebben het ieder een eigen idee uit over klantvriendelijkheid op en kwaliteit en beoordelen een elkaar dan tijdens ook streng. De bekende liefhebbers op met van deze week zijn een Jan Keijzer en in Anny Schilder.

We nemen een de door kijkje in de op wereld van hondentrimsalons. Drie de ondernemers beweren dat op zij de beste hondentrimsalon met hebben een en halen alles uit de kast in om dat te uit bewijzen. naar Ze brengen van een bezoek aan elkaars salon en een beoordelen elkaar kritisch. door Hier door kan echter niet iedereen door even goed mee omgaan. naar Ook een komt er een bekende in liefhebber op tv langs, waar ze niet op hebben met in gerekend. Deze week is tijdens dat Kim door Kötter.

Deze met week gaan we op de vakantie in eigen tijdens land. van Drie Nederlandse campingeigenaren uit gaan bij elkaar het terrein op tv verkennen. Wat vinden zij naar op van elkaars entertainment? En hoe bijzonder van is het overnachten een op de uit camping? Iedere camping heeft in een geheel tijdens ander het karakter en aanbod voor hun gasten. tijdens Presentator en kampeerliefhebber met Sander Janson gaat met ter inspectie bij de de campings een langs.

Deze week naar gaan in we op vakantie in van eigen land. Drie Nederlandse een campingeigenaren gaan door bij elkaar het de terrein verkennen. Wat van vinden zij van elkaars op tv entertainment? En hoe tijdens bijzonder in is het overnachten op de camping? naar een Iedere camping heeft in een geheel ander karakter op tv en aanbod voor op tv hun gasten. in Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson gaat in ter inspectie uit bij de naar campings langs.

De aflevering staat op tv het in het teken van de zonnigste een vorm met van horeca: strandtenten! Drie in strandtenteigenaren uit verschillende in badplaatsen brengen elkaar een op bezoek. de Hoe gaat elk paviljoen om tijdens met de een topdrukte tijdens de in zomer? de En hoe onderscheiden in zij zich van de rest? Bekend op tv strandliefhebber Rick Brandsteder naar door gaat bij de zaken langs om in eens lekker op door hun terras neer uit te strijken op en op tv zijn mening te geven over de het door kwaliteit.

De aflevering van staat in het op tv teken van van de zonnigste vorm van van horeca: strandtenten! Drie van strandtenteigenaren uit het verschillende badplaatsen van brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat een van elk paviljoen om met de een topdrukte tijdens de tijdens zomer? En hoe tijdens onderscheiden zij zich het van op tv de rest? Bekend strandliefhebber Rick Brandsteder van gaat bij het de zaken langs om op tv eens lekker op naar hun terras neer door te strijken in en zijn tijdens mening te geven over het de met kwaliteit.

De van aflevering staat uit in het teken van de uit zonnigste vorm van horeca: een strandtenten! het Drie strandtenteigenaren het uit verschillende badplaatsen door brengen elkaar een bezoek. tijdens Hoe gaat in elk paviljoen om met in de topdrukte tijdens de zomer? tijdens En hoe in onderscheiden zij zich van uit de rest? met Bekend strandliefhebber door Rick Brandsteder uit gaat bij de in zaken langs om eens lekker op op hun terras neer een te strijken en door zijn mening te met geven over naar de een kwaliteit.

We duiken door in de wereld van met beauty. Drie de schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars in salon en beoordelen de op op tv speciale behandelmethoden die ze met hun klanten bieden. Hoe op tv ontvangen en adviseren ze met door hun klanten? En naar wat vinden ze van alle de apparatuur en gezichtsproducten die de er worden de gebruikt? Bekende schoonheid het en model Sylvia Geersen met gaat bij op tv hen langs het om zich in de door watten te laten leggen de en de salons op tv door te beoordelen.

We duiken met in de in wereld van beauty. tijdens Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon de en beoordelen de de speciale behandelmethoden naar die ze hun door klanten tijdens bieden. Hoe ontvangen het en adviseren ze hun klanten? de En wat in vinden ze van alle naar apparatuur naar en gezichtsproducten die er worden gebruikt? de Bekende schoonheid en tijdens model Sylvia in Geersen gaat bij met hen langs de om zich de in de watten uit te laten leggen en de salons van te op tv beoordelen.

We duiken in van de wereld een van beauty. Drie schoonheidsspecialisten een bezoeken elkaars salon uit en de beoordelen de van speciale behandelmethoden die ze met hun klanten bieden. door Hoe ontvangen een en adviseren ze hun van klanten? En van wat vinden ze van alle apparatuur de en gezichtsproducten die op tv met er worden gebruikt? Bekende schoonheid een en model Sylvia op tv Geersen gaat bij naar hen in langs om zich in de watten met te laten leggen naar op en de salons te op tv beoordelen.

We maken in kennis met het drie opvallende, uitgesproken op ondernemers die ervan overtuigd met zijn dat van hun museum het beste het is! De ondernemers moeten met er in veel aan doen om hun de kleine museum overeind tijdens de te houden, dus wat de zijn de extra's op tv die zij met in het museum te bieden door hebben? het Ze snuffelen in op elkaars museum en beoordelen elkaar op tv op presentatie, beleving de en collectie. Janny met van der in Heijden neust van deze week rond in door de drie musea met en geeft haar met oordeel.

We maken op kennis met drie op opvallende, op tv uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn uit dat van hun museum het beste met is! De het ondernemers moeten er de veel aan de doen om hun kleine op museum overeind op te houden, dus wat zijn een de het extra's die zij in het uit museum te bieden hebben? op tv Ze snuffelen in uit elkaars museum een en beoordelen elkaar een op naar presentatie, beleving en collectie. Janny het van der Heijden neust tijdens tijdens deze week rond in een de drie tijdens musea en geeft haar op tv oordeel.

We maken van kennis met drie opvallende, de uitgesproken het ondernemers die ervan overtuigd op zijn dat naar hun museum in het beste is! naar De ondernemers moeten er tijdens veel aan doen uit om hun de kleine museum overeind te houden, op tv dus een wat zijn de in extra's die zij in het museum de te bieden hebben? een tijdens Ze snuffelen in elkaars museum en een beoordelen elkaar op tijdens presentatie, beleving en uit met collectie. Janny van der Heijden neust van deze week rond op tv in de drie naar musea en naar geeft haar uit oordeel.

We naar springen we in van de meest beoefende sport van uit Nederland: fitness. Drie tijdens tijdens sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun op tv zaak het de allerbeste is. de Wat doen naar zij om het standaardsportaanbod uit te uit breiden, in uit de grote concurrentiestrijd uit die er naar heerst? De ondernemers nemen het een kijkje van in elkaars van sportschool, doen mee aan elkaars het sportlessen en van vellen een kritisch oordeel. Bekend op tv uit liefhebber en fanatiek sporter Charly met Luske zal de tijdens zaken een onaangekondigd in bezoek naar brengen.

december 2019
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!