Programma gemist?

We op tv springen we met in de meest beoefende sport van van Nederland: fitness. Drie naar de sportschooleigenaren zijn ervan op overtuigd dat hun de zaak de allerbeste is. Wat het doen naar zij om het in standaardsportaanbod uit te breiden, in de een grote concurrentiestrijd op die er heerst? De in het ondernemers nemen een kijkje in elkaars op sportschool, tijdens doen mee aan elkaars sportlessen met en vellen een tijdens kritisch op tv oordeel. Bekend naar liefhebber en fanatiek sporter Charly Luske op tv zal op de zaken op een onaangekondigd bezoek op tv brengen.

Deze het week duiken we naar in de wereld van de het vis. Drie van ondernemers beweren dat met zij de beste viswinkel met de hebben. Ze brengen naar een bezoek aan elkaars zaak naar en ruiken en proeven op tv elkaars aanbod. door Ze in hebben ieder een eigen idee de over naar klantvriendelijkheid en kwaliteit het en beoordelen elkaar dan tijdens ook streng. De bekende liefhebbers de van op deze week zijn op Jan Keijzer met en Anny Schilder.

We met nemen een kijkje in de op tv wereld van hondentrimsalons. van Drie ondernemers het beweren dat op tv zij de naar beste hondentrimsalon hebben en halen alles door uit de in kast om dat te een bewijzen. Ze brengen met een bezoek aan een naar elkaars salon en op beoordelen elkaar kritisch. op Hier kan echter niet iedereen even uit goed mee omgaan. door het Ook komt er een uit bekende liefhebber uit langs, waar ze niet de op hebben gerekend. Deze van week is op dat Kim in Kötter.

Deze door week gaan we op naar vakantie in eigen de land. Drie Nederlandse met campingeigenaren gaan bij de elkaar naar het terrein verkennen. Wat vinden zij naar van elkaars entertainment? uit En van hoe bijzonder is het op overnachten op de tijdens camping? Iedere camping tijdens heeft een geheel de ander karakter en aanbod op tv met voor hun gasten. met Presentator en kampeerliefhebber Sander met Janson gaat ter de inspectie bij de van campings langs.

Deze week gaan op tv we op van vakantie in eigen in land. Drie Nederlandse op tv campingeigenaren het gaan bij elkaar op het terrein verkennen. Wat vinden het zij van elkaars uit entertainment? En hoe de bijzonder is uit het overnachten op de in camping? Iedere camping heeft uit een geheel in ander karakter op tv en aanbod tijdens voor hun gasten. Presentator tijdens en kampeerliefhebber op tv Sander Janson gaat ter inspectie bij door de in campings langs.

De aflevering de staat op tv in het teken van de het zonnigste vorm van horeca: de naar strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen een brengen elkaar een uit een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om op tv met tijdens de topdrukte tijdens de zomer? een in En hoe onderscheiden zij zich van van de rest? Bekend de op tv strandliefhebber Rick Brandsteder gaat bij de van zaken tijdens langs om eens lekker het op hun terras neer op te tijdens strijken en zijn naar mening te geven over van de door kwaliteit.

De op aflevering staat de in het teken van de de zonnigste vorm van het horeca: strandtenten! een Drie strandtenteigenaren uit verschillende de badplaatsen brengen elkaar uit een door bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om in met de op topdrukte tijdens de zomer? tijdens het En hoe onderscheiden zij zich in van de rest? Bekend tijdens strandliefhebber Rick Brandsteder de gaat bij de een zaken langs naar om in eens lekker op hun tijdens terras neer te tijdens strijken en zijn mening te een geven over de uit tijdens kwaliteit.

De aflevering naar staat in de het teken het van de zonnigste de vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren door uit verschillende door badplaatsen brengen elkaar tijdens een bezoek. Hoe op tv gaat elk paviljoen om door met op de topdrukte tijdens tijdens de zomer? En hoe onderscheiden uit zij zich van naar uit de rest? Bekend naar strandliefhebber Rick Brandsteder op tv gaat bij de zaken langs een om eens lekker met op hun terras neer door te uit strijken en zijn mening te op geven over de het het kwaliteit.

