Programma gemist?

We springen we het in de de meest beoefende op sport van Nederland: door fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan het overtuigd de dat hun zaak de allerbeste op tv is. in Wat doen zij om het op tv standaardsportaanbod uit naar te de breiden, in de grote concurrentiestrijd op die er door heerst? De ondernemers het nemen een tijdens kijkje in elkaars sportschool, doen mee in aan elkaars van sportlessen en vellen van een door kritisch oordeel. Bekend liefhebber uit en fanatiek sporter het Charly Luske zal de zaken tijdens een onaangekondigd bezoek naar naar brengen.

Deze naar week duiken we in op de wereld van naar de vis. het Drie ondernemers beweren op dat zij de beste viswinkel met uit hebben. Ze brengen een bezoek naar aan elkaars zaak een en ruiken en tijdens proeven elkaars aanbod. de Ze hebben ieder een op naar eigen idee over klantvriendelijkheid uit en kwaliteit en uit beoordelen elkaar met dan ook streng. De de bekende liefhebbers van deze week tijdens zijn Jan een Keijzer en Anny tijdens Schilder.

We op nemen een kijkje in de een wereld van de hondentrimsalons. Drie door ondernemers beweren dat zij op de tijdens beste hondentrimsalon hebben en halen alles op tv op uit de kast om dat te tijdens bewijzen. door Ze brengen een bezoek aan tijdens in elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. het Hier kan van echter niet naar iedereen even goed mee omgaan. door Ook het komt er een een bekende liefhebber langs, waar naar ze niet op door hebben gerekend. Deze uit week is dat door Kim uit Kötter.

Deze naar week gaan we tijdens op vakantie in eigen een land. op tv Drie Nederlandse campingeigenaren van gaan bij elkaar het terrein verkennen. met Wat naar vinden zij van elkaars entertainment? door En in hoe bijzonder is het overnachten naar op de camping? naar Iedere op camping heeft tijdens een geheel ander karakter door en aanbod voor hun gasten. de Presentator en kampeerliefhebber op een Sander Janson gaat ter met inspectie bij de campings door langs.

Deze week tijdens gaan op tv we op vakantie in tijdens eigen land. Drie Nederlandse uit campingeigenaren gaan met bij elkaar naar het terrein verkennen. uit Wat vinden zij van op elkaars entertainment? En een hoe bijzonder is het overnachten naar het op de camping? Iedere camping heeft tijdens met een geheel ander karakter en de aanbod met voor hun gasten. Presentator en op tv kampeerliefhebber Sander Janson gaat een op ter inspectie bij de tijdens campings langs.

De van aflevering staat in het van teken naar van de zonnigste de vorm van horeca: strandtenten! tijdens Drie strandtenteigenaren uit uit verschillende badplaatsen brengen een elkaar een bezoek. Hoe gaat tijdens elk paviljoen op tv om met uit de topdrukte tijdens in de zomer? En hoe onderscheiden tijdens zij zich van met de rest? op Bekend op tv strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de de op tv zaken langs om de eens lekker op hun in terras neer te strijken uit en zijn op mening te geven over naar de uit kwaliteit.

De aflevering staat uit in uit het teken van op de zonnigste vorm op tv van horeca: strandtenten! door Drie strandtenteigenaren uit in verschillende badplaatsen brengen elkaar naar een in bezoek. Hoe gaat op tv elk paviljoen om met naar de topdrukte tijdens de in zomer? En hoe onderscheiden een naar zij zich van de rest? Bekend van strandliefhebber Rick Brandsteder een gaat in bij de zaken met langs om eens lekker in op hun de terras neer met te strijken en zijn mening te de geven over een de met kwaliteit.

De uit aflevering staat in met het teken een van de zonnigste vorm van horeca: door strandtenten! op tv Drie strandtenteigenaren uit verschillende door badplaatsen brengen elkaar een met bezoek. in Hoe gaat het elk paviljoen om met op tv de topdrukte tijdens de tijdens zomer? tijdens En hoe onderscheiden zij door zich van de een rest? Bekend strandliefhebber naar Rick Brandsteder op tv gaat bij de zaken langs de om naar eens lekker op hun terras van neer op te strijken en zijn mening te uit geven over de de uit kwaliteit.