We het duiken in de wereld tijdens van beauty. Drie schoonheidsspecialisten uit bezoeken elkaars salon door en beoordelen de de speciale behandelmethoden door die ze hun naar klanten bieden. Hoe ontvangen tijdens naar en adviseren ze hun klanten? naar En wat vinden ze met van alle apparatuur op in en gezichtsproducten die er worden een gebruikt? naar Bekende schoonheid en uit model Sylvia Geersen gaat bij hen naar langs om zich de in de naar watten te laten leggen door en de salons tijdens op tv te beoordelen.

We de duiken in de wereld op tv van op tv beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken met elkaars salon en beoordelen tijdens de speciale naar behandelmethoden die ze hun klanten op met bieden. Hoe ontvangen en door adviseren ze hun de klanten? En wat van vinden ze van alle apparatuur uit van en gezichtsproducten die van er worden gebruikt? in Bekende schoonheid en uit model Sylvia Geersen tijdens gaat bij hen de langs om zich in op de watten te tijdens laten leggen en in de salons te van beoordelen.

We de duiken in de met wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten een bezoeken elkaars salon een en beoordelen de op op speciale behandelmethoden die uit ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen de en het adviseren ze hun klanten? op En wat vinden ze een van alle apparatuur op tv en gezichtsproducten met die er door worden gebruikt? Bekende naar schoonheid en model Sylvia Geersen in gaat bij op hen langs tijdens om zich in de watten uit op tv te laten leggen en de in salons tijdens te beoordelen.

We op tv maken kennis uit met drie opvallende, uitgesproken ondernemers op die ervan in overtuigd zijn dat op tv hun museum het op tv beste is! op tv De ondernemers moeten er veel aan op tv uit doen om hun kleine museum op overeind te houden, naar dus wat zijn uit de in extra's die zij in het museum uit te bieden hebben? op Ze snuffelen in met elkaars museum in en beoordelen elkaar een op het presentatie, beleving en op collectie. Janny van der het Heijden neust met deze week rond in de op tv drie musea en geeft een de haar oordeel.

We maken kennis een met drie opvallende, een de uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn een dat hun op museum het beste tijdens is! De ondernemers moeten naar er veel op tv aan een doen om hun met kleine museum overeind te houden, dus op tv door wat zijn de in extra's die zij in in het museum van te bieden hebben? Ze op snuffelen in elkaars met museum en beoordelen elkaar op uit op tv presentatie, beleving en tijdens collectie. Janny van der Heijden neust tijdens naar deze week rond in het de drie op tv musea en geeft uit haar oordeel.

We een maken kennis met drie opvallende, op uitgesproken een ondernemers die ervan overtuigd zijn door door dat hun museum de het beste is! De ondernemers moeten tijdens er naar veel aan doen om in hun kleine op museum overeind te houden, door dus door wat zijn de extra's met die zij in het uit museum te bieden hebben? het met Ze snuffelen in in elkaars museum en beoordelen in elkaar op op presentatie, beleving en collectie. tijdens Janny van der Heijden neust op tv deze week uit rond in de op drie musea van en geeft haar door oordeel.

We springen we uit in de meest op tv beoefende sport van van Nederland: fitness. Drie door van sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat door hun zaak de allerbeste door is. Wat doen van zij om het tijdens standaardsportaanbod uit te naar breiden, van in de grote door concurrentiestrijd die er heerst? op De ondernemers nemen een door naar kijkje in elkaars sportschool, doen het mee aan elkaars op tv sportlessen en vellen een een kritisch oordeel. Bekend uit liefhebber en fanatiek tijdens sporter Charly in Luske zal de zaken met een onaangekondigd op tv bezoek het brengen.

november 2020
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!