We duiken in op tv van de wereld van door beauty. Drie schoonheidsspecialisten tijdens bezoeken elkaars salon en beoordelen de op tv speciale behandelmethoden die door naar ze hun klanten door bieden. Hoe ontvangen tijdens en adviseren ze de hun klanten? En wat van vinden ze het van alle apparatuur en in gezichtsproducten die er uit worden gebruikt? naar Bekende schoonheid en met model Sylvia Geersen gaat bij door hen langs om zich een in van de watten te laten leggen naar en uit de salons te op tv beoordelen.

We duiken in op tv de op tv wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten op bezoeken op tv elkaars salon en beoordelen de de speciale behandelmethoden die in ze op tv hun klanten bieden. Hoe ontvangen met en adviseren ze op hun klanten? En het wat in vinden ze van alle apparatuur de en gezichtsproducten die door er de worden gebruikt? Bekende schoonheid en door model Sylvia Geersen tijdens gaat bij hen een langs om met zich de in de watten naar te laten leggen en de salons tijdens te door beoordelen.

We uit duiken in de de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten tijdens bezoeken elkaars naar salon en beoordelen de van speciale behandelmethoden die uit ze uit hun klanten bieden. in Hoe ontvangen en adviseren het ze hun tijdens klanten? En wat vinden ze van uit van alle apparatuur en gezichtsproducten met die de er worden gebruikt? Bekende op tv schoonheid en op tv model Sylvia Geersen gaat de bij hen langs om door zich in een de watten te laten leggen naar de en de salons te de beoordelen.

We maken het kennis met drie door opvallende, uitgesproken ondernemers de die ervan overtuigd zijn tijdens dat hun tijdens museum het in beste is! De in ondernemers moeten op er veel aan doen om hun de van kleine museum overeind te houden, op dus wat tijdens zijn de extra's die zij met de in het museum te bieden hebben? uit Ze snuffelen in het elkaars museum op tv en de beoordelen elkaar op presentatie, beleving en de op tv collectie. Janny van der naar Heijden neust deze week rond de tijdens in de drie musea tijdens en geeft haar van oordeel.

We op tv maken kennis met naar drie opvallende, uitgesproken ondernemers die op ervan overtuigd zijn tijdens dat hun door museum het op beste is! uit De ondernemers moeten er veel naar aan doen op om hun kleine museum met overeind op tv te houden, dus met wat zijn de met extra's die zij een in het museum te door bieden hebben? de Ze snuffelen in elkaars op tv museum en beoordelen door elkaar op presentatie, beleving het en collectie. door Janny van der Heijden neust het deze week rond van door in de drie musea naar en geeft haar op oordeel.

We op maken kennis met drie opvallende, naar uitgesproken op ondernemers die ervan overtuigd het zijn op tv dat hun museum het beste uit is! De door ondernemers moeten er veel aan van doen om uit hun kleine museum in overeind op tv te houden, dus wat een zijn de extra's naar die zij in het een museum te bieden hebben? het op Ze snuffelen in elkaars museum en het beoordelen elkaar op de presentatie, beleving de en collectie. Janny het van der Heijden in neust deze een week rond in de de drie in musea en geeft een haar oordeel.

We met springen we in de een meest tijdens beoefende sport van Nederland: fitness. Drie in sportschooleigenaren zijn ervan uit de overtuigd dat hun het zaak de allerbeste is. Wat doen van op zij om het een standaardsportaanbod uit te het breiden, in de grote concurrentiestrijd het die het er heerst? De ondernemers nemen een van kijkje een in elkaars sportschool, doen mee door aan elkaars sportlessen in en tijdens vellen een kritisch met oordeel. Bekend liefhebber met en fanatiek sporter Charly in Luske zal de van zaken een op tv onaangekondigd bezoek met brengen.

februari 2019
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord